gtaramigos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 εκανα ηδη τη συνδρομη. τρεχει σε 1080p αψογα. θα δουμε αν αξιζει το υλικο. πιστευω πως ναι ομως γιατι δινει 3 συσκευες ενω το cosmotetv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αν δεν μπορείς να δεις σε tv είναι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 9:38 ΜΜ, asmilon είπε Απο την ειδηση: "η Nova διαθέτει ένα πακέτο συνδρομής στο Novaflix με μηνιαίο κόστος €12,90, το οποίο κατεβαίνει στα €9.90 για τους ήδη συνδρομητές Nova" Αν δεν εγινα κατανοητος το CosmoteTV Go δινει παρομοια υπηρεσια, δηλαδη ταινιες, σειρες, ντοκυμαντερ on demand, μαζι με το live streaming και το replay tv δωρεαν στους συνδρομητες της Cosmote - για 1 οντως συσκευη, αλλα δωρεαν. Η Nova χρεωνει τους συνδορμητες της το αντιστοιχο προνομοιο €9.90. Ελπιζω να μην χρειαζεται καποια επιπλεον διευκρινηση το σχολιο μου. Η διαφορά ειναι οτι το cosmote tv go εχει ολα αυτα που λες στο φουλ πακέτο. Η NONA go εχει περιεχόμενο ανάλογα με το πακέτο που εχεις. Για παράδειγμα εγω που εχω το αθλητικό πακέτο δε μπορω να δω την πλειοψηφία των ταινιών και σειρών που εχει και εκει δωρεάν on demand. Εχω και τις δυο υπηρεσίες και τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Τωρα προφανώς η νόβα δίνει μια επιλογή ακομα σε όσους θέλουν περισοτερο περιεχόμενο καθώς και σε όσους δεν ειναι συνδρομητές σε καποιο άλλο πακέτο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpag80 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, thanasismen76 είπε Έλεος με το plugin τους και τα Windows 10. Τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν επιτέλους? Όχι κλείσε firewall,antivirus, clear cookies, reinstall κτλ...Ασυμβατότητα μου λέει το support τους. Μήπως μπορείς να μου πεις πως τα κατάφερες να παίξει σε windows 10 γιατί παιδευομουν καμια ώρα και στο τέλος κουράστηκα και το παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasismen76 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Μήπως μπορείς να μου πεις πως τα κατάφερες να παίξει σε windows 10 γιατί παιδευομουν καμια ώρα και στο τέλος κουράστηκα και το παράτησα. Δεν τα κατάφερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν ; Δεν τρέχει σε tv δεν τρέχει σε windows pc και θέλουν και 13+ καρανίκας χαράτσι συνδρομή ; Novago υπηρεσία είναι και κουτσή απλά της εκατσαν το flix ... Μη μου πει κανένας ότι πρέπει και να το τρέχεις σε android emulator .... Να τσακιστούν να βγάλουν app για smart tv όπως θα κάνει ο π οτες μετά από πολύ κράξιμο. Btw η απαίτηση να τους δώσεις Ονοματεπωνυμο / Διευθυνση / ΑΡ Ταυτοτητας ΚΑΙ ΑΦΜ δε βγαζει κανενα απο τα ρουχα του ; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι 720 σε κινητά κ 360 κ θέματα. Ναι καλησπέρα. Καλά κ με τα στοιχεία με το καλημέρα σας, σε αποτρέπει. Ας τα ζητάνε λίγες μέρες πριν λήξει το δωρεάν, τουλάχιστον να δεις αν σου αρέσει πρώτα και αν παίζει στις συσκευές σου εντάξει. Πατροπαράδοτο τορρεντ + ξεχωριστούς υπότιτλους όπως κάνω μια δεκαετία τώρα + νετφλιξ για μένα ( κοινό λογαριασμό με φίλο μας βγαίνει 6/μήνα ). Μπάλα δεν βλέπω. end of story Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αθλητικο περιεχομενο δεν εχει απ οτι βλεπω......σχεδιαζουν να βγαλουν ή μπα? Υ.γ. αυτα που κανει τωρα η nova με το novaflix και το nova go ο ανταγωνιστης τα εχει κανει 2 χρονια πριν και ακομη μεχρι σημερα τα προσφερει καλυτερα και απροβλιματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nero62 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, alexpag80 είπε Μήπως μπορείς να μου πεις πως τα κατάφερες να παίξει σε windows 10 γιατί παιδευομουν καμια ώρα και στο τέλος κουράστηκα και το παράτησα. 12 ώρες πριν, thanasismen76 είπε Δεν τα κατάφερα... Παίδες ούτε εγώ τα κατάφερα. Φάγανε ένα ξεχέσιμο στο τσατ και τελικά μετά από καμία ωρίτσα έπεξε κανονικά στο πισι. Απλά είναι ψιλομαντάρα αυτά που έχουν κάνει οι προγραμματιστές τους. Αλλά η απόκριση σχετικά άμεση. Δεν πέρασε ώρα και το διορθώσανε. Μάλλον έχει μπλεχτεί με το Novago κάπως ένα πράγμα και κάτι με ασφάλεια... μια ζήταγε πιν μια έλεγε είναι περισσότερες συσκευές από το επιτρεπτό συνδεδεμένες και άλλες αρλούμπες. Από Interface είναι για κλάματα. Δεν έχει κατηγορίες δεν έχει τίποτε. Βλέπεις καμιά δεκαριά ταινίες και άλλες τόσες σειρες στην αρχική και τέλος. Για να βρεις ταινία ψάχνεις στο πουθενά. Λέει γράψε τον ηθοποιό.. Γράφεις αλλά δεν παίζει. Μόνο τίτλους βρίσκει και από αυτά που είδα δεν ανατρίχιασα... Η ποιότητα κάτω από νέτφλιξ εννοείται. Γρήγορο σταθερό από ότι είδα. Αλλά βιβλιοθήκη να δεις διαθέσιμες ταινίες και σειρές.. δεν έχει απλά. Πολύ πρόχειρο το πρότζεκτ. Για τα 10 και 15 ευρώ που ζητάνε είναι απλά για κλάματα. Είχα πει σε προηγούμενο ποστ κάτι για 3 ευρώ... Χμμμ... πολλά είπα. Έτσι όπως το κόβω αν το βάλουν κάνα 2ευρω ίσως να έχει ελπίδα. Τώρα απλά θα γραφτούν οι έχοντας οικονομική άνεση και οι άσχετοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, nero62 είπε ναι όντως σε μπέρδεψα με άλλον. Συγνώμη Eσυ με εμένα μπερδεύτικες και μπαίνω και στον κόπο και απαντώ παρόλο που ούτε ειρωνεύτηκα ούτε έθιξα κανένα αν και το μόνο εύκολο θα ήταν πίσω από ένα πληκτρολόγιο να αρχίσω να χαρακτηρίζω εσένα....διάφορα κοσμητικά επίθετα, λοιπόν νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα ούτε με νοιάζει να συμφωνήσεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε στο τι με ενδιαφέρει επειδή θίχτηκες για το KODI θα σου πω πώς μετά από μια ολόκληρη μέρα στην δουλειά με ενδιαφέρει να ανοίξω την τηλεόραση και με το τηλεκοντρόλ να δω κυρίως ντοκιμαντέρ και αν δεν βαριέμαι ίσως κάποια ταινία και όλα αυτά με άψογη ποιότητα ελληνικούς υπότιτλους άψογα συγχρονισμένους και χωρίς καμία διακοπή. 'Οσο αφορά το iptv τα πιο γνωστά που δοκίμασα είναι αυτά http://iptvkodi.co/ Η ποιότητα της εικόνας είναι σκουπίδια, χωρίς υπότιτλους φυσικά και δουλεύουν για 10-20 μέρες και μετά ξανά μανα... Για ταινίες μπορεί όντως επί πληρωμή να γίνεται δουλειά (ta free repo) πάντως είναι για τα μπάζα κοινώς, αλλά το να ψαχτώ δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς και πόσες ώρες μπορεί να διαθέσεις ΑΛΛΑ ασχολούμαι με υπολογιστές 12ωρο τη μέρα, δεν είμαι ούτε αργόσχολος ούτε άνεργος ούτε φοιτητής να ασχολούμαι με φόρουμ όλη μέρα να βλέπω τι δουλεύει κάθε φορά και τι όχι, ε αυτή την ευκολία μου την έδωσε εν μέρει η nova, το IPTV free είτε από add ons του kodi είτε από modbro είναι μια μαλακία και μισή τουλάχιστον για τα γούστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpag80 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, nero62 είπε Παίδες ούτε εγώ τα κατάφερα. Φάγανε ένα ξεχέσιμο στο τσατ και τελικά μετά από καμία ωρίτσα έπεξε κανονικά στο πισι. Απλά είναι ψιλομαντάρα αυτά που έχουν κάνει οι προγραμματιστές τους. Αλλά η απόκριση σχετικά άμεση. Δεν πέρασε ώρα και το διορθώσανε. Μάλλον έχει μπλεχτεί με το Novago κάπως ένα πράγμα και κάτι με ασφάλεια... μια ζήταγε πιν μια έλεγε είναι περισσότερες συσκευές από το επιτρεπτό συνδεδεμένες και άλλες αρλούμπες. Από Interface είναι για κλάματα. Δεν έχει κατηγορίες δεν έχει τίποτε. Βλέπεις καμιά δεκαριά ταινίες και άλλες τόσες σειρες στην αρχική και τέλος. Για να βρεις ταινία ψάχνεις στο πουθενά. Λέει γράψε τον ηθοποιό.. Γράφεις αλλά δεν παίζει. Μόνο τίτλους βρίσκει και από αυτά που είδα δεν ανατρίχιασα... Η ποιότητα κάτω από νέτφλιξ εννοείται. Γρήγορο σταθερό από ότι είδα. Αλλά βιβλιοθήκη να δεις διαθέσιμες ταινίες και σειρές.. δεν έχει απλά. Πολύ πρόχειρο το πρότζεκτ. Για τα 10 και 15 ευρώ που ζητάνε είναι απλά για κλάματα. Είχα πει σε προηγούμενο ποστ κάτι για 3 ευρώ... Χμμμ... πολλά είπα. Έτσι όπως το κόβω αν το βάλουν κάνα 2ευρω ίσως να έχει ελπίδα. Τώρα απλά θα γραφτούν οι έχοντας οικονομική άνεση και οι άσχετοι. Μήπως μπορείς να μας πεις τι έκανες και δουλεψε; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από alexpag80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nero62 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, 3dclub είπε Eσυ με εμένα μπερδεύτικες και μπαίνω και στον κόπο και απαντώ παρόλο που ούτε ειρωνεύτηκα ούτε έθιξα κανένα αν και το μόνο εύκολο θα ήταν πίσω από ένα πληκτρολόγιο να αρχίσω να χαρακτηρίζω εσένα....διάφορα κοσμητικά επίθετα, λοιπόν νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα ούτε με νοιάζει να συμφωνήσεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε στο τι με ενδιαφέρει επειδή θίχτηκες για το KODI θα σου πω πώς μετά από μια ολόκληρη μέρα στην δουλειά με ενδιαφέρει να ανοίξω την τηλεόραση και με το τηλεκοντρόλ να δω κυρίως ντοκιμαντέρ και αν δεν βαριέμαι ίσως κάποια ταινία και όλα αυτά με άψογη ποιότητα ελληνικούς υπότιτλους άψογα συγχρονισμένους και χωρίς καμία διακοπή. 'Οσο αφορά το iptv τα πιο γνωστά που δοκίμασα είναι αυτά http://iptvkodi.co/ Η ποιότητα της εικόνας είναι σκουπίδια, χωρίς υπότιτλους φυσικά και δουλεύουν για 10-20 μέρες και μετά ξανά μανα... Για ταινίες μπορεί όντως επί πληρωμή να γίνεται δουλειά (ta free repo) πάντως είναι για τα μπάζα κοινώς, αλλά το να ψαχτώ δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς και πόσες ώρες μπορεί να διαθέσεις ΑΛΛΑ ασχολούμαι με υπολογιστές 12ωρο τη μέρα, δεν είμαι ούτε αργόσχολος ούτε άνεργος ούτε φοιτητής να ασχολούμαι με φόρουμ όλη μέρα να βλέπω τι δουλεύει κάθε φορά και τι όχι, ε αυτή την ευκολία μου την έδωσε εν μέρει η nova, το IPTV free είτε από add ons του kodi είτε από modbro είναι μια μαλακία και μισή τουλάχιστον για τα γούστα μου Αυτό συγκράτησα μόνο. Τα υπόλοιπα δεν ισχύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δεν αξίζει.εφαρμογή για android tv και box δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μάλλον θα γυρίσω στη σπηλιά μου. Θεωρώ την τηλεόραση μεγάλη σαβούρα και εντελώς απαρχαιωμένο, κάτι σαν το fax. Έχω πάνω από 20 χρόνια που την έχω σταματήσει. Τα αθλητικά (τελικός CL, Εθνική στο μπάσκετ) τα βλέπω με παρέα σε καφετέρια. Ταινίες, όσες αξίζουν για σινεμά τις βλέπω στο σινεμά. Σειρές, αν τις βρω θα τις κατεβάσω, αν δεν τις βρω τότε δεν θα τις δω. Υπό- τιτλους δεν ασχολούμαι, καταλαβαίνω αγγλικά. Ταινίες που έχω δει, σπάνια ξαναβλέπω, το ίδιο και σειρές. Οπότε το να έχω πρόσβαση σε 1500 ταινίες και 800 σειρές, είναι τε- λείως αδιάφορο. Σε όλα αυτά βάλε οικογένεια με 2 παιδιά οπότε μιλάμε για να χωρέσει η TV στον ελεύθερο χρόνο μου, πρέπει να υπερπηδήσει καμιά 30άρα άλλα πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά και ωφέλιμα από το να λιώσω 1 ώρα σε έναν καναπέ. Το να πληρώνω πάγιο κάθε μήνα για να έχω πρόσβαση σε περιεχόμενο που το 99% είναι α- διάφορο ή για να βλέπω 5 ώρες το μήνα τηλεόραση, έχει πεθάνει από εποχές Filmnet. Θεωρούσα αυτονόητο ότι 24 χρόνια από την έλευση του Filmnet, θα ήταν αρκετά για να εί- χαμε περάσει σε on demand υπηρεσίες τύπου "δώσε 10 ευρώ και δεν τον Χ αγώνα ή την Ψ σειρά". Θλίβομαι που ακόμα είμαστε στη φάση που πρέπει πληρώνεις πάγιο για περιεχόμε- νο που δεν σε ενδιαφέρει και για περιόδους που δεν κάνεις χρήση. Στα τεχνικά τώρα. Το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό. Από τη στιγμή που μπλέκεις με πράγματα που αλλάζουν μήνα με το μήνα (λειτουργικά, browsers, εκδόσεις Android, συμβατότητα plug-ins κλπ) θέλεις μεγάλη ομάδα να ασχολείται με όλα αυ- τά, να δοκιμάζει nightly builds, μελλοντικές εκδόσεις τον OS, να δοκιμάζει 4-5 διαφορετικά κινητά με διάφορα OS, να δοκιμάζει rooted κινητά, να δοκιμαζει 4-5 μοντέλα smart tv κλπ κλπ. Η Nova δεν ανακάλυψε τον τροχό. Ίδια υπηρεσία προσφέρει η Odeon μέσω του pameodeon (το οποίο μάλιστα είναι pay per view και όχι μ@λακίες με συνδρομές) και υποτίθεται παίζει σε Samsung TV, iOS, Android, pc. Στην πράξη παίζει σε κάποιες Samsung, και iOS. Η εφαρμογή Android είχε μύρια θέματα συμβατότητας και αν δεν κάνω λάθος έχει σταματήσει. Στο PC υπήρχαν επίσης θέματα με το browser plugin τα οποία ίσως και να λύθηκαν αλλά δεν έχει και σημασία αφού το όλο νόημα ειναι να βλέπεις και όχι να κάνεις Tshoot σε εφαρμογές ή να σκέφτεσαι κάθε φορά "χμμμ, ένα update o Firefox, θα παίζει το stream;". Ο μόνος τρόπος για να έχουν νόημα ύπαρξης τέτοιες υπηρεσίες είναι να κάνουν δικές τους παραγωγές, ποιοτικές εννοείται, τις οποίες θα βλέπεις εκεί και πουθενά αλλού. Δεν θέλω να ξαναδώ Friends για 584545η φορά ούτε με εξιτάρουν τα cgi του 1ου X-Men 19 χρόνια μετά. Too little, too late. Αυτά και sorry για το rant. Πάω πίσω στη σπηλιά μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @eaglos Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για κάτι είναι η άποψη σου την στηρίζεις με επιχειρήματα και από εκεί και πέρα σε όποιον αρέσει...... Θα βρεις διάφορους ειδήμονες να ισχυρίζονται μαγικές λύσεις για το οτιδήποτε......το οτι κατέληξα συνδρομητής στην nova δεν σημαίνει ότι δεν δοκίμασα διάφορα με το να καλύψω τις ανάγκες μου και το ξαναγράφω πως το kodi π.χ. se ΙPTV είναι μια μαλακία και μισή, και όταν θέλω τηλεόραση ΘΕΛΩ ελληνικούς υπότιτλους άψογα συνχρονισμένους, λειτουργίες PVR, ΟΝ demand, η έγγραφή σε δίσκο, φυσικά ποιότητα εικόνας και ήχου με 1 τηλεκοντρόλ, και χωρίς ούτε λαγγαρίσματα ούτε αποσυνδέσεις......οτιδήμποτε λιγότερο......είμαστε στο 2019 όχι στο 2002 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα