Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kage είπε

η πολ.κια ειπε καπου ειναι οικογενειακη.δηλ. οι γονεις του ειναι συγγενης με τους αλλους ιδοκτητες.οποτε και με τον ιδιοκτητη που νοικιασε το διαμερισμα στον αγνωστο...σε αυτον τον ιδιοκτητη εδωσε αφμ ταυτοτητα κτλ..

αυτο μονο για το θεμα επαγγελμα που ρωτησε..αλλιως ολοι αγνωστοι ειναι...ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"

Δεν καταλαβαινεις τι θα πει προσωπικα δεδομενα μαλλον..Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ιδιοκτητης(ισως συγγενης του TS) να ψαξει, να βρει ή να δωσει αλλου τα προσωπικα δεδομενα του ενοικιαστη εκτος κ αν θελει να βρεθει αντιμετωπος με την δικαιοσυνη.Και εννοειται αυτο που λες...."ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"" ...ποσο μαλλον ενας αγνωστος...αλλα (ασχετο με σενα) εδω γεμισαμε με μητερες τερεζες που θα δινανε τα παντα (στα λογια) αλλα στον δρομο γελανε με καποιον που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ...

10 λεπτά πριν, kage είπε

σε αεροδρομιο,καφε,ξενοδοχειο να υποθεσω δεν συνδεεται κανεις ή οτι τρεχουν καποιο μυστικο firewall ,script κτλ?

Δεν ισχυουν τα ιδια για οικιακα και  για δημοσια(public) δικτυα(καταστηματα, αεροδρομια,πλατειες,κτλ).

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chsam είπε

Βρε παιδια βαριεσται να διαβαζεται το θεμα απο την αρχη;;;;

"Ο γειτονας:

Α) Μολις μετακόμισε, δεν τον ξέρουμε καν."

Ζήτα αντίγραφο ταυτότητας τότε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ζήτα αντίγραφο ταυτότητας τότε :P

Διαβασες το θεμα;....Δεν ειμαι ο TS......τι μου το λες εμενα;;;

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chsam είπε

Διαβασες το θεμα;....Γιατι δεν ειμαι ο TS......

Ναι, το διάβασα.

Δεν έχει νόημα να απαντάμε στον TS, έχει αποφασίσει.
Το ζούμε όλοι μαζί!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Ναι, το διάβασα.

Δεν έχει νόημα να απαντάμε στον TS, έχει αποφασίσει.
Το ζούμε όλοι μαζί!

Οκ αλλα δυστυχως δεν απανταμε στο ts, αυτος μια χαρα τα εθεσε, μεταξυ μας συνεχιζεται το ντερμπι χωρις λογο...επειδη καποιοι επιμενουν να μην διαβαζουν τι λεει και τι ζηταει ο ts...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, chsam είπε

Δεν καταλαβαινεις τι θα πει προσωπικα δεδομενα μαλλον..Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ιδιοκτητης(ισως συγγενης του TS) να ψαξει, να βρει ή να δωσει αλλου τα προσωπικα δεδομενα του ενοικιαστη εκτος κ αν θελει να βρεθει αντιμετωπος με την δικαιοσυνη.Και εννοειται αυτο που λες...."ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"" ...

αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα να γινει καποια στραβη με κατι βαρβατα αξιοποινο ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ.

κι αν τα παρει ο μπατσος που δεν του δινει internet και ειναι κανας ψυχοπαθης τραβηξει πιστολι και τους καθαρισει?

αυτο το σκεφτηκες?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rofl είπε

αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα να γινει καποια στραβη με κατι βαρβατα αξιοποινο ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ.

κι αν τα παρει ο μπατσος που δεν του δινει internet και ειναι κανας ψυχοπαθης τραβηξει πιστολι και τους καθαρισει?

αυτο το σκεφτηκες?

1 ωρα σας αφησα και βγηκαν πιστολια? 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ.

αυτο το σκεφτηκες?

Πωπω πραγματικα ρε συ γινεσαι κουραστικος τετοια ωρα........μα δεν ειπα οτι αυριο θα του χτυπησει την πορτα η διωξη....αλλα προς τι το τοσο ζορι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ TS!!!!!!Αν δεν καταλαβες τοση ωρα, μιλαμε για ενα ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Αλλα ας το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ειναι καποιος που χτυπησε την πορτα των γονιων του (ουτε καν στο δικο του σπιτι) ΚΑΙ θελει τον κωδικο τους!!!Τι στο διαολο ρε παιδια πια;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

1 ωρα σας αφησα και βγηκαν πιστολια? 😂

παω να την πεσω γιατι βρεχει εξω τουλαχιστον αμα με χτυπησει κανενας κεραυνος να κοιμαμαι:P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

παω να την πεσω γιατι βρεχει εξω τουλαχιστον αμα με χτυπησει κανενας κεραυνος να κοιμαμαι:P

Μην ξεχασεις να αφησεις το wifi ανοιχτο ομως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chsam είπε

Πωπω πραγματικα ρε συ γινεσαι κουραστικος τετοια ωρα........μα δεν ειπα οτι αυριο θα του χτυπησει την πορτα η διωξη....αλλα προς τι το τοσο ζορι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ TS!!!!!!Αν δεν καταλαβες τοση ωρα, μιλαμε για ενα ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Αλλα ας το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ειναι καποιος που χτυπησε την πορτα των γονιων του (ουτε καν στο δικο του σπιτι) ΚΑΙ θελει τον κωδικο τους!!!Τι στο διαολο ρε παιδια πια;;;

πλακιτσα κανουμε ρε XD εισαι απο τους λιγους που εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα:P

παντως οπως ειπα μην το φοβασαι το ασυρματο δεν τρεχει μια.

web interface μπορει να ρυθμιστει να μη βλεπει ασυρματα.

του δινει κι ενα ssid με περιορισμενη ταχυτητα αν το υποστηριζει το router, και κανενα προβλημα.

εκτος κι αν εχει οντως πολυ χαμηλη ταχυτητα, κι εγω οταν ειχα 6αρα δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου αν μου ζητουσε κατι τετοιο γειτονας.

και φυσικα να μην ειναι τζαμπατζης, απλα να εχει αναγκη για ιντερνετ μεχρι να τον ενεργοποιησει καποιος παροχος. και ιδιως αν καπου εχει σκαλωσει για καιρο, εγω τουλαχιστον θα δινα.

και αν ειναι κανας βλακας και κανει abuse αλλαζεις κωδικο και τελος.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε αν ήταν καμία φοιτήτρια και το pin θα έδινε από την πιστωτική το πιθανότερο άδικος ο κόσμος για εμάς τους άντρες 😂😂😂

Επεξ/σία από garfield39gr
  • Like 1
Δημοσ.

Πήγε 01:13 αδέλφια και αύριο πιάνουμε λιμάνι και άντε να βγάλεις άκρη με τα Φιλιππίνια καλή συνέχεια και να θυμάσαι όταν κανείς το καλό το σύμπαν στο γυρίζει πίσω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rofl είπε

πλακιτσα κανουμε ρε XD εισαι απο τους λιγους που εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα:P

παντως οπως ειπα μην το φοβασαι το ασυρματο δεν τρεχει μια.

web interface μπορει να ρυθμιστει να μη βλεπει ασυρματα.

του δινει κι ενα ssid και κανενα προβλημα.

εκτος κι αν εχει οντως πολυ χαμηλη ταχυτητα, κι εγω οταν ειχα 6αρα δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου αν μου ζητουσε κατι τετοιο γειτονας.

και φυσικα να μην ειναι τζαμπατζης, απλα να εχει αναγκη για ιντερνετ μεχρι να τον ενεργοποιησει καποιος παροχος. και ιδιως αν καπου εχει σκαλωσει για καιρο, εγω τουλαχιστον θα δινα.

Φιλαρακι δεν αγχωνομαι ουτε προσβαλλομαι....αλλα τοση ωρα λεμε οτι οι γονεις του εχουν περιορισμενη ταχυτητα, κανουν χρηση streaming services και οι ιδιοι, ο ανθρωπος (δεν ξερω ποσο γνωστης ειναι για να επιβαλλει και περιορισμους) δεν μενει καν μαζι τους....δηλαδη (επειδη το εχω ζησει) θα πρεπει να τρεχει καθε φορα που δημιουργειται προβλημα επειδη ο γειτονας θελει τζαμπα ιντερνετ, ο οποιος ξαναλεμε δεν  εχει κ οικονομικο προβλημα;;καλη ξεκουραση κιολας.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...