costis ni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Αφού λέμε για συνεντεύξεις. Τοποθεσίες και ονόματα τυχαία. Είμαι από ένα χωριό που λέγεται Αζογυρές. Ένας παιδικός φίλος, αφού έφαγε τα νιάτα του να σπουδάσει (πήρε και Master's) στην Ζιμπάμπουε, έχει επιστέψει στον Αζογυρέ, έχει κάνει το στρατιωτικό του στα ΟΥΚ, και ψάχνει δουλειά. Βλέπει μια αγγελία στη εφημερίδα που του έρχεται γάντι, από μια πολύ αξιοσέβαστη εταιρία συμβούλων στην Αθήνα για το γειτονικό χωριό. Ας πούμε τα Σκορδαλού. Ανεβαίνει στην Αθήνα, περνάει από 1η συνέντευξη όπου μαθαίνει οτι η θέση είναι σε μια πολύ μεγάλη και σοβαρή εταιρία στο γειτονικό χωριό Σκορδαλού. Περνάει και στο 2ο γύρο, και καταλήγει ναι είναι ο προτεινόμενος υποψήφιος. Δηλαδή η εταιρία στα Σκορδαλού πλήρωσε τους σύμβουλους στην Αθήνα για να βρουν τον πιο κατάλληλο για αυτή τη θέση. Φαντάζομαι όχι λίγα. Κατεβαίνει στα Σκορδαλού, βάζει πάλι το κοστούμι, πηγαίνει για τελική συνέντευξη, όλα καλά, του συστήνονται όλα τα μεγαλοστελέχη και μελλοντικοί συνάδελφοι, ε, στο τέλος του λένε, πάμε να γνωρίσετε και τον κ. Πρόεδρα στο meeting room. -Κύριε Πρόεδρα, Να σας συστήσουμε τον κ. Μανωλομπιστολοκωστάκη, τον καινούργιο μας επικεφαλής μηχανοργάνωσης! -Καιιιιι από πού είστε κύριε Μανωλομπιστολοκωστάκη; Ρωτάει ο παππούλης -Απο τον Αζογυρέ. -Από τον Αζογυρέεεεε;;;;; Παίρνει μια τέρμα ξινίλα ο παππούλης και κοιτάζει το πάτωμα -Ευχαριστώ, γεια σας. ΧΑΙΡΕΤΑΙ. 1 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Εχουν κακές σχέσεις τα δύο χωριά για αυτό;
costis ni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Εχουν κακές σχέσεις τα δύο χωριά για αυτό; "Κατά Παραδοση" κακές. Σα να λέμε η Πάνω και η Κάτω Πουλοπετεινίτσα. Οι νεότεροι το έχουμε ξεπεράσει, αλλά οι παππούδες μας το κρατάνε ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2019 στις 2:57 ΜΜ, tommybertsen είπε Email, σήμερα, στη δουλειά, μετά από πρώτη επικοινωνία όπου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για κάποια βιβλία : "Καλημέρα σας. Δεν γνωρίζω την διεύθυνση κατοικίας μου και ως εκ τούτου δεν μπορώ να προχωρήσω σε ηλεκτρονική παραγγελία." Αυτό. Σκέτο. 🙄😩 Δεν το θεωρώ "τρελό πελάτη". Ο άνθρωπος κατά 99% μένει σε "ανώνυμη οδό", και όταν πήγε να κάνει την παραγγελία δεν μπορούσε να προχωρήσει διότι δεν είχε να συμπληρώσει οδό... Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
tommybertsen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Δεν το θεωρώ "τρελό πελάτη". Ο άνθρωπος κατά 99% μένει σε "ανώνυμη οδό", και όταν πήγε να κάνει την παραγγελία δεν μπορούσε να προχωρήσει διότι δεν είχε να συμπληρώσει οδό... Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση. Σε ανώνυμη οδό, στο Μαρούσι; Δύσκολο. Αλλά και έτσι να είναι, για ποιον λόγο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για online παραγγελία, εφόσον δεν μπορεί να την κάνει; Για ποιον λόγο να μας το πει; Δεν απάντησε ποτέ (δεν ξέρω τι mail του έστειλαν τα παιδιά)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Σε ανώνυμη οδό, στο Μαρούσι; Δύσκολο. Αλλά και έτσι να είναι, για ποιον λόγο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για online παραγγελία, εφόσον δεν μπορεί να την κάνει; Για ποιον λόγο να μας το πει; Δεν απάντησε ποτέ (δεν ξέρω τι mail του έστειλαν τα παιδιά) Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Τρόπος που απάντησε όμως είναι χαρακτηριστικός, και το μυαλό μου με οδηγεί πολύ σε αυτή την πιθανότητα.
amakrido Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Δεν το θεωρώ "τρελό πελάτη". Ο άνθρωπος κατά 99% μένει σε "ανώνυμη οδό", και όταν πήγε να κάνει την παραγγελία δεν μπορούσε να προχωρήσει διότι δεν είχε να συμπληρώσει οδό... Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση. Εντάξει, αλλά τι περίμενε και αυτός να κάνει ηλεκτρονική παραγγελία χωρίς διεύθυνση; Ας συνεννοηθεί τηλεφωνικώς.
talibanakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Συζητηστε το λιγο ακομα,ισως καταφερετε να κλειδωσει παλι. 6 11 1
LittyMeek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Συνέντευξη πριν 7 χρόνια..Πρέπει να βάλω τα καλα μου.Παντελονάκι σένιο, παπούτσι μουράτο, κοστουμι απο πανω. Σκάω στην εταιρία, βλέπω έναν πανικό.Οκ, αυτό μπορεί να είναι και καλό. Με βάζει μια γραμματέας σε ενα δωμάτιο. Ξαφνικά μπάινουν μέσα ένας αρκετά ευφτραφής κύριος με μούσια,γύρω στα 40, που φοράει μπλούζα Slayer, και ενας άλλος,αδύνατος, με μπλουζα Southpark. Ευφτραφής: (με αυστηρότητα και πολυ απότομα) Γεια σου ! (ενικός), τι κάνεις, με λένε Κομπλεξικό, είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, και απο δω ο Τακης ΤοΒουλωνωΚαιΚανωΟτιΜΟυΠουν. Εγώ: Γεια σας, χαιρω πολυ. Κομπλεξικος: Ωραίο το βιογραφικό σου, αλλά δεν έχεις μεγάλη πείρα με αυτά που φτιάχνουμε εδώ......εμείς έχουμε άλλες λύσεις. Εγώ: Τότε γιατί με καλέσατε? Κομπλεξικός: Θέλαμε να κανουμε μια γνωριμία......Οκ λοιπον, εμείς εδώ ζητάμε άτομα που να σκέφτονται out of the box! Εγώ (ωωωωωχ Χριστε μου.....) : Δηλαδή? Κομπλεξικός: Θα σου βάλω μια άσκηση να δω τον τρόπο σκέψης σου. Εχω ενα ρουτερ σε ένα εξοχικό και θέλω να στειλω το wifi στο απέναντι σπίτι...ΤΙ κάνω? Εγώ: εεεεεεεε......βάζω μια κεραία? Κομπλεξικός: (γελάει) Με ρωτάς ή απαντάς? Εγώ: Απαντάω? Κομπλεξικός: Μάλιστα (απογοητευμένα...). Λοιπόν, έχουμε ένα θωρακισμένο αμάξι, και θέλουμε να "μιλάει" ιντερνετικά με εμάς. Τι κάνουμε? Εγώ: εεεεεεεεεε......του βάζουμε 3g? Κομπλεξικός : Μάλιστα.....(πιο απογοητευμένα)...Τάκη τι λες? Τάκης: Τι να πω....ότι πεις εσύ Κομπλεξικός: Μάλιστα....χμμμμ...λοιπον δεν με εντυπωσίασες...μου ήρθες και με το κοστούμι, με σκοπό να φανταστώ να με εντυπωσιάσεις, αλλα δεν το κατάφερες... Εγώ: ...................................... Κομπλεξικός: Πες μου τίποτε άλλο για σένα.....Στον ελευθερο σου χρόνο τι κάνεις? Εγώ: εεεεεε...βλέπω καμια σειρά...... Κομπλεξικός: Τι σειρές βλέπεις? Εγώ : εεεεεεεε walking dead κυρίως.... Κομπλεξικός: Game of thrones? Εγώ: Οχι...είδα δυο σεζόν, αλλα δεν με "κράτησε", δεν μου άρεσε... Κομπλεξικός: TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ???????? Δεν σου άρεσε??????? (Σηκώνεται απο την καρέκλα) Εμεις εδώ όλοι ήμαστε τρελοί και παλαβοί!!!! Λυπάμαι, αλλα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι περαιτέρω....Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ : ............................................... Ήταν της μόδας τότε οι startup εταιρίες με αφεντικά που φέρονται σαν μπόμπιρες, διάβαζαν άρθρα σε φάση η google έχει τσουλήθρα και τραπέζι πινγκ πονγκ... 1
costis ni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, LittyMeek είπε Ήταν της μόδας τότε οι startup εταιρίες με αφεντικά που φέρονται σαν μπόμπιρες, διάβαζαν άρθρα σε φάση η google έχει τσουλήθρα και τραπέζι πινγκ πονγκ... Μπαααα, μιλάμε για παλιά και πραγματικά σοβαρή, "παραδοσιακή" εταιρία. Γι αυτό και ο "παραδοσιακός" παππούλης Πρόεδρας.
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, costis ni είπε Μπαααα, μιλάμε για παλιά και πραγματικά σοβαρή, "παραδοσιακή" εταιρία. Γι αυτό και ο "παραδοσιακός" παππούλης Πρόεδρας. Πάμε για 2ο κλείδωμα χαλαρά Άλλο σκηνικό από το βενζινάδικο που ήμουν: Πέρσι πριν τα Χριστούγεννα, ένα ΣΚ πριν να γίνεται ο κακός χαμός στο πλυντήριο. Να θέλουν όλοι να πλυθούν για να φύγουν για τα χωριά. Σκάει λοιπόν ένας πολύ τίμιος ανθρωπάκος γύρω στα 70 με ένα Corsa. Τακτικός πελάτης του μαγαζιού. -Καλημέρα παιδί μου -Καλημέρα σας κ.Τάδε, πλύσιμο μέσα-έξω τα γνωστά;;; -Εε ναι γιατί θα φύγουμε με την γυναίκα. Σε πόσο να έρθω να το πάρω;;; -Ξέρετε επειδή έχω άλλα 2 αυτοκίνητα για μέσα έξω θα χρειαστώ ένα 2ωρακι σίγουρα. -Ντάξει, θα πεταχτώ μέχρι το Praktiker εδώ δίπλα που θέλω κάποια πράγματα. Μονάχα αν μπορείς επέμεινε σε παρακαλώ στις ρετσίνες που έχουν πέσει εδώ, εδώ και εδώ (μου δειξε τα σημεία) και μέσα στο κάθισμα έχει έναν λεκέ από τον εγγονό. -Θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο αλλά να ξέρετε ότι η ρετσίνα θέλει ειδικό φάρμακο το οποίο εγώ δεν έχω και ο λεκές στο κάθισμα θέλει βιολογικό καθαρισμό. -Δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι μπορείς κάνε. (Και φεύγει) Τελειώνω τα άλλα δύο αμάξια λοιπόν, βάζω μέσα το Corsa, τον πλένω μέσα έξω... επέμεινα ελάχιστα με το πιεστικό στην ρετσίνα αλλά τίποτα φυσικά. Τελειώνει το αυτοκίνητο λοιπόν, μου έρχεται λοιπόν μετά από κανα 3ωρο ο κύριος Ταδε με την σύζυγο. Σε εκείνη την δόση έπλενα άλλο αμάξι. Έρχεται προς εμένα λοιπόν η σύζυγος έτοιμη για καυγά: -Συγγνώμη εσύ έπλυνες το αμάξι;;; -Μάλιστα....υπάρχει κάποιο θέμα;; -Για έλα να δεις... (και πάω προς το αμάξι) Δείχνοντας τις ρετσίνες και τον λεκέ στο κάθισμα μου λέει: -Τώρα εσύ θεωρείς πως το έπλυνες;; -Κύρια μου εξήγησα και στον σύζυγό σας όταν μου το έφερε πως η ρετσίνα δεν φεύγει με τα καθαριστικά που έχω εγώ. Και ούτε μπορώ να επιμείνω παραπάνω με την πίεση και το σφουγγάρι γιατί θα σας καταστρέψω το προστατευτικό βερνίκι της βαφής. Όσο για το κάθισμα θα χρειαστείτε βιολογικό καθαρισμό τον οποίο δεν κάνω εγώ και φυσικά εκεί πάτε σε άλλα κοστολόγια. Στο μεταξύ ο σύζυγος αμίλητος, ότι πει η γυναίκα. Συνεχίζοντας αυτή: -Δεν είναι κατάσταση αυτή...εγώ πληρώνω για ολόκληρο πλύσιμο. Θέλω τώρα τον υπεύθυνό σου. Όπως νομίζετε (και φεύγω να φωνάξω τον υπεύθυνο βάρδιας. Για την ανάγκη της ιστορίας θα τον λέμε Γιάννη). -Γιάννη έλα έξω σε παρακαλώ γιατί έχουμε αυτό αυτό και αυτό... Βγαίνει λοιπόν, του εξηγεί η καρακάξα το πρόβλημά της, γυρίζει προς εμένα και μου λέει περιπαιχτικά: -Έλα ρε συ τώρα...άμα τα πιέσεις με πανί θα φύγουν..να φέρε μου ένα να δεις Του φέρνω ένα πανί, έτριβε επί ένα 5 λεπτο με το ρολόι για να φύγει μισός λεκές. -Να το βλέπεις;;; -Αν το έκανα αυτό σε όλους τους λεκέδες που έχει αυτήν την στιγμή δεν θα το χα τελειώσει. Εντωμεταξύ ήδη ένα αμάξι ήταν με τις σαπουνάδες (και είχαν στεγνώσει κιόλας. Φανταστείτε πόσα λεπτά με παίδευε). Πληρώνουν λοιπόν και φεύγοντας η καρακάξα είπε την γνωστή ατάκα "μας χάσατε από πελάτες κλπ κλπ". Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από RX-8 Lover_GR 2 6
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, RX-8 Lover_GR είπε Πάμε για 2ο κλείδωμα χαλαρά Άλλο σκηνικό από το βενζινάδικο που ήμουν: Πέρσι πριν τα Χριστούγεννα, ένα ΣΚ πριν να γίνεται ο κακός χαμός στο πλυντήριο. Να θέλουν όλοι να πλυθούν για να φύγουν για τα χωριά. Σκάει λοιπόν ένας πολύ τίμιος ανθρωπάκος γύρω στα 70 με ένα Corsa. Τακτικός πελάτης του μαγαζιού. -Καλημέρα παιδί μου -Καλημέρα σας κ.Τάδε, πλύσιμο μέσα-έξω τα γνωστά;;; -Εε ναι γιατί θα φύγουμε με την γυναίκα. Σε πόσο να έρθω να το πάρω;;; -Ξέρετε επειδή έχω άλλα 2 αυτοκίνητα για μέσα έξω θα χρειαστώ ένα 2ωρακι σίγουρα. -Ντάξει, θα πεταχτώ μέχρι το Praktiker εδώ δίπλα που θέλω κάποια πράγματα. Μονάχα αν μπορείς επέμεινε σε παρακαλώ στις ρετσίνες που έχουν πέσει εδώ, εδώ και εδώ (μου δειξε τα σημεία) και μέσα στο κάθισμα έχει έναν λεκέ από τον εγγονό. -Θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο αλλά να ξέρετε ότι η ρετσίνα θέλει ειδικό φάρμακο το οποίο εγώ δεν έχω και ο λεκές στο κάθισμα θέλει βιολογικό καθαρισμό. -Δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι μπορείς κάνε. (Και φεύγει) Τελειώνω τα άλλα δύο αμάξια λοιπόν, βάζω μέσα το Corsa, τον πλένω μέσα έξω... επέμεινα ελάχιστα με το πιεστικό στην ρετσίνα αλλά τίποτα φυσικά. Τελειώνει το αυτοκίνητο λοιπόν, μου έρχεται λοιπόν μετά από κανα 3ωρο ο κύριος Ταδε με την σύζυγο. Σε εκείνη την δόση έπλενα άλλο αμάξι. Έρχεται προς εμένα λοιπόν η σύζυγος έτοιμη για καυγά: -Συγγνώμη εσύ έπλυνες το αμάξι;;; -Μάλιστα....υπάρχει κάποιο θέμα;; -Για έλα να δεις... (και πάω προς το αμάξι) Δείχνοντας τις ρετσίνες και τον λεκέ στο κάθισμα μου λέει: -Τώρα εσύ θεωρείς πως το έπλυνες;; -Κύρια μου εξήγησα και στον σύζυγό σας όταν μου το έφερε πως η ρετσίνα δεν φεύγει με τα καθαριστικά που έχω εγώ. Και ούτε μπορώ να επειμείνω παραπάνω με την πίεση και το σφουγγάρι γιατί θα σας καταστρέψω το προστατευτικό βερνίκι της βαφής. Όσο για το κάθισμα θα χρειαστείτε βιολογικό καθαρισμό τον οποίο δεν κάνω εγώ και φυσικά εκεί πάτε σε άλλα κοστολόγια. Στο μεταξύ ο σύζυγος αμίλητος, ότι πει η γυναίκα. Συνεχίζοντας αυτή: -Δεν είναι κατάσταση αυτή...εγώ πληρώνω για ολόκληρο πλύσιμο. Θέλω τώρα τον υπεύθυνό σου. Όπως νομίζετε (και φεύγω να φωνάξω τον υπεύθυνο βάρδιας. Για την ανάγκη της ιστορίας θα τον λέμε Γιάννη). -Γιάννη έλα έξω σε παρακαλώ γιατί έχουμε αυτό αυτό και αυτό... Βγαίνει λοιπόν, του εξηγεί η καρακάξα το πρόβλημά της, γυρίζει προς εμένα και μου λέει περιπαιχτικά: -Έλα ρε συ τώρα...άμα τα πιέσεις με πανί θα φύγουν..να φέρε μου ένα να δεις Του φέρνω ένα πανί, έτριβε επί ένα 5 λεπτο με το ρολόι για να φύγει μισός λεκές. -Να το βλέπεις;;; -Αν το έκανα αυτό σε όλους τους λεκέδες που έχει αυτήν την στιγμή δεν θα το χα τελειώσει. Εντωμεταξύ ήδη ένα αμάξι ήταν με τις σαπουνάδες (και είχαν στεγνώσει κιόλας. Φανταστείτε πόσα λεπτά με παίδευε). Πληρώνουν λοιπόν και φεύγοντας η καρακάξα είπε την γνωστή ατάκα "μας χάσατε από πελάτες κλπ κλπ". Στην θέση οου, θα επέμενα οτι για να βγει ο λεκές χρειάζεται τρίψιμο με κάτι π.χ σύρμα και θα προκαλέσει γρατζουνιές και μετά θα σας κατηγορούν οτι προκαλέσατε φθορά στο αμάξι τους, οπότε να το τρίψουν μόνοι τους.
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Στην θέση οου, θα επέμενα οτι για να βγει ο λεκές χρειάζεται τρίψιμο με κάτι π.χ σύρμα και θα προκαλέσει γρατζουνιές και μετά θα σας κατηγορούν οτι προκαλέσατε φθορά στο αμάξι τους, οπότε να το τρίψουν μόνοι τους. Για να μην το ξεσκίσουμε στο off, φαναρτζής μου πε πως βγαίνει με οινόπνευμα. Δεν θα το δοκίμαζα ποτέ μόνος μου στο αμάξι μου. Πόσο μάλλον σε ξένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις