Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου έχουν αγοραστεί 5-6 καινουριοι υπολογιστες, αφου κατάφερα να κάνω backup τους παλιους, με 1 GB μνημη υπολογιστές (απορώ πως δουλεύανε οι προηγούμενοι), τελικά στήνω το domain. Στήνω τους υπολογιστές, τους κάνω join. Στηνω και τα καινούρια email τους στο outlook, πλέον στον καινούριο σέρβερ, στήνω τους printers για κάθε τμήμα ξεχωριστά με GPO. Ωραία λεω! Ολα δουλευουν στην εντέλεια, επιτέλους! Χα, θα του τα πω αύριο να δω τι θα μου πει ο καριόλης! Η ώρα 7,30 απόγευμα Κυριακής!

Πάω στο λάπτοπ του αφεντικού,δεκαετίας, που δεν έχει γίνει ποτέ ούτε φορμάτ ούτε συντήρηση, που μέχρι τότε δεν το είχα ακουμπήσει! Κοιτάω τα mail του, έχοντας φυσικά μαζέψει, μετά κόπων και βασάνων κωδικούς για τους 4 διαφορετικά domains που είχε στα emails, me 7 διαφορετικους λογαριασμούς.

ΕΓΏ:(παραμιλάω....) Οκ, έχει αυτους τους λογαριασμους. συνολικά έχει περίπου 6,5 χιλιάδες emails(!!!), να τα κάνω backup να κάνω join το λαπτόπι και να του στήσω!

Κοιτάω στο Outlook, ΟΛΑ ΤΑ EMAILS ΣΩΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ .PST ΑΡΧΕΊΟ!!! Γιαυτό του κολλάει του παπαρα, πρέπει να τα ξεχωρίσω. Κάνω backup αρχεία, και το τεράστιο αρχείο με τα email. Ξαφνικά, πάω να το κάνω επανεκίνηση, μου βγάζει BLUE SCREEN OF DEATH!

ΕΓΩ : "why have you forsaken me, Oh Deity, whose existence i doubt?"

spacer.png

Πάει ο σκληρός, έσκασε........Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κάνω τίποτε τώρα, θα πρέπει το πρωί να το πάω σε μάστορα.

Το άλλο πρωί....

Εγω : Manager, ο σκληρός δίσκος του αφεντικού έσκασε, τι να κάνω? Πρέπει να το δει μάστορας!

Manager: Να το πας αμέσως!

Ξεκινάω, μέσα στο άγχος, καθώς ξέρω ότι πάλι εμένα θα κατηγορήσει, το πάω σε γνωστή εταιρία στο Περιστέρι. Το αφήνω, μου λένε σε μια εβδομάδα. Ωχ λέω......

Το άλλο πρωι, γυρνάει απο ταξίδι το boss.

Εγώ : ξερετε, το λάπτοπ σας έσκασε, βασικά έσκασε ο σκληρός, ευτυχώς πρόλαβα να πάρω backup, αλλά το πήγα στην χ εταιρία, να το φτιάξουν, αλλά θέλει μια βδομάδα.

Με κοιτάει με το πιο δολοφονικό βλέμμα που με έχει κοιτάξει ποτέ άνθρωπος, σε σημείο που με έπιασε ταχυπαλμια.

Αφεντικό: (ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΝΕ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ) ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?????????????????????????????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ???????? ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΕΓΩ: εεεεε..........ξερετε, αυτο το λαπτοπ δεν εχει συντηρηθει ποτε...λογικό ήταν να σκάσει....δεν φταιω εγω

Αφεντικο: (Δεν μου απαντάει, κοπανάει το γραφείο του δυνατά, αρπάζει το κινητό του) Έλα Γιάννη, τι κάνεις ρε συ? Ρε συ, επειδή έχω μπλέξει με ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, πες μου κάτι...μπορεί να σκάσει ένα λάπτοπ? Πριν απο 6 χρόνια που το πήρα, μου είχανε πει ότι αυτό θα είναι αθάνατο ..... Γιατί εδω θα με τρελάνει ο κύριος LiquidTroll. Α...οκ...ναι ναι....α μαλιστα.....Οκ....Μπορείς να μου φέρεις έναν καινούριο υπολογιστής εσύ? Εναν καλό όμως, γρήγορο, και να πάρεις το λάπτοπ να το φτιάξεις.....Οκ...οκ ναι, σε περιμένω.

Εγώ : Εγώ πάντως σας το είχα πει ότι κάποια στιγμή θα σκάσει και οτι χρειάζεστε καινούριο υπολογιστή.

Αφεντικό: κύριε LiquidTroll, λοιπον, ακούστε πως έχει το ζήτημα(Με βλέμμα μίσους ). Εγώ φευγω, έχω ραντεβού, θα γυρίσω στις 4, μέχρι τότε θελω

• Να πάρετε το καινούριο Pc και να το στήσετε...ΟΛΑ όμως, θα έρθει σε καμια ωρίτσα ο φίλος μου
  • Να πάτε να πάρετε το λάπτοπ μου απο την σκατοεταιρία που το δώσατε, και οταν έρθει να του το δώσετε

Εγώ : (σαν παιδάκι που το μαλώσανε...)  Οκ....................

Πάω παίρνω το λάπτοπ, είμαι χάλια ψυχολογικά, περιμένω.....σκάει ένας τυπάκος κατα τις 3.30, μου αφήνει το πισι, παίρνει το λάπτοπ. Ξεκινάω και αρχίζω να το στήνω, έρχεται το αφεντικό

Αφεντικό: Ολα έτοιμα?

Eγώ : Τι έτοιμα? Τώρα μου έφερε το πισι. Θέλει αρκετή δουλεια, όπως επίσης πρέπει να ξεχωρίσω τα περίπου 6,5 χιλιάδες mails σας!!!

Αφεντικό: Άυριο το πρωί να είναι όλα έτοιμα!

Κάθομαι, τον κάνω join στο domain,του περνάω Office, κάθομαι και του ξεχωρίζω ΕΝΑ ΕΝΑ τα mails του, καθώς τα έχω μοιράσει σε 7 pst αρχεία, όσοι και οι λογαριασμοί, του βάζω antivirus, μου βγάζει 46(!!) ιους στα παλιά του emails. H ώρα έχει πάει 9.30.....

Εγώ : ουφφφφφφ.....ολα έτοιμα...επιτέλους!

Του αφήνω ένα επεξηγηματικότατο κείμενο μπροστά του, και του έχω βάλει κωδικούς thanasis/Origin@l21 (Αεκτζης, για να το θυμάται, πιο παιδικό δεν γινότανε), και αναλυτικές οδηγίες πως να κάνει login.

Το επόμενο πρωι, έτυχε λόγω κίνησης να αργήσω 10 λεπτάκια. Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά, σέρνω τα κομμάτια μου στην δουλεια.

9 η ώρα ακριβώς, σκάει τηλέφωνο απο την Manager

Manager: (πανικόβλητη) ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ...ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! ΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

εντωμεταξύ είχα αφήσει αναλυτικές οδηγίες σε κάθε χρήστη, και στο τέλος έγραφα τους κωδικους του καθένα για να μπει στο domain.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ : ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ Κ. liquidtroll, δεν μπορώ να μπω στοn υπολογιστή!

Εγώ : Σας τα γράφω αναλυτικά! Παμε να το κάνουμε παρέα. εδώ που λέει το domain bourdelo, βαζετε κωδικους!

Αφεντικό: Ορίστε, τους βάζω, thanasis/ Origin. Το at 21 τι είναι??????????????

Εγω: Origin@l21, ολόκληρο.

Αφεντικό: Ακούστε, δεν μπορώ κάθε φορά να βάζω κωδικούς και βλακείες...να το βάλετε χωρίς κωδικό!!

Εγώ : Αυτο δεν γίνεται, αν θέλετε να συνδέεστε στον σέρβερ

Αφεντικό: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?

Τουλάχιστον emails έχω?

Εγώ : Ναι , σας τα ξεχώρισα, σε 7 διαφορετικά αρχεία, τα καθάρισα απο ιους, είστε έτοιμος.

Αφεντικό : ( με ύφος απογοητευμένο, ειρωνικό) Ok, έχω πολύ δουλειά, πηγαίντε να συνεχίσετε την εργασία σας.

• Like 3
  • Sad 19
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Αφου έχουν αγοραστεί 5-6 καινουριοι υπολογιστες, αφου κατάφερα να κάνω backup τους παλιους, με 1 GB μνημη υπολογιστές (απορώ πως δουλεύανε οι προηγούμενοι), τελικά στήνω το domain. Στήνω τους υπολογιστές, τους κάνω join. Στηνω και τα καινούρια email τους στο outlook, πλέον στον καινούριο σέρβερ, στήνω τους printers για κάθε τμήμα ξεχωριστά με GPO. Ωραία λεω! Ολα δουλευουν στην εντέλεια, επιτέλους! Χα, θα του τα πω αύριο να δω τι θα μου πει ο καριόλης! Η ώρα 7,30 απόγευμα Κυριακής!

Πάω στο λάπτοπ του αφεντικού,δεκαετίας, που δεν έχει γίνει ποτέ ούτε φορμάτ ούτε συντήρηση, που μέχρι τότε δεν το είχα ακουμπήσει! Κοιτάω τα mail του, έχοντας φυσικά μαζέψει, μετά κόπων και βασάνων κωδικούς για τους 4 διαφορετικά domains που είχε στα emails, me 7 διαφορετικους λογαριασμούς.

ΕΓΏ:(παραμιλάω....) Οκ, έχει αυτους τους λογαριασμους. συνολικά έχει περίπου 6,5 χιλιάδες emails(!!!), να τα κάνω backup να κάνω join το λαπτόπι και να του στήσω!

Κοιτάω στο Outlook, ΟΛΑ ΤΑ EMAILS ΣΩΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ .PST ΑΡΧΕΊΟ!!! Γιαυτό του κολλάει του παπαρα, πρέπει να τα ξεχωρίσω. Κάνω backup αρχεία, και το τεράστιο αρχείο με τα email. Ξαφνικά, πάω να το κάνω επανεκίνηση, μου βγάζει BLUE SCREEN OF DEATH!

ΕΓΩ : "why have you forsaken me, Oh Deity, whose existence i doubt?"

spacer.png

Πάει ο σκληρός, έσκασε........Τι να κάνω? Δεν μπορώ να κάνω τίποτε τώρα, θα πρέπει το πρωί να το πάω σε μάστορα.

Το άλλο πρωί....

Εγω : Manager, ο σκληρός δίσκος του αφεντικού έσκασε, τι να κάνω? Πρέπει να το δει μάστορας!

Manager: Να το πας αμέσως!

Ξεκινάω, μέσα στο άγχος, καθώς ξέρω ότι πάλι εμένα θα κατηγορήσει, το πάω σε γνωστή εταιρία στο Περιστέρι. Το αφήνω, μου λένε σε μια εβδομάδα. Ωχ λέω......

Το άλλο πρωι, γυρνάει απο ταξίδι το boss.

Εγώ : ξερετε, το λάπτοπ σας έσκασε, βασικά έσκασε ο σκληρός, ευτυχώς πρόλαβα να πάρω backup, αλλά το πήγα στην χ εταιρία, να το φτιάξουν, αλλά θέλει μια βδομάδα.

Με κοιτάει με το πιο δολοφονικό βλέμμα που με έχει κοιτάξει ποτέ άνθρωπος, σε σημείο που με έπιασε ταχυπαλμια.

Αφεντικό: (ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΝΕ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ) ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?????????????????????????????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ???????? ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΕΓΩ: εεεεε..........ξερετε, αυτο το λαπτοπ δεν εχει συντηρηθει ποτε...λογικό ήταν να σκάσει....δεν φταιω εγω

Αφεντικο: (Δεν μου απαντάει, κοπανάει το γραφείο του δυνατά, αρπάζει το κινητό του) Έλα Γιάννη, τι κάνεις ρε συ? Ρε συ, επειδή έχω μπλέξει με ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, πες μου κάτι...μπορεί να σκάσει ένα λάπτοπ? Πριν απο 6 χρόνια που το πήρα, μου είχανε πει ότι αυτό θα είναι αθάνατο ..... Γιατί εδω θα με τρελάνει ο κύριος LiquidTroll. Α...οκ...ναι ναι....α μαλιστα.....Οκ....Μπορείς να μου φέρεις έναν καινούριο υπολογιστής εσύ? Εναν καλό όμως, γρήγορο, και να πάρεις το λάπτοπ να το φτιάξεις.....Οκ...οκ ναι, σε περιμένω.

Εγώ : Εγώ πάντως σας το είχα πει ότι κάποια στιγμή θα σκάσει και οτι χρειάζεστε καινούριο υπολογιστή.

Αφεντικό: κύριε LiquidTroll, λοιπον, ακούστε πως έχει το ζήτημα(Με βλέμμα μίσους ). Εγώ φευγω, έχω ραντεβού, θα γυρίσω στις 4, μέχρι τότε θελω

• Να πάρετε το καινούριο Pc και να το στήσετε...ΟΛΑ όμως, θα έρθει σε καμια ωρίτσα ο φίλος μου
  • Να πάτε να πάρετε το λάπτοπ μου απο την σκατοεταιρία που το δώσατε, και οταν έρθει να του το δώσετε

Εγώ : (σαν παιδάκι που το μαλώσανε...)  Οκ....................

Πάω παίρνω το λάπτοπ, είμαι χάλια ψυχολογικά, περιμένω.....σκάει ένας τυπάκος κατα τις 3.30, μου αφήνει το πισι, παίρνει το λάπτοπ. Ξεκινάω και αρχίζω να το στήνω, έρχεται το αφεντικό

Αφεντικό: Ολα έτοιμα?

Eγώ : Τι έτοιμα? Τώρα μου έφερε το πισι. Θέλει αρκετή δουλεια, όπως επίσης πρέπει να ξεχωρίσω τα περίπου 6,5 χιλιάδες mails σας!!!

Αφεντικό: Άυριο το πρωί να είναι όλα έτοιμα!

Κάθομαι, τον κάνω join στο domain,του περνάω Office, κάθομαι και του ξεχωρίζω ΕΝΑ ΕΝΑ τα mails του, καθώς τα έχω μοιράσει σε 7 pst αρχεία, όσοι και οι λογαριασμοί, του βάζω antivirus, μου βγάζει 46(!!) ιους στα παλιά του emails. H ώρα έχει πάει 9.30.....

Εγώ : ουφφφφφφ.....ολα έτοιμα...επιτέλους!

Του αφήνω ένα επεξηγηματικότατο κείμενο μπροστά του, και του έχω βάλει κωδικούς thanasis/Origin@l21 (Αεκτζης, για να το θυμάται, πιο παιδικό δεν γινότανε), και αναλυτικές οδηγίες πως να κάνει login.

Το επόμενο πρωι, έτυχε λόγω κίνησης να αργήσω 10 λεπτάκια. Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά, σέρνω τα κομμάτια μου στην δουλεια.

9 η ώρα ακριβώς, σκάει τηλέφωνο απο την Manager

Manager: (πανικόβλητη) ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ...ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! ΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

εντωμεταξύ είχα αφήσει αναλυτικές οδηγίες σε κάθε χρήστη, και στο τέλος έγραφα τους κωδικους του καθένα για να μπει στο domain.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ : ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ Κ. liquidtroll, δεν μπορώ να μπω στοn υπολογιστή!

Εγώ : Σας τα γράφω αναλυτικά! Παμε να το κάνουμε παρέα. εδώ που λέει το domain bourdelo, βαζετε κωδικους!

Αφεντικό: Ορίστε, τους βάζω, thanasis/ Origin. Το at 21 τι είναι??????????????

Εγω: Origin@l21, ολόκληρο.

Αφεντικό: Ακούστε, δεν μπορώ κάθε φορά να βάζω κωδικούς και βλακείες...να το βάλετε χωρίς κωδικό!!

Εγώ : Αυτο δεν γίνεται, αν θέλετε να συνδέεστε στον σέρβερ

Αφεντικό: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?

Τουλάχιστον emails έχω?

Εγώ : Ναι , σας τα ξεχώρισα, σε 7 διαφορετικά αρχεία, τα καθάρισα απο ιους, είστε έτοιμος.

Αφεντικό : ( με ύφος απογοητευμένο, ειρωνικό) Ok, έχω πολύ δουλειά, πηγαίντε να συνεχίσετε την εργασία σας.

θεατρικο με ρολους μπορεις να γραψεις με οτι αναφερεις :)

αν δεν αξιζε τα λεφτα επρεπε να φυγεις απο τνη πρωτη μερα....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χθεσινή εμπειρία στο σούπερ μάρκετ:

Έχω πέντε πράγματα στο ταμείο και η ταμίας ξεκινά να τα σκανάρει, έρχεται πίσω μου μιά κυρά και αρχίζει να αδειάζει το καλάθι της στον ιμάντα.

Κυρά (στην ταμία, δείχνοντας τα πράγματά μου): - Αυτά δεν είναι δικά μου!

Ταμίας:  - Το ξέρω, είναι του κυρίου, μόλις τελειώσω θα ξεκινήσουμε τα δικά σας.

Κυρά: (Νευριασμένο βλέμμα)

Τελειώνει η ταμίας τα πράγματά μου, με ρωτάει αν θέλω σακούλα, απαντάω καταφατικά και πληρώνω.

Κυρά: (Με νεύρα) - Γιατί δεν με ρωτήσατε εμένα αν θέλω σακούλα;

Ταμίας: - Πως είπατε;

Κυρά: (Με δείχνει) - Τον ρωτήσατε αν θέλει σακούλα, εμένα γιατί δεν με ρωτήσατε; Δεν βλέπετε πόσα πράγματα έχω;

Ταμίας: (Ευγενικά) - Θα θέλατε σακούλα;

Κυρά: - Φυσικά και θέλω, τόσα πράγματα πήρα!

Με πιάνει νευρικό γέλιο εκείνη την ώρα, η κυρά στραβώνει και βγάζει το σκασμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/7/2019 στις 12:32 ΜΜ, LiquidTroll είπε

Παλιο σκηνικό , όταν δούλευα στην ΟΝ Telecoms 1st level support

θυμήθηκα σκηνικό όταν δούλευα στην τεχνική της On Telecoms (10+ χρόνια πίσω), που δυσαρεστημένος πελάτης είχε καλέσει συνάδελφο και του ειπε στο περίπου

"πες μου που είστε να έρθω να σας σπάσω στο ξύλο" και ο ο χαζός του είπε! 🤣

Ηρθε ο άλλος στο Μαρούσι και πλάκωσε τον σεκιούριτι που -προφανώς- δεν τον άφηνε να μπει μέσα...

---εδιτ---

άλλο από On, καλεί γυναίκα (οοοο,τι χειρότερο) και αρχίζει μπινελίκια επιτόπου "δεν εχω τηλέφωνο τόσο καιρό, και σας εχω καλέσει 100 φόρες, και όλο μου λέτε τα ίδια, και είστε για τον ****** και θα σας πάω δικαστικά" κλπ κλπ που μόνο από γυναίκες άκουγες...

"-πείτε μου σας παρακαλώ τον αριθμό τηλεφώνου σας να το κοιταξω" 

τον δίνει, πατάω, δεν εμφανίζει τπτ... πω λάθος τον πάτησα λέω

"-μου λέτε σας παρακαλώ άλλη μια φορά τον αριθμό για επιβεβαίωση;"

ξανά τα ίδια...

"-είναι εύκολο να μου πείτε σε τι όνομα είναι η σύνδεση;"

έχει αρχίσει και φορτώνει η κυρία και το νιώθω στην ανάσα της

πατάω όνομα, τι-πο-τα, πω ρε πστμ λεω, τι χοντομαλακία έχουν κάνει και δεν την βρίσκω καν... εχω αρχίσει και καταριέμαι την τύχη μου που έπεσε σε εμενα η τρελή και δε θα βγάλω άκρη

"-εχμ να ξέρετε, μήπως γνωρίζετε τον αριθμό πελάτη σας, γιατί με τα στοιχεία που μου δίνετε δεν μπορώ να σας βρω"

και η αντίδραση ήταν κάπως

"-ΤΙ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ"

"-δώστε ένα λεπτό παρακαλώ"

τη βάζω σε αναμονή, σηκώνομαι, πάω στον σουπερβάιζο "ρε μλκ ετσι κ έτσι, πατάω και δεν τη βρίσκω με ΤΙΠΟΤΑ, σα να μην υπάρχει, τι μαλάκια έχουμε κάνει;;;"

ξύνει για λίγο το κεφάλι του "ρε μλκ οσκαρμάικ, πάνε ρωτά τη, σε ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ;;;"

"-εμ ναι, συγγνώμη για την αναμονή, σε ποια εταιρεία έχετε κάνει τη σύνδεση;"

"-μα τι με ρωτάτε κύριε μου;;; στη Φορθνετ" (τυχαίο, δε θυμάμαι τι είχε απαντήσει)

"-ε ναι ξέρετε, εδώ είμαστε On Telecoms"

"-του του του του..."

💀

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Like 1
Δημοσ.

Ιδια εταιρία το αφεντικό βρήκε ένα σκυλί στον δρομο, και τον εφερε στην εταιρία

Αφεντικο: Τον βρηκα στην Αττικη οδο...είναι ενας γλύκας..θα τον κρατησουμε εδώ στην εταιρία, για να μας φέρνει τύχη. Κα Personal Assistant, να τον πάτε αμέσως για κουρεμα και αποπαρασιτωση.

Παρεπτόντως, αυτη, ως γραμματέας του, έτρωγε το μεγαλυτερο μαμησι.

Personal Assistant : Να παρατησω την δουλειά μου και να παω τον σκύλο για κουρεμα? Οκ..............................

Πηγαίνει, μετα απο κανα δίωρο γυρνάει με  κάτι νευρα μέχρι το ταβάνι.

Το σκυλί άρχιζε να τριγυρνάει απο γραφειο σε γραφειο.

Καποια στιγμη, έρχεται και στο δικό μου. "Που σαι ρε μπουμπη..".  Ξαφνικά βλεπω ότι αρχίζει να καταχέζει το γραφείο μου........!!!!

Εγώ: κ.Αφεντικό, το σκυλί έχεσε στο γραφείο μου.......

Αφεντικό: Πείτε στην Personal Asistant μου να τα καθαρίσει, ή καθαρίστε τα εσεις! (φωνάζει...) Κυρία Personal Assistant, ο σκύλος τα έκανε, παρακαλώ επιλυφθείτε του θέματος.

Έρχεται, τα καθαρίζει, με κάτι νευρα μέχρι την στρατόσφαιρα.

Αφεντικό : κ. LiquidTroll, αυριο θα έρθουν οι Αυστριακοι για να μιλησουμε για την μπίζνα που λεγαμε. Τα Αγγλικά σας είναι άψογα απο οτι ξέρω. Θα τους υποδεχθείτε, πείτε στην κυρία Personal Assistant να τους φτιάξει ένα καφέ, εξηγήστε τους τι θα κάνουμε, και θα έρθω και εγώ, μπορει λίγο να αργήσω...

Είμαι στο γραφείο μου την άλλη μέρα, και με παίρνει τηλέφωνο η Personal Assistant απο την Reception οτι ανεβαίνουν οι Αυστριακοί πάνω. Πάω στην reception, βλέπω μια κουράδα ακριβώς μπροστά στην reception(!!!!). Μπαίνουν μέσα οι Αυστριακοί

Εγω : Χελοου, γουελκαμ, πλιζ φολλοου μι του δε κονφερενς ρουμ

Προσπερνάνε τα σκατά, κάθονται, τους προσφέρουμε καφέ.

Έρχεται το αφεντικό, βλέπει τα σκατα φάτσα φόρα.

Aφεντικό : ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥτα? ΡΕΖΙΛΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ? Kα Personal Assistant, τι πραγματα ειναι αυτά?????????????????

Personal Assistant: Συγνώμη, ΕΓΩ θα μαζέυω τα σκατά του σκύλου??? Φερτε κάποιον απο κάτω απο το βενζινάδικο να τα μαζέψει.\

Αφεντικό: Να μαζευτούν τώρα αμέσως......και θα τα πούμε μετά.

Τελειώνει το meeting, και φωνάζει την Personal Assistant

Αφεντικό: Δεν κάνουμε δουλειά έτσι κυρία Personal, δουλειά σας είναι να μου παρέχεται τις υπηρεσίες σας, να είστε το δεξί μου χέρι...

Personal Assistant: Μα τι ακριβώς να κάνω? Δεν είναι η δουλειά μου να μαζεύω περιττώματα.

Αφεντικό: συμφωνώ, για αυτό, στο 8ωρο σας, θα βγάζετε τον σκύλο 2 φορές βόλτα, για να κάνει την ανάγκη του

Οποτε η κοπέλα αναγκάστηκε να τον βγάζει βόλτα κάθε μέρα, και παρόλα αυτά, πάλι τα έκανε μέσα στην εταιρία, πάλι τα μαζευε η κοπέλα, είχαμε πνιγεί στα περιττώματα και στα κατουρλιά, ώσπου μετα απο κανα μήνα δεν αντεξε άλλο και ξέσπασε στο αφεντικό, και τελικά το αφήσανε κάτω στο βενζινάδικο

• Like 5
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε τώρα σοβαρά δεν τα έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου όλα αυτά; Πώς υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν εκεί;

• Like 7
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Ρε τώρα σοβαρά δεν τα έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου όλα αυτά; Πώς υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν εκεί;

Μακαρι να τα εβγαζα απο το μυαλό μου, αλλά είναι 100% αλήθεια.

Επίσης, όπως ξανα είπα, σε αυτη την εταιρία, υπήρχανε μαζικές παραιτήσεις ή απολύσεις.

Εγώ και άλλοι 7 ήμασταν καινουριοι, με διαφορά πρόσληψης 1,2 ημέρες ή καμια βδομάδα.

Οι προηγούμενοι , όπως πάλι είπα, φύγανε ή τους φύγανε νύχτα, και δεν αφήσανε τίποτε.

Οπότε, όλοι οι καινούριοι( ΙΤ, 2 καινουριοι λογιστές, 2 καινουριοι marketing κλπ...) έπρεπε να βάλουμε τάξη στο απόλυτο χάος.

Οπως βλέπετε όμως, το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κτηματομεσιτικό γραφείο αφού τελειώσουν οι πανελλήνιες, σκάνε μύτη οικογένειες με τα παιδιά τους που παρά το οτι οι βάσεις θα βγούνε 2 μήνες αργότερα, νιώθουν τόσο σίγουροι...

- Περνάμε 100% σε σχολή της πόλης σας

-Μήπως να περιμένετε λίγο να βγούνε οι βάσεις?

-Όχι, θέλουμε να δούμε κάποια διαμερίσματα και αν κάποιο μας αρέσει θα κλείσουμε!

-Είστε σίγουροι? Εγω θα τα διαμερίσματα που θα σας δείξω θα σας αρέσουν σίγουρα, γιαυτό το λεω.

Αφού σε τρέξουν 4 ώρες στους 35 βαθμούς και δούνε αυτό που τους αρέσει σου πετάνε ένα ξερό!

-Μας άρεσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα αλλά.....μήπως όμως να περιμένουμε να βγούνε οι βάσεις?

-%$#$%^&%*&%)*^*&^&(&(&

Δυστυχώς αυτό το ζω κάθε χρόνο, καθώς η βάνα που παράγει  μαλάκες δεν κλείνει ποτέ!

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 6
  • Sad 3
Δημοσ.

LiguidTroll MOAR!!!

δωσε και αλλο στον λαο σου - βασικα ειναι απιστευτα διασκεδαστικες οι περιπετειες σου,σορυ ξερω οτι εφαγες την  πιεση και το τρεξιμο αλλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο για τα 40αρια!

😂🤣

Δεν ειναι ιστορια για πελατη αλλα δεν μπορω να το κατηγοριοποιησω καπου!!

Προχθες στο Mall,περιμενω την γυναικα μου εξω απο ενα μαγαζι (κλασσικα) ακουμμπωντας στην κουπαστη και ψωλαροντας με το κινητο

Με πλησιαζει ενας γυρω στα 50-55 καλοντυμενος,κρατωντας σακουλες  και ακολουθει ο παρακατω διαλογος - διευκρινιζω ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!!

Αυτος( φουλ επιθετικα) φιλε ξερεις απο κινητα,εχω ενα Iphone νατο και δεν μπορω να βγαλω κληση,να δεν εχει σημα,δεν εχει ρυθμισεις (Μου δειχνει το iphone του)

Εγω: εεε..τι εννοεις,ξαφνικα στα καλα καθουμενα σταματησε (τι θελω και ρωταω)

Αυτος: δεν εχει σημα ρε λεμε,δεν μπορω να παρω τηλεφωνο,τι δεν καταλαβαινεις?Δεν μπορω να μιλησω!!

Εγω: ε ξερω γω μιλα με την εξυπηρετηση πελατων να σε βοηθησουν,σε ποια εταιρεια εισαι

Αυτος (σουπερ επιθετικα): ρε ποια εξυπηρητηση,στην Βονταφον ειμαι αλλα ειναι ολοι μαλακες

Εγω(εχω αρχισει και τα παιρνω): ε κατεβα στον κατω οροφο εχει μαγαζι της Βονταφον,πηγαινε εκει να σε βοηθησουν

Αυτος: Και αυτοι μαλακες ειναι!

Εγω: και ποια ειναι η εναλλακτικη σου? Να γυρνας σε ολο το εμπορικο και να προσπαθεις τυχαια μιλωντας σε ανθρωπους να βγαλεις ακρη?

Αυτος(με κοιταει,κοντοστεκεται και μου λεει):καλος μαλακας ειμαι και εγω

και φευγει🤔

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tutuyo είπε

LiguidTroll MOAR!!!

δωσε και αλλο στον λαο σου - βασικα ειναι απιστευτα διασκεδαστικες οι περιπετειες σου,σορυ ξερω οτι εφαγες την  πιεση και το τρεξιμο αλλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο για τα 40αρια!

😂🤣

Δεν ειναι ιστορια για πελατη αλλα δεν μπορω να το κατηγοριοποιησω καπου!!

Προχθες στο Mall,περιμενω την γυναικα μου εξω απο ενα μαγαζι (κλασσικα) ακουμμπωντας στην κουπαστη και ψωλαροντας με το κινητο

Με πλησιαζει ενας γυρω στα 50-55 καλοντυμενος,κρατωντας σακουλες  και ακολουθει ο παρακατω διαλογος - διευκρινιζω ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!!

Αυτος( φουλ επιθετικα) φιλε ξερεις απο κινητα,εχω ενα Iphone νατο και δεν μπορω να βγαλω κληση,να δεν εχει σημα,δεν εχει ρυθμισεις (Μου δειχνει το iphone του)

Εγω: εεε..τι εννοεις,ξαφνικα στα καλα καθουμενα σταματησε (τι θελω και ρωταω)

Αυτος: δεν εχει σημα ρε λεμε,δεν μπορω να παρω τηλεφωνο,τι δεν καταλαβαινεις?Δεν μπορω να μιλησω!!

Εγω: ε ξερω γω μιλα με την εξυπηρετηση πελατων να σε βοηθησουν,σε ποια εταιρεια εισαι

Αυτος (σουπερ επιθετικα): ρε ποια εξυπηρητηση,στην Βονταφον ειμαι αλλα ειναι ολοι μαλακες

Εγω(εχω αρχισει και τα παιρνω): ε κατεβα στον κατω οροφο εχει μαγαζι της Βονταφον,πηγαινε εκει να σε βοηθησουν

Αυτος: Και αυτοι μαλακες ειναι!

Εγω: και ποια ειναι η εναλλακτικη σου? Να γυρνας σε ολο το εμπορικο και να προσπαθεις τυχαια μιλωντας σε ανθρωπους να βγαλεις ακρη?

Αυτος(με κοιταει,κοντοστεκεται και μου λεει):καλος μαλακας ειμαι και εγω

και φευγει🤔

Έχω παρόμοιο περιστατικό με γνωστό μου.

Είμαστε σε ψησταριά παρέα αρκετά άτομα. Δίπλα μας σε άλλο τραπέζι, κάθονταν ένας που είχε γίνει ντίρλα από το κρασί  . Κάποια στιγμή βγάζει ένα διαλυμένο κινητό-μπακατέλα να καλέσει κάποιον, άλλα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λόγω του μεθυσιού. Γυρνάει σε εμάς για βοήθεια, για να πάρει την απάντηση από τον γνωστό "Εγκώ δεν κσέρει, Αλμπανό" .  

Δημοσ.

Εγώ απορώ,που δεν το έχουν ήδη καρφιτσώσει οι mods!!

Το καλύτερο θέμα,ever, στο μπλα μπλα του insomnia.

Τέτοιο γέλιο έχει να πέσει από εποχή ΄΄υγρού πυρ΄΄

• Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κανονικά χρειαζόμαστε 1 section που να είναι Umoderated...το συγκεκριμένο θέμα αν "ζησει" θα γίνει το κορυφαίο....

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...