vamvakoolas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) καποιο καλοκαιρι Παρασκευη βραδυ ηταν και επρεπε να εκτυπωσω ενα pdf αλλα δεν εχω εκτυπωτη σπιτι. Τα βιβλιοπωλεια ειναι κλειστα τα καλοκαιρια τα σ/κ Λεω θα παω το πρωι το σαββατο σε ενα....ιντερνετ καφε που ειναι σα το νοσοκομειο ¨σχεδον παντα ανοικτο! ειναι ακριβως 8.00 το πρωι. Κατα τυχη καναν οι υπευθηνοι αλλαγη βαρδιας (τους περιμενα για 2-3 λεπτα) ελεγε ο ενας στον αλλο οτι εχουν μεινει κατι ζομπι! (ελεγα θα αναφερονται σε αλλο μαγαζι) παρατήρησα το χωρο ΑΔΕΙΟΣ! διπλα απο το ταμειο ειχε μια σκαλα, (ωπα... λεω απο μεσα μου) Λεω στο παλικαρι οτι θελω να εκτυπωσω το αρχειο στο στικ Παει στο δικο του pc: $#@ μηχανημα με σχεδον καμενες οι θυρες ενω εξωτερικα το μηχανημα ηταν λες και ηταν εκει 200 χρονια (αραχνες σκονες χτυπηματα κοκ) Μου λεει κατσε να παμε σε ενα δυνατο εδω και μου δειχνει ενα... τζιφος, ουτε καν εδειχνε τιποτα στην οθονη οταν εβαζα το στικακι . Μου λεει "τωρα το θυμηθηκα πρεπει να τα εχουμε κλειδωσει για ιους και δε περνουν στικακια, παμε πανω" (τελικα η σκαλα οδηγει σε οροφο!) μου λεει πριν ανεβουμε: ανοιξα το μηχανημα 9 (λεω απο μεσα μου: τωρα καλο ειναι αυτο?) παμε πανω: ενα ζευγαρι (αγορι κοριτσι 14-15 ετων) τελειως burned out απο παιχνιδι με κοκκινα ματια να φωναζουν "τον εχω", τον εφαγα, οχι.... παμε διπλα τους μου λεει ο μαστορας: αυτο θα κανει δουλεια, εκτυπωσε το και θα ειμαι κατω στον εκτυπωτη να δω οτι ΟΚ τζιφος. δοκιμασαμε και το μηχανημα 10 (διπλα απο το 9) ΤΖΙΦΟΣ για να μη τα πολυλογω και επειδη ο μερφις δεν ηταν με το ζευγαρι: παιδια να σας σηκωσουμε να εκτυπωσει ενα αρχειο 2 λεπτα; δε θα χασετε τιποτα τα παιδια διστακτικα αλλα αρκετα ευγενικα δεχτηκαν. Κανει τα μαγικα και μπαινω με δικο μου λογαριασμο χωρις παιχνιδια εκτυπωσα και μαλιστα ειπα στα παιδια που ειχαν εντωμεταξυ σηκωθει να πανε κατω να ερθουν να συνεχισουν το παιχνιδι παω να πληρωσω. Απο πανω ακουω τα παιδια: μαστορα, μας το ανοιγεις να συνεχισουμε? μαστορας: το ανοιξα μα εδω δε δειχνει τιποτα.... ακομα και 20 μετρα απο το μαγαζι ακουγα τα μπινελικια 8.23 το πρωι... ετρεξα μη με παρει σημαδι καμμια virtual ...ρουκετα Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από vamvakoolas 1 1
Twoface Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2019 στις 4:32 ΜΜ, thanasisxask είπε Σηκώνω το τηλέφωνο για να πάρω παραγγελία, σήμερα λέω θα έχουμε και πίτσα, οκ θέλω πέντε απ'όλα, έρχεται να τις πάρει και τον βλέπω λίγο διστακτικό. Την επόμενη μέρα μου είπε ότι κατάλαβε πίτες (πιτογυρα) αλλά δεν τον χάλασαν οι πέντε πίτσες!!! Άλλο σκηνικό, με παίρνει τηλέφωνο για παραγγελία ένας που είχε ίδιο όνομα με έναν άλλο φίλο που έκανε συνέχεια πλάκες, αφού τον κορόιδευα και του λέω δεν σου φτιάχνω τίποτα, έρχεται ο άνθρωπος να πάρει την παραγγελία, μόλις μου είπε το επίθετο έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου, ευτυχώς ήταν καλό παιδί και αυτός και δεν δημιουργήθηκε θέμα,εμένα βέβαια να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Σκηνικό άνοιξη 2015 δουλεύω σε μαγαζί με αντρικά. Εξυπηρετώ έναν κύριο και επειδή δεν είχε δουλειά πιάσαμε κουβέντα. Κάποια στιγμή η συζήτηση πάει στα αμάξια και τις κόντρες ! Αφού λέμε για τα αμάξια μας, στα μέρη που τρέχουμε ,κάποια στιγμή λέω " έχουμε και αυτήν την καρι$λά πουτ@ν@ διοικητή που μας γράφει συνέχεια " (αναφερόμενος για το ολυμπιακό χωριό) Και μου απαντάει Έχεις δίκιο είναι λίγο αυστηρή η γυναίκα μου............. !!!!!!!! Εκεί που κόπηκαν τα πόδια ,η συγνώμες πέφτανε βροχή. Εν τέλη αυτός και η οικογένεια του έχουν γίνει απο τους καλύτερους πελάτες μας. Και μάλιστα όταν ήρθε για πρώτη φορά η γυναίκα του με χαβαλέ μπήκε μέσα στο μαγαζί και φώναζε " που είναι αυτός που τρέχει " Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Twoface 4 2
theoritikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Είμαι σε μια διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων με εκθέτες από πάρα πολλές χώρες. Πάω στον εκθεσιακό χώρο της Ιαπωνίας όπου είχε εκθέτες από μικρές τοπικές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες με μεγάλο εξαγωγικό τζίρο. Η συνεννόηση γίνονταν με δυσκολία με τους πιο πολλούς εκθέτες, καθώς μιλούσαν Αγγλικά επιπέδου Engrish. Κάποιοι μάλιστα δεν μιλούσαν καθόλου και είχαν έναν Δυτικό να μεταφράζει από Ιαπωνικά στα Αγγλικά και αντίστροφα. Παρόλα αυτά ήταν σούπερ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να σου δείξουν τι εμπορεύονται. Έχω φτάσει τώρα σε ένα περίπτερο από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έφτιαχνε σάλτσες σόγιας για σούσι σε διάφορες γεύσεις. Η κοπέλα που ήταν στο περίπτερο, ήξερε κάποια Αγγλικά αλλά ήταν τρελού επιπέδου Engrish , σαν κάτι επιγραφές που κυκλοφορούν στο 9gag και άλλα site με meme περιεχόμενο. Εγώ να προσπαθώ να καταλάβω τι μου λέει καθώς μιλούσε μισά Αγγλικά μισά Ιαπωνικά, και την ίδια στιγμή να προσπαθώ να μην γελάσω (είπαμε ήταν επιπέδου meme τα Αγγλικά της) να προσπαθώ να θυμηθώ τα σκόρπια Ιαπωνικά που έχω ακούσει σε anime/games και ταινίες, και όλα αυτά σε έναν χώρο που είχε αρκετό θόρυβο λόγω του κόσμου. Επίσης, όταν εγώ την ρωτούσα κάτι, μισά ήταν Αγγλικά πολύ χαλαρού επιπέδου για να καταλάβει, μισά Ιαπωνικά (σκοτωμένα) και παντομίμα για ότι δεν καταλάβαινε και δεν ήξερα την λέξη στα Ιαπωνικά. Κάποια στιγμή μου λέει βι χαβου ζις νιου σοσου, ιτ τειστ κονιακου . (Σκεφτείτε Ιάπωνα να μιλάει Αγγλικά με Ιαπωνική προφορά) Εγώ να σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι σκατά είναι το κονιάκου, και να προσπαθώ να μην της δείξω ότι δεν κατάλαβα, καθώς είχε αγχωθεί αρκετά. Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι αυτή ή σος έχει γεύση κονιάκ. Οι Ιάπωνες στις ξένες λέξεις προσθέτουν ένα -κου στο τέλος . Κάποια στιγμή τελειώνει η παρουσίαση της λέω αριγκάτο γκοζαιμάσου , κάνω και μια υπόκλιση σοβαρός-σοβαρός ενώ από μέσα μου να έχω ξεραθεί στα γέλια με την όλη συζήτηση ... 1
tyxeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Είμαι στην δουλειά στο γραφείο και παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία όπου είχα παραγγείλει την πρώτη μου μηχανή (SUZUKI) για να ρωτήσω πότε θα την παραλάβω. (Ανχωμενος εγώ... πρώτη μου μηχανή... ) Απαντάει η κοπέλα στην ρεσεψιόν..... Κοπέλα: Καλημερα σας Εγώ: Εεεε καλήμερα... τηλεφωνώ για μια παραγγελία που έχω κάνει ... ενα Σουτζουκι....(Δεν μπόρεσα να συνεχίσω να πω το μοντέλο, μου είχε κοπεί η αναπνοή από τα γέλια και όλο το υπόλοιπο γραφείο που με άκουσε κυλιόταν στα πατώματα). Άλλο περιστατικό πάλι στο γραφείο. Είχα ονομαστική γιορτή και επειδή πρωί πρωί είχα φάει πήξιμο , ζητάω απο μια συνάδελφο αν μπορεί να καλέσει μεγάλη αλυσίδα φούρνου και να παραγγείλει 2 κιλά διάφορα αλμυρά , τυροπιτάκια, πιτσακια, λουκανικοπιτακια, κιμαδοπιτακια. Οκ μου λεει.... οπότε μετά από καμιά ώρα με ενημερώνει οτι ήρθαν και να πάω να τα παραλάβω και να πληρώσω.... Βλέπω τον ντελιβερα... μου λεει 70+ ευρω (αν θυμάμαι καλά). Παθαίνω ένα σοκ..... Βλέπω τα κουτιά, φωνάζω την συνάδελφο και με ένα αγαθό ύφος γιατί κατάλαβε την μλκια που έκανε, μου είπε οτι νόμιζε οτι ήθελα 2 κιλά από το καθένα !!!!!! 12 άτομα ήμασταν... δεν έμεινε λέπι στο τέλος της ημέρας... 1 1
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μια μικρή παρένθεση. Spoiler Το θρεντ ανοίχτηκε θεωρητικά για να αναφερόμαστε σε διάφορα τρελά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα είτε σε εργασιακό περιβάλλον είτε όχι αλλά έχουν ως πρωταγωνιστές, εργαζόμενους, πελάτες ή ακομα και ιδιοκτήτες. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Αν κάνω λάθος ενημερώστε. Κατά τα άλλα σήμερα το πρωί σε ανθοπωλείο (αφού έχουμε και μεγάλη γιορτή) -Καλημέρα, ένα ματσάκι γυρίνους παρακαλώ! Ανθοπώλης αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ- Τους θέλετε σε μορφή προνύμφης ή να κοντεύουν να γίνουν βάτραχοι; O πελάτης κολλάει... Ανθοπώλης- Να τολμήσω να πω οτι θέλετε γλαδιόλες; -Nαι ναι αυτό 2 1
k_w_t Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Σημερινό ..... Πελάτισσα γύρω στα 40-45 ΠΕΛ. Καλημέρα.. Κόβεται κάρτες SIM ? ΕΓΩ Καλημέρα βεβαίως , Σε τι μέγεθος Micro ή Νano ? ΠΕΛ . Wind είναι. ΕΓΩ. Σε τι μέγεθος θέλετε να την κόψουμε εννοώ ? ΠΕΛ. Όχι δεν θέλω κάποιο μέγεθος ΕΓΩ . Τότε τι ακριβώς θέλετε ΠΕΛ. Απλα πήγα στην wind για να το κόψω και μου είπαν οτι δεν έχει λήξει το συμβόλαιο και θα πληρώσω πεναλτι. ΕΓΩ . Αααα τέτοιο κόψιμο θέλετε ...? Μονο στην Wind μπορείτε. ΠΕΛ. Μα η κόρη μου σε εσάς έκοψε την sim . ΕΓΩ. Η κόρη σας άλλαξε το μέγεθος της κάρτας όχι το συμβόλαιο της. ΠΕΛ. Μα η κόρη μου δεν έχει συμβόλαιο ...Καρτοκινητο εχει... Αααα τώρα κατάλαβα το τσιπάκι εκοψε .. Καλημέρα... ΕΓΩ. Καλημέρα 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Συνέβη μόλις τώρα: Είμαι για σουβλάκια Σκάει ένας γύφτος να μου πουλήσει κάλτσες. Μαυρες, γκρι, άσπρες... - Κόκκινες έχεις; ρωτάω - Γυναικείες είναι οι κόκκινες, μου απαντάει... - Για την κοπέλα τις θέλω... Έφυγε... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από cacofonix-3
LiquidTroll Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωι 9 η ώρα, η τσίμπλα στο μάτι.....ουυυυαααααααααααααααα(χασμουριέμαι) .....Για να δουμε τα email μας. Βλέπω ένα email απο την Μάνατζερ. To all: Σας ενημερώνω ότι αύριο θα κάνουμε επαγγελματική φωτογράφιση. Θέλω να βάλετε τα καλά σας, οι κοπέλες να έρθουν βαμμένες, οι άντρες να έχουν επαγγελματική ένδυση. Με εκτίμηση, Μουνίτσω Θεωρητικού Ωωω ρε φιλε τωρα....αλλη όρεξη δεν είχα....την συναντώ λίγο μετά στο διάδρομο. Εγώ: Ρε συ μανατζερ, μπορώ εγώ να απέχω απο την φωτογράφηση? ΔΕΝ θέλω να βγαίνω φωτογραφίες, ασε με...... Manager: Liquid (χωρίς μου..), ακουσε με.....Μια εταιρία είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με κάθε κύτταρο να έχει την σημασία του. Ήμαστε ένα οικοσύστημα. Δεν μπορείς εσύ να διαταράζεις το οικοσύστημα! Εγώ : (συγκλονισμένος) Oικοσύστημα? Οργανισμος? Manager: Ναι βέβαια.....και δεν πρέπει να διαταράσεται..... Το επόμενο πρωί, σηκώνομαι, μπανιαρίζομαι, ξυρίζομαι, βάζω παντελονάκι υφασμάτινο και απο πάνω κουστούμι Πάω στην δουλειά, βλέπω ότι οι υπόλοιποι είναι casual ντυμενοι.Τι διάολο λέω? Πάω να βρω την μάνατζερ! Manager: Ναι, ακυρώθηκε, σου έστειλα email..... Εγώ: όχι, δεν μου έστειλες.. Manager: Αααα θα ξεχασα να σε βάλω...χαχαχα..το έστειλα σε όλους...χαχαχαχαχαχα.......Τελικά αυριο θα γίνει.... Εγώ :..... Μετά απο κανα δίωρο, μας στέλνει το ίδιο email, ότι αύριο θα γίνει τελικά η επαγγελματική φωτογράφιση. Δεν την πατάω αυτή την φορά, και φέρνω το πουκάμισο και το σακάκι μαζί μου, σε κρεμάστρα. Μπαίνω μέσα, τους βλέπω όλους κιριλέ, οι κοπελες βαμμένες. Παιρνάει η ώρα, πάει 2, πάει 3, πάει 4......Έρχεται καινούριο email :"Λόγω του πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας, η επαγγελματική φωτογράφιση αναβάλεται για αύριο" Την επόμενη, σκάω όπως πάντα. Τζινάκι και μπλούζα με τον TrollFace. Μπαίνω μέσα, όλοι πάλι με τα καλά τους! Με βλέπει η μάντατζερ η οποία είχε βάλει ένα φουστάνι πανάκριβο, γόβες όσο ολοκληρος ο μισθός μου, και μακιγιάζ λες και θα πάει στα μπουζούκια. Manager: Μα γιατί δεν ντυθηκες καλα?????????? Αφου είπαμε ότι σήμερα θα γίνει επαγγελματική φωτογράφιση..... Εγώ: Ε δεν πειράζει, ας φαίνομαι εγώ ο misfit της εταιρίας. Manager: Μα είπαμε ρε Liquid.... Εγώ: Ξέρω ξέρω, οργανισμός, κύτταρο, γονίδια, οικοσυστημα ..... Μας μαζεύει όλους, με μια χαρά, μας λέει να μαζευτούμε όλοι κοντά. Βγάζει ένα κινητό LG και μας λέει: Manager: Λοιπόν, ο κύριος Αφεντικός θα μας βγάλει φωτογραφία. Πρέπει να δείχνουμε χαρούμενοι, δυναμικοί, ευτυχισμένοι. Οταν σας πω θα σηκώσετε τα χέρια ψηλά και θα χαμογελάσετε! Εγώ: Συγνώμη, αυτό εννοούσες επαγγελματική φωτογράφιση??????????????????????? Με κινητό LG? Manager: (Με χαρά που θα ζήλευε διπολικός σε φάση μανίας) ΝΑΙ ! Θα το βάλουμε στα σόσιαλ μίντια μας! Πρέπει να δείξουμε το καλό κλίμα, την επαγγελματικότητα, την επιτυχία! Μαζευτείτε!!!! Τα χέρια ψηλά!!!! ................................................Ωωωωωω θα βγήκε πολύ καλή. Εγώ: ......................... Manager: ΡΕ συ Liquid, γιατί δεν σήκωσες τα χέρια σου? Και τι φάτσα είναι αυτή???? Σαν φυλακόβιος φαινεσαι! Εγώ:(Τα νειάτα μου λυπάμαι, και φοβάμαι τον βιασμό στα ντουζ, αλλιώς θα ήμουνα ΗΔΗ φυλακόβιος με 3 ισόβια) Ρε συ Manager................δηλαδή........ Manager: ελα ελααααα...........ελα να βγάλουμε την γαμάτη φωτογραφία!!! Εγώ: Την επαγγελματική....... Manager: NAI! Να βγάλουμε αυτή την φορά μια καλή!!!! Τα χέρια ψηλά! Χαμόγελα!!! Εγώ:(Σαν Δαπίτης σε 5ήμερη) ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!! Manager: AAAAA τελειαααααααααα! βγήκε υπέροχη!!!! Λοιπόν Liquid μου, θα στην στείλω να την βάλεις σε όλα τα σοσιαλ μίντιά μας! Θα την περάσεις και μία απο Photoshop! Εγώ: Υπάρχει ένα πρόβλημα. Manager: τί πρόβλημα? Εγώ: ΔΕΝ ΕΧΩ PHOTOSHOP!!!!!! Manager: Ε! Κατέβασέ το! ΙΤ είσαι, δεν πρέπει να έχεις Photoshop? Eγώ: ......( τι να εξηγήσω τωρα.........) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από LiquidTroll 9 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Συνέβη πριν λίγο: Με καλεί υπάλληλος της Vodafone για να βάλω Vodafone TV (το οποίο το έχω βάλει δύο φορές και το έχω κόψει ισάριθμες φορές) — καλημέρα σας, έχουμε μια ειδική προσφορά για εσάς για τον αριθμό τάδε, με δώρο τα έξοδα ενεργοποίησης και αυτή την έκπτωση...μπλαμπλαμπλαμπλα – ναι ωραία...μπορείτε να επαναλάβετε; ξαναλέειτο ποιηματάκι... – ναι ξέρετε, υπάρχει ένα πρόβλημα... – τι πρόβλημα; – δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι... Κολλάει...δεν μιλάει... – έχετε καμμιά προσφορά για τηλεοράσεις; – εεεε – φυσικά με την ίδια έκπτωση, ειδικά για τον αριθμό αυτό... – ε δεν έχουμε.... – κρίμα...με κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση τουλάχιστον; – όχι δυστυχώς... Και κάπως έτσι έχασε έναν καλό πελάτη...
gregory22 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φοιτητική περίοδος 2019, το πιο κουφό που έχω ακούσει στην 15χρονη καριέρα μου.... Πελάτης: Καλησπέρα θέλουμε μια δίχωρη γκαρσονιέρα για το υιό (εντελώς φυτό) μας που θα σπουδάσει στην πόλη σας. Εγώ : Τέλεια, τι ακριβώς προτιμήσεις έχετε? Πελάτης : Ε....να είναι καινούριο σχετικά, άνετο, φωτεινό, σε φοιτητική περιοχή, επιπλωμένο, μεγάλη βεράντα, αυτόνομη θέρμανση, καλούς γείτονες, κλιματισμό, κεντρικό, θωρακισμένη πόρτα και να είναι....πάμφθηνο! Εγώ : Έχω κάποιο που πιστεύω οτι σας ταιριάζει Αφού πάμε στο διαμέρισμα κι αρχίσω να του λέω μια-μια όλες τις απαιτήσεις που είχε και καλυπτόταν απο το συγκεκριμένο,. Εγώ : Όπως βλέπετε αυτό το διαμέρισμα καλύπτει πλήρως όλες τις προδιαγραφές που μου ζητήσατε, θέλετε να το κλείσετε? Πελάτης : Ε.....εεε να κάτι δεν έχει. Εγώ : Μα τι ακριβώς? Πελάτης : Ε....να δεν έχει το...πως το λέμε....δεν έχει αύρα! Ναι αύρα! Είμαι 41 ετών βασικά και δεν έχω χάσει τρίχα απο τα μαλλιά μου, όμως αυτή τη στιγμή νόμιζα οτι θα γίνω Μπάρκουλης. Εγώ : Τώρα μιλάτε σοβαρά ε? Πελάτης : Ναι δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου σε ένα διαμέρισμα δίχως αύρα! Αφού κατάλαβα οτι ο τύπος απλώς έψαχνε μια δικαιολογία για να μην το κλείσει, δεν ασχολήθηκα, τον κατέβασα απο το σπίτι και του ευχήθηκα να βρεί ένα σπίτι με θετική ενέργεια και φενγκ σουι... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από gregory22 2 3 7
Miracle Worker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Σήμερα παίρνω το 13888 του ΟΤΕ για κάτι trivial, περνάω όλο το ανούσιο για το θέμα μου ηχογραφημένο μέρος και ξαφνικά ακούγεται μια κραυγή: "13, παύση, 8, παύση, 8, παύση, 8. ΕΙΜΑΙ Ο #######, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ", σε στυλ εύελπη που μόλις έχει αποφοιτήσει από τη σχολή. Ωχ, λέω, έμπλεξα με λελεδόνι, αλλά ευτυχώς ήταν κύριος στην εξυπηρέτηση. 1 6 1
Drake27 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Έγινε χθες το βράδυ. Σκαει μύτη προς το κλείσιμο ένα ζευγάρι,το παλικάρι ευγενικός η κοπέλα ψιλή αδύνατη και άδεια στα επιμέρους σημεία με ένα ξινό ύφος. Ε:Καλησπέρα πως να βοηθησω Μου μιλάει το παλικάρι Π:Καλησπέρα της έπεσε το iPhone X στην πισίνα και δεν δουλεύει τώρα. Ε:Λογικό είναι αφού έπεσε στην πισίνα. Π:Μα αφού είναι waterproof Ε:Συγνωμμη που σας το λέω αλλά είναι water resistant,για αυτό και πήρε νερά. Π:Οκ για πες μου τι πρέπει να κάνουμε. Του εξηγώ της συνοπτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν και τον χρόνο που χρειάζεται,συνάμα το παλικαράκι τα εξηγούσε αυτά στα αγγλικά στην κοπέλα,και,όσο της τα έλεγε τόσο ποιο πολύ ξίνιζε η μουρη της. Και μόλις της λέει την χρονική διάρκεια άρχισε να βαράει το τσαντάκι της στον πάγκο. Και γυρνάει και του λέει στα αγγλικά αυτή. Ξ:Στο Λονδίνο το φτιάχνουν σε μισή ώρα!!!!!!! Π:Ναι αλλά δεν είσαι στον Λονδίνο τώρα,είσαι εδώ,θα μου πεις τι θα κάνουμε? Ξ:Εγώ το θέλω τωρααααααα!!!!! Και λέω εγώ στα ελληνικά στο παιδί. Ε:Δυστηχως δεν είμαι μάγος για να το κάνω σε 5 λεπτά,αν ειμουνα θα έκανα τα πάντα σε χρόνο ντε-τε. Της λέει αυτό που είπα και γυρνάει τον κοιτάει με ένα δολοφονικό ύφος και του λεει Ξ:Μην μου μιλάς έτσι εσυ!!!!!!!! Και συνεχίζει να βαράει το τσαντάκι της στον παγκο Με κοιτάει το παιδί,και μου λεει Π:Σε ευχαριστω πολύ,αν αλλάξει γνώμη θα στο φέρω εγώ. Φευγουν,σε όλη την φάση αυτή ακριβώς δίπλα ήταν ένας άλλος πελάτης που τον εξυπηρετούσε ο συνάδελφος μου και γελούσε με όλο το σκηνικό ο πελάτης. Απο την άλλη εγώ λυπήθηκα το παλικάρι γιατί ποιος ξέρει τι θα άκουγε μετά από την ξυνοφατσα. 4 1 1
4saken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Τοσο καιρο σκεφτομουνα οτι δεν εχω καποια ιστορια αστεια να μοιραστω.Μεχρι σημερα.Δεν ειναι ακριβως τρελοι πελατες αλλα αξιζει για να δειτε τον ορισμο του "πεσαμε στην κεντα". Εχω επιχειρηση rent a car.Προχθες 17.30 παραλαβαμε ενα αυτοκινητο στο ιδιωτικο χωρο παρκινκ που διατηρουμε πολυ κοντα στο αεροδρομιο μαζι με αλλες εταιριες.Αφησαμε το αυτοκινητο ξεκλειδωτο με το κλειδι μεσα στο αυτοκινητο σε μη προφανες σημειο για να το παρεις καποιος να το ετοιμασει την επομενη μερα (κοινη πρακτικη, δεν εχει συμβει ποτε τιποτα).18.30 ειχα αλλη παραλαβη στον ιδιο χωρο.Το αυτοκινητο ηταν εκει.Δεν ηταν εκει ομως την επομενη μερα το πρωι 08.00. Αρχισαμε να ψαχνουμε γυρω γυρω να ρωταμε συναδελφους αν καταλαθος εδωσαν λαθος αυτοκινητο, αν ειχαν πει σε πελατες οτι θα βρουν εκει το αυτοκινητο κτλ.Τιποτα. Πηγα αστυνομια, δηλωσα κλοπη, ενημερωσα ταξι οτι δινω αμοιβη αν το δουν καπου κτλ.Σημερα το πρωι αφου περασα ενα εφιαλτικο 24ωρο με πηραν τηλ απο ενα rent a car 40km απο το αεροδρομιο να με ενημερωσουν οτι καποιες πελατισες τους πηγαν απο το γραφειο με το δικο μου αυτοκινητο αντι για το δικο τους. Τι ειχε συμβει? 19.00 δυο πελατισσες βγηκαν απο το αεροδρομιο, ρωτησαν εναν ταξιτζη που ειναι το παρκινκ P1 οπου τους ειχε πει ο ιδιοκτητης του διαμερισματος που μεσολαβησε να κλεισουν το αυτοκινητο οτι θα βρουν το αυτοκινητο.Δεν βρηκαν το P1 μπηκαν στον μισθωμενο χωρο που παρκαρουμε εμεις τα αυτοκινητα μας στην εξοδο του αεροδρομιου.Οι οδηγιες μιλουσαν για ασπρο i10 με πινακιδα ΑΑΑ1234. Το δικο μου αυτοκινητο ειναι ασπρο i10 με πινακιδα ΑΑΑ1342.Παιρνουν τηλεφωνο τον ιδιοκτητη του διαμερισματος, τους λεει ε αυτο θα ναι.Τι να κανουν και αυτες το πηραν... Σημερα πηγαν απο το rent a car να κανουν συμβολαιο (ασχολιαστο) και ηταν ετοιμες να φυγουν οταν ετυχε ο ιδιοκτητης να βγει απο το γραφειο και ειδε οτι φεραν λαθος αυτοκινητο οποτε με πηραν τηλεφωνο και βρηκα επιτελους το αυτοκινητο μου. Με πηρε ο μεσαζων και ζηταγε συγγνωμη, δεν ασχοληθηκα παραπανω μου αρκουσε που βρηκα το αυτοκινητο μου... Αυτο που με γονατισε ειναι οτι τις ειδα μετα απο λιγο να φευγουν απο το αεροδρομιο με το αυτοκινητο που επρεπε να ειχαν παρει, οντως η πινακιδα αλλαζε ελαχιστα ΑΛΛΑ το i10 ηταν παλιοτερο μοντελο που σημαινει οτι πριν 2-3 μηνες αλλαξε για καποιο λογο πινακιδα, αν δεν ειχε αλλαξει οι πελατες δεν θα ειχαν παρει ποτε το αυτοκινητο μου... Λιγο offtopic τωρα που το σκεφτομαι, αλλα ηθελα να μοιραστω την ιστορια... 5 1
talibanakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2019 στις 12:11 ΜΜ, tyxeros είπε Είμαι στην δουλειά στο γραφείο και παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία όπου είχα παραγγείλει την πρώτη μου μηχανή (SUZUKI) για να ρωτήσω πότε θα την παραλάβω. (Ανχωμενος εγώ... πρώτη μου μηχανή... ) Απαντάει η κοπέλα στην ρεσεψιόν..... Κοπέλα: Καλημερα σας Εγώ: Εεεε καλήμερα... τηλεφωνώ για μια παραγγελία που έχω κάνει ... ενα Σουτζουκι....(Δεν μπόρεσα να συνεχίσω να πω το μοντέλο, μου είχε κοπεί η αναπνοή από τα γέλια και όλο το υπόλοιπο γραφείο που με άκουσε κυλιόταν στα πατώματα). Άλλο περιστατικό πάλι στο γραφείο. Είχα ονομαστική γιορτή και επειδή πρωί πρωί είχα φάει πήξιμο , ζητάω απο μια συνάδελφο αν μπορεί να καλέσει μεγάλη αλυσίδα φούρνου και να παραγγείλει 2 κιλά διάφορα αλμυρά , τυροπιτάκια, πιτσακια, λουκανικοπιτακια, κιμαδοπιτακια. Οκ μου λεει.... οπότε μετά από καμιά ώρα με ενημερώνει οτι ήρθαν και να πάω να τα παραλάβω και να πληρώσω.... Βλέπω τον ντελιβερα... μου λεει 70+ ευρω (αν θυμάμαι καλά). Παθαίνω ένα σοκ..... Βλέπω τα κουτιά, φωνάζω την συνάδελφο και με ένα αγαθό ύφος γιατί κατάλαβε την μλκια που έκανε, μου είπε οτι νόμιζε οτι ήθελα 2 κιλά από το καθένα !!!!!! 12 άτομα ήμασταν... δεν έμεινε λέπι στο τέλος της ημέρας... Φιλικα,καμια ιστορια σου δεν εχει σχεση με "τρελες ιστοριες". Γενικα βλεπω οτι εχετε χασει το νοημα του thread. Στα του θεματος τωρα,αλλα light. Να πω οτι εχω ακουσει να μου ζητανε πολλα κουλα,το πιο συχνο ειναι να ζητανε τσιγαρα απο το περιπτερο,χωρις ομως να αφηνουν tips στο διανομεα. Παιρνει τηλ στο μαγαζι ( κρεπερι/σαντουιτς/πιτσα ) γνωστο τσογλανι να παραγγειλει. Συνηθως ειναι πολυ μαγκας στο τηλ,αγενης και παντα ρωταει αν θα αργησει γιατι βιαζεται,αυτη τη φορα ειναι πολυ ευγενικος: -Καλησπερα,ενα special λουκανικο και ενα κουτακι κοκακολα.Μηπως μπορει ο ντελιβερας να μου κανει μια χαρη; -Τι θελεις φιλε μου; -Να σταματησει σε ενα ψιλικατζιδικο να μου παρει ενα πακετο ζαχαρη! -Ζαχαρη ειπες φιλε μου; -Ναι ναι,θελω να φτιαξω καφε! -Ποιος εισαι φιλε μου ( να δω αν ηταν γνωστος ) -Ο *********** ειμαι ! ( εκει κοπηκε ) -Θα του το πω φιλε μου,αν δεν εχει πολλη δουλεια ισως στη φερει. Επιτηδες το επανελαβα,για να ακουστει στο μαγαζι και να προκαλεσει γελιο,γελουσαν και οι πελατες με αυτα που τραβαμε.. Ουτε και ξερω αν του πηραν ζαχαρη. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από talibanakos 1
mechpanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Γνωστός έχει καφέ ντελιβερι. Πολλοί του παραγγέλνουν τσιγάρα κλπ να τους φέρει. Παίρνει μια μια μέρα, του λέει ένα εσπρεσσάκι. -Μάλιστα Θα μου φέρετε και δύο πραγματάκια μην βγαίνω έξω; -Τι πραγματάκια; Ένα πακέτο μακαρόνια και δύο τοματοχυμούς -Κυρία μου αυτά που ζητάτε δεν γίνονται Ντροπή σας, δεν θέλετε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις