makhs5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο ebay μια αδεια windows 3 ευρω κανει και καθαρισε, και να τα περασει πανευκολο ειναι, και στο καταστημα αν πει που θα το παρει μπορει να δωσει κανενα 20 ευρω παραπανω και να του τα περασουν αν δεν ξερει, αυτο ειναι το πιο απλο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από makhs5
HPPRO Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 To lenovo ειναι αρκετα καλο για αυτα που ζητας!
makhs5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μα το θεμα ειναι γιατι να πληρωσει 900 ευρω ενω μπορει και με 400 ευρω να κανει τη δουλεια του.
iptamenos_ollandos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αυτο ηθελα να ρωτησω για το οτι εχει linux ειναι πιο δυσκολα απο τα windows?? μαθαινονται δυσκολα δηλαδη??
iptamenos_ollandos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αυτην την στιγμη αυτο ειναι το pc που εχω και παιζω λολ στα μετρια γραφικα και ψιλο κολαει ειδικα οταν μπω σε κληση για να μιλαω δεν τραβαει με τιποτα θελω να παρω ενα laptop καλυτερο απο αυτο να τραβαει το lol στα μεγαλυτερα γραφικα και να μπορω να μιλαω καθως παιζω
makhs5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, iptamenos_ollandos είπε Αυτην την στιγμη αυτο ειναι το pc που εχω και παιζω λολ στα μετρια γραφικα και ψιλο κολαει ειδικα οταν μπω σε κληση για να μιλαω δεν τραβαει με τιποτα θελω να παρω ενα laptop καλυτερο απο αυτο να τραβαει το lol στα μεγαλυτερα γραφικα και να μπορω να μιλαω καθως παιζω Αυτο εχεις..? Αυτο που σου προτεινα ειναι 10 φορες καλυτερο απο αυτο που εχεις. (και λιγες λεω). Φιλε μου ακουσε με και θα εισαι φουλ ικανοποιημενος. Αυτο που σου προτεινα πριν τρεχει και farcry 5 που ειναι το "βαρυ" παιχνιδι. Αυτο που εχεις εσυ ειναι σε δυναμη οπως ενα netbook δηλ φουλ αδυναμο. Καμια σχεση με αυτο που σου ελεγα εγω να παρεις. Με 400 ευρω φιλε μου εισαι υπερ φουλ καλυμενος ειδικα εσυ για τα παιχνιδια που παιζεις.
iptamenos_ollandos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, makhs5 είπε Αυτο εχεις..? Αυτο που σου προτεινα ειναι 10 φορες καλυτερο απο αυτο που εχεις. (και λιγες λεω). Φιλε μου ακουσε με και θα εισαι φουλ ικανοποιημενος. Αυτο που σου προτεινα πριν τρεχει και farcry 5 που ειναι το "βαρυ" παιχνιδι. Αυτο που εχεις εσυ ειναι σε δυναμη οπως ενα netbook δηλ φουλ αδυναμο. Καμια σχεση με αυτο που σου ελεγα εγω να παρεις. Με 400 ευρω φιλε μου εισαι υπερ φουλ καλυμενος ειδικα εσυ για τα παιχνιδια που παιζεις. Τελεια εννοειται πως θα σε ακουσω φιλε μου και εφοσον θα ειμαι φουλ ικανοποιημενος δεν υπαρχει λογος να δωσω περισσοτερα χρηματα!! σε ευχαριστω και παλι
makhs5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, iptamenos_ollandos είπε Τελεια εννοειται πως θα σε ακουσω φιλε μου και εφοσον θα ειμαι φουλ ικανοποιημενος δεν υπαρχει λογος να δωσω περισσοτερα χρηματα!! σε ευχαριστω και παλι Μην ευχαριστεις φιλε μου, απλα οτι γραφω το κανω για να σε βοηθησω, ειναι κριμα να πεταξεις τοσα χρηματα σημερα, ενω αυτα που θελεις να κανεις εσυ, θα τα κανεις απολυτα με πολυ λιγοτερα χρηματα, τα αλλα τα παιδια εδω μεσα σου προτεινουν υπερμηχανηματα, αλλα που για σενα δεν χρειαζονται με αυτα που παιζεις. Για καποιον αλλον που θελει να κανει παπαδες ναι, μα για σενα οχι δεν χρειαζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα