Thulogur Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 @nikoslion αντε δεν καπνιζεις, αλλα το τραγουδακι δεν το ξερεις ; Spoiler
nikoslion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 @Mhlogiatros δεν ξερωω, μου χουν ερθει σιγουρα πολλα ατομα σαν αυτον (ετσι ασπρουλιδες που δεν κρυωνουν κιολας) και μου εχουν πει πως ειναι νομιμα στην χωρα τους κλπ κλπ @Thulogur πρωτη φορα το ακουω
l337 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikoslion είπε δουλευα σε τουριστικη περιοχη. Ερχεται τουριστας και ακολουθει η παρακατω συζητηση (στα αγγλικα) -καλησπερα -καλησπερα -ξερετε που μπορω να βρω ganja -(ganja? τι σκατα ειναι αυτο παλι, μιλαγε με σπαστα αγγλικα και ειχα καταλαβει οτι ψαχνει μαγαζι ή μερος που λεγεται ganja) μισο λεπτο λεω να παρω τηλεφωνο να ρωτησω γιατι δεν γνωριζω -(αυτος ξαφνιαζεται και νομιζει οτι παιρνω την αστυνομια) no! no! no! -μισο λεπτο θα ρωτησω γιατι δεν ξερω που ειναι αυτη η περιοχη -no no no! ganja.......ummm... Marijuana (μαριχουανα) -(ω να σου γ@.. απο μεσα μου.. δεν ειχα ιδεα οτι ganja ητανε η μαριχουανα) εε.. συγνωμη δεν γνωριζω με ευχαριστησε τον ευχαριστησα και με συγχωρεσε για την ενοχληση και εφυγε.. εντωμεταξυ φουλ ψαρωμενος εγω Απόκρυψη περιεχομένων (δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εδω δεν καπνιζω εγω και ουτε καποιος στον κοινωνικο μου κυκλο) For the record.. ganja είναι η cannabis indica και όχι η marijuana. (άλλο το ένα, άλλο το άλλο) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από l337 2 1
Paris777 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thulogur είπε @nikoslion αντε δεν καπνιζεις, αλλα το τραγουδακι δεν το ξερεις ; Απόκρυψη περιεχομένων Τελικα για το conclusion ,αυτος με το πιατακι ηρθε και πηρε του 1 ευρω,και η αλλη με το "ψαλιδι" δεν ξαναηρθε. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Paris777 4
nikoslion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 @Paris777 καλη φαση το βιντεακι! πρωτη φορα το βλεπω αλλο τραγικο που τωρα το θυμηθηκα και τραβαω τα μαλλια μου. Ερχονται κατι γυφτοι και καθονται στις καρεκλες κρατοντας ολοι βαλιτσες, τσαντες και κατι δεμενους μπογους μαντηλια. Πηγαινω και ρωταω πως μπορω να εξυπηρετησω και μου λενε λιγα λεπτα να κατσουμε γιατι κουραστικαμε.. Οκευ σκεφτομαι εγω.. ντρεπομονα να τους πω δεν γινεται και αρχησα να αγχωνομαι για το ποτε θα φυγουν... λιγα λεπτα μετα σηκωνετε μια γυφτισα και μου δινει ενα κινητακι (με κουμπια) και μου λεει αποτομα -φορτισε το. εγω το πηρα (ειχα φορτιστη πανω στο τραπεζι και φαινοταν) και το εβαλα να φορτιζει.. μαλακια μου αλλα ντρεπομουνα να της πω κατι αλλο. Την ρωταω ποτε θα φυγουν; και λεει Τωρα τωρα.. Και εξαφανιζονται.. ενα μικρο προβλημα... αφησανε πισω ολες τους τις πραματιες.. ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ Γ@... λεω.. κοιτα με κοροιδεψανε και μου τα παρετησαν λες και εχουμε υπηρεσια για να φυλαμε βαλιτσες.. περασαν μερικες ωρες και ειχε περασει σοβαρα απο το μυαλο μου να τα παρω οπως ειναι ολα και να τα πεταξω... Τελικα γυρνανε χαλαροι οι γυφτοι σαν να μην συμβαινει τιποτα... τα παιρνουν και φευγουν (μπηκε και η τυπισα και μου λεει που ειναι το κινητο και τσι το δωσα) τα χα παιξει... παλι καλα που δεν δουλευα για κανεναν ασχετο εκτος οικογενειας.. θα τα ειχα ακουσει σιγουρα. Spoiler λυκειο πηγαινα οταν εγινε αυτο. 2
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, nikoslion είπε @Paris777 καλη φαση το βιντεακι! πρωτη φορα το βλεπω αλλο τραγικο που τωρα το θυμηθηκα και τραβαω τα μαλλια μου. Ερχονται κατι γυφτοι και καθονται στις καρεκλες κρατοντας ολοι βαλιτσες, τσαντες και κατι δεμενους μπογους μαντηλια. Πηγαινω και ρωταω πως μπορω να εξυπηρετησω και μου λενε λιγα λεπτα να κατσουμε γιατι κουραστικαμε.. Οκευ σκεφτομαι εγω.. ντρεπομονα να τους πω δεν γινεται και αρχησα να αγχωνομαι για το ποτε θα φυγουν... λιγα λεπτα μετα σηκωνετε μια γυφτισα και μου δινει ενα κινητακι (με κουμπια) και μου λεει αποτομα -φορτισε το. εγω το πηρα (ειχα φορτιστη πανω στο τραπεζι και φαινοταν) και το εβαλα να φορτιζει.. μαλακια μου αλλα ντρεπομουνα να της πω κατι αλλο. Την ρωταω ποτε θα φυγουν; και λεει Τωρα τωρα.. Και εξαφανιζονται.. ενα μικρο προβλημα... αφησανε πισω ολες τους τις πραματιες.. ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ Γ@... λεω.. κοιτα με κοροιδεψανε και μου τα παρετησαν λες και εχουμε υπηρεσια για να φυλαμε βαλιτσες.. περασαν μερικες ωρες και ειχε περασει σοβαρα απο το μυαλο μου να τα παρω οπως ειναι ολα και να τα πεταξω... Τελικα γυρνανε χαλαροι οι γυφτοι σαν να μην συμβαινει τιποτα... τα παιρνουν και φευγουν (μπηκε και η τυπισα και μου λεει που ειναι το κινητο και τσι το δωσα) τα χα παιξει... παλι καλα που δεν δουλευα για κανεναν ασχετο εκτος οικογενειας.. θα τα ειχα ακουσει σιγουρα. Απόκρυψη περιεχομένων λυκειο πηγαινα οταν εγινε αυτο. Σηκωνεις το τηλεφωνο καλεις το 100 αναφερεις ΡΟΜΑ που ζητιανευουν και πιθανον κανουν μικροκλοπες. Θα σε πιστεψουν και θα ερθουν. Κλασσικα οι γυφτοι θα εξαφανιστουν σε χρονο DT. 1
nikoslion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 @k_w_t κακη τακτικη γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, nikoslion είπε @k_w_t κακη τακτικη γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ Αμα ανακαλυψουν οτι το εκανες εσυ... Συνηθως δινεις διευθυνση λιγο πιο πανω για να τους δουν και να φυγουν....
Getta Robo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 11 hours ago, k_w_t said: Spoiler Και χερι να μην εβαζε αφου το πηγες σε καταστημα παροχου και οχι στην iSquare το iPhone θα κατεληγε στην ΑΡΒΑΤΟ Η διαγνωση θα ηταν η ιδια... Το νερο εχει υγρασια μεσα και ειναι εκτος εγγυσης .... 11 hours ago, k_w_t said: Spoiler Μαλλον εσυ δεν καταλαβες... Οτι και να ειχε το κινητο (ακομα και αφορτιστο να ηταν απλα) για την ΑΡΒΑΤΟ εχει παρει νερο.... 9 hours ago, Malthador said: Spoiler Κάποια στιγμή είχα πάει στην Omnitech ένα Xperia Z3 το ίδιο πράγμα μου είχαν πει περί υγρασίας. Της λέω «τι υγρασία μου λες κοπέλα μου, το κινητό είναι πιστοποιημένο water resistant», μου λέει «αυτή είναι η οδηγία της Sony». Ότι να 'ναι, πραγματικά. Παρα πολυ κλασικα παραδειγματα απο παρα πολυ κλασικους σε αυτα στο χωρο... Να ηταν και οι μοναδικοι βεβαια.. Αφου ξερουν πως οι αφρο-βαλκανιοι ιθαγενεις εχουν και τις αντιστοιχες αφρο-βαλκανιες ελεγκτικες αρχες, συνεχιζουν και δραστηροποιουνται οπως και ξερουμε.. 8 hours ago, paylidis said: Spoiler Κλείνω τηλέφωνο (πίεση 20-10) ASAP έφαγε μπλοκ. Παίρνω τηλέφωνο συνάδελφο της (κακώς δε πήρα νωρίτερα θα μου πεις αλλά φαινόταν λογική): «καλά ρε Μ.... είσαι τρελός; Αυτή την πέφτει στους παντεσ Και έχει κάνει σε όσους την π***** απο εδώ μέσα αγωγή ότι και καλά είναι δικό τους το παιδί... ο τωρινός της σπιτονοικοκύρης είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του γιατί βγήκε το ζώο κ λέει αριστερά δεξιά ότι τη βίασε και είχε έρθει με μαχαίρι στο πανεπιστήμιο και την κυνηγούσε!» Φιλε μου εγω σε παροτρυνω να την καταγγελεις. Σκεψου να ησουν τελικα εσυ στη θεση του δυσμοιρου και επειδη η σαλταρισμενη δεν ειχε καποιον αλλον να την καταγγελει να ετρεχες.. Εχω ακουσει αντιστοιχη ιστορια για τυπα που αλλη σαλταρισμενη του καταστρεψε την ζωη.. Δεν ειναι δυστυχως καθολου αστειο το ζητημα. 6 hours ago, Pokemon640 said: Τρελή δεν είμαι αλλά...απολαύστε πακετάρισμα από την εταιρία Κοτσόβολος-Dixions ΑΕΒΕ.. Ούτε ρικοφόν ούτε φούσκες, τίποτα, πέτα μέσα το Switch και όποιον πάρει ο χάρος.. https://drive.google.com/file/d/11RBOzAnajTIZoJj25Rk3E_6nTQkE5S-w/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/11Q-7nMA3d_muPblrVihci2FPJxpAIpeQ/view?usp=sharing ΥΓ. Ήταν online παραγγελία που έκανα, όταν πήγα να το επιστρέψω ακούστηκα μέχρι το ΟΑΚΑ. Στελνεις τις φωτογραφιες μαζι με λεπτομερες κειμενο, παραστατικα και περιγραφες: Στο email οπου δρομολογηθηκε η παραγγελια, και του καταστηματος αν το πηρες απο καταστημα. Στα κεντρικα του Κοτσοβολου στην Ελλαδα Στα κεντρικα του Dixions. Ενημερωσε επισης με νεο θεμα και το περιστατικο με την εξελιξη σου. 1
nikoslion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 off topic: Spoiler βγηκαμε λιγο off topic.. τους διωχνεις ευγενικα και τελειωνει εκει, δεν χρειαζεται αστυνομια. on topic: εχω λιγα και καλα αλλα τα δινω λιγα λιγα xD
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Getta Robo είπε Φιλε μου εγω σε παροτρυνω να την καταγγελεις. Σκεψου να ησουν τελικα εσυ στη θεση του δυσμοιρου και επειδη η σαλταρισμενη δεν ειχε καποιον αλλον να την καταγγελει να ετρεχες.. Εχω ακουσει αντιστοιχη ιστορια για τυπα που αλλη σαλταρισμενη του καταστρεψε την ζωη.. Δεν ειναι δυστυχως καθολου αστειο το ζητημα. Έχει ήδη μπλεξίματα με δικαστήρια είμαι θέμα χρόνου να τη μαζέψουν... δε μπορώ να χρεώσω και από πάνω δικηγόρους για την τρέλα που τη δέρνει! Κατά τα αλλά έχεις δίκιο 1
mclein² Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 προ 10 λεπτών, στο μαγαζι. -καλημερα. -καλημερα σας. (2 αυτοι, 1 εγω) -ενδιαφερομαστε για αυτοματο κλειδωμα σε θωρακισμενη πορτα κεντρικης εισοδου πολυκατοικιας. -εχετε δει κατι σε καποιο συναδελφο ; εχετε καποια σφαιρικη ιδεα για το πως γινεται ή πως θελετε να το δουλεψετε ; -εξηγηστε μου λιγο τι διαθετετε. -μπορειτε να παρετε ειτε αυτοματη κλειδαρια που θα κινει ολα τα εμβολα της πορτας & θα λειτουργει με μπαταριες / ρευμα (δειχνω και το δειγμα) ή θα παρετε ηλεκτροπυρο, σαν το συστημα της τραπεζας κ θα κλειδωνει σε καποιο αγνωστο για τους εξω σημειο. εσεις σε ποιο οικονομικο υποβαθρο θελετε να κινηθειτε ; -εμεις ειμαστε ανετοι. θελουμε το καλυτερο για την ασφαλεια & ταυτοχρονα το πιο πρακτικο. μην παραγγελνουμε σουβλακια ή γκομενες & πρεπει να κατεβουμε καθε τρεις & λιγο.. -οποτε δε συζηταμε το ενδεχομενο του χειροκινητου συστηματος οπου μιλαμε για τιμες απο 150€ εως 250€. σωστα ; -οχι, οχι..δεν ειμαστε τιποτα φτωχοι. θελουμε το καλυτερο & το πρακτικοτερο. -το σεναριο της αυτοματης κλειδαριας ξεκιναει απο 900€ και του ηλεκτροπυρου απο τα 300€. θελετε να το συνδιασουμε με αυτοματες καρτες, τηλεχειρισμο ή πληκτρολογιο ; -πειτε μας που φτανει καθε σεναριο. -για καθε καρτουλα υπολογιζετε 5€ και για τον αναγνωστη +100. για καθε χειριστηριο 15€. τελικα σας αρεσει η κλειδαρια ή ο ηλεκτροπυρος σαν ιδεα ; -θα παρουμε την κλειδαρια στα 150€. ε, Μακη ; αυτοι οι μ@λακες δε θα εκτιμησουν το αυτοματο κλειδωμα, ας δωσουμε απο 15€ το καθε διαμμερισμα. -τελικα δε θα παμε σε αυτοματισμο ; -οχι, τι να τον κανουμε μωρε ; ας φτιαξουμε την πορτα που ειναι στο μαυρο χαλι της και βλεπουμε σε 4-5 χρονια για αυτοματο κλειδωμα. 3
masteripper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mclein² είπε -οχι, τι να τον κανουμε μωρε ; ας φτιαξουμε την πορτα που ειναι στο μαυρο χαλι της και βλεπουμε σε 4-5 χρονια για αυτοματο κλειδωμα. Σε αυτή την κουβέντα ακριβώς έπρεπε να τους πείς : και οι γκόμενες ..... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από masteripper
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, mclein² είπε προ 10 λεπτών, στο μαγαζι. -καλημερα. -καλημερα σας. (2 αυτοι, 1 εγω) -ενδιαφερομαστε για αυτοματο κλειδωμα σε θωρακισμενη πορτα κεντρικης εισοδου πολυκατοικιας. -εχετε δει κατι σε καποιο συναδελφο ; εχετε καποια σφαιρικη ιδεα για το πως γινεται ή πως θελετε να το δουλεψετε ; -εξηγηστε μου λιγο τι διαθετετε. -μπορειτε να παρετε ειτε αυτοματη κλειδαρια που θα κινει ολα τα εμβολα της πορτας & θα λειτουργει με μπαταριες / ρευμα (δειχνω και το δειγμα) ή θα παρετε ηλεκτροπυρο, σαν το συστημα της τραπεζας κ θα κλειδωνει σε καποιο αγνωστο για τους εξω σημειο. εσεις σε ποιο οικονομικο υποβαθρο θελετε να κινηθειτε ; -εμεις ειμαστε ανετοι. θελουμε το καλυτερο για την ασφαλεια & ταυτοχρονα το πιο πρακτικο. μην παραγγελνουμε σουβλακια ή γκομενες & πρεπει να κατεβουμε καθε τρεις & λιγο.. -οποτε δε συζηταμε το ενδεχομενο του χειροκινητου συστηματος οπου μιλαμε για τιμες απο 150€ εως 250€. σωστα ; -οχι, οχι..δεν ειμαστε τιποτα φτωχοι. θελουμε το καλυτερο & το πρακτικοτερο. -το σεναριο της αυτοματης κλειδαριας ξεκιναει απο 900€ και του ηλεκτροπυρου απο τα 300€. θελετε να το συνδιασουμε με αυτοματες καρτες, τηλεχειρισμο ή πληκτρολογιο ; -πειτε μας που φτανει καθε σεναριο. -για καθε καρτουλα υπολογιζετε 5€ και για τον αναγνωστη +100. για καθε χειριστηριο 15€. τελικα σας αρεσει η κλειδαρια ή ο ηλεκτροπυρος σαν ιδεα ; -θα παρουμε την κλειδαρια στα 150€. ε, Μακη ; αυτοι οι μ@λακες δε θα εκτιμησουν το αυτοματο κλειδωμα, ας δωσουμε απο 15€ το καθε διαμμερισμα. -τελικα δε θα παμε σε αυτοματισμο ; -οχι, τι να τον κανουμε μωρε ; ας φτιαξουμε την πορτα που ειναι στο μαυρο χαλι της και βλεπουμε σε 4-5 χρονια για αυτοματο κλειδωμα. Μου θύμισες αυτό 1
mclein² Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, masteripper είπε Σε αυτή ακριβώς έπρεπε να τους πείς : και οι γκόμενες ..... οταν βλεπεις Μακη ή Λακη με καδενα 3κιλη & λεει για γκομενες....δεν μιλας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις