p_under Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παλια που δούλευα σε σερβις υπολογιστων. Μπαινει ενας πιτσιρικας 8-10 χρονων με ενα desktop παραμασχαλα και μας λεει οτι δεν δουλεύει. Τον ρωταμε μερικες κλασικες ερωτησεις για να καταλαβουμε στο περιπου τι ακριβως κανει το μηχανημα. Και μας απαντησε οτι καταλαβε οτι ειχε γεμισει ιους και πήρε το ajax της μανας του και καθαρισε ολη την μητρικη.. 3
k_w_t Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, p_under είπε Παλια που δούλευα σε σερβις υπολογιστων. Μπαινει ενας πιτσιρικας 8-10 χρονων με ενα desktop παραμασχαλα και μας λεει οτι δεν δουλεύει. Τον ρωταμε μερικες κλασικες ερωτησεις για να καταλαβουμε στο περιπου τι ακριβως κανει το μηχανημα. Και μας απαντησε οτι καταλαβε οτι ειχε γεμισει ιους και πήρε το ajax της μανας του και καθαρισε ολη την μητρικη.. Δεν κανει το Ajax... Mου εχουν ζητησει Amoxil για υπολογιστη ..... Δεν σας καταλαβα ? - Αντιβιωση καλε .. - Antivirus θελετε ? - Ναι απο αυτο. - Εχουμε Norton.Nod32,Kaspersky,Panda. - Αχ επειδη δεν τα ξερω αυτα να παρω την ξαδερφη μου που ειναι φαρμακοποιος .... Μιχαλη ελα να εξυπηρετησεις την κυρια εγω παω για διαλλειμα...... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από k_w_t 1
guardianx71 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν κανει το Ajax... Mου εχουν ζητησει Amoxil για υπολογιστη ..... Δεν σας καταλαβα ? - Αντιβιωση καλε .. - Antivirus θελετε ? - Ναι απο αυτο. - Εχουμε Norton.Nod32,Kaspersky,Panda. - Αχ επειδη δεν τα ξερω αυτα να παρω την ξαδερφη μου που ειναι φαρμακοποιος .... Μιχαλη ελα να εξυπηρετησεις την κυρια εγω παω για διαλλειμα...... χχααχχαχαχαχαχαχχαχα Να΄στε καλά ρε παιδιά όλοι με αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω... και εγώ που έλεγα ότι όλοι οι τρελοί σε μένα πέφτουν...
asemnos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Ο ιδιος φιλος ο τεχνικος που ανεφερα προηγουμενως.. Ραντεβου σε πελατη αυτη τη φορα. Χτυπαει κουδουνι, ανοιγει ενας γιγαντοσωμος τυπος φορωντας μονο ενα κοντο σορτσακι. Περνα μεσα του λεει, στο γραφειο ειναι ο εκτυπωτης. Διασχιζει ενα στενο διαδρομο ο οποιος αριστερα - δεξια ειχε κορνιζαρισμενες φωτογραφιες του τυπου. Ειχαν ομως μια ιδιαιτεροτητα. ΟΛΕΣ ηταν απο τη μεση και κατω, γυμνος αυτος, εστιαζοντας στο εργαλειο του. Αρχισε να τον λουζει κρυος ιδρωτας τον δικο μου. Παει λεει, μας μαμησανε... Δειλα δειλα φτανουν στο γραφειο. Πιανει μπαμ μπαμ τον εκτυπωτη, τον ανοιγει, ειχε τζαμαρει ενα χαρτι μεσα. Το βγαζει, ολα καλα λεει. Οκ του λεει ο ανωμαλος, το δευτερο που σε ηθελα ειναι να μου δειξεις πως κανω μεγεθυνση και σμικρυνση τις προς εκτυπωση φωτογραφιες. Ανοιγει ενα φακελο στο pc, ΤΙΓΚΑ φωτος του μπουμπη του. Σαλταρει ο δικος μου, σηκωνεται και μαζευοντας τα πραγματα του του λεει συγγνωμη αλλα για αυτο πρεπει να απευθυνθειτε σε φωτοτυπειο δεν μπορω να βοηθησω. Ωπα κατσε λεει ο αλλος, θα πληρωθεις και για αυτο και για τον εκτυπωτη! Δεν προλαβε να ειπωθει αλλη κουβεντα, ειχε ηδη τρεξει να σωθει ο δικος μου.. Η ειρωνια ειναι οτι μετα απο λιγο καιρο, του εδωσαν απο το μαγαζι την ιδια διευθυνση, αυτη τη φορα για εγκατασταση λειτουργικου. Δεν εμφανιστηκε ποτε, εστειλαν εναν νεο συναδελφο. Αγνωστο αν κρατησε την παρθενια του... 😰 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 2011 Κανω πρακτική και πάω στο παλιό μου γυμνάσιο να εγκαταστήσουμε ενα Xerox εκτυπωτή δικτυακό. Ετοιμάζουμε τα πάντα και έχει μείνει το σετάρισμα (IP κλπ) για να παίξει δικτυακά. Πάμε στον "υπεύθυνο" που ήταν ο καθηγητής πληροφορικής, τον είχα καθηγητή, και ακολουθεί ο εξής διάλογος: (Τ=τεχνικός, Κ=καθηγητής) Τ:τι διευθυνση να βάλουμε στον εκτυπωτή; Κ: Ελ. Βενιζέλου 38 Τ: Με όλο απορία προσπαθώντας να μην γελάσουμε, τι διεύθυνση IP να βάλουμε; Κ: Ελ. Βενιζέλου 38 σας είπα. Τ: μιλάμε για IP. K: Δεν χρειάζεται να βάλετε κάτι θα πάρει μόνο του Τ: Και κάθε φόρα που θέλετε να εκτυπώσετε θα ψάχνετε να βρείτε σε ποια IP είναι; Κ:... Βρήκαμε ελεύθερη IP μόνοι μας και το ρυθμίσαμε.. 2 1 6
VonLoutsos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παλιές καλές εποχές ΟΤΕ, 11888. Παίρνει παππούς με κρητική προφορα VL: 11888 Θέση τάδε πως μπορώ να εξυπηρετήσω Π: Το τηλέφωνο του ΟΤΕ θα ήθελα. VL: Ωραία που θέλετε; Π: Εδώ στην Κολοκοτρώνη VL: Σε ποιά περιοχή παρακαλώ; Π: Μα καλά, δεν ξέρεις που δουλεύεις, εδώ στο κτίριο που βρίσκεσαι στην Κολοκοτρώνη!!!! VL: Κύριέ μου εγώ βρίσκομαι στην χχχχ πόλη, αν θέλετε να σας εξυπηρετήσω θα πρέπει να μου πείτε σε ποια πόλη ψάχνετε τον ΟΤΕ. Π: Με συγχωρειτε δεν το ήξερα, θέλω στο Ηράκλειο. VL: ...... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από VonLoutsos 2 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Paris777 είπε Οχι δυστυχως ελατε αυριο με ενα φυλλο. Φαντάσου να ερχόταν αύριο με ένα φίλο
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Highlander είπε Κάπου στο 2000 με καλεί μια πελάτισσα να πάω σπίτι της να δω κάτι στο PC. Το περίεργο είναι πως μου είπε να πάω μετά τις 21:00 γιατί τέτοια ώρα γύριζε από δουλειά. Φτάνω σπίτι της, μου λέει τι έχει το PC, ΟΚ λέω, το 'χω, θα πάρει λίγο παραπάνω από 30' και θα στοιχίσει τόσα. Συμφωνεί, ξεκινάω, έχει κολλήσει σχεδόν πάνω μου στην καρέκλα που καθόμουν, τα βυζιά της κάποιες φορές ακουμπούσαν στον ώμο μου, άλλες φορές το πρόσωπο της σχεδόν κολλητά στο δικό μου και γενικά υπήρχε παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω, ήταν fuckable, έμπαινα άνετα, αλλά από την πρώτη στιγμή με χάλασε ένα σκηνικό : Σχεδόν δίπλα μας ήταν ένα μωρό μικρότερο από 1 έτος και κοιμόταν. Αφού εχει φάει χυλόπιτα, τελείωσα τη δουλειά μου, με πληρώνει και πριν φύγω με ρώτησε πόσο θα στοιχίσει να της εγκαταστήσω και μια κάρτα ήχου, δεν θυμάμαι καλά. Της είπα, ΟΚ λέει θα σε καλέσω όταν είναι. Δεν πέρασαν 2 ημέρες, Παρασκευή, ξανά τηλέφωνο, πάλι να πάω αργά, αν γίνεται κατά τις 22:30 το Σάββατο. Της λέω ΟΚ, αλλά πιθανόν να φέρω και παρέα γιατί θα βγω μετά, δεν έχει πρόβλημα μου λέει και φτάνει Σάββατο. Λέω στην τότε κοπελιά, νυν σύζυγο, πριν βγούμε θα περάσουμε να φτιάξω κάτι σε μια πελάτισσα. No problem αφού θα βγουν και τα ποτά, φτάνουμε στην πόρτα, χτυπάω το κουδούνι....ανοίγει η πόρτα, με βλέπει με την κοπέλα, - Καλησπ... Γκλουπ... έρα...., Ζητώ συγνώμη.... Γκλουπ... , μόλις βγήκα από το μπάνιο. Είχε εμφανιστεί με μια "ρόμπα" χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα η οποία μάλιστα ήταν ξεκούμπωτη. Πρέπει να ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που με μίσησε γυναίκα τόσο πολύ. Είναι σημαντικό να πω, πως το μωρό ήταν πάλι εκεί, ξύπνιο αυτή τη φορά. Μηπως ηταν καπου στη γλυφαδα αυτο? Καποτε δουλευα σε ενα μαγαζι με τεντες Παω με το αφεντικο εκει να βαλουμε την τεντα, τελειωνουμε και λεει η μιλφαρα που ειχε το σπιτι, καθηστε να σας κερασω κατι.. Παει κουζινα φερνει πορτοκαλαδες κτλ και τις φερνει γυμνη (!) νταφακ λεμε οι 2 μας παει στο μπανιο, συνεχιζει να περιφερεται γυμνη, αρχιζει χουφτωνει λιγο κτλ κτλ μετα μας ελεγε κατι ιστοριες για δονητες παρτουζες και κοκες... τιμια ηταν, αλλα τοτε τα ειχα με τη κορη του αφεντικου οποτε δεν επαιζε να κανω κατι μαθαινει αυτη η υπουλη πληροφοριες για μενα, και οτι φτιαχνω και pc, και με καλει μετα απο 2 μερες να της φτιαξω το πισι σκαω, ανοιγει με τα βυζγια εξω, και αρχιζει τα δικα της, της φτιαχνω εγω το πισι με τα βυζγια στη μουρη, και μετα αρχισε να μου λεει οτι εχει ενα γνωστο και θελει να με κανει μοντελο και διασημο και θα με θελουν οι γυναικες κτλ της λεω δε χρειαζεται, γαμαω κι ετσι. Και φευγω. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Ntinaras 1
LiquidTroll Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπλιι μπλι μπλι μπλι μπλιπππ ( τηλέφωνο), βλέπω το εσωτερικο, είναι το 10, του αφεντικού.. Εγώ : Τι θέλει πάλι? Παρακαλω κύριε Αφεντικο... Αφεντικό: Ελάτε αμέσως.....! Εγώ : Ερχ (τουτ τουτ τουτ) Τι θέλει πάλι ο παπαρας.... Αφεντικο: Να σας ρωτήσω, πως βάζω τόνους? Εγώ: (είναι αρκετά ψηλά απο δω να πηδηξω?) εεεεεεεεεεε.....με το πλήκτρο του τόνου? ...πριν απο το γραμματάκι που τονίζεται? Προσπαθει να το κάνει, δεν τα καταφέρνει... Αφεντικό : Γαμώτο, δεν μπορώ να κάθομαι να βάζω τόνους. Θέλω να μου το βάλετε αυτόματα Εγω ( Ι am Jack's personal paranoia) : εεεεεεεεεε....αυτό όσο ξέρω δεν γινεται...Αυτόματος τονισμός δεν υπάρχει στην πλατφόρμα Office....Και το λέω με σιγουριά γιατί δίδασκα το Office, οπότε θα το ήξερα αν γινόταν κάτι τέτοιο..... Αφεντικό: Τελος πάντων !!! Έχω γράψει ένα email, πως το διορθώνω? Εγώ: Αναθεωρηση / Ορθογραφικός έλεγχος..... Το ανοίγει, δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί...Το παλευει για λιγο φιλότιμα, αλλα δεν καταφέρνει πολλα. Αφεντικό: Δεν γίνεται!!! Δεν μπορώ να δουλέψω!!!! Εσείς ευθύνεστε για αυτό κύριε Liquid ! Εγω: πως ευθυνομαι εγώ, είμαι περίεργος να ακούσω................ Αφεντικό: Μου βάλατε τα 2016, ενώ με τα 2007 έκανα τη δουλειά μου μια χαρα(!!) Εγω: είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, με ελάχιστες διαφορές στην εμφάνιση, όχι στα μενου Αφεντικό : κυρία Personal Assistant??? Personal: Μαλιστα??? Αφεντικό: όποτε γράφω ένα σημαντικό mail, θα έρχεστε εδώ να μου το διορθώνετε, να το στέλνουμε σωστά...πχ αυτό που έγραψα τώρα, να μου το διορθώσετε, γιατί θα πάει στον (πολυ γνωστή μεγάλη εταιρία) Personal : .........................μάλιστα................................ Εγώ: Πάντως το ecdl είναι πολύ φθηνό πλέον, με 100€ κάνετε 6 ενότητες..... Αφεντικό: Το ποιο? Δεν κατάλαβα..... Εγώ : τίποτε τίποτε....... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από LiquidTroll 6
Parapas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 46 minutes ago, LiquidTroll said: Μπλιι μπλι μπλι μπλι μπλιπππ ( τηλέφωνο), βλέπω το εσωτερικο, είναι το 10, του αφεντικού.. Εγώ : Τι θέλει πάλι? Παρακαλω κύριε Αφεντικο... Αφεντικό: Ελάτε αμέσως.....! Εγώ : Ερχ (τουτ τουτ τουτ) Τι θέλει πάλι ο παπαρας.... Αφεντικο: Να σας ρωτήσω, πως βάζω τόνους? Εγώ: (είναι αρκετά ψηλά απο δω να πηδηξω?) εεεεεεεεεεε.....με το πλήκτρο του τόνου? ...πριν απο το γραμματάκι που τονίζεται? Προσπαθει να το κάνει, δεν τα καταφέρνει... Αφεντικό : Γαμώτο, δεν μπορώ να κάθομαι να βάζω τόνους. Θέλω να μου το βάλετε αυτόματα Εγω ( Ι am Jack's personal paranoia) : εεεεεεεεεε....αυτό όσο ξέρω δεν γινεται...Αυτόματος τονισμός δεν υπάρχει στην πλατφόρμα Office....Και το λέω με σιγουριά γιατί δίδασκα το Office, οπότε θα το ήξερα αν γινόταν κάτι τέτοιο..... Αφεντικό: Τελος πάντων !!! Έχω γράψει ένα email, πως το διορθώνω? Εγώ: Αναθεωρηση / Ορθογραφικός έλεγχος..... Το ανοίγει, δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί...Το παλευει για λιγο φιλότιμα, αλλα δεν καταφέρνει πολλα. Αφεντικό: Δεν γίνεται!!! Δεν μπορώ να δουλέψω!!!! Εσείς ευθύνεστε για αυτό κύριε Liquid ! Εγω: πως ευθυνομαι εγώ, είμαι περίεργος να ακούσω................ Αφεντικό: Μου βάλατε τα 2016, ενώ με τα 2007 έκανα τη δουλειά μου μια χαρα(!!) Εγω: είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, με ελάχιστες διαφορές στην εμφάνιση, όχι στα μενου Αφεντικό : κυρία Personal Assistant??? Personal: Μαλιστα??? Αφεντικό: όποτε γράφω ένα σημαντικό mail, θα έρχεστε εδώ να μου το διορθώνετε, να το στέλνουμε σωστά...πχ αυτό που έγραψα τώρα, να μου το διορθώσετε, γιατί θα πάει στον (πολυ γνωστή μεγάλη εταιρία) Personal : .........................μάλιστα................................ Εγώ: Πάντως το ecdl είναι πολύ φθηνό πλέον, με 100€ κάνετε 6 ενότητες..... Αφεντικό: Το ποιο? Δεν κατάλαβα..... Εγώ : τίποτε τίποτε....... Ρε φίλε έχω ρίξει πολύ γέλιο αλλά πραγματικά πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι προσθέτεις και πράγματα από το μυαλό σου 😛 δηλαδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας ο οποίος το παίζει και επιχειρηματίας 😄 είναι αδιανόητα μερικά από αυτά που γράφεις! 1 2
LiquidTroll Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Parapas είπε Ρε φίλε έχω ρίξει πολύ γέλιο αλλά πραγματικά πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι προσθέτεις και πράγματα από το μυαλό σου 😛 δηλαδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας ο οποίος το παίζει και επιχειρηματίας 😄 είναι αδιανόητα μερικά από αυτά που γράφεις! Εχω πολυ φαντασία τελικα...... 1
Parapas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, LiquidTroll said: Εχω πολυ φαντασία τελικα...... Με παρεξήγησες. Προφανώς και αστειεύομαι αλλά πραγματικα κάποια από αυτά τα σκηνικά που έχεις περιγράψει ακούγονται απίστευτα 🙂 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Parapas
masteripper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Εχω πολυ φαντασία τελικα...... Εγώ πάντως αρχίζω να σκέφτομαι μήπως το πρόβλημα ήταν θέμα στυλ.. δηλαδή εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι... μήπως ήσουν πολύ τεχνικός σε ανθρώπους που απλώς δεν σκαμπαζαν γρι και θέλαν το δούλεμα τους... δηλαδή λεφτά υπήρχαν..δεν το συζητάμε... απλώς δεν μπορούσες να τους τα εκμαιευσεις γιατί τους έδινες την "ιδέα" πολύ computerιστικα...ενώ θα έπρεπε να πέσει λίγο δούλεμα..λίγο χαμόγελο... επειδή το αντιμετώπισα και το αντιμετωπίζω σε άλλες συνθήκες...εσύ θες να κάνεις το σωστό και το τέλειο...ο άλλος όμως θέλει το απλό που να δουλεύει.....με το συμπαθειο γιατί τέτοια κατάσταση δεν πέτυχα... 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, masteripper είπε μήπως ήσουν πολύ τεχνικός σε ανθρώπους που απλώς δεν σκαμπαζαν γρι Δηλαδή ο κύριος liquid αντί να πει "βάλε μου ένα ποτήρι νερό" έλεγε "βάλε μου ένα ποτήρι υδρογόνο δύο οξυγόνο"
nemesiskp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Εγώ: (είναι αρκετά ψηλά απο δω να πηδηξω?) Παραλίγο να ξυπνήσω το μωρό από τα γέλια. Θα μας κλείσεις το σπίτι liquid.... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από nemesiskp
Προτεινόμενες αναρτήσεις