chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kage είπε η πολ.κια ειπε καπου ειναι οικογενειακη.δηλ. οι γονεις του ειναι συγγενης με τους αλλους ιδοκτητες.οποτε και με τον ιδιοκτητη που νοικιασε το διαμερισμα στον αγνωστο...σε αυτον τον ιδιοκτητη εδωσε αφμ ταυτοτητα κτλ.. αυτο μονο για το θεμα επαγγελμα που ρωτησε..αλλιως ολοι αγνωστοι ειναι...ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια" Δεν καταλαβαινεις τι θα πει προσωπικα δεδομενα μαλλον..Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ιδιοκτητης(ισως συγγενης του TS) να ψαξει, να βρει ή να δωσει αλλου τα προσωπικα δεδομενα του ενοικιαστη εκτος κ αν θελει να βρεθει αντιμετωπος με την δικαιοσυνη.Και εννοειται αυτο που λες...."ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"" ...ποσο μαλλον ενας αγνωστος...αλλα (ασχετο με σενα) εδω γεμισαμε με μητερες τερεζες που θα δινανε τα παντα (στα λογια) αλλα στον δρομο γελανε με καποιον που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ... 10 λεπτά πριν, kage είπε σε αεροδρομιο,καφε,ξενοδοχειο να υποθεσω δεν συνδεεται κανεις ή οτι τρεχουν καποιο μυστικο firewall ,script κτλ? Δεν ισχυουν τα ιδια για οικιακα και για δημοσια(public) δικτυα(καταστηματα, αεροδρομια,πλατειες,κτλ). Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από chsam 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, chsam είπε Βρε παιδια βαριεσται να διαβαζεται το θεμα απο την αρχη;;;; "Ο γειτονας: Α) Μολις μετακόμισε, δεν τον ξέρουμε καν." Ζήτα αντίγραφο ταυτότητας τότε
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SeaLion είπε Ζήτα αντίγραφο ταυτότητας τότε Διαβασες το θεμα;....Δεν ειμαι ο TS......τι μου το λες εμενα;;; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Διαβασες το θεμα;....Γιατι δεν ειμαι ο TS...... Ναι, το διάβασα. Δεν έχει νόημα να απαντάμε στον TS, έχει αποφασίσει. Το ζούμε όλοι μαζί!
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε Ναι, το διάβασα. Δεν έχει νόημα να απαντάμε στον TS, έχει αποφασίσει. Το ζούμε όλοι μαζί! Οκ αλλα δυστυχως δεν απανταμε στο ts, αυτος μια χαρα τα εθεσε, μεταξυ μας συνεχιζεται το ντερμπι χωρις λογο...επειδη καποιοι επιμενουν να μην διαβαζουν τι λεει και τι ζηταει ο ts... 1
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chsam είπε Δεν καταλαβαινεις τι θα πει προσωπικα δεδομενα μαλλον..Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ιδιοκτητης(ισως συγγενης του TS) να ψαξει, να βρει ή να δωσει αλλου τα προσωπικα δεδομενα του ενοικιαστη εκτος κ αν θελει να βρεθει αντιμετωπος με την δικαιοσυνη.Και εννοειται αυτο που λες...."ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"" ... αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα να γινει καποια στραβη με κατι βαρβατα αξιοποινο ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ. κι αν τα παρει ο μπατσος που δεν του δινει internet και ειναι κανας ψυχοπαθης τραβηξει πιστολι και τους καθαρισει? αυτο το σκεφτηκες? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από rofl
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, rofl είπε αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα να γινει καποια στραβη με κατι βαρβατα αξιοποινο ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ. κι αν τα παρει ο μπατσος που δεν του δινει internet και ειναι κανας ψυχοπαθης τραβηξει πιστολι και τους καθαρισει? αυτο το σκεφτηκες? 1 ωρα σας αφησα και βγηκαν πιστολια? 😂
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε αν το παμε οτι τετοια σκηνικα παιζουν 1-2 φορες τη βδομαδα η πιθανοτητα ειναι μικροτερη απο 1/10 εκατομ. κι αν τα παρει ο μπατσος που δεν του δινει internet και ειναι κανας ψυχοπαθης τραβηξει πιστολι και τους καθαρισει? αυτο το σκεφτηκες? Πωπω πραγματικα ρε συ γινεσαι κουραστικος τετοια ωρα........μα δεν ειπα οτι αυριο θα του χτυπησει την πορτα η διωξη....αλλα προς τι το τοσο ζορι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ TS!!!!!!Αν δεν καταλαβες τοση ωρα, μιλαμε για ενα ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Αλλα ας το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ειναι καποιος που χτυπησε την πορτα των γονιων του (ουτε καν στο δικο του σπιτι) ΚΑΙ θελει τον κωδικο τους!!!Τι στο διαολο ρε παιδια πια;;;
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε 1 ωρα σας αφησα και βγηκαν πιστολια? 😂 παω να την πεσω γιατι βρεχει εξω τουλαχιστον αμα με χτυπησει κανενας κεραυνος να κοιμαμαι
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε παω να την πεσω γιατι βρεχει εξω τουλαχιστον αμα με χτυπησει κανενας κεραυνος να κοιμαμαι Μην ξεχασεις να αφησεις το wifi ανοιχτο ομως...
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chsam είπε Πωπω πραγματικα ρε συ γινεσαι κουραστικος τετοια ωρα........μα δεν ειπα οτι αυριο θα του χτυπησει την πορτα η διωξη....αλλα προς τι το τοσο ζορι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ TS!!!!!!Αν δεν καταλαβες τοση ωρα, μιλαμε για ενα ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Αλλα ας το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ειναι καποιος που χτυπησε την πορτα των γονιων του (ουτε καν στο δικο του σπιτι) ΚΑΙ θελει τον κωδικο τους!!!Τι στο διαολο ρε παιδια πια;;; πλακιτσα κανουμε ρε XD εισαι απο τους λιγους που εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα παντως οπως ειπα μην το φοβασαι το ασυρματο δεν τρεχει μια. web interface μπορει να ρυθμιστει να μη βλεπει ασυρματα. του δινει κι ενα ssid με περιορισμενη ταχυτητα αν το υποστηριζει το router, και κανενα προβλημα. εκτος κι αν εχει οντως πολυ χαμηλη ταχυτητα, κι εγω οταν ειχα 6αρα δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου αν μου ζητουσε κατι τετοιο γειτονας. και φυσικα να μην ειναι τζαμπατζης, απλα να εχει αναγκη για ιντερνετ μεχρι να τον ενεργοποιησει καποιος παροχος. και ιδιως αν καπου εχει σκαλωσει για καιρο, εγω τουλαχιστον θα δινα. και αν ειναι κανας βλακας και κανει abuse αλλαζεις κωδικο και τελος. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από rofl 1
garfield39gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είπαμε αν ήταν καμία φοιτήτρια και το pin θα έδινε από την πιστωτική το πιθανότερο άδικος ο κόσμος για εμάς τους άντρες 😂😂😂 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από garfield39gr 1
garfield39gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Πήγε 01:13 αδέλφια και αύριο πιάνουμε λιμάνι και άντε να βγάλεις άκρη με τα Φιλιππίνια καλή συνέχεια και να θυμάσαι όταν κανείς το καλό το σύμπαν στο γυρίζει πίσω 1
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rofl είπε πλακιτσα κανουμε ρε XD εισαι απο τους λιγους που εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα παντως οπως ειπα μην το φοβασαι το ασυρματο δεν τρεχει μια. web interface μπορει να ρυθμιστει να μη βλεπει ασυρματα. του δινει κι ενα ssid και κανενα προβλημα. εκτος κι αν εχει οντως πολυ χαμηλη ταχυτητα, κι εγω οταν ειχα 6αρα δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου αν μου ζητουσε κατι τετοιο γειτονας. και φυσικα να μην ειναι τζαμπατζης, απλα να εχει αναγκη για ιντερνετ μεχρι να τον ενεργοποιησει καποιος παροχος. και ιδιως αν καπου εχει σκαλωσει για καιρο, εγω τουλαχιστον θα δινα. Φιλαρακι δεν αγχωνομαι ουτε προσβαλλομαι....αλλα τοση ωρα λεμε οτι οι γονεις του εχουν περιορισμενη ταχυτητα, κανουν χρηση streaming services και οι ιδιοι, ο ανθρωπος (δεν ξερω ποσο γνωστης ειναι για να επιβαλλει και περιορισμους) δεν μενει καν μαζι τους....δηλαδη (επειδη το εχω ζησει) θα πρεπει να τρεχει καθε φορα που δημιουργειται προβλημα επειδη ο γειτονας θελει τζαμπα ιντερνετ, ο οποιος ξαναλεμε δεν εχει κ οικονομικο προβλημα;;καλη ξεκουραση κιολας. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από chsam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις