LiquidTroll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Αφου έχουν αγοραστεί 5-6 καινουριοι υπολογιστες, αφου κατάφερα να κάνω backup τους παλιους, με 1 GB μνημη υπολογιστές (απορώ πως δουλεύανε οι προηγούμενοι), τελικά στήνω το domain. Στήνω τους υπολογιστές, τους κάνω join. Στηνω και τα καινούρια email τους στο outlook, πλέον στον καινούριο σέρβερ, στήνω τους printers για κάθε τμήμα ξεχωριστά με GPO. Ωραία λεω! Ολα δουλευουν στην εντέλεια, επιτέλους! Χα, θα του τα πω αύριο να δω τι θα μου πει ο καριόλης! Η ώρα 7,30 απόγευμα Κυριακής! Πάω στο λάπτοπ του αφεντικού,δεκαετίας, που δεν έχει γίνει ποτέ ούτε φορμάτ ούτε συντήρηση, που μέχρι τότε δεν το είχα ακουμπήσει! Κοιτάω τα mail του, έχοντας φυσικά μαζέψει, μετά κόπων και βασάνων κωδικούς για τους 4 διαφορετικά domains που είχε στα emails, me 7 διαφορετικους λογαριασμούς. ΕΓΏ:(παραμιλάω....) Οκ, έχει αυτους τους λογαριασμους. συνολικά έχει περίπου 6,5 χιλιάδες emails(!!!), να τα κάνω backup να κάνω join το λαπτόπι και να του στήσω! Κοιτάω στο Outlook, ΟΛΑ ΤΑ EMAILS ΣΩΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ .PST ΑΡΧΕΊΟ!!! Γιαυτό του κολλάει του παπαρα, πρέπει να τα ξεχωρίσω. Κάνω backup αρχεία, και το τεράστιο αρχείο με τα email. Ξαφνικά, πάω να το κάνω επανεκίνηση, μου βγάζει BLUE SCREEN OF DEATH! ΕΓΩ : "why have you forsaken me, Oh Deity, whose existence i doubt?" Πάει ο σκληρός, έσκασε........Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κάνω τίποτε τώρα, θα πρέπει το πρωί να το πάω σε μάστορα. Το άλλο πρωί.... Εγω : Manager, ο σκληρός δίσκος του αφεντικού έσκασε, τι να κάνω? Πρέπει να το δει μάστορας! Manager: Να το πας αμέσως! Ξεκινάω, μέσα στο άγχος, καθώς ξέρω ότι πάλι εμένα θα κατηγορήσει, το πάω σε γνωστή εταιρία στο Περιστέρι. Το αφήνω, μου λένε σε μια εβδομάδα. Ωχ λέω...... Το άλλο πρωι, γυρνάει απο ταξίδι το boss. Εγώ : ξερετε, το λάπτοπ σας έσκασε, βασικά έσκασε ο σκληρός, ευτυχώς πρόλαβα να πάρω backup, αλλά το πήγα στην χ εταιρία, να το φτιάξουν, αλλά θέλει μια βδομάδα. Με κοιτάει με το πιο δολοφονικό βλέμμα που με έχει κοιτάξει ποτέ άνθρωπος, σε σημείο που με έπιασε ταχυπαλμια. Αφεντικό: (ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΝΕ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ) ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?????????????????????????????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ???????? ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΕΓΩ: εεεεε..........ξερετε, αυτο το λαπτοπ δεν εχει συντηρηθει ποτε...λογικό ήταν να σκάσει....δεν φταιω εγω Αφεντικο: (Δεν μου απαντάει, κοπανάει το γραφείο του δυνατά, αρπάζει το κινητό του) Έλα Γιάννη, τι κάνεις ρε συ? Ρε συ, επειδή έχω μπλέξει με ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, πες μου κάτι...μπορεί να σκάσει ένα λάπτοπ? Πριν απο 6 χρόνια που το πήρα, μου είχανε πει ότι αυτό θα είναι αθάνατο ..... Γιατί εδω θα με τρελάνει ο κύριος LiquidTroll. Α...οκ...ναι ναι....α μαλιστα.....Οκ....Μπορείς να μου φέρεις έναν καινούριο υπολογιστής εσύ? Εναν καλό όμως, γρήγορο, και να πάρεις το λάπτοπ να το φτιάξεις.....Οκ...οκ ναι, σε περιμένω. Εγώ : Εγώ πάντως σας το είχα πει ότι κάποια στιγμή θα σκάσει και οτι χρειάζεστε καινούριο υπολογιστή. Αφεντικό: κύριε LiquidTroll, λοιπον, ακούστε πως έχει το ζήτημα(Με βλέμμα μίσους ). Εγώ φευγω, έχω ραντεβού, θα γυρίσω στις 4, μέχρι τότε θελω Να πάρετε το καινούριο Pc και να το στήσετε...ΟΛΑ όμως, θα έρθει σε καμια ωρίτσα ο φίλος μου Να πάτε να πάρετε το λάπτοπ μου απο την σκατοεταιρία που το δώσατε, και οταν έρθει να του το δώσετε Εγώ : (σαν παιδάκι που το μαλώσανε...) Οκ.................... Πάω παίρνω το λάπτοπ, είμαι χάλια ψυχολογικά, περιμένω.....