Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε και από εμένα μια ιστορία φρέσκια-περασμένη εβδομάδα (δεσποινίς Μαίρη αν διαβάζεις insomnia τους χαιρετισμούς μου) και λαχταριστή (wait for it). Σχεδον σχέση πωλητή-πελάτη...

Νοικιάζω από 7-8 Ιουλίου ένα διαμέρισμα σε καλο σημείο (κοντά στα campus) που μου άδειασε καθώς ο φοιτητής αποφοίτησε καλή του ώρα, τέλος Ιούνη. 

Το σπίτι είναι παλιό μεν(86), πλήρως ανακαινισμένο δε μέχρι και την τελευταία βίδα του. Μόλις άδειασε επειδή είμαι ψείρας αν και ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση κάθομαι ένα ΣΚ και το βάφω (με πιάνει και η μέση μου). Από Δευτέρα ξεκινάνε οι επισκέψεις. Το Ενοικιο 370€ με τη λογική ότι οκ θα έρθει ο άλλος θα θέλει να κόψει κάτι για ψυχολογικούς λόγους (350 έπαιρνα και πριν εκ των πραγμάτων). 

Ερχονται διάφοροι πικραμένοι έρχεται και μια 30αρα χωρισμένη με παιδί υπάλληλος πανεπιστημίου (καλο...). Βλέπει σπίτι-αρέσει σπίτι παίρνει το ίδιο απόγευμα μου λέει θα το κλείσω αύριο να βρεθούμε για συμβόλαια κλπ, απλά θέλω πρωί γιατί μετά φεύγω άδεια. 

Παίρνω λοιπόν ο ταλαίπωρος άδεια από τη δουλειά βρίσκομαι 09.00 και ξεκινάμε να δούμε τα συμβόλαια. Σημειωτέον επειδή είναι μόνιμη δημόσια υπάλληλος και μου έδωσε καλή εικόνα αντί για 350 που σκόπευα της το κατέβασα στα 330 (θεωρώντας ότι θα παίρνω πιο σίγουρα το νοίκι από ένα φοιτητή κλπ).

Με το που ανοίγω λαπτοπ για τα συμβόλαια αρχίζει: 

-Έχουμε δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο στην τιμη;; (Εγώ αρχίζω φορτώνω γιατί έριξα άκυρα σε άλλους που με πήραν και έβγαλα την αγγελία που την είχα πληρώσει και gold plus). 

-όχι Μαιρούλα μου το είχα εν μέσω κρίσης νοικιασμένο 350 κανονικά θα μπορούσα να το νοικιάζω και παραπάνω πλέον αλλά δε νιώθω καθίκι-εκμεταλλευτής. Επίσης στο κατέβασα ήδη από 370 στα 330. 

-(γατούλα mode on) μα γιατί; Θα στο προσέχω κλπ κλπ

-Οχι δυστυχώς δε διατίθεμαι να πέσω άλλο - τα αντίστοιχα στην περιοχή πάνε στα 400€ και πάνω και το ξέρεις. Επισης δε θα σου χρεώσω τον Ιούλιο μιας και περάσαμε τη μέση του  

-θέλεις να έρχεσαι να τρώμε μαζί; Να σου μαγειρεύω εγώ και να έρχεσαι και κάθε μέρα αν θες;

-... (αρχίζω φορτώνω δε μιλάω κλείνω καπάκι λαπτοπ)

-έλα εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα - ότι θες από εμένα θα το έχεις κλπ, μόνο κόψε μου λίγο ακόμα γιατί παίρνω 900€ και έχω και τη μικρή να μεγαλώσω μόνη μου 

-......(η πίεση μου έχει πάει 17 γιατί σκέφτομαι ότι έχασα μια μέρα άδειας που θα έπαιρνα το καλοκαίρι) όχι κορίτσι μου δεν ενδιαφέρομαι 

-καλά εσυ χάνεις και δε ξέρεις τι χανεις

-(με πιάνει η έκρηξη μου) ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΙΤΩΣΩ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΓΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ και ανοίξω εξώπορτα. 

Φεύγει και στο καπάκι τηλέφωνο :

-να ξέρεις αν αλλάξεις γνώμη το κινητό μου είναι ανοιχτό για εσένα... και θα μπορούσα να σε κατηγορήσω αν θες να ξέρεις για διαφορά τόση ώρα που είμασταν μόνοι μας

- επειδή ξέρω τον πρόεδρο της σχόλης που δουλεύεις προσωπικά καθωσ Και πολλούς συναδέλφους σου κλείνεις το τηλέφωνο και πας να βρεις άλλο μ***** προτού σε ξεφτίλισω μωρή *^%#+?$£.

Κλείνω τηλέφωνο (πίεση 20-10) ASAP έφαγε μπλοκ.  Παίρνω τηλέφωνο συνάδελφο της (κακώς δε πήρα νωρίτερα θα μου πεις αλλά φαινόταν λογική): «καλά ρε Μ.... είσαι τρελός; Αυτή την πέφτει στους παντεσ Και έχει κάνει σε όσους την π***** απο εδώ μέσα αγωγή ότι και καλά είναι δικό τους το παιδί... ο τωρινός της σπιτονοικοκύρης είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του γιατί βγήκε το ζώο κ λέει αριστερά δεξιά ότι τη βίασε και είχε έρθει με μαχαίρι στο πανεπιστήμιο και την κυνηγούσε!»

αυτα τα ωραία. Για την ιστορία την ίδια στιγμή το ξανάέβαλα αγγελία και μετά από 2 ωρεσ νοίκιασα σε ένα παλικάρι από την Κρήτη. Γομάρι.  Ελπίζω να μη μας βγει φιρουλι φιρουλο και θέλει σκόντο ένεκα ανταλλάγματων και αυτός! Δεν είναι καν καλός ούτε στα γούστα μου σαν τη Μαιρούλα που όσο να πεις έμπαινε κανείς εκ πρώτης όψεως 😂😂😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Κάποια στιγμή είχα πάει στην Omnitech ένα Xperia Z3 το ίδιο πράγμα μου είχαν πει περί υγρασίας. Της λέω «τι υγρασία μου λες κοπέλα μου, το κινητό είναι πιστοποιημένο water resistant», μου λέει «αυτή είναι η οδηγία της Sony». Ότι να 'ναι, πραγματικά.

Κοίτα για να πούμε του στραβού το δίκιο, υπήρχε όντως οδηγία της Sony για τα Z3:

http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

Όμως νομίζω πως αφορούσε την ακαταλληλότητα της χρήσης μέσα στο νερό. Λογικά τη συνηθισμένη υγρασία θα έπρεπε να την καλύπτει.

Δημοσ.

@paylidis ήρωας ομως που δεν ενέδωσες να μπεις.

Άλλοι θα έμπαιναν εκεινη τη στιγμη χαλαρά και θα της το άφηναν στα 300. Ηρωας σου λέω!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

@paylidis ήρωας ομως που δεν ενέδωσες να μπεις.

Άλλοι θα έμπαιναν εκεινη τη στιγμη χαλαρά και θα της το άφηναν στα 300. Ηρωας σου λέω!

Ή ήρωας ή Μ.....ας. Εν τελεί όμως σε καλο μου βγήκε! 

Το κακό είναι ότι όλο και θα βρει κανέναν παππού κορόιδο που θέλει να δοκιμάσει από το μέλι στα 80 του και θα το πάρει τσάμπα (ούτε 300) και θα του τα μασήσει κι από πάνω. 

Γιατί πιστεύετε ότι θα έπαιρνα και τα 300; Πίπες θα έπαιρνα (literally) 😂😂😂

Συντροφοι προσοχή κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δε φαίνονται καν! ΔΙΑΔΩΣΤΑΙΙΕΙΕΩΑΕ!!11ενα!1

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Μπα και προ κρισης θυμαμαι τα ιδια και για 20 ευρο :P

Ναι αλλά «τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι εμείς δεν έχουμε κουτάλι» (ή αλλιώς θα φάμε κουτάλα στο κεφάλι...)

Δημοσ.

Απο το μαγαζι που δουλευω μπορω να αναφερω αααααααααααπειρες ιστοριες αλλα δεν θελω να χαλασετε τοιχους με τα κεφαλια σας.Θα αναφερω μια ιστορια σαν πελατης,παιρνω με την επιδοτηση μου απο το κινητο απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων αντι για κινητο ενα tablet windows το οποιο το ειχε σε πολυ καλη τιμη και γενικα ηθελα μια ταμπλετα windows. Γυρναω σπιτι ολο χαρα(παντα) να ανοιξω το καινουργιο tablet να το βαλω να φορτισει να το ρημαξω λιγακι να δουμε τι πηραμε. Ανοιγω την συσκευασια και αρχιζω να παρατηρω διαφορα.Το αυτοκολλητο που εκλεινε την συσκευασια δεν ηταν απο αυτα τα απαστραπτοντα της κατασκευαστριας εταιριας αλλα ενα απλο διαφανο,βλεπω χυμα το καλωδιο usb τον φορτιστη αλλα και παλι προχωραγα με βημα ταχυ να τα ξεψαχνισω ολα ωσπου πεφτω σε ενα χαρτακι promo των office 365 για δωρεαν χρηση και βλεπω επανω πραγματα γραμμενα με στυλο.Ωπα λεω κατι δεν παει καλα,τσεκαρω το tablet πιο λεπτομερως και βλεπω σημαδια χρησης οπως και να λειπει η ζελατινη απο την οθονη.Μιας και βραδυ πλεον αφηνω για την επομενη μερα το πρωι να παω στο καταστημα,8μιση το πρωι εξω απο την πορτα μπαινω με το tablet,αποδειξεις κλπ κλπ μεσα και τους εξηγω τι παιζει.Ο υπαλληλος ευγενεστατος μου λεει να φωναξει τον υπευθυνο,ερχεται ο υπευθυνος με υφος διευθυντικου στελεχους της google και αφου του εξηγω τι και πως με ρωταει με ειρωνεια" Δηλαδη δεν τα κανατε εσεις αυτα" του λεω " και αρχιζει ο διαλογος

"Κυριε μου δεν θα ερχομουν αχαραγα στο καταστημα να αλλαξω ενα tablet λιγων ωρων λεγοντας τοσα στραβα που βρηκα στην περιτεχνα ξανακλεισμενη συσκευασια του."

" Και που το ξερω εγω?"

"Απο αυτον η αυτη που το πηρατε πισω που ξερατε τι γινεται μεσα στη συσκευασια?"

Τσεκαρει αποδειξεις και τα σχετικα και πανω που λεω ολα κομπλε αρχιζουμε παλι

"Ναι αλλα στην τιμη που το πηρατε δεν αξιζε τον κοπο να ερθετε να το αλλαξετε,δεν φαινεται να εχει κατι"

"Μα το θεμα ειναι οτι το πηρα για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ουτε για μεταχειρισμενο ουτε εκθεσιακο"

"Ναι αλλα και παλι η τιμη ηταν χαμηλη"

"Ναι αλλα στο καρτελακι(και του δειχνω φωτο) δεν αναφερει κατι για μεταχειρισμενο η εκθεσιακο"

"Ωραια και τι θελετε να κανουμε τωρα?"

"Να μου δωσετε ενα ιδιο καινουργιο ομως το οποιο και πληρωσα? Βεβαια πριν φυγω θα ανοιχτει μπροστα μου η συσκευασια και επειτα θα το παρω"

"Δεν γινεται αυτο γιατι μπορει να μας κατηγορησετε παλι οτι σας δωσαμε μεταχειρισμενο και να ψαχνεστε για αλλαγες"

"Φιλε μου στο καταστημα στο οποιο εισαι υπευθυνος υπαρχουν καμερες που καταγραφουν ακριβως τι γινεται σε περιπτωση που δεν το ξερεις,εαν με δεις να ξαναερθω για να το αλλαξω εχεις αποδειξεις για τα λεγομενα μου,επισης θα ηθελα το ονομα σου να μιλησω με τα κεντρικα να μεταφερω την αψογη εξυπηρετηση που ειχα απο εσας αλλα περισσοτερο απο τους υπολοιπους υπαλληλους"

Απλα εφυγε και μου εδωσαν καινουργιο tablet και δωροεπιταγη 50γιουργια,αλλα το ονομα το ειδα χεχεχεχεχε....

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrv80 είπε

@Paris777 Αν ημουν κοντα θα ερχομουν καθε μερα για εθελοντικη εργασια με ολα αυτα τα περιστατικα!:P

Κανεις καποια διατριβη στην ανθρωπινη ψυχωση?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μια ιστορία από την ανάποδη

Πριν κάνα μήνα πήγα να πάρω λάπτοπ σε τιμή προσφοράς από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών.

Στη Θεσσαλονίκη βλέπω έχει τρία καταστήματα Α,Β,Γ. Διαθέσιμο στο Α και στο Β για παραλαβή από κατάστημα και λέω θα πάω στο Α που είναι και πιο κοντά. 

Φτάνω, μπαίνω μέσα βρίσκω τον πωλητή του λέω ποιο λάπτοπ θέλω και μου λέει μισό λεπτό να τσεκαρω αν έχουμε του κουτιού γιατί έχει μείνει μόνο εκθεσιακό. 

Σκέφτομαι ωχ τζάμπα ήρθα.

Επιστρέφει και μου λέει μόνο εκθεσιακό έχει μείνει και πως είναι μόνο δύο μέρες έξω κτλ κτλ. 

Του λέω ευγενικά όχι ευχαριστώ και ρωτάω αν είναι εύκολο να μου πει αν υπάρχει του κουτιού στο κατάστημα Β.

Φυσικά μου λέει, πάει παραδίπλα παίρνει τηλ, επιστρέφει και μου λέει πως υπάρχει ένα τελευταίο διαθέσιμο του κουτιού αλλά δεν του επιτρέπουν να το κρατήσει μέσω τηλεφώνου επειδή είναι το τελευταίο.

Του λέω σε δέκα λεπτά θα είμαι εκει γιατί δεν γίνεται; 

Μου λέει μήπως πάει και το πάρει κάποιος άλλος.

Του λέω δώσε μου το τηλ αυτού με τον οποίο μίλησες να ρωτήσω και εγώ.

Φυσικά μου λέει, παίρνω τηλ και είπε φυσικά θα μου το κρατήσει, τόνισα ότι θα βιαστώ και μου λέει με το πάσο σου.

Ευχαριστώ τον υπάλληλο του μαγαζιού Α βρίζοντας τον από μέσα μου γιατί πήγε να παίξει πουστι@.

Φτάνω στο κατάστημα Β και μόλις παίρνω το κουτί στα χέρια μου ρωτάω πόσα κομμάτια έχουν μείνει κλειστά. 

Και μου λένε 3 του κουτιού έχουμε και ένα εκθεσιακό.

Ολοκλήρωσα αγορά και όλα καλά.

Η πιυστι@ που πήγε να μου παίξει θα είναι πολιτική του μαγαζιού ή του υπαλλήλου; 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελή δεν είμαι αλλά...απολαύστε πακετάρισμα από την εταιρία Κοτσόβολος-Dixions ΑΕΒΕ.. Ούτε ρικοφόν ούτε φούσκες, τίποτα, πέτα μέσα το Switch και όποιον πάρει ο χάρος..
https://drive.google.com/file/d/11RBOzAnajTIZoJj25Rk3E_6nTQkE5S-w/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/11Q-7nMA3d_muPblrVihci2FPJxpAIpeQ/view?usp=sharing
ΥΓ. Ήταν online παραγγελία που έκανα, όταν πήγα να το επιστρέψω ακούστηκα μέχρι το ΟΑΚΑ.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paris777 είπε

Κανεις καποια διατριβη στην ανθρωπινη ψυχωση?

Αν κ ειναι ενα πολυ ωραιο θεμα με πολυ πολυ υλικο για δειγμα, για τν ωρα αρκουμαι στους κοιλιακους απο τα γελια!:P

• Like 2
Δημοσ.

Ένα Αύγουστο του 2003 ή 2004 βοηθούσα συγγενικό πρόσωπο τα απογεύματα στο μαγαζί του, μια και εμείς εκείνη την εποχή βαράγαμε μύγες.
Ήμουν στο πάγκο του μαγαζιού (κάπου 5-6 μέτρα από την είσοδο)

Ακούω κόρνα, Beeeeep, Beeeeep.
Δεν δίνω σημασία, πολλές φορές παρκάρουν εντελώς στο δρόμο κλείνοντας τους υπόλοιπους και όχι πάνω στο χώρο του καταστήματος και οι πίσω κορνάρουν.
Ξανά, Beeeeep, Beeeeep.
Γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω στο δρόμο σταματάει SUV αξίας λίγο πιο πάνω από 5ψήφιο νούμερο.
Το αυτοκίνητο από τον πάγκο, απέχει συνολικά κάπου στα 9-10 μέτρα.
- Ρεεεεεεεεεεεε φωνάζει ο οδηγός....
Συνεχίζω να μη δίνω σημασία.
- Ρεεεεεεεεεεεε
Τον αγνοώ.
- Ρε μαλάκααααααααααααα
Τον αγνοώ.
- Εσύ ρε μαλάκααααααααααααα
- Εμένα φωνάζετε ; Λέω ήρεμα και με δείχνω με το δείκτη.
- Ναι ρε μαλάκα, έλα εδώ!
Είδα μια λευκή λάμψη, σε λιγότερο από 1", έχω βάλει το ένα πόδι πάνω στον πάγκο για να πηδήξω από πάνω του (μην κάνω το γύρο) και ήδη είχα σχηματίσει στο μυαλό μου την εικόνα του τύπου με το κεφάλι του στην άσφαλτο και να τον κοπανάω αλύπητα.
Ευτυχώς τη στιγμή που έχω ξεκινήσει το άλμα, με πιάνει ο Χρήστος από την μπλούζα (την οποία και έσκισε) και μου λέει 'άστο θα πάω εγώ'.

Ο τύπος ήθελε να πάει κάποιος στο αυτοκίνητο και να πάρει κάποια πράγματα από το χώρο αποσκευών που είχε αγοράσει για το σπίτι του και αφού τα τοποθέτησε είδε πως δεν του άρεσαν και ήθελε να τα επιστρέψει.

Βέβαια, αυτοί οι τύποι υπάρχουν ακόμη γιατί υπάρχουν και τύποι σαν το Χρήστο που κρατάνε εμάς που εκείνη τη στιγμή σταματάει το μυαλό μας.

Από τότε είπα πως το retail δεν κάνει για εμένα.

• Like 7
  • Thanks 3
  • Sad 6
Δημοσ.

δουλευα σε τουριστικη περιοχη.

Ερχεται τουριστας και ακολουθει η παρακατω συζητηση (στα αγγλικα)

-καλησπερα

-καλησπερα

-ξερετε που μπορω να βρω ganja

-(ganja? τι σκατα ειναι αυτο παλι, μιλαγε με σπαστα αγγλικα και ειχα καταλαβει οτι ψαχνει μαγαζι ή μερος που λεγεται ganja) μισο λεπτο λεω να παρω τηλεφωνο να ρωτησω γιατι δεν γνωριζω

-(αυτος ξαφνιαζεται και νομιζει οτι παιρνω την αστυνομια) no! no! no!

-μισο λεπτο θα ρωτησω γιατι δεν ξερω που ειναι αυτη η περιοχη

-no no no! ganja.......ummm... Marijuana (μαριχουανα)

-(ω να σου γ@.. απο μεσα μου.. δεν ειχα ιδεα οτι ganja ητανε η μαριχουανα) εε.. συγνωμη δεν γνωριζω

με ευχαριστησε τον ευχαριστησα και με συγχωρεσε για την ενοχληση και εφυγε..

εντωμεταξυ φουλ ψαρωμενος εγω

Spoiler

(δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εδω δεν καπνιζω εγω και ουτε καποιος στον κοινωνικο μου κυκλο)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολλανδος ηταν ; τη φυρα που εχουμε για τουρισμο επιπεδου τα χαλια μας ....Διασταυρωση Μυλοποταμου ηταν κατι πλανοδιοι χυμα με ετοιμα αμε εκει επρεπε να του πεις.Ντοπιο πραμα  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...