JTRGamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Λοιπον ..μπήκε ένα πολύ μικρό μυρμηγκάκι στην οθόνη και κάνει βόλτες. Προσπάθησα με ηλ.σκούπα να το ρουφήξω-τίποτα. Προσπάθησα με κομπρεσσερ φυσητήρι -πάλι κανένα αποτελεσμα Τί κάνω τώρα?
JTRGamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 LG DM2752 Λοιπον το πέτυχα και το πίεσα λίγο με το δάχτυλο στην οθόνη και τέζαρε και έχει μείνει ακίνητο τώρα.Αντε να το βγάλω τώρα .Ιδέες;
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, JTRGamer είπε LG DM2752 Λοιπον το πέτυχα και το πίεσα λίγο με το δάχτυλο στην οθόνη και τέζαρε και έχει μείνει ακίνητο τώρα.Αντε να το βγάλω τώρα .Ιδέες; Πως θα το βγαλεις τωρα;;;!!!!Κοτσανα εκανες, οπως σου ειπαν κ πριν ασε κανα ψιχουλακι, λιγη ζαχαριτσα διπλα.Τωρα μαλλον θα το βλεπεις μονιμα εκτος κ αν το περασεις σαν καμμενο pixel στην LG!!!😂 1
gmts Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Εντός του σπιτιού έχετε μυρμήγκια να κόβουν βόλτες? Παράξενα πράγματα 1
JTRGamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gmts είπε Εντός του σπιτιού έχετε μυρμήγκια να κόβουν βόλτες? Παράξενα πράγματα ναι ξέρεις στην εξοχή μένω και στην εξοχή,ξερεις υπάρχουν μυρμυγκια 2 λεπτά πριν, chsam είπε Πως θα το βγαλεις τωρα;;;!!!!Κοτσανα εκανες, οπως σου ειπαν κ πριν ασε κανα ψιχουλακι, λιγη ζαχαριτσα διπλα.Τωρα μαλλον θα το βλεπεις μονιμα εκτος κ αν το περασεις σαν καμμενο pixel στην LG!!!😂 Θα το πάω σε τεχνικο επισκευων τηλεορασεων σε κανα τοπικο μαγαζι να μου την ανοιξουν να μου το βγάλουν.αυτό δεν το σκεφτηκες; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από JTRGamer 1
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Θα το πάω σε τεχνικο επισκευων τηλεορασεων σε κανα τοπικο μαγαζι να μου την ανοιξουν να μου το βγάλουν.αυτό δεν το σκεφτηκες; Μα δεν εχεις αλλη λυση, απλα βιαστηκες και τωρα θα πληρωσεις τζαμπα λεφτα και σιγουρα οχι κανα 10ευρω, αναλογα με τον βαθμο δυσκολιας αποσυναρμοληγησης. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από chsam
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Πάρε μια βεντζούζα και προσπάθησε απαλά να τραβήξεις την οθόνη εκεί που είναι το μυρμίγκι, αν είσαι τυχερός μπορεί να δημιουργηθεί λίγο κενό και να πέσει. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ μη την διαλύσεις τελείως την οθόνη και μετά κλαις. Όσο απίθανο και αν φαίνεται είναι αρκετά "συνηθισμένο" συμβάν. 1
gmts Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 11 minutes ago, T. Jefferson said: Ρίξε μέσα μια αράχνη για να το φάει. Και για την αράχνη ;
zx1234r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, gmts είπε Και για την αράχνη ; Θα φέρει άλλα μυρμήγια για δόλωμα....:-p
retard20 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 να αλλάξει το θέμα σε " Μυρμηγκάκι μέσα στην οθόνη LED εκανε βόλτες 1
Mpiftekis Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Κι εγώ είχα το ίδιο θέμα αλλά έφυγε από μόνο του μετά από 2 μέρες. Μλκι@ έκανες και το σκότωσες... 2
JTRGamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Λοιπον σε 2 ώρες θα δοκιμάσω αυτό με την βεντούζα (πρεπει να παω στο μαγαζι να την πάρω)και θα ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα