rafa1919 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ δεν άντεχα να περιμένω, με το ζόρι... έχω και ορθοπεδικά θέματα, αλλά δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να τσακώνομαι. Ο συγκεκριμένος ήταν σχεδόν ίδιας ηλικίας με εμάς, θα μπορούσε να ψάξει οτι θέλει στο διαδίκτυο πριν αγοράσει το προϊόν και οτι δεν βρήκε μετά να ρωτήσει τον υπάλληλο, να πεις οτι θα ήταν κανένας 60αρης να πεις οκ. Μούρη ήθελε να πουλήσει ότι αυτός είναι ο μάγκας αγοραστής ο έξυπνος που δεν πιάνεται ποτέ κότσος κλπ. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Εσύ καλά έκανες και δεν έδωσες σημασία, αλλά μόνο και μόνο η ταλαιπωρία που τράβηξες ήταν άσ'τα να πάνε... 2
overpower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2019 στις 2:42 ΜΜ, Paris777 είπε Έρχεται μόλις τώρα παπάς και μου λέει, θέλω αυτά τα λουλουδάκια για τον επιτάφιο. Του λέω μια χαρά είναι 12 ευρώ και μου λέει το επικό... Κόψε μου μια απόδειξη 300-400 ευρώ όσο πιο πολύ μπορείς, είναι για την εκκλησία μας... (δεν είναι Παππάς της εκκλησίας μας γιατί τους ξέρω τους πιο πολλούς σαν πελάτες) Του λέω ότι δεν γίνεται και στραβομουτσουνιασε και έφυγε, του λέω καλό Πάσχα,καλή Ανάσταση και ούτε καν γύρισε να μου πει ευχαριστώ. Έπρεπε να του πεις, με 400 ευρώ απόδειξη τελική τιμή 112 + 50 (μπόνους για εσένα). Το ότι μερικοί θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν σκέφτονται ότι υπάρχει και ένα ΦΠΑ στην μέση, με ξεπερνάει. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από overpower
talibanakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, divo είπε Αλλα που να ξερεται εσεις αυτα τα κολπα; Αυτα ειναι για τους παλιους... Παιζει να τον ειχα ξυλοφορτωσει μεσα στη ντουλαπα και να τον κλειδωνα και μεσα. Καλο ειναι παιδια να γραφετε και τι επαγγελεσθε οταν ξεκινατε μια ιστορια.. 2
rafa1919 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, divo είπε κατι φρεσκο.. Απόκρυψη περιεχομένων ειμαι με εναν ντοπιο τεχνικο της εταιρειας μαζι και πηγαίνουμε στον πελατη. εργασια συνδεση τηλεφωνου απο μεταφορα. Το κτηριο ηταν του ιδιου . Η εργασια σε καποιο χωριο στη Πελοπόννησο. -α ηρθατε πανω στην ωρα εχω και τον ηλεκτρολογο εδω που θα βαλει και το τηλεφωνο. Του εχω ζητησει να εχω και πριζες δικτύου σε ολο το σπιτι - καλημερα. εχετε φτιαξει καποιο κουτακι που θα μπουν τα καλωδια; -Δεν ξερω παιδια ειναι ο ηλεκτρολογος μεσα ρωτηστε τον. τα κτίρια μεσοτοιχία. ειναι πριν το βάψιμο.. βρίσκουμε τον ηλεκτρολογο μεσα σε μια ντουλαπα μπλεγμενος με utp...😁 αρχιζει τα γελια ο τεχνικος μου. - καλημερα μαστορα ειμαστε απο την ΧΧΧΧ τη χωνευτή που την εχεις βαλει; - κατσε γιατι εστειλα το μικρο και τα εφτιαξε.... θα τη βρουμε παντως. ψαχνουμε 3 ατομα γυρω γυρω, αφαντη η χωνευτη. Θα πηγε για τσιπουρα φανταστικα. 😁παιρνει το βοηθό τηλεφωνο. - ελα ρει που ειναι η χωνευτη; Απευθύνεται σε μας και τοτε καταλαβαινω οτι δεν ηξερε τι ψαχναμε 3 ατομα... Για ποια χωνευτή λετε; - Μαστορα μου η αναμονη του σπιτιου για να συνδεσουμε το τηλεφωνο. Εκει που βγαινουν τα καλωδια εξω απο το σπιτι. -ΑΑα πες το ετσι... Ελα ρει τα καλωδια που παν εξω θενε. ειχες παρει τετοια; Α δεν ειχες παρει. Παιδια δεν εχει βαλτε δικα σας. αρχιζω και τα παιρνω. - Μαστορα για να συνεννοηθούμε. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΔΩΣΕΙς ΚΑΛΩΔΙΑ Πες μας μονο που βγαινουν τα καλωδια που εβαλες για το τηλεφωνο, εξω απο το σπιτι. - Δεν εχουμε βγαλει καλωδια εξω. εμενα μου ζητησε να του φτιαξω τα καλωδια μεσα στο σπιτι για να βαλει τηλεφωνο. - και πως θα συνδεθει μαστορα μου το τηλεφωνο; Το σπιτι ειναι καινουργιο, τωρα χτίστηκε. - Εσεις θα το συνδεσετε μου ειπε. - χωρις καλωδιο που να βγαινει εξω πως θα το συνδεσουμε; Εχει μεινει και με κοιταει με απορεια και ξαφνικα φευγει.γυρναω στο παλικαρι που εχω μαζι καιτον ρωταω γιατι γελαγε μολις τον ειδε. Η απαντηση - Αυτος ειναι γνωστο στο χωριο οτι ειναι μεχρι να αλλαξει πριζα, και αυτο παλι παιζετε μπορει να βαλει τη γειωση στον ουδετερο... Αφου τελειώνουμε τα μεταξύ μας μια και δεν ερχεται ο μαστορας παμε εμεις σε αυτον. εχει ξαναγυρισει .....στη ντουλαπα του... - Μαστορα τι κανουμε; το βαζουμε ή φευγουμε; - Παμε να δουμε τι θα μας πει ο ιδιοκτητης. οντως παμε στον ιδιοκτητη του εξηγούμε του ανθρωπου τι συμβαινει, τι πρεπει να γινει και τι μπορει να γινει για να μην ξαναπεριμενει ραντεβου. Ο άνθρωπος συμφωνει με την προταση μας και μας παρακαλει να δείξουμε στον ηλεκτρολογο τι πρεπει να κάνει. Παμε ξανα λοιπον στο σπιτι και αρχιζει ο γολγοθας παλι. ετοιμαζουμε το ρουτερ για να μη χρειαστει τιποτα να συνδεσει σε αυτο και τα κανει ολα λαθος - μαστορα μου παραλληλες τις εχεις να μπουν ή τραβας ξεχωριστο καλωδιο στη καθε μια πριζα; - ε; ααα οχι ξεχωριστο καλωδιο μου ειπε να βαλω παντου. ( το ε; μαλλον ηταν για το 'παραλληλες', αγνωστη λεξη). του ειχε φερει ο ανθρωπος μια κουλουρα cat6. - ωραια! Του βαζουμε χαρτοταινιες και του γραφουμε πανω τι καλωδιο ειναι το καθενα sto router (τηλεφωνο , ιντερνετ) του δειχνουμε και απο που να περασει και που να συνδεσει την αναμονη που εχουμε αφησει (την εχουμε δοκιμασει, μετρησει και δουλευει κανονικα) Πανω που ετοιμαζομαστε να φυγουμε.. - Ρει παιδια να σας δειξω κατι να μου πειτε τι ειναι; Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραμα. μας παει στη ντουλαπα του μας δειχνει τις απολήξεις στα καλωδια τηλεφωνου, που εχει περασει και ενα switch 10ari tplink. του εξηγουμεοτι αυτο εινι για το ινερνετ κλπ.... φτανουμε στα τηλεφωνα. Εχει 5 τηλεφωνα μεσα στο σπιτι αρα 5 utp περασμενα. εχει ανοιξει ολα τα ζευγαρια, εχει βαλει ολα τα ασπρα και τα εχει στριψει και εχει ολα τα υπολοιπα χρωματα παλι στριμενα μεταξυ τους. - μαστορα μου βλεπω εκανες καλη δουλεια, εβαλες ολα τα ασπρα μαζι και ολα τα χρωματιστα μαζι... - εε τα ξερω εγω αυτα ... - αλήθεια γιατι τα εβαλες ολα αυτα μαζι; ενα ζευγαρι στο καθενα ηθελες. - τσ και πως θα περναει το σημα απο τοσο μικρα καλωδιακια θα μπουκωνει. Αλλα που να ξερεται εσεις αυτα τα κολπα; Αυτα ειναι για τους παλιους... - Ελα βρε μαστορα μου δε μας το ελεγες πιο νωρις. Γυρνάω στο τεχνικο. Ειδες ρε συ που ξερει ο ανθρωπος, οχι σαν κι εσενα που καθεσε και φυσάς το ακουστικο να ξεμπουκωσει το καλωδιακι.................... Οταν ξαναπαω προς τα εκει θα περασω να δω αν εχει καταφερει να το καψει το σπιτι............. Αααχχχ Ελλαδάρα μου... 1,5 χρόνο τεχνικός πεδίου τέτοιο σούργελο "ηλεκτρολόγο" δε συνάντησα... Ευτυχώς για εκείνον δηλαδή γιατί θα έτρωγε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη με τη μαλάκυνση και την ασχετοσύνη που τον έδερνε... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, talibanakos είπε Παιζει να τον ειχα ξυλοφορτωσει μεσα στη ντουλαπα και να τον κλειδωνα και μεσα. Καλο ειναι παιδια να γραφετε και τι επαγγελεσθε οταν ξεκινατε μια ιστορια.. Σεβασμός στον παληό, ο παληός είναι αλλιώς 😁
costis ni Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 1:43 ΜΜ, divo είπε - Μη σε νοιαζει κατι θα βρουμε. βγαζω απο την εργαλειοθηκη του αυτοκινητο σταυροκατσαβιδο και αρχιζω το ξεβιδωμα. Στη μια βιδα ειχε παξιμαδι απο μεσα και γυρναγε τρελα. Πως καταφερε να βαλει παξιμαδι μεσα.....δεν μπορω να φανταστω. Τελικα το ανοιγω και τον βλεπω να αρχιζει να ανησυχει. κόλλησε το παξιμάδι από μέσα με λογκο. Το ζόρισες λίγο να το ανοίξεις, έσπασε η λογκο,.
tzelen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 10:09 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Σεβασμός στον παληό, ο παληός είναι αλλιώς 😁 Spoiler Κώστας Παληός, ηθοποιός 😛😛😛
Paris777 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Καλημερα σας εχω προβλημα με μυρμηγκια στο σπιτι,τι να κανω? Θα ριξετε φαρμακο. Δεν θα τα παμε καλα... Τι εννοειτε κυρια μου? Δεν θατα παμε καλα,μια φιλη μου μου ειπε να ριξω πιπερι. Δεν θα κανει τιποτα το πιπερι,αν θελετε να τα καταπολεμησετε πρεπει να ριξετε φαρμακο. Και ποσο κανει το φαρμακο? 4,5 ευρω. Δεν θα τα παμε καλα,και την προηγουμενη φορα αυτο μου ειχατε δωσει και δεν εκανε δουλεια. Το χρησιμοποιησατε σωστα? Ναι ψεκασα ολη την κουζινα. Και δεν πεθαναν? Πεθαναν στην κουζινα αλλα στην αποθηκη εχω πολλα. Ψεκαστε και στην αποθηκη. Αμα ειναι να δινω καθε φορα 4 ευρω θα μου πανε χρυσα τα μυρμηγκια.Δεν υπαρχει κατι πιο φτηνο? Οχι δυστυχως. Καλα θα βαλω πιπερι. 3
Paris777 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ......την προηγουμενη κυριακη..... Καλησπερα ποσο κανει αυτο το φυτο? 2,5 ευρω κυριε . (με κοιταει με απορια)Καλα μεταξυ μας τωρα,εισαι λιγο ακριβος. Ποσο θα θελατε να κανει?1 ευρω?μισο? Κοιτα να δεις εγω εχω ξενοδοχειο στην σαντορινη και ξερω απο αυτα.Εσεις τα παιρνετε 10 λεπτα και τα πουλατε 2.5 ευρω. Δεν ισχυει αυτο κυριε μου ,σε αυτα τα λουλουδια δεν βγαζω ουτε 30 λεπτα το φυτο και πρεπει να το ποτιζω συνεχεια και να το συντηρω μεχρι να πουληθει και χωρια αμα μου χαλασει ενα αλλα δεν πειραζει πειτε μου τι αλλο θελετε,εγω συφωνα με αυτα που ξερω για να βγαινει το μαγαζι πρεπει να το εχω 2,5 ευρω. Ναι αγορι μου εγω ξερω απο αυτα και εισαι ακριβος αλλα δεν πειραζει γιατι εισαι ευγενικο παιδι. Ε ,οτι μπορουμε κανουμε ,τοσες ωρες μες το καλοκαιρι και κυριακατικα. Στο λεω αυτο αγορι μου γιατι πηγα και στο ανθοπωλειο πιο κατω και με εβρισαν.