k_w_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gatilaras είπε Παντα και παντου αυτη η γ@@@@@η η φραση! Βεβαια πλεον κρατειται log καθε ημερας για αυτους που συνδεονται στο δικτυο οποτε πατωντας το username φαινεται ποσο καιρο πριν ηταν το χτες χεχεχε Αυτό το μέχρι εχτές δούλευε (ολα τα πράγματα ακριβώς 1 λεπτό πριν χαλάσουν δουλεύανε !!!) είναι το πλέον σπαστικό... Τα μόνα πιο σπαστικά: α)Από σας το έχω πάρει πριν κανένα 6μηνο αλλά δεν έχω την απόδειξη... ( Μοντέλο καταργημένο απο το 2015 ) β) Κάθε μέρα από σας ψωνίζω είμαι καλός πελάτης .Κάνεις αναζήτηση στο σύστημα και η τελευταία αγορά είναι πριν 3,5 χρονιά..... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από k_w_t 2
conkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 3:26 ΜΜ, Figantu είπε Πριν λιγες ωρες παιρνουν τηλεφωνο εναν φιλο μου απο την κοσμοτε. Επειδη βαλανε οπτικη ινα εκει που μενει του εκαναν μια προσφορα και λενε οτι θα εχει vdsl 50αρα στην ταδερ τιμη. Αμεσως μετα ο φιλος μου λεει οτι δεν θα πιανει 50αρα λογο περιοχης κτλ. Ο υπαλληλος λεει οτι το vdsl ειναι οπτικη ινα. Μολις τελειωσε το τηλεφωνο βαρουσαμε τα κεφαλια μας Ο πωλητης ψιλοειχε δικιο ομως. Το vdsl ειναι οπτικη ινα μεχρι το κουτι στην γειτονια σου και απο εκει απλη συνδεση μεχρι το σπιτι σου και βαρας ξεκαθαρα 50αρι.
Gatilaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, conkal είπε Ο πωλητης ψιλοειχε δικιο ομως. Το vdsl ειναι οπτικη ινα μεχρι το κουτι στην γειτονια σου και απο εκει απλη συνδεση μεχρι το σπιτι σου και βαρας ξεκαθαρα 50αρι. Σε μικρη αποσταση ομως. Στα 5 χλμ π.χ. απο το καφαο το ξεχνας. 1
conkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Gatilaras είπε Σε μικρη αποσταση ομως. Στα 5 χλμ π.χ. απο το καφαο το ξεχνας. Το vdsl ερχεται στην γωνια του τετραγωνου σου, σε ενα καφαο για vdsl . αντε στην χειροτερη στο διπλανο τετραγωνο (εμενα ειναι στο απεναντι τετραγωνο) και η αποσταση ειναι μαξ 100-200 μετρα.
csontheline Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αυτό το μέχρι εχτές δούλευε (ολα τα πράγματα ακριβώς 1 λεπτό πριν χαλάσουν δουλεύανε !!!) είναι το πλέον σπαστικό... Βασικά τα πάντα πριν χαλάσουν, δούλευαν. Επίσης, είναι αρκετά προφανές ότι στις περισσότερες περιπτώσεις με το που *χαλάσουν, οι πελάτες καλούν την εξυπηρέτηση, γιατί θέλουν να δουλεύουν! *για τον μέσο καθημερινό, ανίδεο χρήστη (είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω χαμηλή άικιου, είτε λόγω κάτι τεσπα) όταν κάτι σταματάει να δουλεύει έτσι όπως πρέπει (πχ η τηλεόραση δεν βγάζει ήχο αλλά δεν ξέρουμε ότι όταν πατάμε mute γίνεται σίγαση), το ΧΥΖ πράγμα, έχει χαλάσει. Και αυτός είναι ο ρόλος του πρώτου επιπέδου υποστήριξης! Όμως, και στο 1st level έχει φυντάνια τρελά! (έπεται ιστορία) 1
Gatilaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, conkal είπε Το vdsl ερχεται στην γωνια του τετραγωνου σου, σε ενα καφαο για vdsl . αντε στην χειροτερη στο διπλανο τετραγωνο (εμενα ειναι στο απεναντι τετραγωνο) και η αποσταση ειναι μαξ 100-200 μετρα. Αναλογα. Στη δικη μου περιοχη εγινε αυτη η "αναβαθμιση" με τα καφαο το 2017.Πριν απο αυτο το καφαο που τραβαγαμε στο μαγαζι μου δουλευω ηταν στα 2,4χλμ μακρια.
vamvakoolas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 σε ποδηλαταδικο ειμαι πελατης. Με ξερουν και μου λενε Κατσε να σε περασουμε στο erp για να μη σε ρωταμε για τηλ kai email ωραια λεω Μετα απο κανα 2μηνο παω εκει πως σε λενε? ταδε, ωπ δε σε βρισκω στο erp... αρχιζω και φορτωνω ψαχνει με τα στοιχεια μου και παω διπλα στην οθονη και πραγματι δε φερνει τπτ αντε παλι ξανα ανογει καρτλα περναει νεα καταχωρηση (αφου στο μεταξυ κρασαρε 1-2 φορες) παω 3η φορα προχθες σωστα δεν ειχε τιποτα οποτε λεω: αστο μεγαλε αν ειναι για μια σαμπρελα να τρωμε 3 ωρες δεν αξιζει... 2
Gatilaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, csontheline είπε Βασικά τα πάντα πριν χαλάσουν, δούλευαν. Επίσης, είναι αρκετά προφανές ότι στις περισσότερες περιπτώσεις με το που *χαλάσουν, οι πελάτες καλούν την εξυπηρέτηση, γιατί θέλουν να δουλεύουν! *για τον μέσο καθημερινό, ανίδεο χρήστη (είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω χαμηλή άικιου, είτε λόγω κάτι τεσπα) όταν κάτι σταματάει να δουλεύει έτσι όπως πρέπει (πχ η τηλεόραση δεν βγάζει ήχο αλλά δεν ξέρουμε ότι όταν πατάμε mute γίνεται σίγαση), το ΧΥΖ πράγμα, έχει χαλάσει. Και αυτός είναι ο ρόλος του πρώτου επιπέδου υποστήριξης! Όμως, και στο 1st level έχει φυντάνια τρελά! (έπεται ιστορία) Εγω παντως που ειμαι αμεσως μετα εχω ακουσει την κλασσικη εκφραση"μου ειπε ενας δικος μου/γνωστος μου/φιλος μου οτι φταιει το 'ταδε' που δεν λειτουργει.Αλλο σπαστικο.... Συν οτι και να τους προτεινεις για να ξεκινησεις την επιλυση απο μακρια εχουν και μια οτι να ναι απαντηση. Α και οταν ερχεται η ωρα της πληρωμης εκει να δεις σκουξιμο και οτι ειμαι παλιος πελατης και εχω αγορασει πολλα πραγματα(κανα 500αρικο πριν μια 10ετια). Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Gatilaras
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, conkal είπε Το vdsl ερχεται στην γωνια του τετραγωνου σου, σε ενα καφαο για vdsl . αντε στην χειροτερη στο διπλανο τετραγωνο (εμενα ειναι στο απεναντι τετραγωνο) και η αποσταση ειναι μαξ 100-200 μετρα. Στο 30% της επικρατειας ναι... Οι υπολοιποι θα παρουν γραμμη απο το Α/Κ της περιοχης τους και αμα ειναι πανω απο 1χλμ μονο ADSL....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, conkal said: Ο πωλητης ψιλοειχε δικιο ομως. Το vdsl ειναι οπτικη ινα μεχρι το κουτι στην γειτονια σου και απο εκει απλη συνδεση μεχρι το σπιτι σου και βαρας ξεκαθαρα 50αρι. 13 minutes ago, Gatilaras said: Σε μικρη αποσταση ομως. Στα 5 χλμ π.χ. απο το καφαο το ξεχνας. 11 minutes ago, conkal said: Το vdsl ερχεται στην γωνια του τετραγωνου σου, σε ενα καφαο για vdsl . αντε στην χειροτερη στο διπλανο τετραγωνο (εμενα ειναι στο απεναντι τετραγωνο) και η αποσταση ειναι μαξ 100-200 μετρα. 5 minutes ago, Gatilaras said: Αναλογα. Στη δικη μου περιοχη εγινε αυτη η "αναβαθμιση" με τα καφαο το 2017.Πριν απο αυτο το καφαο που τραβαγαμε στο μαγαζι μου δουλευω ηταν στα 2,4χλμ μακρια. 3 minutes ago, k_w_t said: Στο 30% της επικρατειας ναι... Οι υπολοιποι θα παρουν γραμμη απο το Α/Κ της περιοχης τους και αμα ειναι πανω απο 1χλμ μονο ADSL.... To πατε για κλείδωμα έτσι? On 27/07/2019 at 20:28, billdanos said: Btw αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να παραμείνει το τοπικ ανοιχτό. Όσοι θέλετε αναλύσεις και φιλοσοφικές κουβέντες ...να φύγετε να πάτε άλλου! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από ThReSh 9 3 1 1
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Εγω παντως που ειμαι αμεσως μετα εχω ακουσει την κλασσικη εκφραση"μου ειπε ενας δικος μου/γνωστος μου/φιλος μου οτι φταιει το 'ταδε' που δεν λειτουργει.Αλλο σπαστικο.... Αυτο δεν ειναι απολυτα κακο.... Εχω δει σκηνικο σε συνεργειο μοτοσυκλετων.. Σκαει τυπος κουστουματος και σπρωχνει μηχανη. Λεει στον μαστορα -Πηρα τηλεφωνο το μαστορα μου(π@π@ρι@ μονος του το σκεφτηκε) και μου ειπε οτι ειναι ηλεκτρονικη- αναρθωτης μπορει και πλεξουδα.. - ΟΚ θα το κοιταξω Αλλαγη ασφαλειας στην μπαταρια ηθελε... Του εραψε κουστουμακι ομως αφου ηθελε να κανει διαγνωση μονος του... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από k_w_t 4 5
LiquidTroll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στην ίδια, τραγική εταιρία, με φωνάζει η Manager, η οποία μου το έπαιζε φίλη, και μου έλεγε πόσο καλός είμαι, και οτι έκανε πολύ καλή επιλογή με μενα. Manager : Liquid μου, θέλω μια τεράστια χάρη, έχω γραφτει στο e-learning του ΕΚΠΑ, για να κάνω ένα πρόγραμμα "Διαχείριση Προσωπικου- Θεωρητικές πίπες για άχρηστους μάνατζερς" (ενδεικτικός τίτλος), και θέλω να με μάθεις να το δουλέυω. Εγώ : Link και κωδικοί? Manager: Τι με ρωτάς τώρα, που να ξέρω? Εγώ : Λογικά σου στείλανε κάποιο email με το λινκ που θα μπαίνεις και κωδικούς. Manager: Οχι, δεν το έχω....... Εγώ : Κάτσε να δω τα email σου (έχε χάρη που είσαι μ***ρα αλλιώς δεν θα ασχολιόμουνα) ........Το βρίσκω στο 4ο email, που της είχε έρθει πριν 4-5 ώρες. "Να το ρε συ, δεν το βλέπεις"? Manager : Που να το δω? Καθημερινά παίρνω 300(!!) emails, που να τα δω όλα? Εγώ : (έχε χάρη που είσαι μ%$%α) Λεπον, μπαίνουμε εδώ που μας δείχνει το λινκ. Manager : A, και κάνουμε souskimp (δεν το βγάζω απο το μυαλό μου, έτσι μου το είπε) Εγώ : Κάτσε να κάνουμε σαμπσκράιμπ (subscribe)... Οκ το κάναμε....σου σώζω το λινκ, θα μπαίνεις και θα βάζεις αυτους τους κωδικούς. Στους εκτυπώνω..... Manager: Τι κωδικους, ΟΧΙ ΟΧΙ βάλτο να μπαίνει αυτόματα !!! (επίσης με κηνυγάει αυτή η φράση) Εγώ : Ok, το έβαλα. Απλά μπαίνεις εδώ, και μετά κάνεις join κάθε φορά. Manager : Πάμε να το κάνουμε μια φορά παρέα, να μου το δείξεις? Εγώ: Άντε καλα....(έχε χάρη...). Εδώ λοιπον κάνεις join. Σου λέει να επιτρέψεις στην κάμερα και στο μικρόφωνο, κάνεις allow. Μετά, αν θες να μιλήσεις κάνεις unmute κλπ κλπ Manager : Liquid μου, που να τα θυμάμαι όλα αυτά? Λοιπόν άκου, επειδή αύριο έχω το πρώτο μάθημα, θέλω να έρθεις να μου το σετάρεις εκείνη την στιγμή, για να μην έχω προβλήματα. Εγω: (εχε χάρη...) Οκ, αυριο όταν είναι φώναξέ με Manager: Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το σεμινάριο είναι κάθε Πέμπτη στις 8 το πρωί. Οπότε 07.50 πρέπει να είσαι εδώ Εγώ : .........................TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? Manager: Να ξέρεις ότι εμενα μου έχεις κάνει πολύ καλή εντύπωση! Ξέρω ότι θα το κάνεις, γιατί είσαι πολύ καλός επαγγελματίας. Να ξέρεις ότι στην αξιολόγηση που θα κάνω για όλους, για εσένα θα γράψω τα καλύτερα!Και όλοι λένε τ καλύτερα! Είσαι πάντα διαθέσιμος, τρέχεις, προσπαθείς,είσαι αποτελεσματικός, είσαι πολύ ευγενικός με όλους, ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ! Εγώ : Ευχαριστώ πολύ, απλά κάνω τη δουλειά μου, αλλα να ερθω στις 07.50? Λυπήσου με. Manager : Μόνο για αύριο.....και θα το σημειώσω να είσαι σίγουρος! Ξυπνάω λοιπον στις 6.30, κάνω ένα ντουζάκι να ξυπνήσω, κατεβαίνω στην εταιρία κατα τις 07.35. Ημουνα λίγο καιρό στην εταιρία, και ήθελα να κάνω πολύ καλή εντύπωση, τρομάρα μου. Δεν έχει έρθει η Manager, οπότε αρχίζω τα τέστ στον υπολογιστή της. Κοιτάω την ώρα, 07.55. οκ........ κοιτάω ξανα την ώρα, 08.15. Τι διάολο λέω?? Η τύπισα έσκασε 08.35, πανικόβλητη! Manager : Συγνώμη Liquid μου, αλλά έπρεπε να αφήσω την κόρη μου στον 1ο μου άντρα και τον γιό μου στην μητέρα του 2ου μου άντρα! Εγώ : Τέλος πάντων .........Έλα να σε βάλω μέσα. Λοιπόν, πατάς τον σύνδεσμο εδώ, και κάνεις join. Βλέπεις , σε έβαλε! Τώρα ακούς και βλέπεις τον καθηγητή και τους άλλους. Σε βλέπουν και αυτοί μέσω της κάμερας... Manager: Τιιιιιιιι? Με βλέπουν? Κλείστο τώρα.....είμαι χάλια, άβαφτη....Κλείστο!! Εγώ: ................................................................................................ Βγάζει νεσεσέρια, αρχίζει να κραγίόνάρεται, να βάζει ρουζ, να βάζει τι σκατα άλλο βάζετε εσείς οι γυναίκες.....15 λεπτά βαφόταν. Manager : Ok, τώρα ανοιξέ την, είμαι έτοιμη......με βλέπουν? Με ακούνε? Ο καθηγητής εντωμεταξύ να κάνει κανονικά μάθημα.......... Manager : Ναι??? Ναι????? Με βλεπετε? Με ακούτε? Καλημέρα σας!!! Με ακούτε?? Καθηγητής στο e-learning: Κυρία μου, δεν βλέπεται ότι κάνω μάθημα? Αν θέλετε να πείτε κάτι, σηκώστε το ψηφιακό χεράκι δεξιά πάνω. Φευγω, πάω στην κουζίνα γεμάτος νεύρα, να φτιάξω καφέ, και να κάνω ένα τσιγάρο να μου φύγουν τα νεύρα! Ερχεται πανικόβλητηηηηηηηηηηηηηηη!!! Manager : Έλα έλα γρήγορα, δεν με ακούνεεεεε!!!! Πάω απο το γραφείο της, της λέω ότι απλά πρέπει να κάνει Unmute στην πλατφόρμα του e-learning. Με φωνάζει μετά απο καμια ώρα. Manager : Να ξέρεις ότι αυτό που έκανες σήμερα δεν θα το ξεχάσω.Είσαι εδώ 1 μήνα και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για εσένα. ΜΠΡΑΒΟ! Συνέχισε έτσι! Απο εμένα θα έχεις άριστη αξιολόγηση! Μας έβαλες πραγματικά σε τάξη, εκεί που ήμασταν μπουρδέλο. Εγώ : ....... bonus παραγωγικότητας θα πάρω? Που δουλεψα ΚΑΙ Σαββάτα, και Κυριακές, και κάθε μέρα μέχρι τις 8, για να σας μηχανογραφήσω σωστά? Manager: Εμμμ ξέρεις......ούτε εγώ παίρνω κάποιο bonus, και δουλεύω πολύ σκληρά! Ζούμε σε άσχημες εποχές, και πρέπει, δυστυχώς, να δουλεύουμε πολύ σκληρά για λίγα λεφτά! Άλλωστε, για αυτό και σε προσλάβαμε, γιατί είσαι ειδικός στον τομέα σου, για να δώσεις λύσεις! 1300 € αυτή, 750 € εγώ. Ηθικό δίδαγμα : το αφήνω σε εσάς....Δικό σας, που λένε... 9 7
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 28 minutes ago, k_w_t said: Αυτο δεν ειναι απολυτα κακο.... Εχω δει σκηνικο σε συνεργειο μοτοσυκλετων.. Σκαει τυπος κουστουματος και σπρωχνει μηχανη. Λεει στον μαστορα -Πηρα τηλεφωνο το μαστορα μου(π@π@ρι@ μονος του το σκεφτηκε) και μου ειπε οτι ειναι ηλεκτρονικη- αναρθωτης μπορει και πλεξουδα.. - ΟΚ θα το κοιταξω Αλλαγη ασφαλειας στην μπαταρια ηθελε... Του εραψε κουστουμακι ομως αφου ηθελε να κανει διαγνωση μονος του... Το έχω κάνει για τεστ σε συνεργείο. Τους λέω μάλλον είναι το τάδε, πάρτε να μου πείτε το κόστος. Φέρθηκαν σωστά, μου είπαν δεν ήταν τίποτα (τύπου, μια ασφάλεια), σύνολο 20€ (εξουσιοδοτημένο SEAT). Με είχαν πελάτη για 10χρόνια. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε για να κάνω ένα πρόγραμμα "Διαχείριση Προσωπικου- Θεωρητικές πίπες για άχρηστους μάνατζερς" (ενδεικτικός τίτλος) Eυτυχώς που το διευκρίνισες Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μπαίνει ο οδηγός στο γραφείο του αφεντικού και κάποιος τον φωνάζει και ακολουθει ο διάλογος (αυτος δουλεύει χρόνια εκει) Α: Μάκη σε λένε; Ο: Ναι. Α: τι πουστικό όνομα είναι αυτό που έχεις; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις