Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

Δούλευα σε μπουγατσοπωλείο 24ωρο πριν 4 χρόνια.

Πελάτης: Καλημέρααααα. Θέλω το κλασικό μπουγάτσα με κρέμα και τον καφέ μου παρακαλώ.

Εγώ: Καλημέρα καλώς τον!! Αμέσως!!

Πελάτης: Θα μου την κόψεις κιόλας κομματάκια?? 

Εγώ: Ναι φυσικά!!

Πελάτης: Είναι φρέσκια???

Εγώ: Ναι πριν λίγο την βγάλαμε απο τον φούρνο..

Πελάτης: Σίγουρα έτσι???? Δεν θα πάθω τίποτα?? 

Εγώ: Το πολύ πολύ να καείς...

Πελάτης: Θα μου την φυσήξεις???

Εγώ: Τελικά δεν μου είπες... την μπουγάτσα την θέλεις πακέτο, για εδώ η στο στόμα???😂😂😂

Άλλη περίπτωση.

Να γίνεται της πόρνης έξω απο βροχή... Είμασταν 2 άτομα διανομή, χτυπάει τηλ..

Υπεύθυνος:  *Τάδε κατάστημα παρακαλώ* ?

Πελάτισσα: Γεια σας θα ήθελα έναν γαλλικό γλυκό (δίνει τα στοιχεία της)

Υπεύθυνος: Λίγο υπομονή όμως λόγο ότι βρέχει πολύ έξω και έχετε παραγγείλει ζεστό καφέ κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Πελάτισσα: Αχ τι καλός που είστε ευχαριστώ πολύ.!!

Με τα πολλά πηγαίνει ο συνάδελφος.... Γυρίζει κάθεται και χτυπάει το τήλ..

Το σηκώνει πάλι ο υπεύθυνος για κακή της τύχη....

Υπεύθυνος:  *Τάδε κατάστημα παρακαλώ* ?

Πελάτισσα: Γεια σας λέγομαι τάδε μου φέρατε πριν λίγο τον καφέ μου...

Υπεύθυνος:  Α ναι πείτε μου, όλα εντάξει??

Πελάτισσα: Ναι φυσικά.!!! Το παιδί ευγενέστατο και γρήγορος με την βροχή αλλά έχω ένα πρόβλημα..

Υπεύθυνος:  Τι πρόβλημα?

Πελάτισσα:  Ε να... ζήτησα τον καφέ πάρα πολύ γλυκό και είναι γλυκός σκέτος....

Υπεύθυνος:  Σκαλώνει και μας κοιτάζει με μια φάτσα γεμάτη απορίες... δεν ήξερε αν ήθελε να γελάσει η να βρίσει...

Πελάτισσα: ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ???

Εμείς είμασταν ακριβώς δίπλα και ακούγαμε τις φωνές της Dolby Surround...

Υπεύθυνος:  Καταρχήν μην φωνάζεται.... Η παραγγελία σας ήταν ένας καφές Γαλλικός γλυκός...

Πελάτισσα: Όχι ήταν γαλλικός πάρα πολύ γλυκός και εσείς μου τον φέρατε γλυκό.

Υπεύθυνος:  Διαφωνώ διότι μαζί μου μιλήσατε και ξέρω πάρα πολύ καλά τι μου είπατε..

Πελάτισσα: ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ε? ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Μ'ΑΚΟΥΣΕΣ??

(Έχει αρχίσει και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι (δεν έκανε και μεγάλη διαδρομή λόγο του υψομετρικού😂)

Πελάτισσα: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ?

Υπεύθυνος:  Να σας κάνω μια ερώτηση?... Σπίτι δεν σας έφερε τον καφέ???

Πελάτισσα: ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

Υπεύθυνος:  Ζάχαρη έχετε?

Πελάτισσα: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ?

Υπεύθυνος:  Ωραία... Εφόσον είναι γαλλικός καφές μπορείτε να προσθέσετε εσείς ζάχαρη μιας και είναι ζεστός κιόλας..

Πελάτισσα: ΤΙ ΛΕΣ??? ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΠΑΙΤΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ... ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ..

Υπεύθυνος:  1η φορά παραγγείλατε, εκτός αυτού, είναι δύσκολο να προσθέσετε ζάχαρη???

Πελάτισσα: ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΞΟΔΑ? 

(Έχει αρχίσει να αλλάζει χρώματα ο τύπος...)

Υπεύθυνος:  Λυπάμαι δεν μπορώ να σας κάνω κάτι δεν θα στείλω διανομέα μεχρί εκεί να σας φέρει ζάχαρη.... αφού έχετε δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάμε...

Πελάτισσα: ΡΕ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Υπεύθυνος:  @#$@#$@# Μας τα'χεις κάνει τσουρέκια τόση ώρα.... έχω φάει 10' να συζητήσω  το αν θα βάλεις ζάχαρη στον καφέ σου και έχω χάσει τόσες γραμμές.. καλύτερα να χάσω μια πελάτισσα που είναι αγενής παρά 10 πελάτες που μιλάνε όμορφα και ξέρουν τι θέλουν..

Πελάτισσα: Εντάξει συγνώμη....  Η ζάχαρη θα έρθει τελικά???

Συμπεράσματα δικά σας...

Στην εταιρία Courier που είμουν:

Εγώ: Καλημέρα σας, Η κυρία τάδε?

Πελάτiσσα: Μάλιστα.. Έρχομαι..

Εγώ: Της δίνω το δέμα και της λέω..  Βάλτε μου μια υπογραφή εδώ: Της έδειξα που πρέπει επειδή συνήθως τα κάνουν μπουρδέλο και υπογράφουν όπου να ναι...

Πελάτiσσα: ωραία, πόσο κάνει?

Εγώ: 23,50€

Πελάτiσσα: Δεν έχω τόσα...

(Λόγο ότι βιαζόμουν και 1€ να μου έλεγε λιγότερο θα της το έδινα το δέμα.)

Εγώ: Πόσα έχετε??

Πελάτiσσα: Για να δω..... Τελικά δεν έχω τίποτα...

Εγώ: Μάλιστα... Θέλετε να περάσω λίγο αργότερα μήπως η να κανονίσουμε ραντεβού ?

Πελάτiσσα: Ε μα δεν γίνεται να μου το δώσεις και να στα χρωσταώ?

Εγώ: Δυστυχώς δεν γίνεται...

Πελάτισσα: Μα σε παρακαλώ πως θα πάω για μπάνιο???

Εγώ: Μα σας είπα δεν γίνεται....

Πελάτισσα: Θα στα δώσω τα χρήματα δεν θα τα χάσεις...

Εγώ: πότε θα τα έχετε?

Πελάτισσα: Τέλος καλοκαιριού...

Εγώ: Μα τι λέτε? Είναι Ιούνιος... πρέπει να πληρωθεί το δέμα για να το πάρετε..

Πελάτισσα: Τελικά είστε κομπλεξικοί εσείς οι courier... Μια χάρη σου ζήτησα και αμέσως δεν γίνεται και δεν γίνεται...

Το τελευταίο με το δέμα μου θυμίζει εύκολα εισαγωγή brazzers.

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακολουθει σεντονι, οσο πΧιο πολυ γνωριζετε απο Χεβυ μεταλ τοσο το καλυτερο.

Αντιστρεφω λιγο το κλιμα.

Στην τελευαταια επισκεψη μου στην Αθηνα εκανα παλι ενα απο τα αγαπημενα μου σπορ, τη μεταλοτσαρκα [παιρνεις σβαρνα ολα τα χεβυ μεταλ δισκοσινταδικα της αθηνας και ψωνιζεις οτι βασταει η τσεπη σου].

Φιλος μου στην Ελλαδα μου ειχε πει για ενα ολιγον τι παρακμιακο που ομως σου φερνει οτι θες [αν δεν το εχει- προφανως ψωνιζουν απο ebay-discogs etc, βαζουν ενα μικρο καπελο-δεκτο-και στο μεταπωλουν]. Ο φιλος μου λοιπον μου ειχε πει στειλε ενα μειλ στο παρακμιακο μαγαζι [απο εδω και περα «ΠΑΡΜΑΓ»] πριν ερθεις Ελλαδα να στα παραγγειουν οποτε απλα να παμε εκει να τα παρουμε. Ετσι και εγινε. Πολυ ευγενικο μειλ εστειλα, με το καθε αλμπουμ, επεξηγησεις, κτλ κτλ. ΚΑΜΙΑ απαντηση. Στα τετοια τους. Το λεω στο φιλο μου, μου λεει ελα ρε, παντα απαντανε, μαλακια θα παιχτηκε, ξαναστειλτο. Το ξαναστελνω. ΣΤΑ ξαναματαΤΕΤΟΙΑ τους. Οκ, λεω φιλε, νταξει, δεν θες να πουλησεις, σουτς μι φαιν. Το ξεχναω.

Παω Ελλαδα, βγαινουμε μεταλοτσαρκα με τον Θ. και μου κανει ρε συ παμε και στο ΠΑΡΜΑΓ, εχει πολυ πραμα. Ρε του λεω, αυτοι με εγραψαν, βρε νταξει, μπορει 1002, παμε και βλεπουμε, εχω και μια παραγγελια να παρω απο εκει, με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια. Οκ λεω Θ., κωλοπαιδι, με φερνεις προ τετελεσμενων γεγονοτων, αφου εχεις και παραγγελια, αντε παμε!

Φτανουμε ΠΑΡΜΑΓ, μπαινουμε μεσα , με πιανει αυτη η αισθηση της σαπιλας. Μια μηξη ιδρωτα, σκονης, σαπιλας-πολυκαιρισμου. Κλασσικα χαμηλωμενα φωτα, ουτε ενα παραθυρο, τα παντα απλωμενα παντου, καμια συνοχη, σιντι πανω σε σιντι, πανω σε σιντι! Λεμε καλημερα, ο τυπος με αμανικο [κλασικα] και μαλλι μεχρι τη μεση-οικονομια στο χαρτι και ετς. Ακολουθει ο διαλογος:

-Καλημερα

-Καλημερα παιδια, ολα εκει τα εχω, εχω και νεες κυκλοφοριες, οτι θελετε μου λετε.

Ψαχνουμε ψαχνουμε, απο τα 14 σιντι που ηθελα, βρισκω 2 και ενα ξεμπαρκο που δεν ηθελα αλλα ηταν τιμη χωμα οποτε λεω δε μαμιεται – για τη συλλογη. Βλεπει  ο Μεσιε πως κανουμε μπαζα και μου λεει:

-Φιλαρακι εχω και αλλα στην κουτα δεν τα εχω βγαλει

-Εχω λιστα μεγαλε, να σου πω μηπως και βρουμε τιποτα, γιατι δεν βγαζω ακρη

-[βαριεστημενα] Τι δε βγαζεις ακρη, οτι εχω εδω ειναι αμα δεν βρισκεις ελα την αλλη βδομαδα

-[εγω με το χαρτακι στο χερι, μπροστα του, στο μισο μετρο] Δηλαδη, εδω τα εχω στη λιστα, να μη στα πω?

-Νταξει φιλαρακι πες μου

-Σκαννερ [-ΟΧΙ], Μανιμαλ [-ΟΧΙ], Παρανταις τελευταιο το DIGI [-OXI], Ελληνες Γουορντραμ [-Οχι εξαντλημενο] μπλα μλπα μπλα [-ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ τι ειναι αυτα που ψαχνεις ρε φιλαρακι??]

-Αγορινα ακου, αυτα που ψαχνεις μονο απο εξωτερικο, επρεπε να μου εχεις στειλει ενα μειλ να στα βρω, ετσι κανει ο κοσμος.

-Μα σου εστειλα.

-Ποτε?

-Πριν απο ενα μηνα, 2 φορες.

-Αποκλειεται. Εγω τα βλεπω ολα. Αμα μπορω θα στα εβρισκα.

-Ε, τι αποκλειεται, αφου σου εστειλα. Τσεκαρε να δεις.

Το μαγαζι ειχε ενα παταρι, οποτε ο τυπος φωναζει ενα γυναικειο ονομα, ανταυτου ξεπροβαλλει ενα ΟΡΚ – ΟΥΡΟΥΚ ΧΑΙ ντυμενο ανρωπος.

-Λιεεεεγιεεε σάκουω.

-Ρε Β. Για δες εδω ιμειλ εχουμε απο τον παληκαρο. Πως ειναι το μειλ σου

-Χεξενλορντ@ ταδε

-Ναι, ΧΕΣΕΝΛΟΡΝΤ λεει, πως το γραφεις αυτο φιλαρακι, μα καλα, χεσεν εβγαλες το μειλ σου? Γιατυτο δεν ηρθε. Αφου μας εχεσες, που να ερθει. Για γραψτο εδω να. Ο φιλος μου ειχε ηδη λυγισει και εκλαιγε απο τα γελια.

-Παρε Β. Για δες μας εστειλε αυτος εδω λιστα.

Περνανε 5 λεπτα, κατεβαινει το Ορκ, λεει ναι βρηκα 2 μειλ. Γυρισει ο τυπας σαν τον Σαρουμαν, ετοιμος να της βγαλει τα ματια, να της πιει το αιμα.

-ΓΑΜΩ ΤΗΝ Π@Ν@@Α σου, ποσες φορες σου εχω πει, μα ειναι να χανουμε παραγγελιες??!!!! Ποτε τα εστειλε

-Ε δεν το ειδ..

-ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΑΜΩ

-Το Μαιο

-ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ Π@@@@@Α ΣΟΥ και τα παραγγειλαμε? Λεγε δε θυμαμαι?!

-Τι να παραγγειλουμε , αφου δεν τα ειδα τα μειλς.

Γυριζει σε μενα [σκαει μποχα μασχαλιλας]

-Φιλαρακι ατυχησες, η γυναικα μου δεν το εχει με την τεχνολογια [-Ε σιγα ρε Γ. δεν το χω, - ΣΚΑΣΕ!!!] και τα χασαμε τα μειλ.

-Νταξει δεν πειραζει, δεν χρειαζεται να γινει τετοιο θεμα.

-Κοιτα φιλαρακι εχω κατι νεες μπαντες αμα θες, πολυ καλο πραμα  εχω τους Wrathblade [ειναι ιν-χαουζ μπαντα, σχετικα καλοι].

-Το πρωτο μου αρεσε αλλο το δευτερο που το ακουσα λιγο δεν  μο..

-Δεν το ακουσες πολυ γιαυτο. Ειναι θεοι.

-Ειναι σιγουρα, τους εχω δει και λαιβ αλλ..

-Δεν εχει αλλα, αμα ειναι θεοι  και τους εχεις δει λαιβ και σου αρεσε το πρωτο, το παιρνεις οπως εισαι και φευγεις. 15 ευρω εχει. Για σενα 13.

-Ναι δε λεω αλλα, στο δευτερο ομως μου θυμιζουν πολυ ...βαραβτιλα, πολυ TRUE ρε παιδι μου, Μανιλλα Ροουντ στο τερταγωνο ξερω γω.  

-[παιρνει υφος λες και του εβρισα τη μανα] Και τι δλδ , τι εχουν οι Μανιλλα? Ποσο χρονων εισαι? Λεγε τι εχουν οι Μανιλλα?

-36 γιατι?

-Ε να τα βλεπεις. Ερχεσαι εδωμεσα, ετοιμαζα λαιβ , εχω να κανονισω βενιου, μπραβους, εισιτηρια, σουξου μουξου , μου τρως ενα τεταρτο με τα μειλ σου και τωρα μου τη λες για τη μπανταρα. Θα πλενεις το στομα σου σου οταν μιλας για Μανιλλα. Μονο εγω υποστηριζω Ελληνικη σκηνη, να παρεις wrathblade να ακουσεις που μου ζητας CAGE [αμερικανικο σπιντ μεταλ] και μαλακιες.

-[Με τραβαει ο φιλος μου γιατι εχει δει πως ο αλλος εχει τσιτωσει σε υπερθετικο βαθμο αλλα εγω δεν χαμπαριαζα]. Κατσε ρε μεγαλε, σιντι δεν πουλας, τι θες δλδ?

-Μη μου λες τι θελω? Ερχεσαι εδω και μου ζητας Παρανταις και μπλιμπλικια [δε φακ??] και μετα βριζεις τους θεους. Ρε τον Shelton βριζεις [τραγουδιστης των μανιλλα]? Ξερεις τι σου γινεται. Δε θελω να ψωνιζεις. Ρε συ Β. σβησε τα μειλ του ΧΕΣΕΝλορν. Σβηστα τωρα τα γαμημενα. Νταξει φιλαρακι, αντε καλημερα.

-..............

Με τραβηξε ο φιλος μου εξω. Δεν πηρε καν την δικη του παραγγελια. Μετα απο αυτο δυστυχως δεν γελουσαμε. Ο φιλος μου πηγε μια βδομαδα μετα να παρει την παραγγελια του, ο τυπος τον θυμοταν και του την εδωσε σχεδον με το ζορι λεγοντας του «Δεν πιστευω να μου τον ξαναφερεις εδω τον αλλον, στο δινω το σιντι γιατι εισαι καλος πελατης, αλλα τον αλλον δεν θελω να τον ξαναδω εδω».

ΜΠΟΝΟΥΣ:

Την ιδια μερα γνωρισαμε τον ΠΑΠΑ ΒΛΑΚ-ΜΕΤΑΛ.

Ειμαστε μεσα στο ΧΧΧΧΧΧ δισκαδικο και μπαινει ο παπατραγος με τα Ρασα και παει καρφι στο ραφι με το black metal. Με ΤΑ ΡΑΣΑ ετσι! Ψαχνει ψαχνει και κραταει σημειωσεις σε ενα τετραδιο. Σε μια φαση γυριζει και λεει στον ιδιοκτητη, το Burzum καλο? [ακραιο Μπλακ, καινε εκκλησιες οι τυποι]. Του λεει ο μαγαζατορας ναι καλο. Το παιρνει. Γυριζω και του λεω, το τελευταιο απο Varathron το χεις ακουσει. Μεγαλε μου κανει, το ακουω μετα την λειτουργια, γαμαει. Εχει φοβερα κομματια μεσα. Τεσπα μετα απο λιγο την κοπαναμε και παμε στο ΧΧΧΧΧΧ που ειναι διπλα. Δεν προλαβαινουμε να αρχισουμε το ψαξιμο, μπαινει απο πισω ο παπα-τραγος. Καρφι στο μπλακ ραφι παλι!!!! Μετα απο λιγο φευγει. Παω στο τυπα του μαγαζιου, του λεω ρε την παιζει με τον πατερ? Δευτερη φορα που τον πετυχαινω σε δισκαδικο, ολο μπλακ αγοραζει, τι γινεται?

Μου λεει ο ιδιοκτητης: - Φιλε ο τυπος ειναι περιπτωσαρα, τον ξερω απο μικροτερο, ειναι φανατικος του μπλακ μεταλ αλλα δεν ειχε στον ηλιο μια, πηγε και εβγαλε μια εκκλησιαστικη σχολη και τωρα μπηκε στον κληρο, παιρνει το δημοσιομισθουλακο του και μολις τελειωνει η εκκλησια παει και κοπανιεται με οτι πιο μαυρο υπαρχει εκει εξω. Αστον, τη ζωη του κανει.

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.

το τι σαλια και μυθοπλασια εχουμε διαβασει εδω μεσα δεν λεγεται...

ο χανς κριστιαν ειναι πιο νορμαλ απο μερικους!! καλα που υπαρχει το συγκεκριμενο τοπικ και ξεσπανε μερικοι! :P 

😂😂

• Like 3
Δημοσ.

@hexenlord νομίζω πως το δικό σου ποστ είναι το καλύτερο που έχει γραφτεί σε αυτό το thread 🤣

Υπάρχει ένα ελληνικό web comic με το όνομα μεταλλάδες. Περιγράφει σχεδόν παρόμοιες καταστάσεις με αυτά που περιέγραψες. Θεωρώ πως θα σου αρέσει

https://www.socomic.gr/series/μεταλλάδες/

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, theoritikos είπε

@hexenlord νομίζω πως το δικό σου ποστ είναι το καλύτερο που έχει γραφτεί σε αυτό το thread 🤣

Υπάρχει ένα ελληνικό web comic με το όνομα μεταλλάδες. Περιγράφει σχεδόν παρόμοιες καταστάσεις με αυτά που περιέγραψες. Θεωρώ πως θα σου αρέσει

https://www.socomic.gr/series/μεταλλάδες/

ευχαριστω φιλε, θα το κοιτάξω αμεσα. 

εχω αλλη μια θεότρελη ιστορία απο μεταλ αλλα δεν θα την πω γιατι περιλαμβάνει τον ΘΕΟμουρλο τύπο της ελληνικής μεταλλικης σκηνής ονοματι "ο Πολωνός" , που δυστυχώς πέθανε απο καρδιακή προσβολή πριν απο ενάμιση χρονο και δεν θεωρώ πως πρέπει να τον διακωμωδήσω μετά θάνατον. Πολυ καλο παιδι, πανταχου παρόν σε καθε συναυλια αλλα ΜΟΥΡΛΟς. άμα θέλετε να μάθετε πιο πολλα γιαυτον , γουγλαρετε τον. 

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, FilipposMD είπε

Έπος το thread!

Σε κάποια φάση δούλευα σε ένα πρόγραμμα που συνεργαζόταν με δήμους σε εκστρατείες ενημέρωσης για θέματα υγείας. Είχαμε λοιπόν υλικό, φυλλάδια κτλ. που στέλναμε σε δήμους. Κάποια στιγμή υπήρχε και ένα ηχητικό μήνυμα για ραδιόφωνο που το στέλναμε στους συνεργαζόμενους δήμους. Περίπου 2008 λέμε τώρα. Παίρνω τηλέφωνο δήμο της Αττικής λοιπόν:

- Γεια σας, από το ΤΑΔΕ τηλεφωνώ, θέλουμε να σας στείλουμε ένα ηχητικό αρχείο για το χ πρόγραμμα. Μου δίνετε μια διεύθυνση email παρακαλώ;

- Στείλτε το με φαξ, νούμερο 1234567.

- Δε γίνεται με φαξ δυστυχώς, χρειάζεται email.

- Είναι δήμος εδώ, να το στείλετε με φαξ.

- Ναι, ακούστε με, ευχαρίστως να στείλω φαξ, αλλά μιλάμε για ηχητικό αρχείο. Είναι κάποιος που μιλάει. Δεν μπορεί να μπει σε φαξ.

- Μα εμείς με φαξ δουλεύουμε. Για δείτε μήπως γίνεται να το στείλετε.

Τέλος πάντων, κράτησε ώρα η κουβέντα και στο τέλος είπα ότι θα το τσεκάρω με τον υπεύθυνο μήπως γίνεται και θα ξαναπάρω, γιατί δεν βγάζαμε άκρη. Τελικά ξαναπήρα και πέτυχα άλλον και συνεννοηθήκαμε!

Έπρεπε να βάλεις το ηχητικό  στο audacity και να του στείλεις screenshot με fax 😛

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

ο χανς κριστιαν ειναι πιο νορμαλ απο μερικους!! καλα που υπαρχει το συγκεκριμενο τοπικ και ξεσπανε μερικοι! :P 

😂😂

μπα μην το λες.. εχω ζησει πολλες παρομοιες καταστασεις στο περιπου κ ειναι πολυ φυσιολογικο να γινουν...

Aλλη περιπτωση που θυμαμαι...

Καλοκαιρι τωρα.. Εγω ακουρευτος κανα μηνα, αξυριστος μηνα και βαλε και μαυρισμενος απο τα μπανια (μαυριζω απιστευτα ευκολα και πολυ..)

Μπαινει στο μαγαζι μια ηλικιωμενη κυρια.. Αρχιζει να ρωταει τιμες για διαφορα πραγματα, γλαστρες, χωμα, απορρυπαντικα κλπ.

Στο ενδιαμεσο να αρχιζει να λεει μα τι καλο παληκαρι εισαι.. τι ωραιο παληκαρι.. μπραβο γιε μου κ διαφορα τετοια.. Κατι περιεργο μου εβγαζε κ λεω ας ειμαι τυπικος. ερχεται η ωρα του ταμειου...

-Τι καλυτερο μπορεις να μου κανεις;
-δυστυχως δεν μπορω να κοψω κατι. πρεπει να τα χτυπησω.
-μην τα χτυπησεις γιε μου
-δυστυχως δεν γινεται, εχουν αγοραστει με τιμολογιο κ πρεπει να αποδωθει το ΦΠΑ, δεν γινεται να μην τα χτυπησω.
-Απο που εισαι; με ρωταει... (και αρχιζει το παρατραγουδο γτ καταλαβα που το πηγαινε η σκατογρια)
-Απο Πειραια. εσεις; (δεν μου απανταει) 
-Εδω γεννηθηκες; μου λεει παλι. Σε ειδα μελαμψο και παραξενευτηκα που μιλας φαρσι τα ελληνικα ..  εκει αναψαν τα λαμπακια...
-γεννημα θρεμα πειραιωτης της κανω. εσεις δεν μου ειπατε; ντρεπεστε να μου πειτε την καταγωγη σας; περαστε εξω παρακαλω. ντροπη σας δεν πουλαμε σε ατομα που μας προσβαλουν επειδη δεν τους καναμε εκπτωση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, hexenlord είπε

εχω αλλη μια θεότρελη ιστορία απο μεταλ αλλα δεν θα την πω γιατι περιλαμβάνει τον ΘΕΟμουρλο τύπο της ελληνικής μεταλλικης σκηνής ονοματι "ο Πολωνός" , που δυστυχώς πέθανε απο καρδιακή προσβολή πριν απο ενάμιση χρονο και δεν θεωρώ πως πρέπει να τον διακωμωδήσω μετά θάνατον. Πολυ καλο παιδι, πανταχου παρόν σε καθε συναυλια αλλα ΜΟΥΡΛΟς. άμα θέλετε να μάθετε πιο πολλα γιαυτον , γουγλαρετε τον. 

...και να προσέχεις τι λες για τον Mark Shelton (btw R.I.P.), ΟΚ;😂 

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Ο "Πολωνός" ήταν φίλος, μια εβδομάδα πριν φύγει πίναμε μπύρες και λέγαμε τα οικογενειακά του και ότι είχε βγει από το νοσοκομείο λόγο της καρδιάς του

Ο τύπος είχε λιώσει κυριολεκτικά ένα συγκεκριμένο άλμπουμ σε βινύλιο 3 φορές!!!

Και εγώ τότε το 90 όλη την ημέρα Εξάρχεια ήμουν metal era οτάν το είχε ο Μίμης, dark side records, unisound, rock city.

Μετά για καφέ grotta και Διόνυσο. Και τα Σάββατα φυσικά, χωρίς ανάσα!!

Αχ καλές METAL εποχές.

(sorry για το off topic αλλά δεν άντεξα.)

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 21/4/2019 στις 11:27 ΠΜ, thomopouli είπε

πρώτη φορά κόντεψα να χεστώ απο τα γέλια στο mybike........

εδω ειναι insomnia, το mybike είναι δίπλα! τα φιλιά μου στον klab 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Ο "Πολώνος" ήταν φίλος, μια εβδομάδα πριν φύγει πίναμε μπύρες και λέγαμε τα οικογενειακά του και ότι είχε βγει από το νοσοκομείο λόγο της καρδιάς του

Ο τύπος είχε λιώσει κυριολεκτικά ένα συγκεκριμένο άλμπουμ σε βινύλιο 3 φορές!!!

Και εγώ τότε το 90 όλη την ημέρα Εξάρχεια ήμουν metal era οτάν το είχε ο Μίμης, dark side records, unisound, rock city.

Μετά για καφέ grotta και Διόνυσο. Και τα Σάββατα φυσικά, χωρίς ανάσα!!

Αχ καλές METAL εποχές.

(sorry για το off topic αλλά δεν άντεξα.)

Τον "Πολωνό" δεν τον ήξερα, αλλά σε Metal Era, Happening, Rock City, Dark Side κτλ με ήξεραν καλά.😊

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 3
Δημοσ.

1) Σε εγκατάσταση συστήματος συναγερμού σε ένα απλό διαμέρισμα (απλό σύστημα που φοράει ένα νορμάλ σπίτι):

-  Δεν μου λες αγόρι μου...αυτό το σύστημα θα με προστατεύσει από τους μικροεγκληματίες (πρεζόνια κτλ.)?

- Ε βέβαια..άλλωστε είναι έτσι το σπίτι που δεν έχει πρόσβαση από μπαλκόνια οπότε αν θέλει να μπει κάποιος μπορεί μόνο από την πόρτα.

Μετά από λίγη ώρα:

- Και....δε μου λες...αν έρθει κάποιος πιο ψαγμένος που ξέρει και 5 πράματα από ηλεκτρονικά μπορεί να το παραβιάσει?

- Όχι, όλα τα καλώδια είναι περασμένα μέσα από τοίχους οπότε δεν φαίνονται για να τα κόψει, αλλά και να τα κόψει το σύστημα θα ενεργοποιηθεί αμέσως. Η κεντρική μονάδα είναι κρυμμένη οπότε μέχρι να την βρει το σήμα συναγερμού θα έχει φύγει.

Μετά από λίγη ώρα:

- Αν έρθουν με ελικόπτερο και ανοίξουν τρύπα από την ταράτσα και πέσουν από το ταβάνι είμαστε καλυμμένοι?

Αφού κουφάθηκα του λέω:

- Έχετε τόσα χρήματα και πράματα αξίας εδώ μέσα?

- Όχι παιδί μου που να έχω? Έτσι όπως μας έκαναν ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και η παρέα τους (άρχισε τα πολιτικά)

- Άρα μην φοβάστε! Για ένα σπίτι που στην καλύτερη θα φύγει με μερικά ευρώ, άντε και κανένα χρυσό σταυρό κανένας δεν θα στίσει ολόκληρη επιχείρηση για να πέσει απ' το ταβάνι. 

2) Σε αναβάθμιση συστήματος καμερών από κάτι παλιές pixelιασμένες σε κάμερες 1080FHD ο πελάτης ήθελε να μας αναγκάσει να του κάνουμε εκπτώσεις ή και να μην πληρώσει οπότε το επιχείρημα ήταν:

- Οι παλιές κάμερες έδειχναν καλύτερα. 

- Τι λέτε κύριε "τάδε", οι παλιές ήταν γεμάτες pixel και κάποιες μάλιστα είχαν και χιόνια, τώρα βλέπετε μέχρι και τους αρμούς ανάμεσα στα πλακάκια.

- Όχι οι άλλες είχαν και καλύτερα χρώματα.

- Οι άλλες είχαν χρώματα αχνά, χώρια που έδειχναν το μαύρο ως πράσινο. Τώρα βλέπετε κανονικά τα χρώματα, ξεχωρίζετε τα άτομα...πριν βλέπατε απλά μια φιγούρα.

Για  του λόγου το αληθές ξεκουμπώνω μία από τις καινούργιες κάμερες και βάζω πάνω ξανά μία παλιά (η μέρα με τη νύχτα στην εικόνα):

- Ε ναι ορίστε η παλιά ήταν καλύτερη (και να μου δείχνει μία εικόνα γεμάτη pixel και χρώματα ότι να 'ναι ως καλύτερη από το full HD)

Μετά άρχισε η "μανούρα" για την τιμή και ότι πρέπει να του κόψουμε τα μισά λεφτά κτλ κτλ κτλ μέχρι που του λέω:

- ΟΚ χαλάλι ο κόπος και η εργασία, ξεκουμπώνω τις κάμερες, το βάζω πάλι όπως ήταν με τις παλιές, δεν πληρώνετε τίποτα και φεύγω.

- Όχι άφησε τες και εντάξει θα βολευτώ κτλ κτλ (ότι μας κάνει και χάρη)

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Πάντως το τρανζιστορακι ήταν λίγο fail να μην το ξέρεις :)

Την Μαρινέλλα δεν την έχεις ακούσει ; 

Και ναι, 50 ευρώ είναι παρα πολλά για να ακούς στη βάρκα μέσα στα αλάτια, το γεγονός ότι οι αλυσίδες φέρνουν ραδιόφωνα των 50+ ευρώ δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φορητά ραδιόφωνα μπαταρίας που παίζουν μια χαρά και κάνουν 15-20 ευρώ 

τωρα το σχόλιο για την μερσεντέ ήταν πράγματι αξεπέραστο 😛

Μα περισσότερο το ανέφερα για την ειρωνία της υπόθεσης. Να είσαι συνταξιούχος/εισοδηματίας με την δυνατότητα να συντηρείς αυτοκίνητο και ειδικά mercedes και βάρκα και ταυτόχρονα να έχεις τον ελεύθερο χρόνο για ψάρεμα και να σου φαίνονται τα 50€ πολλά, σε σημείο να φωνάζεις σαν να σε έβρισαν. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως , πέρα από την πλάκα , και τα μισά από τα θέματα να είναι αληθινά , δείχνουν όλα μια κοινωνία που βρίσκεται στα όρια της ψυχιατρικής . Απίστευτα κακομαθημένος κόσμος , χωρίς κουλτούρα , ευγένεια ,και χωρίς αντοχές (κύρια ψυχικές). Τελικά τον Έλληνα ,τον έχωσαν σε ένα διαμέρισμα , του βγάλανε και ένα επίδομα και έγινε πιο μαλθακός και από τους μαλθακούς . Κατάντια λαού , που στη γλώσσα του έχει τη παγκόσμια μοναδική λέξη "φιλότιμο" .

Σκεφτείτε και να είχε καταντήσει Βενεζουέλα η Ελλάδα , θα σφαζόντουσαν μεταξύ τους όλοι οι κακομαθημένοι. 

Άξιοι της τύχης μας ….

• Like 18
  • Thanks 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, evkar είπε

και τα μισά από τα θέματα να είναι αληθινά ,

1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

😂😂

Δυστυχώς αν δουλέψει κάποιος έστω και μία εβδομάδα σε τέτοιες θέσεις που έχει άμεση επαφή με πελάτες όλα αυτά είναι καθημερινότητα. Κάποια πιο ήπια, κάποια πιο σοβαρά αλλά οι περιπτώσεις πελατών που είναι φυσιολογικοί είναι λίγες. Εγώ προσωπικά, θυμάμαι μόνο δύο στην ζωή μου και με αυτούς τους δύο κάνω ακόμα και σήμερα παρέα μετά απο 13 χρόνια.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...