Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 15 minutes ago, masteripper said: Κανονικά χρειαζόμαστε 1 section που να είναι Umoderated...το συγκεκριμένο θέμα αν "ζησει" θα γίνει το κορυφαίο.... Με τις τοποθετήσεις που κάνεις κατά καιρούς, δεν το βλέπω να ζει για πολύ. Οπότε αποφάσισε... 4 1 1
LiquidTroll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Με παίρνει τηλέφωνο η Personal Assistant του αφεντικού΄, κοπέλίτσα 25 χρονών, η οποία ότι και να γινότανε στην εταιρία τα έλεγε κατευθείαν στο αφεντικό, ήταν η προσωπική του ρουφιάνα..Βέβαια, δεν καταλάβαινε η ηλίθια, ότι την χρησιμοποιεί, την εκμεταλέυεται με τον χειρότερο τρόπο, της δίνει 600€, και την τρέχει μέχρι τις 8 το βράδυ : Personal Assistant: Ελα λιγο απο δω σε παρακαλώ.... Πάω στην reception, και αρχίζει να μου μιλάει με υφάκι που θα ζήλευε η Βασιλλισα Ελισάβετ Personal Assistant: Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά θα μου αλλάξεις το background! Δεν μπορώ με αυτό που έχεις βάλει! Επίσης, θα μου δώσεις τον κωδικό του Administrator, γιατί εγώ πρεπει να κατεβάζω προγράμματα, και να τα στηνω στον υπολογιστή μου! Δεν μπορώ κάθε φορά που πάω να κάνω install , να μου ζητάει κωδικο(!!!!). Κατέβασα το dropbox, και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Εγώ: Πρώτα απο όλα μίλα πιο όμορφα γιατι δεν αργώ να πάρω ανάποδες και να γίνει εδώ το έλα να δεις! Και κατα δεύτερον, καταλαβαίνεις τι μου ζητάς? Σε ποιά στρουγκα δούλευες πριν? Personal Assistant : Για σε παρακαλώ, πριν δουλευα σε Ιντερνετ Καφέ, οπότε γνωρίζω απο υπολογιστές (!!!!!), οπότε μην μου λες εμένα χαζα!! Εγώ : ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? Γνωρίζεις απο μηχανογράφηση???? Σε μια μηχανογράφηση υπάρχουν policies!! Δεν γίνεται να επιτρέψω να κάνει install ο καθένας ότι θέλει!!! Επίσης, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας αλλαγές σε ότι γουστάρει! Αυτη είναι η ουσία της μηχανογράφησης!!! Να υπάρχουν κοινά policies σε ολους! Personal Assistant: Τέλος πάντων, εγώ θα το πω στο Αφεντικό, να δούμε τι θα πει..... Εγώ : Τι να σου πω τώρα.....πραγματικά....τι να σου πω...... Με καλεί το Αφεντικό μετά απο μία ώρα, με την Personal Assistant δίπλα. Αφεντικό : κύριε LiquidTroll, έμαθα ότι έγινε καποιο επεισόδιο. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Δεν μιλήσατε όμορφα στην κυρία Πιτσιρίκα Ρουφιάνογλου. Εγώ: Όχι, εγώ της μίλησα μια χαρά, εσείς της έχετε δώσει θάρρος και μας μιλάει λες και είναι αφεντικό!!! Αφεντικό: Ακούστε, δεν θελω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Δώστε της ότι χρειάζεται........ Εγώ : ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ADMIN ΚΩΔΙΚΟΥΣ?????????????? Εγώ τι ρόλο παίζω εδω μέσα τότε? Personal Assistant : Να μου δώσεις τα πάντα, γιατί μπορεί αύριο να αρρωστήσεις, ή να έχεις άδεια....δεν θα μπορούμε να κάνουμε install εμείς ότι θελουμε? Εγώ : ....................................Ok.....Ok...........ok.......(λίγο πριν το εγκεφαλικό).......θα το ρυθμίσω έτσι στα policies, για να μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει!!!!!! Μην με ξανα ενοχλήσετε όμως για τίποτε!!! Εφόσων ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!!!!! Πάω στον σέρβερ, ρυθμίζω τα gpos έτσι, ώστε να μπορούνε να κάνουν install. Στέλνω το αρχείο excel που είχα κρυπτογραφημένο στο pc μου, με κώδικούς για τα πάντα: Άδειες Office, Windows, Eset, login κάθε χρήστη, email password κάθε χρήστη, κωδικούς server, κωδικους cloud Server, τα πάντα! Της στέλνω email : " Λοιπον, εδώ είναι τα πάντα. Κάνε ότι γουστάρεις, εφόσων δεν σέβεστε όυτε την δουλειά μου, και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει εδω μέσα. Μην με ξανα ενοχλήσεις όμως για τίποτε...!!! " Απάντηση( με κοινοποίηση στον κ. Αφεντικό): κύριε LiquidTroll, η συμπεριφορά σας είναι πολύ άσχημη! Σαν Personal Assistant, είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Οπότε, πρωτου σετάρετε κάποια policies οπως λέτε, θα έπρεπε να με είχατε ρωτήσει... Το κεφάλι μου έγινε κόκκινο απο το facepalm. Χτυπιόμουνα στο γραφείο! Δεν το ζω όλο αυτό! Για να μην τα πολυλογώ, απο εκείνη την ημέρα, έκανα επακριβώς ότι μου έλεγε η Personal Assistant, καθώς το αφεντικό μου είπε να της δίνω αναφορά για ότι κάνω/ αλλάζω, και "να την βοηθάω σε ότι χρειάζεται"... Μου ζήτησε να κατεβάσουμε σπασμένο το Illustrator, της το κατέβασα(απο τορεντ παρακαλώ...), της το εγκατέστησα, όντας 2 μήνες στην εταιρία, ένιωσα ότι είχα γεράσει 10 χρόνια, απο την κούραση και την ψυχολογική πίεση 7 2 18
masteripper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Με παίρνει τηλέφωνο η Personal Assistant του αφεντικού΄, κοπέλίτσα 25 χρονών, η οποία ότι και να γινότανε στην εταιρία τα έλεγε κατευθείαν στο αφεντικό, ήταν η προσωπική του ρουφιάνα..Βέβαια, δεν καταλάβαινε η ηλίθια, ότι την χρησιμοποιεί, την εκμεταλέυεται με τον χειρότερο τρόπο, της δίνει 600€, και την τρέχει μέχρι τις 8 το βράδυ : Personal Assistant: Ελα λιγο απο δω σε παρακαλώ.... Πάω στην reception, και αρχίζει να μου μιλάει με υφάκι που θα ζήλευε η Βασιλλισα Ελισάβετ Personal Assistant: Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά θα μου αλλάξεις το background! Δεν μπορώ με αυτό που έχεις βάλει! Επίσης, θα μου δώσεις τον κωδικό του Administrator, γιατί εγώ πρεπει να κατεβάζω προγράμματα, και να τα στηνω στον υπολογιστή μου! Δεν μπορώ κάθε φορά που πάω να κάνω install , να μου ζητάει κωδικο(!!!!). Κατέβασα το dropbox, και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Εγώ: Πρώτα απο όλα μίλα πιο όμορφα γιατι δεν αργώ να πάρω ανάποδες και να γίνει εδώ το έλα να δεις! Και κατα δεύτερον, καταλαβαίνεις τι μου ζητάς? Σε ποιά στρουγκα δούλευες πριν? Personal Assistant : Για σε παρακαλώ, πριν δουλευα σε Ιντερνετ Καφέ, οπότε γνωρίζω απο υπολογιστές (!!!!!), οπότε μην μου λες εμένα χαζα!! Εγώ : ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? Γνωρίζεις απο μηχανογράφηση???? Σε μια μηχανογράφηση υπάρχουν policies!! Δεν γίνεται να επιτρέψω να κάνει install ο καθένας ότι θέλει!!! Επίσης, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας αλλαγές σε ότι γουστάρει! Αυτη είναι η ουσία της μηχανογράφησης!!! Να υπάρχουν κοινά policies σε ολους! Personal Assistant: Τέλος πάντων, εγώ θα το πω στο Αφεντικό, να δούμε τι θα πει..... Εγώ : Τι να σου πω τώρα.....πραγματικά....τι να σου πω...... Με καλεί το Αφεντικό μετά απο μία ώρα, με την Personal Assistant δίπλα. Αφεντικό : κύριε LiquidTroll, έμαθα ότι έγινε καποιο επεισόδιο. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Δεν μιλήσατε όμορφα στην κυρία Πιτσιρίκα Ρουφιάνογλου. Εγώ: Όχι, εγώ της μίλησα μια χαρά, εσείς της έχετε δώσει θάρρος και μας μιλάει λες και είναι αφεντικό!!! Αφεντικό: Ακούστε, δεν θελω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Δώστε της ότι χρειάζεται........ Εγώ : ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ADMIN ΚΩΔΙΚΟΥΣ?????????????? Εγώ τι ρόλο παίζω εδω μέσα τότε? Personal Assistant : Να μου δώσεις τα πάντα, γιατί μπορεί αύριο να αρρωστήσεις, ή να έχεις άδεια....δεν θα μπορούμε να κάνουμε install εμείς ότι θελουμε? Εγώ : ....................................Ok.....Ok...........ok.......(λίγο πριν το εγκεφαλικό).......θα το ρυθμίσω έτσι στα policies, για να μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει!!!!!! Μην με ξανα ενοχλήσετε όμως για τίποτε!!! Εφόσων ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!!!!! Πάω στον σέρβερ, ρυθμίζω τα gpos έτσι, ώστε να μπορούνε να κάνουν install. Στέλνω το αρχείο excel που είχα κρυπτογραφημένο στο pc μου, με κώδικούς για τα πάντα: Άδειες Office, Windows, Eset, login κάθε χρήστη, email password κάθε χρήστη, κωδικούς server, κωδικους cloud Server, τα πάντα! Της στέλνω email : " Λοιπον, εδώ είναι τα πάντα. Κάνε ότι γουστάρεις, εφόσων δεν σέβεστε όυτε την δουλειά μου, και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει εδω μέσα. Μην με ξανα ενοχλήσεις όμως για τίποτε...!!! " Απάντηση( με κοινοποίηση στον κ. Αφεντικό): κύριε LiquidTroll, η συμπεριφορά σας είναι πολύ άσχημη! Σαν Personal Assistant, είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Οπότε, πρωτου σετάρετε κάποια policies οπως λέτε, θα έπρεπε να με είχατε ρωτήσει... Το κεφάλι μου έγινε κόκκινο απο το facepalm. Χτυπιόμουνα στο γραφείο! Δεν το ζω όλο αυτό! Για να μην τα πολυλογώ, απο εκείνη την ημέρα, έκανα επακριβώς ότι μου έλεγε η Personal Assistant, καθώς το αφεντικό μου είπε να της δίνω αναφορά για ότι κάνω/ αλλάζω, και "να την βοηθάω σε ότι χρειάζεται"... Μου ζήτησε να κατεβάσουμε σπασμένο το Illustrator, της το κατέβασα(απο τορεντ παρακαλώ...), της το εγκατέστησα, όντας 2 μήνες στην εταιρία, ένιωσα ότι είχα γεράσει 10 χρόνια, απο την κούραση και την ψυχολογική πίεση Εδώ μας χάλασες...λίγο ...τόση αγριότητα για λίγο Dropbox/Illustrator.... 3
mclein² Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 κυριε λικουιντ ανοιξε ενα paypal account για δωρεες. τα πρωτα 50€ ειναι απο μενα κερασμενα. τσαμπα πηγαινα ψυχολογο τοσο καιρο, υπαρχουν και χειροτερα. 10
dimpa16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Βάζαμε κάμερες και συναγερμό σε ένα από τα καταστήματα του ομίλου που εργαζόμουν. Σκηνικό : εργοτάξιο, με τίγκα τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων. Μαραγκούς,ηλεκτρολόγους,μπογιατζήδες,γυψοσανιδάδες,μαστόρους -βοηθούς,ένας οργασμός από βαβούρα και κόσμο. Υπεύθυνος, ένας τύπος,που αδέρφιζε. Και όταν λέω αδέρφιζε,εννοώ φωνούλα,ύφος,τρόπους,συμπεριφορά... δηλαδή ,με λίγα λόγια , τον είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Τελειώνουμε την εγκατάσταση του alarm και θέλουμε να κάνουμε μια δοκιμή,να δούμε αν υπάρχει κανα θέμα. Ζητάμε λοιπόν από όλους με το που θα ξεκινήσει η όπλιση του συστήματος,να μείνουν όλοι ακίνητοι για περίπου 30 δεύτερα (ώστε να μην τους ΄΄πιάσει΄΄ κανένα ραντάρ). Συνήθως,όταν κάνουμε τέτοιες δοκιμές,τους βγάζουμε όλους έξω,γιατί σχεδόν ποτέ δεν πετυχαίνει η δοκιμή,αλλά στην συγκεκριμένη δουλειά,είπαμε να το κάνουμε έτσι. Είμαι εγώ με τον συνάδελφο, τους φωνάζω ακίνητοι και οπλίζω. Απόλυτη ησυχία μέσα,ξεκινάει αντίστροφη μέτρηση στην όπλιση, ................................περνάνε τα δευτερόλεπτα.............. και άλλο.............και άλλο........... και ακούγεται μια φωνούλα μέσα στην ησυχία (μαντέψ`τε από ποιον)........ --- Να κουνηθούμεεε :: Απάντηση από τον συνάδελφο: --- Δεν κρατιέσαι ρε πούστη. Κλάσαμε απ`τα γέλια όλοι μαζί στο δευτερόλεπτο...😂😂 4 1
LiquidTroll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ασε με γιατι τα θυμηθηκα τωρα και ειμαι σε μια κατασταση να βαλω τα γελια ή να πεσω(όπως τότε) σε καταθλιψη? 1 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Σαν παλαιότερος που πρέπει να σέβεστε εδώ μέσα, ήρθε η ώρα να σας περιγράψω την αγαπημένη μου ιστορία που έλαβε χώρα πριν 10+ χρόνια: Με καλεί ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας στο γραφείο του για να συζητήσουμε για μια νέα καμπάνια και ένα νέο μπάνερ που θέλει να σχεδιάσουμε για να παίζει σε διάφορα sites κλπ. Μου περιγράφει το concept και το αρχικό μήνυμα που έχει στο μυαλό του και σε κάποια φάση τον ρωτάω σχετικά με το μέγεθος που το φαντάζεται αρχικά ώστε να αρχίσω με κάποια προσχέδια, mockups κλπ. - Α, μου λέει, περίμενε να στο δείξω στην πράξη... Βγάζει έναν χάρακα από το συρτάρι του και τον ακουμπάει πάνω στην CRT οθόνη που είχε στο γραφείο του... - Να, μου λέει, όπως στο δείχνω εδώ με το χάρακα πιστεύω πως αν είναι 10 εκατοστά επί 5 θα είναι μια χαρά. Αλλά πρόσεξε! Εδώ η οθόνη που έχω τώρα δεν είναι επίπεδη οπότε για να είσαι οκ σε αυτό που σου δείχνω, φρόντισε να το κάνεις 11 εκατοστά για να καλύψεις και την κλίση της οθόνης... Αυτή ήταν και η τελευταία "τεχνική" κουβέντα που κάναμε μαζί... 2 1 1
theo93 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ασε με γιατι τα θυμηθηκα τωρα και ειμαι σε μια κατασταση να βαλω τα γελια ή να πεσω(όπως τότε) σε καταθλιψη? Τα γέλια και να συνεχίσεις ! To insomnia θα χρηματοδοτήσει την έκδοση του βιβλίου σου. 4 2
tutuyo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ασε με γιατι τα θυμηθηκα τωρα και ειμαι σε μια κατασταση να βαλω τα γελια ή να πεσω(όπως τότε) σε καταθλιψη? Ανθρωπος που περασε απο τετοιες καταστασεις και δεν εκανε φονο,ειναι σε καλο δρομο για την νιρβανα δες το κι ετσι,εχεις αποκτησει φαν κλαμπ ομως😀 1
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Με παίρνει τηλέφωνο η Personal Assistant του αφεντικού΄, κοπέλίτσα 25 χρονών, η οποία ότι και να γινότανε στην εταιρία τα έλεγε κατευθείαν στο αφεντικό, ήταν η προσωπική του ρουφιάνα..Βέβαια, δεν καταλάβαινε η ηλίθια, ότι την χρησιμοποιεί, την εκμεταλέυεται με τον χειρότερο τρόπο, της δίνει 600€, και την τρέχει μέχρι τις 8 το βράδυ : Personal Assistant: Ελα λιγο απο δω σε παρακαλώ.... Πάω στην reception, και αρχίζει να μου μιλάει με υφάκι που θα ζήλευε η Βασιλλισα Ελισάβετ Personal Assistant: Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά θα μου αλλάξεις το background! Δεν μπορώ με αυτό που έχεις βάλει! Επίσης, θα μου δώσεις τον κωδικό του Administrator, γιατί εγώ πρεπει να κατεβάζω προγράμματα, και να τα στηνω στον υπολογιστή μου! Δεν μπορώ κάθε φορά που πάω να κάνω install , να μου ζητάει κωδικο(!!!!). Κατέβασα το dropbox, και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Εγώ: Πρώτα απο όλα μίλα πιο όμορφα γιατι δεν αργώ να πάρω ανάποδες και να γίνει εδώ το έλα να δεις! Και κατα δεύτερον, καταλαβαίνεις τι μου ζητάς? Σε ποιά στρουγκα δούλευες πριν? Personal Assistant : Για σε παρακαλώ, πριν δουλευα σε Ιντερνετ Καφέ, οπότε γνωρίζω απο υπολογιστές (!!!!!), οπότε μην μου λες εμένα χαζα!! Εγώ : ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? Γνωρίζεις απο μηχανογράφηση???? Σε μια μηχανογράφηση υπάρχουν policies!! Δεν γίνεται να επιτρέψω να κάνει install ο καθένας ότι θέλει!!! Επίσης, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας αλλαγές σε ότι γουστάρει! Αυτη είναι η ουσία της μηχανογράφησης!!! Να υπάρχουν κοινά policies σε ολους! Personal Assistant: Τέλος πάντων, εγώ θα το πω στο Αφεντικό, να δούμε τι θα πει..... Εγώ : Τι να σου πω τώρα.....πραγματικά....τι να σου πω...... Με καλεί το Αφεντικό μετά απο μία ώρα, με την Personal Assistant δίπλα. Αφεντικό : κύριε LiquidTroll, έμαθα ότι έγινε καποιο επεισόδιο. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Δεν μιλήσατε όμορφα στην κυρία Πιτσιρίκα Ρουφιάνογλου. Εγώ: Όχι, εγώ της μίλησα μια χαρά, εσείς της έχετε δώσει θάρρος και μας μιλάει λες και είναι αφεντικό!!! Αφεντικό: Ακούστε, δεν θελω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Δώστε της ότι χρειάζεται........ Εγώ : ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ADMIN ΚΩΔΙΚΟΥΣ?????????????? Εγώ τι ρόλο παίζω εδω μέσα τότε? Personal Assistant : Να μου δώσεις τα πάντα, γιατί μπορεί αύριο να αρρωστήσεις, ή να έχεις άδεια....δεν θα μπορούμε να κάνουμε install εμείς ότι θελουμε? Εγώ : ....................................Ok.....Ok...........ok.......(λίγο πριν το εγκεφαλικό).......θα το ρυθμίσω έτσι στα policies, για να μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει!!!!!! Μην με ξανα ενοχλήσετε όμως για τίποτε!!! Εφόσων ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!!!!! Πάω στον σέρβερ, ρυθμίζω τα gpos έτσι, ώστε να μπορούνε να κάνουν install. Στέλνω το αρχείο excel που είχα κρυπτογραφημένο στο pc μου, με κώδικούς για τα πάντα: Άδειες Office, Windows, Eset, login κάθε χρήστη, email password κάθε χρήστη, κωδικούς server, κωδικους cloud Server, τα πάντα! Της στέλνω email : " Λοιπον, εδώ είναι τα πάντα. Κάνε ότι γουστάρεις, εφόσων δεν σέβεστε όυτε την δουλειά μου, και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει εδω μέσα. Μην με ξανα ενοχλήσεις όμως για τίποτε...!!! " Απάντηση( με κοινοποίηση στον κ. Αφεντικό): κύριε LiquidTroll, η συμπεριφορά σας είναι πολύ άσχημη! Σαν Personal Assistant, είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Οπότε, πρωτου σετάρετε κάποια policies οπως λέτε, θα έπρεπε να με είχατε ρωτήσει... Το κεφάλι μου έγινε κόκκινο απο το facepalm. Χτυπιόμουνα στο γραφείο! Δεν το ζω όλο αυτό! Για να μην τα πολυλογώ, απο εκείνη την ημέρα, έκανα επακριβώς ότι μου έλεγε η Personal Assistant, καθώς το αφεντικό μου είπε να της δίνω αναφορά για ότι κάνω/ αλλάζω, και "να την βοηθάω σε ότι χρειάζεται"... Μου ζήτησε να κατεβάσουμε σπασμένο το Illustrator, της το κατέβασα(απο τορεντ παρακαλώ...), της το εγκατέστησα, όντας 2 μήνες στην εταιρία, ένιωσα ότι είχα γεράσει 10 χρόνια, απο την κούραση και την ψυχολογική πίεση Παει στην ρουφιανα αυτο
tzelen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Με τις τοποθετήσεις που κάνεις κατά καιρούς, δεν το βλέπω να ζει για πολύ. Οπότε αποφάσισε... On behalf of everyone, παρακαλείσθε όπως κάνετε τα στραβά μάτια στο παρόν thread. 😛 5 2
Tsino Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Αγαπάμε LiquidTroll 😍. Δώσε ιστορίες στο λαό !!! Μπαίνω κάθε μέρα στο thread να σε διαβάσω !!! 7
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 hour ago, LiquidTroll said: Πάω στην reception, και αρχίζει να μου μιλάει με υφάκι που θα ζήλευε η Βασιλλισα Ελισάβετ Αγαπητέ liquid, η Βασίλισσα δεν θα μίλαγε ποτέ έτσι!
Kos+@s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Εταιρεία με κινητά τηλέφωνα Πελάτης: Πήρα ένα iphone και ξέχασα να ρωτήσω πόσες ώρες να το φορτίσω Υπάλληλος: 8 με 10 ώρες στο νερό Την επόμενη μέρα το iphone καμένο και ζητούσε να πληρώσουμε και τον πίνακα στο σπίτι που κάηκε κάτι Πελάτης: Γειά σας καλώ από το Βουκουρέστι ξέχασα τον φορτιστή μου στην Αθήνα και θέλω να μου το φορτίσετε Υπάλληλος: Σας παρακαλώ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα Πελάτης: Δεν ξέρετε τι σας γίνεται εμένα μου πουλήσατε κινητό με wifi και κάλεσα και στην Cosmote ενεργοποίησα το roaming κι είστε υπέυθυνοι για τα πάντα όσο είμαι εκτός Ελλάδος To έκλεισα όπως ήταν Πελάτης: Θα ήθελα ασύρματα ακουστικά Samsung? Υπάλληλος: Ποιο μοντέλο κινητού έχετε? Πελάτης: Δεν είναι συμβατό με όλα τα τηλέφωνα? Υπάλληλος: Οχι υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα Πελάτης: Βγάζει ένα Panasonic Gd90 με κεραία. Αυτό είναι? Υπάλληλος: Κυριέ μου το τηλέφωνο σας είναι πολύ παλιό δεν υποστηρίζει τέτοια τεχνολογία Το πετάει κάτω το σπάει και φεύγει δίχως να πει κουβέντα 1 1 1 2
katergaris79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Φίλη πάει σε πολύ κεντρικό περίπτερο στην Καλλιθέα για να αγοράσει εισιτήρια (πριν το νέο σύστημα). Της δίνει ο περιπτεράς (καμιά 80ρια χρόνων) 2 κανονικά εισιτήρια και ακολουθεί ο εξής διάλογος: Φίλη: -Σας ζήτησα φοιτητικά και μου δώσατε κανονικά. Περιπτεράς: -Όχι, κανονικά μου ζήτησες. Φ: -Φοιτητικά σας ζήτησα αλλά δεν έχει σημασία, μπορείτε να μου δώσετε 2 φοιτητικά; Π (πιο αγριεμένος): -Κανονικά μου ζήτησες! Φ: -Σας ζήτησα φοιτητικά, έχετε να μου δώσετε; Π (έξω φρενών): -Μου ζήτησες εμένα φοιτητικά; Μου ζήτησες φοιτητικά;;;;; Περίμενε τώρα! Και βγάζει ο τύπος ένα κασετοφωνάκι δημοσιογραφικό, γυρίζει πίσω την κασέτα και είχε καταγράψει τη συνομιλία. Άκουγαν τον διάλογο που είχαν κάνει μερικά δευτερόλεπτα πριν κι ο άλλος να ωρύεται. Plot twist: Είχε ξεχάσει να του πει "Φοιτητικά" κι αυτός εύλογα της είχε δώσει κανονικά. Αναρωτιόμασταν λοιπόν μετά, πόσοι πελάτες του είχαν κάνει παρόμοια σκηνικά ώστε αναγκάστηκε να γράφει τις συνομιλίες σε κασετόφωνάκι. 4 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις