Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Αθηνα

Φτου έχουμε 1 μπουμπούκι εδώ στα "δροσερά" που είχε βγάλει μια τρελλή αγγελία που ζητούσε ότι έκανες εσύ προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 550€ ...καθε φορά που την θυμάμαι σκέφτομαι :

1 Που καταντήσαμε λοχία

2. Τις μπουρδαρες που ακούω συνέχεια για έλλειψη προσωπικού στον χώρο του ΙΤ και πως οι καημένες εταιρίες ψάχνουν και δεν βρισκουν (μα είναι τόσο καλές....γιατί...έχουν τόση αγάπη μέσα τους και εμείς οι "κακοί" πως τους παιδεύουμε και φεύγουμε στο εξωτερικό)

3. Τα τερατώδη ψέματα που βγάζουν εταιρίες recruiting στη Ελλάδα ...πάλι με έλλειψη προσωπικού....και πως ψάχνουν και δεν βρίσκουν...και φυσικά κάτι απίστευτες αγγελίες με τρελλά λεφτά ...που φυσικά μετά τα βγάζουν και ετήσια report που αναφέρουν το μέσο μισθολόγιο IT  της Ελλάδας...τρελλά γέλια....

4    ΤΟ αφήνω για αργότερια

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 7
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, GiorgosT είπε

Όχι μόνο χρειάζονταν. Επιβάλλονται αυτά. Πρέπει να μπαίνει φρένο που και που στην ασυδοσία.

Μακάρι περισσότεροι εργαζόμενοι να έβρισκαν το θάρρος να το κάνουν, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι είναι για τα σίδερα.

Έχω περάσει από πολλές δουλειές στη ζωή μου γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάθομαι, από περίπτερο έως δημόσιο. Μεγαλύτερο καθίκι από αυτόν τον τύπο δεν έχω δει ποτέ μου. Εν κατακλείδι σήμερα με τα δίπλα χρόνια πλέον πάλι τα ίδια θα του έκανα-γιατί όπως λες το άξιζε. 

36 λεπτά πριν, GiorgosT είπε

Όχι μόνο χρειάζονταν. Επιβάλλονται αυτά. Πρέπει να μπαίνει φρένο που και που στην ασυδοσία.

Μακάρι περισσότεροι εργαζόμενοι να έβρισκαν το θάρρος να το κάνουν, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι είναι για τα σίδερα.

Έχω περάσει από πολλές δουλειές στη ζωή μου γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάθομαι, από περίπτερο έως δημόσιο. Μεγαλύτερο καθίκι από αυτόν τον τύπο δεν έχω δει ποτέ μου. Εν κατακλείδι σήμερα με τα δίπλα χρόνια πλέον πάλι τα ίδια θα του έκανα-γιατί όπως λες το άξιζε. 

• Like 4
Δημοσ.

Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και αυτό θέλει μέτρο!

Εμένα, μου κάνει αρνητική εντύπωση και να με πρήζει ο πωλητής αλλά και να αδιαφορεί.

Επίσης, κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και ένας έξυπνος/έμπειρος πωλητής οφείλει να προσαρμόζεται. Αλλιώς πρέπει να είσαι με κάποιον που ξέρει τι θέλει και το έχει ψάξει από πριν και αλλιώς με κάποιον που δεν ξέρει τίποτα για τη μελλοντική του αγορά και ήρθε και να μάθει αλλά και πιθανά να αγοράσει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 8:41 ΜΜ, Getta Robo είπε

Η κατασταση με τις αξιολογησεις σε διαφορα μεσα ειναι παρα πολυ σωστη, αλλα να ξερετε πως υφισταται και πολυ μεγαλο παρασκηνιο απο τριτους με ψευδης κριτικες και παρουσιασεις.

Ως καταναλωτης, αν εχεις προβλημα απο καποιο καταστημα η επιχειριση, μπορεις απο το να περιγραψεις και καταγγειλεις το περιστατικο απο διαφορα μεσα δικτυωσης μεχρι και επισημους φορεις. Θεωρητικα και φαινομενικα παντα, γιατι αν ο αλλος εχει μεσες ακρες, μπορει να κανει απο την μερια του διαφορα. Παραδειγματα υπαρχουν και στην κοινοτητα και απο τον καθενα.

Ως καταστημα / επιχειρισης τωρα, αν πεσεις σε κατασταση οπου δεχεσαι πολεμο απο αλλη επιχειριση τα πραγματα γινονται πολυ περιπλοκα. Αντε τωρα να συμαζευεις αρνητικες κριτικες απο αντιπαλο καταστημα που εχει βαλει το μισο του σοι να σε θαβει οπου μπορει. Επειδη μπορουν φυσικα. Οι επιλογες εδω ειναι ελαχιστες, καλη τυχη σε οσους πχ προσπαθησουν να κινηθουν νομικα για συκοφαντικη δυσφημιση..... Τα πλαισια προστασιας σε νομικο επιπεδο απο τετοια κρουσματα, δυστυχως και ελειπη και δυσκολα εφαρμοσιμα στην Ελλαδα.

Αλλη ιστορια πανω στο ζυθο και φαγητο.

Παμε πριν περιπου 10 χρονια μια μεγαλη παρεα σε καποτε ενδοξο ζυθοεστιατοριο. Ειχε τοτε περιπου 80+ πιτα και πανω απο 300 διαφορετικες επιλογες για ζυθο, φυσικα μιλαμε για σοβαρες επιλογες και οχι ψιλικαδομπυρες.

Η παρεα ειναι διαφοροι γνωστοι του ευρυτερου κυκλου μας τοτε.

Παει λοιπον να παραγγειλει ο ενας, και ο διαλογος ειχε περιπου ως εξης..

- Θελω αμστελ αλλα δεν την εχετε στο καταλογο. Δεν εχετε αμστελ;

Οχι κυριε λυπαμαι δεν εχουμε αμστελ, μπορω να σας προτεινω κατι αξιολογο απο λαγκερ που θα σας αρεσει

- Τι εννοειται να μου προτεινεται κατι ποιοτικο; Δεν ειναι ποιοτικη η αμστελ;

Εχουμε επωνυμες και διακεκριμενες επιλογες απο παρα πολλες χωρες και εχουμε πολλες τυπου λαγκερ να δοκιμασετε που μπορει να σας αρεσουν, δεν εχουμε ομως αμστελ

- Πως γινεται να μην εχετε αμστελ. Σε ολη την Ελλαδα εχω παει και πινω αμστελ εγω και ολοι, ειναι δυνατον να μην εχετε αμστελ;

Μεχρι εκει περιπου παρακολουθησα τον "διαλογο" του, τα πρωτα δευτερολεπτα νομιζα πως εκανε πλακα, οταν καταλαβα πως μιλουσε σοβαρα καπου τον εχασα γενικοτερα.

Ζουν αναμεσα μας!

Φίλε μου επίτρεψε μου να σου πω πως υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν κάτι συγκεκριμένο γιατί είτε το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και το έχουν συνηθίσει ως γεύση, είτε είναι συμβατό με τον οργανισμό τους και δεν τους προκαλεί δυσανεξία. Εγώ που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα με τροφικές αλλεργίες ούτε δοκιμάζω ανεξέλεγκτα ότι μου βάλει ο άλλος μπροστά μου , ούτε κάνω πειράματα για το αν με πειράξει κάτι. Οι εταιρειες παρασκευής μπύρας στον αγώνα να ξεχωρίσουν βάζουν ένα σωρό άκυρα πρόσθετα που προσαρμόζουν την γεύση. Στο λεω γιατί έχω δοκιμάσει μπύρα που με έστειλε νοσοκομείο. Για αυτό λοιπόν μην θεωρείς κάποιον εξ ορισμού παράξενο όταν ζητάει κάτι επίμονα. Τι να την κάνω εγώ λοιπόν την ακριβότερη μπύρα του κόσμου αν με στείλει αδιαβαστο. .Αmstel και πάλι Amstel λοιπον...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Μπαίνω στον παλιο cloud σέρβερ που είχε τα παλιά emails, και το παλιο site, και αρχίζω να ψαχουλεύω, καθώς κάτι δεν μου πήγαινε καλά, καθως μια κατεβάζανε emails και μια όχι.

Ψαχνω ψάχνω, ξαφνικά μπαίνω στα forwards, και βλέπω ότι τα emails του κ.Αφεντικού γίνονται forward σε μια διευθυνση email άγνωστη. Την googlάρω, και βλέπω ότι

αυτή η διεύθυνση mail ανήκει σε μια Τσέχικη εταιρία μαιμού, η οποία είναι γνωστή για απάτη.

ΕΓΩ: κ.Αφεντικό, ανακάλυψα ότι τα emails σας διαβάζονται απο αυτους. Είναι πολύ σοβαρό αυτό, καθώς εδώ και έναν χρόνο διαβάζουν τα emails σας!!!

Αφεντικό: Σοβαρα????? Ααααα γιαυτό την άλλη φορά που είχα παρε δώσε με κάτι Πολωνούς, τους στείλαμε 8.000 €, και μας είπανε ότι δεν τα λάβανε ποτέ, και τελικά τα χάσαμε αυτά τα λεφτα!

ΕΓΩ: Συγνώμη, χάσατε 8.000 €, και δεν υποψιαστήκατε τίποτε? Ο προηγούμενος IT δεν σας είπε τίποτε?

Αφεντικό : O προηγούμενος ΙΤ ήταν ένας μαλάκας που δεν ενδιαφερόταν για τίποτε, και όπως είδατε απο την πρώτη ημέρα, δεν μας άφησε ούτε κωδικούς! Απλά έκανε το 8ωρό του και έφευγε.....

Εγω: (Σκεφτομαι...) Για κάτσε ρε φίλε, μήπως ο προηγούμενος ΙΤ δεν ήταν τόσο μαλακας τελικά όσο μου λένε? Μήπως απλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και δεν νοιαζότανε για τίποτε?

Αφεντικό : Πηγαίντε τώρα αμέσως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τα στοιχεία.

Εγώ : Ok, να πάω, αλλά δεν νομίζω να βγει άκρη.

Πηγαίνω στην Δίωξη, με ρωτάει ο αξιωματικός τί υποδομές είχανε, του τα λέω, βάζει τα γέλια! Μου λέει ούτε καν θα ασχοληθούμε, αυτό να πεις στο αφεντικό σου!

(Btw, είχανε 14 υπολογιστές, διπύρυνους, ο καθένας με μνήμη 1 GB, με σπασμένα Windows και Office, γεμάτα ιούς, χωρίς antivirus, το ρούτερ είχε username/pass user/user, ο παλιος server είχε admin/ abcd1234 , o cloud server που ήτανε το παλιο σάιτ και τα mails είχε κωδικό admin/ aa123456aa!!. Και δεν κάνω πλάκα! Με τα χίλια ζόρια τον έπεισα να αλλάξει υπολογιστές, να βάλουμε καθαρά Windows/Office, και τουλάχιστον Antivirus. Ομολογώ ότι έκανε μια επένδυση 10.000€, αφού τον φόβισα ότι αν μπει μια εφορία εδώ θα σε σκίσει με σπασμένα πράγματα.....και εφόσων οι καινούριοι συνάδελφοι, του είπανε ότι δεν μπορούν να δουλέψουν σε αυτούς τους υπολογιστές)

BTW2 : απο τους 14 υπαλλήλους, οι 8 ήμασταν όλοι καινούριοι. Λίγο πριν παραιτηθώ, είχα μάθει ότι οι περισσότεροι πριν απο εμάς την κάνανε νύχτα, μην αφήνωντας ούτε κωδικούς, ούτε υλικό, ούτε τι έχει γίνει μέχρι τότε στον εκάστοτε τομέα. Οπότε όλοι μας, έπρεπε να βγάλουμε άκρη απο το χάος, φανταστείτε πχ, τις 2 καινούριες λογίστριες που δεν ξέρανε απο που να το πιάσουνε το θέμα...Φανταστείτε και εμένα που δεν είχα καν κωδικούς)

Εγώ: κ Αφεντικό, πήγα και μου είπανε ότι δεν μπορούνε να βοηθήσουνε. Το security breach που έχει γίνει είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να αλλαχτούν όλα. Θα πρέπει να αλλάξετε κωδικούς Winbank, Taxis, όλα γενικά πρέπει να αλλάξουν!Πρέπει να πάτε στην τράπεζα να αλλάξετε όλες τις κάρτες σας, πιστωτικές,χρεωστικες κλπ. Αλλιώς θα έχετε πάλι πολύ σοβαρό πρόβλημα, θα ξαναγίνει χοντρή μαλακία

Αφεντικό: Εντάξει κ. Liquid, είστε λίγο υπερβολικός. Σιγά τώρα μην αλλάζουμε τα πάντα, για ένα hack! Εγινε μια φορά κάτι, πλέον είναι δουλειά σας να μην ξαναγίνει

Εγώ: Σοβαρά μιλάτε τώρα? Χάσατε 8.000 και το παίρνετε τόσο ελαφρά? Φυσικά και θα ξαναγίνει! Εγώ τα έχω κλειδώσει όλα, έχω αλλάξει στα πάντα κωδικούς, έχω εξασφαλίσει να μην ξαναγίνει! Την ξέρω την δουλειά μου! Εσείς δεν ανησυχείτε για τα στοιχεία που μπορεί να έχουν διαρεύσει???

Αφεντικο: Έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ!

Εγώ : Οπότε δεν σας ενδιαφέρει αν θα πάθετε ξανα καμιά ζημιά.....αν γίνει όμως το οτιδήποτε, μην κατηγορήσετε εμένα μετά!

Τα είχα πει και στους υπόλοιπους, ειδικά στην λογίστρια που έκανε τις πληρωμές. Κάποια στιγμή με πιάνει παραπέρα, και μου λέει

Λογίστρια: Να σου πω, τον έπρηξα και εγώ να αλλαχτούν κωδικοι κλπ, και μου είπε "Αφήστε τι λέει ο κύριος LiquidTroll, αυτά είναι γραφικότητες, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε.Ρώτησα εγώ έναν φίλο μου, και μου λέει ότι σιγα, δεν έγινε και τίποτε!". Εσύ τον προειδοποίησες. Στείλτου και ένα email, με γραπτή αναφορά το τι ανακάλυψες, τους κινδύνους και τι σου είπανε στην Δίωξη, ούτως ώστε άν γίνει κάτι να είσαι καλυμμένος.Στα @@ σου, μην ασχοληθείς ξανά με το θέμα.

Εκεί λοιπόν κατάλαβα, γιατί ο προηγούμενος ΙΤ, δεν ασχολήθηκε με τίποτε, και ήταν 100% στα παπαρια του.

Και εγώ είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι να κάνω, να σταματήσω να είμαι επαγγελματίας και να τους κοροιδεύω? Δεν θα μπορούν να δουλέψουν σωστά.

Να συνεχίσω να προσπαθώ να βάλω τάξη το μπουρδέλο, και να ακούω μπινελίκια απο πάνω?

Ένα μπουρδελο περισσότερη οργάνωση έχει να του πεις αυτού του καθυστερημένου. 

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Μπαίνω στον παλιο cloud σέρβερ που είχε τα παλιά emails, και το παλιο site, και αρχίζω να ψαχουλεύω, καθώς κάτι δεν μου πήγαινε καλά, καθως μια κατεβάζανε emails και μια όχι.

Ψαχνω ψάχνω, ξαφνικά μπαίνω στα forwards, και βλέπω ότι τα emails του κ.Αφεντικού γίνονται forward σε μια διευθυνση email άγνωστη. Την googlάρω, και βλέπω ότι

αυτή η διεύθυνση mail ανήκει σε μια Τσέχικη εταιρία μαιμού, η οποία είναι γνωστή για απάτη.

ΕΓΩ: κ.Αφεντικό, ανακάλυψα ότι τα emails σας διαβάζονται απο αυτους. Είναι πολύ σοβαρό αυτό, καθώς εδώ και έναν χρόνο διαβάζουν τα emails σας!!!

Αφεντικό: Σοβαρα????? Ααααα γιαυτό την άλλη φορά που είχα παρε δώσε με κάτι Πολωνούς, τους στείλαμε 8.000 €, και μας είπανε ότι δεν τα λάβανε ποτέ, και τελικά τα χάσαμε αυτά τα λεφτα!

ΕΓΩ: Συγνώμη, χάσατε 8.000 €, και δεν υποψιαστήκατε τίποτε? Ο προηγούμενος IT δεν σας είπε τίποτε?

Αφεντικό : O προηγούμενος ΙΤ ήταν ένας μαλάκας που δεν ενδιαφερόταν για τίποτε, και όπως είδατε απο την πρώτη ημέρα, δεν μας άφησε ούτε κωδικούς! Απλά έκανε το 8ωρό του και έφευγε.....

Εγω: (Σκεφτομαι...) Για κάτσε ρε φίλε, μήπως ο προηγούμενος ΙΤ δεν ήταν τόσο μαλακας τελικά όσο μου λένε? Μήπως απλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και δεν νοιαζότανε για τίποτε?

Αφεντικό : Πηγαίντε τώρα αμέσως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τα στοιχεία.

Εγώ : Ok, να πάω, αλλά δεν νομίζω να βγει άκρη.

Πηγαίνω στην Δίωξη, με ρωτάει ο αξιωματικός τί υποδομές είχανε, του τα λέω, βάζει τα γέλια! Μου λέει ούτε καν θα ασχοληθούμε, αυτό να πεις στο αφεντικό σου!

(Btw, είχανε 14 υπολογιστές, διπύρυνους, ο καθένας με μνήμη 1 GB, με σπασμένα Windows και Office, γεμάτα ιούς, χωρίς antivirus, το ρούτερ είχε username/pass user/user, ο παλιος server είχε admin/ abcd1234 , o cloud server που ήτανε το παλιο σάιτ και τα mails είχε κωδικό admin/ aa123456aa!!. Και δεν κάνω πλάκα! Με τα χίλια ζόρια τον έπεισα να αλλάξει υπολογιστές, να βάλουμε καθαρά Windows/Office, και τουλάχιστον Antivirus. Ομολογώ ότι έκανε μια επένδυση 10.000€, αφού τον φόβισα ότι αν μπει μια εφορία εδώ θα σε σκίσει με σπασμένα πράγματα.....και εφόσων οι καινούριοι συνάδελφοι, του είπανε ότι δεν μπορούν να δουλέψουν σε αυτούς τους υπολογιστές)

BTW2 : απο τους 14 υπαλλήλους, οι 8 ήμασταν όλοι καινούριοι. Λίγο πριν παραιτηθώ, είχα μάθει ότι οι περισσότεροι πριν απο εμάς την κάνανε νύχτα, μην αφήνωντας ούτε κωδικούς, ούτε υλικό, ούτε τι έχει γίνει μέχρι τότε στον εκάστοτε τομέα. Οπότε όλοι μας, έπρεπε να βγάλουμε άκρη απο το χάος, φανταστείτε πχ, τις 2 καινούριες λογίστριες που δεν ξέρανε απο που να το πιάσουνε το θέμα...Φανταστείτε και εμένα που δεν είχα καν κωδικούς)

Εγώ: κ Αφεντικό, πήγα και μου είπανε ότι δεν μπορούνε να βοηθήσουνε. Το security breach που έχει γίνει είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να αλλαχτούν όλα. Θα πρέπει να αλλάξετε κωδικούς Winbank, Taxis, όλα γενικά πρέπει να αλλάξουν!Πρέπει να πάτε στην τράπεζα να αλλάξετε όλες τις κάρτες σας, πιστωτικές,χρεωστικες κλπ. Αλλιώς θα έχετε πάλι πολύ σοβαρό πρόβλημα, θα ξαναγίνει χοντρή μαλακία

Αφεντικό: Εντάξει κ. Liquid, είστε λίγο υπερβολικός. Σιγά τώρα μην αλλάζουμε τα πάντα, για ένα hack! Εγινε μια φορά κάτι, πλέον είναι δουλειά σας να μην ξαναγίνει

Εγώ: Σοβαρά μιλάτε τώρα? Χάσατε 8.000 και το παίρνετε τόσο ελαφρά? Φυσικά και θα ξαναγίνει! Εγώ τα έχω κλειδώσει όλα, έχω αλλάξει στα πάντα κωδικούς, έχω εξασφαλίσει να μην ξαναγίνει! Την ξέρω την δουλειά μου! Εσείς δεν ανησυχείτε για τα στοιχεία που μπορεί να έχουν διαρεύσει???

Αφεντικο: Έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ!

Εγώ : Οπότε δεν σας ενδιαφέρει αν θα πάθετε ξανα καμιά ζημιά.....αν γίνει όμως το οτιδήποτε, μην κατηγορήσετε εμένα μετά!

Τα είχα πει και στους υπόλοιπους, ειδικά στην λογίστρια που έκανε τις πληρωμές. Κάποια στιγμή με πιάνει παραπέρα, και μου λέει

Λογίστρια: Να σου πω, τον έπρηξα και εγώ να αλλαχτούν κωδικοι κλπ, και μου είπε "Αφήστε τι λέει ο κύριος LiquidTroll, αυτά είναι γραφικότητες, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε.Ρώτησα εγώ έναν φίλο μου, και μου λέει ότι σιγα, δεν έγινε και τίποτε!". Εσύ τον προειδοποίησες. Στείλτου και ένα email, με γραπτή αναφορά το τι ανακάλυψες, τους κινδύνους και τι σου είπανε στην Δίωξη, ούτως ώστε άν γίνει κάτι να είσαι καλυμμένος.Στα @@ σου, μην ασχοληθείς ξανά με το θέμα.

Εκεί λοιπόν κατάλαβα, γιατί ο προηγούμενος ΙΤ, δεν ασχολήθηκε με τίποτε, και ήταν 100% στα παπαρια του.

Και εγώ είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι να κάνω, να σταματήσω να είμαι επαγγελματίας και να τους κοροιδεύω? Δεν θα μπορούν να δουλέψουν σωστά.

Να συνεχίσω να προσπαθώ να βάλω τάξη το μπουρδέλο, και να ακούω μπινελίκια απο πάνω?

Σα να μου φαίνεται πως η εταιρία στην Τσεχία είναι δική του και στέλνει εκεί όλο το μαύρο χρήμα 😂

Τέτοιος γλύτσας και να μην στεναχωριέται για 8000€ είναι ύποπτο, μάλλον ήξερε ότι δεν τα "έχασε" τα λεφτά...

• Like 6
Δημοσ.
Στις 10/6/2019 στις 7:23 ΜΜ, GeoMak7 είπε

ιδιοκτητης σκυλαδικου στη Συγγρου προ 7ετιας.

-καλησπερα, ειμαι ο Χ. 

-γεια σας.

-καλα, δε με ξερεις ; 

-οχι προσωπικά.

-καλα, θα γνωριστουμε απο κοντα.

-πως να σας βοηθησω ; 

-θελω ν'ανοιξουμε 2 αποθηκες με τα ποτα του μαγαζιου & ν'αλλαξουμε 3 κλειδαριες στις τουαλετες & θα μιλησουμε με τα παιδια για την πορτα στο καμαρινι. ποσο θα παει ; 

-λογικα 100€

-ωραια, ποτε θα γινει η δουλεια ; σημερα απο τις 23.00 και μετα θα ειμαστε εως το πρωι.

πηγαινουμε, φτιαχνουμε τα παντα αλλα αφαντο το αφεντικο. λεφτα δεν υπαρχουν, τηλεφωνα δεν απανταει για καμια ωρα, οποτε περιμενουμε σα μ@λακες νυχτιατικα.

ερχεται αγουροξυπνημενος, του λενε τα παιδια οτι φτιαξαμε τα παντα και να μας πληρωσει τα 100€. 

φερνει 2 μπουκαλια σιβας + 2 πουρα, μας δειχνει το πρωτο τραπεζι & φυτευει και 2 κοριτσακια 18 εως 20, μια στον καθενα μας. 

ολα για παρτη σας αποψε, γελαει και εξαφανιζεται.

τελικα πηραμε τα φρυδια μας απο λεφτα.

Screenshot_182.jpg

Δημοσ.

Καλά το συγκεκριμένο ειναι ιστορία που την διηγούμαι και εγώ πλέον....Ο Mac, λεφτά μπορει να μη πήρε, πέρασε καλά όμως.

Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω το πως άντεξε ο @paylidis βέβαια...επισης ιστορία για να την λες στον κόσμο. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε δούλευα σε μια καφετερια και έτυχε blackout μεσημεριάτικα οποτε σερβίραμε μονο ελληνικo και φραπέ στο shaker. Έρχεται ένας τύπος στο bar και παραγγέλνει εσπρέσο.

Του λέω δεν γίνετε δεν έχουμε ρεύμα.

Μου λέει κανε μου ένα καπουτσίνο.

Του λέω το ίδιο είναι θέλει μηχανή.

Μου λέει κανε τον στο χέρι.

Του λέω δεν γίνετε.

Μου λέει ok τότε τι γίνετε?

Του λέω τι γίνετε.

Μου λέει κανε φραπέ.

Του κάνω και σε 1 λεπτό έρχεται στο bar.

Μου λέει τι αθλια χτυπημένος καφές είναι αυτός?

Του λέω στο shaker καλύτερα δεν γίνετε.

Μου λέει ok ένταξη θα τον πιω αλλα πέσμου που έχει μπρίζα να φορτίσω τον κινητό μου...

------------------

’λλη φάση δουλεύω σε άλλη καφετερια καλοκαιρι και σκάει ένα τύπος και ζητάει φραπέ. Κάνω τον φραπέ και φεύγει. Μετά από λίγο ξανά έρχεται με τον μισό καφέ.

Του λέω τι έγινε?

Μου λέει είναι πολύ ελαφρύς.

Του λέω μα ήπιατε τον μισό η μήπως σας έπεσε?

Όχι έτσι τον πίνω εγώ.

Ok να σας κάνω άλλο?

Όχι δεν θέλω απλά ρίξε μου δυο κουταλιές καφέ μέσα.

Του λέω δεν υπάρχει πρόβλημα κάνω άλλον.

Όχι ρίξε δυο κουταλιές καφέ.

Του λέω ότι δεν διαλύεται ο καφές μέσα στον κρύο φραπέ.

Μια χαρά διαλύεται ρίξε.

Το έκανα και έφυγε, δεν τον ξανά είδα, χαλαρά καρδιακό.

---------------------------

Δούλευα στο cafe του αεροδρομίου και έρχεται μια θεία και παραγγέλνει καφέ στην κοπέλα.

Ένα expresso παρακαλώ.

Εννοείτε έναν espresso. Μονο, διπλό ρωτάει η κοπέλα.

Όχι, όχι, expresso θέλω. Δεν υπάρχει espresso.

Κυρια μου εάν εννοείτε το μικρό σε ποσότητα cafe ιταλικής προέλευσης τότε λέγεται espresso.

Όχι expresso λέγεται δεν ξέρεις τι σας γίνετε.

Κυρια μου το βλέπετε ότι το γραφει στον "καταλογο"?

Λάθος το γράφετε, δεν υπάρχει και άλλη καφετερια εδώ να παω εκεί.

Καλός κυρια μου, βιάζεστε τον θέλετε γρήγορα το expresso?

Ναι σε λίγο επιβιβάζομαι.

Φωνάζει η κοπέλα και μου λέει, κανε έναν expresso express γιατί η κυρια βιάζεται σε παρακαλώ.

I died...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, masteripper είπε

Φτου έχουμε 1 μπουμπούκι εδώ στα "δροσερά" που είχε βγάλει μια τρελλή αγγελία που ζητούσε ότι έκανες εσύ προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 550€ ...καθε φορά που την θυμάμαι σκέφτομαι :

1 Που καταντήσαμε λοχία

2. Τις μπουρδαρες που ακούω συνέχεια για έλλειψη προσωπικού στον χώρο του ΙΤ και πως οι καημένες εταιρίες ψάχνουν και δεν βρισκουν (μα είναι τόσο καλές....γιατί...έχουν τόση αγάπη μέσα τους και εμείς οι "κακοί" πως τους παιδεύουμε και φεύγουμε στο εξωτερικό)

3. Τα τερατώδη ψέματα που βγάζουν εταιρίες recruiting στη Ελλάδα ...πάλι με έλλειψη προσωπικού....και πως ψάχνουν και δεν βρίσκουν...και φυσικά κάτι απίστευτες αγγελίες με τρελλά λεφτά ...που φυσικά μετά τα βγάζουν και ετήσια report που αναφέρουν το μέσο μισθολόγιο IT  της Ελλάδας...τρελλά γέλια....

Πωω τι μου θυμησες τωρα....

Εχω μεινει ανεργος περιπου για 15 μερες το 2009.

Παω σε μια αγγελια  ζηταγαν ατομο για το ΙΤ.

Μιλαω με τον υπευθυνο του ΙΤ μου λεει οκ μου κανεις να κανονισουμε με το BOSS.

Μπαινω μεσα και αρχιζει τα κλασσικα απο εμας θα εξελιχθεις κτλ.

Για αρχη θα δουλευεις 4ωρο με 400€.

Του απανταω οτι 4ωρο αμα θελει με αυτα τα λεφτα μονο μαυρα για τον πρωτο χρονο επειδη θα μπω ταμειο ανεργιας (Ελληναρας και εγω τοτε).

Οχι μου λεει να πας να βγαλεις την καρτα και μετα θα σου κανω αμεσως την προσληψη να παρω την επιδοτηση του ΟΑΕΔ.

Ακουστε κυριε το επιδομα μου θα ειναι 469€ και μου λετε να ερθω να δουλεψω σε  εσας για 400€ ?

Ναι μου λεει το πρωτο χρονο δοκιμαστικα και για το δευτερο θα δουμε...

Καλα γεια και αντιο....

Απο οτι εμαθα βαρεσε πιστολι η εταιρια  μετα απο κανενα 6μηνο η εταιρια και χρωσταγε πολλους μισθους .....

Ευτυχως βρηκα κανονικη δουλεια μετα απο 9 μερες  (μιση δοση πηρα απο το επιδομα)

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 10
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Δούλευα στο cafe του αεροδρομίου και έρχεται μια θεία και παραγγέλνει καφέ στην κοπέλα.

Ένα expresso παρακαλώ.

Εννοείτε έναν espresso. Μονο, διπλό ρωτάει η κοπέλα.

Όχι, όχι, expresso θέλω. Δεν υπάρχει espresso.

Κυρια μου εάν εννοείτε το μικρό σε ποσότητα cafe ιταλικής προέλευσης τότε λέγεται espresso.

Όχι expresso λέγεται δεν ξέρεις τι σας γίνετε.

Κυρια μου το βλέπετε ότι το γραφει στον "καταλογο"?

Λάθος το γράφετε, δεν υπάρχει και άλλη καφετερια εδώ να παω εκεί.

Καλός κυρια μου, βιάζεστε τον θέλετε γρήγορα το expresso?

Ναι σε λίγο επιβιβάζομαι.

Φωνάζει η κοπέλα και μου λέει, κανε έναν expresso express γιατί η κυρια βιάζεται σε παρακαλώ.

I died...

Αν πας Αγγλία ποτέ, ζήτα expresso. Έτσι τον λένε εκεί. (και δεν ξέρω πού αλλού, φαντάζομαι στις αγγλόφωνες χώρες)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω. Σας φαινεται να ειναι τρελοι οι ανθρωποι οταν χειροκροτουν στον κινηματογραφο καθε τρεις και λιγο επειδη συμβαινει κατι σπουδαιο λες και ειναι θεατρο και οι ηθοποιοι μας βλεπουν.

Δημοσ.
3 minutes ago, Figantu said:

Ρε παιδια να ρωτησω. Σας φαινεται να ειναι τρελοι οι ανθρωποι οταν χειροκροτουν στον κινηματογραφο καθε τρεις και λιγο επειδη συμβαινει κατι σπουδαιο λες και ειναι θεατρο και οι ηθοποιοι μας βλεπουν.

Μιλάς για θεατές άνω των 8 ετών; Πού γίνεται αυτό; Άντε τίποτα 15χρονα σε θερινό για χαβαλέ. Σε τι ταινία σου έτυχε;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, masteripper είπε

1 Που καταντήσαμε λοχία

Ανάλογη περίπτωση πριν από 2 χρόνια περίπου. Ωράριο 9 το πρωί με 8 το βράδυ, ένσημα 4ωρου και 400€ το μήνα και με ύφος χιλίων καρδιναλίων...

Δεν διευκρίνισε αν περνάει και αλυσίδες στους εργαζόμενούς του.

Αν δεν ήταν στη μέση γνωστός θα τον είχα φτύσει στα μούτρα.

Επεξ/σία από GiorgosT
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...