Koukoz Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, onty είπε Ποιο iphone; Εκείνο που παλια εκανε 800ε και τωρα εχει εδοσεις με 1600; παλι διπλασιασμο βλεπω εκτος αν βλεπω οτι θελω. Οχι επιθεση απλα μου τη σπαει να μου λεει καποιος οτι ειμαι λαθος. Λεω την αποψη μου και αμα θες πες την δικια σου χωρίς να χαρακτηρίζεις. Οταν ενα θεμα ειναι μεγαλο και εχει πτυχες που ο καθενας μας τις εκλαμβανει συμφωνως με τις εμπειριες του, δεν έχει σωστό και λαθος. Εχει διαφορετικη αποψη. Τεσπα σε αυτο που λες νομιζω συμφωνω εν μερη οσων αφορα την εξελιξη των κινητηρων αλλα και παλι παίρνει πολλα χρονια μεχει να ξεστοκαρουν οτι εχουν πληρωσει για παραγωγη κτλ,και μεχρι να αναπτύξουν την δικια τους τεχνιγνωσια για να ακολουθήσουν τις εξελιξεις. Τωρα για τα θεματα υγειας νομιζω υπαρχει μεγαλη διαφορα γιατί οταν για ενα οργανο οπως η καρδια υπαρχουν 300 παθήσεις και αλλες τοσες επεμβατικες μεθοδοι η φαρμακευτικες θεραπειες, συνηθως εφορου ζωης και αρνητικα κλημακουμενες, αν φτιαξουν μόσχευμα που σε κανει καινουριο, και κατεπεκταση μοσχευματα για ολα τα ζωτικα οργανα, τοτε νομιζω ειναι αυτονοητο τι μακελειο θα γινει σε μια ολοκληρη αλυσίδα επαγγελματιων. Ως προς τα κινητά με 250 ευρώ έχουμε ή δεν έχουμε αξιόλογες προτάσεις που καλύπτουν τις βασικές μας ανάγκες; Εννοείται ότι η μηλοεταιρεια θα κάνει την δική της τιμολογιακή πολιτική. Αν διάβασες στην δεύτερη απάντηση σου μου σου το αναλύω. Ο πρώτος μπαίνει στην αγορά θέτει τους δικούς του όρους και οι επιμένοι ακολουθούν προσπαθώντας να έχουν καλύτερα ή φθηνότερα προϊόντα, αυτό δεν έγινε στην αγορά έξυπνων τηλεφώνων; Σίγουρα πέρασαν πολλά χρόνια αλλά στην τελική εμείς οι καταναλωτές επωφεληθηκαμε από τον σκληρό ανταγωνισμό έστω και μετά από δέκα χρόνια. Η λογική της αγοράς λέει ότι αντίστοιχα θα συμβεί κάτι παρόμοιο και στην εν λόγω περίπτωση. Αυτό ήθελα να σου πω. Σε έναν διάλογο πάντα να μπαίνεις με την προϋπόθεση ότι ΜΠΟΡΕΊ και να εισαι "λάθος" έτσι ώστε να δέχεσαι την αντίθετη άποψη πιο ομαλά. ΔΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ. Είμαι επιστήμονας υγείας και όταν έρχεται κάποιος στο γραφείο μου έχοντας άλλη άποψη από την επιστημονική μου απλά τον ακούω και προσπαθω να τον κατανοήσω, φαντάσου να έλεγα στον καθένα" μου την σπάει που λες ότι είμαι λάθος!! " δεν θα είχα πελατεία!!!! Γενικά δεν είναι κακό να έχουμε λάθος που και που. Τελειώνοντας θέλω να σου επισημάνω ότι δεν ανέφερα ποτέ ότι εισαι λάθος απλά ότι ο συλλογισμός σου δεν στέκει. Όπως και να έχει επειδή κουράζουμε τους υπόλοιπους καλή μέρα να έχεις (είναι πρωί) και από πλευράς μου σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να το παίξω ξερόλας κτλτ.
Doubt Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/advs.201900344 Δεν μπορώ να πω πως το κατανόησα πλήρως. Ξένη γλώσσα με πολλή ορολογία, οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι πως εκτυπώθηκαν κάποια "patches" καρδιακού ιστού με αιμοφόρα αγγεία. Πλήρης ❤️ που συστέλλεται;;; Και οι βαλβίδες της;;; Για να γίνει η συστολή απαιτείται νευρικό ερέθισμα, δηλαδή νευρικός ιστός κι εκτός από αυτά, για να γίνει όλο αυτό το συνονθύλευμα όργανο χρειάζεται και συνδετικός ιστός και λεπτομερής χαρτογράφηση και χωροθέτηση όλων αυτών. Μην ψάχνετε ακόμα εισιτήρια για Ισραήλ. Για να γίνει αυτό που νομίζετε πως έγινε, όχι 10, ίσως ούτε 💯 χρόνια να μην είναι αρκετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα