Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, elteo είπε

Πολύ λαρτζ ο βενζινάς. Έχω δει να βάζουν ουκ ολίγες φορές 5ευρο.

σε Μ2 ? και ζητουσε και αζωτο για τα λαστιχα ? ειχε και υφος βασιλια ?

10 ώρες πριν, bbbb είπε

Και καλά έκανε που έφυγε. Δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει όσο θέλει. Και εγώ πήγα σε ενα βενζινάδικο της πόλης μου πριν 4 χρόνια να βάλω 5€ βενζίνη στο swift μου. Με ειρωνικό υφάκι ο βενζινάς μου λέει "δε θα πας μακριά ε?" Προσβλήθηκα και έφυγα και πήγα στο παραδίπλα βενζινάδικο όπου με εξυπηρέτησαν χωρίς ερωτήσεις. Ο άλλος ο βενζινάς από τότε έχει να με δει να ξαναπατήσω στο μαγαζί του. Εν τω μεταξύ τώρα που έχουν βάλει σχεδόν όλοι αυτόματους πωλητές, βλέπω και εγώ αρκετούς να βάζουν 5€ και δεν ασχολούνται και με την φάτσα του κάθε βενζινά

οταν εχεις υφος καρδιναλιου, σε φαση χαρη σας κανω που ακουμπατε το κουτι μου..

ζητας αζωτο για τα λαστιχα και τελικα μιλαμε για 13€ δηλαδη για 5-7 λιτρα σε αμαξι που καιει 30..

καλυτερα να πας αλλου αν δεν αντεχεις την πλακα...

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bbbb είπε

Και καλά έκανε που έφυγε. Δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει όσο θέλει. Και εγώ πήγα σε ενα βενζινάδικο της πόλης μου πριν 4 χρόνια να βάλω 5€ βενζίνη στο swift μου. Με ειρωνικό υφάκι ο βενζινάς μου λέει "δε θα πας μακριά ε?" Προσβλήθηκα και έφυγα και πήγα στο παραδίπλα βενζινάδικο όπου με εξυπηρέτησαν χωρίς ερωτήσεις. Ο άλλος ο βενζινάς από τότε έχει να με δει να ξαναπατήσω στο μαγαζί του. Εν τω μεταξύ τώρα που έχουν βάλει σχεδόν όλοι αυτόματους πωλητές, βλέπω και εγώ αρκετούς να βάζουν 5€ και δεν ασχολούνται και με την φάτσα του κάθε βενζινά

9 ώρες πριν, k_w_t είπε

Εχω βαλει 5€ σε βενζιναδικο και μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα ο βενζινας... Δεν πας και πολυ μακρια ε?

Οχι μεχρι ενα καλυτερο βενζιναδικο θελω να παω του απαντησα.....

Θυμήθηκα σκηνικό σε βενζινάδικο, παλιά τις καλές εποχές δεκαετίας '00.

Μπαίνει μετά από μένα στο βενζινάδικο τυπάς (ας τον πούμε Mr.Large) με φτιαγμένο Opel Astra, κατεβαίνει στην αντλία με τον συνεπιβάτη του με τον οποίο συνεχίζει κουβέντα που είχαν:

Mr.Large (στον συνεπιβάτη): - ...ρε σου λέω στη Γερμανία πάνε στο σούπερ μάρκετ και αγοράζουν το καρπούζι σε φέτες, τόσο καρμοίρηδες! Εδώ τουλάχιστον έχουμε λεφτά και μπορείς να πάρεις ολόκληρο καρπούζι να το φας, να ευχαριστηθείς! Μια χαρά είμαστε σου λέω!

Βενζινάς: - Καλημέρα, πόσο βάζω;

Mr.Large: - Βάλε €5.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πριν δούλευα σε τηλεφωνικό κέντρο τράπεζας. Νωρίς το πρωί, δεν έχει κλήσεις, ο φίλος και συνάδελφος δίπλα μιλάει με εταιρικό πελάτη. Κάποια φάση περνάει από δίπλα μας κοπέλα που δούλευε στον ίδιο όροφο, αλλά σε άλλη ομάδα. Απίστευτα όμορφη, μιλάμε για φάση καρτούν, να νομίζεις ότι σου πετάει βέλη ο έρωτας στην πλάτη. Την βλέπουμε, πατάει mute ο δικός μου τον πελάτη του, γυρνάει και μου λέει πω ρε φίλε, τί γυναίκα είναι αυτή. Βγάζει το mute, συνεχίζει και μιλάει με τον πελάτη του, αλλά έχει γίνει κόκκινος σαν παντζάρι. 

Νόμιζε ότι πάτησε mute, αλλά είχε αστοχία υλικού η συσκευή και τον άκουσε ο πελάτης. Αλλά καλό κουμάσι και αυτός, ρωτάει τον δικό μου τί, τί, πέρασε τίποτα καλό; 😛 😛 😛 

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Narayan είπε

Θυμήθηκα σκηνικό σε βενζινάδικο, παλιά τις καλές εποχές δεκαετίας '00.

Μπαίνει μετά από μένα στο βενζινάδικο τυπάς (ας τον πούμε Mr.Large) με φτιαγμένο Opel Astra, κατεβαίνει στην αντλία με τον συνεπιβάτη του με τον οποίο συνεχίζει κουβέντα που είχαν:

Mr.Large (στον συνεπιβάτη): - ...ρε σου λέω στη Γερμανία πάνε στο σούπερ μάρκετ και αγοράζουν το καρπούζι σε φέτες, τόσο καρμοίρηδες! Εδώ τουλάχιστον έχουμε λεφτά και μπορείς να πάρεις ολόκληρο καρπούζι να το φας, να ευχαριστηθείς! Μια χαρά είμαστε σου λέω!

Βενζινάς: - Καλημέρα, πόσο βάζω;

Mr.Large: - Βάλε €5.

Καρπούζια με ΠΑΣΟΚ, βενζίνη με ΣΥΡΙΖΑ

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Ξύνεις πληγές τώρα με τα καρπούζια....

Φέτος έχω κάνει τραγικές επιλογές.

Πριν πολλά χρόνια σε μανάβικο. Το χτύπημα ήταν στάνταρ στα καρπούζια,βέβαια υπήρχαν διάφορα χτυπήματα των οποίων τα ακούσματα έκριναν την ποιότητα του εσωτερικού. Κάποιοι άλλοι τα σηκωνανε και τα πατούσαν βάζοντας το στο αυτί τους και έκριναν, βάση "κρακ" αυτή την φορά, την ποιότητα του καρπουζιού. Ένας μια φορά το σήκωσε και φώναξε μπροστά στο πράσινο φρούτο, όχι για να πάρει απάντηση, αλλά για να κρίνει την ποιότητα του εσωτερικού ανάλογα με την διάδοση του ήχου μέσα του!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Πριν πολλά χρόνια σε μανάβικο. Το χτύπημα ήταν στάνταρ στα καρπούζια,βέβαια υπήρχαν διάφορα χτυπήματα των οποίων τα ακούσματα έκριναν την ποιότητα του εσωτερικού. Κάποιοι άλλοι τα σηκωνανε και τα πατούσαν βάζοντας το στο αυτί τους και έκριναν, βάση "κρακ" αυτή την φορά, την ποιότητα του καρπουζιού. Ένας μια φορά το σήκωσε και φώναξε μπροστά στο πράσινο φρούτο, όχι για να πάρει απάντηση, αλλά για να κρίνει την ποιότητα του εσωτερικού ανάλογα με την διάδοση του ήχου μέσα του!

Πως κρατιοσουν ρε?🤣

Εγω αμα εβλεπα καποιον να κραταει ενα καρπουζι και να του μιλαει θα ειχα κατουρηθει!

Δημοσ.

Έχουμε ξηλώσει κτηνιατρείο φίλου για μεταφορά και έρχεται κυρία και ζητάει τροφή. Εμείς μες στην σκόνη και τη μπίχλα, λέει ο γιατρός δεν γίνεται τώρα. Αφού ρίχνει μια μίρλα ότι δεν θα χει να φάει το κουτάβι, αναγκάζεται και σκίζει σακούλα να της βγάλει τα 5 ευρώ που ήθελε.

Και πριν φύγει του ρίχνει και ένα επικό "μήπως έχεις να μου χαλάσεις 100ευρώ?"

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν συνεχίσετε τα offtopic, ξέρετε τι έρχεται...

Οοοοοοοοοοοοοοοοχι. Ε καλε moderator???? Oχι οχι στο topic το λουκετο να εδω στο μπρατσο βαλ'το!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεσημέρι Ιουνίου, τα κλιματιστικά να δουλεύουν στο φουλ! Ζεστη καταραμένη.

Ξαφνικά Τσουυυυυυυπ, πέφτουν όλα......Ουτε UPS ούτε τίποτε....

Ακους ένα ξαφνικό %$#^%$&$^%$&%^$&&^%$& απο όλα τα γραφεία που δεν είχανε σώσει την δουλειά τους.

Αφεντικό: Δεν σας έχω πει να μην ανοίγετε όλα τα κλιματιστικά μαζί?

Εγώ: Και πως να τα ανάβουμε? Με βάρδιες?\

Αφεντικό: Οχι εξυπνάδες σε μένα κύριε LiquidTroll, γιατί εσείς φταίτε για αυτό!!!!

Εγώ : Καλά αυτό ειναι το μόνο σίγουρο......

Αφεντικό: Εσείς βέβαια! Με αναγκάσατε να βάλω Aircondition στο σέρβερ ρουμ! Λοιπον, τελείωσε, το κλείνουμε, θα ανοίξουμε το παράθυρο να παίρνει αέρα

Πάω στο σέρβερ ρουμ, κοιτάω τα πάντα, είχε μαμηθεί το σύστημα. Βαζω το backup, επαναφέρω τα πάντα...

Ερχεται πάνω ο υπέυθυνος του βενζινάδικου

Υπεύθυνος: Λοιπον την άλλαξα την ασφάλεια......αλλα να ξέρεις ότι κάποια στιγμη θα παρουμε φωτιά και θα γίνουμε παρανάλωμα......

Αφεντικό : TΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

Πάω ξανα στο σέρβερ ρουμ να δω οτι ολα πανε καλα.Μπαίνω μέσα, απο το παράθυρο έμπαινε τόση ζέστη, που θα την ζήλευε ο Βεελζεβουλ.

Πιάνω τα ρουτερς, βράζουνε.......Πάω στο γραφείο μου, ξέροντας τι με περιμένει....

μπλιπ μπλιπ μπλιπ (τηλεφωνο)

Αφεντικό : κύριε Liquid δεν ...

Εγώ: Δεν έχετε Ιντερνετ. Το ξέρω. Αφου κλείσαμε το air condition, λογικό, βράζουνε τα ρουτερς.

Αφεντικό : ΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ???? Τέλος πάντων, ανοίχτε το, αλλά κλείστε το δικό σας!

Εγώ: ΟK, θα το ανάψω, αλλα το δικό μου δεν το κλείνω για κανένα λόγο.

Ξανα ανάβω το aircondition στο server room, μετά απο μία ώρα.....ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΠ .....BLACKOUT!!!!

Καντήλια απο όλους, αυτή την φορά προς το αφεντικό. "Τι πράγματα είναι αυτά", "Πως περιμένετε να δουλέψουμε έτσι....", το αφεντικό πανικόβλητο και τσαντισμένο, κατεβαίνει στο βενζινάδικο. Ανεβαίνει επάνω.

Αφεντικό: Λοιπον κορίτσια( στην ρεσεπτιόν), εσείς που έχετε την κεντρική πόρτα, δεν θα το ανάβετε, θα ανοίγετε την πόρτα.....Γιατί οι υπόλοιποι είναι πολύ ευαίσθητοι.

Κορίτσια στην Ρεσεψιόν: Οκ.....................αλλα θα σκάσουμε............

Την άλλη ημέρα, μπαίνω μέσα στην εταιρία, και βλέπω τα κορίτσια να έχει ιδρώσει μέχρι και στο μ%$#ι τους!

Εγώ: Ρε σεις, ανοίξτε το air condition, θα πεθάνετε εδώ μέσα......

Personal Assistant: (Τσαντισμένα πολύ) Τι να κάνουμε.....για το κωλο σέρβερ ρουμ, δεν έχουμε εμείς air condition....μην πάθει τίποτε ο κωλοσέρβερ και τα κωλο ρουτερ!!! Κατάλαβες φίλε μου???

Εγώ: Μάλιστα...........ωραία κλείστο στον σερβερ, και ανοιξε το δικό σου! ( το κλείνει και ανοιγει)..

Μετα απο καμια ωρίτσα......Τσουυυυυυυυπ, πάλι blackout!!!! Εγώ να γελάω για να μην κλάψω!

Εγώ : Τι έλεγες?

ΚΑτεβαίνει ο αφεντικός κάτω στο βενζινάδικο, και αναγκάζει αυτους να μην έχουνε aircondition! Επανέρχεται το ρεύμα, αφου αλλάξανε ασφάλεια, για άλλη μια φορά!

Εγώ : κ. Αφεντικό, αν συνεχίσουμε έτσι, θα καούνε όλα. Ο σέρβερ, και οι υπολογιστές των χρηστών! Να αγοράζαμε τουλάχιστον ένα UPS? \

Επίσης, θα πρέπει να φέρετε έναν ηλεκτρολόγο, να σας αλλάξει τις ασφάλειες σε κάτι πιο μεγάλο, και τα καλώδια, ουτως ώστε να σηκώνουν περισσότερο φορτίο.

Αφεντικό: Δεν δέχομαι υποδείξεις κ.LiquidTroll. Ξέρω.......................

Επαναφέρω ξανά τον Σερβερ, και όλα πάλι δουλεύουν σωστά.

ΚΑτα τις 4 το απόγευμα......μαντέψτε.....ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ.....ΠΆΛΙ BLACKOUT!

Βγαίνουν οι πάντες έξω απο την εταιρία για τσιγάρο.....έρχεται το ρεύμα, αφου αλλάξανε πάλι ασφάλεια,δεν πάει κανένας μέσα, αφου όλοι λέγανε " Τι μπουρδέλο είναι εδω μέσα", " Τι πρα΄γματα είναι αυτά", "Δεν πάω μέσα , θα ξαναπέσει έτσι και αλλιώς"

Πάω στον σέρβερ.....Πάλι μαμηθηκε....ωχ...πάω να κάνω πάλι restore, ΔΕν.......

Παίρνω τον εξωτερικό που είχε τα backup, τον βάζω αλλου, έχει καταστραφεί!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???????

Κάθομαι, ψάχνω ψαχνω....δεν μπορώ να κάνω τίποτε.....Παίρνω τηλέφωνο έναν γνωστό που είναι ελαφρώς γκουρού...τίποτε...δεν μπορεί να βοηθήσει.......Η ώρα έχει πάει 10.30 το βράδυ.

Αρχίζω να γράφω σε φόρουμς, μπας και μου πουνε καμια λύση. Μέχρι τις 2 το πρωί, διάβαζα απαντήσεις, με κύριες το "U are fucked!"

Απο τις 2 μέχρι τις 4 ήμουνα στο γραφείο μου σε φάση κατάθλιψης.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Να το ξανα στήσω απο την αρχή? ΤΑ χάσανε όλα......Θα γίνει χαμός!!!

Η ώρα είχε πάει 5.30, και ήμουνα στο σέρβερ ρουμ σχεδόν κλαίγοντας......

Δεν γίνεται, δεν μπορώ, δεν αντέχω άλλο. Αποφασίζω να παραιτηθώ και να τους χιαρετίσω, αφου η ίδια μου η μάνα, αφου εβλεπε ότι είχα πεθάνει στο άγχος και την κουραση, και είχα πάθει πρόβλημα στο έντερο, μου είχε πει:

"Αγόρι μου, αν είναι να μου αρρωστήσεις, χίλιες φορές να μείνεις άνεργος!! Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι!"

Με έπαιρνε η μανα τηλέφωνο όλο το βράδυ, και η κοπέλα μου, και μου λέγανε να φύγω, να τα παρατήσω όπως είναι και να πάω σπίτι, και το πρωί να του πω ότι δεν έφταιγα εγώ.

Η ώρα έχει πάει 7.30 το πρωί, και αποφασίζω ότι δεν αντέχω άλλο. Ως εδώ. Τα όριά μου έχουν ξεπεραστεί προ πολλου. Αποφασίζω να παραιτηθώ!

Η ώρα πάει 9, με βλέπουν οι συνάδελφοι ξενυχτισμένο και στα πρόθυρα κλινικής κατάθλιψης!

Λογίστρια: "Μην μου πεις οτι ήσουνα εδώ όλο το βράδυ"

Εγώ: " Ω ναι................."

Η συνέχεια εδώ

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 9
  • Sad 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τωρα μολις ηρθε πελατης που ζητησε 3 φαρμακα παρα πολυ βαρια τα οποια εχουν καταργηθει εδω και δεκαετιες,αλλά και καποια άλλα 2 συγχρονα, και συνηθως χρησιμοποιουνται για να φτιαχνουν φολες η να καθαριζουν ολοκληρες περιοχες απο χλωριδες και πανιδες.Μολις του ειπα για συνταγογραφηση και καταγραφη με ταυτοτητα εψαχνε την πορτα για να φυγει γρηγορα ουτε γεια δεν ειπε.

Επεξ/σία από Paris777
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tzelen είπε

Χρόνια πριν δούλευα σε τηλεφωνικό κέντρο τράπεζας. Νωρίς το πρωί, δεν έχει κλήσεις, ο φίλος και συνάδελφος δίπλα μιλάει με εταιρικό πελάτη. Κάποια φάση περνάει από δίπλα μας κοπέλα που δούλευε στον ίδιο όροφο, αλλά σε άλλη ομάδα. Απίστευτα όμορφη, μιλάμε για φάση καρτούν, να νομίζεις ότι σου πετάει βέλη ο έρωτας στην πλάτη. Την βλέπουμε, πατάει mute ο δικός μου τον πελάτη του, γυρνάει και μου λέει πω ρε φίλε, τί γυναίκα είναι αυτή. Βγάζει το mute, συνεχίζει και μιλάει με τον πελάτη του, αλλά έχει γίνει κόκκινος σαν παντζάρι. 

Νόμιζε ότι πάτησε mute, αλλά είχε αστοχία υλικού η συσκευή και τον άκουσε ο πελάτης. Αλλά καλό κουμάσι και αυτός, ρωτάει τον δικό μου τί, τί, πέρασε τίποτα καλό; 😛 😛 😛 

Μιλάω με πελάτισσα από Κυπρο.

-Εχουν κλειδώσει τα media και εν μου γινίσκονται n-telete!

Πατάω mute, Αχαχχαχαχχαχααχαχα, ξαναπατάω mute.

-Λοιπόν, θα κοιτάξεις αυτό και αυτό

-Γέλασες μαζί μου που είμαι άσχετη; (καλοπροαίρετα)

-Ε.... όοοοχιι ... να μωρέ εδώ κάτι ήθελε ένας συνάδελφος...

Επεξ/σία από costis ni
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tolis7 είπε

επειδή έχω πάει σε ανάλογο μπουρδέλο και μου έλεγε ότι 100 ευρώ για 2 tb δίσκο ήταν πολλά έβαλα σε δικό μου δίσκο τα πολύ σημαντικά αρχεία...

Όοοοχι! Όταν ο άλλος δε σέβεται ούτε εσένα ούτε την εργασία σου και περιμένει να κάνεις θαύματα χωρίς να δίνει δεκάρα για εξοπλισμό είναι άξιος της μοίρας του.

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα τελικα ηταν ωραια μερα,μου ερχονται απανωτα τα επεισοδια....

Επειδη φοβαμαι μην μπει κανενας τρελος και καταλαβει οτι γραφω για αυτον θα αλλα ξω τοποθεσια και ονοματα.Τα γεγονοτα εγιναν ετσι ακριβως.

Μπαινει μεσα ενας φιλος Απεντομωτης για να παρει καποια φαρμακα ,του λεω να σε κερασω ενα καφε.Μου λεει ασε να σου πω κατι ιστοριες για κατι γριες που ημουν κλπ.Ερχεται ο καφες και παει να ξεκινησει....Μπαινει πελατισσα εκεινη την στιγμη και του λεω θα μου τα πεις μετα κατσε λιγο τωρα.

Πελατισσα : Γεια σας,θελω θειαφι.

ΕΓΩ: Μια χαρα κυρια μου οριστε ,μονο που λιγο θα πρεπει να προσεξετε λιγο τις θερμοκρασιες μην τα καψουμε τα φυτα.

Πελατισσα : Δεν το θελω για φυτα το θελω για ενα φιδι που εχει μπει στο σπιτι μου.

ΕΓΩ: Α οκ λιγο προσοχη τοτε να μην ριξουμε περιμετρικα για να μην το κλεισουμε μεσα,αν θελετε υπαρχει και ειδικο απωθητικο φιδιων.

Πελατισσα : Για πειτε μου.

ΕΓΩ: Μισο λεπτο να ρωτησουμε και τον γεωπονο ,το παιδι κανει απεντομωσεις ,μυοκτονιες κλπ

Πελατισσα : Α και εγω ειμαι γεωπονος (λεει η πελατισσα) εχω τελειωσει την γεωργικη σχολη ταδε (ουτε καν γεωπονος δηλαδη)

ΕΓΩ: Α μια χαρα .(της λεμε καποια πραγματα για τα φιδια)

ΕΓΩ: Το παιδι εδω ειναι ειδικος και για να αντιμετωπισετε το φιδι.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΗΣ: Ναι μπορω να το βγαλω αν θελετε.

Πελατισσα : Και πως θα το βγαλετε?

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΗΣ: Θα ερθω στον χωρο σας και θα το δω και θα το πιασω εχω καποια εργαλεια για αυτη δουλεια.

Πελατισσα : Θα ερθετε εθελοντικα?

ΕΓΩ: Τι εθελοντικα κυρια μου ο ανθρωπος θα πληρωθει για την δουλεια του.

Πελατισσα : Κατσε να παρω ενα τηλεφωνο.

Βγαινει εξω παιρνει τηλεφωνο

Πελατισσα : Ερχεται μεσα και λεει οκ ευχαριστω να ειστε καλα γεια σας.(ουτε θειαφι ουτε τιποτα και φευγει)

Μετα απο 5 λεπτα ερχεται παλι μεσα.

Πελατισσα : Μιληστε στο τηλεφωνο (το δεινει στον απεντομωτη)

Πελατισσα : Ειναι ο κυριος αντιδημαρχος "κυπρου" (λεμε τωρα)

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μαλιστα γεια σας

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΗΣ: Γεια σας η κυρια μου λεει οτι υπαρχει ενα προβλημα  .

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα σας παρω εγω απο το τηλεφωνο μου

Ντριν ντριν

Εξηγουμε το προβλημα στον αντιδημαρχο.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: ποσο θα κοστισει;

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΗΣ: χ+φπα (εικονικη τιμη)

(Μολις το ακουει η πελατισσα το χ+φπα)

Πελατισσα : Γεια σας εμενα δεν με χρειαζεστε αλλο βρειτε τα μονοι σας

ΕΓΩ: Κυρια μου περιμενετε ο ανθρωπος αν ερθει σπιτι σας απο που θα πληρωθει;

Πελατισσα : Απο τον δημο ,γεια σας.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΗΣ: Κυριε αντιδημαρχε η πελατισσα εφυγε.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ε ενταξει τοτε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, γεια σας.(και κλεινει το τηλεφωνο)

Μειναμε Μ@Λ@ΚΕΣ...

Τελικα δεν καταλαβαμε τι εγινε,το φιδι ακομα εκει θα ειναι.

Και δεν ακουσαμε και τις ιστοριες απο τις γριες κιολας.....

Επεξ/σία από Paris777
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...