Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, pontez2 said:

(αργότερα με ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο είδος (δεν ξέρω αν ειναι δικηγόροι), έχουν παρατσούκλι αλλά δε το θυμάμαι :P ) @paredwse μηπως ξέρεις; )

Το συγκεκριμένο είδος λέγεται "διαδρομιστές".

Και υπάρχουν ακόμη φυσικά. :) 

• Like 10
  • Thanks 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τώρα 7.41 το πρωί σε πάγκο λαϊκής με εμφανές όλο το εμπόρευμα που ειναι κάλτσες βρακιά και ρούχα.

-Καλημέρα μήπως έχετε κορνίζες;

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexisgav είπε

Μόλις τώρα 7.41 το πρωί σε πάγκο λαϊκής με εμφανές όλο το εμπόρευμα που ειναι κάλτσες βρακιά και ρούχα.

-Καλημέρα μήπως έχετε κορνίζες;

μπορει να ηθελε να κορνιζαρει κανα βρακι-λαβαρο! χαχαχα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kallair είπε

μπορει να ηθελε να κορνιζαρει κανα βρακι-λαβαρο! χαχαχα

Συνήθως αυτοι έχουν τα πάντα οπότε δε είναι κ ο τόσο χαζή ερώτηση έτσι ήταν παλιά

Δημοσ.

παλι σε αυτο το μαγαζι που δουλευω,  μπαινει πελατης με καπελο μεξικανε φαση με κορδονι δεμενο μεχρι την κατω γναθο για να μην του φυγει, light clothing γενικα σαν να πηγενε εξτρατια πολεμου ξερω γω χωρις εξοπλισμο, οι  κινησεις του δειχνανε οτι ειναι αρκετα μηχανικες, λες και ειναι στον στρατο, κοφτες και γρηγορες,

χαλαρωνει το κορδονι απο το καπελο pojo που φοραγε, περναει μεσα απο την θηλεια του κορδονιου τον δεξι του αγκωνα και με μια κινηση τσακ, αυτοματα εχει περασει το καπελο του στην πλατη του σαν τσαντακι ωμου, και ξεκιναει ο διαλογος κρατοντας ενα καλωδιο usb αρσενικο απο την μια θυλικο απο την αλλη,

Ζ. καλησπερα σας,

Ε. καλησπερα, εχω 3 στικ usb μικρα και ενα μεγαλο και θελω να τα περασω στο μεγαλο, και χρειαζομαι ενα hub αλλα δεν τα ξερω καλα (μου δειχνει το καλωδιο usb που κραταγε)

ζ. με υπολογιστη δεν θα το κανετε? εχετε 1 θυρα usb μονο?

Ε. οχι εχει τουλαχιστον 2-3

Ζ. ομορφα του λεω, θα βαλετε το μεγαλο στικ σε μια θυρα  και ενα ενα μετα τα πιο μικρα θα τα αντιγραψετε, δεν ειναι αναγκη να παρετε ολα τα στικ μαζι να συνδεθουν στον υπολογιστη

ε. ααα καλα λες δεν το σκεφτικα!  ετσι γινεται και το dvd μου λεει, γιατι τα stick ειναι αποθηκευτικος χωρος!

Ζ. εγω .........

Ε. ευχαριστω, καρτουλα του μαγαζιου ειναι εδω? ( εχουμε κλειστη την πορτα λογω a/c και εχει ενα τοιχο και εκει που εδειχνε ειναι ακυρο σημειο απλα ειχε ενα παλαιου τυπου ημερολογιο που ερχεται ενας φωτογραφος τραβα μια φωτο και βαζει ενα χαρτονι κ ενα ημερολογιο και στο πουλαει)

Ζ. οχι εδω εδω ειναι η καρτα μας,

E. εγινε, ευχαριστω!

κανει την αναποδη κινηση με το καπελο του χωρις να το δεσει, ανοιγει την πορτα και φευγει κρατωντας την καρτα μας που εχει το ονομα της επιχηρισης και ειναι το επιθετο του boss ας πουμε οτι λεγεται  ηλεκτρονικα φουρτουνακης!

δε περναει 1 λεπτο που ηδη γελαω και τον σχολιαζω και εγω και η συναδελφος( να λεμε  εχει κανει κομαντο, εχει παει εξτρατια πολεμου και τα σχετικα) ξαναμπουκαρει και λεει, 

Ε.Φουρτουνακης βλεπω εδω, ειστε απο την ικαρια???

ζ. οχι του λεμε το επιθετο αυτο ειναι απο την κρητη μονο οπως και ολα σχεδον που τελειωνουν σε ακης,

Ε. ααα μαλιστα, σας ευχαριστω πολυ!

• Like 2
  • Confused 6
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zellps2 Φιλικα,με το ζορι μπορει να θεωρηθει τρελη ιστορια η ιστορια σου..

Ισα ισα που ο τυπος ηταν και βολικος,απλα δεν το κατειχε.

Τσαμπα τοσο γραψιμο και διαβασμα ρε φιλε..

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν είπε κάτι παλαβό ( εκτος απο εκει με την καρτα του μαγαζιου  που ηταν σε τοιχο διπλα στην πορτα του μαγαζιου ακυρο σημειο δλδ) εστίασα στον τρόπο που έκανε τις κινήσεις του, και επίδη ήταν πολύ φρέσκο είπα να το μοιραστώ, στα αλλά φρέσκα της ημερας

Έχει δώσει προχτές η συνάδελφος και αδερφή του boss ένα ασύρματο ποντίκι της τάξεως των 8 ευρώ, το ποντίκι δίνει μέσα μια μπαταρία ΑΑ και μέσα στο καπάκι που μπενει η μπαταρία έχει υποδοχή να βάλεις τον δέκτη που είναι ένα Μικρούτσικο usb!

Όταν έδωσε το ποντίκι επίδη την είδε ότι δεν σκαμπαζει κ πολλα ( πελάτισσα γύρω στα 50) άνοιξε τη συσκευασία και της έδειξε και τον δέκτη που είναι και πως να τον βγάλει και γενικά τα βήματα που θα κάνει για να έχει ασύρματο ποντίκι, 

Το ποντίκι υπόψιν το πήρε γιατί είχε άλλο ένα που είχαν βγαλει υγρά οι μπαταρίες και χάλασε!

Και ερχόμαστε στο Σήμερα, μπαίνει με τσαμπουκά η πελάτισσα μιλάει με την κοπέλα και της λέει, δεν λειτουργεί το ποντίκι βάζω την μπαταρία και ανάβει το laser για 1 λεπτό και σβήνει και δεν κάνει τίποτα στον υπολογιστή μου! Θέλω τα λεφτα μου πίσω!

Ένα λεπτάκι να το ελέγξουμε λέει η κοπέλα και μου το δίνει να το τσεκάρω, το πιάνω στα χέρια ( δεν ήξερα ότι έχει προηγηθεί διάλογος για τον δέκτη και τα σχετικα) 

Και ξεκινάω ανοίγω καπάκι, ενώ πάω να της δείξω το δεκτακι που έχει για να το βάλω στο pc μου να το δοκιμάσω και κάνει 

Αμάν αυτό δεν το έβγαλα θεώρησα ότι θα παίζει με τον δέκτη του παλιού!!! Εγώ χαλαρός νταξει δεν πειράζει η συνάδελφος να της λέει μα αφού σας το είπα αρκετές φορές ότι πρέπει να μπει κ αυτος ο δέκτης, το κάθε ποντίκι έχει το δικό του!

• Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, talibanakos said:

Η περιγραφή πάντως, πριν τον διάλογο, μ’ άρεσε. 🤩

• Like 1
Δημοσ.

Π. (βια 20 ετων) καλησπερα, θελω ενα καλωδιο πολυ μακρυ  2 rca σε καρφακι μικρο για να συνδεσω λαπτοπ με ενυσχυτη, το μεγαλυτερο που εχεις

Ζ. βεβαιως 10 μετρα?

Π. οχι οχι, 1μιση μετρο ειναι καλα!

go figure...

αυτο το εχω ακουσει απο το boss και τον πιστευω οτι εχει γινει,

γυναικα ερχεται να παρει ενα κοντρολ για την tv της  βγαζει ενα μαυρο κοντρολ το αφεντικο αντοιστιχο με το δικο της, ( το δικο της ηταν παλι μαυρο) και γυρναει κ του λεει

Π. αλλο τηλεκοντρολ δεν εχετε?

Β. οχι το συγκεκριμενο ταιριαζει για την τηλεοραση σας δυστηχως.

Π.ευχαριστω πολυ δεν θα το παρω, δεν ταιριαζει με το κομοδινο μου!!! και φευγει!

Βonus

εχω δει πελατη να του δειχνω ενα καινουργιο σταθερο τηλεφωνο στυλ γονδολα και το πιανει στα χερια του, το επεξεργαζεται λιγο και τι κανει ο θεος???

το βαζει στην μυτη του και ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!

Αφου το μυρισε λιγουλακι μου ειπε ευχαριστω πολυ και εφυγε...

• Like 2
  • Confused 4
Δημοσ.

Υπενθυμίζω λοιπόν λιανική πώληση σε καταστήματα τεχνολογίας,και καποια περίοδο πριν καμιά δεκαριά χρόνια οι συνάδελφοι μου κάνανε πάσα όλους τους τρελούς.Με κάποιο τρόπο κατάφερνα να συνεννοούμαι μαζί τους.Ήταν μια συγκεκριμένη κυρία η οποία ερχόταν και ζητούσε ότι άκυρο έβλεπε στα περιοδικά τεχνολογίας της εποχής,όπως διάφορους controllers για μητρικές ή περίεργους αντάπτορες χωρίς να ξέρει κι αυτή τι τους θέλει.Όποτε ερχόταν ξαφνικά άδειαζε ο όροφος από υπαλλήλους,εκτός φυσικά από το θύμα (λέγε με Γιάννη) που θα την αναλάβει,γιατί έκανε και χίλιες ερωτήσεις μέχρι να καταλάβει και χάναμε τον χρόνο μας.Μέχρι εδώ όλα καλά όμως,απλά την είχαμε για λίγο περίεργη.

Ώσπου ήρθε κάποια στιγμή και αγόρασε εκτυπωτή.Και φυσικά ήρθε την επόμενη μέρα με τον εκτυπωτή και λέει:

"Πήρα αυτόν τον εκτυπωτή απο σας και ήμουν χαρούμενη που τον αγόρασα αλλά στον δρόμο με ακολουθούσαν κάτι νάνοι.Μπήκα σε ένα σούπερ μάρκετ μήπως και φύγουν αλλά συνέχισαν να με ακολουθούν.Σας παρακαλώ πάρτε τον πίσω για να φύγουν οι νάνοι!"

Και επειδή τον ειχε ανοίξει και τον δούλεψε,πλήρωσε καινούρια μελάνια για να μπορούμε να τον επιστρέψουμε και να τον ξεφορτωθεί.Για να φύγουν οι νάνοι...

• Like 4
  • Confused 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Έφυγαν τελικά;

Η αλήθεια είναι ότι δεν την ξαναείδαμε την κυριούλα.Ή την δέσανε ή την απήγαγαν οι νάνοι.

Ήταν πάντως απ αυτές τις εκνευριστικές περιπτώσεις που πας να εξυπηρετήσεις μέσα στην καλή διάθεση και την χαρά που θα βοηθήσεις έναν άνθρωπο και ενώ αυτή η αλληλεπίδραση ξεκινάει καλά,όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνεις ότι έχεις μπλέξει.Μια παρόμοια περίπτωση πριν καμιά πενταετία όπου εξυπηρετώ μια τύπισσα για κάποιο προϊόν,όλα μια χαρά,νορμάλ ερωτήσεις να κάνει η γυναίκα κι εγώ να απαντάω.Και παρατηρώ ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ της έχουν πολύ Michael Jackson,και λέω θα ναι απλά μεγάλη fan.Και όσο προχωράει η κουβέντα καταλαβαίνω ότι δεν είναι απλά μια θαυμάστρια του μακαρίτη,αλλά έχει και κάποια ψύχωση με τον μακαρίτη.Και έχει και ένα blog αφιερωμένο στον συγχωρεμένο.Και δεν είναι απλά ενα blog μιας ταπεινής θαυμάστριας,υπάρχουν πράγματα που μας κρύβουν σχετικά με τον Michael.Και πώς μου ρχεται στο μυαλό και θυμήθηκα ότι αυτή την είχαμε πελάτισσα και στο προηγούμενο κατάστημα που ήμουν πριν κάποια χρόνια.Και μας έλεγε τότε ότι ο Michael Jackson ζει και τον είχε δει ολοζώντανο στον Πειραιά.Και για πότε της ξεγλίστρησα με συνοπτικές διαδικασίες.Ας πάει άλλος παιδιά...

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν την ξαναείδαμε την κυριούλα.Ή την δέσανε ή την απήγαγαν οι νάνοι.

Ήταν πάντως απ αυτές τις εκνευριστικές περιπτώσεις που πας να εξυπηρετήσεις μέσα στην καλή διάθεση και την χαρά που θα βοηθήσεις έναν άνθρωπο και ενώ αυτή η αλληλεπίδραση ξεκινάει καλά,όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνεις ότι έχεις μπλέξει.Μια παρόμοια περίπτωση πριν καμιά πενταετία όπου εξυπηρετώ μια τύπισσα για κάποιο προϊόν,όλα μια χαρά,νορμάλ ερωτήσεις να κάνει η γυναίκα κι εγώ να απαντάω.Και παρατηρώ ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ της έχουν πολύ Michael Jackson,και λέω θα ναι απλά μεγάλη fan.Και όσο προχωράει η κουβέντα καταλαβαίνω ότι δεν είναι απλά μια θαυμάστρια του μακαρίτη,αλλά έχει και κάποια ψύχωση με τον μακαρίτη.Και έχει και ένα blog αφιερωμένο στον συγχωρεμένο.Και δεν είναι απλά ενα blog μιας ταπεινής θαυμάστριας,υπάρχουν πράγματα που μας κρύβουν σχετικά με τον Michael.Και πώς μου ρχεται στο μυαλό και θυμήθηκα ότι αυτή την είχαμε πελάτισσα και στο προηγούμενο κατάστημα που ήμουν πριν κάποια χρόνια.Και μας έλεγε τότε ότι ο Michael Jackson ζει και τον είχε δει ολοζώντανο στον Πειραιά.Και για πότε της ξεγλίστρησα με συνοπτικές διαδικασίες.Ας πάει άλλος παιδιά...

just beat it και εσυ! θα καταλαβει αν ειναι τοσο μεγαλη fan!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Μαλλον ξερω ποιον εχει δει.. προς Νικαια κοντα στην γειτονια μου οταν γυριζα σπιτι, συχνα πετυχαινα εναν τυπα, ντυμενο σαν τον MJ που προφανως ειναι αυτοι που τους καλεις σε εβεντ για να κανουν σοου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα, την κλασικη μαλακία που έχω κάνει ως πελάτης, όταν ήθελα να παραγγείλω σουβλάκια.

- Ναι?

- Καλησπέρα σας, θέλω 4 με γυρο, 3 με καλαμάκι απ ολα και 2 κοκα κολες.

- Φιλε υπάρχει ενα προβλημα

- Τι προβλημα?

- Εδω που πηρες ειναι σπιτι......και μου ξυπνησες και το μωρο....

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 6
  • Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...