Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, *nenya* είπε

giphy.gif

Αγαπητέ liquid, η Βασίλισσα δεν θα μίλαγε ποτέ έτσι!

Αλήθεια,αυτή ζει ή την έχουν βαλσαμώσει ??

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Plot twist:

Η φίλη σου καλεί την αστυνομία. Ο περιπτεράς ηχογράφησε παράνομα τη συνομιλία μας χωρίς να με ενημερώσει πρώτα και χωρίς να δώσω τη συγκατάθεσή μου

Δημοσ.

- καλησπερα σας (λιγο χαζοχαρουμενα & κοφτά)

- γεια σας.

- εχετε αυτον τον κυλινδρο ; (δειχνει ενα κλειδι)

- ναι, τον εχουμε.

- ειναι καλος ; παρεχει καποια ασφαλεια ; 

- ναι, ειναι εξαιρετικος. κοστιζει 90€ και για τα λεφτα του ισως παρεχει περισσοτερα απ'όσα καποιος αλλος ακομη και ακριβοτερος.

- ειχε δικιο ο κλειδαρας λοιπον.

- ναι, ειχε δικιο, ειναι πολυ καλη επιλογη.

- τέλεια. θα ξαναπαω να μου δωσει αλλον εναν. ευχαριστώ.

Υγ.

δεν ξέρω γιατι δεν πηρε τηλεφωνο οπως γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τετοια χυλοπιτα δεν εχω φαει ποτε στα χρονικά....

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε ένα τελευταίο :

Αφεντικό: Οπως έχετε καταλάβει, κύριε LiquidTroll, και μετά τη συνάντηση με τους Αυστριακούς, θα μπουμε δυναμικα στον χώρο του online betting.

ΕΓώ : Ok, για πότε το βλεπετε?

Αφεντικό : Πρέπει να σκάσω 1,5 εκατομύριο για την άδεια στην Ελλάδα. Και σκέφτομαι αν θα πάρω Ελληνική άδεια, ή άδεια στην Μάλτα.

ΕΓΩ (κλαιω απο μέσα μου) : ...........(1,5 μυριο? Και μας έχει όλους στα 750€ και δεν μας δίνει ουτε υπερωρίες ούτε τίποτε?)

Αφεντικό: Φυσικά θα το αναλάβετε..........

Εγώ : Τι εννοείται θα το αναλάβω?

Αφεντικό : Θα αναλαβετε το αντμινιστρεϊσιον.

Εγώ: Δηλαδή.....πιο αναλυτικά.....

Αφεντικό : Θα αναλάβετε να το στήσετε στον σέρβερ μας. Κάτι που είπαν κάποια στιγμη για ΕσΚιουελ Σερβερ, δεν κατάλαβα. ΘΑ προσθέσετε τα παιχνίδια καζινου, και θα στήσετε τα πρωταθλήματα για κάθε άθλημα!!

Εγώ : (σχεδον κλαιω κανονικα, τι λέει Χριστέ μου?????) Θα στησουμε ολοκληρο betting site σε εναν τοπικό σέρβερ 900 €?

Αφεντικό : Γιατί, υπάρχει πρόβλημα? Παλι προβλήματα μου βγάζετε κυριε LiquidTroll?

Εγώ : Απο που να το πρωτοπιάσω......Ενα betting site είναι πολλά gb. Έχει μέσα ευαισθητα προσωπικά δεδομένα, όπως οι κάρτες του παίχτη, τα προσωπικά του στοιχεία κλπ. Αν γίνει το οτιδήποτε θα πάμε φυλακή!

Αφεντικό: Ε για αυτό, θα το "κλειδώσετε" με τέτοιο τρόπο για να μην φύγει κανένα προσωπικό δεδομένο.

ΕΓΩ : σε μια εταιρία που έχουν γίνει δυο hacks, και θέλετε να στήσετε betting site? Σε μια εταιρία που δεν παίρνεται σοβαρά την ασφάλεια, θέλετε να στήσετε betting site???Επίσης, δεν καταλαβα καλά, τι ενοουσατε οταν λέγατε ότι θα αναλάβω τα πρωταθλήματα?

Αφεντικό: Θα κοιτάτε τα άλλα betting sites, και ανάλογα θα βάζετε τις αποδόσεις ένα 10-15% πιο φθηνα, έτσι για να προσεγγίσουμε περισσότερους παίχτες.

Εγώ: ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!! Πως σας πέρασε απο το μυαλό ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ?500 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ????

Αφεντικό: Θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας. θα σας κάνω αύξηση 200 €. Δεν είμαι κανας χαζός, καταλαβαίνω!

ΕΓΩ: Λοιπόν, πάμε ΤΩΡΑ στα γραφεια του (κάποιου κεντρικου betting site) για να δείτε πόσα άτομα δουλεύουν για ένα site!!!

Αφεντικό: Δηλαδή πόσα άτομα θέλει μια τέτοια μπίζνα?

Εγώ : Πρώτα απο όλα ένας ή δύο κεντρικοι admin, με πολύ καλές γνώσεις SQL Server! Δευτερον άτομα για τηλεφωνική υποστήριξη, που θα λύνουν απορίες των παιχτών, ή θα γράφουν σε tickets τι προβλήματα υπάρχουν για να τα λύνουν οι admins! Επίσης, θέλει τουλάχιστον 2-3 developers! Σίγουρα χρειάζονται καμια δεκαριά άτομα να ασχολούνται μόνο με τις αποδόσεις, και σίγουρα κάποιος Account Manager για να βλέπει ποιος και τι και να καθορίζει τα bonus! Επίσης, χρειάζεται 1-2 άτομα στο μάρκετινγκ, να καθορίζουν τις πολιτικές μάρκετινγκ, όπως δώρα, κληρώσεις, προσφορές κλπ. Τέλος, πιστεύω ότι χρειάζεται μια αποκλειστική λογίστρια, για να ασχολείται μόνο με αυτό, καθώς θα υπάρχει πολύ ροή χρημάτων!

Αφεντικό: Με δουλέυετε έτσι?

Εγώ: Εγώ σας δουλεύω?

Αφεντικό: ΜΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ 15 ΑΤΟΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ?

Εγώ : Ακούστε.........................(βαθιά ανάσα). Εγώ δεν πρόκειται να αναλάβω τέτοιο πρότζεκτ! Πρώτα απο όλα, γιατί δεν συμφωνήσαμε απο την αρχή κάτι τέτοιο! Δευτερον, γιατί δεν παίρνετε σοβαρά την ασφάλεια, και ακόμα και σε Cloud να είναι στημένο, φοβάμαι ότι κάτι θα διαρεύσει, και θα πάμε φυλακή, γιατί εδώ μιλάμε για τραπεζικά προσωπικά δεδομένα.

Συγνώμη, αλλά το κεφάλι μου στον τορβά, δεν το βάζω για κανεναν! Εγώ ένας φτωχός, κακοπληρωμένος ΙΤ είμαι.......Ενημερωθείτε καλύτερα για το πως λειτουργουν τα betting sites, και μετά ελάτε να το ξανασυζητήσουμε.

Aφεντικό: Δηλαδή μου λέτε ότι δεν το αναλαμβάνετε.......Μαλιστα ! (κοίταγε το πάτωμα, έκανε τα δάκτυλά του γροθιές απο τα νεύρα του).........οκ, θα δω τι θα κάνω, πάντως δεν μου τα λέτε καλά κύριε LiquidTroll.....

Για κάποιο μυστήριο λόγο δεν με ξανα ενόχλησε για το θέμα...ίσως ρώτησε και κατάλαβε την μαλακία του, δεν ξέρω.......

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 19
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Όχι τελευταίο! σε χρειαζόμαστε!!!

Λογικά μετά από αυτό (άντε μερικές μέρες μετά ) , θα παραιτήθηκε ο άνθρωπος. 

• Like 4
Δημοσ.

κυριε Liquid

ελπιζω να μη το εννοειτε οτι ειναι το τελευταιο που ποσταρετε ...

ελπιζω να εννοειτε το τελευταιο για σημερα ...

πραγματικα φιλε μου σε ενα απο τα τελευταια ποστ που εγραψες πριν 1-2 σελιδες ,μονο με αυτα που περναγες ειχα αρχισει να ανχωνομαι εγω ..

τι να πω...

και πολυ αντεξες

• Like 4
Δημοσ.

Το αφεντικό του liquid παίζει να έχει γίνει ήδη βουλευτής με τις μαλακιες που λέει. Αν όντως έγιναν αλήθεια όλα τα παραπάνω πρέπει να μπει σε ψυχιατρείο ο τύπος. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αν όντως έγιναν αλήθεια όλα τα παραπάνω πρέπει να μπει σε ψυχιατρείο ο τύπος. 

Plot twist: ο liquid και το αφεντικό είναι το ίδιο πρόσωπο, κάτι σαν το fight club

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Xacti είπε

Plot twist: ο liquid και το αφεντικό είναι το ίδιο πρόσωπο, κάτι σαν το fight club

αποκλειεται. ο αφεντικος ειναι σπανιο ειδος αυστραλοπιθηκου κονομημενου απ'τα ενδοξα χρονια της Ελλαδος

• Like 2
Δημοσ.

Ενα πολυ κακομαθημένο πλουσιοκωλόπαιδο είναι, που πήγαινε στα καλύτερα σχολεία, παρέα με άλλους "διάσημους" όπως ο Γιαννακόπουλος του Παναθηναικού.

Δεν έχει δουλέψει ποτέ, έχει πολλα ακίνητα, και έχει κληρονομήσει 3 εταιρίες απο τον πατέρα του, και ίδρυσε και μια 4η που δεν μπορω να πω με τι ασχολειται γιατι θα

καρφωθω.Ήδη έχω δώσει πολλά στοιχεία.

• Like 4
  • Thanks 5
  • Sad 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Ενα πολυ κακομαθημένο πλουσιοκωλόπαιδο είναι, που πήγαινε στα καλύτερα σχολεία, παρέα με άλλους "διάσημους" όπως ο Γιαννακόπουλος του Παναθηναικού.

Δεν έχει δουλέψει ποτέ, έχει πολλα ακίνητα, και έχει κληρονομήσει 3 εταιρίες απο τον πατέρα του, και ίδρυσε και μια 4η που δεν μπορω να πω με τι ασχολειται γιατι θα

καρφωθω.Ήδη έχω δώσει πολλά στοιχεία.

Έχουμε αρκετούς τέτοιους δυστυχώς. Όταν κάποιος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ποτέ δεν πρόκειται να εκτιμήσει η σεβαστεί τίποτα. Άχρηστοι άνθρωποι που δεν προσφέρουν τίποτα. 

Το πρότεινα και πριν 

https://www.healthyliving.gr/2014/04/08/ginetai-steirosh-andra-diatomh-vazektomh/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικά χρόνια...

Εγώ υπεύθυνος γραφείου Α καλώ το τμήμα μηχανοργάνωσης και τους ενημερώνω ότι περιμένουμε από μέρα σε μέρα να έρθει ένα πολύ σημαντικό φαξ και όταν  έρθει να με ενημερώσουν άμεσα. 

Την επόμενη μέρα με καλούν ότι ήρθε (το φαξ)  την στιγμή που έχω στο γραφείο έναν νέο στη δουλειά και τον στέλνω να μου φέρει το φαξ. 

Χτυπά η πόρτα και βλέπω τον νεαρό με την συσκευή του φαξ παραμάσχαλα να μπένει  στο γραφείο... 

Μένω άφωνος, αφήνει τη συσκευή πάνω στο γραφείο και φεύγει... 

Και είχε και συνέχεια... 

Λοιπόν 

Επεξ/σία από rigo0sotirhs
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Αντε ένα τελευταίο :

Αφεντικό: Οπως έχετε καταλάβει, κύριε LiquidTroll, και μετά τη συνάντηση με τους Αυστριακούς, θα μπουμε δυναμικα στον χώρο του online betting.

ΕΓώ : Ok, για πότε το βλεπετε?

Αφεντικό : Πρέπει να σκάσω 1,5 εκατομύριο για την άδεια στην Ελλάδα. Και σκέφτομαι αν θα πάρω Ελληνική άδεια, ή άδεια στην Μάλτα.

ΕΓΩ (κλαιω απο μέσα μου) : ...........(1,5 μυριο? Και μας έχει όλους στα 750€ και δεν μας δίνει ουτε υπερωρίες ούτε τίποτε?)

Αφεντικό: Φυσικά θα το αναλάβετε..........

Εγώ : Τι εννοείται θα το αναλάβω?

Αφεντικό : Θα αναλαβετε το αντμινιστρεϊσιον.

Εγώ: Δηλαδή.....πιο αναλυτικά.....

Αφεντικό : Θα αναλάβετε να το στήσετε στον σέρβερ μας. Κάτι που είπαν κάποια στιγμη για ΕσΚιουελ Σερβερ, δεν κατάλαβα. ΘΑ προσθέσετε τα παιχνίδια καζινου, και θα στήσετε τα πρωταθλήματα για κάθε άθλημα!!

Εγώ : (σχεδον κλαιω κανονικα, τι λέει Χριστέ μου?????) Θα στησουμε ολοκληρο betting site σε εναν τοπικό σέρβερ 900 €?

Αφεντικό : Γιατί, υπάρχει πρόβλημα? Παλι προβλήματα μου βγάζετε κυριε LiquidTroll?

Εγώ : Απο που να το πρωτοπιάσω......Ενα betting site είναι πολλά gb. Έχει μέσα ευαισθητα προσωπικά δεδομένα, όπως οι κάρτες του παίχτη, τα προσωπικά του στοιχεία κλπ. Αν γίνει το οτιδήποτε θα πάμε φυλακή!

Αφεντικό: Ε για αυτό, θα το "κλειδώσετε" με τέτοιο τρόπο για να μην φύγει κανένα προσωπικό δεδομένο.

ΕΓΩ : σε μια εταιρία που έχουν γίνει δυο hacks, και θέλετε να στήσετε betting site? Σε μια εταιρία που δεν παίρνεται σοβαρά την ασφάλεια, θέλετε να στήσετε betting site???Επίσης, δεν καταλαβα καλά, τι ενοουσατε οταν λέγατε ότι θα αναλάβω τα πρωταθλήματα?

Αφεντικό: Θα κοιτάτε τα άλλα betting sites, και ανάλογα θα βάζετε τις αποδόσεις ένα 10-15% πιο φθηνα, έτσι για να προσεγγίσουμε περισσότερους παίχτες.

Εγώ: ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!! Πως σας πέρασε απο το μυαλό ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ?500 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ????

Αφεντικό: Θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας. θα σας κάνω αύξηση 200 €. Δεν είμαι κανας χαζός, καταλαβαίνω!

ΕΓΩ: Λοιπόν, πάμε ΤΩΡΑ στα γραφεια του (κάποιου κεντρικου betting site) για να δείτε πόσα άτομα δουλεύουν για ένα site!!!

Αφεντικό: Δηλαδή πόσα άτομα θέλει μια τέτοια μπίζνα?

Εγώ : Πρώτα απο όλα ένας ή δύο κεντρικοι admin, με πολύ καλές γνώσεις SQL Server! Δευτερον άτομα για τηλεφωνική υποστήριξη, που θα λύνουν απορίες των παιχτών, ή θα γράφουν σε tickets τι προβλήματα υπάρχουν για να τα λύνουν οι admins! Επίσης, θέλει τουλάχιστον 2-3 developers! Σίγουρα χρειάζονται καμια δεκαριά άτομα να ασχολούνται μόνο με τις αποδόσεις, και σίγουρα κάποιος Account Manager για να βλέπει ποιος και τι και να καθορίζει τα bonus! Επίσης, χρειάζεται 1-2 άτομα στο μάρκετινγκ, να καθορίζουν τις πολιτικές μάρκετινγκ, όπως δώρα, κληρώσεις, προσφορές κλπ. Τέλος, πιστεύω ότι χρειάζεται μια αποκλειστική λογίστρια, για να ασχολείται μόνο με αυτό, καθώς θα υπάρχει πολύ ροή χρημάτων!

Αφεντικό: Με δουλέυετε έτσι?

Εγώ: Εγώ σας δουλεύω?

Αφεντικό: ΜΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ 15 ΑΤΟΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ?

Εγώ : Ακούστε.........................(βαθιά ανάσα). Εγώ δεν πρόκειται να αναλάβω τέτοιο πρότζεκτ! Πρώτα απο όλα, γιατί δεν συμφωνήσαμε απο την αρχή κάτι τέτοιο! Δευτερον, γιατί δεν παίρνετε σοβαρά την ασφάλεια, και ακόμα και σε Cloud να είναι στημένο, φοβάμαι ότι κάτι θα διαρεύσει, και θα πάμε φυλακή, γιατί εδώ μιλάμε για τραπεζικά προσωπικά δεδομένα.

Συγνώμη, αλλά το κεφάλι μου στον τορβά, δεν το βάζω για κανεναν! Εγώ ένας φτωχός, κακοπληρωμένος ΙΤ είμαι.......Ενημερωθείτε καλύτερα για το πως λειτουργουν τα betting sites, και μετά ελάτε να το ξανασυζητήσουμε.

Aφεντικό: Δηλαδή μου λέτε ότι δεν το αναλαμβάνετε.......Μαλιστα ! (κοίταγε το πάτωμα, έκανε τα δάκτυλά του γροθιές απο τα νεύρα του).........οκ, θα δω τι θα κάνω, πάντως δεν μου τα λέτε καλά κύριε LiquidTroll.....

Για κάποιο μυστήριο λόγο δεν με ξανα ενόχλησε για το θέμα...ίσως ρώτησε και κατάλαβε την μαλακία του, δεν ξέρω.......

Επρεπε να στησεις ενα υποτυπώδες site και να δωσεις τους κωδικους στην Personal Assisant .. 

Nα εχεις τους κωδικους για τα παντα δεν ηθελες...?

Καντε μια υπευθυνη δηλωση οτι αναλαμβανει αυτη τους κωδικους γιατι ετσι ειπε το αφεντικο..

Παραιτησε και την ρωτας τι τσιγαρα καπνιζει για να της πηγαινεις στον κορυδαλλο .....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...