Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι επιχειρηματιες ετσι ειναι. το χρημα να πεφτει και ας μην γνωριζουν τιποτα. για αυτο δεν πηγαμε ποτέ μπροστά σαν χώρα. τετοια ατομα εχω συναντήσει μπόλικα. 2-3 κανουν και νομιζουν οτι ειναι και σωστα. offtopic αλλα συγνώμη κιόλας.

• Like 5
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από τη Ροτόντα και θυμήθηκα μια παλιά φάση.
Από τη μεριά των τρελών πελατών αυτή τη φορά.

Σε γνωστό ταβερνάκι πίσω από την Ροτόντα, στήνουμε τραπέζι εγώ και συνάδελφοι μου που δουλεύαμε
μαζί σε μια ανασκαφή. Στη παρέα ήταν και παιδιά από ένα χωριό  του Ν. Θεσσαλονίκης, σκληροτράχηλοι
εργάτες, φωνακλάδες αλλά πάνω απ΄όλα πρόσχαροι άνθρωποι.
Παραγγέλνουμε τα αλμυρά μας, τα μαλάκια μας, τα ψαράκια μας κτλ. Οι μισοί σφίγγουμε τσίπουρο, οι άλλοι
μισοί ρετσινόκολα. Οι μουσάτοι(της μόδας) σερβιτόροι του μαγαζιού δε μας προλάβαιναν να μας ποτίζουν.
Μια δόση σηκώνεται ένας μουσάτος από μια φοιτητοπαρέα, πιθανόν να πάει τουαλέτα.  Εκείνη την ώρα γυρνάει
ένας δικός μου -από το χωριό που λέγαμε-  που ήθελε να παραγγείλει μια γύρα ποτά ακόμα αλλά δε γνώριζε τους
σερβιτόρους, βλέπει βολικό τον φοιτητή τον είδε και μουσάτο και του λέει:
-Παίδαρε, καθώς θα βγαίνεις έξω φέρε μια γράπα και δυο ρετσινόκολες.
Ο φοιτητής τα έχασε λιγάκι, είδε και και εμάς τους αγριάνθρωπους που ζυγιάζαμε την αντίδραση του έτοιμοι να
εκραγούμε από τα γέλια και σκάζοντας ένα ευγενικό χαμόγελο, απάντησε:
-Δεν είμαι σερβιτόρος, πελάτης είμαι.
Αλλά ο δικός μου που δε σήκωνε τέτοια, του λέει φωναχτά και θυμωμένα το επικό:
-Και τι έγινε;  Θα σε  πέσει κανένα αρχίδι αν φέρεις μια γράπα και δυο ρετσίνες βγαίνοντας;
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που μας ήξερε και παρακολουθούσε τη σκηνή χτυπάει σωτήρια επέμβαση λέγοντας
στον δικό μας:
-Φίλε μου θα σε φέρω εγώ τα ποτά, μη μου αγριεύεις τους πελάτες.

Μιλάμε σκούπισα πολύ δάκρυ εκείνη τη μέρα στο τραπεζομάντιλο.

• Like 1
Δημοσ.

προσφατο.

Πλησιαζει ατομο το οποιο μου φανηκε για ξενος ετοιμαζομαι εγω να του μιλησω.

Πριν προλαβω να πω καλησπερα..

αυτος: ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ

εγω:.... (προσπαθω να κρατηθω να μην γελασω με επιτυχια)

αυτος: ποναει ο κωλος μου θελω να παω στο ταδε μερος

εγω:...(λυγισα δεν αντεξα.. xD)

ευτυχως υπηρξε αμεση επεμβαση στην κατασταση μιας και ηταν γνωστος τυπος που τα χει χαμενα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, asemnos είπε

Απανταει ο δικος μου: "καλα ανοιξε τωρα να βγει ο Αλβανος".

Μου θυμισε ενα σκηνικο,που ειχαμε κανονισει συγκατοικηση με φιλο Αλβανο,και ψαχναμε για σπιτι.

Σκαμε σε ενα κωλοσπιτο,με ζευγαρι μεσης προς υπερηλικιας,που κλασσικα το σπιτι ηταν ιδιο καμια 20ρια χρονια.

Δε θα το νοικιαζαμε,αλλα φαγανε διπλο ακυρο οταν ανεφεραν οτι καλυτερα να το νοικιασουμε εμεις που ειμαστε καλα παιδια,παρα τιποτα Αλβανοι.

Μετανιωνω που δεν το επαιξα και εγω Αλβανος,να ειχαμε να γραφαμε εδω σεντονια..

Ο φιλος δε μιλησε,δεν υπηρχε λογος αλλωστε.

3 ώρες πριν, agrio.imeros είπε

-Δεν είμαι σερβιτόρος, πελάτης είμαι.

Πριν καμια δεκαρια χρονια δουλευα σερβιτορος σε Καφε.

Απεναντι ηταν ενα εστιατοριο που παιρναμε φαγητο καμια φορα.
Σκαω ενα βραδυ με την αμφιεση του καφε  ( ποδια/μπλουζακι )να επιστρεψω 2 πιατα,με βλεπει ενας πελατης του εστιατοριου και αρχιζει να με φορτωνεται,να του αλλαξω τασακι,να μαζεψω κατι πιατα,γιατι αργησαν τα σουβλακια και αλλα πολλα.

Ειχα ορεξη εγω και ασχοληθηκα κανα 5λεπτο με το τραπεζι του.

Στο τελος ενημερωνω την κουζινα για το σκηνικο για να παει καποιος να ασχοληθει,και παω να φυγω.

Περνωντας απο μπροστα του ο τυπος εχει μαζεψει κανα 8ρι πιατα και μου τα δινει να τα παω μεσα:
"Ελα φιλε,στα μαζεψα να μην τραβιεσαι!"

"Κυριε μου,δε δουλευω εδω"

Σειστηκε το τραπεζι απο το γελιο και την κοροιδια που εφαγε ο παιχτης, και εγω εφυγα με υφος Σταλονε που φευγει και απο πισω καιγεται ο τοπος.

Δημοσ.

Στο τσαγκαραδικο μου... πριν 4 χρονια.. Να δουλευω πυρετωδως, εβδομαδα χριστουγεννων.. η γυναικα μου να εξυπηρετει... μπαινει «Θεια» καλοστεκουμενη 70αρα, η ποιο στριφνη και κακιασμενη γυναικα που χω δει ever... πελατησα που παρακαλας μην ερθει ποτε...

θελω να μου βαλεις σολες σε αυτες τις μποτες. Μου βγαζει ενα ζευγαρακι μποτες-πλατφορμα και τις λεω βεβαιως. Ζηταει να δει τι λαστιχο θα της βαλω. Της δειχνω 4-5 ειδη, δε της αρεσε. Θελω να τις κανεις τρακτερωτες λεει και μου δειχνει ενα ζευγαρι σολες για αρβυλα που ειχα στον παγκο.. Της εξηγω οτι αυτο που ζηταει απλα δεν γινεται. Με ωραιο τροπο της εξηγω το γιατι και το διοτι.. εκεινη να μην καταλαβαινει χριστο! Με πιλατευε κανα 10λέπτο, να της το εξηγω ετσι, αλλιως, να τις δειχνω τι μπορει να μπει στις συγκεκριμενες μποτες.. εν τελη συμφωνησαμε ... ελα λεω μεθαυριο..

ερχεται...

και βλεπει τις μποτες με το λαστιχο που συμφωνησαμε.. εε και με αρχιζει στα καντηλια..εγω σου ειπα τρακτερωτο, ηθελα το αλλο , εγω σε πληρωνω και θα κανεις οτι σου λεω κτλ κτλ... η γλωσα ροδανι, να μην μπορω να αρθρωσω λεξη! Της εξηγω μια φορα με τεραστια υπομονη οτι καλη μου κυρια σας εξηγησα οτι αυτο που ζητατε απλα ΔΕΝ γινεται κτλ κτλ..  Και για να καταλαβετε μιλαμε σα να λεμε θελω λαστιχα τρακτερ στο corsa μου. Ε δε γινεται .. να Αρχισει να με προσβαλει... λεω στην γυναικα μου, ανελαβε την.. και γυρναω πλατη να συνεχησω δουλεια... εκεινη εκει... γλωσσικη καταιγιδα.. ξανα γυρναω σε 3 λεπτα, παιρνω μια βαθυα ανασα, λεω βοηθα Θεε μ, και της ξανα εξηγω απτην αρχη τα παντα... τιποτα... ντουβαρι... και να μη φευγει η ρουφιανα...

ξανα λεω στην γυναικα μ, καντε οτι θελετε, μη μου ξαναμιλησει η παλιογρια, και ξαναγυρναω πλατη...

ειχε περασσει ενα ολοκληρο τεταρτο και να μας βομβαρδιζει με προσβολες! Σε καποια φαση λεει η γυναικα μου, ενταξει παρτε τος μποτες και δεν θελουμε χρηματα. Και αν τις πατε αλλου για φτιαξιμο, και τις φτιαξουν εμεις θα πληρωσουμε τα εξοδα. Και ακουω την γρια να λεει Τι λες ρε;! Ξερεις ποια ειμαι εγω; Που θα μου κανεις και χαρη κτλ κτλ... Ε εκει.... εκραγηκε ο βεζουβιος.... γυρναω την καρφωνω στα ματια και της λεω: Ποια εισαι ρε Κ@λόγρια? Άι στο διαολο τραβα εξαφανησου απο μπροστα μου! Αρπαζω τις μποτες , τις πεταω εξω στον δρομο, και της ουρλιαζω ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ!!  Εφυγε τρεχοντας και Φωναζοντας ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕΕΕΕΕΕΕΕ... βγαινω εξω , ΒΡΕ ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΤ Κ@ΛΟΓΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... Με ακουσε ΟΛΟΣ ο εμπορικος δρομος... 

σε λιγα λεπτα αρχησαν να ερχονται οι διπλανοι μαγαζατορες που πηραν πρεφα τι εγινε και αρχησαν να ρωτανε τι επαθα κτλ. Στα 10 χρονια μαγαζατορας ποτε δεν εχω ξανα ακουστει.. οταν τους εξηγησα τι εγινε μου ειπαν ολοι Ααααχ καλα της εκανες της βλαμενης κτλ. Οπου παει τετοια κανει κτλ..

Το αποτελεσμα;! Μετα απο κανα εξαμηνο μπαινει στο μαγαζι μου με ενα χαμογελο μεχρι πανω.. Αγοραααακι μου καλο θελω να μου φτιαξεις αυτο κτλ κτλ... Μελι η θεια... μονο φιλοι που δεν εχουμε γινει!! 

Συμπερασμα; Καμια φορα το χ@σιμο εχει ευεργετικες ιδιοτητες!!!!

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Συμπερασμα; Καμια φορα το χ@σιμο εχει ευεργετικες ιδιοτητες!!!!

Σωστός!!!  Εγώ όσους έχω στείλει στο διαολο μέσα στα μούτρα τους έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες μου!!! 

• Like 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, maverick290402 είπε

Σωστός!!!  Εγώ όσους έχω στείλει στο διαολο μέσα στα μούτρα τους έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες μου!!! 

Ίσχυει, με παίρνει πελάτης μου να μου τα χώσει και να με ενημερώσει ότι θα φύγει από μένα γιατί είχαν έρθει με κάποιον γνωστό του για να εκφέρω γνώμη για ένα ζήτημα, Δυστυχώς η γνώμη μου έδινε δίκιο στον άλλο και όχι στον πελάτη μου.

Του λέω να πάει όπου θέλει και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά αφού ζήτησε την γνώμη μου εγώ είπα αυτό που θεωρούσα σωστό και το ίδιο θα έκανα ξανά. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν έφυγε αλλά έχουν έρθει και άλλοι με συστάσεις από αυτόν. Μυστήριο πράγμα η ψυχή του κάθε πελάτη.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κανονικά αυτή τη "μάνα" στη Νάξο έπρεπε να την καταγγείλλεις να πάει κανένας κοινωνικός λειτουργός να της πάρει τα παιδιά.  Τα άφηνε νηστικά και τα άφηνε μόνα το βράδυ για να πάει να πηδηχτει. Ε ρε κάτι στειρώσεις που πρέπει να γίνονται σε κάτι τέτοια βλήματα. 

Το ίδιο και για την άλλη που το παιδί κοιμόταν και αυτή άνοιγε την πόρτα γυμνή σε τεχνικούς. Και για εκείνη που ήθελε να νοικιάσει σπίτι και την έπεφτε στους ιδιοκτήτες. . σουργελα

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Κανονικά αυτή τη "μάνα" στη Νάξο έπρεπε να την καταγγείλλεις να πάει κανένας κοινωνικός λειτουργός να της πάρει τα παιδιά.  Τα άφηνε νηστικά και τα άφηνε μόνα το βράδυ για να πάει να πηδηχτει. Ε ρε κάτι στειρώσεις που πρέπει να γίνονται σε κάτι τέτοια βλήματα. 

Το ίδιο και για την άλλη που το παιδί κοιμόταν και αυτή άνοιγε την πόρτα γυμνή σε τεχνικούς. Και για εκείνη που ήθελε να νοικιάσει σπίτι και την έπεφτε στους ιδιοκτήτες. . σουργελα

Εγω θα εστελνα τα στοιχεια της στον Σειρηνακη ..... 

Νεα σειρα με DVD ..... H νοικοκυρα και ο ΙΤ , Η νοικοκοιρα και ο τεντας, κτλ...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω θα εστελνα τα στοιχεια της στον Σειρηνακη ..... 

Νεα σειρα με DVD ..... H νοικοκυρα και ο ΙΤ , Η νοικοκοιρα και ο τεντας, κτλ...

Από ότι φαίνεται καμία τους δεν ήταν νοικοκυρά όμως ε...; Άλλου είχαν το μυαλό τους!!! Χαχαχα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Μπλιι μπλι μπλι μπλι μπλιπππ ( τηλέφωνο), βλέπω το εσωτερικο, είναι το 10, του αφεντικού..

Εγώ : Τι θέλει πάλι? Παρακαλω κύριε Αφεντικο...

Αφεντικό: Ελάτε αμέσως.....!

Εγώ : Ερχ (τουτ τουτ τουτ)

Τι θέλει πάλι ο παπαρας....

Αφεντικο: Να σας ρωτήσω, πως βάζω τόνους?

Εγώ: (είναι αρκετά ψηλά απο δω να πηδηξω?) εεεεεεεεεεε.....με το πλήκτρο του τόνου? ...πριν απο το γραμματάκι που τονίζεται?

Προσπαθει να το κάνει, δεν τα καταφέρνει...

Αφεντικό : Γαμώτο, δεν μπορώ να κάθομαι να βάζω τόνους. Θέλω να μου το βάλετε αυτόματα

Εγω ( Ι am Jack's personal paranoia) : εεεεεεεεεε....αυτό όσο ξέρω δεν γινεται...Αυτόματος τονισμός δεν υπάρχει στην πλατφόρμα Office....Και το λέω με σιγουριά γιατί δίδασκα το Office, οπότε θα το ήξερα αν γινόταν κάτι τέτοιο.....

Αφεντικό: Τελος πάντων !!! Έχω γράψει ένα email, πως το διορθώνω?

Εγώ: Αναθεωρηση / Ορθογραφικός έλεγχος.....

Το ανοίγει, δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί...Το παλευει για λιγο φιλότιμα, αλλα δεν καταφέρνει πολλα.

Αφεντικό: Δεν γίνεται!!! Δεν μπορώ να δουλέψω!!!! Εσείς ευθύνεστε για αυτό κύριε Liquid !

Εγω: πως ευθυνομαι εγώ, είμαι περίεργος να ακούσω................

Αφεντικό: Μου βάλατε τα 2016, ενώ με τα 2007 έκανα τη δουλειά μου μια χαρα(!!)

Εγω: είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, με ελάχιστες διαφορές στην εμφάνιση, όχι στα μενου

Αφεντικό : κυρία Personal Assistant???

Personal: Μαλιστα???

Αφεντικό: όποτε γράφω ένα σημαντικό mail, θα έρχεστε εδώ να μου το διορθώνετε, να το στέλνουμε σωστά...πχ αυτό που έγραψα τώρα, να μου το διορθώσετε, γιατί θα πάει στον (πολυ γνωστή μεγάλη εταιρία)

Personal : .........................μάλιστα................................

Εγώ: Πάντως το ecdl είναι πολύ φθηνό πλέον, με 100€ κάνετε 6 ενότητες.....

Αφεντικό: Το ποιο? Δεν κατάλαβα.....

Εγώ : τίποτε τίποτε.......

Φίλε μου,σου μιλάω ειλικρινά. Στην ανάγκη μου να κρατήσω τη δουλειά μου (και φυσικά κατ`επέκταση τον μισθό μου) θα έκανα τον μαλάκα. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει.

Από τη στιγμή,όμως, που θα έπαιρνα την απόφαση, ΄΄να την κάνω΄΄,από το μπουρδέλο που εργάζομαι, θα τον είχα τρελάνει ΕΓΩ.   ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ.

ΕΠΡΕΠΕ,πριν δώσεις παραίτησή σου (για να μην σου πω ,να τον κάνεις να σε παραιτήσει), να τον κάνεις να μην σε ξεχάσει ΠΟΤΕ.  ΠΟΤΕ όμως.

• Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Φίλε μου,σου μιλάω ειλικρινά. Στην ανάγκη μου να κρατήσω τη δουλειά μου (και φυσικά κατ`επέκταση τον μισθό μου) θα έκανα τον μαλάκα. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει.

Από τη στιγμή,όμως, που θα έπαιρνα την απόφαση, ΄΄να την κάνω΄΄,από το μπουρδέλο που εργάζομαι, θα τον είχα τρελάνει ΕΓΩ.   ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ.

ΕΠΡΕΠΕ,πριν δώσεις παραίτησή σου (για να μην σου πω ,να τον κάνεις να σε παραιτήσει), να τον κάνεις να μην σε ξεχάσει ΠΟΤΕ.  ΠΟΤΕ όμως.

Ετσι σκεφτηκα να κάνω. αλλα ο μαλάκας είναι ανίκητος φίλε μου......

Εδώ τώρα, σε κάτι που δεν έφταιγα, με κατηγορεί για δολιοφθορά!!! Και απαιτεί, εδώ και 1,5 μήνα να πάω να του τα φτιάξω....δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγαλο ήτανε το "σκάσιμο", λυπάμαι τους υπολοιπους που δεν θα μπορουσανε να δουλέψουν, αισθάνομαι και άσχημα......

Επίσης απαιτεί, να κατέβω στην εταιρία του, για να δειξω στον καινουριο ΙΤ που ξεκινάει απο την Δευτέρα, τι πρεπει να κάνει!

Οταν είσαι ένα κακομαθημενο πλουσιοκωλόπαιδο, νομίζεις ότι όλοι γύρω σου είναι εκεί για να σε υπηρετουν! Και φυσικά, επειδή τους πληρώνεις, νομίζεις ότι μπορείς και να τους μαμήσεις αμα λάχει!

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, πιστεψέ με.....

Αμα δεις το FB του, θα δεις ότι έχει γυναίκα μου^%$αρα, μοντέλο, η οποία είμαι σίγουρος οτι τον "αγάπησε" , και φωτογραφίες απο τις Μπαχάμες, μέσα σε σκάφος, να πίνουνε σαμπάνια!

Είναι το κλασικό λαμόγιο, που θέλει να βγάλει λεφτά, χωρίς να πληρώσει δεκάρα......

Αυτός βγάζει πάρα πολλά λεφτά κάθε μήνα..........στα παπαρια του για μένα και για τον άλλον.

Δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι 8 ήμασταν καινούριοι, και απο μισόλογα απο 1-2 παλιους που παραμείνανε, μάθαμε ότι είτε την κάνανε νύχτα, είτε τους έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο ως "αναποτελεσματικούς"? Μάθαμε ότι πρωτου παρει εμάς, είχε γίνει της ^%$^% στην εταιρία.

Τέλος, δεν ήμουνα ο μόνος απο την εταιρία που ήθελε να φύγει......όλοι μας ψάχναμε κάτι καλύτερο, για να την κάνουμε, καθώς δεν αντέχαμε τις καταστάσεις! Και αν νομίζεις ότι σε εμένα μίλαγε άσχημα και τρελά, που να έβλεπες τι έλεγε στις λογίστριες, ή στην υπευθυνη μάρκετινγκ, που δεν "έπιανε" τους στόχους, όπως έλεγε.

Χαρακτηριστικά:

Λογίστρια: Πρέπει να πληρώσω τον ΦΜΥ ( φόρος μισθωτής υπηρεσίας)

Αφεντικό: TI EΙΝΑΙ Η ΦΜΥ???

Δεν ασχολιότανε με τίποτε, μονο έριχνε μπινελίκια, και περίμενε απο όλους θαύματα.....

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 4
Δημοσ.

Iστορία, δεν είναι από πελάτη, αλλά εν ώρα εργασίας, περπάταγα την Πατήσιων να πάω σε ραντεβού με πελάτη, ήμουνα σενιαρίσμενος πουκάμισο παντελονάκι τα πάντα. Π ο περίεργος , Ε εγώ.

-Π : Ε παλικάρι, να σου κάνω μια ερώτηση.

Γυρνάω, βλέπω εναν 50αρι σε ένα παπί με κράνος. Σταματάω, πάω "κοντά", βγάζει το κράνος. Φαινόταν ok άνθρωπος.

-Π : Επειδή σε βλέπω διαβασμένο, να σου κάνω μια ερώτηση?
-Ε : Βεβαίως (και περιμένω να με ρωτήσει που πέφτει ο τάδε δρόμος κλπα)

-Π : Στην παρένθεση ξεκινάμε με κεφαλαίο ή πεζό?

-Ε : Ποιά, τί, πού?
-Π : Να μωρέ λέει, "Το ταβάνι έιναι από μπετόν ΤΕΛΕΙΑ. Ανοίγω παρένθεση γύψινα μπλα μπλα (δεν θυμάμαι τι μου πε μετά) κλείνει η παρένθεση." Θέλει κεφαλαίο το Γ? 

-Ε : Όχι το Γ μικρό

-Π : Μικρό λες ε? Γιατί όμως μικρό? 
-Ε : Ε δεν είναι αρχή πρότασης. Βασικά η παρένθεση πάει πριν την τελεία

-Π : Α ναί? Γιατί?
-Ε : Ε αφού δεν αποτελεί πρόταση, είναι μέρος της πρότασης.

-Π : Αααα, είδες τι μου πές τώρα? Μπράβο σωστά πολύ καλό! Κατάλαβες τι μου πες? Δεν είναι πρόταση.

-Ε : Κομπλέ, κάτι άλλο?
-Π : Όχι φίλε σε ευχαριστώ φίλε, να σαι καλά φίλε

Τώρα τι σκάτα δεν ξέρω. Ούτε τρελός μου φάνηκε, ευγενέστατος ήταν, δεν ξέρω τι ζόρι τράβαγε με τις παρενθέσεις.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Iστορία, δεν είναι από πελάτη, αλλά εν ώρα εργασίας, περπάταγα την Πατήσιων να πάω σε ραντεβού με πελάτη, ήμουνα σενιαρίσμενος πουκάμισο παντελονάκι τα πάντα. Π ο περίεργος , Ε εγώ.

Γυρνάω, βλέπω εναν 50αρι σε ένα παπί με κράνος. Σταματάω, πάω "κοντά", βγάζει το κράνος. Φαινόταν ok άνθρωπος.

-Π : Να μωρέ λέει, "Το ταβάνι έιναι από μπετόν ΤΕΛΕΙΑ. Ανοίγω παρένθεση γύψινα μπλα μπλα (δεν θυμάμαι τι μου πε μετά) κλείνει η παρένθεση." Θέλει κεφαλαίο το Γ? 

-Π : Αααα, είδες τι μου πές τώρα? Μπράβο σωστά πολύ καλό! Κατάλαβες τι μου πες? Δεν είναι πρόταση.

Τώρα τι σκάτα δεν ξέρω. Ούτε τρελός μου φάνηκε, ευγενέστατος ήταν, δεν ξέρω τι ζόρι τράβαγε με τις παρενθέσεις.

Ρε συ μπας και σε περασε για τον Μπαμπινιωτη? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Μάλλον κανένας πελάτης θα του ζήτησε γραπτή προσφορά για κάποια δουλεία και δεν ήταν σίγουρος πώς να γράψει αυτά που σε ρώτησε. Περίεργο όπως ρώτησε, αλλά μπράβο του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...