Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, christopher0016 είπε Το σχόλιο μου είναι γενικό σκεπτόμενος τα παιδικά μου χρόνια που η γειτονιά νοιαζόταν για το γείτονα. ήταν πιο αθώα χρόνια τα παιδιά παίζαμε μήλα κρυφτό ποδήλατο.. 😋. Στέλναμε ραβασάκι στην μικρή Μαιρούλα με καρδούλες χαχα τώρα δεν υπάρχει τίποτα από τα ωραία ρομαντικά παιδικά χρόνια.. γίνομαι λίγο γραφικός αλλά τι να κάνω μου ήρθανε ωραίες αναμνήσεις.. Δεν διαφωνω, απλως δεν βλεπω τη συνδεση με την αρνηση παροχης του WIFI για να ειμαι ειλικρινης. Θελω να πω, δεν πηγε ο γειτονας να ζητησει ζαχαρη ή νερο επειδη εχει προβλημα η παροχη του ξερωγω. Νετ ζητησε για να ψυχαγωγειται για ενα 6 μηνο. Που και παλι, cool, αλλα να σε γνωρισω πρωτα ρε φιλε και αν σε συμπαθησω θα δουμε τι θα κανουμε. Αυτη ειναι η δικη μου διαφωνια. Δεν πας σε ενα κτηριο ζητωντας με το καλωσορισες διαφορες χαρες διαρκειας, το κερδιζεις αυτο σιγα σιγα με τη συμπεριφορα σου. 8
christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, stormrain είπε Δεν διαφωνω, απλως δεν βλεπω τη συνδεση με την αρνηση παροχης του WIFI για να ειμαι ειλικρινης. Θελω να πω, δεν πηγε ο γειτονας να ζητησει ζαχαρη ή νερο επειδη εχει προβλημα η παροχη του ξερωγω. Νετ ζητησε για να ψυχαγωγειται για ενα 6 μηνο. Που και παλι, cool, αλλα να σε γνωρισω πρωτα ρε φιλε και αν σε συμπαθησω θα δουμε τι θα κανουμε. Αυτη ειναι η δικη μου διαφωνια. Δεν πας σε ενα κτηριο ζητωντας με το καλωσορισες διαφορες χαρες διαρκειας, το κερδιζεις αυτο σιγα σιγα με τη συμπεριφορα σου. Ναι συμφωνώ γι'αυτό έγραψα πιο πριν ότι το σχόλιο μου είναι οφφ τοπικ. Σε κάποιον άγνωστο μπορεί να μην έδινα πρόσβαση η να του έφτιαχνα ένα guest δυκτιο με προϋποθέσεις ανάλογος τον τρόπο που μου το ζητούσε 😉 άμα τον εκοβα τύπο με απαιτήσεις η τον κλασικό τρακαδορο φυσικά δεν θα του έδινα. Αλλά έως εκεί δεν θα άνοιγα θέμα στο ινσομνια. Δίνοντας πληροφορίες για το εάν είναι Δ.Υ τι σπίτι νοικιάζει κτλπ. Δεν με αφορά καν. Σε γουστάρω θα σου δώσω δεν θέλω ευγενικά βρίσκω μια δικαιολογία και λήγει εκεί το θέμα. 1
*Kopanos* Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, guido είπε Εγώ είμαι σίγουρος πως ο γείτονας είναι αυτός που είχε ζητήσει και τα 3.000 δανεικά απτό άλλο θρεντ Είναι και ο ίδιος που κλαίγεται ότι δεν του βγάζουν πιστωτική ενώ έριξε φέσι 19κ
Bax Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως από το καλοκαίρι του 17 που έβαλα vdsl και επεσε στα χέρια μου ενα access point, μπήκε gargoyle firmware και δουλεύει στην ταράτσα σαν access point στη γειτονιά. Φυσικά είναι κλειδωμένο, το subnet του δεν βλέπει τίποτε από το δίκτυό μου, εχουν κλείσει όλες οι προσβάσεις και έχει μπεί και περιοριστής ταχύτητας ανα client. Επίσης μένω και δίπλα σε γήπεδο και φαντάζεστε πόσοι μπαίνουν την διάρκεια του αγώνα. Εγώ το είδα σαν πρότζεκτ. Εντωμεταξύ κι εμένα μετακόμισε μετά απο λίγο αστυνομικός παραδίπλα και είναι στο wifi μου από τότε που ήρθε. (το free εννοείται) 😅😅😅 Πιστεύω πως όποιος έχει τη δυνατότητα να δώσει λίγο bandwidth από την γραμμή του με ασφάλεια εννοείται, καλό είναι να το κάνει. Πολλές φορές μένουμε απο data και ψάχνουμε ανοιχτό wifi να κάνουμε κάτι βιαστικό όταν είμαστε στο δρόμο. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τι σχέση έχει το να ζητήσει κάποιος λίγη ζάχαρη ή ψωμί 1-2 φορές που θα ξεμείνει... με το ζητάει να μπαίνει στο δίκτυο σου για 6 μήνες; Δεν νομίζω ότι σε παλιότερες πιο "ρομαντικές" εποχές, να δάνειζε κανείς στον εντελώς άγνωστο νέο γείτονα του ένα δωμάτιο για 6 μήνες ή του έδινε μια τηλεόραση ή έναν υπολογιστή ή να του έδινε καθημερινά ζάχαρη για 6 μήνες. Την σημερινή εποχή, έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις για το ιντερνετ και τους υπολογιστές. Το 2005 μπορεί να θεωρούνταν καλή ταχύτητα το 1mpbs.. την σημερινή εποχή χρειάζεσαι τουλάχιστον από 8 και πάνω για να είσαι άνετος στο ιντερνετ.
christopher0016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, The_Judas είπε Τι σχέση έχει το να ζητήσει κάποιος λίγη ζάχαρη ή ψωμί 1-2 φορές που θα ξεμείνει... με το ζητάει να μπαίνει στο δίκτυο σου για 6 μήνες; Δεν νομίζω ότι σε παλιότερες πιο "ρομαντικές" εποχές, να δάνειζε κανείς στον εντελώς άγνωστο νέο γείτονα του ένα δωμάτιο για 6 μήνες ή του έδινε μια τηλεόραση ή έναν υπολογιστή ή να του έδινε καθημερινά ζάχαρη για 6 μήνες. Την σημερινή εποχή, έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις για το ιντερνετ και τους υπολογιστές. Το 2005 μπορεί να θεωρούνταν καλή ταχύτητα το 1mpbs.. την σημερινή εποχή χρειάζεσαι τουλάχιστον από 8 και πάνω για να είσαι άνετος στο ιντερνετ. Φίλε Μην μπερδευεσαι. αφου μου γράφεις κάνε παρέθεση να το δω..☺️ Είπα ότι αυτό που γράφω είναι οφφ τοπικ δεν έκανα καμία σύγκριση ζάχαρης με το δίνω ίντερνετ . Θα ήταν κουτό να συγκρίνω το ζηταω ζάχαρη με το ζητάω 6 μήνες ίντερνετ Αυτό που έγραψα είναι ότι τότε οι άνθρωποι ήταν πιο κουλ και πιο εύκολα θα σου έδιναν κάτι παραπάνω και γενικά ότι η γειτονιά ήταν πιο δεμένοι Ότι λέγαμε καλημέρα ότι θα ζητούσες ζάχαρη χωρίς να φοβάσαι να σε κατακρίνουν όπως σήμερα και γενικά ήταν πιο κουλ ο κόσμος. Σήμερα εάν πας να ζητήσεις ζάχαρη παίζει να σε κάνουν ξεφτίλα σε όλη την πολυκατοικία. Γενικά ότι αλλάξαν οι εποχές και ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο. Μπορεί να μην έδινα στην θέση του Ts internet σε κάποιον άγνωστο που θα του έδινα με περιορισμούς αλλά πες ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος του και δεν του έδινα Ε δεν θα έβγαινα στα φόρουμ να τον κάνω ξεφτίλα πόσο μάλλον εάν ανέβαζα φωτό στο τοπικ " μέλη με της φωτογραφίες " Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει.. μπορεί απλά να είναι τύπος που στην θέση του TS θα έδινε ίντερνετ χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόσο απλά. Φαντάσου να διαβάζει το φόρουμ ο γείτονας τού και να διαβάσει τα σχόλια με τι μισθό παίρνει πόσο νοικιάζει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για καλοπροαίρετη χρήση κτλπ καλά που γράφτηκαν.. Εάν ήθελε να μάθει για λόγους ασφαλείας τι παίζει και εάν μπορεί να του κάνει κάτι θα έκανε μια απλή γενική ερώτηση
mechpanos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Bax είπε Εγώ πάντως από το καλοκαίρι του 17 που έβαλα vdsl και επεσε στα χέρια μου ενα access point, μπήκε gargoyle firmware και δουλεύει στην ταράτσα σαν access point στη γειτονιά. Φυσικά είναι κλειδωμένο, το subnet του δεν βλέπει τίποτε από το δίκτυό μου, εχουν κλείσει όλες οι προσβάσεις και έχει μπεί και περιοριστής ταχύτητας ανα client. Επίσης μένω και δίπλα σε γήπεδο και φαντάζεστε πόσοι μπαίνουν την διάρκεια του αγώνα. Εγώ το είδα σαν πρότζεκτ. Εντωμεταξύ κι εμένα μετακόμισε μετά απο λίγο αστυνομικός παραδίπλα και είναι στο wifi μου από τότε που ήρθε. (το free εννοείται) 😅😅😅 Πιστεύω πως όποιος έχει τη δυνατότητα να δώσει λίγο bandwidth από την γραμμή του με ασφάλεια εννοείται, καλό είναι να το κάνει. Πολλές φορές μένουμε απο data και ψάχνουμε ανοιχτό wifi να κάνουμε κάτι βιαστικό όταν είμαστε στο δρόμο. Κακώς το πιστεύεις αυτό, εκτός αν έχεις βάλει να μπαίνουν όλοι μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης με VPN και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας μια μέρα, ενώ εσύ δεν θα ξέρεις τίποτα. Δεν δίνω net σε γείτονα, που να κοπανιέται κάτω!!!
VanJ Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πάντως στα παλιά τα χρόνια οι γιαγιάδες σας έδιναν στον γείτονα και κουλουράκια φρεσκοψημένα, και καφέ/ζάχαρη/αλεύρι, και ιντερνετ θα έδιναν αν είχαν. Αθώες εποχές... 1
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Η εξέλιξη των εποχών... Παλιά έδινες ζάχαρη/καφέ αν έπεφτες και σε νοικοκυρά μπορεί να έπαιρνες και κανένα ταψί γαλακτομπούρεκο ή βαζάκι με γλυκό του κουταλιού. Τώρα παίρνεις wi-fi. Γιατί όχι?
xgol Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, christopher0016 είπε Φίλε Μην μπερδευεσαι. αφου μου γράφεις κάνε παρέθεση να το δω..☺️ Είπα ότι αυτό που γράφω είναι οφφ τοπικ δεν έκανα καμία σύγκριση ζάχαρης με το δίνω ίντερνετ . Θα ήταν κουτό να συγκρίνω το ζηταω ζάχαρη με το ζητάω 6 μήνες ίντερνετ Αυτό που έγραψα είναι ότι τότε οι άνθρωποι ήταν πιο κουλ και πιο εύκολα θα σου έδιναν κάτι παραπάνω και γενικά ότι η γειτονιά ήταν πιο δεμένοι Ότι λέγαμε καλημέρα ότι θα ζητούσες ζάχαρη χωρίς να φοβάσαι να σε κατακρίνουν όπως σήμερα και γενικά ήταν πιο κουλ ο κόσμος. Σήμερα εάν πας να ζητήσεις ζάχαρη παίζει να σε κάνουν ξεφτίλα σε όλη την πολυκατοικία. Γενικά ότι αλλάξαν οι εποχές και ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο. Μπορεί να μην έδινα στην θέση του Ts internet σε κάποιον άγνωστο που θα του έδινα με περιορισμούς αλλά πες ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος του και δεν του έδινα Ε δεν θα έβγαινα στα φόρουμ να τον κάνω ξεφτίλα πόσο μάλλον εάν ανέβαζα φωτό στο τοπικ " μέλη με της φωτογραφίες " Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει.. μπορεί απλά να είναι τύπος που στην θέση του TS θα έδινε ίντερνετ χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόσο απλά. Φαντάσου να διαβάζει το φόρουμ ο γείτονας τού και να διαβάσει τα σχόλια με τι μισθό παίρνει πόσο νοικιάζει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για καλοπροαίρετη χρήση κτλπ καλά που γράφτηκαν.. Εάν ήθελε να μάθει για λόγους ασφαλείας τι παίζει και εάν μπορεί να του κάνει κάτι θα έκανε μια απλή γενική ερώτηση Θα ρωτουσα, τι σχεση εχει που εχω φωτο μου εδω (ειμαι μελος εδω κ μια 10ετια) με το οτι ανεβασα ενα θεμα για έναν άγνωστο προς εσάς για να διευκρινω καποια πραγματα που δε γνωριζα, που και προφανως ουτε έκρινα σαν ανθρωπο (τη σταση του έκρινα και το ψεμμα οτι θα περιμενει 6 μηνο για τη γραμμη) ούτε χαρακτήρισα (εκτός αν το οτι τον χαρακτηρισα οικογενειαρχη ειναι για σενα αρνητικος χαρακτηρισμος ή που ανάφερα οτι ειναι αστυνομικος), είπα μαλιστα πως τον ανθρωπο δεν τον ξέρω. Επισης πως τον κανω ξεφτιλα?? Ουτε το ονομα του εχω πει, ουτε εχω σχεσεις μαζι του, ουτε καν στο ιδιο σπιτι μενουμε! Οργιάζει η φαντασία σου Χριστοφορε0016. Θα τα ρωτουσα ολα αυτα, αλλα ειπαμε, ο καθενας βρισκει τροπους να νιώσει καλύτερα και να την παλεψει με τη μιζερια του. Υπο αυτο το πρισμα δεχομαι τα σχολια σου! Μαλιστα γραψτα 2-3 φορες ακομα αν δε σου εφτασαν πι φορες που τα επαναλαμβανεις ως τωρα, όποτε το χεις αναγκη, δε παρεξηγω! Ας κλειδωσει. Υ.Γ. Ολη η παράνοια οσων γραφεις στο μπολντ στην παραθεση. Θα εδινες ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Εγω δεν ειμαι σε θέση να θεσω αυτους τους περιορισμούς. Καταλαβες τωρα? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από xgol
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι και μπάτσος μπορεί να θυμηθεί κάνα νόμο 4002/2011 και να σε ψάχνει για φρουτακια μη τους εμπιστεύεσαι Άσε που με τους νέους νόμους θα ήμαστε παράνομοι όλοι πάλι για κάτι . Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xgol είπε Οργιάζει η φαντασία σου Χριστοφορε0016. Αλλά δεν έγραψες τα ίδια για την φαντασία όλων εκείνων που βγήκαν και σταύρωσαν το γείτονα .... 😏 Και εννοείται: ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουν το γείτονα! Ας σκεφτούν μερικοί πως όταν μιλάν για κάτι και δεν του δίνουν το τεκμήριο της αθωότητας, επί της ουσίας προβάλλουν σε αυτόν το οτιδήποτε κουβαλάν οι ίδιοι μέσα στις συνειδητές και ασυνείδτητες φαντασιώσεις τους. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
xariskk24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 ρε παλικαρια ολα σχεδον τα οτε ρουτερ εχουν ενα δωρεαν wifi ssid στο οποιο εχει 1-2mbps απο την συνδεση σας και την δινει σε οποιον αλλον συνδρομητη του (οτε) εχει τους κωδικους του .. τους βαζει και παιρνει απο το δικο σας εκεινη την ωρα... αν παλι δεν εχει κωδικους του βγαζει σελιδα να αγορασει ιντερνετ...πιο ιντερνετ?? αυτο που εσεις πληρωνετε ήδη!!! (ολα αυτα βεβαια αν εχετε αποδεχτει τον ορο να δινεται ιντερνετ για να μπορειτε και εσεις να κανετε χρηση της υπηρεσιας οταν βρισκεστε εκτος και βρειτε αλλα οτε wifi)... οποτε για τι ακριβως μιλατε σε 20 σελιδες! δλδ αν εχω πει ναι να συμμετεχω στον διαμυρασμο του ΟΤΕ και καποιος μπει απο το δικο μου ρουτερ και κανει κατι κακοβουλο παλι δεν θα μπλεξω? η αν εχει ενα κενο ασφαλιας το ρουτερ του ΟΤΕ και αν και guest μπορεσει ο αλλος να φτασει στο εσωτερικο μυ LAN ? αν παλι κανει χρηση κωδικων αλλου συνδρομητη οτε και μπλεξει και τον αλλον ? δλδ οκ πολλα μπορουν να γινουν !!!
chsam Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, xariskk24 είπε ρε παλικαρια ολα σχεδον τα οτε ρουτερ εχουν ενα δωρεαν wifi ssid στο οποιο εχει 1-2mbps απο την συνδεση σας και την δινει σε οποιον αλλον συνδρομητη του (οτε) εχει τους κωδικους του .. τους βαζει και παιρνει απο το δικο σας εκεινη την ωρα... αν παλι δεν εχει κωδικους του βγαζει σελιδα να αγορασει ιντερνετ...πιο ιντερνετ?? αυτο που εσεις πληρωνετε ήδη!!! (ολα αυτα βεβαια αν εχετε αποδεχτει τον ορο να δινεται ιντερνετ για να μπορειτε και εσεις να κανετε χρηση της υπηρεσιας οταν βρισκεστε εκτος και βρειτε αλλα οτε wifi)... οποτε για τι ακριβως μιλατε σε 20 σελιδες! δλδ αν εχω πει ναι να συμμετεχω στον διαμυρασμο του ΟΤΕ και καποιος μπει απο το δικο μου ρουτερ και κανει κατι κακοβουλο παλι δεν θα μπλεξω? η αν εχει ενα κενο ασφαλιας το ρουτερ του ΟΤΕ και αν και guest μπορεσει ο αλλος να φτασει στο εσωτερικο μυ LAN ? αν παλι κανει χρηση κωδικων αλλου συνδρομητη οτε και μπλεξει και τον αλλον ? δλδ οκ πολλα μπορουν να γινουν !!! Ανεφερε πουθενα ο φιλος οτι εχει cosmote;Δεν ειδα κατι τετοιο, εκτος κ αν μου διεφυγε.Επισης ,αφου διαβασες ολες τις απαντησεις, θα ειδες οτι λεει οτι αγορασε ενα ρουτερ asus μονος του, οποτε καταλαβαινεις οτι δεν εχει wifi fon.Ακομα και να ειχε ομως cosmote......συγνωμη θα εδινες το username και το password της cosmote σε εναν (αυτη την στιγμη) παντελως αγνωστο;;; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από chsam
Προτεινόμενες αναρτήσεις