Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ..μπήκε ένα πολύ μικρό μυρμηγκάκι στην οθόνη και κάνει βόλτες.

Προσπάθησα με ηλ.σκούπα να το ρουφήξω-τίποτα. Προσπάθησα με κομπρεσσερ φυσητήρι -πάλι κανένα αποτελεσμα

Τί κάνω τώρα?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LG DM2752

Λοιπον το πέτυχα και το πίεσα λίγο με το δάχτυλο στην οθόνη και τέζαρε και έχει μείνει ακίνητο τώρα.Αντε να το βγάλω τώρα .Ιδέες;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

LG DM2752

Λοιπον το πέτυχα και το πίεσα λίγο με το δάχτυλο στην οθόνη και τέζαρε και έχει μείνει ακίνητο τώρα.Αντε να το βγάλω τώρα .Ιδέες;

Πως θα το βγαλεις τωρα;;;!!!!Κοτσανα εκανες, οπως σου ειπαν κ πριν ασε κανα ψιχουλακι, λιγη ζαχαριτσα διπλα.Τωρα μαλλον θα το βλεπεις μονιμα εκτος κ αν το περασεις σαν καμμενο pixel στην LG!!!😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gmts είπε

Εντός του σπιτιού έχετε μυρμήγκια να κόβουν βόλτες? Παράξενα πράγματα

ναι ξέρεις στην εξοχή μένω και στην εξοχή,ξερεις υπάρχουν μυρμυγκια

2 λεπτά πριν, chsam είπε

Πως θα το βγαλεις τωρα;;;!!!!Κοτσανα εκανες, οπως σου ειπαν κ πριν ασε κανα ψιχουλακι, λιγη ζαχαριτσα διπλα.Τωρα μαλλον θα το βλεπεις μονιμα εκτος κ αν το περασεις σαν καμμενο pixel στην LG!!!😂

Θα το πάω σε τεχνικο επισκευων τηλεορασεων σε κανα τοπικο μαγαζι να μου την ανοιξουν να μου το βγάλουν.αυτό δεν το σκεφτηκες;

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Θα το πάω σε τεχνικο επισκευων τηλεορασεων σε κανα τοπικο μαγαζι να μου την ανοιξουν να μου το βγάλουν.αυτό δεν το σκεφτηκες;

Μα δεν εχεις αλλη λυση, απλα βιαστηκες και τωρα θα πληρωσεις τζαμπα λεφτα και σιγουρα οχι κανα 10ευρω, αναλογα με τον βαθμο δυσκολιας αποσυναρμοληγησης.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Πάρε μια βεντζούζα και προσπάθησε απαλά να τραβήξεις την οθόνη εκεί που είναι το μυρμίγκι, αν είσαι τυχερός μπορεί να δημιουργηθεί λίγο κενό και να πέσει. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ μη την διαλύσεις τελείως την οθόνη και μετά κλαις.

Όσο απίθανο και αν φαίνεται είναι αρκετά "συνηθισμένο" συμβάν.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, T. Jefferson said:

Ρίξε μέσα μια αράχνη για να το φάει.

Και για την αράχνη ;

Δημοσ.

Λοιπον σε 2 ώρες θα δοκιμάσω αυτό με την βεντούζα (πρεπει να παω στο μαγαζι να την πάρω)και θα ενημερώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...