σκάει ένας τυπάκος κατα τις 3.30, μου αφήνει το πισι, παίρνει το λάπτοπ. Ξεκινάω και αρχίζω να το στήνω, έρχεται το αφεντικό Αφεντικό: Ολα έτοιμα? Eγώ : Τι έτοιμα? Τώρα μου έφερε το πισι. Θέλει αρκετή δουλεια, όπως επίσης πρέπει να ξεχωρίσω τα περίπου 6,5 χιλιάδες mails σας!!! Αφεντικό: Άυριο το πρωί να είναι όλα έτοιμα! Κάθομαι, τον κάνω join στο domain,του περνάω Office, κάθομαι και του ξεχωρίζω ΕΝΑ ΕΝΑ τα mails του, καθώς τα έχω μοιράσει σε 7 pst αρχεία, όσοι και οι λογαριασμοί, του βάζω antivirus, μου βγάζει 46(!!) ιους στα παλιά του emails. H ώρα έχει πάει 9.30..... Εγώ : ουφφφφφφ.....ολα έτοιμα...επιτέλους! Του αφήνω ένα επεξηγηματικότατο κείμενο μπροστά του, και του έχω βάλει κωδικούς thanasis/Origin@l21 (Αεκτζης, για να το θυμάται, πιο παιδικό δεν γινότανε), και αναλυτικές οδηγίες πως να κάνει login. Το επόμενο πρωι, έτυχε λόγω κίνησης να αργήσω 10 λεπτάκια. Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά, σέρνω τα κομμάτια μου στην δουλεια. 9 η ώρα ακριβώς, σκάει τηλέφωνο απο την Manager Manager: (πανικόβλητη) ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ...ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! ΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!! εντωμεταξύ είχα αφήσει αναλυτικές οδηγίες σε κάθε χρήστη, και στο τέλος έγραφα τους κωδικους του καθένα για να μπει στο domain. ΑΦΕΝΤΙΚΟ : ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ Κ. liquidtroll, δεν μπορώ να μπω στοn υπολογιστή! Εγώ : Σας τα γράφω αναλυτικά! Παμε να το κάνουμε παρέα. εδώ που λέει το domain bourdelo, βαζετε κωδικους! Αφεντικό: Ορίστε, τους βάζω, thanasis/ Origin. Το at 21 τι είναι?????????????? Εγω: Origin@l21, ολόκληρο. Αφεντικό: Ακούστε, δεν μπορώ κάθε φορά να βάζω κωδικούς και βλακείες...να το βάλετε χωρίς κωδικό!! Εγώ : Αυτο δεν γίνεται, αν θέλετε να συνδέεστε στον σέρβερ Αφεντικό: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? Τουλάχιστον emails έχω? Εγώ : Ναι , σας τα ξεχώρισα, σε 7 διαφορετικά αρχεία, τα καθάρισα απο ιους, είστε έτοιμος. Αφεντικό : ( με ύφος απογοητευμένο, ειρωνικό) Ok, έχω πολύ δουλειά, πηγαίντε να συνεχίσετε την εργασία σας. 3 19
forgotten Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Αφου έχουν αγοραστεί 5-6 καινουριοι υπολογιστες, αφου κατάφερα να κάνω backup τους παλιους, με 1 GB μνημη υπολογιστές (απορώ πως δουλεύανε οι προηγούμενοι), τελικά στήνω το domain. Στήνω τους υπολογιστές, τους κάνω join. Στηνω και τα καινούρια email τους στο outlook, πλέον στον καινούριο σέρβερ, στήνω τους printers για κάθε τμήμα ξεχωριστά με GPO. Ωραία λεω! Ολα δουλευουν στην εντέλεια, επιτέλους! Χα, θα του τα πω αύριο να δω τι θα μου πει ο καριόλης! Η ώρα 7,30 απόγευμα Κυριακής! Πάω στο λάπτοπ του αφεντικού,δεκαετίας, που δεν έχει γίνει ποτέ ούτε φορμάτ ούτε συντήρηση, που μέχρι τότε δεν το είχα ακουμπήσει! Κοιτάω τα mail του, έχοντας φυσικά μαζέψει, μετά κόπων και βασάνων κωδικούς για τους 4 διαφορετικά domains που είχε στα emails, me 7 διαφορετικους λογαριασμούς. ΕΓΏ:(παραμιλάω....) Οκ, έχει αυτους τους λογαριασμους. συνολικά έχει περίπου 6,5 χιλιάδες emails(!!!), να τα κάνω backup να κάνω join το λαπτόπι και να του στήσω! Κοιτάω στο Outlook, ΟΛΑ ΤΑ EMAILS ΣΩΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ .PST ΑΡΧΕΊΟ!!! Γιαυτό του κολλάει του παπαρα, πρέπει να τα ξεχωρίσω. Κάνω backup αρχεία, και το τεράστιο αρχείο με τα email. Ξαφνικά, πάω να το κάνω επανεκίνηση, μου βγάζει BLUE SCREEN OF DEATH! ΕΓΩ : "why have you forsaken me, Oh Deity, whose existence i doubt?" Πάει ο σκληρός, έσκασε........Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κάνω τίποτε τώρα, θα πρέπει το πρωί να το πάω σε μάστορα. Το άλλο πρωί.... Εγω : Manager, ο σκληρός δίσκος του αφεντικού έσκασε, τι να κάνω? Πρέπει να το δει μάστορας! Manager: Να το πας αμέσως! Ξεκινάω, μέσα στο άγχος, καθώς ξέρω ότι πάλι εμένα θα κατηγορήσει, το πάω σε γνωστή εταιρία στο Περιστέρι. Το αφήνω, μου λένε σε μια εβδομάδα. Ωχ λέω...... Το άλλο πρωι, γυρνάει απο ταξίδι το boss. Εγώ : ξερετε, το λάπτοπ σας έσκασε, βασικά έσκασε ο σκληρός, ευτυχώς πρόλαβα να πάρω backup, αλλά το πήγα στην χ εταιρία, να το φτιάξουν, αλλά θέλει μια βδομάδα. Με κοιτάει με το πιο δολοφονικό βλέμμα που με έχει κοιτάξει ποτέ άνθρωπος, σε σημείο που με έπιασε ταχυπαλμια. Αφεντικό: (ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΝΕ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ) ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?????????????????????????????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ???????? ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΕΓΩ: εεεεε..........ξερετε, αυτο το λαπτοπ δεν εχει συντηρηθει ποτε...λογικό ήταν να σκάσει....δεν φταιω εγω Αφεντικο: (Δεν μου απαντάει, κοπανάει το γραφείο του δυνατά, αρπάζει το κινητό του) Έλα Γιάννη, τι κάνεις ρε συ? Ρε συ, επειδή έχω μπλέξει με ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, πες μου κάτι...μπορεί να σκάσει ένα λάπτοπ? Πριν απο 6 χρόνια που το πήρα, μου είχανε πει ότι αυτό θα είναι αθάνατο ..... Γιατί εδω θα με τρελάνει ο κύριος LiquidTroll. Α...οκ...ναι ναι....α μαλιστα.....Οκ....Μπορείς να μου φέρεις έναν καινούριο υπολογιστής εσύ? Εναν καλό όμως, γρήγορο, και να πάρεις το λάπτοπ να το φτιάξεις.....Οκ...οκ ναι, σε περιμένω. Εγώ : Εγώ πάντως σας το είχα πει ότι κάποια στιγμή θα σκάσει και οτι χρειάζεστε καινούριο υπολογιστή. Αφεντικό: κύριε LiquidTroll, λοιπον, ακούστε πως έχει το ζήτημα(Με βλέμμα μίσους ). Εγώ φευγω, έχω ραντεβού, θα γυρίσω στις 4, μέχρι τότε θελω Να πάρετε το καινούριο Pc και να το στήσετε...ΟΛΑ όμως, θα έρθει σε καμια ωρίτσα ο φίλος μου Να πάτε να πάρετε το λάπτοπ μου απο την σκατοεταιρία που το δώσατε, και οταν έρθει να του το δώσετε Εγώ : (σαν παιδάκι που το μαλώσανε...) Οκ.................... Πάω παίρνω το λάπτοπ, είμαι χάλια ψυχολογικά, περιμένω.....σκάει ένας τυπάκος κατα τις 3.30, μου αφήνει το πισι, παίρνει το λάπτοπ. Ξεκινάω και αρχίζω να το στήνω, έρχεται το αφεντικό Αφεντικό: Ολα έτοιμα? Eγώ : Τι έτοιμα? Τώρα μου έφερε το πισι. Θέλει αρκετή δουλεια, όπως επίσης πρέπει να ξεχωρίσω τα περίπου 6,5 χιλιάδες mails σας!!! Αφεντικό: Άυριο το πρωί να είναι όλα έτοιμα! Κάθομαι, τον κάνω join στο domain,του περνάω Office, κάθομαι και του ξεχωρίζω ΕΝΑ ΕΝΑ τα mails του, καθώς τα έχω μοιράσει σε 7 pst αρχεία, όσοι και οι λογαριασμοί, του βάζω antivirus, μου βγάζει 46(!!) ιους στα παλιά του emails. H ώρα έχει πάει 9.30..... Εγώ : ουφφφφφφ.....ολα έτοιμα...επιτέλους! Του αφήνω ένα επεξηγηματικότατο κείμενο μπροστά του, και του έχω βάλει κωδικούς thanasis/Origin@l21 (Αεκτζης, για να το θυμάται, πιο παιδικό δεν γινότανε), και αναλυτικές οδηγίες πως να κάνει login. Το επόμενο πρωι, έτυχε λόγω κίνησης να αργήσω 10 λεπτάκια. Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά, σέρνω τα κομμάτια μου στην δουλεια. 9 η ώρα ακριβώς, σκάει τηλέφωνο απο την Manager Manager: (πανικόβλητη) ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ...ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! ΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!! εντωμεταξύ είχα αφήσει αναλυτικές οδηγίες σε κάθε χρήστη, και στο τέλος έγραφα τους κωδικους του καθένα για να μπει στο domain. ΑΦΕΝΤΙΚΟ : ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ Κ. liquidtroll, δεν μπορώ να μπω στοn υπολογιστή! Εγώ : Σας τα γράφω αναλυτικά! Παμε να το κάνουμε παρέα. εδώ που λέει το domain bourdelo, βαζετε κωδικους! Αφεντικό: Ορίστε, τους βάζω, thanasis/ Origin. Το at 21 τι είναι?????????????? Εγω: Origin@l21, ολόκληρο. Αφεντικό: Ακούστε, δεν μπορώ κάθε φορά να βάζω κωδικούς και βλακείες...να το βάλετε χωρίς κωδικό!! Εγώ : Αυτο δεν γίνεται, αν θέλετε να συνδέεστε στον σέρβερ Αφεντικό: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? Τουλάχιστον emails έχω? Εγώ : Ναι , σας τα ξεχώρισα, σε 7 διαφορετικά αρχεία, τα καθάρισα απο ιους, είστε έτοιμος. Αφεντικό : ( με ύφος απογοητευμένο, ειρωνικό) Ok, έχω πολύ δουλειά, πηγαίντε να συνεχίσετε την εργασία σας. θεατρικο με ρολους μπορεις να γραψεις με οτι αναφερεις αν δεν αξιζε τα λεφτα επρεπε να φυγεις απο τνη πρωτη μερα.... 3 1
ASFE Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Κυριε LiquidTroll θελετε να γινουμε φιλοι?Ειστε Θεουλης!!!
Narayan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Χθεσινή εμπειρία στο σούπερ μάρκετ: Έχω πέντε πράγματα στο ταμείο και η ταμίας ξεκινά να τα σκανάρει, έρχεται πίσω μου μιά κυρά και αρχίζει να αδειάζει το καλάθι της στον ιμάντα. Κυρά (στην ταμία, δείχνοντας τα πράγματά μου): - Αυτά δεν είναι δικά μου! Ταμίας: - Το ξέρω, είναι του κυρίου, μόλις τελειώσω θα ξεκινήσουμε τα δικά σας. Κυρά: (Νευριασμένο βλέμμα) Τελειώνει η ταμίας τα πράγματά μου, με ρωτάει αν θέλω σακούλα, απαντάω καταφατικά και πληρώνω. Κυρά: (Με νεύρα) - Γιατί δεν με ρωτήσατε εμένα αν θέλω σακούλα; Ταμίας: - Πως είπατε; Κυρά: (Με δείχνει) - Τον ρωτήσατε αν θέλει σακούλα, εμένα γιατί δεν με ρωτήσατε; Δεν βλέπετε πόσα πράγματα έχω; Ταμίας: (Ευγενικά) - Θα θέλατε σακούλα; Κυρά: - Φυσικά και θέλω, τόσα πράγματα πήρα! Με πιάνει νευρικό γέλιο εκείνη την ώρα, η κυρά στραβώνει και βγάζει το σκασμό.
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2019 στις 12:32 ΜΜ, LiquidTroll είπε Παλιο σκηνικό , όταν δούλευα στην ΟΝ Telecoms 1st level support θυμήθηκα σκηνικό όταν δούλευα στην τεχνική της On Telecoms (10+ χρόνια πίσω), που δυσαρεστημένος πελάτης είχε καλέσει συνάδελφο και του ειπε στο περίπου "πες μου που είστε να έρθω να σας σπάσω στο ξύλο" και ο ο χαζός του είπε! 🤣 Ηρθε ο άλλος στο Μαρούσι και πλάκωσε τον σεκιούριτι που -προφανώς- δεν τον άφηνε να μπει μέσα... ---εδιτ--- άλλο από On, καλεί γυναίκα (οοοο,τι χειρότερο) και αρχίζει μπινελίκια επιτόπου "δεν εχω τηλέφωνο τόσο καιρό, και σας εχω καλέσει 100 φόρες, και όλο μου λέτε τα ίδια, και είστε για τον ****** και θα σας πάω δικαστικά" κλπ κλπ που μόνο από γυναίκες άκουγες... "-πείτε μου σας παρακαλώ τον αριθμό τηλεφώνου σας να το κοιταξω" τον δίνει, πατάω, δεν εμφανίζει τπτ... πω λάθος τον πάτησα λέω "-μου λέτε σας παρακαλώ άλλη μια φορά τον αριθμό για επιβεβαίωση;" ξανά τα ίδια... "-είναι εύκολο να μου πείτε σε τι όνομα είναι η σύνδεση;" έχει αρχίσει και φορτώνει η κυρία και το νιώθω στην ανάσα της πατάω όνομα, τι-πο-τα, πω ρε πστμ λεω, τι χοντομαλακία έχουν κάνει και δεν την βρίσκω καν... εχω αρχίσει και καταριέμαι την τύχη μου που έπεσε σε εμενα η τρελή και δε θα βγάλω άκρη "-εχμ να ξέρετε, μήπως γνωρίζετε τον αριθμό πελάτη σας, γιατί με τα στοιχεία που μου δίνετε δεν μπορώ να σας βρω" και η αντίδραση ήταν κάπως "-ΤΙ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ" "-δώστε ένα λεπτό παρακαλώ" τη βάζω σε αναμονή, σηκώνομαι, πάω στον σουπερβάιζο "ρε μλκ ετσι κ έτσι, πατάω και δεν τη βρίσκω με ΤΙΠΟΤΑ, σα να μην υπάρχει, τι μαλάκια έχουμε κάνει;;;" ξύνει για λίγο το κεφάλι του "ρε μλκ οσκαρμάικ, πάνε ρωτά τη, σε ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ;;;" "-εμ ναι, συγγνώμη για την αναμονή, σε ποια εταιρεία έχετε κάνει τη σύνδεση;" "-μα τι με ρωτάτε κύριε μου;;; στη Φορθνετ" (τυχαίο, δε θυμάμαι τι είχε απαντήσει) "-ε ναι ξέρετε, εδώ είμαστε On Telecoms" "-του του του του..." 💀 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Oscar_Mike 1
LiquidTroll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ιδια εταιρία το αφεντικό βρήκε ένα σκυλί στον δρομο, και τον εφερε στην εταιρία Αφεντικο: Τον βρηκα στην Αττικη οδο...είναι ενας γλύκας..θα τον κρατησουμε εδώ στην εταιρία, για να μας φέρνει τύχη. Κα Personal Assistant, να τον πάτε αμέσως για κουρεμα και αποπαρασιτωση. Παρεπτόντως, αυτη, ως γραμματέας του, έτρωγε το μεγαλυτερο μαμησι. Personal Assistant : Να παρατησω την δουλειά μου και να παω τον σκύλο για κουρεμα? Οκ.............................. Πηγαίνει, μετα απο κανα δίωρο γυρνάει με κάτι νευρα μέχρι το ταβάνι. Το σκυλί άρχιζε να τριγυρνάει απο γραφειο σε γραφειο. Καποια στιγμη, έρχεται και στο δικό μου. "Που σαι ρε μπουμπη..". Ξαφνικά βλεπω ότι αρχίζει να καταχέζει το γραφείο μου........!!!! Εγώ: κ.Αφεντικό, το σκυλί έχεσε στο γραφείο μου....... Αφεντικό: Πείτε στην Personal Asistant μου να τα καθαρίσει, ή καθαρίστε τα εσεις! (φωνάζει...) Κυρία Personal Assistant, ο σκύλος τα έκανε, παρακαλώ επιλυφθείτε του θέματος. Έρχεται, τα καθαρίζει, με κάτι νευρα μέχρι την στρατόσφαιρα. Αφεντικό : κ. LiquidTroll, αυριο θα έρθουν οι Αυστριακοι για να μιλησουμε για την μπίζνα που λεγαμε. Τα Αγγλικά σας είναι άψογα απο οτι ξέρω. Θα τους υποδεχθείτε, πείτε στην κυρία Personal Assistant να τους φτιάξει ένα καφέ, εξηγήστε τους τι θα κάνουμε, και θα έρθω και εγώ, μπορει λίγο να αργήσω... Είμαι στο γραφείο μου την άλλη μέρα, και με παίρνει τηλέφωνο η Personal Assistant απο την Reception οτι ανεβαίνουν οι Αυστριακοί πάνω. Πάω στην reception, βλέπω μια κουράδα ακριβώς μπροστά στην reception(!!!!). Μπαίνουν μέσα οι Αυστριακοί Εγω : Χελοου, γουελκαμ, πλιζ φολλοου μι του δε κονφερενς ρουμ Προσπερνάνε τα σκατά, κάθονται, τους προσφέρουμε καφέ. Έρχεται το αφεντικό, βλέπει τα σκατα φάτσα φόρα. Aφεντικό : ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥτα? ΡΕΖΙΛΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ? Kα Personal Assistant, τι πραγματα ειναι αυτά????????????????? Personal Assistant: Συγνώμη, ΕΓΩ θα μαζέυω τα σκατά του σκύλου??? Φερτε κάποιον απο κάτω απο το βενζινάδικο να τα μαζέψει.\ Αφεντικό: Να μαζευτούν τώρα αμέσως......και θα τα πούμε μετά. Τελειώνει το meeting, και φωνάζει την Personal Assistant Αφεντικό: Δεν κάνουμε δουλειά έτσι κυρία Personal, δουλειά σας είναι να μου παρέχεται τις υπηρεσίες σας, να είστε το δεξί μου χέρι... Personal Assistant: Μα τι ακριβώς να κάνω? Δεν είναι η δουλειά μου να μαζεύω περιττώματα. Αφεντικό: συμφωνώ, για αυτό, στο 8ωρο σας, θα βγάζετε τον σκύλο 2 φορές βόλτα, για να κάνει την ανάγκη του Οποτε η κοπέλα αναγκάστηκε να τον βγάζει βόλτα κάθε μέρα, και παρόλα αυτά, πάλι τα έκανε μέσα στην εταιρία, πάλι τα μαζευε η κοπέλα, είχαμε πνιγεί στα περιττώματα και στα κατουρλιά, ώσπου μετα απο κανα μήνα δεν αντεξε άλλο και ξέσπασε στο αφεντικό, και τελικά το αφήσανε κάτω στο βενζινάδικο 5 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ρε τώρα σοβαρά δεν τα έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου όλα αυτά; Πώς υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν εκεί; 7
LiquidTroll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Kercyn είπε Ρε τώρα σοβαρά δεν τα έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου όλα αυτά; Πώς υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν εκεί; Μακαρι να τα εβγαζα απο το μυαλό μου, αλλά είναι 100% αλήθεια. Επίσης, όπως ξανα είπα, σε αυτη την εταιρία, υπήρχανε μαζικές παραιτήσεις ή απολύσεις. Εγώ και άλλοι 7 ήμασταν καινουριοι, με διαφορά πρόσληψης 1,2 ημέρες ή καμια βδομάδα. Οι προηγούμενοι , όπως πάλι είπα, φύγανε ή τους φύγανε νύχτα, και δεν αφήσανε τίποτε. Οπότε, όλοι οι καινούριοι( ΙΤ, 2 καινουριοι λογιστές, 2 καινουριοι marketing κλπ...) έπρεπε να βάλουμε τάξη στο απόλυτο χάος. Οπως βλέπετε όμως, το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι 9
Δημοφιλής ανάρτηση Gatilaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Πριν μερικα χρονια πρακτικαριος στον ΟΤΕ στην πολυπλεξια. Ερχεται ενα συνεργειο του alpha να "streamαρει" απ'ευθειας υλικο στα κεντρικα γιατι τους ειχε παρει η ωρα και δεν προλαβαιναν.Ο υπευθυνος που με ειχαν φορτωσει(που με εμαθε απειρα πραγματα) ελειπε με αδεια(καλοκαιρι) και ημουν μονος στο γραφειο.Αφου κερασα καφεδακι γιατι ειχαν σταξει περασαμε στην αιθουσα με τα μηχανηματα να συνδεσουν την καμερα να σηκωσουμε το link για να αρχισουν να στελνουν υλικο. Σκαει ο προισταμενος(μιλαμε για ντιπ ντουβαρι,ντιπ κατα ντιπ ομως!!) ο οποιος απλα μπουκαρε,ρωτησε με τεραστια αγενεια ποιοι ειναι αυτοι ενω πρωτα ειχαν παρει αδεια απο τον ιδιο για να ερθουν και να μπουν μεσα,παιρνει καποιον με ανοιχτη ακροαση(παντα ετσι μιλουσε με ανοιχτη ακροαση μονιμα και το τηλεφωνο μπροστα στο προσωπο του) για να τους διπλοτσεκαρει.Εγω μη γνωριζοντας τι και πως συνδεουμε κλπ τον ρωτησα ευγενεστατα πως προχωραμε και πηρα μια απαντηση γελωντας "εγω ειμαι προισταμενος δεν ωφειλω να τα ξερω αυτα χαχαχαχα!" και φευγει. Η ερωτηση γνωστη και λογικη απο το συνεργειο " τι μ@@@@@ς ειναι αυτος ρε φιλε" "ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" τους απανταω. Η ωρα 1 και με λιγη καλη διαθεση,πατεντες και απλη λογικη σηκωσαμε το λινκ και αρχισαν να στελνουν υλικο,Υ.Γ. εγω συμφωνα με το προγραμμα 3 το μεσημερι σχολουσα,πηγε η ωρα 2-3-4-4μιση και σκαει ο προισταμενοοοοος μιλωντας με το τηλεφωνο κλασσικα μπροστα στη μαπα του και κανει μπουκα: "Ακομα εδω εσεις?" "Μιση ωρα ακομη εχουμε περιπου και φευγουμε" "Ναι αλλα εγω επρεπε να φυγω πριν 2 ωρες και με κρατατε εδω!" "Μα το παλικαρι μας βοηθησε και καθεται εδω και ελεγχει για ωρες" "Αυτος ειναι πρακτικαριος δεν ξερει!" "Μα αυτος σηκωσε το link και εφτιαξε τις συνδεσεις με την καμερα" "Ναι καλα..." και φευγει,με νευρα ενα βημα πριν τον θαψω μεσα στην οπτικη ινα παραγγελνω μεζε και παγωμενες μπυρες να στηλωθουμε.5μιση περιπου τελειωσαν ολα κομπλε και μαζευε το συνεργειο για να φυγει.Εφ'οσων ξεφορτωθηκαμε μπυρες κλπ ολα τζιτζι χαιρετηθηκαμε,με ευχαριστησαν για το κερασμα και φυγανε.Εγω ξεκινησα να κλεινω την αιθουσα πισω με τα μηχανηματα,τσεκ τα φωτα,τους κλιματισμους κλπ κλειδωνω και βαζω τα κλειδια στη θεση τους.Και ξεκιναω να φυγω,υπογραφω το παρουσιολογιο(με την ωρα που επρεπε να φυγω) και φευγω 6+ η ωρα. Επομενη μερα 9 το πρωι(εγω επιανα 8 παρατεταρτο),τηλεφωνο στο εσωτερικο απο το προισταμενο, "Πρακτικαριε ποιον ρωτησες και εφυγες χθες( με υφος)" "Μα κυριε προισταμενε η ωρα ηταν 6+ ηδη ειχε περασει το ωραριο μου και εφ'οσων εκανα τον καθημερινο ελεγχο κλειδωσα,ασφαλισα και εφυγα υπογραφοντας κανονικα το παρουσιολογιο" "Ναι παιδι μου απο εμενα περασεις να μου πεις οτι φευγεις?" "Μα κ.προισταμενε καμια μερα δεν ερχομαι απο το γραφειο σας" "Για ποιο λογο?" "Εσεις μου ειπατε εξ'αρχης να μην ερχομαι" "Ναι ναι ξερω,δικαιολογιες,για να μην εχεις κυρωσεις απο εδω και περα καθε μερα θα παρουσιαζεσαι οταν ερχεσαι και οταν φευγεις συν οτι θα σε ελεγχω τακτικα για το τι κανεις και αν εισαι στη θεση σου" "Μαλιστα κ.προισταμενε"(δολοφονικες τασεις ηδη) Παιρνει τηλεφωνο τον υπευθυνο,του λεει οτι εφυγα νωριτερα και με πηρε ο ανθρωπος σε τερμα ηρεμο και φιλικο υφος να δει τι εγινε. "Τι εγινε ρε συ με τον μ@@@@@ τον προισταμενο?" Του εξηγησα με καθε λεπτομερεια ακομα ακομα και το ποτε ηπιαμε καφε τι και πως "Μην αγχωνεσαι και μην σκας καθολου,δεν θα κανεις καμια λαλακια να παρουσιαζεσαι λες και εισαι στρατιωτης,για εσενα που εισαι πρακτικαριος υπευθυνος ειμαι εγω και πιο πανω ο διευθυντης,μονο αν σε ζητησει αυτος θα πας.Αυριο θα ερθω μεσα να μιλησω με το διευθυντη για το συμβαν" " Οκ εσυ ξερεις τι παιζει εδω μεσα" Την αλλη μερα και οι 3 μας στο διευθυντη του ΟΤΕ της περιοχης με τον προισταμενο να παρουσιαζει 3η εκδοχη της ιστοριας οτι εφυγα και τους αφησα μονους τους για ωρες και οτι κατεβηκε ο προισταμενος και τους βοηθησε που ηταν δικη μου δουλεια και απουσιαζα και αιτουνταν να με διωξουν και να χασω την πρακτικη μου!!! Εκει πηρα μπροστα,"Κυριε διευθυντα μπορω να εξηγησω ακριβως τι εγινε γιατι το ψεμα εχει και τα ορια του.Μπορουμε αυτη τη στιγμη να καλεσουμε το συνεργειο να ρωτησουμε εαν ημουν εκει,ποιος βοηθησε,ποια ηταν η συμπεριφορα του κ. προισταμενου τις 3-4 φορες που ηρθε και τι ωρα αποχωρησανε οι ιδιοι και μετα εγω" Οντως επικοινωνησανε με το συνεργειο,εχωντας τον υπευθυνο να εχει αρχισει τα "γλυκολογα" στον προισταμενο,οι οποιοι τους επιβεβαιωσαν τα λεγομενα μου συν οτι ειπαν τα καλυτερα για τη συμπεριφορα μου και την βοηθεια που προσεφερα(παγωμενη μπυρα γαρ χεχεχε) και λεγοντας οτι ο προισταμενος ηταν "φαντασμα" και ηρθε μονο για ειρωνια. Στην τελικη εγινε αναφορα για τον προισταμενο και εγω συνεχισα κανονικα την πρακτικη μου δεχομενος και τα συγχαρητηρια απο το διευθυντη για την εικονα μου. Αυτα.... 44 7
Δημοφιλής ανάρτηση k_w_t Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theoritikos είπε Απορώ πραγματικά πως γίνεται να υπάρχουν εταιρίες σαν αυτή που περιγράφει ο liquid troll ! Που να δεις σε κατι ναυτιλιακες τι γινεται.... Κατι παλιοι καπετανιοι που νομιζουν οτι τους ανηκουν ολοι οι υπαλληλοι.... Θυμαμαι παω παραγελλια ενα laptop σε μια εταιρια (δεν τους ειχαμε ουτε support ουτε τιποτα) απλα επειδη ειμασταν παλια διπλα διπλα αγοραζανε που και που... Μπαινω μεσα καθαρα δουλεια για courier ηταν. Δινω το laptop με το τιμολογιο σε μια κοπελα στην υποδοχη. Μου δινει την επιταγη της κοβω αποδειξη εισπραξης και φευγω .. Μπαινω στο αμαξι και μετα απο 10 λεπτα χτυπαει τηλεφωνο, απο την εταιρια.. -Ελα πηρε ο καπετανιος οτι το laptop που παρεδωσες δεν δουλευει δεν γυρνας μια πισω να δεις τι παιζει. - Οκ παω.. Ανεβαινω στην πανω οροφο σε ενα γραφειο γεματο μπρουτζινα τιμονια και αγκυρες. Υστερικη γραμματεας να μου φωναζει. -Γιατι φυγατε ετσι ? -Τι θα θελατε ακριβως? -Φερατε τον υπολογιστη και απλα το παραδωσετε χωρις να ξερουμε εαν δουλευει. -Οκ πειτε μου τι προβλημα υπαρχει. Παμε μεσα ο καπετανιος να εχει βγει στο μπαλκονι να καπνιζει και να βριζει. Κοιταω το Laptop και το εχουνε ανοιξει και βαλει γλωσσα κτλ. -Μια χαρα δουλευει τις λεω .. -Με δουλευεις μου λεει ... Δεν εχει ουτε τα e-mail του καπετανιου ουτε τα προγραμματα της εταιριας. -Κυρια Μ@λακογλου το laptop ειναι καινουργιο οπως το παραγει το εργοστασιο. -Και ποιος θα τα κανει ολα αυτα ? -Ο μηχανογραφος σας ,η εταιρια που εχετε support εγω μια παραδοση ηρθα να κανω.. - Εχει αδεια ο τεχνικος μας ή θα το φτιαξεις εσυ ή να το παρεις πισω μου λεει. -Το εχετε ανοιξει της λεω θα πρεπει να μιλησετε με την εταιρια για το παρω πισω.Εαν θελετε να το φτιαξω θα χρεωθείτε με παροχη υπηρεσιων. -Τι θα πρεπει να πληρωσω και απο πανω ???? Σκαει καπετανιος και φωναζει - Τι λες ρε μαλακα ? Που θα μας χρεωσετε κιολας ? Στην λεξη μαλακα εχω παρει λαπτοπ(το ετοιμαζε η γραμματεας στο κουτι για να το παρω πισω). Οκ λεω θα μιλησετε με την εταιρια. Στην διαδρομη μιλαω με αφεντικο και του λεω τι εχει γινει. Ασε μου λεει θα το παμε παλι μαζι .Ραντεβου σε 30' απο κατω. Σκαει αφεντικο (θεουλης ο καλυτερος που ειχα ποτε) Ανεβαινουμε μαζι πανω. -Ποιος ειναι ο καπετανιος που θελει το λαπτοπ. -Εγω... λεει ο μπαρμας με υφος - Παρε την επιταγη σου ρε παπαρα που θα βρισεις εσυ υπαλληλο μου και την σκιζει μπροστα του το αφεντικο μου . Εγω φταιω λεει που πηγα να σου κανω εξυπηρετηση. Κατεβαινει στην υποδοχη ζηταει πισω τα τιμολογια και την αποδειξη ριχνει και 2-3 χριστοπαναγιες και μετα πηγαμε για καφε.. Φυσικα ουτε μελανι δεν ξαναπαραγγειλαν απο εμας .. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από k_w_t 40 5
gregory22 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε κτηματομεσιτικό γραφείο αφού τελειώσουν οι πανελλήνιες, σκάνε μύτη οικογένειες με τα παιδιά τους που παρά το οτι οι βάσεις θα βγούνε 2 μήνες αργότερα, νιώθουν τόσο σίγουροι... - Περνάμε 100% σε σχολή της πόλης σας -Μήπως να περιμένετε λίγο να βγούνε οι βάσεις? -Όχι, θέλουμε να δούμε κάποια διαμερίσματα και αν κάποιο μας αρέσει θα κλείσουμε! -Είστε σίγουροι? Εγω θα τα διαμερίσματα που θα σας δείξω θα σας αρέσουν σίγουρα, γιαυτό το λεω. Αφού σε τρέξουν 4 ώρες στους 35 βαθμούς και δούνε αυτό που τους αρέσει σου πετάνε ένα ξερό! -Μας άρεσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα αλλά.....μήπως όμως να περιμένουμε να βγούνε οι βάσεις? -%$#$%^&%*&%)*^*&^&(&(& Δυστυχώς αυτό το ζω κάθε χρόνο, καθώς η βάνα που παράγει μαλάκες δεν κλείνει ποτέ! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από gregory22 6 3
tutuyo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 LiguidTroll MOAR!!! δωσε και αλλο στον λαο σου - βασικα ειναι απιστευτα διασκεδαστικες οι περιπετειες σου,σορυ ξερω οτι εφαγες την πιεση και το τρεξιμο αλλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο για τα 40αρια! 😂🤣 Δεν ειναι ιστορια για πελατη αλλα δεν μπορω να το κατηγοριοποιησω καπου!! Προχθες στο Mall,περιμενω την γυναικα μου εξω απο ενα μαγαζι (κλασσικα) ακουμμπωντας στην κουπαστη και ψωλαροντας με το κινητο Με πλησιαζει ενας γυρω στα 50-55 καλοντυμενος,κρατωντας σακουλες και ακολουθει ο παρακατω διαλογος - διευκρινιζω ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!! Αυτος( φουλ επιθετικα) : φιλε ξερεις απο κινητα,εχω ενα Iphone νατο και δεν μπορω να βγαλω κληση,να δεν εχει σημα,δεν εχει ρυθμισεις (Μου δειχνει το iphone του) Εγω: εεε..τι εννοεις,ξαφνικα στα καλα καθουμενα σταματησε (τι θελω και ρωταω) Αυτος: δεν εχει σημα ρε λεμε,δεν μπορω να παρω τηλεφωνο,τι δεν καταλαβαινεις?Δεν μπορω να μιλησω!! Εγω: ε ξερω γω μιλα με την εξυπηρετηση πελατων να σε βοηθησουν,σε ποια εταιρεια εισαι Αυτος (σουπερ επιθετικα): ρε ποια εξυπηρητηση,στην Βονταφον ειμαι αλλα ειναι ολοι μαλακες Εγω(εχω αρχισει και τα παιρνω): ε κατεβα στον κατω οροφο εχει μαγαζι της Βονταφον,πηγαινε εκει να σε βοηθησουν Αυτος: Και αυτοι μαλακες ειναι! Εγω: και ποια ειναι η εναλλακτικη σου? Να γυρνας σε ολο το εμπορικο και να προσπαθεις τυχαια μιλωντας σε ανθρωπους να βγαλεις ακρη? Αυτος(με κοιταει,κοντοστεκεται και μου λεει):καλος μαλακας ειμαι και εγω και φευγει🤔 5
theoritikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε LiguidTroll MOAR!!! δωσε και αλλο στον λαο σου - βασικα ειναι απιστευτα διασκεδαστικες οι περιπετειες σου,σορυ ξερω οτι εφαγες την πιεση και το τρεξιμο αλλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο για τα 40αρια! 😂🤣 Δεν ειναι ιστορια για πελατη αλλα δεν μπορω να το κατηγοριοποιησω καπου!! Προχθες στο Mall,περιμενω την γυναικα μου εξω απο ενα μαγαζι (κλασσικα) ακουμμπωντας στην κουπαστη και ψωλαροντας με το κινητο Με πλησιαζει ενας γυρω στα 50-55 καλοντυμενος,κρατωντας σακουλες και ακολουθει ο παρακατω διαλογος - διευκρινιζω ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!! Αυτος( φουλ επιθετικα) : φιλε ξερεις απο κινητα,εχω ενα Iphone νατο και δεν μπορω να βγαλω κληση,να δεν εχει σημα,δεν εχει ρυθμισεις (Μου δειχνει το iphone του) Εγω: εεε..τι εννοεις,ξαφνικα στα καλα καθουμενα σταματησε (τι θελω και ρωταω) Αυτος: δεν εχει σημα ρε λεμε,δεν μπορω να παρω τηλεφωνο,τι δεν καταλαβαινεις?Δεν μπορω να μιλησω!! Εγω: ε ξερω γω μιλα με την εξυπηρετηση πελατων να σε βοηθησουν,σε ποια εταιρεια εισαι Αυτος (σουπερ επιθετικα): ρε ποια εξυπηρητηση,στην Βονταφον ειμαι αλλα ειναι ολοι μαλακες Εγω(εχω αρχισει και τα παιρνω): ε κατεβα στον κατω οροφο εχει μαγαζι της Βονταφον,πηγαινε εκει να σε βοηθησουν Αυτος: Και αυτοι μαλακες ειναι! Εγω: και ποια ειναι η εναλλακτικη σου? Να γυρνας σε ολο το εμπορικο και να προσπαθεις τυχαια μιλωντας σε ανθρωπους να βγαλεις ακρη? Αυτος(με κοιταει,κοντοστεκεται και μου λεει):καλος μαλακας ειμαι και εγω και φευγει🤔 Έχω παρόμοιο περιστατικό με γνωστό μου. Είμαστε σε ψησταριά παρέα αρκετά άτομα. Δίπλα μας σε άλλο τραπέζι, κάθονταν ένας που είχε γίνει ντίρλα από το κρασί . Κάποια στιγμή βγάζει ένα διαλυμένο κινητό-μπακατέλα να καλέσει κάποιον, άλλα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λόγω του μεθυσιού. Γυρνάει σε εμάς για βοήθεια, για να πάρει την απάντηση από τον γνωστό "Εγκώ δεν κσέρει, Αλμπανό" .
dimpa16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Εγώ απορώ,που δεν το έχουν ήδη καρφιτσώσει οι mods!! Το καλύτερο θέμα,ever, στο μπλα μπλα του insomnia. Τέτοιο γέλιο έχει να πέσει από εποχή ΄΄υγρού πυρ΄΄ 12 2
masteripper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Κανονικά χρειαζόμαστε 1 section που να είναι Umoderated...το συγκεκριμένο θέμα αν "ζησει" θα γίνει το κορυφαίο.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις