fingolfingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ ήθελα να δώ το game of thrones. Αντί για αυτό.... διάβασα όλο το θέμα. Ειλικρινά έχω πεθάνει στα γέλια. Η κορυφαία ατάκα ήταν στην 1η σελίδα. "Αγορι μου παντευομαι σε μιση ωρα στο δημαρχειο". Θεός ο τύπος. Έχοντας περάσει από την εξυπηρετηση πελάτων για μερικά χρόνια.... εχω ακουσει διαφορα. Αν θυμηθώ τίποτα καλό θα γράψω. 2
sstratos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πολλά χρόνια τεχνικός υπολογιστών και τα τελευταία 9 με φαρμακείο.... Ιστορίες άπειρες και κάθε μέρα απο ένα κουλό , θα προσπαθήσω να γράψω μερικές. -(Κάποιος που έχει δυσκοιλιότητα ζητάει βοηθήματα χρησιμοποιώντας λέξεις όπως λεμονάδα/υπόθετο/κλίσμα κτλ κτλ.) Μπαίνει μέσα ένας βρωμερός και μου λέει: θέλω σαπουνάκια Μηχανικά γυρνάω το κεφάλι προς τα καθαριστικά και ρίχνω μια γρήγορη ματιά.. δεν έχω κάτι τέτοιο του λέω Ολοι έχουν , εσύ δεν έχεις ? Πειτε μου τι θέλετε να κάνετε του απαντώ Ε να , αυτά τα μικρά , τα φυτιλάκια θελω Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε ! Ε αυτά που τα βάζουν στον κ΄@λο και μαλακώνει το σκ@το Δεν έχω , περάστε έξω (κρατώντας το κεφάλι μου) ---------------------------------------------------------- Θέλω ενα κολλύριο Τί πρόβλημα έχετε ? Ενα απλό θέλω.... Εντάξει , πείτε μου τι συμπτώματα έχετε πρώτα... κολλύρια έχω καμια 100στή Παίρνω ένα που εχει ένα μάτι απο έξω ........ (τα μισά και παραπάνω εχουν σχεδιο ματι απο εξω!!!) Κατάλαβαινω οτι θα μου τα σπάσει , οπόταν του βγάζω ενα ... αυτό είναι ? οχι ... αλλα πόσο έχει ? 19,90 ειναι για ξηροφθ...... Ακριβό είναι ... άλλο ??? βγάζω άλλο.... αυτό είναι ? Οχι... πόσο έχει αυτό ??? 9.90 , είναι ενυδατικό και ταυτόχρ....... ακριβό. δείξε κανένα άλλο.. (αυτό εγινε κανα 20 φορές , πίσω εκαναν ουρά οι πελάτες) πώς βλέπει μέσα απο την συρταριέρα το tobradex , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!!! να φωνάζει !!!!!!! το βγάζω , του λέω "ούτε μάτι εχει απο εξω , ούτε είναι "απλό" !!! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ !!!!!!!!! αντε βγάλε ακρη ------------------------------------------------------------------------------------------------ Πρωι , φτάνω στο μαγαζί αργοπορημένος , με περιμένει απο έξω ενας σταθερός πελάτης καμια 50αρια χρονων. Σηκώνω το ρολό ασφαλείας , και κάνει θορυβο (θέλει κάπου λάδωμα οι οδηγοί του ρολού)..... Πολύ τρίζει αυτό Ετσι κάνει.... Να σου φέρω λιγο λαδι να βάλεις Δεν χρειάζεται , θα το κανονίσω εγώ με εναν τεχνικο γιατι να πληρώνεις ? θα σου φέρω σου λέω εγώ. τι λάδι είναι αυτό ? λάδι ή γρασσο ?? Καλαμάτας, παρθένο όσο δεν πάει ------------------------------------------------------------------------------------------- Είναι μια κυρία , ερχεται συνέχεια και παίρνει betadine , κάθε 4-5 μέρες και ενα μπουκαλάκι. Μια μέρα την ρωτάω : Που το βάζεται τόσο betadine ?? Να παιδί μου ελα να σου δείξω... ξαφνικά βγάζει το παπούτσι , πατάει το πόδι στην καρέκλα αναμονής , βγάζει την κάλτσα και μου λέει "ελα να δείς!" Παω και εγώ,τί να δώ ? Το νυχι στο μεγάλο δάχτυλο γεμάτο μύκητες , μισό σπασμένο και κατάκίτρινο, χάλι μαύρο , έτοιμο για ... κόψιμο ολο το δαχτυλο !!!! Πρέπει να πάτε άμεσα σε γιατρό ! αυτό ειναι ετσι τουλάχιστον ενα χρόνο ! πόσα λεφτά θα μου πάρει ?? Ε , κανένα 20άρικο επίσκεψη στάνταρ. Και χάπια θα σας γράψει σίγουρα ...... Δεν πα να χεστ@τε λέω εγώ, και συ και αυτός φοράει την κάλτσα το παπούτσι και φεύγει.. Εγώ κόκκαλο ! μετά dettol spray την καρέκλα μέχρι που μούλιασε ----------------------------------------------------------------------------- - Καλησπέρα κυρία Μαρία Θέλω σερβιέτες ακράτειας Τι νούμερο , για τί ροή ? αυτή με τους 4 σταλακτίτες απο έξω (αντί για σταγόνες) --------------------------------------------------- Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο επειδη εχω ανεβάσει πίεση. Μου είπε να πάρω μισό χάπι απο το τάδε φάρμακο ορίστε κύριε. Θα το γράψετε ? οχι , πόσο κάνει ? 17,80 ακριβό ειναι... δεν γινεται να πάρω μόνο ένα χάπι ? οχι βέβαια, αυτα πανε κουτι ολα μαζί και εαν δεν μου κάνει τίποτα ? τι να σας πώ εγώ κύριε μου........ ο γιατρός αυτό σας είπε να πάρετε ομως. εαν τα παρω , και σου φερω αυριο τα λεφτα ? δεν γινεται κύριε μου είμαι δάσκαλος στο 3ο γυμνάσιο δέν μου λέει κάτι αυτό...... ελάτε στην θεση μου. εσεις θα δίνατε ενα φάρμακο που έχει 17,80 σε έναν άγνωστο , με αντάλλαγμα μια υπόσχεση οτι θα το πληρώσετε ??? εάν δεν έρθετε ? ναι , αλλα εαν δεν με βοηθήσουν ? γιατι να τα πληρώσω τσάμπα ? πηγαίνετε στο νοσοκομείο τότε , να σας βοηθήσουν εκεί.... ασε , θα στύψω 2 λεμόνια ----------------------------------------------------------------- θελω ενα κουτί lexotanil (πρωι-πρωι) δεν γίνεται να σας δώσω χωρίς συνταγή ο άλλος παρακάτω τα δίνει ετσι δεν με νοιάζει , πηγαίνετε στον άλλο ΘΑ ΠΑΩ ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!!!!!!!!!! με φωνή -------------------------------------------------------------- εχω πολλά ακόμη , αλλα επειδη κανει θορυβο το πληκτρολογιο και ολοι κοιμούνται , θα συνεχισω αυριο 6 1
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Έχει πέσει τέτοια πείνα για να βρω δουλειά που είναι σαν να χω μπει στο antifitness με όλα τα φαγητά και να ζηλεύω ένα πράγμα 😂 1
Pankar95 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ωραίο θέμα. Το δυωράκι στο γιατρό που έπρεπε να περιμένω πέρασε νερό.
doctorkostis Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Τι φάση αυτό με τα λεμόνια και την πίεση; έχω βρεθεί σε επείγοντα να καλεί ο παππούς και να μιλάει με τον καρδιολόγο του ΤΕΠ και να τον ρωτάει πόσα λεμόνια να στίψει για να πάει η πίεση από το 200 και αν κάνει να βάλει ζάχαρη μέσα για να σπάσει η ξινιλα. 1
czarjuly Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πριν αρκετά χρόνια δούλευα σαν προσωπικό ασφαλείας σε μεγάλο σούπερ μάρκετ,τότε λοιπόν πριν το Πάσχα είχαν βγάλει σε πολύ καλή προσφορά τα αρνιά,τα οποία περίμεναν οι πελάτες έξω από το κρεοπωλείο και τα βγάζανε με τροχήλατα τσιγκέλια,είχαν φτάσει σε σημείο να παίξουν μπουνιές στη κυριολεξία ποιός θα πρωτοπάρει το αρνί από το τσιγκέλι,με αποκορύφωμα ένας πελάτης που έπεσε κάτω και τον ποδοπατούσαν οι άλλοι κι ενώ προσπαθούσαμε να τον σηκώσουμε ο ίδιος φώναζε ΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΠΙΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΝΙ!! Σε άλλη μια περίπτωση μας είχε πει ο προϊστάμενος να φτιάξουμε έξω στο πάρκινγκ ένα χώρο με πορτοκαλί κώνους για να παρκάρουν τα μηχανάκια όπως και κάναμε,μετά από κανα δίωρο του τη βάρεσε και μας είπε να μεταφέρουμε τους κώνους σε άλλο σημείο του πάρκινγκ,έρχεται λοιπόν ένα παλληκάρι με δάκρυα στα μάτια και μας λέει μου κλέψανε τη μηχανή και χρωστάω ακόμη γραμμάτια ,πήγαμε έξω να δούμε του λέμε που την είχες και μόλις είπε μέσα στους κώνους καταλάβαμε τι είχε συμβεί και τον οδηγήσαμε στην μηχανή του μόνο τα χέρια που δεν μας φίλησε... 9 1
T. Jefferson Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το διπλανό μαγαζί είχε σέρβις φωτογραφικών μηχανών και καμερών γνωστής μάρκας. Κάποια στιγμή έφυγε από εκεί αλλά ούτε καν ενημέρωσε το... google maps. Από τότε και επειδή δίπλα δεν υπάρχει άλλο κατάστημα για την ώρα, μπαίνουν σε αυτό που δουλεύω (καμία σχέση με το αντικείμενο) συνεχώς κάτοχοι των συγκεκριμένων φωτογραφικών μηχανών και ξεκινάνε αμέσως το διάλογο χωρίς καν να ρωτήσουν. Ευκαιρία λοιπόν για τρολάρισμα αν κι εφ' όσον υπάρχει χρόνος. -Γεια σας, έχω την τάδε φωτογραφική μηχανή... -Μπράβο! -... και δεν δουλεύει... μπλα μπλα μπλα... -Ε, αφού πήρατε χρέπι πως περιμένετε να δουλέψει; Πάλι καλά που δεν σας έσκασε στα χέρια... -Τι μου λέτε; Συγνώμη εδώ δεν είναι το σέρβις της (τάδε μάρκα) ; -Όχι. -Α συγνώμη με συγχωρείτε. Μήπως ξέρετε που είναι; -Ούτε -Ξέρετε μήπως πως μπορεί να φτιαχτεί ; (!) -Βαριοπούλα έχετε; (Κάπου εκεί συνήθως σταματά ο διάλογος και φεύγει). Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από T. Jefferson 4 1
REPLAY33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι σε όσες δουλειές έχεις να κάνεις απευθείας με κόσμο είναι αναπόφευκτα τέτοια περιστατικά,εγώ στην δουλειά μου δεν τους αντέχω καθόλου ώρες ώρες νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες (εργάζομαι σε χώρο εστίασης) και τα σκ γίνεται χαμός,κάποια λίγα απο τα πολλά που έχουν γίνει και φανταστείτε σε ώρες αιχμής με τηλέφωνα να χτυπάμε, efood,σέρβις κτλ 1.εγω:τάδε κατάστημα παρακαλώ Κυρια:Γεια σας είμαι 20 χρόνια πελάτισσα σας και περνώ κάθε εβδομάδα 2 φορές με τον άντρα μου μπλα μπλα μπλα μια ώρα Εγω:ωραία τι θα θέλατε? Κυρια:Να ρωτήσω πόσο κάνει η πίτσα Εγω:τόσο Κυρια:κ τι έχει μέσα? Εγω:Αυτό αυτό κ αυτό (κ άφθονα καντήλια δώρο από μας) Κυρία:ωραία θέλω 2 περιποιημενες μπλα μπλα.. Εγω: οκ που θα της παραδώσουμε? Κυρία:στα Πετράλωνα, τάδε οδό Εγω:έχετε πάρει κέντρο Αθήνας δεν εξυπηρετούμε την περιοχή σας 2.μπαίνει τύπος καμένος τέρμα στο μαγαζί κ μου ζητάει με ύφος να κλείσω τις πόρτες γιατί τον ενοχλεί η φασαρία του δρόμου κ να πω στην δίπλα παρέα να μιλάει πιο χαμηλόφωνα γιατί θέλει να φάει με την ησυχία του,ήθελα πραγματικά να τον ρωτήσω γιατί δεν μας ενημέρωσαν οι υπήκοοι του ότι θα ερχόταν κ μετά να τον αρχίσω στις κλοτσιές.. Φυσικά δεν μπορούσα να του τα πω κ του είπα ευγενικά ότι δεν είναι εφικτό,έφυγε. 3,πάμε το πιάτο στο τραπέζι του πελάτη και μας το στέλνει πίσω γιατί ήθελε να κρυώσει πρώτα κ μετά να του το πάμε,στην ερώτηση γιατί δεν το αφήνει να κρυώσει στο τραπέζι,μας απάντησε ότι θέλει να το βλέπει στον πάγκο, 4,τι μπίρες εχετε ?άλφα χαινεκεν Φίσερ και αμστελ,ωραία φέρε μια Φιξ 5,τυπισσα 8κιλα με τα ρούχα μπαίνει στο μαγαζί κ επιμένει να καθίσει στον επάνω όροφο αφού την πείσαμε ότι δεν λειτουργεί κ το έλεγξε κ η ίδια κάθισε σε τραπέζι κάτω κ παρήγγειλε 3 κανονικές πίτσες των 8 τεμαχίων κ 12 χυμούς έφαγε 2,5 πίτσες κ ήπιε 11 χυμούς κ πήρε τον άλλο για τον δρόμο, Πιο παλιά που δούλευα σε μπαρ πελάτης μου παρήγγειλε Johnny μπανάνα ήπιε 3-4, εντάξει αυτό είναι θέμα γούστου αλλά το εγραψα γιατι μου φαινεται ακόμα περίεργο χαχα. 2 1
sstratos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, doctorkostis είπε Τι φάση αυτό με τα λεμόνια και την πίεση; έχω βρεθεί σε επείγοντα να καλεί ο παππούς και να μιλάει με τον καρδιολόγο του ΤΕΠ και να τον ρωτάει πόσα λεμόνια να στίψει για να πάει η πίεση από το 200 και αν κάνει να βάλει ζάχαρη μέσα για να σπάσει η ξινιλα. off topic Spoiler Ισχύει αυτό με τα λεμόνια , αλλά φέρνουν μικρή πτώση στην πίεση γιατί προκαλούν διούρηση και ετσι πέφτει. Μιλάμε ομως για το πολύ 1 μονάδα. Και δεν μπορείς να εισαι συνέχεια με λεμόνια γιατί θα σου ερεθίσουν το στομάχι. on topic - ΕΓΩ : Καλημέρα Καλημέρα... Να σε ρωτήσω κάτι , εσύ θα ξέρεις , είστε και εσείς σαν γιατροί , εχω αυτο το σημάδι στο χέρι , τι να βάλω να φύγει ? Πάρτε αυτη την κρέμα , έχει μεσα μπλα μπλα μπλα ωραία , πόσο κάνει ? 19.90 Ασε , καλύτερα να ρωτήσω τον γιατρό μου -------------------------------------------------------------- off topic 2 : Spoiler Ο κόσμος πλέον δεν έχει χρήματα παρα μόνο για τα βασικά αγάθα. Αυτό φέρνει μεγάλες δυσκολίες στην πώληση αλλα και στην κατανόηση απο την πλευρά του πελάτη προς τον πωλητή. πχ κρέμες προσώπου έχω με τιμές απο τα 4,4 ευρώ μέχρι τα 60. Οταν ο αλλος σου ζητάει ποιό φτηνή απο 4 ευρώ γιατί δεν έχει (ή μάλλον δεν θέλει να τα διαθέσει) τότε βγαίνεις και κακός γιατι δεν τον εξυπηρετείς. Γνωστή μου ζήτησε τιμή για μια γνωστή κρέμα απουλωτική Γαλλικής εταιριας. Της είπα 14,40. μου βγάζει το κινητό , συνδέεται στο σκρουτζ και μου λέει "εδω την έχει 10" , τής λέω "δεν μπορω στα 14 ευρώ να σου κόψω τα 4"... μετά απο 1 μηνα ηρθε και μου ζητησε την κρέμα. Μου είπε οτι πήρε τελικα απο το ιντερνετ , επάνω το κουτί δεν εγραφε Γαλλικά+Ελληνικά αλλα μόνο Βουλγάρικα. Και της χειροτέρεψε το πρόβλημα. Ο κόσμος εχει ξεμείνει απο λεφτά και προσπαθούν ολοι να δώσουν ότι νομίζουν αυτοί οτι αξίζει ενα προιόν , και συνήθως είναι κάτω απο το 70% της πραγματικής αξίας. Εκεί δημιουργούνται τα τραγελαφικά που γράφουμε εδώ on topic : - Εγω : Καλημέρα Θέλω γάζα Τι μέγεθος ? εε... μεγάλη (ανοιγω ενα κουτί 9χ20 αυτοκόλλητη και του την δείχνω) τέτοια? ποιό μεγάλη (ανοιγω 9χ25) τέτοια ?? μεγάλη σου λέω ( ανοιγω 9χ30 ) τέτοια ?????? μεγαλύτερη δεν έχεις ?? ( θα σε φτιάξω εγώ λεω μέσα μου , ανοίγω μια 9χ40 τεράστια ,η μεγαλύτερη στην αγορά) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ναι... δεν θέλω κάτι τέτοιο ομως... θέλω γάζα (αρπάζω ενα κουτί 36χ40 απλές) ΤΕΤΟΙΑ ????? οχι ρε παιδί μου , θέλω γάζα να τυλίξω τον καρπό μου γιατι με πονάει 🤬🤬🤬 ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΕΠΙΔΕΣΜΟ ??????? ΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ? που το βάζουμε γύρω γύρω , με τα πιαστράκια 🤢 ------------------------------------------------------------------------ - ΕΓΩ : Καλημέρα καλημέρα. θελω ενα κολλύριο Τι κολλύριο ? τί εχετε πάθει ? ενα απλό παίρνω , εαν το δώ θα σου πώ.... (ανοίγω την συρταριέρα και του λέω) εχω καμιά 150 κολλύρια , πείτε μου τι έχετε για να σας πώ τι θα πάρετε Περίμενε να το δώ απο κοντά (ξαφνικά έρχεται απο δίπλα , μπαίνει πίσω απο τον πάγκο και ερχεται διπλα μου και αρχίζει να κοιτάει τα κολλύρια!!!!!!!!) δεν το έχεις τελικά......... μισό λεπτό , διαλέξτε και απο το κάτω ράφι (κλείνω το ενα συρταρι και ανοιγω το απο κάτω. Και αυτό γεμάτο) (τραβάει ενα για γλαυκωμα) μάλλον αυτό ειναι..... δεν νομίζω κύριε , περάστε απο έξω και θα σας δώσω εγώ ενα καλύτερα αστο , δεν το έχεις μάλλον θα πάω αλλού γιατι το θέλω τώρα (φεύγει και εγώ μενω κόκκαλο !) μετά απο κανα 20λεπτο , έρχεται στην πόρτα, ανοίγει, βγάζει μια σακουλιτσα απο το διπλα φαρμακειο και μου δείχνει ενα septobore ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ πριν προλάβω να απαντήσω , κλείνει την πόρτα και φεύγει...... ανοίγω το συρτάρι και είχα τουλάχιστον 10 τέτοια στραβός είναι? λέω μέσα μου 5
xgol Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι να μη γράφονται αυθαίρετα πραγματα για λεμονια και πιεσεις. Υ.Γ. Αυτό το "σαν γιατροι" είναι κατι που δυστυχώς υπαρχει στην αντίληψή του μεσου Έλληνα και νας επηρεαζει δυστυχως ολους πολυ αρνητικά. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από xgol 3
geodrako Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δούλευα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, και με καλέι πελάτης και μου λέει: "Δώστε μου το τηλέφωνο του πιλότου σας παρακαλώ να του πω να περιμένει, γιατι μ έχουν κλείσει απ έξω οι αλήτες στο αεροδρόμιο επειδή δε πρόλαβα το check in" 1
siakattack@gmai Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πελάτης:καλημερα ,θελω αυτο το αντιβαιρους....πως το λενε ρε γμτ... Εγω:Αρχιζω να του ονομαζω μαρκες Πελάτης:Αυτο ρε,που εχει το ονομα του ποδοσφαιριστη της ΑΕΚ,πως το λενε.....Σαβεφσκι...το βρηκα Εγω:...................... 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Έχω ακούσει και χειρότερα Βγάλε ένα βάζο με lexotanil και πες ότι είναι free ασπιρινοκαραμέλες . 1
fingolfingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Το διπλανό μαγαζί είχε σέρβις φωτογραφικών μηχανών και καμερών γνωστής μάρκας. Κάποια στιγμή έφυγε από εκεί αλλά ούτε καν ενημέρωσε το... google maps. Από τότε και επειδή δίπλα δεν υπάρχει άλλο κατάστημα για την ώρα, μπαίνουν σε αυτό που δουλεύω (καμία σχέση με το αντικείμενο) συνεχώς κάτοχοι των συγκεκριμένων φωτογραφικών μηχανών και ξεκινάνε αμέσως το διάλογο χωρίς καν να ρωτήσουν. Ευκαιρία λοιπόν για τρολάρισμα αν κι εφ' όσον υπάρχει χρόνος. -Γεια σας, έχω την τάδε φωτογραφική μηχανή... -Μπράβο! -... και δεν δουλεύει... μπλα μπλα μπλα... -Ε, αφού πήρατε χρέπι πως περιμένετε να δουλέψει; Πάλι καλά που δεν σας έσκασε στα χέρια... -Τι μου λέτε; Συγνώμη εδώ δεν είναι το σέρβις της (τάδε μάρκα) ; -Όχι. -Α συγνώμη με συγχωρείτε. Μήπως ξέρετε που είναι; -Ούτε -Ξέρετε μήπως πως μπορεί να φτιαχτεί ; (!) -Βαριοπούλα έχετε; (Κάπου εκεί συνήθως σταματά ο διάλογος και φεύγει). Σκέψου παρόμοια περίπτωση αλλά το διπλανό κατάστημα να είναι ενεχειροδανειστήριο. Αγορά χρυσού κλπ. Ερχόντουσαν, άφηναν στον πάγκο τα χρυσαφικά και σου ζητούσαν εκτίμηση. Το μαγαζί γύρω γύρω γεμάτο με άσχετα προϊόντα αλλα.... όχι. Ιδέα.
kallair Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, xxatziva είπε τελικά του είπατε ότι οι γερμανοί έφυγαν ? Τον πηγαμε μεχρι το σπιτι του κ μαλλον (αν ζει ακομα) ειναι σε καποιο ιδρυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις