pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Και μια λίγο διαφορετική ιστορία πελατειακής σχέσης. Ενοικιαστής - Ιδιοκτήτρια σπιτιού -Pontez αφού φεύγεις από το σπίτι πρέπει να μου δώσεις 2 επιπλέον ενοίκια για το βάψιμο. -Κυρία Κατίνα μου, το σπίτι εγώ το έβαψα με δικά μου έξοδα και το χρώμα είναι λευκό. Ίσα ίσα που μου χρωστάτε την εγγύηση διότι σας δίνω το σπίτι καλύτερο απ ότι το βρήκα. -Όχι, το σπίτι ήταν καφέ και πρέπει να το γυρίσεις στο χρώμα που ήταν. -Κυρία Κατίνα, το σπίτι ήταν καφέ διότι είχατε να το βάψετε 20 χρόνια. Έχω όλες τις φωτογραφίες και αν το συνεχίσετε θα τις στείλω στον δικηγόρο μου. Αλλαγή συζήτησης στα ξαφνικά. -Ναι αλλά όμως εμένα με κορόιδεψε ο διαχειριστής πριν 5 χρόνια και μου φαγε 2 κοινόχρηστα. Και σου είπα να μου τα δώσεις εσύ και να μη τα δώσεις σε αυτόν για να πατσίσουμε -……………. (για την ιστορία, της κράτησα το τελευταίο ενοίκιο για την εγγύηση και της ειπα αν θέλει να με πάει δικαστικώς. Βρήκε με συνοπτικές διαδικασίες άλλον και δεν ξαναείπε τίποτε. Τώρα του ζητάει αυτού, τα κοινόχρηστα που υποτίθεται της χρωστάει ο διαχειριστής :P :P ) 5
talibanakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 20/5/2019 στις 1:16 ΜΜ, pontez2 είπε Και μια λίγο διαφορετική ιστορία πελατειακής σχέσης. Ενοικιαστής - Ιδιοκτήτρια σπιτιού Δυσκολο να βρεις πραγματικα σωστο "νοικοκυρη". Σε αυτο που ειμαι τωρα,μπηκα χωρις να εχει βαψιματα/σερβις σε κλιματιστικα,με την υποσχεση να φτιαξουμε τα κλιματιστικα. Πλεον οταν της αναφερω οτι κατι χαλασε απλα αδιαφορει. -Σκιστηκε ενα σημειο απο την τεντα ,*****! -Σκιστο ολο και πεταξε το,δε με ενδιαφερει να το φτιαξω. -Χαλασαν τα κλιματιστικα, *******! -Ειπαμε δεν τα φτιαχνω,σου εχω κοψει απο την αρχικη τιμη. Δε μου καλυπτει ουτε εγκατασταση ενος δικου μου κλιματιστικου,γιατι δεν την ενδιαφερει να εχει κλιματιστικο το σπιτι. Το πλανο της ειναι να το πουλησει μολις ξενοικιασω,οπως μου εχει πει. 2 βρυσες μου εφερε ολες κ ολες ( και αυτες κινεζικες ),και αυτες τις αλλαξα εγω γιατι της ζητουσα να φερει υδραυλικο και με εγραφε. Πλεον οτι χαλαει το αφηνω ετσι,αν ειναι κατι πιο βασικο ( και φθηνο ) το φτιαχνω μονος και δε σπαω τα νευρα μου . Ειναι που ειναι μπουρδελο το σπιτι,ειναι μπουρδελο και η γειτονια,θα φαει το μπιστολι της σε 2 ενοικια οταν θα ειναι να φυγω,οποτε θα πατσισουμε εκει. 8
andrapos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, talibanakos είπε Δυσκολο να βρεις πραγματικα σωστο "νοικοκυρη". Το ίδιο λένε και οι σωστοί ιδιοκτήτες για τους ενοικιαστές.Το 2012 πήγα Κρήτη 8 μήνες(για δουλειά)και έψαχνα να ενοικιάσω σπίτι.Βρηκα ένα σπιτάκι που ο ιδιοκτήτης με έβλεπε σαν οικογένεια του.Αναβα καλοριφέρ και δεν έπαιρνε χρήματα για πετρέλαιο,κάθε πρωί έξω από την πόρτα μου άφηνε φρούτα και λαχανικά και αν χρειαζομουν ταξί με πήγαινε δωρεάν(ήταν ταξιτζής).Και όμως σε τέτοιο άνθρωπο ο πρωηγουμενος άφησε το σπίτι σε άθλια κατάσταση και χρωστούσε και αρκετά ενοίκια. 14
Klausx Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, andrapos είπε Το ίδιο λένε και οι σωστοί ιδιοκτήτες για τους ενοικιαστές.Το 2012 πήγα Κρήτη 8 μήνες(για δουλειά)και έψαχνα να ενοικιάσω σπίτι.Βρηκα ένα σπιτάκι που ο ιδιοκτήτης με έβλεπε σαν οικογένεια του.Αναβα καλοριφέρ και δεν έπαιρνε χρήματα για πετρέλαιο,κάθε πρωί έξω από την πόρτα μου άφηνε φρούτα και λαχανικά και αν χρειαζομουν ταξί με πήγαινε δωρεάν(ήταν ταξιτζής).Και όμως σε τέτοιο άνθρωπο ο πρωηγουμενος άφησε το σπίτι σε άθλια κατάσταση και χρωστούσε και αρκετά ενοίκια. Μπας και σε ήθελε για γαμπρό; 🤣
andrapos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Klausx είπε Μπας και σε ήθελε για γαμπρό; 🤣 Αλήθεια θα το πίστευα και εγώ αλλά είχα πάει με τη γυναίκα μου(τότε κοπέλα μου)και δεν είχε και κόρη σε ηλικία γάμου..Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σ αυτό τον κόσμο.. 11 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, andrapos είπε Αλήθεια θα το πίστευα και εγώ αλλά είχα πάει με τη γυναίκα μου(τότε κοπέλα μου)και δεν είχε και κόρη σε ηλικία γάμου..Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σ αυτό τον κόσμο.. Και πολλοί φούστηδες (πλάκα κάνω, προφανώς)
12180 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και πολλοί φούστηδες (πλάκα κάνω, προφανώς) Μάρκο, εσύ; 1
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 12:50 ΠΜ, DOR1K1N είπε Το μόνο που έχω να γράψω επειδή δούλευα σε Παραγωγή εργοστασίου, είναι μια πλάκα μεταξύ συναδέλφων. Τα Χριστούγεννα που πέρασαν,λέγαμε στον τάδε συνάδελφο: Το αφεντικό έχει παραγγείλει γαλοπούλα για κάθε έναν από εμάς και 175 ευρώ επιταγή σούπερ μαρκετ στο τάδε.. Και όμως πήγαν όλοι τους(περίπου 10-15 άτομα) και κανείς δεν είπε κουβέντα ότι ήταν πλάκα μεταξύ μας για την καζουρα 😋 Υγ. Το αφεντικο ακόμα μας χρωστάει 4 μήνες 12ωρα μαύρα Παρόμοια πλάκα είχα κάνει και στο γραφείο μου, επειδή ζήλευα τις άλλες εταιρείες που είχαν γραβάτες με το λογότυπο της εταιρείας είχα φτιάξει μία με το λογότυπο και τα χρώματα της εταιρείας από μια ιστοσελίδα. Όταν έφτασε με το καλό και την φόρεσα για πρώτη φορά, με ρωτούσαν όλοι που την βρήκα, οπότε τους έλεγα πως η Διεύθυνση έχει φέρει για όλους τους άνδρες 😅σε μερικούς μάλιστα έβαλα και "χέρι" επειδή έστειλε σχετικό email η Διεύθυνση πριν από μια βδομάδα για ενημέρωση. Αποτέλεσμα, όλοι μα όλοι οι άνδρες υπάλληλοι πήγαν στην ιδιαιτέρα του διευθυντή και ζητούσαν γραβάτα, ευτυχώς είχε αίσθηση του χιούμορ 😎
pontez2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Να σου ΄ρχεται ο ψυχολόγος της εταιρίας (αμερικανιές της δεκαετίας του 70 που οι Ευρωπαίοι της έχουν υιοθετήσει από το 2010 και μετά) και να σου δείχνει μια χαρτοπετσέτα και πως με αυτή μπορείς να κάνεις εμπορικό πλάνο. Και μετά σκέπτεσαι πως οι πωλητές βιβλίων και χαρτσοπετσετών έχουν γίνει βουλευτές και ευρωβουλευτές και λες… «ρε κοίτα που έχει δίκιο ο marketing psychologist»… 1
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Πολλά χρόνια πριν είχα κάνει επική γκάφα. Ψάχναμε το γραφείο του ΟΑΕΔ στην πόλη μας να ρωτήσει η αδερφή μου για ένα πιστοποιητικό που χρειάζονταν. Το γραφείο είχε μετακομίσει σε νέο χώρο που εμείς δεν γνωρίζαμε. Πάμε στο παλίο κτήριο. Απο μακριά η πινακίδα φαίνονταν μισή (ΟΑΕ), το υπόλοιπο το έκρυβε ο τοίχος από μια πολυκατοικία , αλλά δεν δώσαμε σημασία. Πάμε στον όροφο που δίνουν τις βεβαιώσεις και ζητάμε στην γραμματεία να μας πουν τι χαρτιά χρειάζονται για το πιστοποιητικό. Μας κοιτάνε περίεργα επειδή δεν τους είχαν ζητήσει ξανά κάτι ανάλογο. Επί 5 λεπτά να προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι αυτό. Κάποια στιγμή αναφέρω τη λέξη ανεργία. Ο γραμματέας μας λέει " α πρέπει να απευθυνθείτε στον ΟΑΕΔ για αυτό. Εμείς είμαστε ο ΟΑΕΕ " ... 1
1337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπέροχο τόπικ, ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο για να μοιραστούν τόσες ιστορίες. Αν κάποιοι που τις διαβάζουν απορούν αν είναι αληθινές, εγώ θεωρώ οτι το 99% είναι - όποιος έχει δουλέψει λιανική πώληση/εξυπηρέτηση πελατών στην ζωή του, πιστεύω με καταλαβαίνει. Η φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" είναι από τα μεγαλύτερα ψέμματα που έχουν ειπωθεί... Να μεταφέρω, και εγώ με την σειρά μου, ένα περιστατικό με πελάτη και υπόσχομαι να ποστάρω κι άλλα αν δουλέψει ποτέ το στραβοκέφαλό μου. Spoiler σε κτηνιατρικό φαρμακείο, σκάει πελάτης μουστακαλής και περπατημένος: Π: - Θέλω την τάδε αντιβίωση, των 750mg Me: - Κύριέ μου δεν βγαίνει στα 750mg η συγκεκριμένη αντιβίωση, υπάρχει μόνο στα 500mg Και 1000mg. Μήπως σας είπε ο γιατρός να δίνετε ενάμισι δισκίο ή κάτι τέτοιο? Π: - ΟΧΙ, θέλω αυτή την αντιβίωση, των 750mg, ΥΠΑΡΧΕΙ, την έχω ξαναπάρει. Me:- Κύριέ μου με συγχωρείτε αλλά σας ξαναλέω, δεν βγαίνει η συγκεκριμένη σε 750mg. Μήπως ήταν κάποια άλλη που ξαναπήρατε? Π:- ΣΟΥ ΛΕΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ 750! ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ! (ανέβηκε προφανώς ο τόνος της φωνής του και τον κοιτούσαν οι άλλοι πελάτες) Me:- Κύριε, αν θέλετε ακούστε με, δεν υπάρχει Π:-ΑΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΩ, ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? (ενώ περνάγανε 1.000.000 ειρωνικές ατάκες από το μυαλό μου σε στυλ "θα κάτσω να με μπιπ" έδειξα τον απαραίτητο επαγγελματισμό) Me:- Κύριε, σας το λέω για να μην ταλαιπωρηθείτε και την ψάχνετε αλλού χάνοντας τον χρόνο σας! Δεν βγαίνει σε 750mg, μόνο σε 500 και 1000 Γύρισε το κεφάλι του έφυγε βρίζοντας... 10 minutes later ξαναμπαίνει στο μαγαζί χαμογελαστός και ευδιάθετος! Π:- Αγόρι μου! (what the fuck?) Μπερδεύτηκα! Των 500mg ήθελα. Των 750mg είναι τα χάπια που παίρνω εγώ για την πίεση.... Me:- ... (και σε εκείνο το σημείο προφανώς πέρασαν πολλά από το μυαλό μου που ήθελα να ξεστομίσω) (long story short ο άνθρωπος συνέχισε να ψωνίζει για αρκετό καιρό, δυστυχώς δεν έβρισκε θεραπεία για το ζωάκι του και τα λέγαμε συχνά. Έτυχε εκείνη την μέρα να είναι έξτρα ξεροκέφαλος) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από 1337 15 2
cyberguy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 22 Χρονών κοπέλα απο πρακτική στο λογιστήριο, 2ή μέρα στην δουλειά με φωνάζει ότι έχει πρόβλημα με το φαξ. Πηγαίνω στο γραφείο και την βλέπω να ακολουθεί την περπατημένη και μόλις τελειώνει το σκαννάρισμα το φαξ "φτύνει" την σελίδα απο κάτω (παλιού τύπου φαξ συσκευή). Κάι ξεκινάει ο διάλογος. Εγώ: Τι πρόβλημα υπάρχει με το φαξ? Κοπέλα: Δεν βλέπεις ότι αντί να στείλει την σελίδα την πετάει απο κάτω? Εγώ: Πως δουλεύει το φαξ ξέρεις? Κοπέλα: Φυσικά, γίνεται τηλεμοιοτυπία και η σελίδα πηγαίνει στον παραλήπτη. Εγώ: (έχω διπλωθεί ήδη στα γέλια) Δεν έχει ανακαλυφτεί ακόμα η τηλεμεταφορά σε αυτό το σύμπαν. Έφυγε και με έκραζε επειδή γελούσα μαζί της..... 1
dimxyp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρη ως αστικός μύθος...δεν έχει σχέση με το μοτίβο των αναρτσεων Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από dimxyp
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, dimxyp είπε Ας παραθέσω και εγώ μια ιστοριούλα... Δεν έτυχε σε μένα αλλά στην αδελφή της κολητής μου όταν ήταν γιατρός στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου Μία μέρα μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι που βριζόταν άσχημα. Ο άντρας είχε κομμένο πέος και η γυναίκα είχε διάσειση.. Πως κατέληξαν εκεί... Σύμφωνα με την εξιστόρισή τους, έκαναν σεξ... Σε ένα διάλειμα πείνασαν και είπε το αγόρι να φτιάξει μία ομελέτα... Όλα οκ μέχρι εδώ... Το κορίτσι για να τον ευχαριστήσει, την ώρα που την έψηνε έσκυψε και... Ο θεούλης... πάνω στη τρέλα της στιγμής είπε να τη γυρίσει στον αέρα... Η ομελέτα κατέληξε στη πλάτη της κοπέλας η οποία έκλεισε με δύναμη το στόμα και το αγόρι από τον πόνο για να τον αφήσει τη χτύπησε στο κεφάλι με το τηγάνι.. Η κοπέλα επανήλθε... αλλά το αγόρι δεν κατάφερε να σώσει την πραμάτεια του δυστυχώς... Έχω γονατίσει από τα γέλια μην μπορώντας να εξηγήσω στους συνεργάτες μου δίπλα μου γιατί γελάω. Ηθικό δίδαγμα, μην διαβάζετε ινσομνια σε business dinners
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 @guido έχεις σκεφτεί να αρχίσεις να γράφεις εδώ τα δικά σου;; 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις