Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mclein² είπε

καλα, εσυ εχεις γνωρισει τον Τασο. καταλαβαινεις τι ελεγε ο θειος :D 

Μα να μαθαίνεις με τέτοιο τρόπο ότι οι υπάλληλοι σου κλέβουν τις δουλειές.
Τί να πώ ρε μαμώτο.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μα να μαθαίνεις με τέτοιο τρόπο ότι οι υπάλληλοι σου κλέβουν τις δουλειές.
Τί να πώ ρε μαμώτο.

οχι, δεν καταλαβες. αυτος ελεγε @@ πιστευοντας οτι εγω θα ψαρωσω και θα κατεβασω την τιμη...

λες και 27 χρονια υπαλληλος τωρα θα μαθαιναμε οτι κλεβει με οποιοδηποτε τροπο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

οχι, δεν καταλαβες. αυτος ελεγε @@ πιστευοντας οτι εγω θα ψαρωσω και θα κατεβασω την τιμη...

Μια παροιμια λεει "απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.." οποτε προσωπικα θα το ξανασκεφτομουν για το αν ισχυουν η οχι οσα ελεγε ο "τρελος πελατης".

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein² είπε

Αααααααα, σόρρυ, δεν τό ΄πιασα.
Τώρα κατάλαβα για ποιόν λες. :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάμε κι ένα πρόσφατο

Νορβηγός, προϊστάμενος του γραφείου συνδέσμου στη περιοχή του Όσλο, τηλεφωνεί εν εξάλλω κατάσταση και προσπαθεί να συνεννοηθεί με τραγικά αγγλικά επιπέδου «Ι am, you is, he are, go back madam» κτλ.

-Κύριε Pontez, μια δουλειά είχατε να κάνετε εκεί στην Ελλάδα. Μια fucking δουλειά…και την έκθεση, μου τη στείλατε στα Αγγλικά…τι να την κάνω εγώ στα Αγγλικά κυριε Pontez; Είμαι υποχρεωμένος να ξέρω αγγλικά;

-Σε ποια γλώσσα θα θέλατε να σας στείλω την έκθεση κύριε Οντεγκαρντ; (φανταστικό όνομα που δεν απέχει πολύ από το κανονικό του)

- Μα φυσικά στα Νορβηγικά

- Όσες εκθέσεις έχετε λάβει από την αρχή της χρονιάς κύριε Οντεγκαρντ ήταν όμως στα Αγγλικά.

- Για αυτό και δεν έχω ασχοληθεί με καμία

……………………………………………Ο κος Οντεγκαρντ απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Μήνες αργότερα έμαθα ότι ο κος Οντεγκαρντ, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..(τώρα εξηγούνται όλα :P )

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kallair είπε

Μια παροιμια λεει "απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.." οποτε προσωπικα θα το ξανασκεφτομουν για το αν ισχυουν η οχι οσα ελεγε ο "τρελος πελατης".

προσωπικα δεν ξερω τι κανεις. :D 

πιθανοτερο ειναι να μην ξερω ποια ειναι η πραγματικη μου οικογενεια παρα ο συγκεκριμενος ανθρωπος να κλεβει.

ΑΝ κλέβει, χαλαλι του. ευχομαι παντα να εχουμε τοσες εργασιες και να περισσευει για κλεψιμο και να μην το καταλαβαινω :D 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Έρχεται πελάτης με παγωτό τον 50 λεπτών, βγάζει την κάρτα να πληρώσει, βγάζει σφάλμα ότι δεν έχει λεφτά η κάρτα, αδύνατον μου λέει ξαναδοκίμασε.

Δοκιμάζω, πάλι τα ίδια.

Βάλε αυτή, εδώ. Μου δίνει μια δεύτερη κάρτα, την βάζω τίποτα. Και δοκίμασε πάλι και δεν γίνετε αυτό και τέτοιες μπαρούφες.

Έχει πρόβλημα το μηχανάκι σου μου λέει.

Ox λέω από μέσα μου που μπλέξαμε βραδιάτικα Ναι του λέω μπορεί.

Μην τα πολυλογώ, κάνα τέταρτο το ίδια, το παγωτό να λιώνει σιγά σιγά, εγώ να εκνευρίζομαι.

τελικά, μου βγάζει μια τελευταία κάρτα

Δοκίμασε αυτήν την κάρτα και βγάζει άλλη. Βάζω το ποσο του δίνω το pos, πάει να την περάσει ανέπαφη, τίποτα. Ντάξει λέει καληνύχτα.

Ένα λεπτό του λέω η κάρτα δεν πέρασε.
-Μα πως δεν πέρασε αφού την πέρασα από πάνω.
-Κάνει ένα μπιπ όταν την περάσεις, αλλα όπως ακούσατε δεν έκανε τίποτα. Μήπως δεν είναι ανέπαφη?
-Όχι συνεχεια την χρησιμοποιώ.

Καλά κάνετε του λέω καληνύχτα και περνώ το παγωτό πίσω.

Μα τι κανεις εκεί το θέλω το παγωτό.
Δεν πειράζει έχει και 30 μετρα πιο κάτω κατάστημα, άμα τρέξεις θα το προλάβεις πριν κλείσει.

Τελικά έφυγε, με βρισιές και απειλές ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλα το παγωτό που αναγκαστικά να το φάω ήταν και μάπα. Πάρε ένα καλύτερο ρε π@πάρα.

Δεν λέω ότι ο πελάτης έχει δίκιο, αλλά πολλές φορές συμβαίνουν κουλά. Μπορεί η γραμμή σου στο ίντερνετ να είχε θέμα εκείνη την ώρα και γι'αυτό να μην δούλευε το POS κτλ.

Μου φαίνεται μικρό το κόστος (50 λεπτά) για να χαλάς την καρδιά σου και να μαλώνεις με τον πελάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παγωτό έχει 50 λεπτά; Παγωτάκι ζαχαροπλαστείου πηγες να πουλησεις βρε μπαγάσα; :P

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ktf είπε

Δεν λέω ότι ο πελάτης έχει δίκιο, αλλά πολλές φορές συμβαίνουν κουλά. Μπορεί η γραμμή σου στο ίντερνετ να είχε θέμα εκείνη την ώρα και γι'αυτό να μην δούλευε το POS κτλ.

Μου φαίνεται μικρό το κόστος (50 λεπτά) για να χαλάς την καρδιά σου και να μαλώνεις με τον πελάτη.

15' προσπαθειες για POS και 0,5€ ?

καλυτερα να τα κανω σιροπι και να τα πιω παρα να τα πουλησω με κερδος 0,18€

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Aμα δεις στο τέλος, θα δεις ότι ο τύπος πήγε να την σκαπουλάρει με δωρεάν παγωτό. Aσχετος εάν δουλεύει  το internet η όχι, μόλις περάσεις την ανέπαφη από πάνω κάνει ένα μπιπ. Εάν θα περάσει η όχι είναι άλλο θέμα.

Επίσης το μηχάνημα βγάζει διαφορους κωδικούς, διαφορετικός είναι για το κάθε πρόβλημα. Ο κωδικός  είναι ότι η κάρτα έχει ανεπαρκής ποσο.

Και δεν είναι τόσο τα 50 λεπτά όσο ότι ο άλλος σου χαλάει προϊόντα που έχεις για πούλημα. Γιατί προφανώς 15 λεπτά μετά το παγωτό δεν μπορώ να το ξαναβάλω πίσω.

+ οτι θα μπορουσε να μαζευτει κοσμος. 1-2-5-100 πελατες ακομη και να τους εσπαγαν τα νευρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να στε καλά μου θυμίσατε αντίστοιχες περιπτώσεις από τα νιάτα μου όταν δούλευα στο τμήμα σέρβις γνωστής αλυσίδας. 

1. Το κλασικό με τη φραπεδιερα και την ασφάλεια που έγραψε και ένας άλλος φίλος πριν, 100αδες περιπτώσεις από ευγενικούς ανθρώπους μέχρι τον κλασσικό Ελληναρα "θα σου σπάσω το μαγαζί, θα σε δυσφυμισω στην αγορά, είμαι μεγάλος πελάτης κτλ". Όταν κουμπωνα το μικρό πλαστικό κλιπ στη μηχανή και δούλευε η μούρη τους ανεκτίμητη. 

2. Κλασικός παπατζης που αγόραζε φωτογραφική πριν τις διακοπές του και την επέστρεφε στις 15 μέρες φουλ κομπλέ με κουτιά γιατί δήθεν ήταν δώρο η άλλαξε γνώμη. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε το αντίθετο και κάναμε επιστροφή χρημάτων. Μέχρι που έναν τον τσάκωσα να έχει ξεχάσει τη κάρτα μνήμης μέσα στη μηχανή. Η κάμερα σε άριστη κατάσταση βέβαια, του λέω σίγουρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί? Μου απαντάει μόνο το κουτί άνοιξα στο ορκίζομαι απλά δεν μπορούσα να έρθω νωρίτερα για επιστροφή. Οκ λέω μισό να σας κόψω την επιστροφή, περνει το χαρτί κάνει πως ψάχνει να αγοράσει άλλη και μετά καρφί υποδοχή για επιστροφή χρημάτων. Εγώ βγάζω τη κάρτα τη βάζω στο pc του γραφείου που ήταν εκτός δικτύου (να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο) και βλέπω ένα ωραίο slide show με τον κύριο και τη φίλη του σε γνωστές παραλίες της Ζακύνθου, στο ναυάγιο κτλ. 

Φεύγοντας ήρθε να με ευχαριστήσει για τη καλή εξυπηρέτηση δεν άντεξα και ρώτησα, διακοπές θα πάτε φέτος? Μου λέει δεν έχω κανονίσει ακόμα.... Να πάτε Ζάκυνθο είναι τέλεια!!! Εκείνη τη στιγμή έχασε το χρωμα του, έβλεπα σαν καρτούν τις σκέψεις του "έβγαλα τη κάρτα ή όχι" μου ψέλλισε ευχαριστώ και έφυγε. Ελπίζω να μην είχε προλάβει να κάνει backup. 

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, geomos είπε

2. Κλασικός παπατζης που αγόραζε φωτογραφική πριν τις διακοπές του και την επέστρεφε στις 15 μέρες φουλ κομπλέ με κουτιά γιατί δήθεν ήταν δώρο η άλλαξε γνώμη. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε το αντίθετο και κάναμε επιστροφή χρημάτων. Μέχρι που έναν τον τσάκωσα να έχει ξεχάσει τη κάρτα μνήμης μέσα στη μηχανή. Η κάμερα σε άριστη κατάσταση βέβαια, του λέω σίγουρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί? Μου απαντάει μόνο το κουτί άνοιξα στο ορκίζομαι απλά δεν μπορούσα να έρθω νωρίτερα για επιστροφή. Οκ λέω μισό να σας κόψω την επιστροφή, περνει το χαρτί κάνει πως ψάχνει να αγοράσει άλλη και μετά καρφί υποδοχή για επιστροφή χρημάτων. Εγώ βγάζω τη κάρτα τη βάζω στο pc του γραφείου που ήταν εκτός δικτύου (να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο) και βλέπω ένα ωραίο slide show με τον κύριο και τη φίλη του σε γνωστές παραλίες της Ζακύνθου, στο ναυάγιο κτλ. 

Φεύγοντας ήρθε να με ευχαριστήσει για τη καλή εξυπηρέτηση δεν άντεξα και ρώτησα, διακοπές θα πάτε φέτος? Μου λέει δεν έχω κανονίσει ακόμα.... Να πάτε Ζάκυνθο είναι τέλεια!!! Εκείνη τη στιγμή έχασε το χρωμα του, έβλεπα σαν καρτούν τις σκέψεις του "έβγαλα τη κάρτα ή όχι" μου ψέλλισε ευχαριστώ και έφυγε. Ελπίζω να μην είχε προλάβει να κάνει backup. 

Παντως σε αυτον μολις εβλεπα την καρτα θα του αρνουμουν ρητα την οποια αλαγη.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

με την γυναίκα ή την φίλη είχε πάει Ζάκυνθο;

Δεν ξέρω αλλά ήταν β διαλογής οπότε δεν έδωσα σημασία. Η κάρτα από την άλλη 32αρα μια χαρά μου έκατσε στο κινητό .

Η περίπτωση που θυμάμαι και με έβγαλε πραγματικά εκτός εαυτού στο σημείο να γυρίσω σπίτι και να πιω 3 βοτκες για να ηρεμήσω ήταν η εξής... 

Βράδυ κάτι τις 9 πάρα κάτι λίγο πριν το κλείσιμο και το μαγαζί ψιλοαδειο έρχεται ένας νεαρός σχετικά με ένα λαπτοπ στα χέρια φορτιστή κτλ. 

Αν και δεν ήταν αγορασμένο από εμάς είχαμε το οκ να εξυπηρετούμε πελάτες είτε με χρέωση για κάτι δύσκολο είτε δωρεάν για κάτι απλό με την ελπίδα ότι θα γίνουν πελάτες (βεβαίως στην Ελλάδα ζούμε, έγινε κατάχρηση και το κόψαμε εντελώς). 

Ευγενικοτατος ο νεαρός καλησπέρα εχει πρόβλημα το λαπτοπ δεν φορτίζει μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Βεβαίως του λέω και εγώ το βάζω σε μια μπριζα που είχαμε για δοκιμή πράγματι δεν άναβε το λαμπάκι του τροφοδοτικού και προφανώς δεν φόρτιζε. Παρότι είναι 9 παρά κάτι λέω να εξυπηρετήσω το παλικάρι παίρνω το λαπτοπ μέσα στο γραφείο μαζί με το φορτιστή να δω τι μπορεί να φταίει, πριν το συνδεσω παρατηρώ ότι κομμάτι του καλωδίου από τη πρίζα μέχρι το τροφοδοτικό είναι δαγκωμενο μάλλον από σκύλο /γάτα. Του βάζω ενα από τα χύμα που είχαμε το τροφοδοτικό ανάβει το λαπτοπ φορτίζει όλα καλά. 

Βγαίνω περιχαρής να ανακοινώσω ότι λύθηκε το πρόβλημα και δεν θα πληρώσει και τίποτα, αλλά αντιμετωπίζω μια περίεργη συμπεριφορά. Μου λέει στον ενικό (κόπηκαν οι ευγενειες) βάλτο στο ρεύμα να το δω. Βεβαίως απαντάω, όλα καλά το μηχάνημα μπουταρει μπαίνει Windows. Αυτός σκεπτικός κάτι πληκτρολογεί και σε κλάσματα δεπτπερολεπτου γυρνάει και μου φωνάζει "ρε μ@υν@παν@ κλέφτη το μηχάνημα είχε 4 giga ram και τώρα έχει 2. Γιαυτό μπήκες μέσα για να μου κλέψεις τη μνήμη, κτλ και αρχίζει ένα ωραίο κατεβατό από γλυκές λεξούλες, εντωμεταξύ εγώ ειχα παγώσει γιατί δεν ήξερα τι να σκεφτώ ο άνθρωπος είναι βλακας η είναι καμιά πουστια για να κονομησει μνήμη. Για κακή του τύχη το κατάστημα είχε κάμερες και μέσα στο χώρο του σέρβις, παίρνω τηλέφωνο τον διευθυντη και τον υπεύθυνο των σεκιουριτι εξηγώ την ιστορία. Τον αρπάζει ο σεκιουριτας και του λέει έλα να δεις το βίντεο, πράγματι φαινόταν καθαρά ότι ούτε να κάτσω πρόλαβα, τον παίρνει μετά ο διευθυντής προς τιμή του του δίνει πίσω το δαγκωμενο καλώδιο και συνοδεία καντηλιων των ενημερώνει να μην ξαναπατησει στο μαγαζί γιατί θα του κάνει μυνηση για δυσφήμηση. Τέλος καλό όλα καλά εκτος του νευρικού μου συστήματος. 

• Like 11
  • Sad 17
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

Μου εχουν κανει το ιδιο και εμενα.Μονο που ο αλλος εργατης ειναι ο αδερφος μου.Το παιζουν πουστια για να ψαρωσεις οτι και καλα ο αλλος του ειπε άλλα.Δεν τους ενδιαφερει καθολου αμα ο αλλος χασει την δουλεια του....αυτοι να κανουν την δουλεια τους και να κερδισουν 5 ευρω.

-------

Μου εχει ερθει πελατης που μου ειπε οτι δεν εχω 2 ευρω και θα στα φερω αυριο γιατι ειμαι γειτονας,του το εδωσα και μετα απο δυο μερες ερχεται στο μαγαζι ενω δεν ειμαι εγω γιατι ημουν σε δουλεια εξωτερικη και λεει στην αδερφη μου οτι εγω τα πληρωσα στο παιδι τα χρωστουμενα και να κοιταξει αμα της τα κλεβω σαν υπαλληλος....δεν ηξερε οτι ημουν αδερφος της.

• Like 6
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Paris777 είπε

Μου εχουν κανει το ιδιο και εμενα.Μονο που ο αλλος εργατης ειναι ο αδερφος μου.Το παιζουν πουστια για να ψαρωσεις οτι και καλα ο αλλος του ειπε άλλα.Δεν τους ενδιαφερει καθολου αμα ο αλλος χασει την δουλεια του....αυτοι να κανουν την δουλεια τους και να κερδισουν 5 ευρω.

-------

Μου εχει ερθει πελατης που μου ειπε οτι δεν εχω 2 ευρω και θα στα φερω αυριο γιατι ειμαι γειτονας,του το εδωσα και μετα απο δυο μερες ερχεται στο μαγαζι ενω δεν ειμαι εγω γιατι ημουν σε δουλεια εξωτερικη και λεει στην αδερφη μου οτι εγω τα πληρωσα στο παιδι τα χρωστουμενα και να κοιταξει αμα της τα κλεβω σαν υπαλληλος....δεν ηξερε οτι ημουν αδερφος της.

Aυτο ειναι κλασσικη κομπινα-ατακα και αν πιασει, επιασε... και ειδικα οι ατακες "τα εφερα στον αδερφο σου" και "δεν στα εφερε ο πατερας μου;"

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...