Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 hour ago, gepall said: Σε μεγάλη εταιρεία κάλεσε ένας προΪστάμενος λογιστηρίου το support γιατί είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει login στο Pc του. Πραγματικά ανίδεος απο υπολογιστές (και μάλλον γενικά αλλά τέλος πάντων), πηγαίνω εγώ να δω τι έχει και δεν μπαίνει. Έγραφε το password στα ελληνικά και έκανε lock το account του στα Windows. Επειδή βιαζότανε να μπεί και δεν ήθελε να περιμένει να γίνει unlock μπαίνω στο active directory και του κάνω reset το password με ένα υποτυπώδες νέο πχ Giorgos123. Του λέω τον καινούργιο κωδικό αλλά του λέω το πρώτο γράμμα της λέξης να είναι κεφαλαίο και τα άλλα γράμματα πεζά. Τι μου απαντάει ? Οι αριθμοί τι να είναι ? .............. Μιας και είπες login... Πάλι πριν χρόνια, με καλεί Κυριακή η διευθύντρια: - Sorry που σε ενοχλώ Κυριακάτικα αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα στο laptop μου... - Για πείτε μου να δω αν μπορώ να βοηθήσω... - Δεν λειτουργεί το Λοζίν... παύση για να σκεφτώ... - Τι εννοείτε Λοζίν? Τι είναι το Λοζίν? - Το Λοζίν καλέ που βάζω τον κωδικό μου για να ανοίξει το laptop! - Ααααααα το LOGIN εννοείτε! - Ναι αυτό, είναι που μιλάω καλύτερα Γαλλικά από τα Αγγλικά γι'αυτό το είπα έτσι... - ... 2
cameranek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, billdanos είπε - Δεν λειτουργεί το Λοζίν... δεν μας είπες τι έγινε τελικά ; δούλεψε;
Speculoos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, billdanos είπε Μιας και είπες login... Πάλι πριν χρόνια, με καλεί Κυριακή η διευθύντρια: - Sorry που σε ενοχλώ Κυριακάτικα αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα στο laptop μου... - Για πείτε μου να δω αν μπορώ να βοηθήσω... - Δεν λειτουργεί το Λοζίν... παύση για να σκεφτώ... - Τι εννοείτε Λοζίν? Τι είναι το Λοζίν? - Το Λοζίν καλέ που βάζω τον κωδικό μου για να ανοίξει το laptop! - Ααααααα το LOGIN εννοείτε! - Ναι αυτό, είναι που μιλάω καλύτερα Γαλλικά από τα Αγγλικά γι'αυτό το είπα έτσι... - ... Έχω στάνταρ γίνει ρεζίλι ρωτώντας να μου δώσουν τον κωδικό του γουιφί (wifi). Οπότε αν κάποιος το γράψει εδώ μέσα σε μένα θα αναφέρεται. 😓 Όχι τίποτα άλλο, τα γαλλικά μου είναι και μέτρια.
guido Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 πολύ παλιά δουλειά. κάποιος αποφάσισε πως είναι τόσο λαρτζ που χρειάζεται και γραμματέα. αφού γέλαγα από μέσα μου της έστησα ένα πισι, email κτλ και πάω το βάζω την επομένη με παίρνει τηλ νευριασμένη: - ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ, ΕΛΑ ΕΔΩ - οκ θα περάσω σε λιγο. (αντιλαμβάνομαι πως οκ κλασικά δεν θα έχει ξαναχρησιμοποιήσει outlook κτλ, οπότε καλύτερα να πάω να της τα δείξω) Πάω από εκεί, της λέω οκ δείξε μου τι κάνεις: - Να ανοίγω το mail (outlook) που μου είπε ο Χ, γράφω αυτά που μου είπε να γράψω και όταν πάω να το στείλω μου βγάζει σφάλμα - Ίσως γράφεις λάθος το μαιλ, για βάλτο μια να δω. - Εδω το βάζω που λέει ΠΡΟΣ: - Ναι σωστά - Να το γράφω σωστά, κοίτα... ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Γ.Κ. - ...... - Τι; - Αυτό για να πάει θέλει και γραμματόσημο. 2
Speculoos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Είχα αποφασίσει να μην γραψω αλλες ιστορίες απο την πιο τραγική μου εμπειρία σε επαγγελματικό χώρο, αλλα μετά απο λαική απαίτηση στα μυνηματα, συνεχίζω. Πάω 9 το πρωι στην δουλεια, το αφεντικό λείπει, θα γυρίσει σε 4 ημέρες. Τι ωραία! Τι καλά! Σημειώνω ότι όταν ο κ.Αφεντικός είναι στην εταιρία, τρέχουμε, κυριολεκτικά! Ολοι ήμασταν μέσα στο άγχος και στα νεύρα, με αποτέλεσμα να βγάινουν άσχημες συμπεριφορές, και να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε στις παράλογες απαιτήσεις! Μπαίνω, βλέπω μια χαλαρότητα, καλημερίζω τις κοπέλες στην ρεσεψιόν, μου απαντάνε με χαμόγελο! Μπαίνω στα ενδότερα, καλημερίζω και τους υπόλοιπους! Τι καλα...! Ανοίγω τα emails μου, 0 emails! Τι υπέροχα! Δεν έχω σχεδόν τίποτε να κάνω! Θα περάσω όλη την ημέρα ακούγοντας τα αγαπημένα μου psychedelic τραγουδια και παίζοντας τάβλι online εεεεεεεε για να ενημερωθώ για τις καινούριες τάσεις στην Επιστήμη των Υπολογιστων! Ξαφνικά μπαίνει πανικόβλητη η manager μέσα στο γραφειο μου.......! Manager: Liquid μου, τι ακριβώς κάνεις? Εγώ: "Η Νεα Σελήνη απο τον Λεοντα επηρεάζει τα αισθηματ ......." εεεεεεεεεεεε... εδώ μωρέ, κάνω συντήρηση καποια πράγματα! Manager: Λοιπον, το είπα και στους άλλους, το λέω και σε σένα, θελω να μου φτιάξεις το job description σου. Αναλυτικά όμως, σωστά, επαγγελματικά! (Για 2-3 δευτερόλεπτα έχασα ακοή και όραση) Εγώ: Σοβαρά τώρα? Μου το ζητάς σοβαρά αυτό? Manager: Ναι γιατί? Τι κόλλημα βαράς? Εγώ: Συγνώμη, ξέρεις τι είναι το job description? Manager: Φυσικά! Το πρώτο μου πτυχίο ήταν σε HR! Εγώ: Οπότε είσαι, μεταξύ αλλων, η HR Manager εδω μέσα! Άλλωστε εσύ μας πέρασες απο συνέντευξη! Αρα ποιος πρέπει να φτιάχνει τα job descriptions? Manager: Ok, αλλα εγώ πνίγομαι!! Δεν προλαβαίνω.....τι θα πάθεις να το φτιάξεις? Άλλωστε εγώ δεν ξέρω τα τεχνικά! Εγώ: Το job description είναι το τί ζητάει η εκάστοτε εταιρία απο τον εργαζόμενο. Δηλαδή ΤΙ ζητάς ΕΣΥ απο εμένα! Και θες να το γράψω εγώ? Να μυρίσω τα νύχια μου τι ζητάς εσύ και η εταιρία απο εμένα? Manager: Σου είπα να κάνεις κάτι. Δεν είναι δύσκολο.........άλλωστε εσύ γνωρίζεις πολύ καλά Γουόρντ! Φτιάξε εκει μια φόρμα, και θα κάνω εγώ στο τέλος τις προσθήκες! Εγώ: .................... Κάθομαι και σκέφτομαι, ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ Π%$#%Ο ΝΑ ΓΡΑΨΩ! Στην ουσία μου ζητάει να αυτο-χωθώ! Κάτσε να μπω στο indeed να πάρω ιδέες...χμμμμμμμμμ......αυτή γουστάρει λέξεις όπως team spirit, results-driven και λοιπες πιπες....κάτσε να ψάξω! Βρίσκω μια αγγελία , την κάνω copy paste: O It Administrator έχει την ευθύνη να συμβάλει στην ομαλή και απρόσκοπτη εργασία των υποδομών και των πληροφοριακών συστημάτων , μέσα από την οργάνωση, το συντονισμό και τη διεκπεραίωση οποιουδήποτε project Αρμοδιότητες: Τεχνική υποστήριξη ERP εφαρμογών, πληροφοριακών συστημάτων και περιφερειακών Υπεύθυνος για τη συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία των υποδομών της εταιρείας (workstations, servers, δίκτυα, backup κτλ) Επίλυση προβλημάτων και καθορισμός βέλτιστης λύσης σε θέματα hardware και software. Εγκατάσταση και παραμετροποίηση hardware και software Παρακολούθηση της λειτουργίας και της απόδοσης των συστημάτων και του δικτύου Συμμετοχή σε νέα projects και στην ανάπτυξη νέων υποδομών χμμμμ.....κάτσε να προσθέσω και μερικές γιάπικες πίπες........ Με γνώμονα την ομαδικότητα, την συνεχή ενημέρωση πάνω σε πληροφοριακές λύσεις, με αποφασιστικότητα και δυναμικότητα, με canDo attitude, εστιασμένος στη επιλυση των προβλημάτων, με συνέπεια, σωστή οργάνωση και σωστή διαχείριση του χρόνου, μεθοδικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια, ο IT Administrator έχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας! Της το στέλνω......... Με καλεί στο γραφείο της...... Manager: (συγκινημένη) Μιλάμε.......δεν εχω λόγια.....πραγματικά....δεν έχω λόγια.....όλοι μου στείλανε χαζομάρες, και εσύ μου έστειλες το καλύτερο job description! Πραγματικά δηλαδή, ούτε εγώ δεν θα μπορουσα να το φτιάξω τόσο καλά! Είσαι καταπληκτικός, άψογος επαγγελματίας, ειλικρινά μπράβο! Eγώ : (με σαρδόνιο ύφος) Ευχαριστώ πολύ! Δεν ήταν τίποτε........έχω γράψει πολλά job descriptions στα 12 χρόνια που δουλεύω......... Manager: Απίστευτος! Μπράβο! Οποτε, πήγα στο γραφείο, και συνέχισα τις πολυ σημαντικές δουλειές μου, όπως το να βλέπω memes στο facebook "Satanism and Cats" .... Τι τα θες τα ΙΤ, πεδίο δόξης λαμπρό στο HR σε περιμένει. 😁 Πάντως και στην εταιρεία που δουλεύω (τελείως διαφορετική κλίμακα βέβαια) δεν φτιάχνει το HR τα job descriptions αφού το κάθε τμήμα ξέρει καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει να καλύψει. Βέβαια δεν πάνε να ρωτήσουν όποιον βρούνε στον διάδρομο αλλά το άτομο στο οποίο θα κάνει report η νέα πρόσληψη.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, othon.gr είπε Προχθεσινό περιστατικό (λίγο πριν τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - AJAX) Πελάτης τέρμα καθυστερημένος, ο οποίος μονίμως δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά, σκάει μύτη 18:45 να δώσει παραγγελία την οποία απαιτεί να την έχει στην πόρτα του φίλου του όπου θα βλέπανε παρέα το ματς στις 20:00 - 20:05. Όλα καλά, εμείς να κοιτάμε το ρολόι κυριολεκτικά κάθε 5 λεπτά. Φτάνει η ώρα 19:40, φωνάζω τα κορίτσια να την ετοιμάσουν. 19:45 είμαι με τις σακούλες στο χέρι και φεύγω σφαίρα για τη διεύθυνση που μου έχει δώσει. Φτάνω με το ρολόι πάλι 19:54. Ανοίγει ο φίλος του, την παραλαμβάνει, δε λέει ούτε ευχαριστώ (για tip ούτε λόγος), κλείνει την πόρτα. Επιστρέφω στο μαγαζί. Δεν περνούν 2 λεπτά, χτυπάει το τηλέφωνο. Κομπλεξάρας: Καλά ρε άχρηστοι, εγώ τι σας είπα; Δεν ζήτησα να είναι στο πεντάλεπτο μεταξύ 20:00 με 20:05; Το ξέρετε ότι μας αναγκάσατε να ανοίξουμε τα σάντουιτς πριν ξεκινήσει ο αγώνας; Στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολαβούν μεταξύ του κραξίματος και της απάντησής μου, 2 σενάρια παίζουν στο μυαλό μου: 1) Να του πω "άντε και γαμ%#$@ 2) Η ατάραχη απάντηση που τελικά του έδωσα. - Εντάξει κύριε, πώς κάνετε έτσι; Ας ανοίγατε τις σακούλες 5 λεπτά αργότερα...! Έπεσε νεκρική σιγή για λίγα δευτερόλεπτα και τελικά έκλεισε το τηλέφωνο... Μπορεί να είναι κανένα γούρι
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Θυμήθηκα και άλλο, Χανιά είμαι για δουλειά στήνω μια εταιρεία σχετικά μεγάλη και καμαρώνω με τον εαυτό μου. Το απόγευμα γυρίζω στο ξενοδοχείο και έχω παραγγείλει φαγητό. Προσπαθώ να ανοίξω την τηλεόραση και δεν ανοίγει οπότε παίρνω ρεσεψιόν και ακολουθεί: -Ναι από το 301 παίρνω δεν δουλεύει το τηλεκοντρόλ μάλλον και δε μπορώ να ανοίξω την τηλεόραση. -Μάλιστα, αν μπορείτε να κατεβείτε θα σας δώσουμε άλλο. -Ωραία κατεβαίνω. Τα νεύρα μου τσαταλια γιατί έχει έρθει το φαΐ και πρέπει να κατέβω.Κατεβαινω , ανεβαίνω και τζίφος πάλι δεν ανοίγει. Παίρνω το τηλεκοντρόλ και κατεβαίνω τούρμπο. -Ναι Γεια σας και πάλι δε δουλεύει ούτε αυτό (με έντονο ύφος) -Ξέρετε δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί, μπλα μπλα -Ξέρετε είμαι μηχανικός τα δοκίμασα όλα (πάλι σε έντονο ύφος) μήπως δεν έχουν μπαταρίες τα τηλεκοντρόλ; -Μάλιστα θα ανεβούμε να το δούμε και θα φέρουμε και μπαταρίες...(άρχισε να τα παίρνει) Ανεβαίνει μπαίνει δωμάτιο μέσα στα νεύρα πατάει το κουμπί από το τηλεκοντρόλ δε δουλεύει. Πατάει το κουμπί στην TV και παίρνει μπρος. -Ορίστε, μάλλον σα μηχανικός υπολογιστών θα έχετε συνηθίσει να μην έχουν ON/Off οι οθόνες των υπολογιστών. -εεεε ευχαριστώ πολύ (ρόμπα για άλλη μία φορά)
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Sarandis είπε Παλιά σε 1st level παρόχου. Βγαίνει βιβλίο άνετα. Γιαγιά μόλις έχει παραλάβει router, μάλλον ήταν για τα παιδιά/εγγόνια της η σύνδεση αλλά βιαζόταν να το συνδέσει. -Πως το συνδέουμε αυτό αγόρι μου; -Απλό, βλέπετε που όλες οι υποδοχές έχουν χρώματα; Κίτρινο στο κίτρινο, κλπ, βάλτε τα και σας καλώ σε λίγο. Παίρνω μετά απο λίγη ώρα, η γραμμή να πέφτει απευθείας. Βρίσκω το κινητό της. -Τα βάλαμε τα καλώδια; -Ναι αλλά δεν έχω τηλέφωνο τώρα. -Πάμε να τα δούμε. Είναι τα καλώδια στα αντίστοιχα χρώματα στις θύρες του router; -Ναι. Τα ψάχνουμε που πάει τι και να επιμένει οτι το lan δεν πάει σε υπολογιστή. -Και που πάει δηλαδή; -Στην τηλεφωνική πρίζα. -ΠΩΣ, δε χωράει είναι αδύνατο. -ΜΕ ΣΦΥΡΑΚΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Το σφυράκι κάνει πάντα την δουλειά του και ας το υποτιμάτε 2
panosk1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Θυμήθηκα και άλλο, Χανιά είμαι για δουλειά στήνω μια εταιρεία σχετικά μεγάλη και καμαρώνω με τον εαυτό μου. Το απόγευμα γυρίζω στο ξενοδοχείο και έχω παραγγείλει φαγητό. Προσπαθώ να ανοίξω την τηλεόραση και δεν ανοίγει οπότε παίρνω ρεσεψιόν και ακολουθεί: -Ναι από το 301 παίρνω δεν δουλεύει το τηλεκοντρόλ μάλλον και δε μπορώ να ανοίξω την τηλεόραση. -Μάλιστα, αν μπορείτε να κατεβείτε θα σας δώσουμε άλλο. -Ωραία κατεβαίνω. Τα νεύρα μου τσαταλια γιατί έχει έρθει το φαΐ και πρέπει να κατέβω.Κατεβαινω , ανεβαίνω και τζίφος πάλι δεν ανοίγει. Παίρνω το τηλεκοντρόλ και κατεβαίνω τούρμπο. -Ναι Γεια σας και πάλι δε δουλεύει ούτε αυτό (με έντονο ύφος) -Ξέρετε δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί, μπλα μπλα -Ξέρετε είμαι μηχανικός τα δοκίμασα όλα (πάλι σε έντονο ύφος) μήπως δεν έχουν μπαταρίες τα τηλεκοντρόλ; -Μάλιστα θα ανεβούμε να το δούμε και θα φέρουμε και μπαταρίες...(άρχισε να τα παίρνει) Ανεβαίνει μπαίνει δωμάτιο μέσα στα νεύρα πατάει το κουμπί από το τηλεκοντρόλ δε δουλεύει. Πατάει το κουμπί στην TV και παίρνει μπρος. -Ορίστε, μάλλον σα μηχανικός υπολογιστών θα έχετε συνηθίσει να μην έχουν ON/Off οι οθόνες των υπολογιστών. -εεεε ευχαριστώ πολύ (ρόμπα για άλλη μία φορά) χαχα μου θυμιζει δικο μου περιστατικο. Ειμαι σε δωματιο ξενοδοχειου σε ενα μικρο νησι μετα απο την δουλεια και επρεπε να συνδεθω ιντερνετ(dialup εποχες 99-00 )με το laptop για να κατεβασω καποια μικρα manual. Αφου καταφερα να φτιαξω καλωδιο με πατεντες μιας και το δωματιο ειχε τις παλιες απλες πριζες τηλεφωνου, συνδεομαι βαζωντας το προθεμα που ειχε το ξενοδοχειο για να βγαλεις εξωτερικη γραμμη ,τεσπα τελειωνω και το πρωι κατεβαινω reception να πληρωσω το δωματιο και λεω στον μεσηλιξ ρεσεψιονιστ κοιταχτε και τα τηλεφωνα τι χρωστω και απο εκει. Εκτυπωνει μια σελιδα απο εναν dotmatrix εκτυπωτη την κοιταει λιγο και μου λεει," παληκαρι μου τζαμπα τρως τα λεφτα σου σε αυτες τις ροζ γραμμες ,ας μου ελεγες οτι ηθελες γυναικα να σου κανονισω εγω. " Ευχαριστω λεω θα το εχω υποψιν για την επομενη φορα (που να του εξηγω ) και εφυγα γελωντας. 2
GREGOR78 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Σκηνικο που εγινε μπροστα μου αναμεσα σε πελατη (ρομά) και υπαλληλο σουβλατζιδικου και στην συνεχεια πελατης (ρομά) και ιδιοκτητη σουβλατζιδικου Η ιστορια εγινε πριν περιπου 7-8 χρονια,αλλα μου εχει μεινει αξεχαστη .... Σχολνωντας απο τη δουλεια περιπου 5 το απογευμα,παω να φαω κατι σε ενα σουβλατζιδικο στη γειτονια μου. Μπαινω μεσα δεν ειναι κανεις ,μονο ενας υπαλληλος ο οποιος κανει προετοιμασια σε πιτες ,ξυλακια σουβλακια,γυρο κτλ κτλ.. Αφου χαιρετιομαστε και με ρωταει τι θα παραγγειλω,του λεω κατσε να παρω ενα καταλογο να δω και σε λιγο σου λεω γιατι ειχα παει με την ιδεα για σουβλακια αλλα στην πορεια ηθελα κατι σε πλακωτη ή χαμπουργκερ .. Οση ωρα κοιταζα τον καταλογο σκαει μυτη ενας τυπας γυρω στα 40-45 με κοντο παντελονακι, πουκαμισακι λουλουδατο πολυχρωμο με ενα κουμπακι κουμπωμενο (κλασικα το μεσαιο ωστε να φαινεται η ολοστρογγυλη κοιλιτσα) , χρυσες αλυσιδες , χρυσα δαχτυλιδια και δε συμαζευεται.. Και καπου εδω ξεκιναει η ιστορια.. Υπαλληλος : Παρακαλω τι θα θελατε Ρομά : Μια ποικιλια παιντι Υπαλληλος : Για ποσα ατομα; ατομικη ή για περισσοτερα ατομα; Ρομά : Κοιταζει πανω απο τον παγκο (το μαγαζι ειχε τεραστιες φωτογραφιες σε καποια απο τα φαγητα που εφτιαχνε και αφου σταμπαρει την ποικιλια αναφωνει ) Να μια τετοια τελω,μεγκαλη Υπαλληλος : ωραια να σας κανω μια για 4 ατομα δηλαδη; Ρομά : Φιλε κοιτα να δεις,εγω τελει μια ποικιλια μεγκαλη γιατι το γκυναικα μου τρωει πολυ αν μου κανεις για 4 ατομα δεν μας φτανει,σου λεω τρωει πολυ Υπαλληλος : οποτε να σας κανω 2 ποικιλιες μια για 2 και μια για 4 ατομα; Ρομά :Ακου να δεις αντερφε μου,βλεπεις εξω το κλουβακι; Υπαλληλος: ναι Ρομά : βλεπεις που μπροστα ντεν ειναι κανεις; υπαλληλος : κυριε μου θα μου πειτε τι να σας φτιαξω γιατι περιμενει και ο αλλος πελατης διπλα σας (εγω δλδ) και του εχετε παρει την σειρα; Ρομά : φιλε ντεν καταλαβε τι ειπα; το γυναικα το εχω βαλει πισω στο κλουβακι γιατι ειναι χοντρο για αυτο τελω μια ποικιλια πολυ μεγαλη να φαμε 6 ατομα που ειμαστε υπαλληλος : η μεγαλη ποικιλια που εχουμε ειναι για 4 ατομα οπως σας ειπα, για αυτο να σας κανω μια μεγαλη και μια μικρη να βγουν για 6 ατομα; Ρομά : οκι τελω 1 ποικιλια για 6 ατομα,εσυ τες να παρω 2 για να πλερωσω πιο πολλα λεφτα υπαλληλος : ενταξει κυριε θα σας κανω μια μεγαλη για 6 ατομα αλλα θα τη βαλω σε κουτι για 4 ατομα γιατι σας ειπα οτι η μεγαλη που εχουμε ειναι για 4 ατομα ( ο υπαλληλος προφανως το ειπε ετσι για να τον ξεφορτωθει) Ρομά : μπραβο φιλε μου,το ξερα οτι θα τα βρουμε βαλε απολα μη λυπηθεις Ξεκιναει το παλικαρι να ψηνει και πιανει ενα κουτι μεγαλο ποικιλιας για να αρχισει να βαζει ντοματα-κρεμμυδι που ηταν ετοιμα Ρομά : τι κανεις εκει; υπαλληλος: σας φτιαχνω την ποικιλια κυριε ,μεχρι να ψηθουν τα κρεατα βαζω ντοματα-κρεμμυδι που τα εχω ετοιμα Ρομά : οκι φιλε μου ντεν καταλαβες καλα,ειπα τελω μια ποικιλια. εσυ πας και βαζεις ολα τα πραματα στο ιντιο κουτι,τι ποικιλια ειναι αυτο ; υπαλληλος κοκκαλωνει και εχει το υφος ενος λυπημενου κουταβιου που θελει να βαλει τα κλαμματα Ρομά : ακου τι τα κανει, τα βαλει σε ενα κουτι ολο ντοματα,σε αλλο ολο κρεμμυντι,σε ενα αλλο ολο πατατα και σε αλλο ολα τα κρεατα,ετσι ειναι το ποικιλια υπαλληλος: δεν γινετε αυτο,η ποικιλια μπαινει σε ενα κουτι και θα ειναι μεγαλη οσο μπορει να ειναι για 6 ατομα Ρομά : οκι οκι φιλε ,δε τελεις να με εξυπηρετησεις. το καταλαβα απο οταν μπηκα,με κοιταζες περιεργα υπαλληλος: τι ειναι αυτα που λετε,απλα σας εξηγησα οτι εχετε παρει τη σειρα αλλου πελατη και οτι η ποικιλα ειναι για 2 ή 4 ατομα και εσεις θελετε να σας κανω μια για 6 σε κουτι που χωραει για 4 ατομα και τωρα μου λετε να σας βαλω καθε ντοματα και κρεας σε ξεχωριστω κουτι ποικιλιας για 4 ατομα. συγνωμμη φιλε μου δεν γινοντε αυτα Ρομά : το ξερεις οτι δεν εισαι ενταξει φιλος; φωναξε το αφεντικο σου να δεις που ολα γινοντε υπαλληλος: κ. ....... μπορειτε να ερθετε να εξυπηρετησετε ενα πελατη; ιδιοκτητης : παρακαλω τι θα θελατε; Ρομά :τωρα φιλε μου με εσενα τα βγαλω ακρη, τελω μια ποικιλια μεγκαλη να σαν αυτη εδω πανω (φωτογραφια) αλλα να ξερει οτι το γκυναικα μου τρωει πολυ και ειμαστε 6 ατομα ιδιοκτητης : ενταξει φιλε μου θα σας κανει ο υπαλληλος μια ποικιλια να την παρετε υπαλληλος: δεν καταλαβατε τι θελει ο κυριος ιδιοκτητης : δηλαδη;; υπαλληλος : θελει να του βαλω σε 1 κουτι ποικιλιας μεγαλο ντοματα ,σε αλλο κρεμμυδι , σε αλλο πατατες,σε αλλο τα κρεατα Ρομά : και σε αλλο πιτες ,μην τις ξεχασεις ιδιοκτητης : ( με ελαφρυ χαμογελο) συγνωμμη κυριε αλλα δεν γινετε γιατι ... Ρομά :(αρχιζει να νευριαζει) γκιατι ρε φιλε ντε τελεις να μου φτιαξεις ποικιλια ; εισαι ρατσιστη; ιδιοκτητης :τι ειναι αυτα που λετε κυριε; ειναι θεμα της πολιτικης του μαγαζιου οι μεριδες να ειναι συγκεκριμενες , δεν ειναι θεμα ρατσισμου ,επειδη εισαστε ρομα δεν σημαινει οτι... Ρομά : ντεν ειμαι ρομα,γκυφτο ειμαι και εισαι ρατσιστη.. εγκω ... ιδιοκτητης :κυριε μου το ιδιο ειναι,δεν μπορω να σας κανω 5 ποικιλιες ετσι που λετε και να πληρωσετε για 1 Ρομά :1 σας ειπα οτι τελω μεγκαλη, οκι 5 ιδιοκτητης : για να καταληξουμε,θα σας κανω 1 μεγαλη , οχι σε καθε πακετο να βαλω και αλλο προιον,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ρομά : ( σε ηρεμο τονο ) φιλε ακου να ντεις εγκω ειμαι καλο ανθρωπο,πουλαω τωρα χωματα και γκλαστρε. τελει να σου δειξω;; το μαγκαζι σου ειναι αντειο,να σου φερω λιγκες γκλαστρες να το ομορφυνω οσο εσυ τα ετοιμαζεις την ποικιλια;; ιδιοκτητης :οχι φιλε μου δεν ενδιαφερομαι και σε παρακαλω να φ.. τρεχει ο ρομα στην πορτα του μαγαζιου φωναζει στη γυναικα και στα παιδια,ανοιγει η πλαινη πορτα της κλουβας και κατεβαινει μια τσιγγανα βαρεως τυπου με χρυσα παντου,πολυχρωμες φουστες και 4 τσιγγανακια 4-9 χρονω το πολυ κρατανε αλλα γλαστρες αλλα χωματα και τρεχουν μεσα στο σουβλατζιδικο ιδιοκτητης : ρε τι κανετε εκει;; βγειτε ολοι εξω απο το μαγαζι μου.. Ρομά : ειντες τι σου ειπα; μια ποικιλια τελει αυτη μονη της,που να φτασει 1 για 6 ατομα;; ιδιοκτητης :παρτε τα πραγματα σας και φυγετε μη φωναξω την αστυνομια τωρα Ρομά : να το φωναξει γιατι εισαι ρατσιστη φιλε μου και ντε τελεις να φαω,εγκω σε πληρωσει κανονικα ιδιοκτητης : παρτε τα πραγματα απο την πορτα τωρα και θα σου φτιαξω την ποικιλια να ξεκουμπιστεις ρομα δινει διαταγη και εχουν φυγει απαντες απο το μαγαζι Ρομά :φιλαρακι μου ειντες μπορει να ειναι χοντρη αλλα με φοβαται ιδιοκτητης : (σε υπαλληλο) φτιαξτου μια ποικιλια οπως θελει (κανει νοημα για το μικρο κουτι οχι το μεγαλο) Ρομά : (βλεπει την αλλαγη κουτιου) φιλε οκι εκει το αλλο κουτι πηρες καταλαθος ο ιδιοκτητης εχει αρχισει να χτυπαει το κεφαλι του και να παραμιλαει Ρομά :ελα σε πληρωσει τωρα φιλε μου (και γυρνωντας προς τον υπαλληλο λεει) φιλε μη κανεις γκυφτιες στο κρεας βαλε πολυ πολυ (την ωρα που πληρωνει λεει στον ιδιοκτητη) Ρομά : κοκα κολα ντεν εκει δωρο ;; ιδιοκτητης : οχι Ρομά :ναι αλλα εκει (δειχνει φωτογραφια μαγαζιου) εκει εχει και κοκα κολα ιδιοκτητης : ειναι φωτογραφια , δεν λεμε οτι ειναι δωρο η κοκα κολα,υπαρχουν αλλα πακετα που παει η κοκα κολα δωρο Ρομά : ποια πακετα ειναι αυτα;; ιδιοκτητης : τι μερα ειναι σημερα; (τυχαια μερα δεν θυμαμαι ) Ρομά : τριτη ιδιοκτητης : αυτα τα πακετα ξεκινανε την τεταρτη Ρομά : ωραια τα ερτει και αυριο αν μαρεσει το ποικιλια να παρω πακετο, τωρα ομως κανε ενα κοκα κολα ντωρο ιδιοκτητης : τελευταια φορα δεν ξαναχει παει να παρει μια κοκα κολα απο το ψυγειο και ακουγετε ο ρομα να φωναζει Ρομά :φιλε οκι αυτη την αλλη τελω που ντεν παχαινει να το πιει το γκυναικα μου ο τυπος εφυγε με 5 πακετα ποικιλιας τινγκα στα παντα που εχει μια ποικιλια,πληρωσε μονο για 1 ποικιλια + 1 κοκα λαιτ μεγαλη ο υπαλληλος ειχε πεθανει στα γελια για το ολο σκηνικο ο ιδιοκτητης πρεπει να ειχε παθει 5 εγκεφαλικα αφου εφυγε απο το μαγαζι μονολογωντας και για την ιστορια οταν ηρθε η ωρα να παραγγειλω πηρα ενα σουβλακι γιατι ειχα πρηστει απο τα γελια που ειχα κανει πραγματικα οσα χρονια και αν περασουν θα θυμαμαι τους διαλογους σαν χθες... 10 4 1 2
CheOnWeb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 56 minutes ago, GREGOR78 said: Ρομά :ελα σε πληρωσει τωρα φιλε μου (και γυρνωντας προς τον υπαλληλο λεει) φιλε μη κανεις γκυφτιες στο κρεας βαλε πολυ πολυ 😂 1
LiquidTroll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει συμβεί σε μένα, έχει συμβεί σε φίλο μου.... Είναι με το γκομενάκι σε ένα ΧΧΧ ξενοδοχείο. Την ώρα της πράξης και ενώ δίνει γκάζια, χτυπάει η πόρτα....... Βάζει γρήγορα το μποξεράκι του με το κατάρτι ακόμα ανασηκωμένο, και ξαφνικά μπαίνει ένα Ρωσοειδές ύψους 1.80 +. Κοπέλα: Γκεια σου, ο Γιαννης? Γιάννης: Ναι, ο Γιαννης είμαι, εσύ ποια είσαι? Κοπέλα: Απου του γραφείου. To γκομενάκι να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό! Γιάννης: Ποιο γραφείο? Κοπέλα: Eσύ πηρε τελεφον και είπες.....ντομάτιο 206, ξενοδοχείο Χ στην πλατεία Αττικής? Γιάννης: Εγώ??????????????? Γκομενάκι: Γιάννη, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????? Γιάννης: Κάποιο λάθος έχει γίνει.....σε παρακαλώ πάρε τηλέφωνο ποιον είναι να πάρεις και άσε μας ησύχους! Παίρνει τηλέφωνο, αρχίζει τα Ρώσικα, δεν καταλάβαινε ο Γιάννης τίποτε, αλλά έβλεπε πως έχει τσαντιστεί και σίγουρα έβριζε! Κοπέλα: Έγκινε λάθους, τελικά είναι ντομάτιο 206, ξενοδοχείο Attiki , όχι πλατεία Αττικής!Άλλους Γιάννης! Τους πιάνουν τα γέλια όλους......... Κοπέλα: Πρέπει να μου ντώσεις 15 Ευρώ Γιάννης: Εγω??????? Γιατί????? Κοπέλα: Για την βενζιν που χαλάσαμε...αλλιώς θα πρέπει να τα βάλω εγκώ..... Για να μην σας τα πολυλογώ, για να την ξεφορτωθεί, και επειδή το γκομενάκι περίμενε, της έδωσε ένα 20αρικο και την καλυνήχτησε..... Ακόμα γελάμε, μετά απο 16 χρόνια, για αυτό το σκηνικό !!! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από LiquidTroll 4 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, GREGOR78 είπε Σκηνικο που εγινε μπροστα μου αναμεσα σε πελατη (ρομά) και υπαλληλο σουβλατζιδικου και στην συνεχεια πελατης (ρομά) και ιδιοκτητη σουβλατζιδικου Η ιστορια εγινε πριν περιπου 7-8 χρονια,αλλα μου εχει μεινει αξεχαστη .... Σχολνωντας απο τη δουλεια περιπου 5 το απογευμα,παω να φαω κατι σε ενα σουβλατζιδικο στη γειτονια μου. Μπαινω μεσα δεν ειναι κανεις ,μονο ενας υπαλληλος ο οποιος κανει προετοιμασια σε πιτες ,ξυλακια σουβλακια,γυρο κτλ κτλ.. Αφου χαιρετιομαστε και με ρωταει τι θα παραγγειλω,του λεω κατσε να παρω ενα καταλογο να δω και σε λιγο σου λεω γιατι ειχα παει με την ιδεα για σουβλακια αλλα στην πορεια ηθελα κατι σε πλακωτη ή χαμπουργκερ .. Οση ωρα κοιταζα τον καταλογο σκαει μυτη ενας τυπας γυρω στα 40-45 με κοντο παντελονακι, πουκαμισακι λουλουδατο πολυχρωμο με ενα κουμπακι κουμπωμενο (κλασικα το μεσαιο ωστε να φαινεται η ολοστρογγυλη κοιλιτσα) , χρυσες αλυσιδες , χρυσα δαχτυλιδια και δε συμαζευεται.. Και καπου εδω ξεκιναει η ιστορια.. Υπαλληλος : Παρακαλω τι θα θελατε Ρομά : Μια ποικιλια παιντι Υπαλληλος : Για ποσα ατομα; ατομικη ή για περισσοτερα ατομα; Ρομά : Κοιταζει πανω απο τον παγκο (το μαγαζι ειχε τεραστιες φωτογραφιες σε καποια απο τα φαγητα που εφτιαχνε και αφου σταμπαρει την ποικιλια αναφωνει ) Να μια τετοια τελω,μεγκαλη Υπαλληλος : ωραια να σας κανω μια για 4 ατομα δηλαδη; Ρομά : Φιλε κοιτα να δεις,εγω τελει μια ποικιλια μεγκαλη γιατι το γκυναικα μου τρωει πολυ αν μου κανεις για 4 ατομα δεν μας φτανει,σου λεω τρωει πολυ Υπαλληλος : οποτε να σας κανω 2 ποικιλιες μια για 2 και μια για 4 ατομα; Ρομά :Ακου να δεις αντερφε μου,βλεπεις εξω το κλουβακι; Υπαλληλος: ναι Ρομά : βλεπεις που μπροστα ντεν ειναι κανεις; υπαλληλος : κυριε μου θα μου πειτε τι να σας φτιαξω γιατι περιμενει και ο αλλος πελατης διπλα σας (εγω δλδ) και του εχετε παρει την σειρα; Ρομά : φιλε ντεν καταλαβε τι ειπα; το γυναικα το εχω βαλει πισω στο κλουβακι γιατι ειναι χοντρο για αυτο τελω μια ποικιλια πολυ μεγαλη να φαμε 6 ατομα που ειμαστε υπαλληλος : η μεγαλη ποικιλια που εχουμε ειναι για 4 ατομα οπως σας ειπα, για αυτο να σας κανω μια μεγαλη και μια μικρη να βγουν για 6 ατομα; Ρομά : οκι τελω 1 ποικιλια για 6 ατομα,εσυ τες να παρω 2 για να πλερωσω πιο πολλα λεφτα υπαλληλος : ενταξει κυριε θα σας κανω μια μεγαλη για 6 ατομα αλλα θα τη βαλω σε κουτι για 4 ατομα γιατι σας ειπα οτι η μεγαλη που εχουμε ειναι για 4 ατομα ( ο υπαλληλος προφανως το ειπε ετσι για να τον ξεφορτωθει) Ρομά : μπραβο φιλε μου,το ξερα οτι θα τα βρουμε βαλε απολα μη λυπηθεις Ξεκιναει το παλικαρι να ψηνει και πιανει ενα κουτι μεγαλο ποικιλιας για να αρχισει να βαζει ντοματα-κρεμμυδι που ηταν ετοιμα Ρομά : τι κανεις εκει; υπαλληλος: σας φτιαχνω την ποικιλια κυριε ,μεχρι να ψηθουν τα κρεατα βαζω ντοματα-κρεμμυδι που τα εχω ετοιμα Ρομά : οκι φιλε μου ντεν καταλαβες καλα,ειπα τελω μια ποικιλια. εσυ πας και βαζεις ολα τα πραματα στο ιντιο κουτι,τι ποικιλια ειναι αυτο ; υπαλληλος κοκκαλωνει και εχει το υφος ενος λυπημενου κουταβιου που θελει να βαλει τα κλαμματα Ρομά : ακου τι τα κανει, τα βαλει σε ενα κουτι ολο ντοματα,σε αλλο ολο κρεμμυντι,σε ενα αλλο ολο πατατα και σε αλλο ολα τα κρεατα,ετσι ειναι το ποικιλια υπαλληλος: δεν γινετε αυτο,η ποικιλια μπαινει σε ενα κουτι και θα ειναι μεγαλη οσο μπορει να ειναι για 6 ατομα Ρομά : οκι οκι φιλε ,δε τελεις να με εξυπηρετησεις. το καταλαβα απο οταν μπηκα,με κοιταζες περιεργα υπαλληλος: τι ειναι αυτα που λετε,απλα σας εξηγησα οτι εχετε παρει τη σειρα αλλου πελατη και οτι η ποικιλα ειναι για 2 ή 4 ατομα και εσεις θελετε να σας κανω μια για 6 σε κουτι που χωραει για 4 ατομα και τωρα μου λετε να σας βαλω καθε ντοματα και κρεας σε ξεχωριστω κουτι ποικιλιας για 4 ατομα. συγνωμμη φιλε μου δεν γινοντε αυτα Ρομά : το ξερεις οτι δεν εισαι ενταξει φιλος; φωναξε το αφεντικο σου να δεις που ολα γινοντε υπαλληλος: κ. ....... μπορειτε να ερθετε να εξυπηρετησετε ενα πελατη; ιδιοκτητης : παρακαλω τι θα θελατε; Ρομά :τωρα φιλε μου με εσενα τα βγαλω ακρη, τελω μια ποικιλια μεγκαλη να σαν αυτη εδω πανω (φωτογραφια) αλλα να ξερει οτι το γκυναικα μου τρωει πολυ και ειμαστε 6 ατομα ιδιοκτητης : ενταξει φιλε μου θα σας κανει ο υπαλληλος μια ποικιλια να την παρετε υπαλληλος: δεν καταλαβατε τι θελει ο κυριος ιδιοκτητης : δηλαδη;; υπαλληλος : θελει να του βαλω σε 1 κουτι ποικιλιας μεγαλο ντοματα ,σε αλλο κρεμμυδι , σε αλλο πατατες,σε αλλο τα κρεατα Ρομά : και σε αλλο πιτες ,μην τις ξεχασεις ιδιοκτητης : ( με ελαφρυ χαμογελο) συγνωμμη κυριε αλλα δεν γινετε γιατι ... Ρομά :(αρχιζει να νευριαζει) γκιατι ρε φιλε ντε τελεις να μου φτιαξεις ποικιλια ; εισαι ρατσιστη; ιδιοκτητης :τι ειναι αυτα που λετε κυριε; ειναι θεμα της πολιτικης του μαγαζιου οι μεριδες να ειναι συγκεκριμενες , δεν ειναι θεμα ρατσισμου ,επειδη εισαστε ρομα δεν σημαινει οτι... Ρομά : ντεν ειμαι ρομα,γκυφτο ειμαι και εισαι ρατσιστη.. εγκω ... ιδιοκτητης :κυριε μου το ιδιο ειναι,δεν μπορω να σας κανω 5 ποικιλιες ετσι που λετε και να πληρωσετε για 1 Ρομά :1 σας ειπα οτι τελω μεγκαλη, οκι 5 ιδιοκτητης : για να καταληξουμε,θα σας κανω 1 μεγαλη , οχι σε καθε πακετο να βαλω και αλλο προιον,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ρομά : ( σε ηρεμο τονο ) φιλε ακου να ντεις εγκω ειμαι καλο ανθρωπο,πουλαω τωρα χωματα και γκλαστρε. τελει να σου δειξω;; το μαγκαζι σου ειναι αντειο,να σου φερω λιγκες γκλαστρες να το ομορφυνω οσο εσυ τα ετοιμαζεις την ποικιλια;; ιδιοκτητης :οχι φιλε μου δεν ενδιαφερομαι και σε παρακαλω να φ.. τρεχει ο ρομα στην πορτα του μαγαζιου φωναζει στη γυναικα και στα παιδια,ανοιγει η πλαινη πορτα της κλουβας και κατεβαινει μια τσιγγανα βαρεως τυπου με χρυσα παντου,πολυχρωμες φουστες και 4 τσιγγανακια 4-9 χρονω το πολυ κρατανε αλλα γλαστρες αλλα χωματα και τρεχουν μεσα στο σουβλατζιδικο ιδιοκτητης : ρε τι κανετε εκει;; βγειτε ολοι εξω απο το μαγαζι μου.. Ρομά : ειντες τι σου ειπα; μια ποικιλια τελει αυτη μονη της,που να φτασει 1 για 6 ατομα;; ιδιοκτητης :παρτε τα πραγματα σας και φυγετε μη φωναξω την αστυνομια τωρα Ρομά : να το φωναξει γιατι εισαι ρατσιστη φιλε μου και ντε τελεις να φαω,εγκω σε πληρωσει κανονικα ιδιοκτητης : παρτε τα πραγματα απο την πορτα τωρα και θα σου φτιαξω την ποικιλια να ξεκουμπιστεις ρομα δινει διαταγη και εχουν φυγει απαντες απο το μαγαζι Ρομά :φιλαρακι μου ειντες μπορει να ειναι χοντρη αλλα με φοβαται ιδιοκτητης : (σε υπαλληλο) φτιαξτου μια ποικιλια οπως θελει (κανει νοημα για το μικρο κουτι οχι το μεγαλο) Ρομά : (βλεπει την αλλαγη κουτιου) φιλε οκι εκει το αλλο κουτι πηρες καταλαθος ο ιδιοκτητης εχει αρχισει να χτυπαει το κεφαλι του και να παραμιλαει Ρομά :ελα σε πληρωσει τωρα φιλε μου (και γυρνωντας προς τον υπαλληλο λεει) φιλε μη κανεις γκυφτιες στο κρεας βαλε πολυ πολυ (την ωρα που πληρωνει λεει στον ιδιοκτητη) Ρομά : κοκα κολα ντεν εκει δωρο ;; ιδιοκτητης : οχι Ρομά :ναι αλλα εκει (δειχνει φωτογραφια μαγαζιου) εκει εχει και κοκα κολα ιδιοκτητης : ειναι φωτογραφια , δεν λεμε οτι ειναι δωρο η κοκα κολα,υπαρχουν αλλα πακετα που παει η κοκα κολα δωρο Ρομά : ποια πακετα ειναι αυτα;; ιδιοκτητης : τι μερα ειναι σημερα; (τυχαια μερα δεν θυμαμαι ) Ρομά : τριτη ιδιοκτητης : αυτα τα πακετα ξεκινανε την τεταρτη Ρομά : ωραια τα ερτει και αυριο αν μαρεσει το ποικιλια να παρω πακετο, τωρα ομως κανε ενα κοκα κολα ντωρο ιδιοκτητης : τελευταια φορα δεν ξαναχει παει να παρει μια κοκα κολα απο το ψυγειο και ακουγετε ο ρομα να φωναζει Ρομά :φιλε οκι αυτη την αλλη τελω που ντεν παχαινει να το πιει το γκυναικα μου ο τυπος εφυγε με 5 πακετα ποικιλιας τινγκα στα παντα που εχει μια ποικιλια,πληρωσε μονο για 1 ποικιλια + 1 κοκα λαιτ μεγαλη ο υπαλληλος ειχε πεθανει στα γελια για το ολο σκηνικο ο ιδιοκτητης πρεπει να ειχε παθει 5 εγκεφαλικα αφου εφυγε απο το μαγαζι μονολογωντας και για την ιστορια οταν ηρθε η ωρα να παραγγειλω πηρα ενα σουβλακι γιατι ειχα πρηστει απο τα γελια που ειχα κανει πραγματικα οσα χρονια και αν περασουν θα θυμαμαι τους διαλογους σαν χθες... Τραγική κατάσταση, εγώ δεν γέλασα καθόλου, επίτηδες πάνε και τα κάνουνε για να γλιτώσουν χρήματα και μετά σου πετάνε την καραμέλα του ρατσιστή που έχουνε μάθει όλοι. Για να έρθει πελάτης στο μαγαζί του να πάρει 5 γλάστρες και να πληρώσει για 1, θα τον πετάξει μάλλον με τις κλωτσιές κι αν ο πελάτης του κάνει κόνξες και δεν φεύγει, θα βγάλει και την καραμπίνα να τον πάρει στο κυνήγι. 10 1
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Για να μην σας τα πολυλογώ, για να την ξεφορτωθεί, και επειδή το γκομενάκι περίμενε, της έδωσε ένα 20αρικο και την καλυνήχτησε..... Δεν έδινε ένα 50άρι σύνολο να περνάγανε όλοι μαζί καλά λέω εγώ... 5 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις