Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλο θεμα εχω: απο μπερδεμα θα πρεπει να ταξιδεψω για διακοπες την αλλη δευτερα μεσημερι (εβγαλα εισητηρια και εσκασα ενα κοσμο λεφτα) αλλα...δουλευω ας πουμε δουλεια γραφειου. Το τραγικο ειναι οτι δεν εχω μερες αδεια

(απο τη Τριτη ξεκιναγε η αδεια)

τι να κανω;

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι εβγαλες εισητηρια χωρις να εχεις αδεια ?

αν καταλαβα καλα εννοει οτι χρησιμοποιησε ολη την αδεια η οποια ξεκιναει απο τριτη, αλλα τα εισιτηρια ειναι για δευτερα. οποτε..

ΤΣ αμα συννενοηθεις να παρεις μια μερα αδεια επιπλεον και να την ξεπληρωσεις αργοτερα παιζει? αλλιως δοκιμασε να αλλαξεις τα εισιτηρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Δ.υ  είσαι ή στη δεδηε δουλεύεις α;

Τι σημασία έχει που δουλεύω; 

Οπου κι αν δουλευω 28 χρονια μισθωτος κοπανα δεν εχω κανει και οποιος θελει το πιστευει .

Την μιση μου κανονικη αδεια την παιρνω μια μια μερα για δουλεις και υποχρεωσεις .

Οποιος δεν το πιστευει μου ειναι αδιαφορο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι σημασία έχει που δουλεύω; 

Οπου κι αν δουλευω 28 χρονια μισθωτος κοπανα δεν εχω κανει και οποιος θελει το πιστευει .

Την μιση μου κανονικη αδεια την παιρνω μια μια μερα για δουλεις και υποχρεωσεις .

Οποιος δεν το πιστευει μου ειναι αδιαφορο .

Δε νομιζω οτι αναφερεται σε εσενα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα είσαι;

Ξεκαθάρισε το με τον εργοδότη σου, κοπάνα μια μέρα πριν την άδειά σου δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. 

Ό,τι δικαιολογία και να βρεις, κανείς δεν θα σε πιστέψει

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Αν θες να εισαι τιμιος, μπορεις απλα ειτε να ζητησεις να σου προεγκριθει αδεια των επομενων μηνων, συμβαινει πολα συχνα σε νεους εργαζομενους οταν η προσληψη γινεται λιγο πριν τις καλοκαιρινες διακοπες. Εναλλακτικα, μπορεις να ζητησεις αδεια ανευ αποδοχων.

Αν δεν εχεις ηθικους ενδοιασμους, απλα δεν πας στη δουλεια και παιρνεις ενα τηλεφωνο και ενημερωνεις οτι αρρωστησες.

Δημοσ.

Εγώ θα το ζήταγα σαν χάρη από τον προϊστάμενο κλπ. Αν είναι σωστός θα το εκτιμήσει. 

Ο κόσμος είναι αρκετά μικρός. Δεν θα επέλεγα να φύγω και να με πετύχει κανείς και μετά να απολυθώ / μου βγει το όνομα / με έχουν στην μπούκα. 

• Like 2
Δημοσ.

αναρρωτικη θα χτυπησει ασχημα, "κολλημενη" με κανονικη για να γεμισει η εβδομαδα...ανευ αποδοχων δε ξερω αν θα παρεις ευκολα..αλλα δε ξερω και τη πολιτικη της δουλειας σου σε αυτο το θεμα (σε οσες εχω περασει ηταν "τζιζ" θεμα η ανευ αποδοχων, δε ξερω γιατι). εγω θα σου ελεγα να εξηγησεις το προβλημα και αν εισαι ενταξει και ο προισταμενος σου το ιδιο, λογικα θα σου δωσουν προκαταβολικα. η εστω, να σε αφησουν να φυγεις νωριτερα μερικες ωρες αν εξυπηρετει. αλλιως, δες αν μπορεις να αλλαξεις τα εισιτηρια σου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

απλο θεμα εχω: απο μπερδεμα θα πρεπει να ταξιδεψω για διακοπες την αλλη δευτερα μεσημερι (εβγαλα εισητηρια και εσκασα ενα κοσμο λεφτα) αλλα...δουλευω ας πουμε δουλεια γραφειου. Το τραγικο ειναι οτι δεν εχω μερες αδεια

(απο τη Τριτη ξεκιναγε η αδεια)

τι να κανω;

Ζητα ανευ αποδοχων, δε νομιζω να χαλασει τον εργοδοτη σου.Απο κει κ περα μονο αναρρωτικη αλλα δεν θα φανει ωραιο (αν εισαι ιδιωτικο τομεα)...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...