Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Γειά σε όλους, από το Σάββατο 13/4/19 εξαφανίστηκαν τα stories από το instagram μου. Δεν ξέρω τι γίνετε stories ανεβαίνουν κανονικά από τα άτομα που ακολουθώ. Έχω android κινητό με Android oreo 8.1. Το κινητό μου είναι το Huawei honor 9. Παρακαλώ λίγη βοήθεια! 😥 Στις 16/4/2019 στις 9:47 ΜΜ, DimitrisRafailS είπε Γειά σε όλους, από το Σάββατο 13/4/19 εξαφανίστηκαν τα stories από το instagram μου. Δεν ξέρω τι γίνετε stories ανεβαίνουν κανονικά από τα άτομα που ακολουθώ. Έχω android κινητό με Android oreo 8.1. Το κινητό μου είναι το Huawei honor 9. Παρακαλώ λίγη βοήθεια! 😥 Όταν λέω εξαφανίστηκαν το εννοώ όχι απλά δεν βγαίνουν τα profile pictures σε γκρι πλαίσιο (όπως συμβαίνει συνήθως όταν δεν έχει άλλα στορυ να δεις) αλλά υπάρχει απλά ένα κενό... 🤷♂️
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Απεγκατάσταση εγκατάσταση του app έκανες?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 11:02 ΜΜ, NikosKallithea είπε Απεγκατάσταση εγκατάσταση του app έκανες? 4 φορές τουλάχιστον...
geomalliv Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 9:47 ΜΜ, DimitrisRafailS είπε Γειά σε όλους, από το Σάββατο 13/4/19 εξαφανίστηκαν τα stories από το instagram μου. Δεν ξέρω τι γίνετε stories ανεβαίνουν κανονικά από τα άτομα που ακολουθώ. Έχω android κινητό με Android oreo 8.1. Το κινητό μου είναι το Huawei honor 9. Παρακαλώ λίγη βοήθεια! Όταν λέω εξαφανίστηκαν το εννοώ όχι απλά δεν βγαίνουν τα profile pictures σε γκρι πλαίσιο (όπως συμβαίνει συνήθως όταν δεν έχει άλλα στορυ να δεις) αλλά υπάρχει απλά ένα κενό... 🤷♂️ εχεις δοκιμασει να μπεις απο mb? επισης, μηπως εισαι στο beta version?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα