Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθεσινό.

Περιμένω στο φανάρι με κόκκινο και έχω αναψει φλας να παω δεξιά.

Ανάβει λοιπόν το φανάρι αλλά έχω πορτοκαλί βέλος γιατί οι πεζοί έχουν πράσινο.

Ξεκινάω και βλέπω έναν τύπο μπουχεσοειδή να ξεκινάει να περάσει.

Μουτζώνει τον 1ο που πέρασε από μπροστά του και δεν τον άφησε. Πάω πολύ σιγά προς τη στροφή και σταματάω πριν τη διάβαση.

Μ:Μπουχεσας Ε: Εγώ

Μ: (Μου δείχνει το πράσινο φανάρι για τους πεζούς)

Ε: (Του κουνάω το κεφάλι καταφατικά να περάσει)

Μ: (Μου δείχνει πιο έντονα το φανάρι)

Ε: (Του δείχνω με το χέρι και έντονα να περάσει γιατί βιαζόμαστε)

Μ: ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΣ?. ΟΛΟ ΜΑΛ&&%^^^Σ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ

Ε: ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ Δ*^^^#@@# ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΧΕΣΑ!

:) Είχα προφανώς σταματήσει εν τω μεταξύ, απλά ο τύπος ήθελε να κράξει. Και γιατί; Γιατί έτσι, δεν τον ένοιαζε που τον είχα δει από πριν και θα σταματούσα έτσι κι αλλιώς.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, v-tidus είπε

Προχθεσινό.

Περιμένω στο φανάρι με κόκκινο και έχω αναψει φλας να παω δεξιά.

Ανάβει λοιπόν το φανάρι αλλά έχω πορτοκαλί βέλος γιατί οι πεζοί έχουν πράσινο.

Ξεκινάω και βλέπω έναν τύπο μπουχεσοειδή να ξεκινάει να περάσει.

Μουτζώνει τον 1ο που πέρασε από μπροστά του και δεν τον άφησε. Πάω πολύ σιγά προς τη στροφή και σταματάω πριν τη διάβαση.

Μ:Μπουχεσας Ε: Εγώ

Μ: (Μου δείχνει το πράσινο φανάρι για τους πεζούς)

Ε: (Του κουνάω το κεφάλι καταφατικά να περάσει)

Μ: (Μου δείχνει πιο έντονα το φανάρι)

Ε: (Του δείχνω με το χέρι και έντονα να περάσει γιατί βιαζόμαστε)

Μ: ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΣ?. ΟΛΟ ΜΑΛ&&%^^^Σ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ

Ε: ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ Δ*^^^#@@# ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΧΕΣΑ!

:) Είχα προφανώς σταματήσει εν τω μεταξύ, απλά ο τύπος ήθελε να κράξει. Και γιατί; Γιατί έτσι, δεν τον ένοιαζε που τον είχα δει από πριν και θα σταματούσα έτσι κι αλλιώς.

Οκ, ενδιαφέρον αλλά εντελώς μα εντελώς off topic 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Οκ, ενδιαφέρον αλλά εντελώς μα εντελώς off topic 

Με συγχωρείτε για το off topic, σίγουρα βέβαια θα ήταν και τρελός πελάτης αν έμπαινε σε κάποιο μαγαζί. :) Απλά τον πέτυχα οδικώς!

• Thanks 1
Δημοσ.

Κυρία ηλικίας 65 και φεύγα, σε κατάστημα lidl προχτές.

Βρίσκει μια υπάλληλο, και τη ρωτάει < χαβιάρι παρακαλώ που έχετε;>

Σαστίζει για λίγο η υπάλληλος < δεν έχουμε χαβιάρι κυρία μου....>

• Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.

Μιας και ειπατε για δεη ,τωρα φοραω τα ρουχα του πελατη και ξεκιναω.

(Μολις ειχαμε νοικιασει το καινουριο μαγαζι,φωναξαμε την δεη να μετρησει το ρολοι.Ερχεται ο ανθρωπος και μετραει τον μετρητη ,ας πουμε 35000 kw/h, ωραια μια χαρα ολα καλα μετρησα το ρολοι,θα πατε να κανετε τα χαρτια σας και θα ξεκινησετε απο 35000.)

Μετα απο 2 μηνες ερχεται το ρευμα 2500 ευρω....

Αφου παθαινουμε 4 εγκεφαλικα απανωτα ,κοιταμε την μετρηση .προηγουμενη μετρηση 25000,τωρινη μετρηση 35500 αρα καψαμε 10500 kw/h.

Δεν γινεται αυτο υπαρχει προβλημα ... γιατι αυτα τα λεφτα ειναι στο ονομα της αδερφης μου και θα πρεπει να τα πληρωσει.

Παμε στην Δεη,μας λενε πηγαινετε στην ΔΕΔΔΗΕ.

Παμε στην ΔΕΔΔΗΕ .

Γεια σας εχουμε ερθει για τον λογαριασμο που μας ηρθε φουσκωμενος

Ναι σωστα ηρθατε μια χαρα πρεπει να πληρωσετε 2500 ευρω για τις 10500 kw/h που καψατε.

Κυρια μου εχω ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ανοιχτο το μαγαζι .

Ναι και καψατε 10500

Κυρια μου δεν εχω πυρηνικο αντιδραστηρα.

Σας παρακαλω κυρια μου καψατε το ρευμα και πρεπει να πληρωσετε.

Ειχε ερθει τεχνικος και μετρησε και η δικια μου μετρηση ειναι 35000 και μετα.

(Κοιταει το συστημα)

Εχετε δικιο ειναι απο τις 35000 και μετα.

Ωραια τοτε γιατι ειναι πιστωμενα στο ονομα μου

Γιατι εχει γινει λαθος,πληρωστε εσεις αυτα και απο το υπολοιπο που θα μεινει μεσα θα κοβεται απο τους επομενους λογαριασμους....

ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα το φτιαξετε πρωτα και μετα θα μου στειλετε καινουριο λογαριασμο στο ονομα μου με τα κανονικα χρωστουμενα.

...

....

Περνανε 10 μερες.

Ερχεται τεχνικος

Το κουτι εχει παραβιαστει....

Τρεχουμε παλι στη δεδδηε.

Τους μιλαμε για την μολυβοσφραγιδα

Και μας μιλανε λες και ειμαστε οι αρχικλεφτες του αλι μπαμπα και οτι κλεβουμε ρευμα.

Τελικα τι ειχε γινει.

Ο προηγουμενος ειχε κλεψει ρευμα και εκλεβε εδω και 6 χρονια.

Ειχε πειραξει το ρολοι και εγραφε οτι ναναι,το ρολοι δεν ειχε μετρηθει απο τοτε που ξεκινησε ο προηγουμενος ,και ειχε επανασυνδεθει στον μετρητη λιγο πριν μπουμε εμεις μεσα.

Τωρα ο προηγουμενος ενοικιαστης ειναι στην φυλακη για αλλα θεματα.

Οποτε μολις εγινε η συνδεση μας ηρθαν ολα μαζεμενα ,ρευματοκλοπες και οσο ρευμα ειχε γραψει ο προηγουμενος που δεν ειχε πληρωθει ποτε.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον τεχνικο που ηρθε και μετρησε και ειδε οτι ειναι πειραγμενο γιατι αλλιως θα καναμε παρεα στον προηγουμενο ενοικιαστη στον κορυδαλλο.

Απο την αλλη στην ΔΕΔΔΗΕ μας αντιμετωπιζαν σαν κλεφτες και λεχριτες....με υφος χιλιων καρδιναλιων και μετα μας ζηταγανε συγγνωμη....

Αυτα με την δεη.

• Like 13
  • Thanks 3
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

τσκ τσκ τσκ...Πτωχοί.

Το μπρικ το τρως με κρακεράκι :P :P :P 

(το οποίο εμένα μου αρέσει περισσότερο :P )

Εγω δεν το μπορω καθολου...

Θυμαμαι οταν ημουν μικρος που με κυνηγαγε η φιλιππινεζα γυρω γυρω απο την πισινα να το φαω και δεν ηθελα....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω δεν το μπορω καθολου...

Θυμαμαι οταν ημουν μικρος που με κυνηγαγε η φιλιππινεζα γυρω γυρω απο την πισινα να το φαω και δεν ηθελα....

Α πήδαγες κι εσύ τη Μάντρα;

Δημοσ.

Σκηνικό στο Mall Μαρούσι. Γενικά έχω μία αρχή σαν πελάτης. Συμπεριφέρομαι με ευγένεια πάντα, μιλάω στον πληθυντικό στον εργαζόμενο και σέβομαι απόλυτα τα ωράρια των καταστημάτων. (επίσης Κυριακή δεν έχω πατήσει ποτέ για ψώνια). Μπαίνω σε κατάστημα γυναικείας ένδυσης (ήθελα ένα δώρο για την γυναίκα) αλλά επειδή πήγε 20.55 και είδα ότι μαζεύανε σιγά-σιγά λέω άστο πάμε να φύγουμε γιατί δεν το έχω με αυτά οπότε λέω από μέσα μου next time! ομολογώ πως μέσα στο μαγαζί είχε καμιά 5αριά γυναίκες να ανακατεύουν τα ρούχα με μανία λες και θα προλάβουν τελευταία στιγμή.

Όπως βγαίνω λοιπόν μπαίνει μία γυναίκα την οποία την ξέρω (γειτόνισσα). πολύ περίεργη, πολύ απαιτητική με όλα στην ζωή της, μεγάλη κουτσομπόλα και γενικά της αρέσει να προκαλεί πανικό στο χώρο που βρίσκεται. όπως βγαίνω την χαιρετάω με ένα νεύμα (αποφεύγω τοξικούς ανθρώπους όσο μπορώ) αλλά αυτή δεν παίρνει πρέφα τίποτα.
Λέω κάτσε να δεις που θα γίνει χαμός. Μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι θα γίνει π....ανα όλο το μαγαζί... Δεν περάσανε 2 λεπτά (ήδη έχει πάει σχεδόν 21.00) και βγαίνει ωρυόμενη ότι "θα σας κάνω καταγγελία που δεν με εξυπηρετείτε, απαράδεκτη συμπεριφορά και θα δείτε τι θα πάθετε και άλλα τέτοια κουλά! 

Ποιό είναι το περίεργο στην όλη ιστορία? Η τύπισσα είναι δημόσια υπάλληλος και δεν θυμάται ούτε η ίδια από πότε έχει να πατήσει στην υπηρεσία της! 

• Like 6
  • Sad 3
Δημοσ.

Κλασσική αμαμαητη και ανοργασμικη γυναίκα. Βρείτε έναν άσχημο που δεν έχει να κάνει καιρό σεχ, και βοηθήστε την κοινωνία

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Κλασσική αμαμαητη και ανοργασμικη γυναίκα. Βρείτε έναν άσχημο που δεν έχει να κάνει καιρό σεχ, και βοηθήστε την κοινωνία

Μπα...συμπεριφορά νεόπλουτων ή γόνων τζακιού.

Και με αφορμή αυτό.

Μεγάλη εκδήλωση πολυεθνικής όπου μεταξύ άλλων έχουν έρθει και κοσμικά πρόσωπα του κοινωνικού και πολιτικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς και γνωστή πολιτευόμενη. Γίνεται η αρχικη ομιλία, ανοίγει ο μπουφές, η εκλεγμένη πλησιάζει μαζί τον συνοδό της:

Απευθηνόμενη στον συνοδό της -"Πεςτου μικρού οτι θέλω λιγο από αυτό, λίγο απο εκείνο και γρηγορα." 

Ο "μικρός", ειναι 50άρης κοστουμαρισμένος, στέλεχος την εν λόγω πολυεθνικης που απλώς σερβιριζόταν (δεν υπήρχε γενικά service...ηταν μπουφές)

-"Μικρέ βάλε αυτο και αυτό στη κυρία", λέει απότομα ο συνοδός.

Ο "μικρός", κοιτάζει περίεργα, αδιαφορεί και πάει παραπέρα....

Φήμες πως η κιουρία με τον συνοδό της, περιμένουν ακόμα κάποιον "μικρό" να τους σερβίρει, δεν επιβεβαιώνονται.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Μπα...συμπεριφορά νεόπλουτων ή γόνων τζακιού.

Και με αφορμή αυτό.

Μεγάλη εκδήλωση πολυεθνικής όπου μεταξύ άλλων έχουν έρθει και κοσμικά πρόσωπα του κοινωνικού και πολιτικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς και γνωστή πολιτευόμενη. Γίνεται η αρχικη ομιλία, ανοίγει ο μπουφές, η εκλεγμένη πλησιάζει μαζί τον συνοδό της:

Απευθηνόμενη στον συνοδό της -"Πεςτου μικρού οτι θέλω λιγο από αυτό, λίγο απο εκείνο και γρηγορα." 

Ο "μικρός", ειναι 50άρης κοστουμαρισμένος, στέλεχος την εν λόγω πολυεθνικης που απλώς σερβιριζόταν (δεν υπήρχε γενικά service...ηταν μπουφές)

-"Μικρέ βάλε αυτο και αυτό στη κυρία", λέει απότομα ο συνοδός.

Ο "μικρός", κοιτάζει περίεργα, αδιαφορεί και πάει παραπέρα....

Φήμες πως η κιουρία με τον συνοδό της, περιμένουν ακόμα κάποιον "μικρό" να τους σερβίρει, δεν επιβεβαιώνονται.

ναι ακριβώς αυτά είναι που δεν μπορώ! αν ήμουν στην θέση του "μικρού" θα απάνταγα "μικρός στο μάτι..." εεε και όσες φάω και όσες ρίξω...

Δημοσ.

Έχω εγώ ένα σωρό περιπτώσεις με πελάτες,είμαι τεχνικής κινητής τηλεφωνίας όποτε μπορείτε να φανταστείτε το τι έχουν ακούσει τα μάτια μου και τι έχουν δει τα αυτιά μου.

θα ξεκινήσω με την ποιο απλή περίπτωση και συνομιλία που γίνεται σχεδόν με όλους.

Π:πελάτης Ε:εγω

Π: Γεια σας έχω βάλει στο κινητό μου κωδικό ξεκλείδωματος και δεν τον θυμάμαι,μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό?

Ε: Ναι βέβαιος, ο μοναδικός τρόπος,δυστυχώς,είναι να γίνει επαναφορά της συσκευής,αλλά θα σβηστούν τα πάντα από μέσα.

Π: Τι εννοείται τα πάντα?

Ε: (τι νομίζει ότι εννοώ με την λέξη τα πάντα) Οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στην μνήμη της συσκευής,αν τα έχετε στην κάρτα μνήμης δεν θα χαθουν

Π: Δηλαδή και οι επαφές και τα μηνύματα?

Ε: (τι στο διάολο καθυστερημένος είναι) Μα αφού λέμε τα πάντα εννοείται ότι είναι και αυτά μέσα.

Π: Εντάξει κάντε το.

Ε: Τον λογαριασμό της google/Apple ID (βάζω και της 2 περιπτώσεις μέσα στο θέμα λογαριασμών) το γνωρίζεται?Γιατι θα μας το ζητήσει κατά την ενεργοποίηση.

Π: Που να το ξέρω το έφτιαξα μόνο και μόνο να κατεβάζω εφαρμογές,δεν το γνωρίζω.

Ε: (αρχίζω και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο για την ανευθυνότητα των ανθρώπων)Τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι δυστυχώς γιατί θα ζητηθούν κατά την ενεργοποίηση.

Π: Δεν μπορείς να κανείς κάτι εσυ να τα βρεις?!

Ε: (αμέσως,θα βγάλω την μαγική μου σφαίρα να μας πει ποιοι είναι οι κωδικοί σας) Δυστηχως όχι δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα.

Και μετά από αυτό απλά φεύγουν είτε βρίζοντας τον εαυτό τους το ποσό βλάκες και ανεύθυνοι είναι είτε απλά λένε ένα ευχαριστω πολύ και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2019 στις 12:23 ΠΜ, AliasAndrew είπε

Μακαρι να ηταν φουμαρα αλλα οταν δουλευεις εξυπηρετηση πελατων ακους πολλα. Και τα περισσοτερα ειναι εξοργιστικα δυστυχως, οχι αστεια

Σε γνωστη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής ακούω την scientific advisor κατι σαν εξυπηρέτηση πελατών να μιλάει στο τηλεφωνο με μια μητέρα (υπέθεσα  από την συζήτηση) και να τις λέει ότι τα συγκεκριμένα συμπληρώματα που παίρνει η κόρη τις δεν μπορει να τις προκάλεσαν εγκυμοσύνη!!!!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...