Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για να μην ξεχάσω με το UPS....αλλη ιστορία...

Πάμε να αλλάξουμε το UPS ....είχαμε τους server στο κεντρικό UPS και είπαμε (και πήραμε) 1 αποκλειστικά για αυτούς,

Οπότε συνδέω το UPS μαζί με το φιλαράκι τον ηλεκτρολόγο ...καλώδια..συνδέσεις όμορφα και πεντακάθαρα ...πάω να βάλω το UPS στην μπρίζα ...μούγκα στην στρούγκα...στο μεταξύ Παρασκευή απόγευμα ...όλα ξηλωμένα...στο πάτωμα..."Τώρα τον ήπιαμε..."...διαβάζω...ξαναδιαβάζω το Manual ....τιποτα..μετράμε παροχές...όλα καλά.....αύριο θα δούλευε η εταιρεία.

Βρίσκω 1 manual που είχε πάνω τα τηλέφωνα της εταιρίας (είχε 1 Manual Κυριολεκτικά για το ανάθεμα...πιο κακογραμμένο δεν γινόταν)...και μια απο τις ελάχιστες φορές που ήμουν τυχερός ..καποιος το σηκώνει....και μου δίνει 1 κινητό....και αρχίζει η κουβέντα με τον τεχνικό της εταιρείας

Ρωτούσε...απο εδώ..ρωτούσε απο εκεί...όλα σωστά...ολα καθαρα...βρε τι φταίει...τι φταίει...πως τον έρχεται επιφώτηση....μου λεει : "Εκεί υπάρχει μια βίδα...είναι βιδωμένη μέσα" ?....όχι  απαντάει ο ηλεκτρολόγος γιατί νομίζε ότι έπρεπε να την ξεβιδώσει όταν το έψαχνε για συνδεσμολογία.......εε... απο κάτω απο την βίδα είχε ασφάλεια...ΝΟ βίδα βιδωμένη... ΝΟ Party....βιδώθηκε η Βίδα...πήρε μπροστά το σκασμένο και όλα καλά...

Όταν φευγαμε ..γυρνάει ο ηλεκτρολόγος και μου λέει...όταν ξεβίδωνα την βίδα έκανε 1 κλακ σαν ελατήριο αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι....αλλά έλα που το κλακ μετράει....

3 ώρες πριν, giotis1982 είπε

ότι πατάω σιγά σιγά ένα καλώδιο σαν νάρκη

?

3 ώρες πριν, masteripper είπε

Όλα σε μια μπρίζα καταλήγουν....ή ασφάλεια...εμένα κάποτε μου έσκασε 1 επώνυμο πολύμπριζο ασφαλείας και μου έριξε 1 όροφο κάτω...με UPS..με ξεχωριστές μπρίζες....με....

Παρεπιμπτόντως ήταν η μοναδική φορά στην ζωή μου που είχα αφήσει μουσάκι....μετά το συμβάν το ξύρισα και δεν ξαναείχα παράξενα (τόσο παράξενα) συμβάντα....δηλαδή είχα αλλά όχι σε περιπτώσεις με υλικό που θα έπρεπε να εμπιστευόμουν.

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Highlander είπε

Ο "Server" κανονικά δεν έχει πρίζα.
Έχει γραμμή απ' ευθείας από τον πίνακα που κουμπώνει πάνω στο UPS.

Ενω ο άλλος πριν 27 χρόνια με τους σερβερ τα pc με 4 gb ram και τις nvidia και ati κάρτες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Και όμως δε μπορείς να φανταστείς τι κάνουν οι χρήστες. 2005 εποχή Πουλιάδη (Plato). Σε ένα πρακτορείο ΚΤΕΛ στον Κηφισό έχω φτάσει Πέμπτη βράδυ για να αλλάξω το Server. Έχω μαζί μου έναν IBM και πρέπει να κάνω Copy το πρόγραμμα από τον παλιό Server στον καινούργιο και να στήσω ξανά φόρμες εκτύπωσης , δίκτυα κτλ. Ξεκινάω στις 12 το βράδυ βγάζω τον παλιό Server και στήνω τον καινούργιο. Αντιγράφω όλα ΟΚ. Στις 6 το πρωί φτάνει ο υπάλληλος και μου λέει το νέο UPS που φέρατε δεν κάνει τίποτα και μας χρεώσατε 1.7 εκατομμύρια δραχμές (5000 χιλιάδες ευρώ αλλά ο τύπος ήταν 65 και δεν στρόφαρε στο ευρώ).

Του λέω αποκλείεται , το μηχάνημα είναι ένα από τα καλύτερα APC SU-RT 5000 και φοράει τις καλύτερες μπαταρίες. Μου λέει δοκίμασε και θα δεις ότι δεν κρατάει. 

Τσατισμένος κλείνω την ασφάλεια στον πίνακα και ακούω ένα βζζζζζιου και σβήνει όλο το Rack με Servers + Cisco switch + Cisco Routers + Leased Line 128k με RAD του ΟΤΕ. Ω θεεεε λέω τι έγινε άντε να τα βάλεις πάλι όλα μπρος. Το πρώτο λεωφορείο στις 6:30 εντωμεταξύ , λίγα λεπτά μας χώριζαν από το να γίνει σφαγή.

Ανοίγω πάλι την ασφάλεια και πατάω το κουμπί από το UPS και ακούω και το μπαμ και το βλέπω στις φλόγες!!!!!!! Καταφέρνω να το σβήσω και το τραβάω έξω ,μιλάμε για βάρος αλλά είχα 200 σφυγμούς,  συνδέω γρήγορα τα πολύμπριζα στο ρεύμα και παλεύω να δω τι γίνεται , παίρνει μπρος το δικτυο αλλά ο Server τίποτα κανένα τροφοδοτικό και έχει 2 !

Τσακώνω τον παλιό Server και τον στήνω πάνω στον πάγκο  , ήμουν ΠΑΡΑ πολύ τυχερός που τον είχα βγάλει έξω ,  συνδέω τον εκτυπωτή και του λέω μεγάλε την κάτσαμε , θα δουλεύει μόνο ένα PC σήμερα (Παρασκευή εντωμεταξύ στο ΚΤΕΛ γίνεται πανζουρλισμός).  Αυτός άρχισε τα "στα είπα εγώ" , "κολο μηχανήματα" , "όλες τις μούφες μας φέρνεται"  "γιατί χάλασε και ο καινούργιος ; τι μ$#!!# είναι κινέζικη; Τι είναι αυτή η ΑιΒιΜι" , εγώ έτοιμος να τον πνίξω. 

Πριν πάρω τηλέφωνο την APC και τον Πουλιάδη για να δω τι μπορούμε να κάνουμε , άγρυπνος όλη νύχτα, λέω ας δω τι έγινε με το ρεύμα μην καεί και ο παλιός Server. Και βρήκα συνδεμένα σε ένα πολύμπριζο που είχαν καρφώσει σε μια μπρίζα στο Rack που ήταν το APC 

Α)Θερμάστρες , τις οποίες είχε ανοίξει μόλις μπήκε ,κάτι σαν καλοριφέρ που είναι.

Β) Ανεμιστήρες

Γ) Σεσουάρ ! Ναι σεσουάρ , μου είπαν ότι το είχαν για την υγρασία 

Δ) Το μηχάνημα που τσεκάρει τα λεφτά , ένα θηρίο .

Ο τύπος από την APC στο τηλέφωνο έλεγε (I have no such report , flames? Are you sure? " και εγώ του έλεγα "Kifisos 100 , Kifisos 100 , mayday" 

Μου έφεραν καινούργιο Server την Παρασκευή το μεσημέρι , πήγα για ύπνο και ξανα ξενύχτησα την Παρασκευή να στήσω το νέο. Ο Server έκαψε μητρική και το APC έγινε στάχτη...… γιατί κρυώναν τα ποδαράκια τους κατάλαβες; Μούφα το εργαλείο.

Αν δουνε πριζα ελευθερη δεν εχεις ιδεα τι μπορει να βαλουν.

Επεξ/σία από ghostrider
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Του λέω αποκλείεται , το μηχάνημα είναι ένα από τα καλύτερα APC SU-RT 5000 και φοράει τις καλύτερες μπαταρίες. Μου λέει δοκίμασε και θα δεις ότι δεν κρατάει. 

Επί του πρακτέου πάντως κάτι μυρίζει εδώ...

Κανονικά το UPS θα έπρεπε να είχα βγάλει Overload και απλώς να έκλεινε...οπότε ή ελαττωματικό ήταν ή η ηλεκτρολογική εγκατάσταση  ήταν για το ανάθεμα....τίποτα γειώσεις τυφλές και δεν συμμαζεύεται...για να μην φτάσουμε στις ασφάλειες των τροφοδοτικών......

Και επίσης τέτοια ζημιά μόνο απο πολύ απότομο φορτίο δικαιολογείται ...τύπου κεραυνός...θερμάστρες/σεσουαρ κτλ...είναι κατά βάση ωμικά φορτία....

• Like 3
Δημοσ.
Στις 23/7/2019 στις 3:14 ΜΜ, vgeovai είπε

Ο κωδικός  είναι ότι η κάρτα έχει ανεπαρκής ποσο.

Για εξηγησε το,γιατι στο μαγαζι ερχονται γυφτοι ρομα  ( και οχι μονο )  με τις prepaid και καθομαι και ασχολουμαι εγω με μ@λ@κιες,αυτοι επιμενουν οτι η καρτα εχει μεσα χρημα,ο κοσμος περιμενει,τα τηλ χτυπανε και τελικα η καρτα δεν περναει ποτε..

20 ώρες πριν, mclein² είπε

δεν ξέρω γιατι δεν πηρε τηλεφωνο οπως γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τετοια χυλοπιτα δεν εχω φαει ποτε στα χρονικά....

Μην ξενερωνεις,εγω ειμαι 1.84 τουμπανος και εφαγα χυλοπιτα απο μια.. νανιτσα..

22 ώρες πριν, Kos+@s είπε

Υπάλληλος: 8 με 10 ώρες στο νερό

Ημουν σιγουρος για το τι θα ακολουθουσε..

14 ώρες πριν, Neo είπε

μου σκάει ενα boob flash φαντάζομαι για tip.

Αυτο ηταν,αλλαζω καριερα.

Ειναι η ιδεα μου η  εδω και 3 σελιδες διαβαζουμε μονο παθηματα ΙΤ με ολες τις τεχνικες λεπτομερειες;

Σαν να βγηκαμε λιγο offtopic?

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.

Πριν 1,5 χρόνο, αφου δεν είχα δουλειά,  είχα γνωρίσει μια κοπέλα απο κοινους γνωστούς. Ήθελε κάποιον που να  ήξερε απο Wordress, αυτή ηταν μεσίτρια, με έδρα τη Νάξο,

οπότε ανέλαβα κάτι βίλες στην Νάξο με Airbnb. Μου στέλνει υλικό, βάζω ένα ωραιότατο Theme, στήνω το σάιτ, στήνω Aibnb.Booking.com, και άλλες 2 πλατρφορμες που δεν θυμάμαι! Με πλήρωσε κανονικά για το έργο!

Μεσίτρια: Είσαι καταπληκτικός! Θέλω να αναλάβεις ως booking manager!

Εγώ: Ok, κανένα πρόβλημα.

Μεσίτρια: Οκ, θα σου δίνω 650€ για τους μήνες που δεν είναι της σεζόν, και 850€ απο Απρίλιο μέχρι Οκτώβρη, που είναι η σεζόν και έχει πολύ δουλειά. Την δουλειά αυτή μπορείς να την κάνεις απο το σπίτι σου, απλά δεν έχει ωράρια!

Εγώ : Ok, υπέροχα( σκεφτομαι, χωρίς έξοδα, απο το σπίτι, καταπληκτικά......) . Πρέπει όμως να έρθω στην Νάξο, να δω τις βίλες απο κοντά, να ξέρω τι πουλάω. Επίσης να γνωριστούμε και απο κοντά, να τα πουμε.....Θα φτιάξω μια μεγάλη λίστα με γραφεία εξωτερικού, ούτως ώστε να καταφέρουμε 100% πληρότητα!

Μεσίτρια: Τέλεια. Ελα, θα σε φιλοξενήσω εγώ! μένω με τα δυο παιδιά μου( χωρίσμένη), οπότε θα περάσουμε όμορφα, θα μαγειρεύουμε.....

Εγώ : Έρχομαι την Τετάρτη, μήπως μπορείς να μου βγάλεις τα εισιτήρρια?

Μεσίτρια: Βεβαίως, σε περιμένω

Ξεκινάω όλο χαρά, Φλεβάρης μήνας, πάω, με υποδέχεται...πάμε στο σπίτι της, μπαίνω μέσα, βλέπω στο σαλόνι έναν πάκο με απλυτα, πεταμένα απο δω και απο κει ! Οκ, λεω....

Η ώρα ηταν 13.00, και έρχονται τα παιδιά της απο το σχολείο.....αυτή στο λάπτοπ, έκανε κάτι δουλειές....η ώρα πάει 2, 2.30, 3, 4,4.30 .....

Εγώ: (με διστακτικότητα) .....εεεεεε θες να μαγειρέψουμε τίποτε? Οχι τίποτε άλλο, για τα παιδιά πιο πολύ

Μεσίτρια: Ναι Ναι.....(συνεχίζει να δουλεύει)

Η ώρα πάει 6, είχα πεθάνει της πείνας, και εγώ και τα παιδιά......

Εγώ: εεεεεεε ξέρεις, πεινάω δεν αντέχω άλλο......έχεις φυλλάδια να πάρουμε κανα σουβλάκι?

Εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο γιός της, όλο παράπονο και μου λέει:"Θα μας πάρεις και εμαααααααςςςςς??? Πλιιιζζζζζζζζζ"

Το λυπήθηκα το μικρό, οπότε παραγγέλνω 2 για μένα και απο δύο για τα παιδιά. Ατάραχη η τύπισα, συνέχιζε την δουλειά της........Οκ..............

Έρχονται τα σουβλάκια, και αρπάζει η τύπισα το ένα απο το παιδί της και το τρώει. Τα παιδιά πέσανε με λαιμαργία, αφού ηταν νηστικά.

Ερχεται το βραδάκι.....

Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε την ιστοσελίδα. Δεν έχουμε βάλει κείμενα....Ο ιδιοκτήτης με πήρε προχτές και μου είπε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.....

Μεσίτρια: Ναι ναι, αυτό θα τελειώσει απόψε.......

Μετά απο καμια ώρα, χτυπάει το κουδούνι της, σκάει μια φίλη της........Αρχίζουνε το κουτσομπολιό

Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε τα κείμενα............................................

Μεσίτρια: Καλα...θα τα φτιάξουμε

Ξαφνικά, βλέπω να έχουν κάνει χώρο στο τραπέζι, και η φίλη της ΝΑ ΤΗς ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!!!!! Δεν λέω τίποτε, λέω ας κάνω τον μαλάκα....περνάει η νύχτα, κοιμόμαστε.

Την επόμενη, ημέρα Πέμπτη, πάμε μαζί στο γραφείο της.

Εγώ: Μαρία, πρέπει να πάμε να δω τις βίλλες.

Μεσίτρια: Άντε πάμε.....

Πάμε, μου δείχνει 2(!!) λεπτά την κάθε βίλλα (ήταν όλες κολλητα, με κάτι κοινές πισίνες), μου λέει "Οκ? Ντάξει? Τοχεις????? "

Πάμε πάλι μεσημέρι στο σπίτι της, μου λέει πάμε να μαγειρέψουμε. Ξαναπιάνει το λαπτοπ, δεν κάνει τίποτε. Είμαι σε μια τραγική κατάσταση, που έβλεπα ένα σπίτι μπουρδέλο! Ξαφνικά αρχίζω να μαζεύω βρακιά παιδιών, να ξεσκονίζω αφου είχε να ξεσκονιστεί κανα 6μηνο το σπίτι, και να βάζω σκούπα.....

Μεσίτρια: A μπραβο που με βοηθάς ρε συ, δεν προλαβαίνω να βήξω!

Πάει η ώρα 5,6,7,8. Λέω δεν γίνεται μαλακα μου, λυπάμε τα παιδιά....Πάω στο σούπερ μάρκετ, παίρνω μακαρόνια και σάλτσα, πάω σπίτι, αρχίζω να τα μαγειρέυω.

Μεσίτρια: Αααα μπραβο, είσαι αστέρι ρε συ..........!

Εγώ : Μαρία, πρέπει να τελειώσουμε το σάιτ

Μεσίτρια : Ναι ναι, όπωσδήποτε.....

Σκάει άλλη φίλη της, και ρχίζουν το κουτσομπολιό και με αυτή.

Εγώ (Με νεύρα) : Μαρία, μήπως η φίλη σου να έρθει μια άλλη ημέρα? Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε......

Μεσίτρια(θιγμένη) : Μην είσα αγενής............

Ξημερώνει Παρασκευή....Ε λεω, σήμερα θα τελειώσουμε οπότε θα φύγω αύριο με το πρωινό. Πάμε στο γραφείο της, της λέω ,πρέπει να τελειώσουμε, δεν γίνεται, πρέπει και εγώ να φύγω. Ναι ναι, μου απαντάει.

"Το βράδυ, σήμερα που είναι Παρασκευή, θα κάτσουμε με ησυχία να το κάνουμε". Ερχεται το βραδάκι, κατα τις 7 (μαγείρεψε αυτή την φορά)......Χτυπάει το κινητό της....

Μεσίτρια: Ήρθε μια φίλη απο Αθήνα....Πρέπει να βγούμε έξω, δεν γίνεται να την αποφύγω.

Εγώ: (με πολλά νεύρα) : Οκ, για καμια ωρίτσα όμως..μετά θα γυρίσουμε να κάνουμε δουλειά

Βγαίνουμε, με την χαζή φίλη, εγώ να βράζω απο μέσα μου. Η ώρα πάει 11......Ε λέω, θα γυρίσουμε τώρα. Οπως γυρνάμε, περνάμε απο μια κρεπερί, που απο ότι έμαθα εκείνη τη στιγμή, δουλεύει ο πιτσιρικάς γκόμενός της. Μιλάνε μιλάνε, κάποια στιγμή πάμε μαζί με τη φίλη πίσω στο σπίτι( τα παιδιά είχανε μείνει μόνα τους...............)

Εγώ ( ηφαίστειο Σαντορίνης): Μαρία, τι δουλειά έχει εδώ η φίλη σου? Πρεπει να τελειώσουμε το σάιτ!

Μεσίτρια: Άκου να σου πω.......πέρα απο όλα τα άλλα, έχω και έναν πιτσιρικά να κανονίσω.....άλλωστε εγώ είμαι το αφεντικό σου, εγώ λέω τι και πότε θα γίνει

ΕΓΩ: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάνει ένα ντουζ, ντύνεται, βάφεται, η φίλη να περιμένει.....ετοιμάζεται , τα παιδιά δεν είχανε κοιμηθεί ακόμα (μεσάνυχτα) ......

Εγώ: Που παςςςς?????????

Μεσίτρια: σε 2-3 ώρες θα γυρίσω...........

Είμαι μόνος σε ένα σπίτι με 2 παιδιά, τα οποία τους έβαλα ταινία, καθίσαμε στον καναπέ και  την βλέπαμε μαζί. Κάποια στιγμή κοιμήθηκαν, τα έβαλα στα κρεβάτια τους.

Κάθομαι και σκέφτομαι, ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!

Εγώ( σκέφτομαι): Με παράτησε με τα 2 παιδιά της, 8 &10 χρονών, για να πάει να διασκεδάσει με τον γκόμενο.....Παράτησε έναν άγνωστο, με τα παιδιά της!!!! Απορώ, εαν εγώ ήμουν βιαστης παιδιών ή δολοφόνος, τί θα γινότανε??????

Δεν κοιμάμαι, περιμένω....πάει 3 η ώρα.....πάει 4, πάει 5, πάει 6, πάει 7 το πρωι΄....... Τελείωσε λέω, δεν γίνεται άλλο, φευγω.....της αφήνω ένα σημείωμα, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, και φέυγω, παίρνοντας το πρωινό πλοίο.

Ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο, του τα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι, τρελάθηκε. Έσπασε το συμβόλαιο μαζί της, έκανε καταγγελία. Του ολοκλήρωσα εγώ την ιστοσελίδα, και έδωσε την δουλειά σε άλλους.

Στο τέλος έμαθα ότι η τύπισα χρωστάει 150.000 €, απο εστιατόριο που είχε, ότι την κυνηγάγανε οι πάντες για αυτό έφυγε στην Νάξο!

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 4
  • Sad 9
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Πριν 1,5 χρόνο, αφου δεν είχα δουλειά,  είχα γνωρίσει μια κοπέλα απο κοινους γνωστούς. Ήθελε κάποιον που να  ήξερε απο Wordress, αυτή ηταν μεσίτρια, με έδρα τη Νάξο,

οπότε ανέλαβα κάτι βίλες στην Νάξο με Airbnb. Μου στέλνει υλικό, βάζω ένα ωραιότατο Theme, στήνω το σάιτ, στήνω Aibnb.Booking.com, και άλλες 2 πλατρφορμες που δεν θυμάμαι! Με πλήρωσε κανονικά για το έργο!

Μεσίτρια: Οκ, θα σου δίνω 650€ για τους μήνες που δεν είναι της σεζόν, και 850€ απο Απρίλιο μέχρι Οκτώβρη, που είναι η σεζόν και έχει πολύ δουλειά. Την δουλειά αυτή μπορείς να την κάνεις απο το σπίτι σου, απλά δεν έχει ωράρια!

Εγώ : Ok, υπέροχα( σκεφτομαι, χωρίς έξοδα, απο το σπίτι, καταπληκτικά......) . Πρέπει όμως να έρθω στην Νάξο, να δω τις βίλες απο κοντά, να ξέρω τι πουλάω. Επίσης να γνωριστούμε και απο κοντά, να τα πουμε.....Θα φτιάξω μια μεγάλη λίστα με γραφεία εξωτερικού, ούτως ώστε να καταφέρουμε 100% πληρότητα!

Μεσίτρια: Τέλεια. Ελα, θα σε φιλοξενήσω εγώ! μένω με τα δυο παιδιά μου( χωρίσμένη), οπότε θα περάσουμε όμορφα, θα μαγειρεύουμε.....

Ξεκινάω όλο χαρά, Φλεβάρης μήνας, πάω, με υποδέχεται...πάμε στο σπίτι της, μπαίνω μέσα, βλέπω στο σαλόνι έναν πάκο με απλυτα, πεταμένα απο δω και απο κει ! Οκ, λεω....

Η ώρα ηταν 13.00, και έρχονται τα παιδιά της απο το σχολείο.....αυτή στο λάπτοπ, έκανε κάτι δουλειές....η ώρα πάει 2, 2.30, 3, 4,4.30 .....

Εγώ: (με διστακτικότητα) .....εεεεεε θες να μαγειρέψουμε τίποτε? Οχι τίποτε άλλο, για τα παιδιά πιο πολύ

Εγώ: εεεεεεε ξέρεις, πεινάω δεν αντέχω άλλο......έχεις φυλλάδια να πάρουμε κανα σουβλάκι?

Εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο γιός της, όλο παράπονο και μου λέει:"Θα μας πάρεις και εμαααααααςςςςς??? Πλιιιζζζζζζζζζ"

Το λυπήθηκα το μικρό, οπότε παραγγέλνω 2 για μένα και απο δύο για τα παιδιά. Ατάραχη η τύπισα, συνέχιζε την δουλειά της........Οκ..............

Έρχονται τα σουβλάκια, και αρπάζει η τύπισα το ένα απο το παιδί της και το τρώει. Τα παιδιά πέσανε με λαιμαργία, αφού ηταν νηστικά.

Ερχεται το βραδάκι.....

Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε την ιστοσελίδα. Δεν έχουμε βάλει κείμενα....Ο ιδιοκτήτης με πήρε προχτές και μου είπε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.....

Μετά απο καμια ώρα, χτυπάει το κουδούνι της, σκάει μια φίλη της........Αρχίζουνε το κουτσομπολιό

Εγώ: Μαρία, πρέπει να φτιάξουμε τα κείμενα............................................

Ξαφνικά, βλέπω να έχουν κάνει χώρο στο τραπέζι, και η φίλη της ΝΑ ΤΗς ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!!!!! Δεν λέω τίποτε, λέω ας κάνω τον μαλάκα....περνάει η νύχτα, κοιμόμαστε.

Πάμε, μου δείχνει 2(!!) λεπτά την κάθε βίλλα (ήταν όλες κολλητα, με κάτι κοινές πισίνες), μου λέει "Οκ? Ντάξει? Τοχεις????? "

Πάμε πάλι μεσημέρι στο σπίτι της, μου λέει πάμε να μαγειρέψουμε. Ξαναπιάνει το λαπτοπ, δεν κάνει τίποτε. Είμαι σε μια τραγική κατάσταση, που έβλεπα ένα σπίτι μπουρδέλο! Ξαφνικά αρχίζω να μαζεύω βρακιά παιδιών, να ξεσκονίζω αφου είχε να ξεσκονιστεί κανα 6μηνο το σπίτι, και να βάζω σκούπα.....

Πάει η ώρα 5,6,7,8. Λέω δεν γίνεται μαλακα μου, λυπάμε τα παιδιά....Πάω στο σούπερ μάρκετ, παίρνω μακαρόνια και σάλτσα, πάω σπίτι, αρχίζω να τα μαγειρέυω.

Εγώ (Με νεύρα) : Μαρία, μήπως η φίλη σου να έρθει μια άλλη ημέρα? Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε......

Ξημερώνει Παρασκευή....Ε λεω, σήμερα θα τελειώσουμε οπότε θα φύγω αύριο με το πρωινό. Πάμε στο γραφείο της, της λέω ,πρέπει να τελειώσουμε, δεν γίνεται, πρέπει και εγώ να φύγω. Ναι ναι, μου απαντάει.

"Το βράδυ, σήμερα που είναι Παρασκευή, θα κάτσουμε με ησυχία να το κάνουμε". Ερχεται το βραδάκι, κατα τις 7 (μαγείρεψε αυτή την φορά)......Χτυπάει το κινητό της....

Μεσίτρια: Ήρθε μια φίλη απο Αθήνα....Πρέπει να βγούμε έξω, δεν γίνεται να την αποφύγω.

Εγώ: (με πολλά νεύρα) : Οκ, για καμια ωρίτσα όμως..μετά θα γυρίσουμε να κάνουμε δουλειά

Βγαίνουμε, με την χαζή φίλη, εγώ να βράζω απο μέσα μου. Η ώρα πάει 11......Ε λέω, θα γυρίσουμε τώρα. Οπως γυρνάμε, περνάμε απο μια κρεπερί, που απο ότι έμαθα εκείνη τη στιγμή, δουλεύει ο πιτσιρικάς γκόμενός της. Μιλάνε μιλάνε, κάποια στιγμή πάμε μαζί με τη φίλη πίσω στο σπίτι( τα παιδιά είχανε μείνει μόνα τους...............)

Εγώ ( ηφαίστειο Σαντορίνης): Μαρία, τι δουλειά έχει εδώ η φίλη σου? Πρεπει να τελειώσουμε το σάιτ!

Μεσίτρια: Άκου να σου πω.......πέρα απο όλα τα άλλα, έχω και έναν πιτσιρικά να κανονίσω.....άλλωστε εγώ είμαι το αφεντικό σου, εγώ λέω τι και πότε θα γίνει

Κάνει ένα ντουζ, ντύνεται, βάφεται, η φίλη να περιμένει.....ετοιμάζεται , τα παιδιά δεν είχανε κοιμηθεί ακόμα (μεσάνυχτα) ......

Είμαι μόνος σε ένα σπίτι με 2 παιδιά, τα οποία τους έβαλα ταινία, καθίσαμε στον καναπέ και  την βλέπαμε μαζί. Κάποια στιγμή κοιμήθηκαν, τα έβαλα στα κρεβάτια τους.

Κάθομαι και σκέφτομαι, ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!

Εγώ( σκέφτομαι): Με παράτησε με τα 2 παιδιά της, 8 &10 χρονών, για να πάει να διασκεδάσει με τον γκόμενο.....Παράτησε έναν άγνωστο, με τα παιδιά της!!!! Απορώ, εαν εγώ ήμουν βιαστης παιδιών ή δολοφόνος, τί θα γινότανε??????

Δεν κοιμάμαι, περιμένω....πάει 3 η ώρα.....πάει 4, πάει 5, πάει 6, πάει 7 το πρωι΄....... Τελείωσε λέω, δεν γίνεται άλλο, φευγω.....της αφήνω ένα σημείωμα, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, και φέυγω, παίρνοντας το πρωινό πλοίο.

Ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο, του τα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι, τρελάθηκε. Έσπασε το συμβόλαιο μαζί της, έκανε καταγγελία. Του ολοκλήρωσα εγώ την ιστοσελίδα, και έδωσε την δουλειά σε άλλους.

Στο τέλος έμαθα ότι η τύπισα χρωστάει 150.000 €, απο εστιατόριο που είχε, ότι την κυνηγάγανε οι πάντες για αυτό έφυγε στην Νάξο!

Πραγματικά απορώ πως γλίτωσες το τρελάδικο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 67 σελιδες γέλιου ας πω και εγω μια δικια μου απο  ξυλεμπορικο

Σκαει ενας τυπος,νεαρος σχετικά νωρίς την ωρα που τα μαστόρια φορτωναν για σκεπες και περγκολες,ωρα γενικως με πολυ δουλειά

Εκεινος:Καλημέρα

Εγώ:Καλημέρα σας,τι χρειάζεστε?

Εκεινος: Εχω ενα  παγκο μωρε....και χρειάζεται να κάνουμε μια τρυπά....και ειδα οτι εχεις ξυλα μήπως μπορεις να μου κανεις μια εξυπηρετηση....

(τον πασαρω στον πατερα  μου γιατί για psycho τον εκοψα)

Αρχίζουν παλι τα εισαγωγικά 

Daddy: Φίλε μου εγω να στο κανω αλλα ξυλουργός δεν είμαι ουτε και  τελεια μπορεί να βγεί με την σεγα

Εκεινος:Ελα μωρε δεν πειραζει και ο ηλεκτρολογος με σεγα την εκανε,δεν πιστευω να θες χρήματα?

Daddy:Τίποτα δεν γίνεται τσαμπα και τα εργαλεία κοστίζουν,δωσε μου 5 ευρω και κατεβασε τον παγκο να στην κανω την τρυπα

Εκεινος:Τι δεν θα ερθεις σπιτι?

Daddy:Ξυλεμπορας είμαι δεν κανω τετοιες δουλειες

Εκεινος:Μα τώρα πρεπει να γίνει,δεν θα μπορω μετα,εδω απο κατω ειμαι ενα 10λεπτο θα κανεις

Daddy:Εχω δυο φορτηγα που φορτωνω και παλι μαραγκος δεν είμαι ουτε φευγω για τέτοιες δουλειες εκτος μαγαζιού

Εκείνος:Μα ποιον θα πω εγω τωρα 

Daddy:Ξερω'γω πες τον ηλεκτρολογο 

(μετα απο αυτο έφυγε με ενα ξερο "Αντε γεια....")

Επεξ/σία από vaggelis dogas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Για εξηγησε το,γιατι στο μαγαζι ερχονται γυφτοι ρομα  ( και οχι μονο )  με τις prepaid και καθομαι και ασχολουμαι εγω με μ@λ@κιες,αυτοι επιμενουν οτι η καρτα εχει μεσα χρημα,ο κοσμος περιμενει,τα τηλ χτυπανε και τελικα η καρτα δεν περναει ποτε..

Μην ξενερωνεις,εγω ειμαι 1.84 τουμπανος και εφαγα χυλοπιτα απο μια.. νανιτσα..

Ημουν σιγουρος για το τι θα ακολουθουσε..

Αυτο ηταν,αλλαζω καριερα.

Ειναι η ιδεα μου η  εδω και 3 σελιδες διαβαζουμε μονο παθηματα ΙΤ με ολες τις τεχνικες λεπτομερειες;

Σαν να βγηκαμε λιγο offtopic?

ας μην μεινουμε μονο στα φυτωρια, υπαρχουν και αλλου τρελοι :P

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε

Μετα απο 67 σελιδες γέλιου ας πω και εγω μια δικια μου απο  ξυλεμπορικο

Σκαει ενας τυπος,νεαρος σχετικά νωρίς την ωρα που τα μαστόρια φορτωναν για σκεπες και περγκολες,ωρα γενικως με πολυ δουλειά

Εκεινος:Καλημέρα

Εγώ:Καλημέρα σας,τι χρειάζεστε?

Εκεινος: Εχω ενα  παγκο μωρε....και χρειάζεται να κάνουμε μια τρυπά....και ειδα οτι εχεις ξυλα μήπως μπορεις να μου κανεις μια εξυπηρετηση....

(τον πασαρω στον πατερα  μου γιατί για psycho τον εκοψα)

Αρχίζουν παλι τα εισαγωγικά 

Daddy: Φίλε μου εγω να στο κανω αλλα ξυλουργός δεν είμαι ουτε και  τελεια μπορεί να βγεί με την σεγα

Εκεινος:Ελα μωρε δεν πειραζει και ο ηλεκτρολογος με σεγα την εκανε,δεν πιστευω να θες χρήματα?

Daddy:Τίποτα δεν γίνεται τσαμπα και τα εργαλεία κοστίζουν,δωσε μου 5 ευρω και κατεβασε τον παγκο να στην κανω την τρυπα

Εκεινος:Τι δεν θα ερθεις σπιτι?

Daddy:Ξυλεμπορας είμαι δεν κανω τετοιες δουλειες

Εκεινος:Μα τώρα πρεπει να γίνει,δεν θα μπορω μετα,εδω απο κατω ειμαι ενα 10λεπτο θα κανεις

Daddy:Εχω δυο φορτηγα που φορτωνω και παλι μαραγκος δεν είμαι ουτε φευγω για τέτοιες δουλειες εκτος μαγαζιού

Εκείνος:Μα ποιον θα πω εγω τωρα 

Daddy:Ξερω'γω πες τον ηλεκτρολογο 

(μετα απο αυτο έφυγε με ενα ξερω "Αντε γεια....")

Αυτό το "μια εξυπηρέτηση " ή το "έχεις τίποτα ρετάλια " από τους τσιπηδες είναι ότι χειρότερο.  Και λίγα του είπε ο πατέρας σου

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Ερχεται το βραδάκι.....

δεν φόρτωσες την μάνατζερ, ούτε και την μεσήτρια να βγει το μαμήσι αλληλέγγυο; 

Νόμιζα ότι εγώ είχα ιστορίες τρέλας αλλά μου φαίνεται δεν πιάνω μία. Ας παραθέσω και γω μια

Ανοιξη του 2005, δούλευα στα Multirama σε μια επαρχειακή πολη που σπούδαζα. Σέ έναν από τους συμβολαιογράφους παρέχαμε υπηρεσίες. Άλλαξε επιτελους τον 486 με ένα σύγχρονο μηχάνημα, με νέα οffice , 128αρα γραμμή adsl, ενα μηχάνημα σαν file server.  Είχε ρίξει σχετικά αρκετό χρήμα. 

Του τα στήνω όλα καλά. φεύγω με τα πόδια πίσω για το μαγαζί. σε κανα 20λεπτο χτυπάει το κινητό, "Τράβα πίσω" μου λέει το αφεντικό, "Ο τύπος με έχει χαζέψει γιατί λέει ο υπολογιστής του κάνει ματάκια και του τραβάει την προσοχή δεν μπορεί να δουλέψει". Τι στο διάολο. Στην διαδρομή πίσω δεν μπορούσα να σκεφτώ τι εννοούσε!!

Ηταν ο βοηθός του Office.... 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Αυτό το "μια εξυπηρέτηση " ή το "έχεις τίποτα ρετάλια " από τους τσιπηδες είναι ότι χειρότερο.  Και λίγα του είπε ο πατέρας σου

Το "εχεις τιποτα ρετάλια" τους λέω ότι βλεπεις εδω αν σου κανει κατι πες μου και απλα τον κοιτας να ψάχνει μισο μετρο παχος απο διαφορά ξυλα για να βρει το μαγικό ξυλο με τις τέλειες διαστασεις και αφού βρουν ενα τέτοιο(οπου επειδή είναι ρετάλια σημαίνει αντε ενα δυο απο αυτα να υπάρχουν) ζηταν 10-20 κομμάτια 

Οσο για το μια εξυπηρετηση μετα απο την ζημιά που καναν σε radial εφτακοσιων ευρω επειδή ενας ειχε αφήσει εγκαρσιο καρφί και σταβωσε τον άξονα και τον ,απλα τους διώχνω διχνοντας τον λογαριασμό απο την επισκευή του radial 

Έχε χάρη που φορτωναμε εκείνη την ώρα ,γιατί και εγω πιστευω θα του ελεγε και αλλα ανετα😂 Γενικώς αυτό που καταλαβα από τα τοσα Παρασκευο-Σαββατα και καλοκαίρια που πηγαινω το να εξυπηρετείς τα όρθια θυλαστικα θέλει γερο στομάχι 

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

το αυτοκινητο επαθε λαστιχο ($#@%$# μου)

βρισκω ενα λαστιχα στη γειτονια να κανει μπαλωμα (δεν ειχα λεφτα κιολας)

μαστορα θελω μπαλωμα

οκ φερτο με τη μουρη (κλασσικο μαστορι) και θα σε φτιαξω

κομπλε 10 ευρ

Μετα απο 12 ωρες τα ιδια! Παω την αλλη μερα το ιδιο μαστορι:

μαστορα παλι τα ιδια

οχι ρεσυ...πως εγινε αυτο;

.....

να βγαλουμε το λαστιχο να το δεις;

φερτο με τη μουρη

(το βγαζει το βαζει στο παγκο το λαστιχο)

πρεπει να εφυγε (!) θα του βαλω αλλο

5 ευρ (συνολο 15 ευρ)

μετα απο 8 ωρες τα ιδια

παω εκει με σκοπο να τα κανω $#@

Ηταν ενας αλλος (!)

του εξηγω και αυτος φανηκε να ειναι πιο καταρτισμενος ξοδεψε πολυ ωρα μου ειπε οτι εβαλε αυτο που βαζουν σε φορτηγα

το φτιαχνει (5 ευρ)

συνολο 20 ευρ (αλλα τοσα και επαιρνα λαστιχο):

στο τελος του λεω: ρε μεγαλε ο αλλος ο μαστορας μου εβγαλε τη ψυχη και ταλαιπωριεμαι 2 μερες τωρα...γιατι;

εχεις δικιο,  Ε#@$ας ειναι!

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ!

(εννοειται δε ξαναπατησα και ενημερωσα γνωστους και φιλους και οταν περναμε και βλεπω το πρωτο μαστορι να εξυπηρετει τιποτα κοπελες κλαιω απο μεσα μου)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, headbanger είπε

δεν φόρτωσες την μάνατζερ, ούτε και την μεσήτρια να βγει το μαμήσι αλληλέγγυο; 

Νόμιζα ότι εγώ είχα ιστορίες τρέλας αλλά μου φαίνεται δεν πιάνω μία. Ας παραθέσω και γω μια

Ανοιξη του 2005, δούλευα στα Multirama σε μια επαρχειακή πολη που σπούδαζα. Σέ έναν από τους συμβολαιογράφους παρέχαμε υπηρεσίες. Άλλαξε επιτελους τον 486 με ένα σύγχρονο μηχάνημα, με νέα οffice , 128αρα γραμμή adsl, ενα μηχάνημα σαν file server.  Είχε ρίξει σχετικά αρκετό χρήμα. 

Του τα στήνω όλα καλά. φεύγω με τα πόδια πίσω για το μαγαζί. σε κανα 20λεπτο χτυπάει το κινητό, "Τράβα πίσω" μου λέει το αφεντικό, "Ο τύπος με έχει χαζέψει γιατί λέει ο υπολογιστής του κάνει ματάκια και του τραβάει την προσοχή δεν μπορεί να δουλέψει". Τι στο διάολο. Στην διαδρομή πίσω δεν μπορούσα να σκεφτώ τι εννοούσε!!

Ηταν ο βοηθός του Office.... 

Μα πως να αντισταθεί κάποιος αυτό το λάγνο βλέμμα;

rH70t3aO891il3BpB67x4Q%252FClippy%2Bthum

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...