kallair Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μια ιστοριουλα ακομα απο μενα, αρκετα soft σε σχεση με τα κουλα αλλων εποχων. σχετικα προσφατη. εχουμε διαφορους πελατες που τους πηγαινουμε πραγματα στο σπιτι.. εχουμε και μια γιαγια (ας την πουμε κυρα Χαρικλεια για τις αναγκες της ιστοριας) η οποια εχει καταπεσει κ ειναι σχεδον μονιμα στο κρεβατι κ παιρνει πανες ενηλικων απο εμας κ τις τα πηγαινουμε σπιτι. επειδη λοιπον δεν μπορει να κανει κ πολλες κινησεις με το Πι που προχωρα, την παιρνουμε παντα τηλ πριν ξεκινησουμε, να παει μεχρι την πορτα να ανοιξει, μην περιμενουμε, να της βαλουμε μεσα τα πραγματα κ της τα τακτοποιουμε σε συγκεκριμενα σημεια στο δωματιο της που τα φτανει με λιγες κινησεις... στο σπιτι μαζι της μενει ο εγγονος της που ειναι ενα τελειως μουροχαυλο κακομαθημενο 18-19χρονο που δεν παει ουτε μεχρι το φαρμακειο να της παρει τα φαρμακα.. Μας παιρνει λοιπον τις προαλλες τηλεφωνο, μας λεει τι πραγματα θελει, τα ανεβαζει ο αδερφος μου στο σπιτι της(το οποιο ειναι σε αποτομη ανηφορα κοντα μας, 3 στενα πανω και βαλε), ανοιγει ο εγγονος μιας κ ηταν σπιτι(ελειπε φανταρος) του τα δινουμε κ φευγει κ γυριζει μαγαζι ο αδερφος μου... μετα απο λιγο χτυπαει το τηλεφωνο... Κυρα Χαρικλεια: καλησπερα παιδι μου Εγώ: καλησπερα σας. τι παθατε; Κυρα Χαρικλεια: ξεχασες να μου τα βαλεις τα πραγματα στην θεση τους Εγώ: Μα ειναι εκει ο εγγονος σας. Κυρα Χαρικλεια: Ναι αλλα αρπαζεται οταν του μιλαω, ελα να μου βαλεις τα πραγματα στην θεση τους. Εγώ: καλα ειναι εκει ο εγγονος και θελετε να αφησω παλι το μαγαζι, να ανεβω μεχρι το σπιτι για να σας φτιαξω τα πραγματα εκει που τα θελετε; δεν γινονται αυτα τα πραγματα κυρα Χαρικλεια.. 2 10
panosk0 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Σε βενζινάδικο , έρχεται ένας - γεια σου - γεια σας - μπορείς να μου βάλεις 3 ευρώ βενζινη ;; ( μηχανάκι ) - μάλιστα ( με απορία ) Μετά από δυο μέρες - γεια σου - γεια σας κύριε Μηνα - μπορείς να μ βάλεις 5 ευρώ βενζινη ;; - Ωπ ταξιδάκι ο κύριος μηνας ;;; με απορία με κοιτάει κ γελάει ! - γιατί με κοροϊδεύεις παιδί μου; αντε να του εξηγήσω τώρα ... - τπτ τπτ καλό δρόμο 1 1
billathens! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή πελάτισσα μπήκε στο σουβλατζιδικο και ρωτάει αν κάνουμε σουβλάκια. Οι μισοί κοιταχτηκαμε δαγκωμενοι 😋 Δεν λέω μετα πού ρώτησε αν κάνουμε ντελιβερι.. Πταίσμα🤣 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από billathens!
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Την καλημέρα στο φορουμ. Να μοιραστώ λοιπόν και εγώ την εμπειρία μου. Δούλεψα πέρσι το φθινόπωρο σε ένα βενζινάδικο. Μεσημεριανή βάρδια, γύρω στις 15:00 σκάει μύτη ένας τυπάκος μικρός σε ηλικία, ξένος. -Καλησπέρα σας -30€ απλή -Μάλιστα Λίγο πριν τελειώσει η κάνουλα πάω να πληρωθώ, μου αφήνει 50ρικο. Και όπως το παίρνω, παράλληλα τελειώνει η κάνουλα και κάνω την κίνηση να απλώσω το χέρι μου να την βγάλω από το τεπόζιτο. Τον ακούω τον τύπο, βαζει μπρος και ξεκινάει να φύγει με την κάνουλα πάνω. Το τζάμι που του μίλησα το σήκωσε. Ύστερα από φωνές τον σταμάτησα στο αμήν, πριν κοπεί η σωλήνα. Έρχεται πίσω, του βγάζω την κάνουλα, του δίνω και τα ρέστα και μου λέει το ιστορικό -Νόμιζα πως τελείωσες μου λέει. Γιατί δεν την έβγαλες;;; -Γιατί ήσασταν πολύ βιαστικός. Ούτε τα ρέστα σας δεν θα πέρνατε 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Βενζινάς εγώ και έρχεται πελάτης με BMW 7αρα νομίζω να του γεμίσω .Γεμίζω ξέχειλα ,πληρώνει (70;€) φευγει και μετά απο 2 λεπτά ξανάρχεται.Με έκλεψες ,κοίτα ο δείκτης ίσα που ανέβηκε!!Μα τι λέτε δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Με εκλεψες.Ανοίγω την τάπα μπροστά του και η βενζίνη ήταν όντως μέχρι τα χείλη .Αυτός έσβησε το αμάξι όταν ήρθε αλλά γύρισε τον διακόπτη όσο έριχνα καύσιμο και δεν έδειχνε γρήγορα ο δείκτης. Μπηκε στο αμάξι και έφυγε χωρίς να ζητήσει ούτε ένα συγνώμη, 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ήμουνα σε βενζινάδικο όπου ένας κάτοχος (?) Cayenne έκανε ολόκληρη φασαρία και έφερε την αστυνομία γιατί έλεγε ότι ο βενζινάς τον έκλεψε. Ότι το ντεπόζιτό του έχει τόση χωρητικότητα και άρα αφού έβαλε τόσα λίτρα έπρεπε να πληρώσει 100 ευρώ ενώ ο βενζινάς τον χρέωσε 102. Τον έκλεψε για 2 ευρώ
gregory22 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τον παλιό καλό καιρό όταν είχα πρωτογνωρίσει τη σύζυγο, είχε δουλέψει σε 3-4 τράπεζες. Σε μια απο αυτές λοιπόν, κάθε τέλος του μήνα πήγαινε η κυρά Αλέκα για να....βεβαιωθεί σχετικά με την αξιοπιστία του κρατικού μηχανισμού. Αφού καθόταν στους καναπέδες αναμονής και έπινε το καφεδάκι που της κέρναγε η τράπεζα, -ναι τότε δεν είχαν χαρτάκι με αριθμο-, ανέβαινε 15 θέσεις απο το τέλος της ουράς σε 3 δευτερόλεπτα και τσουπ στο ταμείο.... -Καλημέρα σου κορίτσι μου! -Καλημέρα κα Αλέκα -Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια ανάληψη τη σύνταξή μου και του άντρα μου -Βεβαίως κα Αλέκα, τα θέλετε σε ψιλά? -Μπα όχι όπως θέλεις δεν με πειράζει. Μετά απο δύο αναλήψεις, εκτυπώσεις και υπογραφές, της παραδίδει τα χρήματα των δύο συντάξεων και η κα Αλέκα αρχίζει να τα μετράει στο ταμείο καθυστερόντας μια ουρά 20 ατόμων και βάλε, με τους πισινούς να γαμοσταυρίζουν. -Α εντάξει είναι βλέπω τα λεφτά, 1000 τα δικά μου και 1200 του συζύγου μου...(φανταστειτε μια γιαγιά 80 ετών σε πόση ώρα μετρά τόσα λεφτά) -Ναι κα Αλέκα, θέλετε κάτι άλλο? -Φυσικά, τώρα βάλτα ξανά μέσα..... -$%#&$&^%&*^* Αυτό γινόταν κάθε τέλος του μήνα, λίγες ώρες μετά την καταβολή των συντάξεων Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από gregory22 3
kallair Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Μου έχει συμβεί στο corsa και ειδικά στην πρώτη φορά παραξενεύτηκα. Δεν πήγα όμως πίσω στο βενζινάδικο να κράξω το παιδί, αλλά έφυγα ελπίζοντας οτι θα ανέβει η βελόνα, κάτι που έγινε λίγα χλμ πιο πέρα. Iστορια του αδερφου μου απο την πλευρα του παράξενου(;) πελατη σε βενζιναδικο μιας και ειπες corsa.. Τα corsakia εχουν περιεργο δεικτη βενζινης συγκεκριμενα αν βαλεις κατω απο ενα ποσο παιζει να μην ανεβει ποτέ ο δεικτης της βενζινης. Για αυτο το λογο πλεον, ΠΑΝΤΑ βαζουμε απο 20 ευρώ και πανω γιατι πχ με 10 ευρώ βενζινη δεν ανεβαινει ποτέ ο δεικτης βενζινης. Ειναι λοιπον στο νησι ο αδερφος μου με την (πλεον γυναικα του) κοπελα του και εχουν κατεβει με το αμαξι. το αμαξι το εχουν ελαχιστο καιρο στην κατοχη τους κ δεν ειχε τυχει ποτε να βαλουν μικρό ποσο. το νησι εχει 2-3 βενζιναδικα.. κ επειδη τελειωνε η βενζινη, πηγαν εβαλαν 10 ευρώ μονο από αυτόν που τους ειχε πει συγγενης να τον αποφευγουμε γτ μαλλον κλεβει... βαζει λοιπον τα 10 ευρώ.. προχωραει... δεν ανεβαινει ο δεικτης ουτε εκατοστο. εγκεφαλικο ο αδερφος μου γυριζει πισω και βαζει τις φωνες στον βενζινα.. Αυτός αταραχος του λεει μην αγχωνεσαι αγορι μου κ του βαζει χαλλλλαρος ενα 10αρικο ακομα (για την ιστορια οντως το συγκεκριμενο βενζιναδικο κλεβει κ το αποφευγουμε). Τελικη καταληξη: ο δεικτης ανεβηκε αμεσα μετα απο λιγο εκει που πρεπει να ανεβει κανονικα (φανηκαν δλδ κ τα υπολοιπα 10 ευρω κ ανεβηκε αρκετα) και μαθαμε για την ιδιαιτεροτητα του corsa στον δεικτη βενζινης...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Σύντομο διάλειμμα για διακοπές, ξεκούραση και ...περισυλλογή! 3 3 2 26
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Λοιπόν, επειδή αύριο ξεκινάει η άδειά μου (μη χαίρεστε από τη δουλειά θα λείπω όχι απο το insomnia...) θα δείξω καλοσύνη και κατανόηση. Έγινε ένα μίνι σκούπισμα (4-5 σελίδες πίσω μόνο) οπότε φροντίστε να μην ξεθάψετε παλιά μηνύματα και αρχίσετε πάλι τα offtopic κλπ. Όπως σας έχω ξαναπεί, όταν τα offtopic είναι πολλά και η απομάκρυνσή τους απαιτεί σημαντικό χρόνο, είναι προτιμότερο να τα κλειδώνουμε οριστικά. Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία του topic... 19 10 1
tommybertsen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Αυτή τη στιγμή είμαι δουλειά. Το συμβάν έλαβε χώρα πριν κάνα δίωρο. Είμαι για μάζεμα βιβλίων από το τμήμα της λογοτεχνίας. Μεταξύ αυτού και ενός άλλου τμήματος, μεσολαβούν σκαλιά. Λίγο νωρίτερα βλέπω πελάτη σε άλλο τμήμα, να ρωτάει που βρίσκεται κάποιο βιβλίο. Του λένε (λογοτεχνικό ήταν ). Όσο είμαι στα σκαλιά για μάζεμα βιβλίων, τον ακούω να ρωτάει ξανά το ίδιο σε άλλη υπάλληλο. Πάει να κατεβεί τις σκάλες και με ρωτάει και εμένα. Τον έστειλα επίτηδες στο ίδιο τμήμα που τον είχα δει αρχικά και μου λέει " μα μου είπαν λογοτεχνία". Οκ του λέω. Γιατί ρωτάτε τρεις φορές λοιπόν; Πήγε λογοτεχνία. Απορώ πραγματικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ήθελε να τον πάρεις από το χεράκι και να του το δείξεις, αν όχι να του το φέρεις. 😛 1
Gkstavros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Λοιπόν μια δικιά μου ιστορία πριν χρόνια όταν δούλευα σε κατάστημα γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας (είχα και άλλες ιστορίες αλλά τις έχω ξεχάσει). Να σημειώσω ότι στα 50 μέτρα από το κατάστημα που δούλευα υπάρχει και ένα μαγαζί άλλης μεγάλης γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας. Μεσημέρι Τετάρτης , το μαγαζί έκλεινε στις 15:00 η ώρα , κατά τις 14:00 η ώρα εγώ και δύο παιδιά ακόμα ( ο ένας ήταν ο διευθυντής) καθόμαστε ο καθένας στο pc του χαλαρά γιατί δεν είχε δουλεία. Ήταν άδειο το μαγαζί και μπαίνει πελάτης ( γύρω στα 50 ) , με το που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει αρχίζει (δίπλα στην είσοδο , ίσα που είχε μπει). - Πελάτης : Είστε κλέφτες , απατεώνες , με κλέβετε μου χρεώνετε ότι θέλετε και πολλά αλλά με βρισιές. Εμείς και οι 3 τον κοιτάμε (σκέψη στο μυαλό "άλλη μια Τετάρτη άλλος ένας τρελός " γνωστό φαινόμενο..) Αφού τελείωσε αυτά που έλεγε πετάει και το γνωστό - Πελάτης : Θα φύγω από εσάς , με χάσατε από πελάτη και που είναι το κατάστημα τάδε; ( η άλλη γνωστή εταιρία που ήταν δίπλα μας) . - Διευθυντής : (Ήρεμα και χαλαρά) Όπως βγαίνετε στα αριστερά σας στα 50 μέτρα. Φεύγει ο πελάτης. Συνεχίζουμε εμείς χαλαρά στα pc , άδειο το μαγαζί ακόμη και σε 10 λεπτά ξανά μπαίνει μέσα ο ίδιος με ύφος θιγμένο. - Πελάτης : Καλά θα με αφήσετε να φύγω έτσι ; Δεν θα μου κάνετε καλύτερη προσφορά , δεν σας νοιάζει το πρόβλημα μου; - Διευθυντής : (Θεούλης απαντάει χαλαρά) Συγνώμη κύριε , μπήκατε μέσα και αρχίσατε να μας βρίζετε , δεν μας είπατε το πρόβλημα σας , δεν μας ζητήσατε βοήθεια και τι θα έπρεπε να κάνουμε; - Πελάτης : Θα έπρεπε να τρέξεις να ενδιαφερθείς για το πρόβλημα μου χωρίς να στο πώ. -Διευθυντής : Αν μας το ζητούσατε εννοείται και θα κάναμε ότι καλύτερο. Τέλος πάντων , ποιο είναι το πρόβλημα σας ; - Πελάτης : Τώρα δεν θέλω, τώρα φεύγω με χάσατε.. Και έφυγε.. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Gkstavros 2 2
dionisios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Σε "μεγάλη" εταιρία αποφάσισαν να αλλαχτούν οι οθόνες των τερματικών από 17'' σε 24''. Αλλάζω στο νομικό τμήμα, και αφού έχουν αφαιρεθεί οι οθόνες και έχουν αντικατασταθεί με τις καινούργιες και πριν ακόμα πατήσουν το power button τρέχει μια δικηγόρος προς το μέρος που τοποθετούσαμε τις παλιές με τρελό άγχος και φόβο!!! "την παλιά μου οθόνη θα την κρατήσω γιατί έχω πολλά αρχεία στην επιφάνεια εργασίας (desktop)!!" OK 6
chill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτήκοος/ αυτόπτης μάρτυρας στα κάτωθι περιστατικά χτες σε super market γνωστής αλυσίδας.... 1. Στα αλλαντικά: Π=πελάτης, υ=υπάλληλος αμφότεροι γυναίκες π: θα ήθελα σαλάμι αέρος υ: προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο; π: να αυτό εκεί (δείχνει κάποιο που δεν είχε ανοιχτεί) το ανοίγει η υπάλληλος υ: πόσο να σας κόψω; π: 5 πόντους! υ: συγνώμη; π: 5 πόντους καλέ! υ: 5 πόντους η κάθε φέτα εννοείται; π: είσαι σοβαρή; αν είναι 5 πόντους η φέτα πως θα το φάω θα πνιγώ! Θέλω 5 πόντους σαλάμι αέρος τόσο δύσκολο είναι πια; υ: συγνώμη απλά δεν μου το έχουν ξαναζητήσει έτσι. κόβει η υπάλληλος ένα κομμάτι..... π: αυτό κοπέλα μου δεν είναι 5 πόντοι.....μάλλον δεν ξέρεις από πόντους εσύ!!! 2. Στο ταμείο είμαι με τη σύζυγο μου και τοποθετούμε τα πράγματα πάνω στον πάγκο για να τα σκανάρει η ταμίας σκάει άντρας 60άρης μέσα στο μαγαζί και έρχεται και αφήνει ένα τεράστιο έντομο στο ταμείο. Λέει ο 60άρης στην ταμία - Σου το έφερα δώρο για να σου κρατάει παρέα, δεν θα φύγει του έχω κόψει τα φτερά. Πετάγονται ταμίας και σύζυγος από την τρομάρα τους εγώ Παυλόπουλος (:lol:) και ο άλλος φεύγει για ψώνια Σύζυγος: Καλά ρε είσαι βλαμμένος; Πετάς το έντομο δίπλα στα τυριά μου πάνω στην κοπέλα; (κινείται προς το μέρος του ταμείου) 60άρης βλαμμένος: Άμα εγώ είμαι βλαμμένος, εσύ είσαι......ανώμαλη! Σύζυγος: είσαι σοβαρός; Κάπου εδώ έρχεται και η δικιά μου σειρά καθώς το παυλόπουλος mode απενεργοποιήθηκε αυτόματα οπότε τον άρχισα στα μπινελίκια και εξαφανίστηκε. Όχι εκτός καταστήματος αλλά για ψώνια Για την ιστορία η ταμίας πήρε το έντομο με ένα έντυπο προσφορών και το απομάκρυνε... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από chill 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις