Sarandis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Κλασσική εισαγωγή -Δεν εχω internet. -Έχετε. -Δεν έχω σου λέω που δεν ξέρεις τη δουλειά σου και βαριέσαι και και και -Τι βλέπετε στην οθόνη. -Είναι μπλε με κάτι γράμματα, στο είπα δε δουλεύει, άχρηστε. -Του του του Άλλο, πρόσφατο σε άλλο πόστο πλέον. Ψάχνω ένα ticket για αδυναμία σύνδεσης, έχω ψάξει τα πάντα, λέω θα πάρω να βγάλω άκρη. Μιλάω με μια κυρία, όχι ιδιαίτερα μεγάλη, τελικά ήταν πρόβλημα της συσκευής, το λύνουμε. Λέει πάρε και τον άντρα μου, έχει θέμα στο pc και είναι νευρικός. Μιλάω με τον τύπο, λέει, δεν είναι για σένα, μάλλον έχει κοπεί το καλώδιο του ποντικιού. Και να ξέρεις δεν ήμουν νευρικός, αυτή με έκανε. Μπορεί να τον έπνιξε με το καλώδιο μετά, δεν ξέρω. 1
LittyMeek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, GREGOR78 είπε Ρομά :φιλαρακι μου ειντες μπορει να ειναι χοντρη αλλα με φοβαται Χαχαχαχαχαχαχα 1
LiquidTroll Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ (τηλέφωνο η Personal Asistant) Εγώ : πεστο !!!!! Personal Assistant: Ελα λιγο απο δω, σε θέλω...... Παω... Εγώ : πεστο! Personal Assistant: H υπογραφή που μου έφτιαξες είναι λάθος..... Εγώ : Λάθος? Πιο επαγγελματική δεν γίνεται....... Personal Assistant: Το ονομά μου είναι Πιτσιρίκα Ρουφιάνογλου- Ασχετίδου Εγώ : Συγνώμη, είσαι παντρεμένη????? Personal Assistant: Οχι, τι παντρεμένη? Το ένα είναι το όνομα του πατέρα μου, το άλλο της μητέρας μου. Είναι χωρισμένοι, αλλά αυτό χρησιμοποιώ επαγγελματικά! Έχεις βάλει μόνο το Ρουφιάνογλου, την κακομοίρα την μητέρα μου την έχεις ξεχάσει....... Εγώ : (με νεύρα) Κάνε άκρη να στο φτιάξω ....... !!! Personal Assistant: Καλά, ηρέμησε, τι τρόπος είναι αυτός????? Της το φτιάχνω... Μετά απο 20 λεπτά.....μαντέψτε.....μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ....... Εγώ : ΠΕΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Personal Assistant: Ελα λίγο ξανά......... Εγώ : Τι έγινε πάλι? Personal Assistant: Οταν κάνω login , μου λέει πάλι "Πιτσιρικά Ρουφιάνογλου Καλωσορίσατε", όχι Πιτσιρίκα Ρουφιάνογλου- Ασχετίδου! Εγώ: (με πιάνουν τα γέλια, αλλα θέλω να κλάψω....) Οκ, θα το αλλάξω ΚΑΙ αυτό...... Το αλλάζω.... μπλιπ μπλιπ μπλιπ ( ξανά τηλέφωνο.......) Εγώ: (πολυ βαθιά ανάσα....) Τι έγινε πάλι????? Personal Assistant: Να σου πω, εγώ θέλω την παλιά μου υπογραφή, μου άρεσε περισσότερο..... Εγώ:( Με έχει πιάσει το έντερό μου απο τα νεύρα) ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ??? Personal Assistant:( με απόλυτη ψυχραιμία) Εμένα δεν μου αρέσει.......θα βάλω την παλιά που είχα φτιάξει εγώ παλιά Εγώ: ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!!! μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ.......(ο κ.Αφεντικός αυτη την φορά) Αφεντικό: κ. LiquidTroll, τώρα πήρα ένα email απο την κ. Personal Assistant, και βλέπω την υπογραφή της ότι είναι διαφορετική απο τους υπόλοιπους. Μάλλον ξεχάσατε να της την αλλάξετε.......Παρακαλώ επιλυφθείτε του θέματος............. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από LiquidTroll 4 2 8
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν χρόνια, σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, όπου δίδασκα για την παπατζα που λέγεται ECDL. Γυρίζω σπίτι, κατά τα μεσάνυχτα, με παίρνει τηλέφωνο η θεία που είχε την επιχείρηση ΘΕΙΑ: Πηγαινε παιδί μου να σβήσεις τα φώτα Πάω τα σβήνω (εμένα δίπλα, δύο στενά) Μετά από λίγες μέρες, το ίδιο σκηνικό. ΘΕΙΑ: Πηγαινε παιδί μου να σβήσεις τα φώτα ΕΓΩ: Συγγνώμη, γιατί δεν βάζετε μηχανισμό να σβήνουν αυτόματα, συγκεκριμένη ώρα; Για καθηγητή με πήρατε όχι για ηλεκτρολόγο... Και δεν πήγα... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από cacofonix-3
talibanakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δουλευω διανομη φαγητου Καλαματα. Ο συμπολεμιστης διανομεας εχει δηλωσει αρρωστος 3 μερες και εγω παλευω μονος μου ΠΟΥΣΟΥΚΟΥ. 1 το βραδυ,εχει κοψει ο χαμος,αλλα εχω ακομα παραγγελιες. Σκαει παραγγελια efood,την δεχεται ο συναδελφος: -Εθναρχου Μακαριου,μου λεει,βολευει; -Τι λες ρε,αυτο ειναι Μεσσηνη ( 13 χλμ μαγαζι-προορισμος ) ! Το μαγαζι εχει καλυψη εκει,με ελαχιστη παραγγελια Χ ευρω,αλλα κανεις δεν παραγγελνει ποτε απο Μεσσηνη. Κοιταζω το χαρτι,μονο το ονομα του δρομου,ουτε πολη,ουτε αριθμο,τιποτα. Παιρνω τηλ,με σκοπο να την αποτρεψω.\ -Γεια σας,απο ταδε μαγαζι για την παραγγελια,μου λετε που να ερθω ; -Ναι ξερετε,στο ξενοδοχειο ( η κοπελιτσα ζουσε στον κοσμο της ) . -Ποιο ξενοδοχειο απο ολα ; -Στο ταδε. -Στη Μεσσηνη ειναι αυτο το ξενοδοχειο; -Ναι ναι! -Μα εγω ειμαι στην Καλαματα ( δε γραφω τα ακαταλαβιστικα που ελεγε αναμεσα ) απεχω 13 χλμ,θα κανω πανω απο μια ωρα να ερθω,ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ,ειμαι μονος στο μαγαζι κτλ,αλλα ολα αυτα πολυ ευγενικα. Στην ουσια το μονο που δεν της ειπα ηταν να ακυρωσει την παραγγελια,αλλα αυτη ανενδοτη. Αναγκαστικα εκλεισα efood και τηλεφωνα,πεταξα τις τελευταιες παραγγελιες και ξεκινησα σιγα σιγα να παω στη Μεσσηνη. Εφτασα ξενοδοχειο,την παιρνω τηλ,κατεβαινει. -Με ταλαιπωρησατε λιγο,αλλα δεν πειραζει,ξερω οτι δεν εχει μαγαζι ανοιχτο εδω τετοια ωρα. -Συγγνωμη μπλα μπλα ποσο ειναι; -11 ευρω παρακαλω. Μου δινει 12,βγαζω το μονοευρω,το παιρνει και φευγει.. 1 ευρω βενζινη,1 ωρα νωριτερα κλεισιμο το ντελιβερυ και μιση ωρα πηγαινε ελα.. Καληνυχτα σας. 2 8 6
guardianx71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν από λίγες ώρες ως πελάτης σε κατάστημα Wind. Τρελό κατάστημα και όχι πελάτης μεν, αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω Θέλω να πάρω το simplify on the go (sotg από εδώ και πέρα) με 18 ευρώ 20 GB για 2 μήνες και σκέφτομαι να πάρω και 4g μοντεμάκι να συνδέονται και οι άλλοι, τώρα στις διακοπές. Ε: Καλημέρα, θα ήθελα ένα sotg και αν υπάρχει διαθέσιμο ένα 4g modem( διότι εξαφανίζονται στην περιοχή μου) Υ: Ναι βεβαίως υπάρχει και με το συμβόλαιο είναι δώρο. Ε: Μισό ποιο συμβόλαιο? Δεν θέλω συμβόλαιο... sotg σαν καρτοκινητό και να αγοράσω και το μοντεμ. Υ Ναι αλλά με συμβόλαιο είναι τσάμπα Ε: Ναι αλλά με 200 και ευρώ αντί 70κάτι που θέλω για 1 μήνα Υ: Α καλά. Μισό λεπτό να δω. Ξέρετε αυτά τα μόντεμ που έχουμε είναι μόνο για πώληση με συμβόλαιο, θα πρέπει να πάρω έγκριση, αν μπορείτε ξαναπεράστε σε κάνα 30λεπτο θα ξέρω σίγουρα. Ε: ΟΚ. Ξαναγυρνάω σε 50 λεπτά, αφότου περιμένω πάλι την σειρά μου. Είχαμε νέα Υ: όχι ξέρετε δεν προλάβαμε Ε: Οκ δεν πειράζει έχετε διαθέσιμο το alcatel 1 ? (4g, wifi και android 8 κανονικά για να το κάνω hotspot, το έχουν σε προσφορά 49,90 άρα φθηνότερα και από το μόντεμ) Υ: βεβαίως αλλά γιατί? Ε: θα το κάνω hotspot αντί του μοντεμ Υ: Οκ οπότε αυτό Ε: και την κάρτα Υ: Ναι λοιπόν το κινητό κοστίζει 69.90 και... Ε: Πόσο? Λάθος κάνετε, 49.90 έχει Υ: μα τόσο λέει το σύστημα Ε: κοιτάξτε το φυλλάδιο σας (όσο ψάχνει κοιτάζω τριγύρω μου και το βλέπω στα demo 49.90) Και εδώ 49.90 το έχετε Υ: όντως ναι τόσο είναι . Λοιπόν 49.90 το κινητό και η κάρτα 15... Ε: Ε??? 18 κοστίζει η κάρτα Υ: όχι 15 κοστίζει και δίνει 1,5 GB Ε: Τι?!?! Πριν λίγο το κοιτούσα και είναι 18 ευρώ 20 gb 60 μέρες Υ: Αποκλείεται δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο! Ε: Μα πως δεν υπάρχει, ανοίξτε παρακαλώ το site σας να το δείτε Υ: δεν έχουν ίντερνετ αυτοί οι υπολογιστές πρέπει να συνδεθούμε με εξωτερικούς και δεν μπορούμε. Ε: δεν μπορείτε δηλαδή να ενημερωθείτε από κάπου? Υ: Αν μου το δείξετε που το είδατε αυτό θα το κάνω Ε: Ωραία περίμενε να δω αν έχω data.(βγάζω κινητό, ενεργοποιώ data βρίσκω σελίδα -προσφορά με μία ταχύτητα ότι ναναι μέσα στο μαγαζί) . Ορίστε Υ: (το βλέπει και με κοιτάζει σαν χάνος) Ναι αυτό πρέπει να είναι το συμβόλαιο.. Ε: όχι το συμβόλαιο είναι ποιο πάνω άλλη κατηγορία. Κοιτάξτε εδώ τι λέει αναλυτικά. Υ: Μάλιστα μισό λεπτό να ρωτήσω γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ε: Χρόνια τώρα κάνει τέτοια πακέτα η wind τα καλοκαίρια (το κατάστημα πριν 2-3 χρόνια είχε αλλάξει ιδιοκτησία) (σβήνω την σελίδα κλείνω τα data και περιμένω) Υ:(όσο περιμένουμε) Και γιατί δεν παίρνετε ένα μόντεμ αντί για κινητο? Ε: μα καλά δεν μου είπατε ότι θέλετε έγκριση κτλ > και εξάλου και ποιο φθηνό είναι και είναι κινητο να υπάρχει ως backup Υ: συγνώμη (τελείως διαφορετική συμπεριφορά πλέον ο υπάλληλος , άρχισα να ηρεμώ και εγώ που δεν με βγάλανε τρελό) Μπορείτε να μου ξαναδώσετε το κινητό με την σελίδα για να το δείξω? Ε: μισό γιατί την έκλεισα (ξανά ανοίγω data, μήνυμα στο κινητό τα MB σας τελείωσαν). Δεν το πιστεύω, μόλις μου τελείωσαν τα δεδομένα Υ: Α καλά δεν πειράζει, συνδεθείτε στο δικό μας τάδε κωδικός (εγώ να τον κοιτάζω και να λέω από μέσα δεν μπορεί ρε ο μπιπ με δουλεύει, πριν που του είπα να δω αν έχω γιατί δεν μου το είπε) Το παίρνει πάει σε μία κοπέλα και του λέει ακριβώς τα ίδια και στο τέλος του λέει ακριβώς σαν καρτοκινητό. Έρχεται ο υπάλληλος όλα ωραία όλα καλά αρχίζει την διαδικασία ταυτότητες κτλ Πάει να το περάσει ... σφάλμα το σύστημα. Φωνάζει την άλλη κοπέλα να δει τι γίνεται Υ2: Ξέρεται αυτές οι κάρτες που έχουμε είναι παλιές και είναι προ-ενεργοποιημένες σε άλλο πακέτο και θα πρέπει να παραγγείλουμε άλλη. Ε: Αφήστε το Αν είναι για παραγγελία το έκανα και εγώ από το σπίτι. Εδώ ήρθα για πιο γρήγορα και πιο απλά και σχεδόν 2 ώρες τώρα δεν κάνουμε τίποτα. Δεν θέλω τίποτα . Χαίρετε... Δεν ξέραν τι πουλούσαν, πόσο πουλούσαν, πως πουλούσαν και γιατί πουλούσαν... Το μόνο που ξέρουν είναι να ανεβάζουν τιμές και να μειώνουν χρόνους-πακέτα στα καρτοκινητά όλοι τους Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από guardianx71 13 2 2 8
LASERPEWPEW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Είναι περίπου 2003-2005 σε ψητοπωλείο σε περιοχή με εύπορους ανθρώπους. Μικρό το μαγαζί και με ουρά από κόσμο να περιμένει να απολαύσει ένα καλό σουβλάκι. Χώρος δεν υπάρχει να κάτσεις πέρα από τα τραπέζια. Έρχεται η σειρά μιας κυρίας(~50) η οποία είναι σαν να βγήκε από δεξιωση παροπλισμενη με χρυσά και άλλα κοσμήματα, με ύφος χιλίων καρδιναλιων η οποία συνοδεύεται από την κόρη της. Κ=κυρία, Α=αφεντικό. Α:"καλησπέρα σας, τι να σας φτιάξουμε?" Κ: (χωρίς καν να χαιρετήσει και με ύφος υπεροπτικο)"Τι έχετε?" Α: Τυλιχτα, μερίδες, σουβλάκια, στη σούβλα έχω κοντοσουβλι, κοκορέτσι και κοτόπουλα. Ολα τα καλά έχουμε! Μπορείτε να δείτε και εδώ πάνω τις εικόνες με τις τιμές τους ή στο μενού. Κ:" Για αναλύστε τα μου"... Από πίσω να έχει μια ουρά 10-15 ατόμων εν το μεταξύ. Α:"Μάλιστα, Γύρο χοιρινό & κοτόπουλο, σουβλάκι χοιρινό, κοτοπουλο & κοτομπεικον. Κεμπάπ & χωριάτικο λουκάνικο. Όλα αυτά είναι για τυλιχτα, μερίδες ή μου λέτε πόσα κομμάτια θέλετε από το καθένα. Πέρα από αυτά έχει σήμερα στη σούβλα όπως βλέπετε δικό μας κοντοσουβλι & κοκορέτσι, κοτόπουλα σχάρας και σούβλας και μετά πατάτες, χωριάτικη και ψητά λαχανικά" Κ:" Τι έχετε φρέσκο? " Α:" Όλα φρέσκα είναι, δεν προλαβαίνουμε να ψήνουμε" Κ:"Μαλιστα... μισό λεπτό να συνεννοηθώ με την κόρη μου" ψιψιψιψιι.. Πετάγεται από πίσω ένας πελάτης που ήθελε να φάει σήμερα και της προτείνει να πάρει γύρο που φημίζεται γι αυτόν.. Ουδέν σημασία δείχνει αυτή. Α:" θέλετε να περιμένετε εδώ δίπλα μέχρι να αποφασίσετε και παράλληλα να εξυπηρετω τον κόσμο γιατί το βλέπω να μας τρώνε?" Κ:" ΟΧΙ, ξέρω τι θέλω" Α:" σας ακούω" Κ:"Λοιποοοον θέλω ένα τυλιχτο με σουβλάκι κοτόπουλο χμμ.. Τι βάζετε μέσα?" Α:".. Ντομάτα, πατάτα, τζατζίκι, κρεμμύδι, σως, μουστάρδα, κέτσαπ, γιαούρτι, τα κλασσικά." Κ:" γιαούρτι?! Πρώτη φορά το ακούω" με το ίδιο ύφος.. Α:" πείτε μου κυρία τι να βάλω μέσα? " Κ:" Τι βάζουν συνήθως στο σουβλάκι κοτόπουλο ?" Α:"... ντομάτα, σως, πατάτα.. " Κ:" πατάτα?! Παχαίνει δεν θέλω" Α:" ντομάτα σως λοιπόν?" Κ:" Μάλιστα " Α:" ορίστε, έτοιμο" όλο ανακούφιση αλλά δεν ήξερε ότι επαιτω και συνέχεια.. Κ:" Ξέρετε δεν το θέλω έτσι" Α:" να το κάνω πακέτο? " Κ:"Να ξέρετε θέλω να το πάρετε (μιλώντας αργά και δείχνοντας με τα χέρια της) και να το κόψετε στη μέση με το μαχαίρι(!!).. να το βάλετε σε δύο πιατάκια για μένα και την κόρη μου, αααα και τις πατάτες που θα βάζατε μέσα βάλτε της δίπλα στο πιάτο της μικρής μου μιας και δεν τις θέλω γω... Θα φάμε εδώ(δειχνοντας τον πάγκο που περιμένει από πίσω ο κόσμος), θέλω και δύο μαχαιροπίρουνα." Α:".... Εδώ εξυπηρετω τον κόσμο δεν γίνετε αλλά σας έχω λύση, κάνω άλλο ένα με πατάτες για την μικρή, πάρτε και όσες χαρτοπετσετες θέλετε μην τυχών λερωθειτε" Κ:"μααα...." Α:"μην ανησυχείτε, δεν θέλω χρήματα.. Μόνο μία ερώτηση" Κ:"...Τι??" Α:"Είστε παντρεμένη ή χωρισμένη? " Κ:" παντρεμένη" Α:" Είτε είναι ήρωας ο άνδρας σας, είτε είναι αλλού για να σ'αντέχει τόσο καιρό, καλή όρεξη". 🤣😂🤣 5 4
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Νέα ιστορία με εκείνη την τρελή, ενα απο τα πολλά περιστατικά, στο συντομο χρονικο διαστημα που παρέμεινα. Είχαμε πρόβλημα με τους υπολογιστές. Παλια μηχανήματα, θελανε τουλαχιστον λιγη μνημη ο καθενας (x10 -15 μηχανήματα) Προσπαθω να την πείσω ότι πρέπει να γίνει μια αναβαθμιση. Της βγαζω κοστολόγιο, ανενδοτη. Μετα πολλά, κανω format σε όλα τα μηχανήματα, περνάω τα ελαχίστως απαραίτητα, περνάω και deep freeze (αρκουδακι το λέγαμε τότε) για να μην αποθηκευονται βλακείες... Τελος του μηνα κανουμε εναν υπολογισμό ωρών για να πληρωθώ ΕΓΩ: Εχουμε τόσες διδακτικές ώρες + τόσες ώρες για το service = τόσα € Σημειωτέον τα χρέωσα όσο και η διδακτική ώρα, όχι με τιμή τεχνικού, που ίσως να ήταν και τριπλάσια. ΘΕΙΑ: Α δεν γίνεται...ενας εργαζόμενος οφείλει να κανει ενα δώρο στην επιχείρηση...😂 Και δεν μου τις πλήρωσε... Spoiler Επειδή όμως ο διάόλος έχει πολλά ποδάρια...και καλός καλος μεχρι να σε πουν μαλακα, λίγο πριν φυγω πέρασα ενα antivirus, που μονο antivirus δεν ήταν...όσο έκανες scan τοσο γέμιζε ιούς... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από cacofonix-3
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Αν είναι κάποιος εδώ από το marketing team της Wind, ελπίζω να το διαβάζει και να είναι περήφανος Spoiler not Πάω στο κατάστημα Wind στην Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι πριν δύο χρόνια. Τότε αν θυμάμαι καλά, ήταν που έκαναν το promo για το Fiber και ήθελα να μου βάλουν σπίτι. -Καλημέρα σας -Καλημέρα, θα ήθελα να βάλω vdsl στο σπίτι μου, 50 mbps μόνο internet, ΔΕΝ θέλω τηλέφωνο κλπ. -Ναι, ξέρετε το vdsl δεν έχει καμία διαφορά από το adsl, είναι μέχρι 50 mbps και θα πιάνετε όσο με το adsl απλά θα είναι παραπάνω το δυνατό όριο. Σας προτείνουμε να πάτε στο fiber 50 που είναι με οπτική ίνα, ενώ το vdsl και το adsl είναι με χαλκό. -Λάθος κάνετε, το adsl είναι χαλκός σε όλο το δίκτυο, το vdsl είναι οπτική ίνα μέχρι το καφάο και χαλκός από το καφάο μέχρι το σπίτι και απλά το fiber είναι άλλη λέξη για να το προμοτάρετε. -Το fiber είναι... μπλα μπλα μπλά, το ίδιο παραμύθι. -Κυρία μου, αυτό που λέτε δεν ισχύει(στο μεταξύ φίλος δικτυάς δίπλα, έτοιμος μα πέσει κάτω και να γελάει) , θέλετε να με εξυπηρετήσετε ή όχι; -Ξέρετε έχει vdsl 50 στην περιοχή σας αλλά fiber δεν έχει ακόμα, αν τώρα πιάνετε τόσα με την ADSL, τόσα θα πιάνετε με το fiber. -Μα το ίδιο πράγμα είναι -Όχι κύριε μου, τα έχετε μπλέξει στο μυαλό σας, ξέρω τι σας λέω. -Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, θα πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, μπας και βγάλω άκρη *φεύγω* Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτοί που είναι στα καταστήματα των εταιριών κινητής, έχουν requirement στο job specification να έχουν IQ κάτω του 80 6
Δημοφιλής ανάρτηση AliasAndrew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δουλευα σε ενα μαγαζι με εργαλεια - ειδη κιγκαλεριας και επρεπε να αδειασουμε μια αποθηκη που νοικιαζαμε γιατι την ηθελε ο ιδιοκτητης της. Τα σκουπιδια και τα διαφορα διαλυμενα ή σε κακη κατασταση αντικειμενα τα βαζαμε σε κατι μεγαλα χαρτοκουτια εξω για να τα πεταξουμε αργοτερα. Αρκετα απο αυτα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν κανονικα. Καθως πηγαινοερχομουν προσεξα διαφορους να κοιτανε μεσα στα κουτια και να τα περιεργαζονται. Ολοι ηταν καλοντυμενοι, μερικοι ηταν και κοστουματοι. Ανεξιτηλος θα μου μεινει στην μνημη ενας 50ρης φουλ κοστουμαρισμενος, γραβατωμενος, σκαρπινατος να εχει χωθει μεχρι τη μεση σε ενα κουτι με βρωμιαρικα, μεσα στο γρασσο εργαλεια. Αυτοι λοιπον ψαχνανε, επαιρναν οτι τους αρεσε και εφευγαν χωρις να πουν κουβεντα. Φαινοταν μεν οτι ηταν για πεταμα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο ωστε να μην σκεφτει εστω ενας να ζητησει αδεια. Ετσι κι αλλιως ομως θα τα πεταγα οποτε δεν ειπα τιποτα. Σε μια φαση εκει που ημουν με ενα βαρυ κουτι στον ωμο με σταματαει ενας τυπος: 'Παιδι να σε ρωτησω κατι?' 'Ειμαι απασχολημενος τωρα κυριε' '1 λεπτο μονο δεν θα σε καθυστερησω' 'Οριστε' 'Εψαξα στα κουτια αλλα δεν βρηκα μεγαλυτερη απο αυτην εδω την τσαπα. Μπορεις να μου βρεις μια?' 'Οχι κυριε μπορειτε να παρετε οτι θελετε απο τα κουτια δωρεαν αλλα εγω πρεπει να αδειασω την αποθηκη' 'Τωρα ειναι τροπος αυτος να φερεσαι σε πελατη'? 'Δεν αγοραζετε κατι οποτε δεν ειστε πελατης την συγκεκριμενη στιγμη' 'Ναι αλλα μπορει να ερθω αλλη μερα να ψωνισω σε σας!' 'Οταν ερθει εκεινη η μερα ευχαριστως να σας εξυπηρετησω. Τωρα εχω αλλη δουλεια να κανω' Κατι συνεχισε να μουρμουριζει αλλα τον αγνοησα και συνεχισα. Καπως ετσι κυλησε το απογευμα, ενα σωρο καλοντυμενοι για εξοδο τυποι ολων των ηλικιων να κοιτανε στα κουτια αναμεσα στα σκουπιδια και να παιρνουν επιλεκτικα πραγματα χωρις να λενε κουβεντα. Ενας μαλιστα εβγαζε εξω πραγματα απ τα κουτια και τα πετουσε κατω στο πεζοδρομιο ωσπου να βρει κατι καλο να το παρει και να φυγει. Να σημειωσω οτι ηταν εποχη πριν την κριση. Και εκει που σκεφτομουν τι γυφτοι ειναι ολοι ρε παιδι μου, τσουπ! Ερχεται ενας Ρομα προς το μερος μου: 'Γεια σου φιλαρακι, δε μου λες, μπορω να παρω μερικα πραγματα απο τα κουτια εξω?' 'Βεβαιως, ετσι κι αλλιως για πεταμα ειναι. Αν θες παρτα ολα' 'Σε ευχαριστω πολυ φιλε' Φευγει και γυρναει αργοτερα με ενα datsun. Φορτωσε αυτα που ηθελε αλλα και ολα τα σκουπιδια, σε κουτια ή οχι, γλιτωνοντας με απο το να τα πεταξω εγω. Με χιλιοευχαριστησε και εφυγε. Τα συμπερασματα δικα σας. 31 1
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Δουλευα σε ενα μαγαζι με εργαλεια - ειδη κιγκαλεριας και επρεπε να αδειασουμε μια αποθηκη που νοικιαζαμε γιατι την ηθελε ο ιδιοκτητης της. Τα σκουπιδια και τα διαφορα διαλυμενα ή σε κακη κατασταση αντικειμενα τα βαζαμε σε κατι μεγαλα χαρτοκουτια εξω για να τα πεταξουμε αργοτερα. Αρκετα απο αυτα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν κανονικα. Καθως πηγαινοερχομουν προσεξα διαφορους να κοιτανε μεσα στα κουτια και να τα περιεργαζονται. Ολοι ηταν καλοντυμενοι, μερικοι ηταν και κοστουματοι. Ανεξιτηλος θα μου μεινει στην μνημη ενας 50ρης φουλ κοστουμαρισμενος, γραβατωμενος, σκαρπινατος να εχει χωθει μεχρι τη μεση σε ενα κουτι με βρωμιαρικα, μεσα στο γρασσο εργαλεια. Αυτοι λοιπον ψαχνανε, επαιρναν οτι τους αρεσε και εφευγαν χωρις να πουν κουβεντα. Φαινοταν μεν οτι ηταν για πεταμα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο ωστε να μην σκεφτει εστω ενας να ζητησει αδεια. Ετσι κι αλλιως ομως θα τα πεταγα οποτε δεν ειπα τιποτα. Σε μια φαση εκει που ημουν με ενα βαρυ κουτι στον ωμο με σταματαει ενας τυπος: 'Παιδι να σε ρωτησω κατι?' 'Ειμαι απασχολημενος τωρα κυριε' '1 λεπτο μονο δεν θα σε καθυστερησω' 'Οριστε' 'Εψαξα στα κουτια αλλα δεν βρηκα μεγαλυτερη απο αυτην εδω την τσαπα. Μπορεις να μου βρεις μια?' 'Οχι κυριε μπορειτε να παρετε οτι θελετε απο τα κουτια δωρεαν αλλα εγω πρεπει να αδειασω την αποθηκη' 'Τωρα ειναι τροπος αυτος να φερεσαι σε πελατη'? 'Δεν αγοραζετε κατι οποτε δεν ειστε πελατης την συγκεκριμενη στιγμη' 'Ναι αλλα μπορει να ερθω αλλη μερα να ψωνισω σε σας!' 'Οταν ερθει εκεινη η μερα ευχαριστως να σας εξυπηρετησω. Τωρα εχω αλλη δουλεια να κανω' Κατι συνεχισε να μουρμουριζει αλλα τον αγνοησα και συνεχισα. Καπως ετσι κυλησε το απογευμα, ενα σωρο καλοντυμενοι για εξοδο τυποι ολων των ηλικιων να κοιτανε στα κουτια αναμεσα στα σκουπιδια και να παιρνουν επιλεκτικα πραγματα χωρις να λενε κουβεντα. Ενας μαλιστα εβγαζε εξω πραγματα απ τα κουτια και τα πετουσε κατω στο πεζοδρομιο ωσπου να βρει κατι καλο να το παρει και να φυγει. Να σημειωσω οτι ηταν εποχη πριν την κριση. Και εκει που σκεφτομουν τι γυφτοι ειναι ολοι ρε παιδι μου, τσουπ! Ερχεται ενας Ρομα προς το μερος μου: 'Γεια σου φιλαρακι, δε μου λες, μπορω να παρω μερικα πραγματα απο τα κουτια εξω?' 'Βεβαιως, ετσι κι αλλιως για πεταμα ειναι. Αν θες παρτα ολα' 'Σε ευχαριστω πολυ φιλε' Φευγει και γυρναει αργοτερα με ενα datsun. Φορτωσε αυτα που ηθελε αλλα και ολα τα σκουπιδια, σε κουτια ή οχι, γλιτωνοντας με απο το να τα πεταξω εγω. Με χιλιοευχαριστησε και εφυγε. Τα συμπερασματα δικα σας. Μάστορας ο γύφτος. Οι άλλοι βέβαια ήταν οι πραγματικοί γύφτοι. 15
mclein² Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 πρωτο τηλεφωνο στις 8 σημερα.. -καλημερα -καλημερα -ειστε ανοιχτα σημερα ; -βεβαιως, ειμαστε εως τις 18.00 -αυριο θα ειστε ανοιχτα ; -ισως να ειμαστε στο μαγαζι 9 με 14.00 -καλα, ανημερα της παναγιας θα ειστε ανοιχτα ; -ναι, εχουμε να κανουμε καποιες εκκαθαρισεις στο χωρο & το επαγγελμα μας δεν εχει ωραριο / ημερες. -ωραια, τοτε θα ερθω αυριο γιατι τωρα βαριεμαι να βγω. ΖΗΤΩ Ο 15ΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!! 1 5
pananton Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 34 λεπτά πριν, mclein² είπε πρωτο τηλεφωνο στις 8 σημερα.. -καλημερα -καλημερα -ειστε ανοιχτα σημερα ; -βεβαιως, ειμαστε εως τις 18.00 -αυριο θα ειστε ανοιχτα ; -ισως να ειμαστε στο μαγαζι 9 με 14.00 -καλα, ανημερα της παναγιας θα ειστε ανοιχτα ; -ναι, εχουμε να κανουμε καποιες εκκαθαρισεις στο χωρο & το επαγγελμα μας δεν εχει ωραριο / ημερες. -ωραια, τοτε θα ερθω αυριο γιατι τωρα βαριεμαι να βγω. ΖΗΤΩ Ο 15ΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!! αυτό που μερικοί άνθρωποι ρωτάνε μια πληροφορία και ύστερα επικρίνουν την απάντηση ή το feedback που τους δίνεις πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. στο παράδειγμα σου σε ρώτησε αν θα είσαι ανοιχτά αύριο. αφού πήρε θετική απάντηση γύρισε και είπε καλά θα είστε ανοιχτά αύριο? fuck logic.... 4
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Καθως πηγαινοερχομουν προσεξα διαφορους να κοιτανε μεσα στα κουτια και να τα περιεργαζονται. Ολοι ηταν καλοντυμενοι, μερικοι ηταν και κοστουματοι. Ανεξιτηλος θα μου μεινει στην μνημη ενας 50ρης φουλ κοστουμαρισμενος, γραβατωμενος, σκαρπινατος να εχει χωθει μεχρι τη μεση σε ενα κουτι με βρωμιαρικα, μεσα στο γρασσο εργαλεια. Αυτοι λοιπον ψαχνανε, επαιρναν οτι τους αρεσε και εφευγαν χωρις να πουν κουβεντα. Φαινοταν μεν οτι ηταν για πεταμα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο ωστε να μην σκεφτει εστω ενας να ζητησει αδεια. Ετσι κι αλλιως ομως θα τα πεταγα οποτε δεν ειπα τιποτα. Αυτό το σκηνικό μου θύμισε τα δύο παρακάτω σκηνικά... ΣΚΗΝΙΚΟ 1: Πριν αρκετά χρόνια, αν θυμάμαι καλά ήμασταν ακόμα στις Δραχμές ή μπορεί και να ήταν κοντά στην Ολυμπιάδα, δεν είμαι σίγουρος, βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη ( το έκανα συχνά τότε), ήταν Σάββατο και είχα επισκεφθεί το MAKRO (νυν METRO). Είχαν επέτειο λειτουργίας και είχαν στήσει μια βάση στο πάρκινγκ με ένα τεράστιο κέηκ αρκετών πατωμάτων και περίμετρο αρκετά μέτρα. Γύρω-γύρω είχε πάγκο με υπάλληλους που έκοβαν κέηκ ο καθένας μπορούσε να πάρει ένα πλαστικό πιάτο και να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που έκοβαν οι υπάλληλοι. Όταν έφτασα και πάρκαρα είδα την κατάσταση και είπα να πάρω ένα κομμάτι καθώς μόλις τότε είχε ξεκινήσει το κόψιμο του κέηκ. Ε αυτό που έγινε ήταν πέρα από κάθε περιγραφή. Έβλεπα άντρες, γυναίκες, παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά να τρέχουν μέσα στο MAKRO, να αγοράζουν σακούλες σκουπιδιών και να επιτίθενται κυριολεκτικά στο κέικ, να κόβουν κομμάτια με τα δύο χέρια και να τα πετάνε μέσα στις μαύρες σακούλες ή σε σακούλες σούπερ μάρκετ. Μια κυρία μάλιστα είχε καροτσάκι παζαριού και πετούσε μέσα σαν μπασκετμπολίστας κομμάτια κέικ στο μέγεθος μπάλας βόλεϋ. Εγώ ο καημένος (και μερικοί άλλοι οφείλω να πω) περιμέναμε σε μια μεριά έναν νεαρό υπάλληλο που προσπαθούσε να κόψει με το μαχαίρι κομμάτια να μας τα δώσει και του τα έπαιρναν μέσα από τα χέρια, ένας παππούς μάλιστα κόπηκε από το μαχαίρι και έβριζε τον υπάλληλο ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε, το ίδιο έκανα κι εγώ (αφού έβαλα στο στόμα μου ένα μικρό κομματάκι που ξέφυγε από τις ακρίδες και τελικά δε μου άρεσε) και οι υπόλοιποι που περιμέναμε. Δηλαδή έλεος. Θα έτρωγαν 20 κιλά κέικ μέσα από τις σακούλες σκουπιδιών και τα βρόμικα καρότσια λαϊκής;;; ΣΚΗΝΙΚΟ 2: Ήταν παραμονές Χριστουγέννων αρχές δεκαετίας '80 και βγάλαν ανακοίνωση ότι για παραμονή πρωτοχρονιάς το μεσημέρι θα έρθει Άη Βασίλης στην πόλη μας και θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια στην κεντρική πλατεία της πόλης. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και μαζεύτηκαν αρκετά παιδιά (και αρκετά όχι και τόσο παιδιά) στην πλατεία. Εγώ θυμάμαι ήμουν στις μπροστινές 4-5 σειρές (από 5-7 κεφάλια στη σειρά) και περιμέναμε να πει ο Άγιος το οκ για να έρχονται τα παιδιά, να κάθονται στα πόδια του, να λένε το όνομα τους και εάν ήταν καλά παιδιά και να παίρνουν από ένα δώρο. Από πίσω του ήταν μια τεράστια στοίβα με τσουβάλια γεμάτα δώρα που τότε μου φάνταζαν πανέμορφα. Ξεκινάει λοιπόν η κατάσταση και ένα-ένα τα παιδιά προχωρούσαν για την όλη διαδικασία. Όταν πλησίασα περίπου στη 2 σειρά και ενώ η ανυπομονησία μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα, άρχισα να νοιώθω, πέρα από την έπαρση μου και μια πίεση από πίσω. Ήμουν αρκετά μεγαλόσωμος σαν παιδί και δε θα επέτρεπα να με παρακάμψουν άλλοι από πίσω. Σιγά-σιγά όμως η πίεση άρχιζε να γίνεται αφόρητη και κάποια στιγμή και ενώ είχα φτάσει στην 1η σειρά, ένιωσα να αιωρούμαι και σκέφτηκα μήπως με σήκωσε ο Ρούντολφ . Στο δευτερόλεπτο βρέθηκα ανάμεσα στα τσουβάλια και έβλεπα χέρια και πόδια παντού καθώς είχα πέσει μαζί με κάποιους άλλους στο πάτωμα και μας κλωτσούσαν (κατά λάθος βέβαια) καθώς χέρια άρπαζαν και έσκιζαν ότι έβρισκαν, παιδιά ούρλιαζαν, γονείς φώναζαν τα παιδιά τους κτλ. Με κάποιον τρόπο βρέθηκα μέσα σε ένα τσουβάλι και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τότε ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που πίστεψα ότι μπορεί να πεθάνω επί τόπου. Δε θυμάμαι τι έγινε μετά αλλά βρέθηκα κάπως έξω από τα τσουβάλια και όρθιος δίπλα στον δρόμο και κάποιος με ρωτούσε αν ήμουν καλά. Έσκυψα και πήρα από από το έδαφος ένα μολύβι που ήταν πεταμένο και όταν γύρισα να δω τι είχε γίνει, ο Άι Βασίλης είχα φτάσει ήδη στην Καισαρεία, τα ελάφια του (από φελιζόλ) ήταν λες και είχε γίνει επιδρομή από κοπάδι λύκων, τσουβάλια δεν υπήρχαν και όλη η πλατεία ήταν γεμάτη χαρτιά, σκουπίδια, κομμένες μπλούζες, γάντια και σκουφάκια. Κάποιοι είπαν ότι είδαν και αίμα αλλά εγώ δεν το είδα. Φήμες λένε ότι ο Άη Βασίλης έκανε πάνω από 10 χρόνια για να ξαναέρθει στην πόλη μας. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από micos000 6 21
nemesiskp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είχαμε θέμα με έναν χρήστη στην εταιρία δεν άνοιγε μια εφαρμογή. Να έχω κάνει ότι μπορώ, να έχω μιλήσει με όλους από την εταιρία κάνεις δεν έβγαζε άκρη. Τελικά ρίχνω το μπαλάκι στους δύο "μεγάλους" και θεωρητικά έμπειρους στο It. Ο ένας μάλιστα είναι admin όλων των συστημάτων και δικτύων της εταιρίας. Μιλάνε οι δύο τους λοιπόν με remote σύνδεση στο laptop του χρήστη. Εγώ ήμουν μαζί με τον admin. Μιλάμε για φουλ άσχετο που απλά έχει δικαιώματα στις εφαρμογές. Ο τύπος να γράφει σαν γιαγιά, να κάνει τα κλασσικά κουλά του τύπου, ανοίγω Google, γράφω Google, πατάω Google για να μπω στο Google 🙄 Εγώ να έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Το ίδιο και ο άλλος στο τηλέφωνο που ήταν remote στο pc του. Μέχρι που έκανε το εξής κουλό. Θέλει να δείξει στον άλλον κάτι στο pc που ήταν remote. Του λέει να αυτό Ποιο λέει ο άλλος στο τηλέφωνο. αυτό εδώ σου δείχνω Ποιο ρε μ@λ.... Είσαι χαζός; Αυτοοο.... με φωνή Δεν δείχνεις τίποτα Και τότε καταλαβαίνει ότι δείχνει με το χέρι την οθόνη. Εγώ να κρατιέμαι μην κλάψω από τα γέλια Τελικά μαλωσανε και κλείσανε λύση ακόμα δεν βρήκαμε Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από nemesiskp 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις