Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2019 στις 12:12 ΜΜ, Speculoos είπε

Αυτό ήταν πολύυυ παλιό κόλπο που έκαναν διάφοροι πελάτες και ειδικά στην Αμερική το κόλπο έπιανε. Για αυτό πάρα πολλά προϊόντα εδώ και 20+ χρόνια έχουν στο πακέτο με μικρά γράμματα "πρόταση σερβιρίσματος" ή κάτι τέτοιο.

Κι επειδή οι Αμερικάνοι έχουν πάει το "τρελές ιστορίες από τρελούς πελάτες" σε άλλο επίπεδο, η ΙΚΕΑ έβαζε διαφημίσεις για τα φαγητά στο εστιατόριο σαν αυτήν παρακάτω:

ikea-hot-dog-sign-jpg.189524

Χτεσινο αναλογο περιστατικο.

Μπαινει πελατης που αγορασε HDD external case USB 3.0

-Καλησπερα σας.

-Πηρα αυτο απο σας και δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης.

-Μαλιστα, ο δισκος που βαλατε μεσα εχει partition ?

- Ποιος δισκος παιδι μου?

-Το προιον αυτο ειναι κουτι μετατροπής εσωτερικου δισκου σε εξωτερικο.

- Απ'εξω λεει 2ΤΒ .

- Οχι κυριε λεει καθαρα οτι υποστηριζει δισκους μεχρι 2TB

- Εγω θελω δισκο οχι κουτι.

- O πιος φτηνος κανει 60€ μειον 18€ που δωσατε για το κουτι 42€

- Ειστε απατεωνες εγω δεν δινω τιποτα παραπανω κτλ

- Οκ οριστε τα 18€ σας και αγοραστε απο αλλου εξωτερικο  δισκο 2ΤΒ με 18€.

- Θα σας κανω μυνηση για παραπλανηση .

- Να κανετε οτι θελετε. καλη σας μερα...

Ευτυχως η συσκευασια της θηκης εγραφε καθαρα στα Ελληνικα οτι δεν περιεχει δισκο..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 7
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ιστορία με κλέφτη!

Πριν 10-12 χρόνια, καλοκαίρι, Ιούλιος, σε γνωστό κατάστημα με είδη τεχνολογίας.

Η ώρα 9 παρά 15 το βράδυ, κανείς στο μαγαζί, είχαμε ψιλή κουβέντα οι πωλητές, ενώ η κοπέλα από το ταμείο μόλις είχε πάει τουαλέτα.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα, μπαίνει ένας μέσα με αποκριάτικη μάσκα και πιστόλι.

Λ: Ληστής Ε: Εμείς

Λ: Μην κουνηθεί κανείς από τη θέση του

Ε: ..........

Σε δευτερόλεπτα που έμοιαζαν με λεπτά, παίρνει τις εισπράξεις του ταμείου και πάει να φύγει

Λ: Καλό καλοκαίρι παιδιά, τα λέμε από Σεπτέμβρη, ευχαριστώ!

Ε: ........

Ο τύπος πρέπει να ήταν πελάτης, να είχε δει που κρατούνταν τα χρήματα και μια μέρα του ήρθε να μας κλέψει κιόλας.

• Like 4
  • Sad 6
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, v-tidus είπε

Ο τύπος πρέπει να ήταν πελάτης, να είχε δει που κρατούνταν τα χρήματα και μια μέρα του ήρθε να μας κλέψει κιόλας.

Ή απλά troll με σοβαρές περγαμηνές, που σας είπε ότι θα σας ξαναληστέψει 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ASFE είπε

Μπλιπ μπλιπ μπιλπ

Μπλιπ μπλιπ μπιλπ

Που ειστε κ LiquidTroll???? Θελουμε ιστορια!!

Οντως ολες οι ιστοριες πολυ ωραιες, αλλα του Λικουιντ εχουν αυτο το κατι παραπανω ρε παιδι μου....

• Like 2
Δημοσ.

Μπλιπ μπλιπ μπλιπ (σας αρεσει αυτος ο ηχος ε?) ......τηλέφωνο ο υπευθυνος του βενζινάδικου.

Υπέυθυνος: Έλα λίγο κάτω....... (πάω) .....ρεσυ Liquid , δεν ξέρω τι γίνεται, αλλα εδώ μου πετάει κάτι περίεργα

Εγώ: Τι περίεργα?

Υπεύθυνος: εεεε πως να στο πω.....κάτι τσόντες μου πετάει σε διαφημίσεις....μπαίνω στο Πρωτοθέμα, και μου βγάζει διαφημίσεις για επιμύκηνση πέους

(την πιάνω με την μία την λαδιά....)

Εγώ(προσπαθώ να μην γελάσω): ποιος άλλος κάθεται στον υπολογιστή?

Υπεύθυνος: O Χρήστος, που είναι ο βραδινός υπεύθυνος....είναι απο τις 10 μέχρι τις 6 το πρωί

Εγώ: Για κάτσε να δω........firefox- History.......χμμμμμμ......μάλιστα........

Υπεύθυνος: τι.......?

Εγώ: Μάλλον ο βραδινός υπεύθυνος νιώθει μοναξιές το βράδυ.....τίγκα στις τσόντες είναι το ιστορικό.

Υπεύθυνος: Σοβαρά??? Λοιπόν, μπορείς να το κλειδώσεις?

Εγώ: Τι εννοείς να το κλειδώσω?

Υπεύθυνος: Βάλτου ένα φίλτρο να μην μπορουν να μπουνε πουθενά, ούτε καν facebook

Εγώ: χμμμμμμ.....ομολογώ ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξανα αντιμετωπίσει......Σε επαγγελματικό υπολογιστή να μπαίνουν και να βλέπουν τσόντες.

Κάθομαι και σκέφτομαι, σοβαρά, ΤΙ μπορώ να κάνω για να το εμποδίσω...Βάζω ένα addon στον Firefox και άλλο ένα στον Chrome, που υποτίθεται οτι αποτρέπει.

Το βραδυ, ενώ έχω ξαπλώσει, η ώρα 11, χτυπάει κινητό. Βλέπω το τηλέφωνο της εταιρίας....Ωχ λέω, τι έγινε πάλι?

Βραδινός υπεύθυνος: Γεια σου, είσαι ο Liquid? Συγνώμη που σε ενοχλώ τέτοια ώρα, πήρα το τηλέφωνό σου απο τον Υπεύθυνο. Έχουμε πρόβλημα...Δεν έχουμε Ιντερνετ!

Εγώ: Γιατί??? Τι έγινε?

Βραδινός: Δεν έχουμε Ιντερνετ. Δεν μπορουμε να μπουμε πουθενα!

Εγώ: Τι διαολο έγινε πάλι? Δεν μπορώ να μπω και remotely, αφου δεν έχει Ιντερνετ! (είχα ξεχάσει τις πρωινές....ρυθμίσεις) ......ουφφφφφφ.....καλά, περίμενε...κατεβαίνω κάτω....

Ντύνομαι, κατεβαίνω στην εταιρία.

Bραδυνός: Ελα ρε παλίκαρε, γιατί έχουμε πρόβλημα εδώ.

Κοιτάω, η σύνδεση μια χαρά! Μπαίνω στο Google, όλα μια χαρά.

Ξαφνικά θυμάμαι τι έκανα το πρωί.

Εγώ: Μπαίνει μια χαρά! Δεν έχει πρόβλημα.....Που θέλατε να μπείτε και δεν σας έβαζε?

Βραδυνός: (κοκκινισμένος.....) εεεεεεεεεεεε πουθενά μωρέ...εδώ με τον Μήτσο λέγαμε να δουμε καμια τσοντίτσα, έτσι να περνάει λίγο η ώρα .......χαχαχαχαχαχα! Μην σου ξεφύγει στο αφεντικό.....(ντροπιασμένος)

Εγώ: (προσπαθούσα να μην γελάσω)εεεεεεεεε.......δεν μπορώ να σας επιτρέψω κάτι τέτοιο σε μηχανογραφημένο υπολογιστή της εταιρίας!

Βραδυνός: .......Και τί να κάνω όλη νύχτα ρε παλίκαρε? Καλα, άστο, θα φέρω το δικό μου λάπτοπ και θα βλέπω ότι θέλω........

Εγώ: .............................

• Like 6
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Oλλανδία, χρόνια πριν. Βραδάκι, γύρω στις 8, εχω ξεμείνει μονος μου στο γραφείο είμαι έτομος να τη κάνω, κομμάτια μετά από μια διαβολομέρα. Η εβδομάδα που έχει περάσει είναι μια από τις χειρότερες τις επαγγελματικής μου ζωής, λόγω ενός project που ευτυχώς πήγε ανέλπιστα καλά.

Ξαφνικά, εισβάλει στο γραφείο τύπισσα 30άρα με ταγέρ (ναι ταγερ), βαμμένη στο φουλ παρέα με γιάπη 25αρη (φάση δεκαετία 80 ΗΠΑ).

Με ύφος 50 βαρόνων

-Εσωτερικός έλεγχος. Να ξεκινήσουμε αμέσως.

-Απευθύνεστε σε εμένα;

-(ταγέρ) Βλέπετε κάποιον άλλον εδώ;

-Λυπάμαι έχω σχολάσει….

-(ταγέρ)Είμαστε εσωτερικός έλεγχος. Εφόσον δεν υπάρχει άλλος στο γραφείο θα πρέπει να κάτσετε εσείς να μας βοηθήσετε.

-Θα έπρεπε να ενημερώσετε. Είναι Παρασκευή βράδυ. Καταλαβαίνετε.

(Γιαπης με απειλητικό ύφος)-Αν δε συνεργαστείς θα λογοδοτήσεις

Μπαίνει μπροστά μου ο γιάπης να μου εμποδίσει τον δρόμο…Αναψοκοκκινίζω, είμαι έτοιμος να τον χτυπήσω…

Ανοίγει η πόρτα από πίσω….

Spoiler

«Να ζηηηηηηηηηησεις Pontez και χρονιααααα πολλάααααααααααα»

(τούρτα, σαμπάνια, όλο το γραφείο, οικογένειες και ο μεγαλομάνατζερ να μοιράζει δώρα )

Μλκες Ολλανδοί…με συγκίνησαν. Σχεδόν μου έχουν λείψει. Εδώ είναι πολύ πιθανον να σκάσει έλεγχος Παρασκευή βράδυ χωρις να ακολουθει η τούρτα :P

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν». Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

• Confused 8
  • Sad 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xxatziva είπε

Η Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν». Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Μαλλον επρεπε να τους απαγορευε την εξοδο :P :P :P

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, xxatziva said:

Δικιο ειχε ο αλλος, αν δεν δινεις tip στο ντελιβερα, περιεργα πραγματα συμβαινουν!

Δημοσ.
Στις 14/8/2019 στις 12:19 ΜΜ, micos000 είπε

Σάββατο και είχα επισκεφθεί το MAKRO (νυν METRO).  :(

Νυν The Mart. Τα metro cash & carry είναι άλλο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

**Ο διάλογος που ακολουθεί είναι πραγματικός.**

-Καλημερα!
-Καλημερα!
-Έχω ένα προβληματακι με το τηλέφωνό μου. Ήρθα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.
-Εξαρταται από το πρόβλημα. Τι πάθατε;
-Να το τηλέφωνο ήταν μια χαρά αλλά έπεσε πάνω του ένα υγρό.
-Τι υγρό ήταν αυτό;
-Αλκοολ, έπεσε λίγο από το ποτό μου πάνω.
-Ποσο λίγο; Σταγόνες;
-Οχι, βασικά χύθηκε το μισό πάνω στο κινητό.
-Και τώρα δουλεύει; Σε τι κατάσταση είναι;
-Δουλευει.
-Και τότε ποιο είναι το πρόβλημα; Άρχισε να στέλνει μεθυσμένα μηνύματα;
-Α όχι, αν και θα ήταν καλό δεν έγινε αυτό.
-Ωραια και τι πρόβλημα έχει;
-Κολλαει λίγο και αναρωτιέμαι αν αυτό φτιάχνεται.
-Κοιταξτε αν αρχίσει να στέλνει μεθυσμένα μηνύματα να αρχίσετε να ανησυχείτε γιατί θα μιλάει κυριολεκτικά το ποτό κι όχι εσείς. Εφόσον δουλεύει δεν φαίνεται να είναι και τόσο τρομερό που κολλάει. Αλκοόλ έπεσε πάνω του μέχρι να ξεμεθυσει έχετε χρόνο να το συνηθίσετε. Αν δείτε ότι δεν ανοίγει ή ότι ανοιγοκλείνει ή γενικά αν αρχίσει να μην λειτουργεί φυσιολογικά τότε φέρτε το να το δούμε.
-Α ωραία δηλαδή δεν έχει πρόβλημα τώρα που κολλάει;
-Οχι απλά ήταν αμαθο και πήρε βαριά το μεθύσι. Άλλα με λίγο νερό και δεν ανοίγουν ξανά. Τυχερός είστε που λειτουργεί.
-Α τέλεια σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση είστε πολύ καλή.
-Οτι μπορώ κάνω κι εγώ...

• Confused 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Δικιο ειχε ο αλλος, αν δεν δινεις tip στο ντελιβερα, περιεργα πραγματα συμβαινουν!

Αμ,δε με ακουτε. Εχει ηδη ξεκινησει..
Οι μερες τις αφθονιας σας ειναι μετρημενες..

Δημοσ.

Οδήγηση με μηχανή χαλαρά, πορτοκαλί φανάρι στα 200 μέτρα, αρχίζω και κόβω ταχύτητα σιγά σιγά ώσπου σταματάω, αφου στα 10 μέτρα έχει γινει κοκκινο.

Απο πίσω κόρνες και χριστοπαναγίες απο παλικάρι γύρω στα 22.

-"Την Πα, τον Χρ σου, θα πας εσυ στο τάφο κι εγω στη φυλακή. Πέρασέ το το γ@...νο να πάμε στις δουλειές μας".

Εγώ ψύχραιμος - "Να περάσω το κοκκινο να με σκοτώσουν οι άλλοι";

- "Σιγά ρε μεγάλε...όλοι περνάμε κόκκινο"

Ανάβει πράσινο φεύγω. Σκάω γραφείο μπαρουτοκαπνισμένος, φτιάχνω καφέ, με καλεί ατομο από το τμημα προσωπικού.

-"Pontez μου, σήμερα θα έρθει πρακτικάριος από το τάδε πανεπιστημιο, είναι αριστούχος, εξαιρετικό παιδί και γνωστός του τάδε" (κοινώς κωλόβυσμα)

Πάω στην υποδοχή...Ο κύριος "τη Πα, τον Χρ σου", να με περιμένει....

Εγώ ήρεμος και χαμογελαστός

-"Καααααααααααλώς το παλικάρι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! Πόσα κόκκινα περάσαμε σήμερα"; ....και απλώνω να του δώσω χειραψία

Με κοιτάζει, δεν μιλάει, γυρνάει και φεύγει χωρις να χαιρετίσει. 

10 λεπτά αργότερα με παίρνει ξανά το τμήμα προσωπικού.

-"Pontez μου, τελικά ο πρακτικάριος δε θα έρθει. Πήρε τηλέφωνο και είπε πως δεν μπορεί να κάνει πρακτική ακόμα λόγω κολήματος με το Πανεπιστήμιο". 

-"Εντάξει. Αν ξαναπάρει στείλτον για πρακτική στο πρωτόκολλο". 

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...