Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενα καλό firewall και σωστό setup ανετα μπορείς να μοιραστείς την γραμμή...και άσε τους τρομολάγνες να λένε...

Μακάρι να το έκαναν όλοι...

• Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xgol είπε

Αυτό και ας κλεισει το θέμα. 

αν ειναι γνωστης μπορει να υποκλεψει τα παντα,οτι υπαρχει μεσα στους υπολογιστες-κινητα των γονιων σου.σε ποια sites μπαινουν,κωδικους,username τα παντα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, georgeγ είπε

αν ειναι γνωστης μπορει να υποκλεψει τα παντα,οτι υπαρχει μεσα στους υπολογιστες-κινητα των γονιων σου.σε ποια sites μπαινουν,κωδικους,username τα παντα

Mission impossible No... 115

Δημοσ.

Μην ξεχνατε οτι με 14ε εχει ασυρματο Internet forthnet χωρις το κοστος του σταθερου τηλεφωνου και εννοειται οτι μπορει να δει τα παντα για σενα.Που μπαινεις , τι κανεις , τι λες τι κατεβαζεις τον αριθμο της πιστοτικης σου καρτας και εννοειται ανθρωπος που δεν εχει τηλεφωνο......εχει μεγαλη πεινα.....και αν ηταν φτωχος μεν , τιμιος δε θα σας ελεγε να μοιραστειτε mia vdsl με συνολικο κοστος 24ε ,απο 5ε τα 5 ατομα.Απο την αλλη μπορει να μην εχει οντως αλλα ειναι να ρισκαρεις στις μερες μας και μαλιστα για αγνωστους?Βαλε ονομα στο ασυρματο δικτυο σου την καφετερια της γειτονιας , η κανα αλλο μαγαζι και ασε τον να ψαχνεται.Δεν θελει κοπο , θελει τροπο μωρε!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AmiJIm είπε

.....μαλιστα για αγνωστους?

.... Μα ο άνθρωπος ΘΑ ΜΈΝΕΙ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥ! Σιγά σιγά θα γίνει "γνωστός". 

Κι αν τύχει τπτ στον φίλο ts και χρειαστεί βοήθεια από την αστυνομία... Τότε θα είναι ωραίο να του πει... ο άγνωστος γείτονας <<α, φίλε μου, με συγχωρείς...>> ego de se xeri... 

• Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

.... Μα ο άνθρωπος ΘΑ ΜΈΝΕΙ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥ! Σιγά σιγά θα γίνει "γνωστός".

Κι αν τύχει τπτ στον φίλο ts και χρειαστεί βοήθεια από την αστυνομία... Τότε θα είναι ωραίο να του πει... ο άγνωστος γείτονας <<α, φίλε μου, με συγχωρείς...>> ego de se xeri...

Εμενα η ενσταση μου ειναι πως ο γειτονας το πηγε αναποδα. Πρωτα γινεσαι "γνωστος" οπως λες και μετα ζητας χαρες. Προσωπικα το θεωρω αυτονοητο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stormrain είπε

Εμενα η ενσταση μου ειναι πως ο γειτονας το πηγε αναποδα. Πρωτα γινεσαι "γνωστος" οπως λες και μετα ζητας χαρες. Προσωπικα το θεωρω αυτονοητο. 

Νομιζω οτι είναι προτιμότερο να κρατάμε μικρό καλάθι ούτως ή άλλως, αφού εμείς γνωρίζουμε μόνο μια έμμεση αναφορά που έκανε ο ts για εκείνο που ειπώθηκε από τον νέο γείτονα στους γονείς του. 

######

Εντελώς συμπτωματικά έπεσα πάνω σε ένα θέμα δίπλα όπου κάποιος συνφορμιτης θα βρεθεί χωρίς γραμμή σε φάση μετακόμισης

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

2 ώρες πριν, zx-spectrum είπε

Με ενα καλό firewall και σωστό setup ανετα μπορείς να μοιραστείς την γραμμή...και άσε τους τρομολάγνες να λένε...

Μακάρι να το έκαναν όλοι...

Αν βρεθεί ο φίλος στα δικαστήρια θα του πληρώσεις εσυ τον δικηγόρο και θα πας για μάρτυρας υπεράσπισης?

7 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Όντας καμμένος άσχημα εγω ο ίδιος θα προτείνω και θα επιμείνω να ΜΗΝ δώσεις τον κωδικό σου φίλε μου!

Το να σου γονατίσει την σύνδεση ειναι το λιγότερο.

Το χειρότερο θα είναι να βρεθείς ξαφνικά με ενα περιπολικό έξω απο το σπίτι σου, να συνομιλείς με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να τρέχεις σε δικαστήρια για χρόνια!

Το οτι η πιθανότητα είναι μικρη πες το σε αυτούς που τους έτυχε...

Αφήστε λοιπόν τα περι τρομολαγνείας και του ιντερνετικού ακτιβισμού με τις συνδέσεις των άλλων γιατι με κάτι τέτοια μπορεί να βρεθείς σε κατάσταση να φοβάσαι για την ελευθερία σου ή οτι δεν θα έχεις να ταίσεις την οικογένεια σου!!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bluesattack είπε

Που ειναι οι καλες εποχες που καποιος ζηταγε ζαχαρη ? :D

Κοιτα αναμπουμπουλα που προκαλεσε αυτος ο γειτονας.Ασφαλεια στο διαδικτυο, χακινγκ , τιμες ενοικιων και οικογενειακος δημοσιονομικος χωρος :D

Λίγο οφφ τοπικ

Παίζει να δούμε θέμα " μου ζήτησε ζάχαρη ο γείτονας"

Μα καλά με τι θράσος ζητάει ζάχαρη να πα να αγοράσει ο Τσαμπατζης δεν  ντρέπονται να ζητήσουν 2 κουταλιές ζάχαρη εμείς κορόιδα είμαστε που πληρώνουμε τη ζάχαρη μας ..... 

Ρε πόσο σκατα έχει γίνει η κοινωνία μας.. πλέον δεν τολμάς να ζητήσεις τίποτα γιατί έχουν γίνει τόσο μισάνθρωποι που είναι είναι ικανοί να σε ξεφτιλισουν για απλές ανθρώπινες ανταλλαγές. Όταν ειμουν μικρός και είχαμε της δραχμές ο κόσμος ήταν πιο δοτικός πιο ανθρώπινος τώρα δεν λέμε καν  καλημέρα στον γείτονα μας..

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ανταλλαγές

H μονη ανταλλαγη παρεμπιπτοντως που ειδα να αναφερεται/προτεινεται στο thread, ηταν bandwidth για σβησιμο κλησης. Ετσι, αγνοτητα πανω απ΄ολα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stormrain είπε

H μονη ανταλλαγη παρεμπιπτοντως που ειδα να αναφερεται/προτεινεται στο thread, ηταν bandwidth για σβησιμο κλησης. Ετσι, αγνοτητα πανω απ΄ολα :lol:

Το σχόλιο μου είναι γενικό σκεπτόμενος τα παιδικά μου χρόνια που η γειτονιά νοιαζόταν για το γείτονα.

ήταν πιο αθώα χρόνια τα παιδιά παίζαμε μήλα κρυφτό ποδήλατο.. 😋.  Στέλναμε ραβασάκι στην μικρή Μαιρούλα με καρδούλες χαχα τώρα δεν υπάρχει τίποτα από τα ωραία ρομαντικά παιδικά χρόνια.. γίνομαι λίγο γραφικός αλλά τι να κάνω μου ήρθανε ωραίες αναμνήσεις..

Ο κόσμος σίγουρα το 80 δεν ήτανε αθώος αλλά ήτανε πιο cool πιο δοτικοί

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Εγώ είμαι σίγουρος πως ο γείτονας είναι αυτός που είχε ζητήσει και τα 3.000 δανεικά απτό άλλο θρεντ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...