Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις.

Να σημειωσω πως το διαμερισμα που νοικιαζει ειναι της ταξης των 500€ / μηνα 150τ.μ. πολυτελες κτλ. Οποτε Λυπάμαι, δε βλεπω οικονομικη ανάγκη που να δικαιολογει την ταλαιπωρία μας.

• Like 4
  • Confused 2
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, rofl είπε

οσο για την υπευθυνοτητα για τη συνδεση στο internet, κανενας νομος πουθενα δεν σε υποχρεωνει να εχεις κλειδωμενο wifi και να κανεις monitor τη συνδεση σου. ακομα και αμερικη εχει υπαρξει αθωωτικη αποφαση σε σχετικη υποθεση πειρατιας πριν απο καποια χρονια με ξεκλειδωτο wifi

ουτε για το αυτοκινητο σου υπαρχει νομος να το κλειδωνεις αλλα αν εμπλακει σε οποιαδηποτε υποθεση εσενα θα τραβανε ανεξαρτητα αν το αφηνες ξεκλειδωτο με τα κλειδια μεσα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xgol είπε

Οχι δεν υπάρχει καμια οικονομικη σχεση μας μαζι του. Δε του νοικιαζουμε τιποτα.

Ο πατερας μου στριμαρει euroleague, φτιάχνει καποια βιντεακια μονος του, χρησιμοποιει τουιτερ youtube κτλ, η μανα μου βλεπει νετφλιξ 😂😂😂

Νομιζω θα τους ελειπε το bandwidth! 

Still, παραμένω επιφυλακτικός στο να τον χαρακτηρίσω με τη μία τζαμπατζή, γύφτο και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Λιγότερο από πριν βέβαια.

Πώς προέκυψε η επαφή; Δεν υπάρχουν άλλοι γείτονες; Τι φάση είναι ακριβώς; Έτσι όπως τα λες τώρα φαίνεται όντως άκυρο.

Εγώ πάντως αν ήταν να μείνω μήνες χωρίς internet, επειδή λογικά δε θα την πάλευα, δε θα ντρεπόμουν να κάνω παρόμοια κουβέντα, υπό κατάλληλες προϋποθέσεις βέβαια, δε θα χτυπούσα κουδούνια αγνώστων. Με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά, όχι τσαμπέ. Και ξαναλέω, μόνο αν υπήρχε κατάλληλο έδαφος.

• Like 2
Δημοσ.

Πες του ότι έχεις κλειστό το WiFi και συνδέεσαι με Ethernet. Problem solved.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

ουτε για το αυτοκινητο σου υπαρχει νομος να το κλειδωνεις αλλα αν εμπλακει σε οποιαδηποτε υποθεση εσενα θα τραβανε ανεξαρτητα αν το αφηνες ξεκλειδωτο με τα κλειδια μεσα

οτι μπορει να σε τραβηξουν για μια καταθεση μπορει, αλλα τιποτα παραπανω. και αντιλαμβανεσαι ποσο χλωμο ειναι να κανει κατι τοσο παρανομο για να ασχοληθει η διωξη.

το οτι το 70% των router του οτε εχουν free wifi με την ιδια εξωτερικη ip, δειχνουν οτι δεν υπαρχει ουσιαστικο νομικο θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Still, παραμένω επιφυλακτικός στο να τον χαρακτηρίσω με τη μία τζαμπατζή, γύφτο και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Λιγότερο από πριν βέβαια.

Πώς προέκυψε η επαφή; Δεν υπάρχουν άλλοι γείτονες; Τι φάση είναι ακριβώς; Έτσι όπως τα λες τώρα φαίνεται όντως άκυρο.

Εγώ πάντως αν ήταν να μείνω μήνες χωρίς internet, επειδή λογικά δε θα την πάλευα, δε θα ντρεπόμουν να κάνω παρόμοια κουβέντα, υπό κατάλληλες προϋποθέσεις βέβαια, δε θα χτυπούσα κουδούνια αγνώστων. Με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά, όχι τσαμπέ. Και ξαναλέω, μόνο αν υπήρχε κατάλληλο έδαφος.

Εγω τον χαρακτήρισα?? 😕

Ανοιξα το θεμα κυριως για το περιεργο της υποθεσης. Και για να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την ασφάλεια. 

Είναι μια "οικογενειακή" πολυκατοικια 6 διαμερισματων. 

Προφανως δεν τίθεται θεμα χρηματων. Ουτε βεβαια ακομα και αν μας πληρωνε και ολο το ποσο της συνδεσης.

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ.

Πες του ο λογαριασμός μισός μισός, παρε προκαταβολή και δωσε τον κωδικό, αν τον επομενο μηνα δεν πληρώσει αλλαξε κωδικό

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xgol είπε

Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις.

Να σημειωσω πως το διαμερισμα που νοικιαζει ειναι της ταξης των 500€ / μηνα 150τ.μ. πολυτελες κτλ. Οποτε Λυπάμαι, δε βλεπω οικονομικη ανάγκη που να δικαιολογει την ταλαιπωρία μας.

Περα απο την οικονομικη κατασταση κτλ (θα μπορουσε να βαλει πακετο με GB)  ειναι αρκετα κουφο για κεντρο πολης 6μηνο για συνδεση.Ακομα κ να μην υπαρχουν "πορτες", που ξερει αν παρει ενα 6μηνο ή μηνα ή 12μηνο απο την στιγμη που (ααααν ειναι δεσμευμενες) πρεπει καποιος να φυγει για να ελευθερωθει γραμμη;;;Επισης για οτι βλεπει, κατεβαζει, κανει... υπευθυνη θα ειναι η IP των γονιων σου.....με οτι σημαινει αυτο. Παντως αααααν το κανεις τελικα, να αλλαξεις τους κωδικους του ρουτερ (απο τους προκαθορισμενους) ωστε τουλαχιστον να μην πειραξει τον ρουτερ.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

πολυ ασχολεισαι.. αν ο τυπος εχει απο τη μια οικονομικη ανεση και απο την αλλη το θρασος να ζηταει τζαμπα internet απο εναν αγνωστο γιατι απλα "μπορει", εχει μαθει προφανως να εκμεταλλευεται κοσμο και να τη βγαζει ετσι τετοιος τσιπης που ειναι(για να μη πω κατι αλλο). και η κουτση μαρια βαζει ενα καρτοκινητο και εχει ιντερνετ.

γειωσε τον με συνοπτικες και ασε τον να βρει αλλο θυμα, να εισαι σιγουρος οτι θα παει στον επομενο στη πολυκατοικια. μεχρι να κανει τη δουλεια του

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πες του ο λογαριασμός μισός μισός, παρε προκαταβολή και δωσε τον κωδικό, αν τον επομενο μηνα δεν πληρώσει αλλαξε κωδικό

Να κερδισω τι..?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Οποίος ζητάει τζάμπα παροχες/αγαθά, ειναι τζαμπατζής. 

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές γιατί έχει ανάγκη, ειναι αναγκαστικά τζαμπατζής που τον βλέπεις με συμπάθεια κι αν μπορείς βοηθάς.

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη, ειναι τζαμπατζής γύφτος.

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη , απο ανθρώπους που δε γνωρίζει, ειναι θρασύς τζαμπατζής γύφτος. 

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.

Για εξηγήστε λίγο τη φάση με την καρτοκινητή επειδή δε γνωρίζω πολλά, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι μια τρύπα στο νερό.

Αν είναι να πληρώνει για internet τύπου 20€/μήνα για 10GB, να το κάνει τι;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...