xariskk24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 οχι δεν λεω οτι θα εδινα το password... λεω οτι αν εχει αυτος δικο του ή καπου καπως καποτε εχει βρει καποιον τοε αν εσυ εχεις δεχθει την wifi fon που λες θα μπορει να μπει στο ιντερνετ απο το δικο σου ρουτερ νομιμα!!! αν παλι δεν εχει καν κωδικους... παλι μπορει να μπει απο το δικο σου ρουτερ.... πληρωνοντας online επιτοπου τον ΟΤΕ!! μεσα απο το ρουτερ σου.. που ηδη πληρωνεις... Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι εχει οτε απλα λεω οτι αν ειχε οτε και ειχε δεχθει το wifi fon τι παιζει. Αρα γενικα το θεμα δεν ειναι οχι δεν δινω στον γειτονα ή γιατι να δωσω δωρεαν και τα λοιπα. Εδω ο ιδιος ο Οτε χρεωνει εναν τριτο οταν θελει ο τριτος να κανει χρηση μεσο του ρουτερ σου!! η τον αφηνει δωρεαν αν ειναι ηδη συνδρομητης.
chsam Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, xariskk24 είπε οχι δεν λεω οτι θα εδινα το password... λεω οτι αν εχει αυτος δικο του ή καπου καπως καποτε εχει βρει καποιον τοε αν εσυ εχεις δεχθει την wifi fon που λες θα μπορει να μπει στο ιντερνετ απο το δικο σου ρουτερ νομιμα!!! αν παλι δεν εχει καν κωδικους... παλι μπορει να μπει απο το δικο σου ρουτερ.... πληρωνοντας online επιτοπου τον ΟΤΕ!! μεσα απο το ρουτερ σου.. που ηδη πληρωνεις... Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι εχει οτε απλα λεω οτι αν ειχε οτε και ειχε δεχθει το wifi fon τι παιζει. Αρα γενικα το θεμα δεν ειναι οχι δεν δινω στον γειτονα ή γιατι να δωσω δωρεαν και τα λοιπα. Εδω ο ιδιος ο Οτε χρεωνει εναν τριτο οταν θελει ο τριτος να κανει χρηση μεσο του ρουτερ σου!! η τον αφηνει δωρεαν αν ειναι ηδη συνδρομητης. Μα φιλε μου διαβασες το θεμα προσεκτικα;Ή τουλαχιστον αυτα που σου ειπα;Ο γειτονας δεν εχει καθολου συνδεση καμιας εταιριας ωστε να εχει δικους του κωδικους (ποσο μαλλον cosmote). Δευτερον σου ξαναλεω οτι ο φιλος ΔΕΝ εχει ρουτερ cosmote αφου εχει αγορασει ενα ASUS, το οποιο το αναφερει και μολις στο πρωτο ποστ του...!
xariskk24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 βρε το διαβασα , το καθολου ειναι σχετικο.. ισως ειχε και εχει ζητησει μεταφορα.. και επειδη και ο πατερας μου ειχε κανει μετακομιση και ζητησε μεταφορα στην forthnet η οποια μετα απο 5 μηνες ακομ ελεγε δεν εχει γραμμη και ολες οι εταιριες του ελεγαν το ιδιο.. ζητησε να την διακοψει.. παρολα αυτα τυχαια μετα απο 5 μηνες ακομα.. εβαλα τορουτερ και οπως ειχε τους κωδικους μεσα σε αλλη γραμμη σε αλλο μερος.. μπηκε και συνδεθηκε κανονικα!!! δλδ οι κωδικοι δουλευαν!!! Τα οσα εγραψα επισης δεν τα γραφω μονο για τηβν συγκεκριμενη περιπτωση του παιδιου που ανοιξε το θεμα.. απλα λεω το τι εχω δει και ξερω..
Ather Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, xariskk24 είπε ρε παλικαρια ολα σχεδον τα οτε ρουτερ εχουν ενα δωρεαν wifi ssid στο οποιο εχει 1-2mbps απο την συνδεση σας και την δινει σε οποιον αλλον συνδρομητη του (οτε) εχει τους κωδικους του .. τους βαζει και παιρνει απο το δικο σας εκεινη την ωρα... αν παλι δεν εχει κωδικους του βγαζει σελιδα να αγορασει ιντερνετ...πιο ιντερνετ?? αυτο που εσεις πληρωνετε ήδη!!! (ολα αυτα βεβαια αν εχετε αποδεχτει τον ορο να δινεται ιντερνετ για να μπορειτε και εσεις να κανετε χρηση της υπηρεσιας οταν βρισκεστε εκτος και βρειτε αλλα οτε wifi)... οποτε για τι ακριβως μιλατε σε 20 σελιδες! δλδ αν εχω πει ναι να συμμετεχω στον διαμυρασμο του ΟΤΕ και καποιος μπει απο το δικο μου ρουτερ και κανει κατι κακοβουλο παλι δεν θα μπλεξω? η αν εχει ενα κενο ασφαλιας το ρουτερ του ΟΤΕ και αν και guest μπορεσει ο αλλος να φτασει στο εσωτερικο μυ LAN ? αν παλι κανει χρηση κωδικων αλλου συνδρομητη οτε και μπλεξει και τον αλλον ? δλδ οκ πολλα μπορουν να γινουν !!! Δύο γνωστοί μου είχαν μπλέξει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η διαδικασία, σύμφωνα με αυτούς, είναι ως εξής. Σε επισκέπτονται και ελέγχουν τους σκληρούς σου δίσκους για φωτογραφίες ή άλλο υλικό. Αν δε βρουν τίποτα δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα και τέλος. Κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να έχει κλέψει τον κωδικό και να είχε συνδεθεί. 2
stefanos_th Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 γιατι ειναι ανοιχτο το θεμα ακομα ? ειναι τοσο γυφτος που θα εχει ζητησει wifi απο ολη την πολυκατοικα και την διπλανη , και καποιος χαζος θα εχει δωσει.
christopher0016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 18/4/2019 στις 8:50 ΠΜ, xgol είπε Θα ρωτουσα, τι σχεση εχει που εχω φωτο μου εδω (ειμαι μελος εδω κ μια 10ετια) με το οτι ανεβασα ενα θεμα για έναν άγνωστο προς εσάς για να διευκρινω καποια πραγματα που δε γνωριζα, που και προφανως ουτε έκρινα σαν ανθρωπο (τη σταση του έκρινα και το ψεμμα οτι θα περιμενει 6 μηνο για τη γραμμη) ούτε χαρακτήρισα (εκτός αν το οτι τον χαρακτηρισα οικογενειαρχη ειναι για σενα αρνητικος χαρακτηρισμος ή που ανάφερα οτι ειναι αστυνομικος), είπα μαλιστα πως τον ανθρωπο δεν τον ξέρω. Επισης πως τον κανω ξεφτιλα?? Ουτε το ονομα του εχω πει, ουτε εχω σχεσεις μαζι του, ουτε καν στο ιδιο σπιτι μενουμε! Οργιάζει η φαντασία σου Χριστοφορε0016. Θα τα ρωτουσα ολα αυτα, αλλα ειπαμε, ο καθενας βρισκει τροπους να νιώσει καλύτερα και να την παλεψει με τη μιζερια του. Υπο αυτο το πρισμα δεχομαι τα σχολια σου! Μαλιστα γραψτα 2-3 φορες ακομα αν δε σου εφτασαν πι φορες που τα επαναλαμβανεις ως τωρα, όποτε το χεις αναγκη, δε παρεξηγω! Ας κλειδωσει. Υ.Γ. Ολη η παράνοια οσων γραφεις στο μπολντ στην παραθεση. Θα εδινες ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Εγω δεν ειμαι σε θέση να θεσω αυτους τους περιορισμούς. Καταλαβες τωρα? Σου είχα ξανά απαντήσει όμορφα και ωραία χωρίς να σε χαρακτηρίσω η να σε προσβαλω.οπως έκανες εσύ λέγοντας με φαντασιόπληκτο και μίζερο. Απλά θέλω να επισημάνω ότι Κάποιος διέγραψε την απάντηση μου και άφησε την δική σου που στην τελική με προσβάλει , με τους χαρακτηρισμόυς σού Κάτι που δεν το βρίσκω εντάξει το να αφήνεις ένα πόστ να προσβάλει κάποιον και να διαγράφετε μια απάντηση που δεν περιέχει κανένα χαρακτηρισμό.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Πωπω ο καημένος αν ήξερε τι ντόρος έγινε στο insomnia για το κωδικό που ζήτησε θα είχε βάλει δικό του ως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις