Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Έλεος για ένα dark mode λες και έγινε τρομερό θαύμα...

Αντί να αφαιρέσουν ένα κάρο άχρηστα resources μπας και γίνει ελαφρύτερο κάθονται και χαίρονται τώρα για το dark  mode... 

σε αυτό δε φταίει το Facebook αλλα το insomnia αν ο Zack παει τουαλέτα και εδω γίνεται πρώτη είδηση της ημέρας... 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotirisl είπε

σε πληροφορώ ότι δεν χρειάστηκε να στείλω φεγγάρια και αστέρια και πράσινα άλογα. Μάθετε ρε παιδιά να μην μιλάτε αν δεν ξέρετε, απλά υποθέτωντας πράγματα....

ακριβώς και σε έμενα το ίδιο έγινε φίλε μου. τώρα @vastegial_74 το διάβασα πάρα πολύ καλά φίλε μου, απλά δεν μπορώ να καταλάβω την έκρηξη σου, καλή συνέχεια...

Επεξ/σία από subarus-14
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, subarus-14 είπε

ακριβώς και σε έμενα το ίδιο έγινε φίλε μου. τώρα @vastegial_74 το διάβασα πάρα πολύ καλά φίλε μου, απλά δεν μπορώ να καταλάβω την έκρηξη σου, καλή συνεχεία...

Καμία έκρηξη, απλά το 99% των χρηστών, γράφουν έχοντας διαβάσει μόνο τον τίτλο. Δεν γνώριζα πως είχε δοθεί αποσπασματικά το dark mode στις ρυθμίσεις. Με ποια συσκευή είσαι; Μήπως είσαι beta tester; 

Δημοσ.

Μάλλον θα κρατήσω το άσπρο ,το μαύρο μου φαίνεται λίγο κουραστικό σε αντίθεση με το viber που το έκανα μαύρο,πάντως καλό είναι να έχεις επιλογή!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sotirisl είπε

σε πληροφορώ ότι δεν χρειάστηκε να στείλω φεγγάρια και αστέρια και πράσινα άλογα. Μάθετε ρε παιδιά να μην μιλάτε αν δεν ξέρετε, απλά υποθέτωντας πράγματα....

Ακόμα και έτσι να είναι, αν και μπορεί να σου είχε στείλει κανένας φίλος σου και να μη πήρες χαμπάρι, τι το πετάτε μερικοί ότι το έχετε κανένα δίμηνο? Μαγκιά είναι? Και εγώ το εχω (έστειλα φεγγάρι) αλλά δεν είναι και κάτι άξιο αναφοράς. Και συμφωνω με τον φίλο, ότι δεν υπάρχει λόγος το insomnia να αναφέρει τέτοια ανούσια πράγματα.. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sotirisl είπε

Ρε παιδιά, εγώ αυτό το έχω εδώ και ενάμιση μήνα στο κινητό μου.... Μπορεί και παραπάνω.... Τι αλλαξε;

Τόσο καιρό ήταν σε δοκιμαστική λειτουργία γνωστή ως BETA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...