MikeJ Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Σε 6 μήνες μόνο αν περιμένει εταιρεία οπτικών ινών να σκάψει μέχρι το σπίτι του... Πάντως εδώ φαίνεται ο κοινωνικός ρατσισμός, διότι άμα σου χτύπαγε τη πόρτα νέτο 21 χρονών, όχι το κωδικό του Wi Fi αλλά το ρούτερ το ίδιο θα της έδινες.... 😀 3 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Παιζει να μη θελει να κανει και κατι κακο απλα να εχει αραδιασει 2-3 κουτσουβελα η γυναικα να καθεται και να κοβει απο παντου. Αν παντως ειναι μονος του ειναι διπλα τραγικος για μενα.
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Απ' ότι κατάλαβα οι γονείς του νοικιάζουν διαμέρισμα σε εκείνον, και είναι συνταξιούχοι, οπότε τι τρομερό download λέτε να τους πει; Ο άνθρωπος λέει δε μένει στο σπίτι. Εντάξει, όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται και ακούγεται, δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να είναι αγαθός, να είδε ότι οι άνθρωποι είναι κάπως ηλικιωμένοι, παίζει να θέλει να βάλει κάποια εταιρεία πλην του ΟΤΕ, άρα και πιθανό να μην υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για καιρό, οπότε σκέφτηκε να ρωτήσει. Συμφωνώ ότι ακούγεται τραβηγμένο, αλλά δεν ξέρουμε όλο το story και τι έχει προηγηθεί. 5 1
pOLoS Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 αν ήταν 20χρονη φοιτήτρια η νέα γειτόνισσα ούτε που θα είχε ανοιχτεί αυτό το θέμα 6 3
rofl Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) παντως αν ειναι καμια φαση που δεν εχουν διαθεσιμο δικτυο για μεταφορα η νεα γραμμη μπορει να περιμενει αρκετους μηνες, και ειναι ευλογο να ζηταει να τον εξυπηρετησει καποιος απο τη γειτονια ισως και με καποιο μικρο αντιτιμο. τουλαχιστον αν ηταν τετοια φαση θα του εδινα Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από rofl 2
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Απ' ότι κατάλαβα οι γονείς του νοικιάζουν διαμέρισμα σε εκείνον, και είναι συνταξιούχοι, οπότε τι τρομερό download λέτε να τους πει; Ο άνθρωπος λέει δε μένει στο σπίτι. Εντάξει, όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται και ακούγεται, δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να είναι αγαθός, να είδε ότι οι άνθρωποι είναι κάπως ηλικιωμένοι, παίζει να θέλει να βάλει κάποια εταιρεία πλην του ΟΤΕ, άρα και πιθανό να μην υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για καιρό, οπότε σκέφτηκε να ρωτήσει. Συμφωνώ ότι ακούγεται τραβηγμένο, αλλά δεν ξέρουμε όλο το story και τι έχει προηγηθεί. Οχι δεν υπάρχει καμια οικονομικη σχεση μας μαζι του. Δε του νοικιαζουμε τιποτα. Ο πατερας μου στριμαρει euroleague, φτιάχνει καποια βιντεακια μονος του, χρησιμοποιει τουιτερ youtube κτλ, η μανα μου βλεπει νετφλιξ 😂😂😂 Νομιζω θα τους ελειπε το bandwidth! 1
georgeγ Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Απ' ότι κατάλαβα οι γονείς του νοικιάζουν διαμέρισμα σε εκείνον, και είναι συνταξιούχοι, οπότε τι τρομερό download λέτε να τους πει; Ο άνθρωπος λέει δε μένει στο σπίτι. Εντάξει, όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται και ακούγεται, δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να είναι αγαθός, να είδε ότι οι άνθρωποι είναι κάπως ηλικιωμένοι, παίζει να θέλει να βάλει κάποια εταιρεία πλην του ΟΤΕ, άρα και πιθανό να μην υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για καιρό, οπότε σκέφτηκε να ρωτήσει. Συμφωνώ ότι ακούγεται τραβηγμένο, αλλά δεν ξέρουμε όλο το story και τι έχει προηγηθεί. δεν ειναι ενοικιαστης αλλα γειτονας ειπε ΥΓ.προσωπικα αμφιβαλλω και για το γειτονας και για το αστυνομικος.υποπτη συμπεριφορα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, rofl είπε παντως αν ειναι καμια φαση που δεν εχουν διαθεσιμο δικτυο για μεταφορα η νεα γραμμη μπορει να περιμενει αρκετους μηνες, και ειναι ευλογο να ζηταει να τον εξυπηρετησει καποιος απο τη γειτονια. τουλαχιστον αν ηταν τετοια φαση θα του εδινα δε το χω ακουσει ξανα να κανει μηνες, αλλα εστω οτι ετσι ειναι. πας δηλαδη σε αγνωστο τελειως και δε προσφερεις καν να του δινεις ενα ποσο (πχ 10 ευρω) για το ιντερνετ? δεν ειναι θεμα χρηματων, οι ιδιοι μπορει να αρνηθουν και να στο δωσουν τζαμπα, αλλα να δειξεις οτι καταλαβενεις και τον αλλον που θα σερνεται ακομα περισσοτερο το ιντερνετ του γι αυτο το διαστημα. για την ασφαλεια δε το συζηταμε καν, ας δηλωνει και παπας ενοριας, που ξερεις ποιος ειναι πραγματικα και σε τι σελιδες συνδεεται και βρεθεις εσυ μπλεγμενος? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
rofl Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ψαξε για ελλειψη ακραιου δικτυου και θα δεις... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από rofl
Δημοφιλής ανάρτηση sphinxgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως έχω τραβήξει utp στο μπαλκόνι και έχω στήσει Access Point με free internet. Γιατί? Γιατί παλιότερα που τα οικονομικά ήταν δύσκολα, 2 χρόνια είχα βολευτεί με άγνωστο γείτονα που το είχε ανοιχτό. Γιατί να μην βοηθήσω και εγώ κάποιον που μπορεί να έχει ανάγκη μιας και μένω σε γειτονιά που όλοι μεροκάματο δουλεύουμε? Έχω βάλει και κανόνες του τύπου να μην μπορεί να έχει κανείς ταχύτητα σύνδεσης πάνω από 2 mbps και δίνω μέγιστο συνολικό bandwidth 10mbps και έτσι και εγώ έχω πάντα internet και όλοι οι γείτονες μου για βασική χρήση. 29 5
antbyron Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Εγώ προσωπικά θα του έδινα αν τον έκοβα εντάξει. Έχω βρεθεί σε θέση να έχει βλάβη η γραμμή μου και θα ήταν σωτήριο να μου έδινε κάποιος. Επίσης όταν μετακομίζω πάλι θα με βοηθούσε αν μου έδινε κάποιος, την έβγαζα με τα data του κινητού. Δεν το θεωρώ κακό να ζητάει κάποιος ή να δίνει. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε θεωρίες συνωμοσίας παντού. Προφανώς παίρνεις όλες τις προφυλάξεις. 9
duende Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 πες του τσιπη να πληρωσει να βαλει. δε παμε καλα
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ναι το θεμα της ασφαλειας επισης ειναι σημαντικό. Ωστοσο ρε παιδες, 2019 έχουμε, υπςρχει 4g, υπάρχουν υπηρεσιες και λυσεις για ολους με ενα 20ευρω. Μαλιστα αυτο που μου φανηκε ιδιαιτερως άσχημο, είναι να προφασιζεσαι οτι το χρειαζεται η γυναικα σου (δασκαλα) για δουλειά ... δηλαδη συγνώμη σε τι δεν αρκουν οι mobile λύσεις σε μια δασκάλα - και επειτα λες ναι μωρε, το θελω και για ψυχαγωγία.
rofl Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οσο για την υπευθυνοτητα για τη συνδεση στο internet, κανενας νομος πουθενα δεν σε υποχρεωνει να εχεις κλειδωμενο wifi και να κανεις monitor τη συνδεση σου. ακομα και αμερικη εχει υπαρξει αθωωτικη αποφαση σε σχετικη υποθεση πειρατειας πριν απο καποια χρονια με ξεκλειδωτο wifi ισα ισα που ο οτε προωθει free wifi με την ιδια ip φυσικα. δεν τρεχει τιποτα λεμε... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από rofl
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγώ πάντως έχω τραβήξει utp στο μπαλκόνι και έχω στήσει Access Point με free internet. Γιατί? Γιατί παλιότερα που τα οικονομικά ήταν δύσκολα, 2 χρόνια είχα βολευτεί με άγνωστο γείτονα που το είχε ανοιχτό. Γιατί να μην βοηθήσω και εγώ κάποιον που μπορεί να έχει ανάγκη μιας και μένω σε γειτονιά που όλοι μεροκάματο δουλεύουμε? Έχω βάλει και κανόνες του τύπου να μην μπορεί να έχει κανείς ταχύτητα σύνδεσης πάνω από 2 mbps και δίνω μέγιστο συνολικό bandwidth 10mbps και έτσι και εγώ έχω πάντα internet και όλοι οι γείτονες μου για βασική χρήση. εγω 10mbps βγαζω συνολο και το μοιραζομαι με ολο το σοι 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις