k_w_t Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Αν πας Αγγλία ποτέ, ζήτα expresso. Έτσι τον λένε εκεί. (και δεν ξέρω πού αλλού, φαντάζομαι στις αγγλόφωνες χώρες) Πολλοι νομιζουν οτι το ονομα προερχεται επειδη πινετε και καλα γρηγορα.. (express) Η αληθεια ειναι οτι λεγεται ετσι επειδη πιεζεται στο κρουπ ... (απο την λεξη press - πιεση) 3
Figantu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Πριν λιγες ωρες παιρνουν τηλεφωνο εναν φιλο μου απο την κοσμοτε. Επειδη βαλανε οπτικη ινα εκει που μενει του εκαναν μια προσφορα και λενε οτι θα εχει vdsl 50αρα στην ταδερ τιμη. Αμεσως μετα ο φιλος μου λεει οτι δεν θα πιανει 50αρα λογο περιοχης κτλ. Ο υπαλληλος λεει οτι το vdsl ειναι οπτικη ινα. Μολις τελειωσε το τηλεφωνο βαρουσαμε τα κεφαλια μας 1 1
othon.gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Έχει πόσο καιρό που θέλω να βγάλω τ' απωθημένα μου σ΄αυτό το νήμα και μιας κι εφανίστηκε στην αρχική πάρτε ένα στα γρήγορα και σύντομα έρχονται κι άλλα: Ντελιβεράς στο επάγγελμα κι έχω πέσει σε γεροπαράξενη πελάτισσα που της έχουν κάνει τα κορίτσια λάθος στην τιμή. - Καλησπέρα, η παραγγελία σας. - Ναι αγόρι μου, πόσο είπαμε; - 3€. - Τι 3; Χτες που πήρα είχε 2.90 - Ναι αλλά προφανώς θα σας είπαν ότι σήμερα ανέβηκε κατά 10 λεπτά ο γύρος. - Και τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι καθημερινή πελάτισσα! - Κυρία μου εγώ ντελιβεράς είμαι, δεν είναι δικό μου το μαγαζί! - Είσαι αγενής! Πώς είπαμε σε λένε; - Όθωνα κυρία μου. - Επίθετο δεν έχεις; - Δε βρίσκω το λόγο να σας το πω, Όθων σκέτο. - Εντάξει Σκέτε μου, θα μιλήσω στα αφεντικά σου για τον τρόπο που φέρεσαι... Καπάκι παίρνει στο μαγαζί και λέει: Ο υπάλληλός σας ο Σκέτος είναι αγενής! Να επιληφθείτε του θέματος! 1
mader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) χαχαχα καλα ε, εχω σκασει απο τα γελια! ουτε ο Σεφερλης δεν θα ειχε τοσα πολλα κουφα μαζεμενα!' Μπραβο στον @Paris777 που άνοιξε αυτο το Thread! και μερικα απο τα δικα μου που μπορω να θυμηθώ: (Δουλευα πριν χρονια σε μαγαζι με Η/Υ) . * Γυναικα καπου 60 χρονων μπαινει μεσα και: -θελω να αγορασω μια νεα οθονη LSD και να πετάξω το μπαουλο (παλια οθονη CRT) -LCD θελετε να πειτε μαλλον. -νεαρε οχι εξυπναδες σε μενα. αυτα τα LCD και τα "εξεσταση" (εξταση μαλλον ηθελε να πει) να τα πεις στο εαυτο σου που ειναι το αιμα σου γεματο με αυτα!!!! . *Κυριος μπαίνει νευρικος μεσα: -Μου κλεψανε το laptop!!! -Στην αστυνομια πρεπει να πατε -Πηγα, ειναι ολοι μαλα***** -Ε τοτε τι να σας κανω εγω; -καταλαβα, Κ εσεις μαλ*** ειστε. Απο τα γελια δεν μπορεσα να τον βρίσω! και παρεμπίπτοντος, το λαπτοπ το πηγαν κατι Ρομά (δεν ξερω εαν το εκλεψαν οι ιδιοι) σε μαγαζι συναδέλφου για να ξεκλειδώσει το κωδικο BIOS που "και καλα" "Εμπαλε καταλαθο ντο πεντί ντο μικρο που εμπεζε" κατι δεν του πήγαινε καλα του συναδέλφου ομως και επικοινώνησε με DELL οπου του ειπαν οτι το συγκεκριμένο εχει δηλωθεί κλεμμένο. Το πηγε λοιπον στην αστυνομια. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛ*** εκανε.... δεν ξερω εαν εχει ακόμα ξεμπλέξει με τα δικαστήρια!!! . και συνεχιζουμε: *Γυναικα αλλοδαπή (απο Βουλγαρια) 60+ χρονων μπαίνει μεσα κρατώντας ενα ταμπλετ και ενα μικρο σακ-βουαγιαζ -Γεια σας. θελω να με φτιάξετε facebook -Κυρια μου αυτο πρεπει να το κανετε μονη σας, θελει προσωπικα στοιχεια για την δημιουργια του λογαριασμου κτλ κλτ κλ -οκι οκι, ξερω ξερω αλλα τελω εσεις το φτιαξετε για να γκινει καλύτερο... σας παρακαλωωωωω με τα πολλα με καταφερε, και μπαινω στην διαδικασια να φτιαξω τον λογαριασμο,. Στο μεταξύ, η κυρια αρχισα να ανοιγει το σακο και να βγαζει απο μεσα καποια πραγματα αλλα εγω επειδή ταυτοχρονα εκανα υποστήριξη μεσω τηλεφωνου δεν εδωσα μεγαλυ σημασια μεχρι που γυρισα εξω στο χωρο υποδοχής και την ειδα πραγματικά να εχει οργανωσει ενα μικρο make-up εργαστήρι με καθρεφτακια, πινελακια μακιγιαζια, κραγιον, σεσουαρ, μεχρι και λακ για τα μαλλιά!!! κτλ κτλ!!!!! και η απαντηση της: -Ηθελα βγκω ομορφη στην φωτογκραφία προφιλ... -και γιατι δεν ηρθατε ετοιμη βαμμενη κτλ; -Ε να.. εγκω προσεχει εναν παππου σε ενα σπιτι... και εαν με βλεπει ετσι... τα τελει παλι μπαιχνιδια... τελευταια φορα εμπεσε γκατω και εσπασε χερι γκαιτι με γκυνηγούσε με πιασει... . Αχαχαχαχαχαχ ακομα γελαω... ασε που ειχε γινει η ατακα της παρεας για χρονια!!!! . Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από mader 3
-Dimitris- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καπου, καποτε, σε καποια επειγοντα, εφημερια Κυριακης. - Πειτε μου τι παθατε; - Πηγε να πεσει στο κεφαλι μου ενα καδρο - Σας χτυπησε; - Οχι δε με ακουμπησε - Τοτε γιατι ηρθατε στα ΤΕΠ; - Φοβηθηκα πολυ. Πειτε μου τι να κανω απο εδω και στο εξης σας παρακαλω - Να προσεχετε τα καδρα - Ευχαριστω πολυ, με σωσατε. Γεια σας. - ??? 1 2
mader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) μες στα αστεία θελω να πω και μια σοβαρή ιστορία που εμενα προσωπικά με επηρέασε πολυ...για να την βγαλω απο μεσα μου. απλα θα μου επιτρέψετε να την αλλαξω λιγο γιατι δεν θελω να δημιουργηθεί καποιο περιεργο πρόβλημα. παλι καμπόσα χρονια πριν δουλευα σε καποιο γνωστο πολυκατάστημα και με εστειλαν σε ενα σπιτι να συνδέσω μια ηλεκτρική συσκευή, ασ πουμε μια τηλεόραση. . το σπιτι ηταν 3οροφο, στον 1ο έμεναν οι γονεις και στο 3ο τα παιδια τους. ανεβαζουμε την TV λοιπον και ο συναδελφος κατεβαινει στο φορτηγάκι γιατι ειχαμε παρκαρει παράνομα. εκει στον 3ο ηταν να συνδεθει η TV στο δωματιο του γιου, μπαινω μεσα και βλεπω τον πιτσιρικα, καπου 15 χρονων με το μποξερακι και στο κρεβατι διπλα του να χαμουρευει ενα μικροτερο κοριτσακι, μαλλον η κοπελα του καπου 13 φαινοταν. γλωσσοφιλα, γελακια κτλ κτλ με πολυ παθος κ παει λέγοντας. ε δε εδωσα σημασία.. ασε που βρωμοκοπαγε τσιγαρο ολος ο οροφος, με ειχε πιασει η ρινίτιδα μου και δεν εβλεπα την ωρα να εξαφανιστώ. τελος παντων μετα απο κανα μισαωρο ολοκληρωνω την δουλεια και φευγω και τους αφήνω μονους γτ με το ζορι κρατιόντουσαν! . υστερα απο 2-3 μερες μου λενε απο το μαγαζι να ξαναπαω γιατι η TV ειχε καποιο προβλημα, ξανα στο δωματιο του μικρου παλι με την ιδια, και παλι ιδιο σκηνικο τελειώνοντας οπως κατεβαινα τις σκαλες φωναζει ο Πατερας " Νικο (τυχαίο όνομα) φωναξε την αδελφη σου να την παω φροντιστήριο" εγω ημουν εξω περίμενα αρκετη ωρα να ερθει ο συνάδελφος να με παρει και βλέπω την μικρη να βγαίνει απο το σπιτι μαζι με τον πάτερα έντρομη και πολυ διστακτικά . ξαναπήγα και 3 φορα για αλλο θεμα κ εκει ο γιος μου πασαρε την "πατατα" οτι και καλα θετή αδελφη και ξερω γω δεν τρεχει μια.. Δεν με επεισε καθολου. τι να πω ομως, δεν ειχα καμια δουλεια να ανακατευτω... παντως ηταν χυμα η κατασταση. τα παιδια μονα τους, με τσιγαρα κ ποιος ξερει τι αλλο..... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από mader 3 11 11
Gatilaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Παμε και μια δικια μου προσφατη. Σε ενα καταστημα με μετρητικα οργανα ερχεται ενα ζευγος για να παρει ο σύζυγος ενα γεωδαιτικό σταθμο(για οσους δεν ξερουν ειναι αυτα τα μεγαλουτσικα οργανα που βαζουν σε τριποδα και κοιτανε μεσα στο τηλεσκοπιο) στη συζητηση επανω ρωταει τι πρεπει να προσεχει,αν εχει θεμα με τη βροχη κλπ. Του δινεται η απαντηση οτι δεν εχει θεμα απλα σε έντονη βροχόπτωση υπαρχει μεσα στη βαλιτσα του οργανου ειδικο αδιαβροχο για να το βαλει στο οργανο και καλο θα ηταν πριν το κλείσει στη βαλιτσα(αεροστεγες κλείσιμο) να το καθαρισει απο τυχον υγρασιες,οταν το μεταφερει με το αυτοκίνητο να το εχει σε κάποιο σημείο ωστε να ειναι σχετικα σταθερο και οτι στα 2 χρονια θελει τον πρώτο ελεγχο. Και πεφτει η επικη ερωτηση: Πελατης:Εαν πεσει το οργανο απο τον τριποδα παθαινει τιποτα? Πωλητης:Απο πολυ μικρο υψος ισως και οχι αλλα και παλι σε περίπτωση πτώσης χρειάζεται αμεσο ελεγχο πριν χρησιμοποιηθεί για μετρηση. Υ.Γ. Μιλαμε για οργανα πολυ μεγαλης ακριβειας και με ενα τσουβαλι αισθητήρες για να εχουν αυτη την ακριβεια Πελατης: Μα εμενα ο κουμπαρος μου που εχει απο την ταδε εταιρια μου ειπε ότι και απο τα 3 μετρα να πεσει δεν παθαινει τίποτα Πωλητης: Κυριε μου μιλαμε για ενα οργανο ακριβειας το οποιο εχει ποσους ευαισθητους αισθητηρες για να παρεχει αυτη την ακριβεια,λογικο δεν ειναι μετα απο πτωση να παρουσιασει αποκλισεις? Πελατης: Μαλλον τα δικα σας το κάνουν γιατι ειναι κινεζικα. Πωλητης: Δεν ειναι κινεζικα είναι ευρωπαϊκής κατασκευής,αλλα για να μην νομισετε ότι προσπαθω να σας πουλησω κατι μη αξιοπιστο θα σας παρακαλουσα εαν μπορειτε να προμηθευτείτε το αντίστοιχο οργανο απο την ταδε εταιρια και να ερθετε εδω για μια δοκιμη.Θα το ριξουμε απο υψος 1μιση μετρου και αν δεν παθει κατι θα σας μεταφερω το ποσο για να το αγοράσω ο ιδιος απο εσας,εαν παθει καποια βλαβη ομως ειστε καθαρα υπευθυνος. Πελάτης: Και αν τυχαια παθει ζημια απο καποια αστοχια υλικου θα το πληρωσω εγω,δεν γίνονται αυτα τα πραγματα. Πωλητης: Λοιπον κυριε μου,θα σας δωσω ενα μεταχειρισμένο 10ετιας οργανο της ταδε εταιριας που μου λετε το οποιο υπαρχει για δοκιμες στο καταστημα καθαρα.Θελετε να κάνουμε εναν ελεγχο και να παρετε αυτο στην χ τιμη? Πελατης: Αν και ειναι λιγο παλιο φαινεται εμπιστο,θα το παρω και χωρις ελεγχο.Καποια εγγυηση υπαρχει? Πωλητης: 6μηνες απο την ημέρα αγορας για την λειτουργικότητα του και οχι για τα ηλεκτρονικά μερη της συσκευης. Πελατης: Μια χαρα το θελω,θα το προτιμήσω απο τα κινεζικα τα αλλα. Πωλητης: Βεβαιως κυριε μου. Ορίστε και τα καλωδια,οι ανταπτορες για τα καλωδια και οι μπαταρίες. Πελατης: Οι μπαταρίες κρατανε? Πωλητης: Γυρω στις 2-3 ωρες γιατι ειναι και παλιο το μηχανημα Πελάτης: Να παρω μια καινουργια Πωλητης: Καινούργιες δεν υπαρχουν, αναγομωση αλλαζοντας τα στοιχεια κάνουνε στις παλιοτερες με την αναλογη επιβάρυνση. Πελατης: Αφηστε το τοτε δεν πειράζει αλλη φορα. Ευχαριστώ πολυ Το συγκεκριμενο μηχανημα το ειχαμε φορτωμα ποσο καιρο και δεν εφευγε.Χαρη μας εκανε που το πηρε αλλα άμα κολλάει το μυαλο κολλαει.Σαν να πω δεν παιρνω oneplus 7 γιατι δεν ειναι επώνυμο και θα παρω ένα S3 γιατι ειναι samaung. Λογικη τουβλο.. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Btw αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να παραμείνει το τοπικ ανοιχτό. Όσοι θέλετε αναλύσεις και φιλοσοφικές κουβέντες ...να φύγετε να πάτε άλλου! 14 3
Δημοφιλής ανάρτηση k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχαια ιστορια εποχη γραμμων PSTN. Ερχεται πελατης φραγκατος κατοικος Πλακας με το laptop παραμασχαλα. Μιλαμε για εποχη που το πιο φτηνο laptop εκανε κοντα 1000€ -Γεια σας πηρα αυτο απο εσας και δεν δουλευει το modem. -Καλημερα σας, Θα πρεπει να μας το αφησετε για ελεγχο και θα σας καλεσουμε. -Το βιαζομαι ειναι εργαλειο δουλειας κτλ. -Θα προσπαθησουμε να το εχετε εντος της ημερας (Συνηθως ηταν μια ρυθμιση το wait for dial tone) -Ok ευχαριστω Αφηνει ονομα τηλεφωνο τα κλασσικα,τσεκαρουμε το λαπτοπ το modem δουλευε μια χαρα. Τον καλουμε να ερθει να το παρει και ερχετε μετα απο 2 ωρες και το παραλαμβανει. Παει σπιτι και μας περνει τηλεφωνο και αρχιζει να βριζει και να φωναζει. Μετα πολλα τσαντιζομαι και ζηταω την διευθυνση του να παω απο κει να το παρω μην ξαναερχετε. Αφου μπλεκω στα στενα της πλακας και εχω αφησει το μηχανακι 3 τετραγωνα πιο κατω παω σπιτι του. Τοτε βλεπω το απιστευτο .... Ο τυπας ειχε ενα καλωδιο τηλεφωνου με το παλιο φις αυτο που ειναι σαν την απλη πριζα αλλα πιο μικρο και το ειχε σφηνωσει στις θυρες για ακουστικα και μικροφωνο.. Μιλαμε το ειχε κουμπωσει κανονικα. Βγαζω καλωδιακι RJ11 το βαζω απο πισω στην θυρα του modem , κανω κληση και συνδεομαι κανονικα. Ο πελατης να με κοιταει και να εχει καταλαβει το ποσο μ@λ@κ@ς ηταν και να θελει να ανοιξει η γη να τον καταπιει. Ηθελε να μου δωσει και 20€ σαν μπουρμπουαρ αλλα του εξηγησα οτι ειναι πολιτικη της εταιριας να μην τα δεχτω. Παντως εστειλε e-mail στα κεντρικα να μας ζητησει συγνωμη και να με επαινέσει για την συμπεριφορα μου και τις γνωσεις μου... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από k_w_t 26 4
doctorkostis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Λοιπόν, θα αναφέρω ακόμα ένα ιατρικό, εποχή αγροτικού, γύρω στο 2005 η ιστορία. 15Αύγουστος σε κέντρο υγείας στη Νότια Ελλάδα, όχι παραθαλάσσιο μέρος, λίγος κόσμος γενικά και αυτός στα γύρω χωριά. 35 βαθμοί, 3 το μεσημέρι, τζιτζίκια, ησυχία, δεν κυκλοφορεί ψυχή μέσα στη ντάλα. Εντός του κέντρου υγείας το σκηνικό δε διαφέρει και πολύ. Ο φύλακας έχει γλαρωσει σε μια καρέκλα στην είσοδο, η νοσηλεύτρια είναι κάτω από ένα aircondition, επιμελητής εννοείται σπίτι του και ο αγροτικός γιατρός (φίλος) τρώει κάτι μπροστά στην τηλεόραση στο διπλανό δωμάτιο. Κανείς άρρωστος σε αναμονή, το εξεταστήριο άδειο, τίποτα επείγον κλπ Μπαίνει αυτοκίνητο στο προαύλιο, αθηναϊκά νούμερα, πιθανόν αθηναίος που ήρθε μερικές μέρες σε κάποιο από τα γύρω χωριά. Κατεβαίνει τύπος γύρω στα 65, βερμουδα, πουκαμισάκι κοντομάνικο, γυαλί ηλίου, κύριος. Μπαίνει στην είσοδο, κοιτάζει γύρω γύρω, βλέπει την κατάσταση που επικρατεί. Εκείνη τη στιγμή βγαίνει και ο αγροτικός από το δωμάτιο, τον βλέπει, πλησιάζει. - παρακαλώ, τι θα θέλατε; - με συγχωρείτε, μια ερώτηση να κάνω - πείτε μου. - Μήπως υπάρχει καρδιοχειρουργος στο κέντρο υγείας; Ο αγροτικός με poker face τον κοιτάζει. - βεβαίως και υπάρχει. Δε μπορεί όμως να σας δει. - γιατί; - είναι στο πίσω δωμάτιο, χειρουργεί τώρα. 3
Narayan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 9:33 ΜΜ, Figantu είπε Ρε παιδια να ρωτησω. Σας φαινεται να ειναι τρελοι οι ανθρωποι οταν χειροκροτουν στον κινηματογραφο καθε τρεις και λιγο επειδη συμβαινει κατι σπουδαιο λες και ειναι θεατρο και οι ηθοποιοι μας βλεπουν. Όχι τόσο τρελοί όσο αυτοί που χειροκροτούν όταν προσγειώνεται το αεροπλάνο... 7 1
LiquidTroll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Παλιο σκηνικό , όταν δούλευα στην ΟΝ Telecoms 1st level support Εγώ : καλημερα σας, ονομαζομαι ..... πως μπορω να βοηθήσω? Πελάτης: Αγόρι, έχω πρόβλημα. Έχω ένα τηλέφωνο στο τζακούζι και δεν παίζει Εγω: .......μισο να το πιάσουμε απο την αρχή. Το τηλέφωνο είναι ΜΕΣΑ σε τζακούζι? Πελάτης: Ναι, όταν χαλαρώνω, μην με πάρει κανεις τηλέφωνο και το χάσω... Εγώ: Μισό λεπτό....απο που περνάει η καλωδίωση? Πελάτης: ΜΕΣΑ απο το τζακούζι !! Εγώ: δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι εκεί που περνάνε οι σωλήνες περνάνε και τα καλώδια? Πελάτης : Ναι! Μου το είχε φτιάξει ένα φιλαράκι, και μέχρι χτες δούλευε (με κυνηγάει αυτή η %$#$ η φράση!!!) Εγώ : ......... και το τηλέφωνο, που το κουμπώνατε? Πελάτης: Εδώ στο τζακουζι είχε μια πρίζα...... Εγω: (σκεφτομαι πονηρα, κάτσε να κανω τον μαλακα......) Ναι? Ναι με ακουτε? Δεν σας ακούω πολυ καλά!! Ναι? Ναι? (το κλείνει ο πελάτης....) Στην επόμενη φορά που κάλεσε, έπεσε σε μια κοπέλα, η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει το πως και το γιατί ( την κακομοίρα την έχωσα.....), και τελικά όταν έστειλε το αίτημα στους τεχνικούς, είχανε πέθάνει κάτω απο τα γέλια.
Gatilaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Πελάτης : Ναι! Μου το είχε φτιάξει ένα φιλαράκι, και μέχρι χτες δούλευε (με κυνηγάει αυτή η %$#$ η φράση!!!) Παντα και παντου αυτη η γ@@@@@η η φραση! Βεβαια πλεον κρατειται log καθε ημερας για αυτους που συνδεονται στο δικτυο οποτε πατωντας το username φαινεται ποσο καιρο πριν ηταν το χτες χεχεχε 3
tzelen Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 9:38 ΜΜ, CheOnWeb είπε Μιλάς για θεατές άνω των 8 ετών; Πού γίνεται αυτό; Άντε τίποτα 15χρονα σε θερινό για χαβαλέ. Σε τι ταινία σου έτυχε; Αυτό που λέει ο φίλος μου έχει τύχει και εμένα, με τους 300...Στο τέλος, εκτός που χειροκροτούσαν οι περισσότεροι, ένα τύπο παραδίπλα τον είχε πιάσει εθνική έπαρσις, είχε σηκωθεί όρθιος, χειροκροτούσε να σου σπάσει τα τύμπανα και φώναζε μπράβο. Μπορεί και να είχε δακρύσει, δεν μπόρεσα να εξακριβώσω 😛
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, tzelen said: Αυτό που λέει ο φίλος μου έχει τύχει και εμένα, με τους 300...Στο τέλος, εκτός που χειροκροτούσαν οι περισσότεροι, ένα τύπο παραδίπλα τον είχε πιάσει εθνική έπαρσις, είχε σηκωθεί όρθιος, χειροκροτούσε να σου σπάσει τα τύμπανα και φώναζε μπράβο. Μπορεί και να είχε δακρύσει, δεν μπόρεσα να εξακριβώσω 😛 oh God... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις