LittyMeek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 42 λεπτά πριν, headbanger είπε δεν φόρτωσες την μάνατζερ, ούτε και την μεσήτρια να βγει το μαμήσι αλληλέγγυο; Νόμιζα ότι εγώ είχα ιστορίες τρέλας αλλά μου φαίνεται δεν πιάνω μία. Ας παραθέσω και γω μια Ανοιξη του 2005, δούλευα στα Multirama σε μια επαρχειακή πολη που σπούδαζα. Σέ έναν από τους συμβολαιογράφους παρέχαμε υπηρεσίες. Άλλαξε επιτελους τον 486 με ένα σύγχρονο μηχάνημα, με νέα οffice , 128αρα γραμμή adsl, ενα μηχάνημα σαν file server. Είχε ρίξει σχετικά αρκετό χρήμα. Του τα στήνω όλα καλά. φεύγω με τα πόδια πίσω για το μαγαζί. σε κανα 20λεπτο χτυπάει το κινητό, "Τράβα πίσω" μου λέει το αφεντικό, "Ο τύπος με έχει χαζέψει γιατί λέει ο υπολογιστής του κάνει ματάκια και του τραβάει την προσοχή δεν μπορεί να δουλέψει". Τι στο διάολο. Στην διαδρομή πίσω δεν μπορούσα να σκεφτώ τι εννοούσε!! Ηταν ο βοηθός του Office.... Θυμάμαι πόσο ωραίο ήταν αυτό το feature, ειδικά για παιδιά που μάθαιναν τη χρήση του Η/Υ 1
guardianx71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ας πω ένα γρήγορο. Μια ωραία πρωία, ακόμη στο ίδιο κατάστημα πληροφορικής μπαίνει μέσα ένας από την γειτονία και πάει κατευθείαν στο αφεντικό. Γ:Καλημέρα. Είμαι εδώ από την γειτονιά, καλός πελάτης σου (ναι καλά 1-2 dvd να είχε πάρει, αλλά με το που το ακούς αυτό ξέρεις ότι ακολουθεί το παρασύνθημα)και χρειάζομαι μία εξυπηρέτηση. Ξέρεις μετακομίζω και θέλω να μου δανείσεις τον υπάλληλο σου να βοηθήσει στη μετακόμιση Α:ΤΙ?!?!? (εγώ από πιο δίπλα να μην πιστεύω τι ακούω) Γ: Ε ναι μωρέ για λίγες ώρες μόνο Α:Τι λέτε τώρα, δεν γίνεται αυτό Γ: Έλα μωρέ μια εξυπηρέτηση είναι από μένα δεν θα χάσεις και είπαμε είμαι καλός πελάτης. Θα του πληρώσω εγώ το ημερομίσθιο του ( εμένα ούτε να μου πέφτει λόγος δηλαδή ένα πράγμα) Α: (να τα έχει πάρει)Δεν είμαστε καλά... Και γιατί δεν πληρώνεις κάποιον από μαγαζί που κάνει μετακομίσεις να σε βοηθήσει? Γ: Ε αυτοί θέλουν πολλά Α: Ωραία και εγώ θέλω 100 για μένα και 200 για το παιδί. Γ: Ti?!?!?!?! Έτσι συμπεριφέρεσαι σε πελάτες? Ή θα μου τον δώσεις ή θα σε δυσφημήσω σε όλη την πόλη Α:Δεν μου λες την πινακίδα εκεί που λέει ότι το κατάστημα έχει κλειστό κύκλωμα καταγραφής την βλέπεις? Ή κάνεις μεταβολή όπως είσαι ή καλώ ΤΩΡΑ την αστυνομία και σου κάνω 2-3 μηνυσούλες κατακούτελα να δεις πόσο θα σου βγει η μετακόμιση (και όλο το σκηνικό με πελάτες μέσα στο μαγαζί). ΟΥΣΤ Γ: φεύγω αλλά δεν θα το αφήσω έτσι αυτό ! θα δείτε τι θα σας κάνω (χλαπάτσας ένα πράγμα) A: Θα μου κλ@@@@εις τα αρχ@@@ια Γυρνάει ένας πελάτης και λέει : "Και λίγα του είπες. Αυτός ο τύπος μετακομίζει γιατί εκτός που χρωστάει παντού και τον κυνηγάνε όλοι, έκλεβε και από εκεί που δούλευε, τον πέταξε και η γυναίκα του από το σπίτι γιατί τον έπιασε στο κρεβάτι με μία δεύτερη ξαδέρφη του....Τους άκουγε όλη η γειτονιά πριν λίγες μέρες" Ότι ναναι... αυτό το κλειστό κύκλωμα πάντως μας είχε σώσει αρκετές φορές Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από guardianx71 3 1
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Πριν 1,5 χρόνο, αφου δεν είχα δουλειά, είχα γνωρίσει μια κοπέλα απο κοινους γνωστούς. Ήθελε κάποιον που να ήξερε απο Wordress, αυτή ηταν μεσίτρια, με έδρα τη Νάξο, οπότε ανέλαβα κάτι βίλες στην Νάξο με Airbnb. Μου στέλνει υλικό, βάζω ένα ωραιότατο Theme, στήνω το σάιτ, στήνω Aibnb.Booking.com, και άλλες 2 πλατρφορμες που δεν θυμάμαι! Με πλήρωσε κανονικά για το έργο! Μεσίτρια: Είσαι καταπληκτικός! Θέλω να αναλάβεις ως booking manager! Εγώ: Ok, κανένα πρόβλημα. Μεσίτρια: Οκ, θα σου δίνω 650€ για τους μήνες που δεν είναι της σεζόν, και 850€ απο Απρίλιο μέχρι Οκτώβρη, που είναι η σεζόν και έχει πολύ δουλειά. Την δουλειά αυτή μπορείς να την κάνεις απο το σπίτι σου, απλά δεν έχει ωράρια! Εγώ : Ok, υπέροχα( σκεφτομαι, χωρίς έξοδα, απο το σπίτι, καταπληκτικά......) . Πρέπει όμως να έρθω στην Νάξο, να δω τις βίλες απο κοντά, να ξέρω τι πουλάω. Επίσης να γνωριστούμε και απο κοντά, να τα πουμε.....Θα φτιάξω μια μεγάλη λίστα με γραφεία εξωτερικού, ούτως ώστε να καταφέρουμε 100% πληρότητα! Μεσίτρια: Τέλεια. Ελα, θα σε φιλοξενήσω εγώ! μένω με τα δυο παιδιά μου( χωρίσμένη), οπότε θα περάσουμε όμορφα, θα μαγειρεύουμε..... Εγώ : Έρχομαι την Τετάρτη, μήπως μπορείς να μου βγάλεις τα εισιτήρρια? Μεσίτρια: Βεβαίως, σε περιμένω Ξεκινάω όλο χαρά, Φλεβάρης μήνας, πάω, με υποδέχεται...πάμε στο σπίτι της, μπαίνω μέσα, βλέπω στο σαλόνι έναν πάκο με απλυτα, πεταμένα απο δω και απο κει ! Οκ, λεω.... Η ώρα ηταν 13.00, και έρχονται τα παιδιά της απο το σχολείο.....αυτή στο λάπτοπ, έκανε κάτι δουλειές....η ώρα πάει 2, 2.30, 3, 4,4.30 ..... Εγώ: (με διστακτικότητα) .....εεεεεε θες να μαγειρέψουμε τίποτε? Οχι τίποτε άλλο, για τα παιδιά πιο πολύ Μεσίτρια: Ναι Ναι.....(συνεχίζει να δουλεύει) Η ώρα πάει 6, είχα πεθάνει της πείνας, και εγώ και τα παιδιά...... Εγώ: εεεεεεε ξέρεις, πεινάω δεν αντέχω άλλο......έχεις φυλλάδια να πάρουμε κανα σουβλάκι? Εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο γιός της, όλο παράπονο και μου λέει:"Θα μας πάρεις και εμαααααααςςςςς??? Πλιιιζζζζζζζζζ" Το λυπήθηκα το μικρό, οπότε παραγγέλνω 2 για μένα και απο δύο για τα παιδιά. Ατάραχη η τύπισα, συνέχιζε την δουλειά της........Οκ.............. Έρχονται τα σουβλάκια, και αρπάζει η τύπισα το ένα απο το παιδί της και το τρώει. Τα παιδιά πέσανε με λαιμαργία, αφού ηταν νηστικά. Ερχεται το βραδάκι..... Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε την ιστοσελίδα. Δεν έχουμε βάλει κείμενα....Ο ιδιοκτήτης με πήρε προχτές και μου είπε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα..... Μεσίτρια: Ναι ναι, αυτό θα τελειώσει απόψε....... Μετά απο καμια ώρα, χτυπάει το κουδούνι της, σκάει μια φίλη της........Αρχίζουνε το κουτσομπολιό Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε τα κείμενα............................................ Μεσίτρια: Καλα...θα τα φτιάξουμε Ξαφνικά, βλέπω να έχουν κάνει χώρο στο τραπέζι, και η φίλη της ΝΑ ΤΗς ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!!!!! Δεν λέω τίποτε, λέω ας κάνω τον μαλάκα....περνάει η νύχτα, κοιμόμαστε. Την επόμενη, ημέρα Πέμπτη, πάμε μαζί στο γραφείο της. Εγώ: Μαρία, πρέπει να πάμε να δω τις βίλλες. Μεσίτρια: Άντε πάμε..... Πάμε, μου δείχνει 2(!!) λεπτά την κάθε βίλλα (ήταν όλες κολλητα, με κάτι κοινές πισίνες), μου λέει "Οκ? Ντάξει? Τοχεις????? " Πάμε πάλι μεσημέρι στο σπίτι της, μου λέει πάμε να μαγειρέψουμε. Ξαναπιάνει το λαπτοπ, δεν κάνει τίποτε. Είμαι σε μια τραγική κατάσταση, που έβλεπα ένα σπίτι μπουρδέλο! Ξαφνικά αρχίζω να μαζεύω βρακιά παιδιών, να ξεσκονίζω αφου είχε να ξεσκονιστεί κανα 6μηνο το σπίτι, και να βάζω σκούπα..... Μεσίτρια: A μπραβο που με βοηθάς ρε συ, δεν προλαβαίνω να βήξω! Πάει η ώρα 5,6,7,8. Λέω δεν γίνεται μαλακα μου, λυπάμε τα παιδιά....Πάω στο σούπερ μάρκετ, παίρνω μακαρόνια και σάλτσα, πάω σπίτι, αρχίζω να τα μαγειρέυω. Μεσίτρια: Αααα μπραβο, είσαι αστέρι ρε συ..........! Εγώ : Μαρία, πρέπει να τελειώσουμε το σάιτ Μεσίτρια : Ναι ναι, όπωσδήποτε..... Σκάει άλλη φίλη της, και ρχίζουν το κουτσομπολιό και με αυτή. Εγώ (Με νεύρα) : Μαρία, μήπως η φίλη σου να έρθει μια άλλη ημέρα? Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε...... Μεσίτρια(θιγμένη) : Μην είσα αγενής............ Ξημερώνει Παρασκευή....Ε λεω, σήμερα θα τελειώσουμε οπότε θα φύγω αύριο με το πρωινό. Πάμε στο γραφείο της, της λέω ,πρέπει να τελειώσουμε, δεν γίνεται, πρέπει και εγώ να φύγω. Ναι ναι, μου απαντάει. "Το βράδυ, σήμερα που είναι Παρασκευή, θα κάτσουμε με ησυχία να το κάνουμε". Ερχεται το βραδάκι, κατα τις 7 (μαγείρεψε αυτή την φορά)......Χτυπάει το κινητό της.... Μεσίτρια: Ήρθε μια φίλη απο Αθήνα....Πρέπει να βγούμε έξω, δεν γίνεται να την αποφύγω. Εγώ: (με πολλά νεύρα) : Οκ, για καμια ωρίτσα όμως..μετά θα γυρίσουμε να κάνουμε δουλειά Βγαίνουμε, με την χαζή φίλη, εγώ να βράζω απο μέσα μου. Η ώρα πάει 11......Ε λέω, θα γυρίσουμε τώρα. Οπως γυρνάμε, περνάμε απο μια κρεπερί, που απο ότι έμαθα εκείνη τη στιγμή, δουλεύει ο πιτσιρικάς γκόμενός της. Μιλάνε μιλάνε, κάποια στιγμή πάμε μαζί με τη φίλη πίσω στο σπίτι( τα παιδιά είχανε μείνει μόνα τους...............) Εγώ ( ηφαίστειο Σαντορίνης): Μαρία, τι δουλειά έχει εδώ η φίλη σου? Πρεπει να τελειώσουμε το σάιτ! Μεσίτρια: Άκου να σου πω.......πέρα απο όλα τα άλλα, έχω και έναν πιτσιρικά να κανονίσω.....άλλωστε εγώ είμαι το αφεντικό σου, εγώ λέω τι και πότε θα γίνει ΕΓΩ: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνει ένα ντουζ, ντύνεται, βάφεται, η φίλη να περιμένει.....ετοιμάζεται , τα παιδιά δεν είχανε κοιμηθεί ακόμα (μεσάνυχτα) ...... Εγώ: Που παςςςς????????? Μεσίτρια: σε 2-3 ώρες θα γυρίσω........... Είμαι μόνος σε ένα σπίτι με 2 παιδιά, τα οποία τους έβαλα ταινία, καθίσαμε στον καναπέ και την βλέπαμε μαζί. Κάποια στιγμή κοιμήθηκαν, τα έβαλα στα κρεβάτια τους. Κάθομαι και σκέφτομαι, ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!! Εγώ( σκέφτομαι): Με παράτησε με τα 2 παιδιά της, 8 &10 χρονών, για να πάει να διασκεδάσει με τον γκόμενο.....Παράτησε έναν άγνωστο, με τα παιδιά της!!!! Απορώ, εαν εγώ ήμουν βιαστης παιδιών ή δολοφόνος, τί θα γινότανε?????? Δεν κοιμάμαι, περιμένω....πάει 3 η ώρα.....πάει 4, πάει 5, πάει 6, πάει 7 το πρωι΄....... Τελείωσε λέω, δεν γίνεται άλλο, φευγω.....της αφήνω ένα σημείωμα, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, και φέυγω, παίρνοντας το πρωινό πλοίο. Ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο, του τα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι, τρελάθηκε. Έσπασε το συμβόλαιο μαζί της, έκανε καταγγελία. Του ολοκλήρωσα εγώ την ιστοσελίδα, και έδωσε την δουλειά σε άλλους. Στο τέλος έμαθα ότι η τύπισα χρωστάει 150.000 €, απο εστιατόριο που είχε, ότι την κυνηγάγανε οι πάντες για αυτό έφυγε στην Νάξο! Δεν κλεινεις μια θεση καλου κακου? https://www.psyhat.gr/el
masteripper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο γιός της, όλο παράπονο και μου λέει:"Θα μας πάρεις και εμαααααααςςςςς??? Πλιιιζζζζζζζζζ" Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από masteripper 4 1
Narayan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Γνωστός προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής μέσω αγγελίας, του στέλνει μύνημα ενδιαφερόμενος-τσιφούτης: Τσιφούτης: Πόσο παίρνεις για backup φορμάτ και εγκατάσταση Windows7 Pro; Φίλος: €50 αν φέρετε δικό σας δίσκο για backup Τσιφούτης: Με €30 γίνεται; Φίλος: Συγνώμη, κάνουμε παζάρι; Επειδή δεν το ήξερα να ξεκινήσουμε πάλι; Τσιφούτης: Τι εννοείτε; Φίλος: Δεν το ήξερα πως επιθυμείτε παζάρι, ρωτήστε με πάλι τι θέλετε να σας πω με παζάρι. Τσιφούτης: Backup φορμάτ και εγκατάσταση Windows. Φίλος: €100 αν φέρετε δικό σας δίσκο για backup 😛 6 2
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Eρχεται ενα οχι τρομερα μεγαλης ηλικιας ζευγαρι για να ρωτησει κατι για επιδιορθωση. Μιλουσε μονο η γυναικα η οποια ειχε και γενικως υφος καρδιναλιων. Πελατισσα: Εχω μια βαλιτσα για επιδιορθωση, εχει αυτο αυτο κι αυτο, ποσο θα κοστισει να τη φτιαξουμε? Εγω: Θα κανει 10 ευρω Π: Ναι, αλλα ειναι πολυ μεγαλη η βαλιτσα. Ε: Δεν παιζει ρολο, φτιαχνεται ανεξαρτητως Π: Ναι αλλα πως θα την φερω μεχρι εδω? Ε: Εεεε τι να σας πω, ελατε καποια μερα με μεταφορικο μεσο ή κατι τετοιο. Π: Αβολο. Ε: ... Π: Ναι αλλα πρεπει να φτιαχτει. Ε: Στειλτε τη με ταξι, τι να σας πω... Π: Αβολο αβολο. Ε: Τι προτεινετε, να κλεισω και να ερθω εγω απο κει να τη φτιαξω? (Χαμογελαστα για να τονισω το παραλογο) Π: Α τελεια!! Ελατε λοιπον, Αργυρουπολη μενουμε, Θαναση δωσε στον ανθρωπο τη διευθυνση. Ε: Εεεεε συγγνωμη, αστειευομουν προφανως και δεν ειναι εφικτο αυτο. Φαγαμε κανα τεταρτο να προσπαθω να της εξηγησω πως δεν παιζει να κλεισω το μαγαζι να της φτιαξω τη βαλιτσα και αυτη να απαιτει να παω. Πανω που ημουν ετοιμος να της πω κατι κουλο τυπου "Εγινε, 10 ευρω η επιδιορθωση, 40 ευρω τα μεταφορικα, 60 ευρω η υπηρεσια επιδιορθωσης στο σπιτι, πληρωνε 110 ευρω για μια βαλιτσα που κανει 40 ξερωγω", το πηρε αποφαση και εφυγε τελικα. Αλλα δεν ξερω τι απαιτησεις ειναι αυτες που εχουν καποιοι, εντελως παραλογες. Απορω πως το χε στο νου της, θα κλεισει το μαγαζι ο αλλος να παει σπιτι σου να φτιαξει μια βαλιτσα.... Για ποιον λογο, για 10 ευρω ξερωγω? 11
k_w_t Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Οπως κατι κλασσικοι πελατες . Αληθινος διαλογος τριτη μεσημερι. ΠΕΛΑΤΗΣ -Μπορειτε να μας στειλετε ενα τεχνικο στο σπιτι ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -Βεβαιως κοστιζει 30€ η ωρα πχ. ΠΕΛΑΤΗΣ -Δεν μπορεις να ερθεις εσυ οταν σχολασεις που σε συμπαθησα κιολας... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -Οχι κυριε μου δεν γινεται εχουμε εξωτερικους τεχνικους για αυτο το λογο. ΠΕΛΑΤΗΣ -Μα γιατι να τα παρει αλλος τα 20€ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -30€ την ωρα σας ειπα οχι 20€ κυριε . ΠΕΛΑΤΗΣ -20€ θα βγαλεις μην εισαι χαζος... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -Φυγετε σας παρακαλω.. ΠΕΛΑΤΗΣ -Καλα εσυ οπως πας θα πεινασεις στο τελος.. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -Φυγετε τωρα ειπα.... 3 2
gregory22 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) χτές στο γραφείο - Καλησπέρα, ψάχνω για ακίνητο για το γιό μου που θα περάσει σε σχολή της πόλης σας - Ωραία τι ακριβώς είδος ακινήτου ψάχνετε? - Εσείς τι έχετε? - Έχουμε πολλά ακίνητα κάθε είδους αναλόγως τι ψάχνετε. - Ωραία θέλω να μου πείτε τι έχετε. - Μα σας είπα, πρέπει να μου πείτε τι ψάχνετε για να σας πω τι προτείνω! Διαθέτουμε πάνω απο 200 ακίνητα! - Όχι θέλω να μου πείτε τι έχετε! Αφού τα πάρω στο κρανίο, πιάνω το ντοσιέ και ξεκινάω να διαβάζω: - Χωράφι 4 στρέμματα στην περιοχή τάδε, οικόπεδο 200τμ στην περιοχή τάδε..... Κόκκαλο ο μλκας. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από gregory22 5 3
LiquidTroll Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Με καλουν οι 2 κοπέλες της Reception,η Personal Assistant και η Assistant της Personal Assistant Assistant της Assistant: ΡΕ συ Liquid, όπως βλέπεις έχουμε πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο! Οταν μας παίρνουνε στο 210-34......., μπορούμε να στείλουμε γραμμη μέσα σε εσάς, όταν όμως μας παίρνουν στο 210-62........, αναγκαζόμαστε να φέρνουμε το ασύρματο μέσα σε εσάς! ΣΕ παρακαλώ κάνε κάτι! Ηταν καλή κοπέλα, και έγκυος, και όντως την λυπήθηκα....Δεν ήταν σοβαρή κατάσταση για μια εταιρια αυτη. Εγώ: Κύριε Αφεντικό, πρέπει να φτιάξουμε το τηλεφωνικό κέντρο, καθώς όποιος το έστησε έχει κάνει ερασιτεχνική δδουλειά. Απλά, θα χρειαστούμε και κωδικούς για το κέντρο Panasonic που έχουμε.....Ποιος το έχει στήσει? Αφεντικό: ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ, ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ??????? Εγώ : Συγνώμη, δεν ξέρετε τους συνεργάτες σας? Αφεντικό: Έχω τόσους πολλους, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΌΛΟΥΣ?? ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ!!!! Εγώ: ΤΙ λύση να βρω??????????????????? Αφεντικό: (τσαντισμένος πολύ) ....Λοιπον, ακούστε τι θα κάνετε.....θα πάρετε την παλιά λογίστρια, θα της πείτε ότι θέλω να ψάξει τα τιμολόγια των τελευταίων 5 ετών, και να ψαξει να βρει την εταιρία που μας είχε εγκαταστήσει το τηλεφωνικό κέντρο. ΕΓΩ : (ΤΙ ΛΕΕΙ ρε μαλακα μου....) Θα ψάξει δηλαδή χιλιάδες τιμολόγια, μια πρώην συνεργάτης, χωρίς να έχει όνομα εταιρίας ή κάποιο άλλο στοιχείο, και θα βρει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Αφεντικό: Σας έδωσα λύση κύριε LiquidTroll, μην με ζαλίζετε άλλο...... Παίρνω τηλέφωνο την παλιά λογίστρια, με την οποία έχει σταματήσει την συνεργασία, και πλέον αυτη παραδίδει στις καινούριες IN House λογίστριες. Eγώ: καλημερα, είμαι ο Liquid, γνωριστήκαμε πριν καμια βδομάδα που ήσουνα εδώ....θέλω μια τεράστια χάρη (της εξηγώ, βάζει τα γέλια.......) Ρε συ το ξέρω ότι είναι αστείο, αλλά πρέπει να βγάλουμε μια άκρη με αυτό το θέμα. Πρωην Λογίστρια: Δεν παίζει τέτοιο πράμα..... Το λέω στο Αφεντικό, παίρνει ανάποδες στροφές, την παίρνει τηλέφωνο και αρχίζει να της φωνάζει. Μου δίνει το τηλέφωνο σε εμένα, με ρωτάει "πες μου τι ακριβώς να ψάξω?", τις απαντάω " Μακάρι να ήξερα, κοίτα για εταιρίες IT, για τεχνικούς κλπ κλπ" Κάθεται η κοπέλα, ψάχνει τιμολόγια των τελευταίων 5 ετών, γύρω στα 12.000 τιμολόγια, δεν μπορεσε να βγάλει άκρη. Με παίρνει τηλ Πρώην Λογίστρια: Ρε συ Liquid, δεν βρήκα κάτι...Πες του ότι δεν μπορώ να βοηθήσω....Δεν ξέρω καν τι ψάχνω ακριβώς...... Εγώ : κ. Αφεντικό, δεν βγάλαμε άκρη........ΤΙ κάνω? Αφεντικό : (σε υστερία) ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.....%$#%#%$#%#%(βρίζει......) Αρχίζει να ψάχνει, τσαντισμένα πάρα πολύ, τις επαγγελματικές του κάρτες....ήταν αρκετές, ξαφνικά μου πετάει υποτιμητικά μια κάρτα που γράφει: "Παναγιώτης, ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, δορυφορικά, τηλεφωνικά κέντρα, τιμές λογικές, τηλέφωνο 69......" Αφεντικό: Οριστε................!!!!! Εγώ : δεν......δεν...........πραγματικά δεν...................... Με είχε πιάσει ταχυπαλμία, και ήθελα να τα σπάσω όλα. Επεται part 2, με τον Παναγιώτη που είχε στήσει το τηλεφωνικό κέντρο.... 6 1
liakjim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ας πω ένα από την άλλη πλευρά, δλδ ήμουν εγώ ο τρελός πελάτης. Πρέπει να ήμουν 7-8 χρόνων και με στέλνει η μάνα μου να πάρω λεμόνια από κάτω από τον δρόμο που είχε λαϊκή. Λέω να προσέξω τι να πάρω. Ήταν σημαντική αποστολή. - Γειά σας. Είναι καλά τα λεμόνια κύριε; - Όχι αγόρι μου, είναι ξινά... - Α, ευχαριστώ πολύ...δεν θα πάρω... Δεν πήρα και πήγα αλλού. Γεμάτος υπερηφάνεια που δεν με πιάσανε κωτσο, περιγράφω στη μάνα μου την ιστορία. Μετά από 30τόσα χρόνια, ακόμα με κοροϊδεύει... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από liakjim 1
Ryzenlake Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 10/6/2019 στις 12:52 ΠΜ, ManFromEarth είπε Urban Legend Που κυκλοφορει απο το 2000 τουλαχιστον. Υπαρχει και εκδοση που η κοπελα αρχισε να δαγκωνει λογω επιληψιας, με την ιδια αντιδραση απο το αγορι (χτυπημα με τηγανι στο κεφαλι). Eμένα πάντως (επίσης σε λογιστικό γραφείο) με ρώτησε πελάτης πως χωράει το Α4 στα καλώδια...
talibanakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Κάθομαι και σκέφτομαι, ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!! θελω να σε κανω μια αγκαλια με αυτα που διαβαζω.. 10 ώρες πριν, vgeovai είπε Γενικός πρόσεχε όσο σε απασχολούν στο ταμείο, κάποιος άλλος να ξαφρίζει πράγματα. Ειδική προσοχή στα πιτσιρίκια. Ευχαριστω,ξερω ολα τα κολπα,χρονια στο αθλημα δυστυχως.. 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ας μην μεινουμε μονο στα φυτωρια, υπαρχουν και αλλου τρελοι Τωρα που το λες το θυμηθηκα,ειχαμε τους φυταδες,τωρα εχουμε τους ΙΤ. Ε,ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΙΝΤΕ!
tpapage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δούλευα νύχτα σε ξενοδοχείο επερχιακής πόλης . Με καλεί στο δωμάτιο πελάτης 35-40 χρονων ελληνογερμανός.Ανεβαίνω. Πελάτης: Φιλαράκι εχω προβλημα με το aircondition. Όταν ανοίγω την μπαλκονόπορτα δεν δουλέυει. Εγω: Μα σας το είπα κύριε. Πρέπει να είναι κλειστές οι μπαλκονόπορτες. Π: Εγω εχω γυρίσει όλο τον κόσμο (κλασικος μ@λάκας) και αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Δεν καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πρόβλημα! Ε: Τι πρόβλημα δηλαδή. Π: Με το οξυγόνο. Ε:?? Π: Αν κλείσω τις πόρτες , και αφήσω ανοικτό το aircondition θα μου ρουφήξει όλο το οξυγόνο! τι δεν καταλαβαίνεις!! Έσκυψα το κεφάλι και έφυγα. Μην του ρουφάω και εγω οξυγόνο. 3 2 6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, liakjim είπε Ας πω ένα από την άλλη πλευρά, δλδ ήμουν εγώ ο τρελός πελάτης. Πρέπει να ήμουν 7-8 χρόνων και με στέλνει η μάνα μου να πάρω λεμόνια από κάτω από τον δρόμο που είχε λαϊκή. Λέω να προσέξω τι να πάρω. Ήταν σημαντική αποστολή. - Γειά σας. Είναι καλά τα λεμόνια κύριε; - Όχι αγόρι μου, είναι ξινά... - Α, ευχαριστώ πολύ...δεν θα πάρω... Δεν πήρα και πήγα αλλού. Γεμάτος υπερηφάνεια που δεν με πιάσανε κωτσο, περιγράφω στη μάνα μου την ιστορία. Μετά από 30τόσα χρόνια, ακόμα με κοροϊδεύει... Να κοιτας το θεμα συχνα, μπορει ο πωλητης να γραψει την ιστορια xD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις