tommybertsen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στο βιβλιοπωλείο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι (εκτός από τον πατροπαράδοτο "έρχομαι, αγοράζω, φεύγω") να πάρεις αυτό που επιθυμείς. Οκ, σε περιόδους τρελής δουλειάς, μια ιντερνετική παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει αλλά, συνήθως, είναι εντός χρονικού ορίου (2-3 εργάσιμες συνήθως με μία επιφύλαξη να υπάρξει και τέταρτη σε περιόδους με δουλειά στα ύψη )με την προϋπόθεση όλα τα βιβλία να είναι διαθέσιμα. Κάνει μια κυρία μια ηλεκτρονική παραγγελία (όλα διαθέσιμα) για να παραλάβει από το κατάστημα της εταιρείας κούριερ, όπως έλεγε. Στέλνει email ξαφνικά, ότι άλλαξε γνώμη, και θέλει να της τα στείλουν σπίτι. Οκ, κανένα πρόβλημα. Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό (όχι από όλους προφανώς), για να αποσταλούν τα βιβλία, πρώτα δεσμεύονται από το κατάστημα για να μεταφερθούν στον χώρο αποστολών (είναι σε όροφο και σε ξεχωριστό τελείως χώρο από το κατάστημα). Ωστόσο αν θες να μαζευτούν βιβλία για αποστολή, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι θα...κρατηθούν για σένα. Γίνεται η δέσμευση. Λόγω του γεγονότος ότι είχε αποσταλεί το email για την παράδοση στο σπίτι της, είχε ενημερωθεί η κοπέλα μου για κάποιο έξτρα βιβλίο που ήθελε η κυρία , μιας και επρόκειτω για βιβλίο από το τμήμα της (αρχίσαμε από νωρίς τα περίεργα). Η εν λόγω κυρία λοιπόν αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει τις 2-3 εργάσιμες, και τηλεφωνεί στο κατάστημα: -Γεια σας, θέλω τα τάδε βιβλία για να τα κάνω παραγγελία τηλεφωνικά. σκέφτεται η κοπέλα μου "αυτά τα ίδια βιβλία τα είδα πριν μισή ώρα σε online παραγγελία" -Μήπως τα συγκεκριμένα βιβλία τα παραγγείλατε και online; - Ναι μωρέ αλλά δεν ήθελα να περιμένω και για πιο γρήγορα τα παραγγέλνω από το τηλέφωνο. - Θα πρέπει να στείλετε ένα email ξανά λοιπόν, να ακυρώσετε την online παραγγελία σας και να σας δεσμεύσουμε τα βιβλία από το τηλέφωνο. Μην το ξεχάσετε. - Εντάξει, θα το κάνω. Πέρασαν περίπου 2-3 ώρες. Κανένα email δεν έφτασε για ακύρωση της παραγγελίας αυτής. Η κοπέλα μου κράτησε την παραγγελία (δηλαδή και τα βιβλία με όνομα κλπ) αλλά υποτίθεται ότι τα ήδη δεσμευμένα βιβλία για την Online παραγγελία, θα γυρνούσαν στο κατάστημα. Ωστόσο υπήρχαν διαθέσιμα από 3-4. Μπαίνει μια πελάτισσα στο κατάστημα - Γεια σας, τα βιβλία τάδε θέλω. (για κακή της τύχη έπεσε πάνω στην κοπέλα μου ) - Μήπως παραγγείλατε τα βιβλία online αλλά και από το τηλέφωνο; - Ε ναι μωρέ αλλά μιας και περνούσα ήρθα να τα πάρω η ίδια. 🤯🤪😭 3 φορές η ίδια παραγγελία, από 3 βιβλία, 9 βιβλία δεσμευμένα επειδή ούτε ακύρωσε την online, ούτε είπε ότι τα έχει κρατήσει τηλεφωνικά. Για να μην πω για το ότι θα τα έπαιρνε από την κούριερ στην αρχή.. Και για να μην πω ότι έπεσε 2 φορές στην κοπέλα μου και αυτή την κατάλαβε από τα βιβλία και από την...φωνή της Δεν πάει καλά ο κόσμοςςςςςςςςςςςςςςςς 🤣
Nakligan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μια ιστορία από την ανάποδη. Σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών επιστρέφω κινητό, αγορασμένο πριν λίγες μέρες (lumia 535, είχε πρόβλημα στο touch, μάλιστα για το ίδιο πρόβλημα μου είχαν αλλάξει το κινητό ήδη δυο φορές). Λέει ο μεσήλικας υπάλληλος: να δω τι πρόβλημα έχει; λέω φυσικά Πιάνει στα χέρια του το κινητό και με ευλαβικές κινήσεις παίζει λίγο με την οθόνη. Μου το δίνει και λέει βρήκα το πρόβλημα, το χειρίζεσαι πολύ γρήγορα, εγώ που το πρόσεχα μια χαρά δουλεύει. Εγώ να έχω μείνει παγωτό. Του λέω ρε μάστορα ακούς τι λες; Ευτυχώς ήταν ευγενικός και δεν μου δημιούργησε άλλο θέμα, πήρα ένα άλλο μοντέλο και βρήκα την υγειά μου. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στη δικια μου ιστορια τρελας ηταν νεαρος στο service και αρχισε να βαζει / βγαζει με φορα να κανει ντουκ το βυσμα τροφοδοσιας μεχρι να το ζεβλωσει μετα θα ειχε προβλημα η διαδικασια αλλαγης . Αφου ειπαν το κλασσικο ελατε αφου το στειλουμε service γιατι DoA δε σας κανουμε καλεσα προισταμενους . Και το αλλαξαν αφου ειπαν διαφορα οτι ειμαι και πιεστικος .. Ισως απο την αλλη πλευρα αλλα απο τοτε που πηγαν να χρεωσουν 200 για αλλαγη πληκτρολογιου σε κινητο αξιας αγορας 150 εχω ενα γρυλισμα οταν πλησιαζω "service" Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros 1 2 1
BadBoy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, divo είπε iphone service...😋 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ερχεται μια μερα η γυναικα μου και μου λεει οτι στο κινητο της δεν φαίνεται τιποτα ειναι μαυρη η οθονη. Το κινητο ενα iphone xs 900€ κινητο. επαγγελματικο τους τα εχουν δωσειι στη δουλεια της για συγκεκριμενο λογο. Οντως το κοιταω εχει μαυρη μαυρίλα.. Ασχετος εγω απο iphone ολα μου τα τηλεφωνα android. της λεω δεν μπορω να κανω κατι δε τα ξερω καν. Παρολα αυτα το βαζω για φορτιση μηπως δείξει κατι στη μπαταρια τιποτα και εκει. οποτε της λεω να το παμε στην τοπικη χχχχχχ. μια και ειναι αναβαθμιση σε αυτους. ηταν σαββατο και το ηθελε για να δουλεψει. Και εκει αρχιζει το δραμα. -Καλημερα χαλασε το κινητο δεν δειχνει τιποτα η οθονη. - Καλημερα. Το πιανει στα χερια του ενας υπαλληλος για να μας εξυπηρετισει. Χμμμ υγρο το βλεπω, σας πέσανε νερά; Σβηστο ειναι. water resistan το κινητο... -οχι στον παγκο της κουζινας ηταν και πριν 2 λεπτα μιλαγαμε σε αυτο. και απο οτι ειδα ειναι συνδεδεμενο. Οποτε μαλλον δεν ειναι σβηστο. - Μμμμ μαλλον απο τις υγρασιες απο το φαγητο .... Αρχισα να βραζω μια και δεν ειχε μαγειρεψει ακομα. Δεν εχει παει στο σερβις ακομα το κινητο. - Λοιπον τι εχει; - Δεν σας ειπα μαλλον απο αυτο ειναι γιατι το βλεπω υγρο. - Και τι θελει να φτιαχτει; Μπορειτε να το φτιαξετε; - Μισο λεπτο να ρωτησω. Τακουλη ερχεσαι λιγο να δεις ενα κινητο. Ο Τακουλης καμια 30αρια χρονων. κατεβαινει... στο παταρι το σερβις. Του λεω τι εχει το παιρνει και αυτος και αρχιζει να παταει το κουμπακια. - Η οθονη θανε χαλανε ευκολα αυτες. Θα το δω ομως και θα σας πω. - Θα το παρουμε σημερα γιατρε μου; Ποσο θα κοστισει; Ολα αυτα χωρις καμια γρατζουνια καν το κινητο και χωρις να ανοιχτει. - Μπα δεν νομιζω θα πρεπει να παραγγειλω οθονη. Απο την αλλη βδομαδα και βλεπουμε. Θα σας παρω τηλεφωνο για την τιμη. Επειδη κατι αρχισε να μου βρωμαει αρχισα κι εγω το χαβαλε. - Τελικα εσεις στη χχχχχ βρισκετε τα παντα στο κινητο ετσι; - Ε ναι μετα απο τοσα χρονια.... Τωρα τι χρονια ελεγε δεν καταλαβα, 30 χρόνων ηταν δεν ηταν το μαγαζι ανοιξε πριν κανα χρονο... τελος παντων... - Ο αλλος απο εξω μαλλον ειναι καινουργιος για αλλο πραγμα μου ελεγε οτι ειχε. - Ο αλλος δεν ξερει. Δεν ειναι τεχνικος. Εκεινη την ωρα κατεβαινει και αλλος απο το παταρι-service,και ερχεται κοντα. κοιταει το κινητο το ποιανει στα χερια του κι αρχιζει και αυτος το φανταστικο πατιμα των κουμπιων. -Νεκρο ε? δεν δουλευει. Αφορτιστο ειναι; Δε φορτιζει; του ξαναλεω και αυτουνου τα ιδια... - Τακουλη να παραγγειλω πλακετα; - Οχι ρε μπαμπη (δεν θυμαμαι το ονομα, τον Τακουλη ομως... αξεχαστος) οθονη θελει. Δεν τη βλεπεις ειναι νεκρη. Αρχιζει ενας τσακωμός μεταξυ τους για το τι εχει το κινητο. Εγω εχω αρχισει να τα παιρνω. - παλικαρια δεν ξερω τι εχει και ουτε με ενδιαφερει, μπορειτε να μου δωσετε ενα κινητο να κανω τη δουλεια μου; - ναι αλλα δεν εχουμε iphone - Δεν πειραζει οτι νανε. Πριν προλαβω να παρω το κινητο το νεο ερχεται και η γυναικα μου. Της λεω οτι πρεπει να το αφησουμε και οτι θα μας τηλεφωνισουν για το κοστος. Εκει μου πεταει και το 3 μηνων κινητο και χαλασε; Καταλαβαινω οτι εχει εγγυηση και παω στους 'μαστορες' - Παιδια το κινητο πρεπει να ειναι σε εγγυηση θες κατι να σου φερουμε γι αυτο; - Απο που το πηρατε; Εκει πρεπει να πατε. Για να μη τα πολυλογούμε τους εξηγουμε οτι τα εχει δωσει η εταιρεια και ειναι απο επιδοτηση της χχχχ. Η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να το παρουν και πρεπει να το παμε στην εταιρεια μας και να το στειλουν αυτοι. Οπως καταλαβαινεται...αψογη εξυπηρετιση. Το καλο ομως ερχεται μετα.... παμε στο σπιτι την ρωταω για νερα κλπ, μου λεει οτι τους ειχα πει κι εγω και αρχιζω το ψαξιμο πως κανεις hard reset σε αυτα τα διαολια μπας και φτιαξει. Το βρισκο σε ενα videaki μια και εν μπρουσα ουτε επανεκινηση να του κανω, παταω τα κουμπακια που ελεγε στην Iphone και εδω και 3 μηνες απο τοτε ολα λειτουργουν ρολόι οτα το ειδα οτι αναψε οπως καταλαβαινεται τον πρωτο που σκευτικα ηταν τον Τακουλη με τα τοσα χρονια.... Πήρες το εταιρικό κινητό, που ήταν εντός εγγύησης κιόλας, και το πήγες στο μάστορα της γειτονιάς; Ευτυχώς να λες που του έκοψε και δεν έβαλε χέρι. 16 3
pontez2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Πελάτης προ 20 λεπτών σε κεντρικό καφέ take away κοντά στην Αριστοτέλους. -Καλημέρα, έναν παγωμένο καπουτσίνο παρακαλώ με λίγη ζάχαρη Μπαρίστα- Φρέντο καπουτσίνο με ολίγη κύριε; -Ναι, παγωμένο καπουτσίνο με λίγη ζαχαρη -Α, οκ φρέντο καπουτσίνο με ολίγη, αμέσως -ΠΑΓΩΜΕΝΟ καπουτσίνο με λίγη ζαχαρη... -Ε, εγω τι είπα; ......................................
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 50 λεπτά πριν, pontez2 είπε Πελάτης προ 20 λεπτών σε κεντρικό καφέ take away κοντά στην Αριστοτέλους. -Καλημέρα, έναν παγωμένο καπουτσίνο παρακαλώ με λίγη ζάχαρη Μπαρίστα- Φρέντο καπουτσίνο με ολίγη κύριε; -Ναι, παγωμένο καπουτσίνο με λίγη ζαχαρη -Α, οκ φρέντο καπουτσίνο με ολίγη, αμέσως -ΠΑΓΩΜΕΝΟ καπουτσίνο με λίγη ζαχαρη... -Ε, εγω τι είπα; ...................................... Κρίμα να μην έχεις λίγο υγρό Ν να του τον δώσεις σε μορφή παγετώνα!!!
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 hour ago, pontez2 said: Πελάτης προ 20 λεπτών Σε λίγο θα βγαίνουν live τα θέματα! Πελάτες, προσοχή! Προβλέπω μαγαζιά με προειδοποιητική πινακίδα, "το κατάστημα παρακολουθείται απ' το Insomnia".
forgotten Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) δουλευα σε cinema ως cinema manager ενα τριμηνο προς 4 μηνες μολις ειχα ερθει απο τις σπουδες μου 4-1 την νυκτα. ενα απογευμα ηρθε η τοτε κυρια δημαρχου με μια φιλη της να δουνε μια ταινια, καθονται στην αιθουσα ολα καλα και ωραια, σε 15 βγαινει η φιλη της δημαρχου και θελει να ανεβασουμε τον κλιματισμο της αιθουσας γιατι κρυωνε ,τον ανεβασαμε 2 βαθμους, σε μιση ωρα βγαινει η δημαρχου και φωναζει οτι ειναι πολυ ψηλα η θερμοκρασια και δεν μπορει στην αιθουσα ,της λεω οτι δεν μπορω να ρυθμιζω τον κλιματισμο κατα το δοκουν και οτι η θερμοκρασια ειναι σε λογικα επιπεδα ,ζητησε να μαθει το ονομα μου και θα μιλουσε λεει στον υπευθυνο για την συμπεριφορα μου , εντωμεταξυ ο τροπος μου ηταν ο καλυτερος . Της ειπα να περασει την επομενη κατα τις 4 οταν ο υπευθυνος θα ταν στο γραφειο (πηγαινα 4 για να κανονισω το προγραμμα των ταξιθεατων και να παραλαβω τις ταινιες ) και οσο απιστευτο και εαν φαινεται ηρθε στις 4 η δημαρχου για να κανει παραπονο για την αφεντια μου , με το οταν ειδε οτι ημουν εγω κει σηκωθηκε και εφυγε..... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από forgotten 2 2
Paris777 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Συνεβει μολις τωρα!!! Δεν θα φανταζεστε τι εγινε μετα.... (click bait) Πραγματικα εγινε τωρα και το γραφω που ειναι ζεστο. Ερχεται θειος... ------------ Που ειναι η πορτα ? Παιδι! Παιδι!!!! (Αφηνω τους πελατες μεσα και βγαινω εξω.) Γεια σας πειτε μου... Ε μα που ειναι αυτη η πορτα? Εδω κυριε μου,απο εδω που ηρθατε. Φωναζα αλλα δεν φιλοτιμηθηκε καποιος να ερθει.(αρχησαμε....) Ηρθα εγω ,αφησα 2 πελατες μεσα και σας ηρθα. Θελω πιατακι για ζαρτινιερα . Ξερουμε το πλατος της? Ειναι τσιμεντενια. Ναι μια χαρα αλλα ξερουμε το πλατος της? Δεν εχεις εσυ τσιμεντενιες ? Εχω αλλα εχω σε ολα τα σχεδια και τουλαχιστον 3 διαφορετικα μηκη. Την πιο πλασικη τοτε. Ωραια ελατε. (του δινω ενα πιατο ορθογωνιο μακροστενο για ζαρτινιερα) Δεν μου κανει. Θελω πιο πλατυ. Αυτο εδω σας κανει? Ποσο πλατυ ειναι αυτο . 37 εκατοστα. Θα μου κανει? Εσεις θα μου πειτε κυριε ,εγω δεν την εχω δει την ζαρτινιερα. Θα επρεπε να ξερεις. Ε πως να ξερω ?ερχεστε με μια θεωρητικη ερωτηση να κανουμε ενα θεωρητικο μοντελο σκεψης για να απαντησουμε σε ενα θεωρητικο προβλημα με συγκεκριμενη απαντηση..... Ποσο κανει αυτο? 2,80 ευρω Ακριβο ειναι,θελω ενα πιο βαθυ ασπρο πιατο τετραγωνο και πιο φτηνο. Αυτο που μου περιγραψατε δεν υπαρχει. Αυτο ποσο κανει? (δειχνει ενα στρογγυλο πιατο) 1 ευρω Καλα θα μιλησω με την κυρα μου να δουμε αμα μας κανει και θα το παρουμε αλλη φορα. Μια χαρα να ειστε καλα. Απο που ειναι η εξοδος? Απο εκει που ηταν η εισοδος κυριε.... (χεστηκανε στα γελια οι αλλοι πελατες) 3 1 1
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, divo είπε Πηγε σε αυτους που το εδωσαν. Οποτε εβαζε ή οχι χερι σε δικο τους σερβις θα ηταν. Παντως δε του εκοψε και δεν εβαλε χερι, δεν το ηξερε για την εγγυηση οπως δεν το ηξερα κι εγω. Οπως και να ειχε παντως το θεμα δεν ηταν αν του εβαλε χερι αλλα η διαγνωση απο μακρια. Τωρα με ποιο σκοπο..... Τα συμπερασματα δικα σας. Κι εγω οταν χαλασε δικο μου εταιρικο δεν εψαξα να βρω τον πωλητη που ερχοταν στην εταιρεια μας, σε σερβις της τηλεφωνικης εταιρειας πηγα. Και χερι να μην εβαζε αφου το πηγες σε καταστημα παροχου και οχι στην iSquare το iPhone θα κατεληγε στην ΑΡΒΑΤΟ Η διαγνωση θα ηταν η ιδια... Το νερο εχει υγρασια μεσα και ειναι εκτος εγγυσης .... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από k_w_t 2 1
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, divo είπε Ισως δεν το καταλαβες αλλα η διαγνωση ηταν μουφα. Απλα το κινητο ειχε frizari και επανήλθε με επανεκκίνηση. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες... Οτι και να ειχε το κινητο (ακομα και αφορτιστο να ηταν απλα) για την ΑΡΒΑΤΟ εχει παρει νερο.... 4 2 1
chrv80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 @Paris777 Αν ημουν κοντα θα ερχομουν καθε μερα για εθελοντικη εργασια με ολα αυτα τα περιστατικα! 3
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 hour ago, k_w_t said: Μαλλον εσυ δεν καταλαβες... Οτι και να ειχε το κινητο (ακομα και αφορτιστο να ηταν απλα) για την ΑΡΒΑΤΟ εχει παρει νερο.... Κάποια στιγμή είχα πάει στην Omnitech ένα Xperia Z3 το ίδιο πράγμα μου είχαν πει περί υγρασίας. Της λέω «τι υγρασία μου λες κοπέλα μου, το κινητό είναι πιστοποιημένο water resistant», μου λέει «αυτή είναι η οδηγία της Sony». Ότι να 'ναι, πραγματικά. 1 1
deafman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μεσιτικό γραφείο Αθήνας, ανταλλάσσω email με κάποια ενδιαφερόμενη για σπίτι που διαθέτουμε στο Λουτράκι. Με ρωτάει διάφορα που την καλύπτω και τέλος με ρωτάει για θέση πάρκινκ. ενημερώνω ξεκάθαρα οτι δεν αντιστοιχεί θέση παρκινκ στο διαμέρισμα και ρωτάω αν είναι πρόβλημα αυτό για να μην κάνω την διαδρομή μέχρι Λουτράκι τσάμπα. (δυστυχώς πρόκειται για σπίτι γνωστού και το αναλάβαμε πιο πολύ για εξυπηρέτηση πιστεύοντας ότι θα τελείωνε πιο εύκολα απ ότι κατέληξε να κρατάει). Μου λέει να το δούμε χωρίς να μου παρουσιάζει το πάρκινκ ως πρόβλημα. Δανείζομαι αυτοκίνητο απο συγγενικό πρόσωπο γιατί το δικό μου δεν είναι στα καλά του και ξεκινάω. Στα μισά στην εθνική το αμάξι αρχίζει υπόνοια ρεταρίσματος, μπαίνοντας Λουτράκι το αμάξι κυριολεκτικά αγκομαχάει και προσπαθώ να το φτάσω μέχρι το σημείο συνάντησης γιατί δεν ήθελα να με αφήσει και στην ερημιά. Παρκάρω κατά τύχη κοντά στο σπίτι που πήγαινα. Αρκετά νωρίτερα και από το ραντεβού και κανονίζω με οδική βοήθεια αφού μίλησα με το μάστορα οτι δεν παίζει το αμάξι να γυρίσει έτσι Αθήνα. Φεύγει το αμάξι με γερανό και μένω να περιμένω. (εντυπωσιακό οτι σε μισή ώρα το είχαν ήδη πάρει) Η μόνη σκέψη λπν πλέον που μπορέι να μου φτιάξει τη μέρα είναι οτι μπορεί να ξεμπερδέψουμε με το σπίτι. Έρχεται η κυρία με καθυστέρηση κλασσικά, της δείχνω το σπίτι και η πρώτη ερώτηση της : Πάμε να μου δείξετε και ποια θέση πάρκινκ μου αντιστοιχεί στην πυλωτή? Έχασα τα πάντα εκέι. της λέω όπως ενημερωθήκατε δεν υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Μ λέει εγώ με το γραφείο σας που μίλησα αλλιώς με ενημέρωσαν. Δεν έχετε καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Εγώ θέλω χώρο πάρκινκ. (Με μένα μίλαγε μόνο εν το μεταξύ) Και απορώ: της λές δεν έχει πάρκινκ, η ελπίδα της ήταν οτι ξαφνικά απο κοντά θα είχε? Και γύρω οι δρόμοι ελεύθεροι να παρκάρεις όπου θες. της έδειξα την πόρτα εξόδου και την παρακάλεσα να φύγει αφού ενημέρωσα οτι μιλούσε με μένα απο την αρχή και απλά μου έφαγε μια εργάσιμη χωρίς λόγο (μη πώ για τα έξοδα μετακίνησης που δε τα φορτώνω ποτέ anyways). το θέμα είναι ότι δε νευρίασε γιατί ήξερε ότι έτσι ήταν τα πράγματα. απλά έφυγε... και εγώ ακόμα απορώ γιατί.... Επιστροφή με προαστιακό πίσω 5 2 12
360city Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΑΤΗ Μεταπωλητής και τεχνικός συνεργάτης εταιρείας παροχής συνδρομητικών καναλιών: Π: φιλε μου εχω προβλημα με το πιατο και δεν βλεπω τα καναλια Ε: Μιλήσατε με την τηλ. υποστήριξη? Π: εσεις τι εισαστε? Ε: Ειμαστε εξωτερικοί συνεργάτες και κανουμε τις εγκαταστάσεις ( πελάτης που εκανε με αλλον εγκατάσταση και παίρνει εσενα μετα , 99% τον εχει στείλει αδιαβαστο ο προηγούμενος εγκατ.) Π: δεν ξερω τι εισαστε εσεις , εγω πληρωνω καθε μηνα, ελα να μου το φτιαξεις Ε: (κλασική ατακα και απορω με την υπομονη μου) Κυριε μου σας λεω , παρτε το τηλ. ταδε να κανετε καποιες δοκιμες μεσα απο το μενου και αν σας πουν οτι πρεπει να ερθει τεχνικος τοτε σας δίνουν την λιστα μας. Εχετε κανει αυτη την διαδικασια? Π: ε ναι , γιατι σας πηρα τηλ Ε: Ωραια αρα να κανονίσουμε ραντεβου να ερθουμε να το δουμε το κοστος ειναι 25 ευρώ , οτι εχει βλαβη που υποστηρίζεται θα κανουμε σχετικό εγγραφο θα γινει αλλαγη με καινουργιοεπι τόπου , οτι δεν ειναι σε εγγυηση θα το πληρωσετε εσεις εξτρα Π: ΤΙ??? ΚΛΕΦΤΕΣ και εγω ειμαι τοσο καιρο πελατης σας.... Ε: Κυριε πελατης με την ΧΧΧΧΧΧΧ μπορει να εισαστε , με εμας σαν συνεργειο πρωτη φορα μιλάμε. Να έρθουμε ή οχι ? Π: μα 25 ευρω? λιμουζινα εχετε? Ε: Δεν εχουμε λιμουζινα μα το κοστος ειναι προκαθορισμενο. Και με γαιδαρο να ερχομασταν εχει και αυτος τα εξοδα του , σανο , κτηνιατρο. Τελικα να έρθουμε? Π: εχε χαρη που περιμένω το κοριτσι να ερθει και δεν εχω τα ερωτικα καναλια Παμε επιτελους εκει, μετα απο τσακωμο γιατί ήταν κομμένο το καλώδιο σε δυο σημεία , του λεω πρεπει να το αλλαξω απο το lnb τουλαχιστον μεχρι ενα σημείο όπου θα το κανω ένωση με κονεκτοράκια καπου να μην τρωει νερα κλπ.... Π: και επειδη ειναι κομμενο το καλωδιο θα το πληρώσω εγω? Ε: Κυριε το καλώδιο βασικα δεν ειναι απλα κομμένο αλλα δαγκωμένο-κομμένο απο ποντικό , τα παράπονα σας στο ποντικό! Π: εχε χάρη που θα έρθει το κορίτσι αποψε.... Τελικά τελειώσαμε απο εκεί , μας έκανε αναφορά στην εταιρεία οτι είπαμε ψεματα οτι το καλώδιο ήταν κομμένο για να του φαμε τα λεφτα. Παντα βγαζαμε φωτό για να είμαστε ΟΚ -Την επομενη μερα μας παιρνει τηλ και του λεω τι εγινε παλι? δεν βλεπετε? Π: οχι βλεπω αλλα εχθες δεν ειχε καλες τσοντες και το κοριτσι δεν.... θελω να μου δώσετε τα λεφτά πίσω βεβαια του το εκλεισα επι τοπου ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΕΛΑΤΗ!! Π:ναι θα θελαμε να ερθετε να δειτε το πιατο μας γιατί δεν έχει καθόλου σημα στις μπάρες κανονιζουμε ραντεβου αφου εχουμε ενημερώσει το κοστος και αφου παμε κει και φτιαχνουμε την βλαβη ειναι η ωρα της πληρωμης Ε: λοιπον ολα καλα , τελειωσαμε , το κοστος ειναι τοσο Π: τι ? τόσα? γιατί τόσο πολλά ? Ε: τοσο ειναι το ποσό όσο σας ενημέρωσαν στο τηλ Π: δεν με ενημέρωσαν .... μετά απο αρκετή μύρλα κλάψα το σκηνικό αλλάζει, ααα και με εναν κυριο ευγενέστατο (ΥΓ1 ΣΛΟΥΡΠ , ΥΓ2 με εμενα ειχε μιλήσει) μου είπε οτι θα σας χρεώσουμε τα μισά γιατί είσαστε χρόνια συνδρομητής Ε: σας ευχαριστώ για τα καλα λόγια γιατί με εμενα μιλήσατε αλλα δεν σας είπα κατι τέτοιο... Π: εεε τότε ποιοι είσαστε εσείς ? εγώ άλλο συνεργείο κάλεσα.... (ευτυχώς είχα την κλήση στο κινητό και ηχογραφημένη και μόλις έσκασε η αστυνομία αμέσως μας πλήρωσε και έδωσε 5 ευρώ μπουρμπουαρ ο εξτρα λαρτζ) ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΜΠΕΛΑΤΗ Π: Φιλαράκι βάζεις τα παράνομα? Ε: Εεεεεε όχι είμαστε επίσημοι συνεργάτες και άλλωστε τα πειρατικά είναι κάτι που σημερα παιζουν αυριο θα τα κλειδώσουν... Π: εε οκ θα έρχεσαι σπίτι θα σου κάνω ενα καφέ και εσυ θα το κάνεις update και θα ειναι οκ Ε: Σας είπα δεν βάζουμε πειρατικά αν και θα είχαμε περισσότερο κερδος αλλά περισσότερους μπελάδες... Π: Είσαστε ΚΛΕΦΤΕΣ , θέλετε τοσα το μήνα και δεν αξιζει ΚΑΝ το πρόγραμμα σας , θα βαλω πειρατικό να χασετε πελατες και να κλείσετε!!!! Ε: Κύριε ποιος ο λόγος να βαλετε πειρατικό αφου μολις τωρα είπατε οτι δεν αξίζει το πρόγραμμα μας και βεβαια όντως αν η μαμα εταιρία χασει πολλούς πελάτες θα κλείσει Π: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ε: αν κλείσει τότε τι θα βλεπετε στο πειρατικό σας??? Π: εισαστε ΚΛΕΦΤΕΣ και είρωνες!!! εφυγε νευριασμένος μετα απο τρεις μέρες μας καλεί ο ίδιος να του παμε εξοπλισμό κεραίες κλπ κλπ κλπ ενω είπε και καλα ότι ειναι πελάτης (χωρις να ξερει οτι πρεπει να έχει σχετικό κουπόνι) Ε: του λεω το κόστος εγκατάστασης ειναι ΤΟΣΟ και ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ.... Π: μα στην διαφήμιση λέει οτι ο εξοπλισμός ειναι δωρεαν και η εγκατάσταση ΤΟΣΟ.. Ε: Ναι του λεω για νομιμη συνδρομή και όχι για πειρατικά... Τελικά δέχτηκε. Μετά απο λίγο ηταν η εποχή που αλλάξανε τα συστήματα σε ψηφιακό σήμα και ήταν άχρηστος ο εξοπλισμός του και ήρθε και πήρε κανονικο... Την φτώχεια την τρώει ο παράς 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις