Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Πάτρα, 2002 Είμαι στο σπίτι μιας πρώην και θέλουμε να παραγγείλουμε. Παιρνω τηλέφωνο: - ναι καλησπέρα, μια πίτσα απ' όλα θα ήθελα, στην τάδε διεύθυνση - μάλιστα Και ήρθε ένα πιτογυρο...τότε συνηδητοποιω ότι στην Πάτρα το πιτογυρο το λένε "πίτα"
zellps2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Καλα, την κλασικη μαλακία που έχω κάνει ως πελάτης, όταν ήθελα να παραγγείλω σουβλάκια. - Ναι? - Καλησπέρα σας, θέλω 4 με γυρο, 3 με καλαμάκι απ ολα και 2 κοκα κολες. - Φιλε υπάρχει ενα προβλημα - Τι προβλημα? - Εδω που πηρες ειναι σπιτι......και μου ξυπνησες και το μωρο.... για φαντασου το σπιτι που ειχες παρει καταλαθος τηλ να ηταν το σπιτι του αφεντικου -Κυριε liquid troll πραγματικα δεν σας καταλαβαινω, ειναι ενα ειδος φαρσας η κατι τετοιο?? ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ 1
ManFromEarth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Πάτρα, 2002 Είμαι στο σπίτι μιας πρώην και θέλουμε να παραγγείλουμε. Παιρνω τηλέφωνο: - ναι καλησπέρα, μια πίτσα απ' όλα θα ήθελα, στην τάδε διεύθυνση - μάλιστα Και ήρθε ένα πιτογυρο...τότε συνηδητοποιω ότι στην Πάτρα το πιτογυρο το λένε "πίτα" Πατρα 2006 Φτανω στην πολη να επισκεφθω φιλους, βραδυ. Ειναι μαζεμενοι σε ενα σπιτι παω κι εγω χτυπαω κουδουνι ανεβαινω, κλειστη η πορτα του διαμερισματος, χτυπαω και το πανω κουδουνι και μπαινω μεσα βλεπω τους 3 φιλους μου και εναν αγνωστο, συνομηλικο. Χαιρεταω τα παιδια, ειχα και καιρο να τους δω, και παω στον αγνωστο να συστηθω, του τεινω το χερι και του λεω Κωστας. Ξαφνικα σκανε οι αλλοι 3 στα γελια και ο αγνωστος μου σφιγγει το χερι και μου ψελιζει το ονομα του. ηταν ο ντελιβερας που ειχε φερει τα σουβλακια. παντως το παιδι ευγενικο, αντεδρασε στο χαιρετισμο μου 2
Gkstavros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Άλλη ιστορία από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που εργαζόμουν και θυμήθηκα. Ήμασταν στο μαγαζί , όλοι εξυπηρετούσαν και εγώ καθόμουν στο ταμείο. Μπαίνει πελάτης γύρο στα 60 - 65 , με βλέπει ελεύθερο στο ταμείο και έρχεται και αρχίζει αμέσως : Π : Είστε απατεώνες , κλέφτες , μας κλέβετε κτλ... Ε : Συγνώμη τι προ... (με διακόπτει) Π : Μας παίρνετε τα λεφτά , είστε απαράδεκτοι και συνεχίζει.. Ε : (Ξαναπροσπαθώ) Θέλετε να μου πείτε τι πρόβλημα.. (με διακόπτει ξανά και συνεχίζει το βρίσιμο) Ε : Θέλετε να με ακούσετε ; Π : Όχι , είστε τιποτένιοι κτλ.. Ε : Ωραία , εγώ φεύγω όταν ηρεμήσετε και θέλετε να με ακούσετε θα ξανά έρθω. Σηκώνομαι από το ταμείο και πάω στην πόρτα να κάνω υποδοχή. Ο πελάτης συνεχίζει να βρίζει μια άδεια καρέκλα και ένα άδειο ταμείο...(οι συνάδελφοι κοιτάνε απορημένοι και συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους) Έτυχε εκείνη την ημέρα να είναι και ο υπεύθυνος του καταστήματος εκεί και αφού με βλέπει εμένα στην πόρτα και τον πελάτη μόνο του με ρωτάει τι έγινε. Του εξηγώ ότι προσπάθησα να τον βοηθήσω και δεν άκουγε και πάει εκείνος να του μιλήσει και τον σταματάω. (πολύ καλός ο υπεύθυνος αλλά υπερβολικά καλός και σε πελάτες που δεν έχουν καθόλου τρόπους). Δεν θα πας , όταν ηρεμήσει θα πάω εγώ. Περνάνε 10 -15 λεπτά και αφού κουράστηκε να βρίζει ο παππούς τον αέρα γυρίζει με κοιτάει. Ε : Ηρεμήσατε ; Π : Μου νεύει καταφατικά Ε : Ωραία τώρα έρχομαι να σας εξυπηρετήσω. Το πρόβλημα του , ο λογαριασμός είχε ανέβει γιατί είχε καλέσει στον ΕΟΠΥ για ραντεβού το οποίο έχει έξτρα χρέωση (και πάντα το ενημερώνουμε σε όλους του πελάτες). Το καταλαβαίνει , πληρώνει και φεύγει... 5 6
Gkstavros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Και άλλη μία ιστορία. Δουλεύω σε κατάστημα κινητής και ακριβώς δίπλα μας (διπλανή πόρτα) μαγαζί άλλης εταιρίας κινητής. Μόνος στο ταμείο , κάθομαι (φοράω τα ρούχα τις εταιρίας εννοείται) από πίσω μου ακριβώς στον τοίχο το λογότυπο της εταιρίας με μεγάλα γράμματα και όλος ο τοίχος βαμμένος στα χρώματα της εταιρίας (έχω λόγο που τα αναφέρω όλα αυτά). Άδειο το μαγαζί , μπαίνει η πελάτισσα με ύφος , έρχεται στο ταμείο και πετάει τον λογαριασμό πάνω στον πάγκο και μου λέει να το πληρώσω. Το κοιτάω και είναι της άλλης εταιρίας. Ε : Συγνώμη , να σας κουράσω λίγο ; Αυτό δεν το πληρώνετε εδώ αλλά δίπλα. Π : Γιατί ; Ε : Διότι είναι της άλλης εταιρίας όχι της δικιάς μας.. Σηκώνει κεφάλι , βλέπει το λογότυπο , τρομάζει , αναφωνεί "α..αα..ααα" αρπάζει το λογαριασμό και τρέχει έξω από το μαγαζί (στύλ roadrunner)... Λες και της είπα ότι είμαστε βρικόλακες και θα πρέπει να σου πιούμε το αίμα... 3 1
thanasisxask Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Σηκώνω το τηλέφωνο για να πάρω παραγγελία, σήμερα λέω θα έχουμε και πίτσα, οκ θέλω πέντε απ'όλα, έρχεται να τις πάρει και τον βλέπω λίγο διστακτικό. Την επόμενη μέρα μου είπε ότι κατάλαβε πίτες (πιτογυρα) αλλά δεν τον χάλασαν οι πέντε πίτσες!!! Άλλο σκηνικό, με παίρνει τηλέφωνο για παραγγελία ένας που είχε ίδιο όνομα με έναν άλλο φίλο που έκανε συνέχεια πλάκες, αφού τον κορόιδευα και του λέω δεν σου φτιάχνω τίποτα, έρχεται ο άνθρωπος να πάρει την παραγγελία, μόλις μου είπε το επίθετο έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου, ευτυχώς ήταν καλό παιδί και αυτός και δεν δημιουργήθηκε θέμα,εμένα βέβαια να ανοίξει η γη να με καταπιεί!
LiquidTroll Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, zellps2 είπε για φαντασου το σπιτι που ειχες παρει καταλαθος τηλ να ηταν το σπιτι του αφεντικου -Κυριε liquid troll πραγματικα δεν σας καταλαβαινω, ειναι ενα ειδος φαρσας η κατι τετοιο?? ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ μου βάζεις ιδεες...και δεν πρεπει.... 1
LiquidTroll Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ημανε δεν ημανε εναν μηνα στην εταιρία. Αφεντικό: Κύριε LiquidTroll, το ξέρετε ήδη ότι περιμένουμε το νέο σάιτ. Μας το έχουν αργήσει, τους έχουμε ήδη πληρώσει 2.000 €, μην πω καμια κουβέντα. Λοιπον, εγώ θα λείπω για μια βδομάδα, θα πάω Λας Βέγκας για ένα συνέδριο, εσείς θα καλέσετε τον κύριο Επαγγελματία της εταιρίας ΣοβαρήΕταιρία ΑΕ. Το συζήτησα διεξοδικά με την Κυρία Personal Assistant, και είδαμε ότι χρειάζονται κάποια παραπάνω features. Μας τα έχει γράψει αναλυτικά εδώ ( μου πετάει μια σελίδα τετράδιου με πολυ ωραία γράμματα της Πιτσιρίκας) Εγώ: Ναι.....οκ...εχω μιλήσει με τον κ. Επαγγελματία, έχουμε συνεννοηθεί μια χαρά, είναι πολύ σωστός. Να μελετήσω τι θέλετε παραπάνω και θα επανέλθω. Αφεντικό: Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό. Δεν θα δώσουμε δεκάρα παραπάνω! Η τιμή θα παραμείνει η ίδια! 2.0000€ τους έσκασα, είναι πάρα πολλά για ένα γουεμπ σάιτ! Εγώ: ..................................... Πάω στο γραφείο μου, βλέπω τα specifications (ο Θεός να τα κάνει)......Παθαίνω ΣΟΚ! Πάω σφαίρα στην κουζίνα, να φάω 2 παγωτίνια να έρθω στα ίσια μου. Εγώ: Κύριε Αφεντικό, αυτά που ζητάμε, είναι πολύ δυσκολα στην υλοποίηση! Κάποια θα χρειαστούν πολλές εργατοώρες, κάποια δεν ξέρω καν αν γίνοντε! Αφεντικός: Κύριε LiquidTroll, στο βιογραφικό σας γράφατε 'οτι το ένα μεταπτυχιακό σας είναι πάνω σε Μάρκετινγκ, σωστά? ΕΓώ: Σωστά! Αφεντικός: Ηρθε λοιπον η ώρα να μου αποδείξετε τις διαπραγματικές σας ικανότητες! Ειπαμε, πήρανε τόσα λεφτά, δεν δίνω δεκάρα παραπάνω. Εγώ: ...... Τηλεφωνώ, συνενοουμαι με τον άνθρωπο να έρθει απο την εταιρία. Ερχεται.... Επαγγελματίας: Ελα βρε Liquid, χαίρομαι που σε γνωρίζω απο κοντά! Εγώ: (ήδη ντροπιασμενος...) Καλως ήρθες! Και εγώ χαίρομαι! Καφέ θές? Επαγγελματίας: Όχι έχω πιει. Παμε να μπουμε στο ψητο Εγώ(θα φάω πολύ ξύλο......) ΕΕΕΕΕεεεεε κοιτα......κατα πρώτον, μου ζητήσανε να φτιαχτεί έτσι το σάιτ, ουτως ώστε να μπορούν να τραβάνε απο το excel στο Google Drive κάθε μαγαζιού΄του το τι είσπραξη έχει κάνει ανα πάσα στιγμή. Κάτι σαν Live! Επαγγελματίας: (Τρομοκρατημένος) .........εεεεεεε αυτό δδεν ξέρω καν αν γίνεται.....και αν γίνεται, θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετές ώρες! Οπότε θα πρέπει να επαναυπολογίσω την τιμή. Εγώ: ( με σκυμμένο κεφάλι και χαμηλόφωνα) Στην ίδια τιμή.... Επαγγελματίας: Πως? Εγώ: (ντρεπομαι να τον κοιτάξω.....) Στην ίδια τιμή Επαγελματίας : Άκουσα καλά, είπες στην ίδια τιμή??? ΕΓΩ: Καφέ θές? Μα πάρε ένα καφεδάκι... Επαγγελματίας (σοκαρισμένος) : ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ????????????? Εγώ : (με χειρότερη ντροπη και απο όταν με έπιασε η μάνα μου στα 15 να ......) ΕΕΕεεε ξέρεις.......επίσης θέλουν να μπορούν να ορίζουν στόχους για κάθε κατάστημα, και να συγκρίνεται το εκάστοτε ταμείο με τον μηνιαίο στόχο. Αφου γίνει αυτό, να μπαίνει ο Αφεντικός και να βλέπει ένα Pie Chart , πόσο τις εκατό έχει πιαστεί ο στόχος. Επαγγελματίας: (σοκαρισμένος....) Μάλιστα !!!!!!!!!!!! Εγώ: (Κοιτάω το ταβάνι για να αποφύγω το eye contact) Στην ίδια τιμή......... Επαγγελματίας: Τι πράγμα?????????????????????? Εγώ: Μα πάρε έναν καφέ...εδώ δίπλα είναι το καφέ, σε 5' θα τον έχουν φέρει... Επαγγελματίας: Liquid, σε παρακαλώ, πες μου όλα όσα σου έχει πει ο Αφεντικός, γιατί αρχίζω να τα παίρνω! Εγώ : Παγωτινάκι? Εχουμε στο ψυγείο, μας τα φέρανε, είναι κόλαση! Να φέρω κανα 2? Επαγγελματίας: Πάμε να κάνουμε ένα τσιγάρο έξω? Εγώ: .........πάμε............. Επαγγελματίας: Πες τα πάντα εδώ χωρίς τσιριμόνιες.....δεν μας ακούει κανείς Εγώ: Τι να πω......Αυτά που σου είπα...και ολα αυτά που θα σου δώσω τώρα ( του δίνω τα specifications που είχε γράψει η Πιτσιρίκα...) Επαγγελματίας: Μάλιστα...και τα θέλει δωρεάν!!!!! εσύ τι γνώμη έχεις? Εγώ: .......μα άφησε με να σε κεράσω έναν καφέ........ Επαγγελματίας: Κατάλαβα.................Αστο, θα το συζητήσω εγώ με τον Αφεντικό. ΠΕρνάνε οι μέρες, με φωνάζει ο Αφεντικός Αφεντικός: ΚΥΡΙΕ LIQUIDTROLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ: (ωχχχχχχχχχχχ) Μάλιστα????????? Αφεντικός: Μου ήρθε ένα email ότι για το website τελικά θα πρέπει να πληρώσουμε άλλο 1 χιλιάρικο! ΤΙ ΣΚΑ-ΤΑ διαπραγματευτήκατε? Εγώ: Ξέρετε....οι εργατοώρες.....η πολυπλοκότητα.... Παίρνει τηλέφωνο τον Επαγγελματία, σε ανοιχτή ακρόαση! Αφεντικός: κύριε Επαγγελματία, με συγχωρείτε, αλλα εδώ μου λέτε να πληρώσω αλλα 1000 € . Δηλαδή να πληρώσω +50% παραπάνω. Θα φτιάξετε +50% παραπάνω site? Επαγγελματίας: Κύριε Αφεντικό, δεν το μετράμε έτσι...Μετράμε εργατοώρες!!!! Επίσης, δεν την καταλαβαίνω αυτή την στατιστική λογική σας, όταν έχετε 2 μήλα και κάποιος σας δώσει άλλο ένα μήλο, εσείς το βλέπετε σαν 50% κέρδος ας πουμε? Αφεντικός: ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ???? Επαγγελματίας: Οκ......ακούστε, κρίναμε τον χρόνο που θα χρειαστεί για τις προσθήκες που θέλετε. Εαν τις θέλετε, αυτή είναι η προσφορά μας, Αν όχι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, συγνώμη Αφεντικός: Οχι κύριε Επαγγελματία, εγώ δεν πιανομαι μαλακας! Δεν δίνω δεκάρα παραπάνω..... Επαγγελματίας: Ok, όπως θέλετε...θα σας παραδώσουμε το σάιτ με τις παλιες προδιαγραφες...... Κοπανάει το τηλέφωνο απο τα νέυρα του, κλείνοντάς το. Για 20 δευτερόλεπτα επικράτησε νεκρική σιγή................έρχεται το ξέσπασμα....... Αφεντικός: Κύριε Liquid.....τα κάνατε σκατά.......Δυστυχώς ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΛΥΣΗ !!! Εγώ : ............................................................. Οπότε, για την ιστορία, ήρθε ο Επαγγελματίας, έκανε ραντεβού με εμενα και τον Αφεντικό, και τελικά ο Αφεντικός πείστηκε, με τεράστια δυσκολία και ψυχραιμία απο τον Εππαγγελματία, να δώσει 1.000 € παραπάνω.... Βέβαια, όταν τελείωσε το σάιτ, συνέβησαν αυτά 10 3
pontez2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Περίοδος μετά το στρατό, ψάχνω για εργασία, και αφού έχει συμβεί αυτό έρχεται η ώρα του ΑΣΕΠ (όπου όπως σας έχω ξαναπεί διορίστηκα και σύντομα παραιτήθηκα για να φύγω εξωτερικό μην αντέχοντας τη στασιμότητα) Μπαίνουμε στην αίθουσα καμιά 50αριά νοματαίοι, μας λένε 2 λόγια εκεί (ούτε που θυμάμαι), έρχονται τα θέματα. Κιουρία γύρω στα 35 εν εξάλλω κατάσταση αρχίζει και φωνάζει. -«Τι είναι αυτά….έχω δώσει 6000 ευρώ στον (όνομα γνωστού φροντιστηρίου για εξετάσεις ΑΣΕΠ) και δεν έχει πέσει τίποτα. Τι μας πέρασαν; Τίποτε πιτσιρίκια να κάνουμε παπαγαλία;» Της τη λένε οι επιτηρητές, αυτή τα παίρνει ακόμα περισσότερο. -«Δε θα μου πεις εσύ, να μη φωνάζω. Δεν έδωσες εσύ 6000 για να μπεις στο δημόσιο. Εσύ μπήκες επειδή είχες γνωστό. Εγώ θέλω να μπω με εξετάσεις». Spoiler Η τύπισσα πετάχτηκε έξω με συνοπτικές διαδικασίες….Η Ελλάδα της ανάπτυξης στις αρχές του 2000 ήταν η τελευταία της ατάκα. 6
jgeorgiou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πάνω από μια 20ετία πριν , ήμουν στην τηλεφωνική υποστήριξη ΑΕ πληροφορικής Α συμβάν - (Πελάτης) Δεν ανάβει το μηχάνημα σήμερα το πρωί που ξεκίνησα εργασία - (Εγώ) Ξαναδείτε αν πατάει το καλώδιο του καλά στην πρίζα και μετά πατήστε πάλι τον διακόπτη να δούμε αν θα ανάψει τώρα. - (Πελάτης) Το έλεγξα και πάτησα τον διακόπτη. - (Εγώ) Ωραία , τι δείχνει η οθόνη τώρα? - (πελάτης) HANTAREX (διάβασε την ταμπέλα της μάρκας της οθόνης που είχε στην πρόσοψη). Β συμβάν - (Πελάτης) Μου είχατε υποσχεθεί ότι στο εμπορικό που μου εγκαταστήσατε θα έχετε περάσει τα στοιχεία των πελατών/προμηθευτών από το παλιό. - (Εγώ) Μάλιστα , το είχαμε συμφωνήσει και δεν τα έχουμε περάσει? Για πάμε να κόψουμε ένα παραστατικό να δούμε αν θα μας βγάλει την σχετική λίστα. - (Πελάτης) Να το , να το! Πάλι μου βγάζει έναν "δελτα τελία Αποστόλη" , εγώ δεν έχω τέτοιο πελάτη! - (Εγώ) Κύριε κοιτάτε στο είδος παραστατικού και γράφει δελτίο αποστολής , την επωνυμία την ορίζουμε στην από κάτω γραμμή. Στην ίδια εταιρία είχα έναν συνάδελφο που είχε παλιότερα ατύχημα με μηχανή και "ξέχναγε" συχνά. Ηταν λοιπόν και αυτός στην τηλεφωνική υποστήριξη. (συνάδελφος) Μάλιστα κε Πελάτη , περιμένετε λίγο στην γραμμή να ρωτήσω έναν συνάδελφο ειδικό στο hardware γιατί μάλλον είναι τέτοιας φύσεως το πρόβλημα. Σηκώνετε , πάει να βρει τον συνάδελφο (εκ των υστέρων μάθαμε ότι αντί να πάει να ρωτήσει πήγε τουαλέτα). Γυρνάει πίσω μετά , κοιτάζει το ακουστικό στο γραφείο απορημένος , κάθεται και λέει (συνάδελφος) Ναι , παρακαλώ ποιος είστε? (πελάτης) κος ΤΑΔΕ (συνάδελφος) Με ποιον μιλούσατε κύριε? (πελάτης) πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο και με σύνδεσαν Ο συνάδελφος λοιπόν σηκώνεται , τριγύρισε σε 3-4 γραφεία και ρώτησε καμιά 10 συναδέλφους αν κάποιος κάθισε στο γραφείο του και μιλούσε με τον κο ΤΑΔΕ πελάτη. Ολοι απόρησαν και αρνήθηκαν φυσικα Γυρνάει ο συνάδελφος εκνευρισμένος στο τηλέφωνο και λέει στον πελάτη. Μα καλά και εσείς κε ΤΑΔΕ δεν ξέρετε με ποιον μιλάτε είναι δυνατόν? Καθίστε να μπω στο πρόγραμμα να δω σε ποιον συνάδελφο είστε χρεωμένος να σας συνδέσω! Μπαίνει στο πρόγραμμα και βλέπει ότι είναι δικός του πελάτης! (συνάδελφος) ΑΑΑ συγνώμη κε ΤΑΔΕ , μαζί μάλλον μιλούσαμε! Τι λέγαμε? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou 2 1 1
Leleouras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Πριν αρκετά χρόνια ,σε internet cafe δούλευα βραδινή βάρδια. Σκάει μύτη κατα τις 2 ένας Περιεργόπουλος που δεν ταιριάζει με το σύνολο του κόσμου που συχνάζει εδώ και χαζεύει δεξιά και αριστερά για αρκετή ώρα προτού του μιλήσω. Απέναντι από το μπαρ που ήμουν είχαμε αυτόματους πωλητές, και οι συχνοί πελάτες που ερχόντουσαν με μηχανάκια ακουμπούσαν τα κράνη τους εκεί πάνω. Εγω: Καλησπέρα σας, παρακαλώ πως μπορώ να βοηθήσω; Περιεργοπουλος: Όχι φίλε μου είμαι εντάξει απλά χαζεύω , αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω. Ε: Αν ψάχνετε να καθίσετε σε PC μπορώ να σας βρω διαθέσιμο μπλα μπλα Π: Βασικά φίλε μου θέλω να μου πεις πόσο πάει αυτό το λευκό κράνος (και μου δείχνει όντως ένα κράνος πάνω στου αυτόματους πωλητές....) Ε: (ειμαι σε φάση ;;;;;;;;;;) Με συγχωρείτε εδώ είναι internet cafe, δεν εμπορευόμαστε κράνη..... Π: (γυρνάει με κοιτάει με πραγματική απογοήτευση) Πραγματικά κρίμα. Και έτσι απλά έφυγε.... 3 3 2
liakjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Leleouras είπε Πριν αρκετά χρόνια ,σε internet cafe δούλευα βραδινή βάρδια. Σκάει μύτη κατα τις 2 ένας Περιεργόπουλος που δεν ταιριάζει με το σύνολο του κόσμου που συχνάζει εδώ και χαζεύει δεξιά και αριστερά για αρκετή ώρα προτού του μιλήσω. Απέναντι από το μπαρ που ήμουν είχαμε αυτόματους πωλητές, και οι συχνοί πελάτες που ερχόντουσαν με μηχανάκια ακουμπούσαν τα κράνη τους εκεί πάνω. Εγω: Καλησπέρα σας, παρακαλώ πως μπορώ να βοηθήσω; Περιεργοπουλος: Όχι φίλε μου είμαι εντάξει απλά χαζεύω , αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω. Ε: Αν ψάχνετε να καθίσετε σε PC μπορώ να σας βρω διαθέσιμο μπλα μπλα Π: Βασικά φίλε μου θέλω να μου πεις πόσο πάει αυτό το λευκό κράνος (και μου δείχνει όντως ένα κράνος πάνω στου αυτόματους πωλητές....) Ε: (ειμαι σε φάση ;;;;;;;;;;) Με συγχωρείτε εδώ είναι internet cafe, δεν εμπορευόμαστε κράνη..... Π: (γυρνάει με κοιτάει με πραγματική απογοήτευση) Πραγματικά κρίμα. Και έτσι απλά έφυγε.... Μην ήθελε να το βουτήξει;;;;; Πάμε : Χθες ήμουν στο φαρμακείο. Μπροστά μου ένας παππούλης. - Γειά σας, θέλω το Χ φάρμακο. - Μάλιστα κύριε, κοστίζει 3,25€ Βγάζει πενηντάρικο Κοιτάει η φαρμακοποιός, δεν έβγαιναν τα ρέστα. - Κύριε, δώστε μου ένα λεπτό να σας βρω τα ρέστα. Και τι κάνει ο παππούλης; Ανοίγει το πορτοφόλι και της δίνει ένα λεπτό (του ευρώ). 😁 Δεν είναι να τους αγαπάς;;;; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από liakjim 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Ίσως από τα καλύτερα σκηνικά που έχω να θυμάμαι Τραπεζούντα, 2015 Είχα ένα δεσμό, ήμουν με την τότε κοπέλα μου στο φαρμακείο. Εγώ περίμενα, περιεργασομουν το χώρο μέχρι να συνεννοηθεί εκείνη με την υπάλληλο. Η υπάλληλος μου μιλούσε, εγώ δεν το καταλάβαινα, καθότι δεν μιλάω τη γλώσσα, σε κάποια φάση γυρνάει η υπάλληλος και λέει στη δικιά μου: – Κρίμα να είναι κουφός...και είναι τόσο νέος... Και απαντάει η δικιά μου – Δεν είναι κουφός, απλά δεν καταλαβαίνει...είναι από το Yunanistan... Σκηνικό απείρου κάλλους, αλλιώς να το γράφω, αλλιώς να το ζεις...
gokuthelegend Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Αντίστροφα, ήμουν στη σειρά σε σούπερ και η μπροστινή μου κυρία (~40άρα) ψώνισε για 13,24€ και έδωσε 13,25€. Η ταμίας της έδωσε την απόδειξη και η κυρία απαίτησε το 1 λεπτό ρέστα. Και μόνο η διαδικασία να ανοίξει την τσάντα, να βγάλει το πορτοφόλι, να το ανοίξει, να βάλει μέσα το ένα λεπτό, να κλείσει το πορτοφόλι, να το βάλει στην τσάντα και να κλείσει την τσάντα δεν άξιζε τον κόπο. Εγώ πάντως, ένα λεπτό αν το δω στο δρόμο δε θα σκύψω να το πάρω και στα σούπερ μέχρι 5 λεπτά τα αφήνω και μόνο για το (εξαναγκασμένο από την διοίκηση) χαμόγελο του/της υπαλλήλου. Τι θυμήθηκα τώρα. Ήμουν φαντάρος και με είχαν στείλει σε ΚΑΑΥ (και όχι, δεν είχα βύσμα). Εκεί τα φαγητά τα πλήρωναν οι αξιωματικοί αλλά πωλούνταν σε τιμές κόστους, χωρίς κάποιο κέρδος. Δηλαδή με 10-15 ευρώ μπορούσε να πάει οικογένεια και να φάει καλά. Για όποιον ήθελε είχαμε και αλουμινένια τάπερ της μίας χρήσης, του τα κάναμε πακέτο και τα έπαιρνε μαζί του. Τα τάπερ αυτά τα χρεώναμε αλλά ακόμη και στο σούπερ μάρκετ είναι πολύ φθηνά, μπορεί να κάνουν 5-6 σεντ το τεμάχιο, εμείς τα δίναμε 3 σεντ αν θυμάμαι καλά. Ένας με οικογένεια μπορεί να έπαιρνε 6-7 τάπερ τα οποία σύνολο κόστιζαν ούτε 25 σεντ του ευρώ. Ένας αξιωματικός, ο οποίος είχε και μεγάλο βαθμό (οπότε έπαιρνε και μεγαλύτερο μισθό), ερχόταν με δικά του πλαστικά τάπερ για να γλυτώσει αυτά τα 20-25 σεντ. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ταιριάζει και στο άλλο θέμα που άνοιξε με τους τσιφούτηδες συγγενείς. 2 2 3
cumulus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μια θλιβερή ιστορία που θυμήθηκα. Ήταν το 1999 που πέθανε ο πατέρας μου και έπαιρνα όλους τους μαθητές μου να ακυρώσω τα μαθήματα (έκανα ιδιαίτερα τότε) Όλοι μου έλεγαν συλλυπητήρια, εκτός από έναν που είπε το εξής κορυφαίο "Είναι λόγος αυτός για να ακυρώσετε το μάθημα;" Η πλάκα είναι ότι μιλάμε για ένα μαθητή τούβλο, που ανέβαλε συνεχώς μαθήματα και τελικά έμεινε από απουσίες 1 1 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις