Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 3:13 ΜΜ, Paris777 είπε

Αλλο

Γεια σας θελω να μου δωσετε αντισυλληπτικα ή ασπιρινη

Κυρια μου εδω ειναι φυτωριο...

Ναι αλλα διαβασα στο ιντερνετ οτι αν κοψεις ασπιρινη η βαλεις χαπι αντισυλληπτικο τοτε πιανουν τα κλαδακια αν τα φυτεψεις

Ουτε καν ,αν θελετε να παρετε μπορειτε να προσπαθησετε με ορμονη ριζοβολιας αλλα το ποσοστο δεν ειναι μεγαλο.

Δεν θελω να βαζω φαρμακα και ορμονες....\

Αλλη ιστορια

Ειμαστε εξω και βλεπουμε διμορφοθηκες (μαργαριτες)

Εχετε μαργαριτες?

Μαλιστα εδω

Τι χρωματα εχετε?

Αυτα που βλεπετε εχει ασπρο,σομον,κιτρινο,μωβ

Αυτο εδω?Τι χρωμα ειναι?

Ασπρο

Και αυτο?

Ροζ

Δεν ειναι ροζ ,μωβ ειναι

Ε αφου τα βλεπετε τι με ρωτατε?

Αυτο εδω?

Ειναι κιτρινο

Και αυτο?(και πιανει ενα κοκκινο)

Πρασινο (της λεω)

Καλα με δουλευετε?

Εγω σας δουλευω κυρια μου?...

Αλλη ιστορια

Τριανταφυλλιες εχετε?

Μαλιστα οριστε

Θελω μια με μπουμπουκια

Α να σας φερω μια με μπουμπουκια ,εδω ειμαστε οριστε.

Αυτη ομως δεν εχει ανθη...

Να σας φερω μια με ανθη,οριστε

Ναι αλλα αυτη δεν εχει μπουμπουκια...

Οριστε μια και με μπουμπουκια και με ανθη

Ναι αλλα εχει πιο πολλα μπουμπουκια απο οτι ανθη.

Καλα κοιταξτε μονη σας  και οταν αποφασισετε μου λετε.

Καλημέρα. Ενώ πραγματικά είναι πολύ αστείες οι ιστορίες σου από την άλλη λυπάμαι και αναρωτιέμαι...πώς αντέχεις? Είναι δικό σου το μαγαζί? Βγάζει τόσο μεγάλο κέρδος που σε κάνει να αντέχεις τέτοια κουμάσια? Πραγματικά απορώ με την υπομονή σου. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ παιδιά από αυτά που έχετε γράψει θεωρώ χειρότερα το "είσαι ακριβός" και τις προσβολές και το υφάκι με το οποίο μιλάνε κάποιοι. Για το πρώτο, θεωρώ ότι στην περίπτωση που είναι ακριβός κάποιος, απλά φεύγεις και δεν αγοράζεις. Για το δεύτερο, το  θεωρώ πολύ άσχημο και δείχνει κακία του χαρακτήρα (από την στιγμή τουλάχιστον που ο άλλος είναι ευγενικός μαζί σου, αν και στην περίπτωση που δεν είναι, καλύτερα χαιρέτισε και φύγε και μετά γράψε καμιά αρνητική κριτική αν γίνεται).

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβώς απο πελάτη, είναι απο το τελευταίο μου αφεντικό, ήμουνα ΙΤ στην εταιρία αυτή. Τους έχω στήσει τα office 2016 (επισημαινω ότι είναι 45άρης, και διοικεί 4 εταιρίες!!)

Αφεντικο: Τι ειναι αυτό που μου έβαλες εδω???Ειναι τελείως διαφορετικό απο αυτό που είχα(Office 2007 σπασμενα)

ΕΓΩ : Το ίδιο είναι, απλα η καινουρια έκδοση. Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο να το δείτε.Οτι χρειαστείτε μου λετε.

Αφεντικό: Πως διαβάζω τα email μου?

ΕΓΩ : Κανονικά όπως πριν, πάτε Αρχικη, αποστολή/Ληψη.

Αφεντικό: Δηλαδή κάθε φορά, θα πρέπει να ανοίγω το Outlook, να πηγαίνω Αρχική, να πατάω Αποστολή/Λήψη. Οπότε να κάνω 5(!!) Βήματα για να βλέπω τα email μου??? AAA κύριε LiquidTroll, δεν μου τα λέτε καλά, γενικά κάνετε πολλά λάθη, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έκανα καλά που σας προσέλαβα(!!!???).

Θέλω όλη αυτη η διαδικασία να γίνεται αυτόματα(!!!!)

ΕΓΩ: Τι εννοείται αυτόματα???? Οταν έχετε ανοιχτό το Outlook, το έχω ρυθμίσει κάθε 5 λεπτά να "τσεκάρει" για καινουρια emails, και να στέλνει φυσικά.

Αφεντικό: Αυτόματα!!! Δεν καταλαβαίνεται? ΣΑς πληρώνω για να μου βρίσκεται ΛΥΣΕΙΣ!!! Οχι για να χρειάζεται να κάνω 5!!!! βήματα κάθε φορά, για να διαβάσω ένα γαμημένο email...!!! Πραγματικά κύριε LiquidTroll, υποπέπτεται απο το ένα λάθος στο άλλο!

Εγω : ......................................

Αφεντικό : Πως απαντάω σε email?

ΕΓΩ: Πατάτε την "Απάντηση" και γράφετε το μήνυμα.....................

Αφεντικό : ΑΑΑΑΑΑ......πάλι δηλαδή πρέπει να ψάχνω κάθε φορά, ΝΑ, ΤΩΡΑ πήγε εκεί πάνω, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!!!!

ΝΑ ΤΑ ΣΕΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .............

ΣΗμείωση : Εχω πολλές ιστορίες απο την συγκεκριμενη εταιρία, που θα γελάτε μέχρι δακρύων.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 6
  • Sad 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Σημείωση : Εχω πολλές ιστορίες απο την συγκεκριμενη εταιρία, που θα γελάτε μέχρι δακρύων.

Τις αναμενουμε, και ειμαστε πολλοι, οποτε μπορεσεις :)

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, LiquidTroll said:

ΕΓΩ: Πατάτε την "Απάντηση" και γράφετε το μήνυμα.....................

Και θα γράφει τις απαντήσεις μόνος του? ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ τι θα απαντήσω και να απαντάει ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Ούτε καν να του τα λέω. Σας πληρώνω για να μου βρίσκετε λύσεις.

-----------------

Υποσημείωση πελάτη για παραγγελία online:

"Σας παρακαλώ προσθέστε και αυτά τα  βιβλία αλλά μην τα καθυστερήσετε γιατί ο γιος μου μου τα έχει ζαλίσει τόσες μέρες, ευχαριστώ" 

Θεούλης

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ.

Μας είχε φτιάξει μια εταιρία το καινούριο site σε Wordpress, και είχε και μια εφαρμογή WooCommerce για να μπαίνουν τα μαγαζιά που είχε να παραγγέλνουν πρώτες ύλες.

Αφεντικό: Θέλω να μου δείξετε πως δουλεύει το site

Εγώ: Ok, θα σας βάλω στο backend και θα σας δείξω 2 πραγματάκια, απλά θέλει και γνώσεις Worddpress για να τα καταλάβετε!

Αφεντικό: Τι εννοείτε κυριε LiquidTroll? Πλήρωσα 3.000 €, και απαιτώ να το ξέρω απο την αρχή μέχρι το τέλος

Εγώ: ........Ok.......παμε να σας δείξω 2 πράγματα.....Λοιπον, εδώ έχουμε το backend, απο εδώ βλέπουμε το πίσω μέρος του site. Απο εδώ μπορουμε να προσθέσουμε κάποιο υλικό, όπως ήδη έχω προσθέσει, και να βλέπουμε τις παραγγελίες και τα στατιστικά

Αφεντικό: Ωπα ωπα......μισό λεπτό.....πρώτα απο όλα, εγώ εδώ βλέπω 200 πράγματα που δεν ξέρω τί είναι. Εδώ γράφει ένα Howdy(!!!). Tι είναι αυτό το Howdy????

Εγώ : χαιρετισμός του Wordpress

Αφεντικό : Και πλήρωσα εγώ για να με χαιρετάει το Γουορντπρισ? Αυτό εδώ που λέει Themes τι είναι? Αυτό εδώ που λέει Home?Αυτο που λεει Posts?Αυτό που λέει Pages? Αυτό που λέει Απιαρνσις?

Εγώ: Ακούστε, για να σας εξηγήσω όλα αυτά, πρέπει να σας εξηγήσω όλο τον μηχανισμό του Wordpress.Αυτό θέλει πολλές ώρες! Εσεις, το μονο που σας ενδιαφέρει είναι εδώ στο Woocommerce, να μπαίνετε να βλέπετε τα Statistics. Άλλωστε, έχω εκπαιδέυσει τις κοπέλες πως να βλέπουν τις παραγγελίες και να τις εκτελούν.

Αφεντικό : Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά? Πλήρωσα 3.000€ και δεν θα ξέρω πως δουλεύει το site μου? Ti είναι αυτό το GPDR Consent? Αυτό το LightBox? Αυτο το Gallery? Πραγματικά, βγαίνω έξω απο τα ρούχα μου. Όχι ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ K. ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ.

ΕΓΩ: Μα ξερετε......

Αφεντικό: ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ

(τον παιρνω)

ΚΥΡΙΕ Κ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΟΙΜΟ, ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΜΕ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ Κ. LIQUIDTROLL, ΚΑΘΩς ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ(!!!!!!!!!!). ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Για να μην σας τα πολυλογώ, ειναι στα δικαστήρια, καθώς αυτά είχανε συμφωνήσει, και η εταιρία είχε κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλα κατα τη γνώμη του, τον κοροιδέψανε!

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
9 hours ago, paylidis said:

Έχει ήδη μπλεξίματα με δικαστήρια είμαι θέμα χρόνου να τη μαζέψουν... δε μπορώ να χρεώσω και από πάνω δικηγόρους για την τρέλα που τη δέρνει! Κατά τα αλλά έχεις δίκιο 

Δεν εννοω να τις κανεις πχ μηνυση αλλα καπου καταγγελια για το περιστατικο. Ελπιζω να την αναλαβει  δικαιοσυνη. Επαναλαμβανω δυστυχως πως υπαρχουν αλλα αντιστοιχα περιστατικα, και εχουν καταστραφει ηδη ποσοι..

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Δεν εννοω να τις κανεις πχ μηνυση αλλα καπου καταγγελια για το περιστατικο. Ελπιζω να την αναλαβει  δικαιοσυνη. Επαναλαμβανω δυστυχως πως υπαρχουν αλλα αντιστοιχα περιστατικα, και εχουν καταστραφει ηδη ποσοι..

Είναι από αυτά που λες που να το πέις κ να σε πιστέψουν...! Αν πας στην αστυνομία θα σου πουν κάνε μήνυση. Δε βγάζεις άκρη. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, LiquidTroll said:

είναι απο το τελευταίο μου αφεντικό, ήμουνα ΙΤ στην εταιρία αυτή

Βάση του "ήμουνα" να ρωτήσω πόσο άντεξες?

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Με το "ήμουνα" καταλαβαίνω ότι δεν είσαι πλέον. Πόσο άντεξες? 

Παραιτήθηκα πριν λιγο καιρο, όταν λόγω των aircondition που ειχαμε, πέφτανε οι γενικές ασφάλειες. Η εταιρία ήτανε πάνω απο βενζινάδικο και οι ασφάλειες δίπλα απο το

βενζινάδικο, κινδυνέυαμε να πάρουμε φωτια! Ειχα στήσει ένα domain σε ενα server, χωρις UPS, πέσανε 4 φορές σε 2 μέρες οι ασφάλειες, δύο φορές επανέφερα τον σέρβερ,

την τρίτη είχε σκάσει και ο σερβερ και το backup, οποτε μαμηθήκανε όλα. Έκατσα απο τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 9 την άλλη ημέρα το πρωί, προσπαθώντας να βρω λύση,

αλλα δεν υπήρχε λύση, είχε σκάσει το σύμπαν. Του έδωσα την παραίτησή μου και τον χαιρέτησα, αφου 5 μήνες είχα σπάσει το στομάχι μου, στην κυριολεξία.

• Like 19
  • Thanks 1
  • Sad 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Παραιτήθηκα πριν λιγο καιρο, όταν λόγω των aircondition που ειχαμε, πέφτανε οι γενικές ασφάλειες. Η εταιρία ήτανε πάνω απο βενζινάδικο και οι ασφάλειες δίπλα απο το

βενζινάδικο, κινδυνέυαμε να πάρουμε φωτια! Ειχα στήσει ένα domain σε ενα server, χωρις UPS, πέσανε 4 φορές σε 2 μέρες οι ασφάλειες, δύο φορές επανέφερα τον σέρβερ,

την τρίτη είχε σκάσει και ο σερβερ και το backup, οποτε μαμηθήκανε όλα. Έκατσα απο τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 9 την άλλη ημέρα το πρωί, προσπαθώντας να βρω λύση,

αλλα δεν υπήρχε λύση, είχε σκάσει το σύμπαν. Του έδωσα την παραίτησή μου και τον χαιρέτησα, αφου 5 μήνες είχα σπάσει το στομάχι μου, στην κυριολεξία.

και πολυ εκατσες στον καρπουζα...

• Like 7
Δημοσ.

Άλλο σκηνικό, ιδιο αφεντικο:

Αφεντικό : Κ.LiquidTroll , είχαμε ένα website, μια απο τις εταιρίες μου, poulaoepipla.gr (ενδεικτικός τίτλος), και δεν το βλέπω, που είναι?

Εγώ : Ναι, ηθελα να σας ρωτήσω για αυτό αλλα δεν πρόλαβα. που είναι στημένο αυτό το σάιτ?

Αφεντικό : Εμένα ρωτάτε?????? Φαντάζομαι στον παλιο σέρβερ!! Αυτόν που αντικαταστήσατε! (windows server 2003)

Εγω: Ποιον να ρωτήσω? Στον παλιο σερβερ δεν υπήρχε σάιτ! Επίσης, το να έχεις ένα σάιτ Locally, είναι ο απόλυτως ερασιτεχνισμός!

Αφεντικό : ααααα θα μας πείτε και ερασιτέχνες τώρα???? Με παίρνουν πελάτες και θέλουν να παραγγείλουν έπιπλα! Να λυθεί σήμερα τα ζήτημα!!!!

Εγώ : Πως να λυθεί όταν δεν ξέρω που είναι στημενο???????????????????

Αφεντικό: Αυτή είναι η δουλειά σας κ. LiquidTroll. Εγώ χάνω λεφτά αυτη τη στιγμή!

Ψάχνω τον παλιο σέρβερ, τίποτε! Δεν ξέρω τι να κάνω!! Κάποια στιγμή, πάω κάτω στον υπεύθυνο του βενζινάδικου, που ανήκει και αυτο στην εταιρία. Μου λέει "αααααααααααα ξέρω γιατί λες, αυτό ήταν σε έναν υπολογιστή στην παλιά ΑΠΟΘΗΚΗ!!!!"

Προς στιγμήν έπαθα ένα μινι ανευρυσμα, μου λέει πάμε να το βρούμε. Μπαίνω σε μια αποθήκη γεμάτη παλιοσίδερα και λάδια, βλέπω ένα υπολογιστή Dell μέσα στην σκόνη και σε μια γωνία παρατημένο. Τον φορτώνω, τον καθαρίζω, τον πάω πάνω στην εταιρία.

Εγώ : Κωδικούς για το μικρό serverάκι έχετε?

Αφεντικό : Oxi, που να ξέρω τι μου ζητάτε τώρα, δεν είμαι ΙΤ !!! Το μόνο που ξέρω ότι μέχρι χτές έπαιζε το σάιτ, και σήμερα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! Χανω λεφτά, το καταλαβαίνετε?

Ψαχνω, κάνω πατέντες, με τα χίλια ζόρια μπαίνω στο pc. Μπαίνω και βλέπω ένα σάιτ σε asp (15 χρόνων), ψαχουλεύεω τα αρχεία, βλέπω ένα αρχείο nztTeam, το ανοίγω, και έγραφε μέσα:

"You are now owned by nztTeam".

ΕΓΩ : Ξέρετε, το σάιτ αυτό έχει γίνει hacked! Δεν ξέρω αν μπορώ να το επαναφέρω, γιατί έχουν διαλύσει και την Βάση Δδεδομένων..θα πρέπει να το δει ένας προγραμματιστής και να....

Αφεντικό : Ακούστε, δεν ξέρω τι μου λετε. Εγώ ξέρω ότι ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???? βΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ !!!!

εγώ : .............................................................

Παίρνω τηλέφωνο έναν γνωστό που δουλεύει για host εταιρια. Του στέλνω τα αρχεία και την βάση. Μου λέει δύσκολο να το επαναφέρουμε, αλλα θα προσπαθήσουμε. Οι μέρες περνάγανε, και άκουγα μπινελίκια. Δεν ακουγε κουβέντα!

Μετά απο μια βδομάδα, το επαναφέρανε, και το σηκώσανε πλεόν στους σέρβερς τους, πλέον να έχει ασφάλεια. Το λέω όλο χαρά στο αφεντικό, δεν μου απαντάει ΚΑΝ!

Του δίνω τον λογαριασμό για την εργασία, αλλά και για το hosting, όπου ήταν 250€ + ΦΠΑ για να το επαναφέρουν, και 220€+ ΦΠΑ για το hosting

Αφεντικό: TIIIIII? Θα πληρώσω και απο πάνω για λάθος που κάνατε εσείς κ.LiquidTroll?

ΕΓΩ : Εγώ εκανα λάθος??????????????????? Εγώ σας βρήκα λύση

Αφεντικό : κ. liquidtroll, αν σας είχα γκόμενα, λιγότερο θα μου στοιχίζατε....! Ολο έξοδα μου βγάζετε!!!!

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Άλλο σκηνικό, ιδιο αφεντικο:

Αφεντικό : Κ.LiquidTroll , είχαμε ένα website, μια απο τις εταιρίες μου, poulaoepipla.gr (ενδεικτικός τίτλος), και δεν το βλέπω, που είναι?

Εγώ : Ναι, ηθελα να σας ρωτήσω για αυτό αλλα δεν πρόλαβα. που είναι στημένο αυτό το σάιτ?

Αφεντικό : Εμένα ρωτάτε?????? Φαντάζομαι στον παλιο σέρβερ!! Αυτόν που αντικαταστήσατε! (windows server 2003)

Εγω: Ποιον να ρωτήσω? Στον παλιο σερβερ δεν υπήρχε σάιτ! Επίσης, το να έχεις ένα σάιτ Locally, είναι ο απόλυτως ερασιτεχνισμός!

Αφεντικό : ααααα θα μας πείτε και ερασιτέχνες τώρα???? Με παίρνουν πελάτες και θέλουν να παραγγείλουν έπιπλα! Να λυθεί σήμερα τα ζήτημα!!!!

Εγώ : Πως να λυθεί όταν δεν ξέρω που είναι στημενο???????????????????

Αφεντικό: Αυτή είναι η δουλειά σας κ. LiquidTroll. Εγώ χάνω λεφτά αυτη τη στιγμή!

Ψάχνω τον παλιο σέρβερ, τίποτε! Δεν ξέρω τι να κάνω!! Κάποια στιγμή, πάω κάτω στον υπεύθυνο του βενζινάδικου, που ανήκει και αυτο στην εταιρία. Μου λέει "αααααααααααα ξέρω γιατί λες, αυτό ήταν σε έναν υπολογιστή στην παλιά ΑΠΟΘΗΚΗ!!!!"

Προς στιγμήν έπαθα ένα μινι ανευρυσμα, μου λέει πάμε να το βρούμε. Μπαίνω σε μια αποθήκη γεμάτη παλιοσίδερα και λάδια, βλέπω ένα υπολογιστή Dell μέσα στην σκόνη και σε μια γωνία παρατημένο. Τον φορτώνω, τον καθαρίζω, τον πάω πάνω στην εταιρία.

Εγώ : Κωδικούς για το μικρό serverάκι έχετε?

Αφεντικό : Oxi, που να ξέρω τι μου ζητάτε τώρα, δεν είμαι ΙΤ !!! Το μόνο που ξέρω ότι μέχρι χτές έπαιζε το σάιτ, και σήμερα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! Χανω λεφτά, το καταλαβαίνετε?

Ψαχνω, κάνω πατέντες, με τα χίλια ζόρια μπαίνω στο pc. Μπαίνω και βλέπω ένα σάιτ σε asp (15 χρόνων), ψαχουλεύεω τα αρχεία, βλέπω ένα αρχείο nztTeam, το ανοίγω, και έγραφε μέσα:

"You are now owned by nztTeam".

ΕΓΩ : Ξέρετε, το σάιτ αυτό έχει γίνει hacked! Δεν ξέρω αν μπορώ να το επαναφέρω, γιατί έχουν διαλύσει και την Βάση Δδεδομένων..θα πρέπει να το δει ένας προγραμματιστής και να....

Αφεντικό : Ακούστε, δεν ξέρω τι μου λετε. Εγώ ξέρω ότι ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???? βΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ !!!!

εγώ : .............................................................

Παίρνω τηλέφωνο έναν γνωστό που δουλεύει για host εταιρια. Του στέλνω τα αρχεία και την βάση. Μου λέει δύσκολο να το επαναφέρουμε, αλλα θα προσπαθήσουμε. Οι μέρες περνάγανε, και άκουγα μπινελίκια. Δεν ακουγε κουβέντα!

Μετά απο μια βδομάδα, το επαναφέρανε, και το σηκώσανε πλεόν στους σέρβερς τους, πλέον να έχει ασφάλεια. Το λέω όλο χαρά στο αφεντικό, δεν μου απαντάει ΚΑΝ!

Του δίνω τον λογαριασμό για την εργασία, αλλά και για το hosting, όπου ήταν 250€ + ΦΠΑ για να το επαναφέρουν, και 220€+ ΦΠΑ για το hosting

Αφεντικό: TIIIIII? Θα πληρώσω και απο πάνω για λάθος που κάνατε εσείς κ.LiquidTroll?

ΕΓΩ : Εγώ εκανα λάθος??????????????????? Εγώ σας βρήκα λύση

Αφεντικό : κ. liquidtroll, αν σας είχα γκόμενα, λιγότερο θα μου στοιχίζατε....! Ολο έξοδα μου βγάζετε!!!!

Με το Ζαχαρία Δεντοφτιάχνω τί σχέση έχετε ??????????? 😄😄😄:D

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...