Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται πως το «dark mode» είναι της μόδας τελευταία, αφού σχεδόν όλες οι εταιρείες το έχουν συμπεριλάβει ή σκοπεύουν το συμπεριλάβουν σε μελλοντικές εκδόσεις των εφαρμογών ή των λειτουργικών συστημάτων τους.

«Dark mode» ή «dark theme» έχουν ήδη ενσωματώσει ή σκοπεύουν να φέρουν στο λογισμικό τους, η Microsoft (στα Windows 10 και πιο συγκεκριμένα στον File Explorer), η Google (στο Android Q), η Apple (στο macOS και στο επερχόμενο iOS 13) οπότε ήταν φυσικό να ακολουθήσει και το Facebook.

Τώρα, όσοι χρησιμοποιούν τον Facebook Messenger μπορούν να ενεργοποιήσουν το «Dark mode» από το μενού των ρυθμίσεων του app τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS. Πατήστε το εικονίδιο σας (στο επάνω μέρος αριστερά στο app) και πρώτη από όλες θα δείτε την επιλογή «Νυχτερινή λειτουργία».

ezgif.com-video-to-gif.gif.7324df86221105d425b9e7cf37c13bef.gif

Όταν το νέο χαρακτηριστικό βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία, για να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη έπρεπε να στείλει στον συνομιλητή του ένα εικονίδιο φεγγαριού.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεος για ένα dark mode λες και έγινε τρομερό θαύμα...

Αντί να αφαιρέσουν ένα κάρο άχρηστα resources μπας και γίνει ελαφρύτερο κάθονται και χαίρονται τώρα για το dark mode... 

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 11
Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ αυτό το έχω εδώ και ενάμιση μήνα στο κινητό μου.... Μπορεί και παραπάνω.... Τι αλλαξε;

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελη του '90 το skinning ηταν τοσο διαδεδομενο θυμαμαι Sonique, WinAmp και τοσες αλλες εφαρμογες που τις εφτιαχνες οπως ηθελες. Τωρα 20 χρονια μετα θεωρειται ειδηση η δυνατοτητα επιλογης μαυρου αντι για λευκου φοντου...

• Like 22
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Έλεος για ένα dark mode λες και έγινε τρομερό θαύμα...

Αντί να αφαιρέσουν ένα κάρο άχρηστα resources μπας και γίνει ελαφρύτερο κάθονται και χαίρονται τώρα για το dark mode... 

Υπάρχει το Lite

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Retromaniac said:

Υπάρχει το Lite

Το οποίο δεν έχει dark mode αν δεν κάνω λάθος. 😛

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sotirisl είπε

Ρε παιδιά, εγώ αυτό το έχω εδώ και ενάμιση μήνα στο κινητό μου.... Μπορεί και παραπάνω.... Τι αλλαξε;

Μάθετε ρε παιδιά να μην σχολιάζετε πριν διαβάσετε το αρθρο..

"Όταν το νέο χαρακτηριστικό βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία, για να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη έπρεπε να στείλει στον συνομιλητή του ένα εικονίδιο φεγγαριού" 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Υπάρχει το Lite

Μεν υπάρχει το lite αλλά η ποιότητα των ηχητικών μηνυμάτων είναι ένα χάλι και δεν καταλαβαίνεις Χριστό τι λέει ο άλλος (εξαιτίας του άθλιου codec AMR 8KHz που το είχαμε τόσα χρόνια)

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, subarus-14 είπε

είμαστε και εμείς που το έχουμε κανένα 2 μηνo ίσως παραπάνω....

Γιατί δεν διαβάζεις το άρθρο πριν σχολιάσεις; όλοι το έχουμε εδώ και καιρό. Αν διάβαζες θα έβλεπες πως τώρα μπήκε στις ρυθμίσεις και δεν χρειάζεται να στέλνεις φεγγάρια και αστέρια 

• Like 5
Δημοσ.
25 minutes ago, Jake07 said:

Μάθετε ρε παιδιά να μην σχολιάζετε πριν διαβάσετε το αρθρο..

"Όταν το νέο χαρακτηριστικό βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία, για να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη έπρεπε να στείλει στον συνομιλητή του ένα εικονίδιο φεγγαριού" 

σε πληροφορώ ότι δεν χρειάστηκε να στείλω φεγγάρια και αστέρια και πράσινα άλογα. Μάθετε ρε παιδιά να μην μιλάτε αν δεν ξέρετε, απλά υποθέτωντας πράγματα....

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...