Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Volgin είπε Αυτό αρκεί, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το ζήτημα Ή τον βάζεις σε guest net με περιορισμένα δικαιώματα και μετά ένα διάστημα το ξαναβλέπεις.
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Έχοντας διαβάσει σημαντικό μέρος του νήματος είναι εντυπωσιακό το ποσό παρανοϊκοί έχουμε γίνει. Δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε εκείνο που δεν μας νοιάζει ... αρκεί να μην το έχει ο αλλος! Φοβερό... Πέραν των εύκολων ρυθμίσεων για την ασφάλεια (ακόμα και παιδικό πορνο να βλέπει φαίνεται η mac id του pc, οπότε where's the problem?!? ) και την κατοχύρωση του δικού σου bandwith, ειλικρινά απορώ με την ομαδική κοινωνική κακεντρεχεια που μας κάνει απροβληματιστα να προβάλουμε στους άλλους οτιδήποτε κακό έχουμε στο μυαλό μας καθώς και την τεράστια δυσκολία που έχουμε να μπούμε στη θέση του. .. ξενου. Είμαστε λοιπόν γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων..... (βλ. Ξενιος Δίας). Ελάχιστοι μόνο είπαν πως ίσως να βρεθούμε και εμείς στη θέση του και να θέλαμε κάποιον να σκεφτεί τη δυσκολία μας. Πραγματικά εντυπωσιακό! 🤔 Εμενα με εντυπωσιάζει η ευκολια με την οποια κανεις χαρακτηρισμους. Για να μην τους αποδωσω στην μειωμένη αντιληπτικη σου ικανότητα , εξηγησε μου σε παρακαλω: Α) Ποια είναι η δυσκολία του, που δε λυνεται με 20€ / μήνα και 4g. Β) Που ξερεις πως η γραμμη ηδη δεν είναι οριακή (αγορασα νεο ρουτερ μπας και στρωσουν εστω οι αποσυνδεσεις/βελτιωθει η εμβελεια). Γ) Που ξερεις οτι εγω εχω τις γνωσεις και το χρονο για να μαθω και να ρυθμίσω το ρουτερ. Δ) Που ξερεις οτι εχω τον χρόνο να παω στο πατρικό μου να επιλυω προβληματα που θα προκύπτουν. Ε) Που ξερεις πως οταν εχω το χρονο και παω, θα εχω τη διαθεση να κατσω να περασω τις ρυθμισεις και να ασχοληθω με αυτο, αντί να κανω οτιδηποτε άλλο? Και για να μη σε ζορισω πολύ, πες μου ποιο προβλημα θα επιλυσω κανοντας τα παραπανω. Κανείς δεν είναι σε θεση να κρίνει τι προσφέρει και τι οχι ο καθενας μας απο ενα ποστ στο ίντερνετ. Μονο τη μιζερια του μπορει να δείξει μπας και νιωσει ο ιδιος καλυτερα με τον εαυτουλη του. Νομιζω το θεμα έχει εξαντληθεί. Δεν υπάρχει κίνδυνος να υποκλεψει κατι, ο ανθρωπος μπορει να είναι μια χαρά αλλα η γραμμη δε προσφερεται για περισσότερους χρηστες. Και αυτο ηταν και το αρχικο ερωτημα. Τελος απο εμενα. 1
Volgin Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, chessplayer-alexis είπε Ή τον βάζεις σε guest net με περιορισμένα δικαιώματα και μετά ένα διάστημα το ξαναβλέπεις. Μπα... Φράγκα εξαρχής, αλλιώς έχουμε να κάνουμε με ξεπλένη που πάει να την βγάλει στο τσάμπα. Άλλο μερικές μέρες μέχρι πχ να έρθει ο τεχνικός να του συνδέσει το δικό του, κι άλλο 6 μήνες. Δεν πάνε καλά μερικοί, πλήρωσε ρε μάστορα mobile πακέτο και μην υποχρεώνεσαι σε κανέναν, ειδικά αν νοικιάζεις σπίτι 500 ευρώ όπως ειπώθηκε παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Ή τον βάζεις σε guest net με περιορισμένα δικαιώματα και μετά ένα διάστημα το ξαναβλέπεις. ή δεν μπαινεις καν σε τετοιες ιστοριες. πολυ ελευθερο χρονο εχεις να θες να κανεις τον ΙΤ στους γονεις σου για να μπαινει ο γειτονας (αν νομιζεις οτι απλως το εφτιαξες και τελειωσε το πανηγυρι γελανε και οι πετρες, 10 τηλεφωνα τη μερα θα χεις γιατι κανει αποσυνδεσεις ή σερνεται)
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και κατι τελευταιο αλλα ας μη γίνει παλι Μεσανατολικο. Τι μπορεί να δει αν π.χ. του εδινα τον κωδικό? Και εστω πως εχει γνώσεις Η/Υ? Ρωταω γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ασχολούνται περισσοτερο απ οσο πρεπει με τον περιγυρο, και πιστεψτε με εδω στην επαρχια αυτο το "κοινωνικο ενδιαφερον" δεν ειναι ουτε σπάνιο, ουτε καλοπιστο. (Χωρις βεβαια να εχω καποια στοιχεια για τον συγκεκριμένο πως λειτουργει ετσι). Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από xgol
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, margaritagr είπε Οποίος ζητάει τζάμπα παροχες/αγαθά, ειναι τζαμπατζής. Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές γιατί έχει ανάγκη, ειναι αναγκαστικά τζαμπατζής που τον βλέπεις με συμπάθεια κι αν μπορείς βοηθάς. Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη, ειναι τζαμπατζής γύφτος. Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη , απο ανθρώπους που δε γνωρίζει, ειναι θρασύς τζαμπατζής γύφτος. Συμφωνώ 1000% με το συγκεκριμένο ποστ μαργαρίτα. 🔝✌️✌️ Γεμίσαμε γύφτους που δεν θέλουν να βγάλουν από την τσέπη τους ενώ έχουν χρήματα. Μάθανε στο τσάμπα και νομίζουν πάντα οτι θα βρίσκουν πόρτες ανοιχτές η είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου κάνει "δωράκια" συνέχεια. Μακριά από τέτοιους! 3
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xgol είπε Εμενα με εντυπωσιάζει η ευκολια με την οποια κανεις χαρακτηρισμους. 13 ώρες πριν, xgol είπε Νομίζω πως εχει βαρυτητα η αποψη της, καθως η ίδια δε θα το έκανε ποτέ. Μάλλον είναι επειδή κι εκείνος δε θα το έκανε ποτέ. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από phanispal
Ison_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Έχοντας διαβάσει σημαντικό μέρος του νήματος είναι εντυπωσιακό το ποσό παρανοϊκοί έχουμε γίνει. Δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε εκείνο που δεν μας νοιάζει ... αρκεί να μην το έχει ο αλλος! Φοβερό... Πέραν των εύκολων ρυθμίσεων για την ασφάλεια (ακόμα και παιδικό πορνο να βλέπει φαίνεται η mac id του pc, οπότε where's the problem?!? ) και την κατοχύρωση του δικού σου bandwith, ειλικρινά απορώ με την ομαδική κοινωνική κακεντρεχεια που μας κάνει απροβληματιστα να προβάλουμε στους άλλους οτιδήποτε κακό έχουμε στο μυαλό μας καθώς και την τεράστια δυσκολία που έχουμε να μπούμε στη θέση του. .. ξενου. Είμαστε λοιπόν γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων..... (βλ. Ξενιος Δίας). Ελάχιστοι μόνο είπαν πως ίσως να βρεθούμε και εμείς στη θέση του και να θέλαμε κάποιον να σκεφτεί τη δυσκολία μας. Πραγματικά εντυπωσιακό! 🤔 Φιλόξενος με την έννοια που το λες μπορείς να είσαι όταν η πλεοψηφία των "ξένων" είναι καλοπροαίρετη. Δηλαδή να σου τύχει μόνο ένας που είναι τσαμπατζής δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Αν όμως η πλεοφηψία είναι τσαμπατζήδες, που νομίζω έτσι συμβαίνει στις μέρες μας όταν κάποιοι ζητάνε γενικώς πράγματα, τότε έχεις πιο αμυντική στάση.
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από phanispal
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Να, κατι τετοια θεματακια εννοουσα.
AmiJIm Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Πες οτι φοβασαι το οικονομικο ιντερνετικο εγκλημα ,ταινιες κτλ και τον αποφευγεις.Εχει παραγινει το κακο με το ιντερνετ.
unforgiven Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Volgin είπε ειδικά αν νοικιάζεις σπίτι 500 ευρώ όπως ειπώθηκε παραπάνω Γιατί το λέτε και το ξαναλέτε αυτό το ποσό, λες και είναι κανένα υπέρογκο; Και λίγα είναι αν έχεις οικογένεια.
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, xgol είπε Τι μπορεί να δει αν π.χ. του εδινα τον κωδικό? Και εστω πως εχει γνώσεις Η/Υ? Αυτό και ας κλεισει το θέμα.
Volgin Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, unforgiven είπε Γιατί το λέτε και το ξαναλέτε αυτό το ποσό, λες και είναι κανένα υπέρογκο; Και λίγα είναι αν έχεις οικογένεια. Γιατί με 25 ευρώ βάζεις ίντερνετ δικό σου και δεν φορτώνεσαι κανέναν, δλδ δεν του περισσεύουν 25? Και γιατί αυτό, αν ισχύει, είναι πρόβλημα των άλλων? Ρε θα μας τρελάνετε δω μέσα κάποιοι... Και ξαναλέω, το διάστημα που ζητάει την εξυπηρέτηση, είναι τεράστιο κι άκρως ύποπτο πως πάει προς τσαμπαρία-γυφτιά η φάση
unforgiven Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Volgin είπε Γιατί με 25 ευρώ βάζεις ίντερνετ δικό σου και δεν φορτώνεσαι κανέναν, δλδ δεν του περισσεύουν 25? Και γιατί αυτό, αν ισχύει, είναι πρόβλημα των άλλων? Ρε θα μας τρελάνετε δω μέσα κάποιοι... Και ξαναλέω, το διάστημα που ζητάει την εξυπηρέτηση, είναι τεράστιο κι άκρως ύποπτο πως πάει προς τσαμπαρία-γυφτιά η φάση Άλλο είπα, άλλο κατάλαβες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις