Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ήρωες που κρατιέστε και δεν λέτε "γιατί δεν το παίρνετε από τον άλλο που το βρήκατε φτηνοτερα?"

γτ πλεον με τα φβ, ινστα, γουγλε κ οπου αλλου τρεχουμε διαφημισεις & εχουν αξιολογηση, μπορει να μπει να γραψει οτι ημασταν αγενεις & οχι ολη την ιστορια.

ε, μετα θα παω εκει στο σπιτι της και θα την κανω αγνωριστη απο ευγενεια γιατι αν εχεις 2-3 καθε μερα στο ιδιο μοτιβο + τους αλλους εξυπνους που ολα ανοιγουν, ολα χαλανε, ολα ειναι κινεζικα...ε, θα τρωμε το χρημα σε ψυχοφαρμακα :D 

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mclein² είπε

γτ πλεον με τα φβ, ινστα, γουγλε κ οπου αλλου τρεχουμε διαφημισεις & εχουν αξιολογηση, μπορει να μπει να γραψει οτι ημασταν αγενεις & οχι ολη την ιστορια.

ε, μετα θα παω εκει στο σπιτι της και θα την κανω αγνωριστη απο ευγενεια γιατι αν εχεις 2-3 καθε μερα στο ιδιο μοτιβο + τους αλλους εξυπνους που ολα ανοιγουν, ολα χαλανε, ολα ειναι κινεζικα...ε, θα τρωμε το χρημα σε ψυχοφαρμακα :D 

Αυτό με τις αξιολογήσεις...ξαναπεστο... 

Πελάτισσα στο μαγαζί (όσο έκανα το αγροτικό στις πωλήσεις ) , έρχεται 21:02 ακριβώς και απαιτεί από έξω να της βρούμε βιβλίο. Εφόσον δεν υπήρχε και άνθρωπος εκείνη την ώρα, είχαμε κλείσει ταμείο, είχε βγει Ζ κυρίως. Είναι σαφές, πάει 9, κλείνεις ταμείο. Αλλά επέμενε η κυρία, να της το βρούμε και να ανοίξουμε ταμείο για την πάρτη της και μόνο. Να βγάλουμε άμα λάχει και κάνα ακόμα Ζ λες και αυτά τα διαβολικά πράγματα είναι παιχνίδια.. Της λέω λοιπόν ότι κλείσαμε και ότι μπορεί να έρθει την επόμενη η να το παραγγείλει online. Μου λέει " εγώ ήρθα από Γέρακα και τι πράγματα είναι αυτά" και της λέω πως εφόσον ήρθε τόσο δρόμο, καλό θα ήταν να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα αφού τα πιο πολλά μαγαζιά κλείνουν στις 21:00. Δηλαδή και πολύ ασχολήθηκα. Αλλά ήμουν ευγενικός και ήρεμος. Τέτοια περιστατικά παλιότερα τα έφαγα με κουτάλι. 

Την επόμενη μέρα βλέπω στο Google κριτική (η τύπισσα είχε φωτογραφία της , τόσο μπαμ , αλλά και να μην είχε πάλι μπαμ έκανε). 

"Πήγα στο μαγαζί 9 παρά πέντε από τον Γέρακα και αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Απαράδεκτοι και αγενεστατοι" 

Κάτι πήγε λάθος μάλλον. Τo ρολόι της θα ήταν :lol:

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αυτό με τις αξιολογήσεις...ξαναπεστο... 

Πελάτισσα στο μαγαζί (όσο έκανα το αγροτικό στις πωλήσεις ) , έρχεται 21:02 ακριβώς και απαιτεί από έξω να της βρούμε βιβλίο. Εφόσον δεν υπήρχε και άνθρωπος εκείνη την ώρα, είχαμε κλείσει ταμείο, είχε βγει Ζ κυρίως. Είναι σαφές, πάει 9, κλείνεις ταμείο. Αλλά επέμενε η κυρία, να της το βρούμε και να ανοίξουμε ταμείο για την πάρτη της και μόνο. Να βγάλουμε άμα λάχει και κάνα ακόμα Ζ λες και αυτά τα διαβολικά πράγματα είναι παιχνίδια.. Της λέω λοιπόν ότι κλείσαμε και ότι μπορεί να έρθει την επόμενη η να το παραγγείλει online. Μου λέει " εγώ ήρθα από Γέρακα και τι πράγματα είναι αυτά" και της λέω πως εφόσον ήρθε τόσο δρόμο, καλό θα ήταν να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα αφού τα πιο πολλά μαγαζιά κλείνουν στις 21:00. Δηλαδή και πολύ ασχολήθηκα. Αλλά ήμουν ευγενικός και ήρεμος. Τέτοια περιστατικά παλιότερα τα έφαγα με κουτάλι. 

Την επόμενη μέρα βλέπω στο Google κριτική (η τύπισσα είχε φωτογραφία της , τόσο μπαμ , αλλά και να μην είχε πάλι μπαμ έκανε). 

"Πήγα στο μαγαζί 9 παρά πέντε από τον Γέρακα και αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Απαράδεκτοι και αγενεστατοι" 

Κάτι πήγε λάθος μάλλον. Τι ρολόι της θα ήταν :lol:

η μονη λυση ειναι να απαντας σε ολες τις αξιολογησεις. θετικες & αρνητικες.

οποτε οταν ενδιαφερεται καποιος για τις αξιολογησεις θα καταλαβει οτι εισαι συνεπης.

• Like 11
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να απαντήσω κάπου, όμως, το περιστατικό το είπαμε στο boss και γέλασε με την ψυχή του. Μου είπε το απλούστατο, πως, τέτοιοι πελάτες υπάρχουν μιλιούνια. 😛 

Δημοσ.

Γράψε και άλλες ιστορίες, δικές σου και τις κοπέλας σου, να κλαίμε εδώ όλοι μαζί παρέα για τους περίεργους που υπάρχουν εκεί έξω.

• Like 2
Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι οι skroutzακηδες..

Μπαινεις σε ενα μαγαζι να αγορασεις κατι που εχει 100€.

Μα στο skroutz το βρισκω με 89€ ...... Τοσο θα μου το δωσεις....

Αντε να του εξηγησεις οτι τα φυσικα καταστηματα εχουν αλλα λειτουργικα εξοδα (ενοικιο,ρευμα,νερο,μισθους ραφια εκθεσιακα προιοντα κτλ)

Εκει να σου λεει τα δικα του.

Ασε που μερικες φορες ξαναγυρνανε γιατι  μετα ειδαν οτι στο skroutz ειχε  5€ μεταφορικα και 5€ αντικαταβολη και στην ουσια κερδιζαν 1€.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Ήρωες που κρατιέστε και δεν λέτε "γιατί δεν το παίρνετε από τον άλλο που το βρήκατε φτηνοτερα?"

Το εχω πει σε πελατη που μου ειπε πως την ιδια τσαντα την ειχε βρει στο παραπανω καταστημα 50 ευρω πιο φθηνα. Μιλαμε για μια στοα που ειχε 5-10 καταστήματα δερματινων ειδών,  ηξερες πανω κατω τι ειχε ο αλλος και φυσικα ηξερες ποιον προμηθευτή εχεις αποκλειστικότητα και σε ποια ακτινα.

Οποτε βασικα του είπα να παει να το παρει απο διπλα και μαλιστα του υποσχέθηκα πως αν το εκανε και το προιον ηταν το ιδιο ακριβως, τοτε εγω θα του εκανα δωρο και δικη μου με μεγαλη μου ευχαρίστηση. 

Εφυγε και ξαναγυρισε για να αγορασει την τσαντα :lol:

• Like 6
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάποιο κατάστημα με τηλεοράσεις...
Πελάτης: Πόσο κάνει αυτή?
Εγώ: 350 ευρώ από 650 αρχική τιμή
Πελ: Δεν έχει έκπτωση?
Εγώ:Έχει 300 ευρώ μείον....
Πελ:Αν την πάρουμε μ,ε το αυτοκίνητο τι έκπτωση θα μας κάνετε?
Εγώ: Την ίδια...300...

Την ίδια μέρα με άλλον πελάτη...
Πελ:Πόσο κάνει αυτό το ηχείο?
Εγώ:150 από 250 γιατί είναι δείγμα, δεν έχω άλλο
Πελ:ΟΚ, θέλω και μπρίζα ασφαλείας και βάση για την TV που πήρα χθες.
Εγώ: Ωραία όλα μαζί είναι στα 198.
Πελ: Δεν θα κόψεις κάτι?
Εγώ:Έχει 100 ευρώ μείον το ηχείο τι να κόψω?
Πελ: Ε κόψε 20 ευρώ από την βάση.
Εγώ:Μα κάνει 20 ήδη.
Πελ:Θα πάω με τα πόδια ως το σπίτι.
Εγώ: Και πάλι δεν έχω περιθώριο έκπτωσης (πήγα να του πω στα @@ μου αλλά κρατήθηκα).

Επεξ/σία από mirrage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ο πατερας μου εχει καταστημα με χαλια μοκετες και λευκα ειδη εχω να πω παρα πολλα και απο εκει εκτος απο το φυτωριο.Λεω να ξεκινησω με τα πιο βαρβατα απο αυριο να τα βγαλω και αυτα απο μεσα μου.

Για αρχη θα πω μονο ενα πραγμα που το κανουν παρα πολλοι πελατες και με στεναχωρει πολυ.

Μπαινουν μεσα ,σου λενε να κατεβασεις 10 χαλια απο τις κρεμαστρες να τα δουν κατω απο τα φωτα,ανοιγουν και 10 σεντονια και ολη την ωρα φωτογραφιζουν τους κωδικους και στο τελος τα παραγγελνουν ολα απο το σκρουτζ μιας και εχουν δει τις ποιοτητες και εχουν εξυπηρετηθει απο τους κακομοιρηδες τους βασταζους....

Μονο απο το ποσες φορες εχω παει να παρω μετρα απο τοποθετηση μοκετων και μου εχουν ζητησει το σχεδιο και τα μετρα και μετα τα αγοραζουν απο αλλου.

Η την αλλη φορα που πηραμε 10 μοκετες απο μια αποθηκη για πλυσιμο και αφου τις αφησε ενα χρονο μεσα χωρις να τις παρει ,την πηραμε τηλεφωνο και μας απανταει

"κρατηστε τις μοκετες εγω να αδειασω την αποθηκη ηθελα".

Η το αλλο που πηγα για μετρα για μια μοκετα και με βαλανε να τους πουλησω σε αγγελια την παλια τους μοκετα επειδη εγω ειμαι εμπορος και ξερω....

Η το αλλο που πλημμυρισε ενα παταρι και με φωναξανε να τα κατεβασω απο το παταρι ,να παρω το ενα για πλυσιμο και τα αλλα 6 (που ειχαν γινει 100 κιλα το καθενα ) να τα πεταξω στον καδο και απο τις σκαλες οχι απο το ασανσερ γιατι θα γεμιζε νερα...

Αστα τα θυμαμαι και βγαζω σπυρια....

Ρε παιδια αναπολοντας αυτο το τοπικ αμα καποιος το κανει σαν σκετσακια θα βγαλει λεφτα απο τις διαφημησεις στο youtube...

Επεξ/σία από Paris777
  • Like 1
  • Sad 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κακός αφήνεται τους πελάτες να σας αλλάζουν τα φώτα. Με ευγένεια θα πρέπει να βάλετε κάποιους κανόνες:  όχι φωτογραφίες μέσα στο κατάστημα, προκαταβολή πριν το σχέδιο και τα μέτρα κτλ.

Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 1:28 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Επρεπε να κρατήσεις 8€.

9 θα κρατούσα για χαβαλέ να έβλεπα την φάτσα της και μετά θα τις έδινα πίσω το 1€.

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ μια φορά δούλευα σε αρχαιολογικό μουσείο και είχε γενική είσοδο 2 ευρώ. Μια φορά είχε έρθει μία από την Ισπανία και μας έδωσε 100ευρω και έβγαλε 1 εισιτήριο. Αναγκαστήκαμε να της δώσουμε 98 ευρώ ρέστα, μας άδειασε σχεδόν όλο το ταμείο από ψιλά. Επιπλέον οι Έλληνες είναι μακράν οι ποιο τσιφούτηδες, κοιτούσαν πως να γλυτώσουν 2 ευρώ και να μπουν τσάμπα με την πρόφαση "Έλληνας είμαι, γιατί να πληρώσω για να δω τα δικά μας τα αρχαία;", λες και τα αρχαία συντηρούνται από μόνα τους. Ενώ μια φορά είχε έρθει ένα γκρουπ με φοιτητές από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ενώ δικαιούνταν δωρεάν εισιτήριο επέμεναν να πληρώσουν.

Εγώ πάλι πέτυχα Γαλλίδα τουρίστρια στην Ολυμπία η οποία επέμενε ότι ήταν φοιτήτρια και ζήταγε να μπεί με το μειωμένο εισιτήριο.
Ο ταμίας της ζήτησε την φοιτητική της ταυτότητα την οποία δεν είχε μαζί της και ουσιαστικά δεν είχε κανένα χαρτί που να πιστοποιεί ότι ήταν όντως φοιτήτρια.
Στην επιμονή του ταμία να πληρώσει το κανονικό εισιτήριο αυτή απλά ξέσπασε σε βρισιές (στα γαλλικά), κτύπαγε τον γκισέ και ούρλιαζε για κάνα 15λεπτο.

Τελικά γύρισε και έφυγε φωνάζωντας κάτι, όχι καλό, για τους Έλληνες.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 4/5/2019 στις 6:49 ΜΜ, guardianx71 είπε

Γιαγιά: Καλά δεν έχετε βάνες ?!? Τέλος πάντως δώσε τάπερ

Δεν μπορώ, κλαίω με λυγμούς κλαψ λύγμ 🤣 😭

Δημοσ.

Παιδιά καλές και αστείες οι ιστορίες σας με πελάτες αλλά μην ξεχνάμε πως τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μεγάλη ασυδοσία στις μικρές επιχειρήσεις που καρπωνόνουσαν διαρκώς το ΦΠΑ είτε αυτό ήταν 18% είτε 24% και το βάζανε οι μαγαζάτορες στην τσέπη. Άρα μια ζωή ήταν σημαντικά κερδισμένοι εις βάρος των πελατών και της κοινωνίας γενικότερα μιας και η φοροδοτικη συνεισφορά τους ήταν πολύ μικρή. Όποιος έχει μαγαζί καταλαβαίνει αν ένα παζάρι που θα του κάνει ένας στους 10 πελάτες τον βάζει μέσα. Και εντάξει στα προϊόντα τεχνολογία τα περιθώρια κέρδους είναι συγκεκριμένα αλλά σε άλλα προϊόντα πραγματικά γίνεται πάρτι υπερκοστολόγισης...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 9:23 ΜΜ, ktf είπε

Το θέμα είναι ότι είχε ήδη κόψει την απόδειξη στα 7 ευρώ (checkmate).

Εγω πρωτα παιρνω τα λεφτα και μετα κοβω αποδειξη.

Τελος παντων,και μενα μου ερχονται για τις τιμες η στην Αθηνα εχουν καλυτερες εκπτωσεις.

Τους βριζεις ή οχι μετα τους Κεφαλλονιτες;

Αφου ξερετε οτι ειστε νησι,λογικο να δωσετε κατι παραπανω απο τους στεριανους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...