Να σαι καλα.καλημερα. (Ε αμα τους ελεγες τα ιδια....) ------------------------------------------------------- Καλημερα θελω να κανω δυο αλοες δωρο στις φιλες μου που πανε για καφε. Μια χαρα κυρια μου εχω 2 πολυ ωραιες αλοες εδω.Εχουν πεταξει και μικρα φυντανακια δεξια και αριστερα και πολλαπλασιαζονται κιολας. Ποσο τις εχετε? 4 ευρω Εισαι ακριβος τωρα στο λιντλ εχει προσφορα 3 ευρω την μια. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Εγω ηρθα σε σενα γιατι θελω να στηριξω την γειτονια μου,3 θα μου τις αφησεις. Δεν γινεται κυρια μου δυστυχως. Καλα κανε μου τις δωρο να τις παω στις φιλες μου (τις κανω δωρο με αμπαλλαζ κορδελες και τουλι) Ποσο ειπαμε Οτι κανουν? 8 ευρω Εχω 7. (δεν πειραζει λεω απο μεσα μου αστην να φυγει περιμενουν και αλλοι 2 πελατες) Δεν πειραζει 7 μια χαρα οριστε και η αποδειξη (βγαζει 20αρικο) Οριστε και τα ρεστα σας...(αμπαλαζ ομως δεν κανουν στο λιντλ...πονηρη η βλαχα) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Paris777 1 1 7
theoritikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Paris777 είπε Καλημερα σας εχω προβλημα με μυρμηγκια στο σπιτι,τι να κανω? Θα ριξετε φαρμακο. Δεν θα τα παμε καλα... Τι εννοειτε κυρια μου? Δεν θατα παμε καλα,μια φιλη μου μου ειπε να ριξω πιπερι. Δεν θα κανει τιποτα το πιπερι,αν θελετε να τα καταπολεμησετε πρεπει να ριξετε φαρμακο. Και ποσο κανει το φαρμακο? Έπρεπε να της πεις, να ψεκάσει με 'ζαχαρη'. Πιο φθηνή θα της βγει ..
amakrido Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκου ρε μλκ είπε ότι έχει 7€ και έβγαλε 20€ να πληρώσει... Αυτό το "είσαι ακριβός" πως μπορούν και το ξεστομίζουν; Δεν γουστάρεις-φύγε. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από amakrido 2 2
Arkin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Paris777 είπε ......την προηγουμενη κυριακη..... Καλησπερα ποσο κανει αυτο το φυτο? 2,5 ευρω κυριε . (με κοιταει με απορια)Καλα μεταξυ μας τωρα,εισαι λιγο ακριβος. Ποσο θα θελατε να κανει?1 ευρω?μισο? Κοιτα να δεις εγω εχω ξενοδοχειο στην σαντορινη και ξερω απο αυτα.Εσεις τα παιρνετε 10 λεπτα και τα πουλατε 2.5 ευρω. Δεν ισχυει αυτο κυριε μου ,σε αυτα τα λουλουδια δεν βγαζω ουτε 30 λεπτα το φυτο και πρεπει να το ποτιζω συνεχεια και να το συντηρω μεχρι να πουληθει και χωρια αμα μου χαλασει ενα αλλα δεν πειραζει πειτε μου τι αλλο θελετε,εγω συφωνα με αυτα που ξερω για να βγαινει το μαγαζι πρεπει να το εχω 2,5 ευρω. Ναι αγορι μου εγω ξερω απο αυτα και εισαι ακριβος αλλα δεν πειραζει γιατι εισαι ευγενικο παιδι. Ε ,οτι μπορουμε κανουμε ,τοσες ωρες μες το καλοκαιρι και κυριακατικα. Στο λεω αυτο αγορι μου γιατι πηγα και στο ανθοπωλειο πιο κατω και με εβρισαν.Να σαι καλα.καλημερα. (Ε αμα τους ελεγες τα ιδια....) ------------------------------------------------------- Καλημερα θελω να κανω δυο αλοες δωρο στις φιλες μου που πανε για καφε. Μια χαρα κυρια μου εχω 2 πολυ ωραιες αλοες εδω.Εχουν πεταξει και μικρα φυντανακια δεξια και αριστερα και πολλαπλασιαζονται κιολας. Ποσο τις εχετε? 4 ευρω Εισαι ακριβος τωρα στο λιντλ εχει προσφορα 3 ευρω την μια. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Εγω ηρθα σε σενα γιατι θελω να στηριξω την γειτονια μου,3 θα μου τις αφησεις. Δεν γινεται κυρια μου δυστυχως. Καλα κανε μου τις δωρο να τις παω στις φιλες μου (τις κανω δωρο με αμπαλλαζ κορδελες και τουλι) Ποσο ειπαμε Οτι κανουν? 8 ευρω Εχω 7. (δεν πειραζει λεω απο μεσα μου αστην να φυγει περιμενουν και αλλοι 2 πελατες) Δεν πειραζει 7 μια χαρα οριστε και η αποδειξη (βγαζει 20αρικο) Οριστε και τα ρεστα σας...(αμπαλαζ ομως δεν κανουν στο λιντλ...πονηρη η βλαχα) Νομιζω κατι τετοια ατομα θελουν αμεσο ευνουχισμο. Μπας και αλλαξει ποτε αυτη η χωρα.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, amakrido είπε Άκου ρε μλκ είπε ότι έχει 7€ και έβγαλε 20€ να πληρώσει... Αυτό το "είσαι ακριβώς" πως μπορούν και το ξεστομίζουν; Δεν γουστάρεις-φύγε. Μπορεί να είχε 20 ευρώ αλλά τα 13 μπορεί να είχε αποφασίσει από πριν να τα χαλάσει κάπου αλλού κάποια στιγμή αργότερα. Εγώ μια φορά δούλευα σε αρχαιολογικό μουσείο και είχε γενική είσοδο 2 ευρώ. Μια φορά είχε έρθει μία από την Ισπανία και μας έδωσε 100ευρω και έβγαλε 1 εισιτήριο. Αναγκαστήκαμε να της δώσουμε 98 ευρώ ρέστα, μας άδειασε σχεδόν όλο το ταμείο από ψιλά. Επιπλέον οι Έλληνες είναι μακράν οι ποιο τσιφούτηδες, κοιτούσαν πως να γλυτώσουν 2 ευρώ και να μπουν τσάμπα με την πρόφαση "Έλληνας είμαι, γιατί να πληρώσω για να δω τα δικά μας τα αρχαία;", λες και τα αρχαία συντηρούνται από μόνα τους. Ενώ μια φορά είχε έρθει ένα γκρουπ με φοιτητές από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ενώ δικαιούνταν δωρεάν εισιτήριο επέμεναν να πληρώσουν. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από gokuthelegend 8
primeragt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μπορεί να είχε 20 ευρώ αλλά τα 13 μπορεί να είχε αποφασίσει από πριν να τα χαλάσει κάπου αλλού κάποια στιγμή αργότερα. Εγώ μια φορά δούλευα σε αρχαιολογικό μουσείο και είχε γενική είσοδο 2 ευρώ. Μια φορά είχε έρθει μία από την Ισπανία και μας έδωσε 100ευρω και έβγαλε 1 εισιτήριο. Αναγκαστήκαμε να της δώσουμε 98 ευρώ ρέστα, μας άδειασε σχεδόν όλο το ταμείο από ψιλά. Επιπλέον οι Έλληνες είναι μακράν οι ποιο τσιφούτηδες, κοιτούσαν πως να γλυτώσουν 2 ευρώ και να μπουν τσάμπα με την πρόφαση "Έλληνας είμαι, γιατί να πληρώσω για να δω τα δικά μας τα αρχαία;", λες και τα αρχαία συντηρούνται από μόνα τους. Ενώ μια φορά είχε έρθει ένα γκρουπ με φοιτητές από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ενώ δικαιούνταν δωρεάν εισιτήριο επέμεναν να πληρώσουν. Μαζι σου για τα παραδειγματα. Αλλα για την κιουρια δεν συμφωνω. Αλλο να μην συμφωνεις με την τιμη του καταστηματος και αλλο να λες δεν εχω τοσα (8Ε) αλλα τοσα (7Ε) και ο αλλος να λεει "αντε καλα, παρτο" και να βγαζεις παραπανω. Σορρυ αλλα εγω θα της εδινα τα πραγματικα ρεστα της 12Ε και αν δεν ηθελε να παει στο καλο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις