Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Εγώ: Λυπάμαι, κοίταζα την σύμβασή μου, και λέει καθαρά ότι οφείλω να δουλεύω απο τις 9-5. Οτιδήποτε άλλο θεωρείται υπερωρία. Αν δεν προλαβαίνω να τελειώνω στην ώρα μου, τότε την άλλη ημέρα!

Λάθος απάντηση....η σωστή απάντηση ήταν :

Αναφορά σε κείμενο

Μα πως...χθες έκανα αυτό...αυτό...αυτό...και το άλλο...και ...και...

και στο τέλος έφυγα για να πάω στο σπίτι να τρέξω σενάριο σε αυτή την περίπτωση που επειδή χρειαζόταν κάποια "εξτρα" που μπορούσαν να εκθέσουν το καλό όνομα της εταιρείας είπα να το κάνω απο τη ασφάλεια του σπιτιού

Ποτέ δεν απαντας με πράγματα που ξέρουν οι άλλοι όπως :

Εγώ: Λυπάμαι, κοίταζα την σύμβασή μου, και λέει καθαρά ότι οφείλω να δουλεύω απο τις 9-5. Οτιδήποτε άλλο θεωρείται υπερωρία. Αν δεν προλαβαίνω να τελειώνω στην ώρα μου, τότε την άλλη ημέρα!

Πάντα βάζεις αυτά που ξέρεις εσύ και άσε τους άλλους να ψάχνονται...αφού δεν ξέρουν ....

Επεξ/σία από masteripper
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Πάω στην Μανατζερ να συζητήσω μαζί της καποια πράγματα....

Εγώ: Ηθελα να σε ρωτήσω τί γνώμη έχεις για μενα στους 2 μήνες που είμαι εδώ...ειλικρινά όμως!

Manager: Την καλύτερη! Πραγματικά...και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι....Δίνεις λύσεις, είσαι πολυ ευγενικός με όλους, έκανες σωστές αγορές, μας μηχανογράφησες...ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ !

Εγώ : Ωραία...χαίρομαι....! Επειδή δούλεψα σαν σκυλί, φέυγοντας τον πρώτο 1,5 μήνα μετά τις 7-8, και ήρθα όλα τα σαβατοκύριακα, όλη ημέρα, θα ήθελα να συζητήσουμε για κάποιο μπόνους. Ή έστω καμια υπερωρία...Περασα μεγάλο άγχος και κούραση! Δεν είπα τίποτε μέχρι τώρα, αλλα νομίζω ότι ετσι είναι σωστό!

Manager: Ναι ρε συ, το συζητάς? Εγώ θα το πω στον Αφεντικό, και θα σε υποστηρίξω σφόδρα!

Περνάει η ώρα, και με καλεί ο Αφεντικός. Πάω στο γραφείο του, και βλέπω την Manager συνεφιασμένη....Ωχ λεω....κατάλαβα......

Αφεντικό: κύριε Liquid, εδώ μου είπανε ότι ζητάτε κάποιο μπόνους. Για πιο λόγο πιστεύετε ότι αξίζετε?

Εγώ : κυρία Μάνατζερ, εσείς τι έχετε να πείτε?

Manager: Ακούστε κ. LiquidTroll, όλοι μας εδώ παραλάβαμε χάος, και όλοι δουλέψαμε σκληρά..Και εγώ δουλεύω 12ωρα....Επίσης, τι να το κάνουμε αν κάποιος μένει εδώ μέχρι τις 8?Ή να έρχεται τα Σ/Κ? Οταν δεν παράγεται ένα αποτέλεσμα....Οποιοσδήποτε μπορεί να κάθεται να χαζεύει μέχρι τις 8, και να λέει ότι σκίζεται...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΊ!!!!

Εγώ: Οπότε, αν καταλαβαίνω καλά, μου λέτε ότι ερχόμουν εδω τα Σ/Κ και χάζευα στο FB...Επίσης, οι υπερωρίες που έκανα, ήταν πλαστές!

Ο Αφεντικός να κοιτάει την Manager με βλέμμα αξιωματικού των SS  στο Auschwitz.

Manager: Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο...αλλα κανονικά θα πρέπει να παράγεις αποτελέσματα στον χρόνο εργασίας σου. Αν δεν τελειώνει, είναι δική σου ευθύνη!

Εγώ: ......................................................

Την ίδια ημέρα, όταν η ώρα πήγε 5 και ένα δευτερόλεπτο, την κάνω τρέχοντας!

Με καλεί την άλλη ημέρα....

Manager: Παρατήρησα εχτές ότι έφυγες απο τις 5 ! Είχες τελειώσει τις δουλειές σου? Οπως σου είπα απο την αρχή, εδώ δεν έχουμε ωράρια!

Manager: Δεν είναι κατάσταση αυτή, είσαι φαουλ!!! Εδώ δίνουμε την ψυχή μας για την εταιρία...Οφείλεις να δίνεις το 100%!

Εγώ: Καλά.............

Οποτε, αποφάσισα να κάνω ακριβώς ότι μου είπε η Μανατζερ! Οχι να δίνω το 100%, αλλά να κάθομαι στο ΦΒ και να χαζεύω, κάνοντας ότι δουλεύω, και να κάθομαι καμια ώρα παραπάνω, έτσι για τα μάτια του κόσμου!

Ένα πράγμα έχω απορία. Η συνέντευξη που πέρασες για να σε πάρουν πως πήγε περίπου?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, elteo είπε

Έχει ξεκινήσει ήδη σειρά βίντεο ο Κυρίτσης του pc steps. Απολαυστική!

Στο πρώτο βίντεο της σειράς στα σχόλια ανέφερα τον κύριο liquidtroll... Μπας και...

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αναρτήσει στο μαγαζί πως θα παραμείνει κλειστό από 12-και 19 Αυγούστου και σε αυτό το διάστημα έχω ενημερώσει και όλους τους πελάτες που πάω εγώ διανομή πως θα κλείσω. 

Με παίρνει πελάτης στις 13 και μου λέει :

Π. Καλησπέρα ξέρω πως είσαι κλειστά αλλά έχω ξεμείνει και χρειάζομαι οπωσδήποτε πράγματα γιατί έχω μαγαζί και δεν ξέρω τι θα κάνω. 

Ε. Ναι αλλά όπως ξέρεις είμαστε κλειστά και μου είναι δύσκολο να έρθω να ανοίξω. 

Π. Σε παρακαλώ δεν τα υπολόγισα καλά και δεν περίμενα πως θα έχει δουλειά τώρα κλπ. 

Ε. Οκ θα έρθω τάδε ώρα να σου ανοίξω μιας και αύριο φεύγω διακοπές αλλά φρόντισε εκείνη την ώρα να είσαι και εσύ εκεί γιατί έχω πράγματα να κάνω. 

Π. Οκ τα λέμε εκεί. 

Για να πω την αλήθεια το παιδί με περίμενε απέξω όταν έφτασα στο μαγαζί. 

Αφού μπαίνουμε μέσα τον ρωτάω τι θέλει και μου λέει :

Π. 1/5κιλο ρακή θέλω 

Αφού ξεπερνάω το σοκ που με πήγε στο μαγαζί για 1 ολόκληρο 5κιλο ρακή του απαντάω :

Ε. Συγγνώμη αλλά ο μήνας έχει 13 και εμείς ανοίγουμε στις 20. Θα σε βγάλει 1/5 ρακή μέχρι τότε? 

Π. Ε εντάξει λογικά θα με βγάλει αλλά και αν δεν με βγάλει θα σε πάρω ένα τηλεφωνακι να έρθεις να μου ανοίξεις... 

Ε. Οκ αν ξανά ξεμείνεις πάρε με αλλά δεν παίζει να έρθω αφού αύριο φεύγω διακοπές. 

Π. Καλά δεν πειράζει παίρνω τώρα το 1/5 και βλέπουμε....... 

• Like 3
  • Confused 4
  • Sad 7
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Έχω αναρτήσει στο μαγαζί πως θα παραμείνει κλειστό από 12-και 19 Αυγούστου και σε αυτό το διάστημα έχω ενημερώσει και όλους τους πελάτες που πάω εγώ διανομή πως θα κλείσω. 

Με παίρνει πελάτης στις 13 και μου λέει :

Π. Καλησπέρα ξέρω πως είσαι κλειστά αλλά έχω ξεμείνει και χρειάζομαι οπωσδήποτε πράγματα γιατί έχω μαγαζί και δεν ξέρω τι θα κάνω. 

Ε. Ναι αλλά όπως ξέρεις είμαστε κλειστά και μου είναι δύσκολο να έρθω να ανοίξω. 

Π. Σε παρακαλώ δεν τα υπολόγισα καλά και δεν περίμενα πως θα έχει δουλειά τώρα κλπ. 

Ε. Οκ θα έρθω τάδε ώρα να σου ανοίξω μιας και αύριο φεύγω διακοπές αλλά φρόντισε εκείνη την ώρα να είσαι και εσύ εκεί γιατί έχω πράγματα να κάνω. 

Π. Οκ τα λέμε εκεί. 

Για να πω την αλήθεια το παιδί με περίμενε απέξω όταν έφτασα στο μαγαζί. 

Αφού μπαίνουμε μέσα τον ρωτάω τι θέλει και μου λέει :

Π. 1/5κιλο ρακή θέλω 

Αφού ξεπερνάω το σοκ που με πήγε στο μαγαζί για 1 ολόκληρο 5κιλο ρακή του απαντάω :

Ε. Συγγνώμη αλλά ο μήνας έχει 13 και εμείς ανοίγουμε στις 20. Θα σε βγάλει 1/5 ρακή μέχρι τότε? 

Π. Ε εντάξει λογικά θα με βγάλει αλλά και αν δεν με βγάλει θα σε πάρω ένα τηλεφωνακι να έρθεις να μου ανοίξεις... 

Ε. Οκ αν ξανά ξεμείνεις πάρε με αλλά δεν παίζει να έρθω αφού αύριο φεύγω διακοπές. 

Π. Καλά δεν πειράζει παίρνω τώρα το 1/5 και βλέπουμε....... 

Με τέτοιους πελάτες βλέπω να αρχίζεις το ρακή επί καθημερινής βάσης. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tyxeros είπε

Ένα πράγμα έχω απορία. Η συνέντευξη που πέρασες για να σε πάρουν πως πήγε περίπου?

Έιχα σκάσει με καλο τζιν παντελονι, και με κουστουμι απο πάνω....Οταν η Manager είδε το κουστούμι, μόνο που δεν ε%$#σε........Δεν με ρώτησε πολλά πράγματα, μου είπε μου κάνεις, αλλα θα δω 2-3 ακόμα έτσι γιατι πρέπει.

Στην 2η συνέντευξη, με την Μάνατζερ και τον Αφεντικό, με ρώταγε ο Αφεντικός κάτι κουλά, με κοίταξε με μεγάλη καχυποψία, και στο τέλος μου είπε:

"Ελάτε απο αύριο....."

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

θα δω 2-3 ακόμα έτσι γιατι πρέπει.

Αυτοί οι 2-3, πρέπει να σε ευχαριστούν που έχασαν τη θέση...

• Like 2
Δημοσ.

Παίρνει τηλ μια πελάτισσα στην εταιρία που δουλεύω για Απεγκατάσταση 2 κλιματιστικών που ήταν για ανακύκλωση και εγκατάσταση 2 μεταχειρισμένων που είχαν στο ίδιο σπίτι.

Της δίνουνε προσφορά Εγκατάστασης με τις απεγκαταστασεις "δώρο" μέσα στο πακέτο.

Πάμε την άλλη μέρα και βλέπουμε εκεί και 2ο συνεργείο να περιμένει και μας λέει η "πελάτισσα" θέλω να μου κάνετε τις δωρεάν απεγκαταστασεις μόνο.....Της εξηγούμε πως αυτό που λέει δεν γίνεται και θα υπάρξει χρέωση το σκέφτεται λίγο και λέει στο 2ο συνεργείο "σας ευχαριστώ αλλά δεν θα σας χρειαστώ τελικά" το θέμα είναι πως το 2ο συνεργείο δεν ήταν Έλληνες και απάντησε "Εμείς δεν αφήνουμε έτσι τις δουλείες" και είχανε κατασκηνώσει εκεί βρίζοντας....τελικά τα βρήκανε με τον συνάδελφο γιατί ήτανε ολυμπιακοί....Την επόμενη μέρα συναντηθήκαν τυχαία κάπου στο Πειραιά και του κάνει "θα της είχαμε κάνει το σπίτι καλοκαιρινό αν δεν ήσουν εσύ μας έφερε τσάμπα από Κερατσίνι" 🤣   Στα νότια προάστια όλα αυτά.... φυσικά και το 2ο συνεργείο είχε δίκιο τα έντονα γιατί με το εμείς εννοούσε την καταγωγή του.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimxyp είπε

Στο πρώτο βίντεο της σειράς στα σχόλια ανέφερα τον κύριο liquidtroll... Μπας και...

Δωσε κανα λινκ.

Δημοσ.

Μαρέσει που με λέτε εδω μεσα κυριο LiquidTroll, όπως και ο Αφεντικός επέμενε να μας μιλάει σε όλους στον πληθυντικό,

και ήθελε, όταν ήμαστε μπροστά του, να απευθυνόμαστε ο ένας στον άλλον στον πληθυντικό.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί, μάλλον νόμιζε ότι έτσι είναι "πιο σωστό, πιο επαγγελματικό..."

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Μαρέσει που με λέτε εδω μεσα κυριο LiquidTroll, όπως και ο Αφεντικός επέμενε να μας μιλάει σε όλους στον πληθυντικό,

και ήθελε, όταν ήμαστε μπροστά του, να απευθυνόμαστε ο ένας στον άλλον στον πληθυντικό.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί, μάλλον νόμιζε ότι έτσι είναι "πιο σωστό, πιο επαγγελματικό..."

Αυτός μου φαίνεται διάβασε μερικά βιβλία σε φάση self help και how to και αντί να πάρει συμβουλές από αυτά, τα εφάρμοσε 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυριε LiquidTroll εισαι θεουλης  .Ταχτικες ψυχολογιας πριν χωσεις τον αλλο μεχρι το λαιμο να καθαριζει  σκ@τα στο στιλ της μανταμ Μανατζερ . Ειχαμε στο στρατο οταν ακουω κυριε ερχεται κατι κακο μετα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνέντευξη πριν 7 χρόνια..Πρέπει να βάλω τα καλα μου.Παντελονάκι σένιο, παπούτσι μουράτο, κοστουμι απο πανω.

Σκάω στην εταιρία, βλέπω έναν πανικό.Οκ, αυτό μπορεί να είναι και καλό. Με βάζει μια γραμματέας σε ενα δωμάτιο.

Ξαφνικά μπάινουν μέσα ένας αρκετά ευφτραφής κύριος με μούσια,γύρω στα 40, που φοράει μπλούζα Slayer, και ενας άλλος,αδύνατος, με μπλουζα Southpark.

Ευφτραφής: (με αυστηρότητα και πολυ απότομα) Γεια σου ! (ενικός), τι κάνεις, με λένε Κομπλεξικό, είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, και απο δω ο Τακης ΤοΒουλωνωΚαιΚανωΟτιΜΟυΠουν.

Εγώ: Γεια σας, χαιρω πολυ.

Κομπλεξικος: Ωραίο το βιογραφικό σου, αλλά δεν έχεις μεγάλη πείρα με αυτά που φτιάχνουμε εδώ......εμείς έχουμε άλλες λύσεις.

Εγώ: Τότε γιατί με καλέσατε?

Κομπλεξικός: Θέλαμε να κανουμε μια γνωριμία......Οκ λοιπον, εμείς εδώ ζητάμε άτομα που να σκέφτονται out of the box!

Εγώ (ωωωωωχ Χριστε μου.....) : Δηλαδή?

Κομπλεξικός: Θα σου βάλω μια άσκηση να δω τον τρόπο σκέψης σου. Εχω ενα ρουτερ σε ένα εξοχικό και θέλω να στειλω το wifi στο απέναντι σπίτι...ΤΙ κάνω?

Εγώ: εεεεεεεε......βάζω μια κεραία?

Κομπλεξικός: (γελάει) Με ρωτάς ή απαντάς?

Εγώ: Απαντάω?

Κομπλεξικός: Μάλιστα (απογοητευμένα...). Λοιπόν, έχουμε ένα θωρακισμένο αμάξι, και θέλουμε να "μιλάει" ιντερνετικά με εμάς. Τι κάνουμε?

Εγώ: εεεεεεεεεε......του βάζουμε 3g?

Κομπλεξικός : Μάλιστα.....(πιο απογοητευμένα)...Τάκη τι λες?

Τάκης: Τι να πω....ότι πεις εσύ

Κομπλεξικός: Μάλιστα....χμμμμ...λοιπον δεν με εντυπωσίασες...μου ήρθες και με το κοστούμι, με σκοπό να φανταστώ να με εντυπωσιάσεις, αλλα δεν το κατάφερες...

Εγώ: ......................................

Κομπλεξικός: Πες μου τίποτε άλλο για σένα.....Στον ελευθερο σου χρόνο τι κάνεις?

Εγώ: εεεεεε...βλέπω καμια σειρά......

Κομπλεξικός: Τι σειρές βλέπεις?

Εγώ : εεεεεεεε walking dead κυρίως....

Κομπλεξικός: Game of thrones?

Εγώ: Οχι...είδα δυο σεζόν, αλλα δεν με "κράτησε", δεν μου άρεσε...

Κομπλεξικός: TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ???????? Δεν σου άρεσε??????? (Σηκώνεται απο την καρέκλα) Εμεις εδώ όλοι ήμαστε τρελοί και παλαβοί!!!! Λυπάμαι, αλλα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι περαιτέρω....Σας ευχαριστώ πολύ.

Εγώ : ...............................................

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 4
  • Sad 5
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Κομπλεξικός: TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ???????? Δεν σου άρεσε??????? (Σηκώνεται απο την καρέκλα) Εμεις εδώ όλοι ήμαστε τρελοί και παλαβοί!!!! Λυπάμαι, αλλα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι περαιτέρω....Σας ευχαριστώ πολύ.

Εσύ... ξεκινάς να βλέπεις GoT! :D

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Συνέντευξη πριν 7 χρόνια..Πρέπει να βάλω τα καλα μου.Παντελονάκι σένιο, παπούτσι μουράτο, κοστουμι απο πανω.

Σκάω στην εταιρία, βλέπω έναν πανικό.Οκ, αυτό μπορεί να είναι και καλό. Με βάζει μια γραμματέας σε ενα δωμάτιο.

Ξαφνικά μπάινουν μέσα ένας αρκετά ευφτραφής κύριος με μούσια,γύρω στα 40, που φοράει μπλούζα Slayer, και ενας άλλος,αδύνατος, με μπλουζα Southpark.

Ευφτραφής: (με αυστηρότητα και πολυ απότομα) Γεια σου ! (ενικός), τι κάνεις, με λένε Κομπλεξικό, είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, και απο δω ο Τακης ΤοΒουλωνωΚαιΚανωΟτιΜΟυΠουν.

Εγώ: Γεια σας, χαιρω πολυ.

Κομπλεξικος: Ωραίο το βιογραφικό σου, αλλά δεν έχεις μεγάλη πείρα με αυτά που φτιάχνουμε εδώ......εμείς έχουμε άλλες λύσεις.

Εγώ: Τότε γιατί με καλέσατε?

Κομπλεξικός: Θέλαμε να κανουμε μια γνωριμία......Οκ λοιπον, εμείς εδώ ζητάμε άτομα που να σκέφτονται out of the box!

Εγώ (ωωωωωχ Χριστε μου.....) : Δηλαδή?

Κομπλεξικός: Θα σου βάλω μια άσκηση να δω τον τρόπο σκέψης σου. Εχω ενα ρουτερ σε ένα εξοχικό και θέλω να στειλω το wifi στο απέναντι σπίτι...ΤΙ κάνω?

Εγώ: εεεεεεεε......βάζω μια κεραία?

Κομπλεξικός: (γελάει) Με ρωτάς ή απαντάς?

Εγώ: Απαντάω?

Κομπλεξικός: Μάλιστα (απογοητευμένα...). Λοιπόν, έχουμε ένα θωρακισμένο αμάξι, και θέλουμε να "μιλάει" ιντερνετικά με εμάς. Τι κάνουμε?

Εγώ: εεεεεεεεεε......του βάζουμε 3g?

Κομπλεξικός : Μάλιστα.....(πιο απογοητευμένα)...Τάκη τι λες?

Τάκης: Τι να πω....ότι πεις εσύ

Κομπλεξικός: Μάλιστα....χμμμμ...λοιπον δεν με εντυπωσίασες...μου ήρθες και με το κοστούμι, με σκοπό να φανταστώ να με εντυπωσιάσεις, αλλα δεν το κατάφερες...

Εγώ: ......................................

Κομπλεξικός: Πες μου τίποτε άλλο για σένα.....Στον ελευθερο σου χρόνο τι κάνεις?

Εγώ: εεεεεε...βλέπω καμια σειρά......

Κομπλεξικός: Τι σειρές βλέπεις?

Εγώ : εεεεεεεε walking dead κυρίως....

Κομπλεξικός: Game of thrones?

Εγώ: Οχι...είδα δυο σεζόν, αλλα δεν με "κράτησε", δεν μου άρεσε...

Εμενα και να μου έλεγαν ότι με παίρνουν στην δουλειά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με τόσα φυντάνια εκεί μέσα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...