Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από φίλο κλειδαρά:

• Μία φορά τον φώναξαν να ανοίξει αυτοκίνητο 10 το βράδυ, φτάνει εκεί και ανακαλύπτει πως η πόρτα  του οδηγού είναι ήδη ξεκλείδωτη, δεν είχε δοκιμάσει καν ο κάτοχος να ανοίξει.
  • Μία άλλη φορά πάλι για αυτοκίνητο, το πίσω τζάμι ήταν κατεβασμένο μέχρι τη μέση, απλά έβαλε το χέρι μέσα και άνοιξε την ασφάλεια.
  • Καλεί μία δεσποινίς για ξεκλείδωμα αυτοκινήτου, ξεκινά για την τοποθεσία και δέχεται κλήση από την πελάτισσα για ακύρωση επειδή τελικά κατάφερε να το ανοίξει. Πως τα κατάφερε; Της είπε κάποιος να δοκιμάσει να βάλει το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας, μέχρι τότε το  άνοιγε μόνο από το χειριστήριο και προφανώς τελείωσε η μπαταρία.
  • Πάει πελάτης από το μαγαζί και παραγγέλνει FOB (το ιμμομπιλάιζερ του κλειδιού που λέμε) άγραφο για να το πάει στην αντιπροσωπεία, δίνει μάρκα μοντέλο έτος όλα οκ. Μία μέρα μετά την παραλαβή το φέρνει πίσω και λέει πως του έδωσαν λάθος FOB. Είχε δώσει λάθος μοντέλο αυτοκινήτου και λάθος έτος παραγωγής, μόνο τη μάρκα πέτυχε, πως γίνεται να μην ξέρει τι οδηγάει κάθε μέρα δεν ξέρω.
  • Like 6
  • Sad 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Narayan είπε

Από φίλο κλειδαρά:

• Μία φορά τον φώναξαν να ανοίξει αυτοκίνητο 10 το βράδυ, φτάνει εκεί και ανακαλύπτει πως η πόρτα  του οδηγού είναι ήδη ξεκλείδωτη, δεν είχε δοκιμάσει καν ο κάτοχος να ανοίξει.
  • Μία άλλη φορά πάλι για αυτοκίνητο, το πίσω τζάμι ήταν κατεβασμένο μέχρι τη μέση, απλά έβαλε το χέρι μέσα και άνοιξε την ασφάλεια.
  • Καλεί μία δεσποινίς για ξεκλείδωμα αυτοκινήτου, ξεκινά για την τοποθεσία και δέχεται κλήση από την πελάτισσα για ακύρωση επειδή τελικά κατάφερε να το ανοίξει. Πως τα κατάφερε; Της είπε κάποιος να δοκιμάσει να βάλει το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας, μέχρι τότε το  άνοιγε μόνο από το χειριστήριο και προφανώς τελείωσε η μπαταρία.
  • Πάει πελάτης από το μαγαζί και παραγγέλνει FOB (το ιμμομπιλάιζερ του κλειδιού που λέμε) άγραφο για να το πάει στην αντιπροσωπεία, δίνει μάρκα μοντέλο έτος όλα οκ. Μία μέρα μετά την παραλαβή το φέρνει πίσω και λέει πως του έδωσαν λάθος FOB. Είχε δώσει λάθος μοντέλο αυτοκινήτου και λάθος έτος παραγωγής, μόνο τη μάρκα πέτυχε, πως γίνεται να μην ξέρει τι οδηγάει κάθε μέρα δεν ξέρω.

τι μου θυμισες:

Χειμωνας, βροχη και εγω φοιτητης. Με παιρνει συμφοιτητρια και μου λεει ελα στη σχολη γιατι δε μπορω να ανοιξω το ιχ.

Παω μεσα στις ερημιες (μιας και ηταν 18.00 και ολοι λακισαν) με το δικο μου ιχ και τη βλεπω. Ηταν παλιο το  ιχ  της και φαινοταν πραγματι να μη λειτουργει η κλειδαρια. Παω απο συνοδηγο τα ιδια. Παω να βρω μπας εχει στα παραθυρα κανενα κενο μπας περασω συρμα τιποτα. Της λεω:

Για να μη κανω ζημια και να μη τρωω χρονο θα φωναξω ενα φιλο μου κλειδαρα που θα σε βοηθησει. Δε νομιζω να σου παρει χρηματα αντε να του παρεις καμμια μπυρα.

Περνω τηλ το φιλαρακι του εξηγω για φοιτητρια (και αφου ξεμπερδεψω με ερωτησεις τυπου: καλη; ελευθερη;) και του λεω αν μπορει να μας βοηθησει. Μου απαντησε θετικα αλλα μου λεει να περασω να τον παρω απο εκει που ηταν και να τον ξαναπαω μετα πισω. Αφου συμφωνησαμε κλεινω το τηλ.

Λεω στη φοιτητρια να μην κουνηθει, παω να φερω το αλλον και σε 5' ειμαι πισω. Συμφωνει.

Γυρναμε μετα απο 5 λεπτα (ισως και λιγοτερο) και παθαμε σοκ, παγωτο θα ελεγα οτι μειναμε:

Η τυπισσα ειχε ριξει μια μεγαλη πετρα (βραχο θα ελεγα) στο τζαμι του οδηγου και ειχε ανοιξει πορτα και καθαριζε τα κομματια.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 5
  • Sad 3
  • Moderators
Δημοσ.

Σημερινο με πελατη ψιλοregular, περιπτωσαρα γενικως αλλα διαχειρισιμος συνηθως.

Πελατης: Εχετε το πορτοφολι που ειχα δει τον Νοεμβριο?
Εγω: Εεεεε, απο τον Νοεμβριο δυστυχως δεν θυμαμαι, για πειτε μου λιγο πως ηταν και θα βρουμε αν οχι το ιδιο, κατι αναλογο.
Π: Μα ειναι δυνατον να μη θυμαστε τα πραγματα σας?
Ε: Ε κατι που ειναι απο τον Νοεμβρη, κατι που ειναι πολλοι οι κωδικοι, κατι που ειναι και πολλοι οι πελατες... ε καταλαβαινετε. (ναι μεγαλε εσενα περιμενα να με σωσεις, ασε που δε θυμασαι εσυ τι ειδες, θα θυμαμαι εγω). Αλλα για πειτε μου τι θυμαστε, το στυλ, την τιμη, κατι?

Με τα πολλα το βρηκαμε, ηταν ενας εμπορικος κωδικος γενικα με πολυ συγκεκριμενα μικρο μεγεθος που αν μου το ελεγε απο την αρχη θα γλιτωναμε τη συζητηση. Το πιανει λοιπον, το επεξεργαζεται.

Ε: Το βρηκαμε λοιπον, ειναι δερμα, μπλα μπλα μπλα.
Π: Ναι ναι, αυτο ειναι, ειναι πολυ καλο. Ευχαριστω πολυ, ηθελα να δω αν υπαρχει.

Τωρα που το ξαναδιαβαζω ειναι συνηθισμενη συμπεριφορα αυτη απο πολλους να ερχονται και να ξαναρχονται να τσεκαρουν αν ειναι εκει το προιον που τους αρεσει, οποτε δεν ειναι αξιοπεριεργο μαλλον, αλλα τωρα αφου το γραψα που το γραψα και εμπιπτει στο νημα ας το αφησω :D

• Like 4
  • Confused 2
Δημοσ.

Πριν αρκετά χρόνια σε μια αντιπροσωπεία μοτο στην Αθήνα

Έρχεται μπάρμπας γύρο στα 65-70 και αγοράζει καινούργιο Crypton να το πάει Κόρινθο για το χωράφι..  Έτοιμη η χαρτουρα, έτοιμο το κρυπτονακι και όταν πάει να γίνει η παράδοση αρχίζει τα γνωστά "Ξέρω ξέρω, δεν είμαι χθεσινός, είχα μοτο πριν γεννηθείς εσύ.."

Τηλέφωνο την επόμενη μέρα

Π. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΟΥ ΠΟΥΛΉΣΑΤΕ ΧΑΛΑΣΜΈΝΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ

Ε. Ωπα ωπα, τι έγινε;

Π. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΦΈΡΩ ΠΊΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ε. Καλά πες μας τι έγινε μπας και το λυσουμε

Π. ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΎΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΑΛΑΣΜΈΝΟ ΕΊΝΑΙ, ΤΟ ΦΈΡΝΩ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΊΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ε. Ωραία, για να βγάλουμε μια άκρη, να σου δώσω το τηλ του συνεργάτη μας στη Κόρινθο, πας εκεί και θα μιλήσουμε μαζί του

Π. ΔΕΝ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΠΙΣΩ

Έρχεται μετά από 3 μέρες καβάλα στο παπί. Τι έγινε μπάρμπα, τι έπαθές; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΤΉΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ; Κοίτα εδώ, όταν βάζω 4η ανάβει λαμπάκι ότι κάτι χάλασε. Και πήγα μέχρι Κόρινθο με 3η (και πίσω)

(Όταν βάζεις 4η ανάβει λαμπάκι Top Speed)

• Like 2
  • Confused 3
  • Sad 6
Δημοσ.

Την  παρακάτω ιστορία μου την διηγήθηκαν και συνέβει σε κατάστημα μεγάλης εμπορικής αλυσίδας πριν από 2-3 χρόνια. (μεγάλου μεγέθους κατάστημα)

Οικογένεια, μπαμπάς-μαμά-παιδί περίπου 6-8 ετών, πάνε για ψώνια.
Κάποια στιγμή ο μικρός εξαφανίζεται.
Οι γονείς βάζουν τις φωνές, τρέχουν οι υπάλληλοι και μετά από ψάξιμο βρίσκουν τον πιτσιρικά κάπου κρυμένο.

Αφού τον ρωτάνε τους λέει πως έπαιζε και κρύφτηκε μόνος του.
Οι γονείς δεν το δέχονταν με τίποτα, φώναζαν ότι κάποιος προσπάθησε να απαγάγει το παιδί,  απειλούσαν τους υπαλλήλους και απαιτούσαν να δούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας τους αναφέρει ότι δεν μπορούν να δούν οι ίδιοι τα βίντεο λόγο προσωπικών δεδομένων και ότι θα το κάνει αυτός.
Βλέπει τα βίντεο και όντως φαίνεται καθαρά ότι ο μικρός πήγε και κρύφτηκε μόνος του.

Οι γονείς εξακολουθούν να μην το πιστεύουν, συνεχίζουν να φωνάζουν και απαιτούν να κληθεί η αστυνομία.

Περνουν τηλέφωνο και έρχεται ένα περιπολικό, εξηγούν οι υπάλληλοι τί έγινε και δείχνουν στους αστυνομικούς τα βίντεο.
Οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν ότι όντως το πιτσιρίκι κρύφτηκε μόνο του αλλά παρόλα αυτά οι γονείς τίποτα.
Εξακολουθούν να φωνάζουν, δεν πιστεύουν ούτε τους αστυνομικούς και αφού καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω αποχωρούν απειλώντας με μηνύσεις.

Μετά από λίγες μέρες έρχεται εξώδικο στο κατάστημα από δικηγόρο των γονιών που απαιτούν να τους δώσουν τα βίντεο.

Ο δικηγόρος του καταστήματος απαντά ότι αν θέλουν τα βίντεο, να πάνε δικαστικά αλλά από την μεριά τους πελάτη του ετοιμάζει μήνυση για παραμέληση ανηλίκου.

Δεν ξαναακούστηκε τίποτα έκτοτε. :D

• Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 4
Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια εργαζόμουν σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό όπου έκανα control στο δελτίο ειδήσεων,μοντάζ και ροή προγράμματος.Κάθε μεσημέρι λοιπόν παίζαμε μία παλιά μεξικάνικη σειρά του '90 η οποία είχε..."εντυπωσιακή" τηλεθέαση σε μια συγκεκριμένη περιοχή στη Κορινθία,ο σταθμός ήταν Πάτρα.(μάλλον καμια γειτονιά θα ήταν!) Μάλιστα μία ημέρα που βγάλαμε μία έκτακτη εκπομπή την ώρα της σειράς,"έσπασαν" τα τηλέφωνα από τη συγκεκριμένη περιοχή γιατί δε παίζει και αν άλλαξε ώρα!! Παίζει να πήραν πάνω από 10 φορές...

Υπήρχε λοιπόν και μία κυρία από αυτή τη περιοχή,φανατική τηλεθεάτρια του σήριαλ η οποία με το παραμικρό πρόβλημα έπαιρνε τηλέφωνο στο κανάλι και περιλάβαινε όποιον έβρισκε...

Κ: ΚΥΡΙΑ - Ε: ΕΓΩ

1ο τηλέφωνο
Ε: Παρακαλώ.
Κ: Γεια σας,δε σας πιάνουμε εδώ στο (το μέρος που έμενε),Φτιάχτε το δε μπορώ να δω το έργο!
Ε: Μάλλον θα είναι θέμα της Digea,δεν είναι απο μας,αλλά θα τους ενημερώσω.Ευχαριστώ.
Κ: Μα τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδάκι μου,κάθε 3 και λίγο χαλάει η κεραία σας,δε μπορείτε να τη φτιάξετε;
Ε: Οι "κεραίες" δεν είναι δικές μας,είναι της Digea.Εμείς απλά στέλνουμε το σήμα και αυτοί μας εκπέμπουν,δεν έχουμε δικούς μας πομπούς.
Κ: Ε αυτός ο ...Ντίτζιας δε μπορεί να το φτιάξει επιτέλους;
Ε: Τι να σας πω,θα τους ενημερώσω.

Τηλεφωνώ στη Digea η οποία μου απάντησε ότι θα το τσεκάρουν.Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων όντως υπήρχε πρόβλημα στον πομπό γιατί έτυχε να έχουμε έναν διαφημιζόμενο πελάτη από τη περιοχή ο οποίος μας είπε και αυτός οτι πολλές φορές δεν έπιανε το μπουκέτο που παίζαμε εκεί.

Καμιά 10αριά μέρες μετά...
Ε:Παρακαλώ.
Κ:Έλα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Δεν έχει ήχο,φτιάχτε το επιτέλους!
Ε:Μισό λεπτό να το δω..
Κ:Ελέγχω master,κονσόλα ήχου,encoder κλπ όλα κομπλέ.Ελέγχω τον αέρα,επίσης κομπλέ.
Ε:Απο μας είναι όλα εντάξει.Μάλλον πάλι θέμα της Digea θα είναι στη περιοχή σας ή στον εξοπλισμό σας.
Κ:Ναι πάλι ο Ντίτζιας φταίει!!! Επειδή τα μηχανήματα σας είναι άχρηστα,τα ρίχνετε όλα στον άνθρωπο!!!
Ε: (εν μέσω πνιχτών γέλιων) Εντάξει θα το δούμε...
Κ: Όχι δε θα δείτε,θα το φτιάξετε.
Ε: Ωραία εαν δε με αφήσετε δε μπορώ να το φτιάξω!!!
Κ: Μπράβο,τώρα συννενοηθήκαμε!

Φυσικά απο μεριάς μου δε μπορούσα να κάνω κάτι...
Εν τέλει η κυρία έφτασε στο σημείο το επόμενο πρωί να πάρει τηλ,να βρει τον ιδιοκτήτη (αφού έπρηξε την έρμη τη γραμματέα) και απαιτούσε να επαναπροβληθεί το επεισόδιο.Ο άνθρωπός ήταν ενήμερος ήδη για τα σκηνικά αλλά για να γλυτώσει απ το "χωσιμο" που έφαγε,μου είπε να το ξαναπαίξουμε για να ησυχάσει...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα, ας προσθεσω 2 ακομα ιστοριες καθημερινης παρανοιας

- Προκειμενου να προχωρησουμε θα ηθελα να μου πειτε τον αριθμο πινακιδας του αυτοκινητου
- Την μπροστα θελετε η την πισω?
- ...................(ξερωγω? δωστε την μιση απο μπροστα και την αλλη μιση απο πισω)

-παρακαλουμε οπως μας στειλετε τις πινακιδες διοτι δεν φαινοτνται στις φωτογραφιες της αδειας
-ΝΑΙ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΒΙΔΩΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ
(τουτ τουτ τουτ τουτ)

• Like 2
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

της περασμενης βδομαδας το παρακατω...

Εξω απο το μαγαζι εχουμε στοιβα με πλαστικες γλαστρες ιδιου χρωματος,  απο την μικρότερη(πανω πανω) προς την μεγαλυτερη (η βαση της στοιβας). Ε λοιπον ερχεται μια γιαγια, πιανει την πανω πανω γλαστρα, που σαφως ηταν η μικροτερη, μπαινει μεσα στο μαγαζι κ ρωτάει το θεϊκο. "μεγαλυτερη γλαστρα εχετε;"

"Ολες οι απο κατω" της απανταω... καιγοντας μερικες χιλιαδες εγκεφαλικα κυτταρα ταυτοχρονα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικοι ισως να το εχετε δει στο τικτοκ/φεις αλλα ημουν τυχερος και το ειδα με τα ματια μου συνεργειο (το ιδιο συνεργειο που ειχα γραψει μια παρομοια ιστορια εδω)

Στο συνεργειο ερχεται καθηγητης λυκειου. Εχει το αμαξι στη πενα. Το φερνει για προγραμματισμενο σερβις/συντηρηση. Γενικα δε το εχει με το θεμα αυτοκινητο (ασχετος) αλλα το αμαξι ηταν πεντακαθαρο σε σημειο υποχονδριου. Ειχε απο ενα τζελ αντισηπτικο σε καθε καθισμα!

Δυστηχως ο περιβοητος μαστορας βρηκε (παλι) βλαβη στο αμαξι. Ο μαστορας ειναι αλανι, χυμαδιο

Μαστορας: Ωχ βρηκα μεγαλη ζημια εδω, τι να κανω;

Παρε το πελατη τηλ να δουμε τι θα κανει

Μαστορας: εγω να τον παρω τηλ; σιγουρα;

-----------------------------

Μαστορας: Γεια σας τηλεφωνω απο το συνεργειο

Πελατης: ναι πειτε μου

Μαστορας: σκιστηκαν τα κολαρα, τι να κανω

Πελατης: δε σας επιτρεπω να μιλατε ετσι, δεν εδωσα κανενα δικαιωμα!

Μαστορας: τι λες ρε μεγαλε;

Πελατης: αυτο που ακουσατε, τι θα κανω στη προσωπικη μου ζωη δε σας νοιαζει και να μη μου μιλατε ετσι

Μαστορας: πας καλα; τι λες τωρα

Πελατης: με πηρατε τηλ και μου λετε να με σκισετε και κατι τετοια, για ποιον με περασατε;

Μαστορας: ρε λεγε τι θα κανω γιατι εχουν ανοιξει τα κολαρα και θα σου μεινει η μηχανη στο χερι και θα κολλησει;

Πελατης: α; για τη μηχανη ειναι το σκησιμο;

Μαστορας: ναι

Πελατης: επιδιορθωστε την αλλα να προσεχετε τη γλωσσα σας

Μαστορας ......

---------------------------------------

Αφου κλεινει η γραμμη

Μαστορας: ε με ενα $@##$@κα που εμπλεξα! γιατι ολοι σε εμενα πεφτουν; και σας το ειπα να μη μιλαω εγω στα τηλεφωνα....

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απιθανο τοπικ!

Λοιπον ενα περιστατικο που εζησα οσο ημουν IT σε μια εταιρια.

Κοπελα: Εχει κολλησει ο υπολογιστης δεν μπορω να κανω τιποτα.

Εγω: Κανε restart να ανοιξει παλι να δουμε αν θα λειτουργει κανονικα.

(δεν περνανε 2")

Κοπελα: Εκανα, δεν αλλαξε τιποτα

Εγω: Τοσο γρηγορα ανοιξε ο υπολογιστης; δεν περασανε ουτε 2 δευτερολεπτα!

Κοπελα: Ναι ναι εκανα κανονικα restart

(Παω στο γραφειο της να δω απο κοντα)

Εγω: Κανε παλι restart

Κοπελα: *κλεινει οθονη, ανοιγει οθονη

Εγω:......

Αλλο περιστατικο

Εγω: πληκτρολογησε τον κωδικο ταδε   *ταδε= ΝΟΥΜΕΡΑ

Κοπελα: κεφαλαια η μικρα;

Εγω:....

Εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, σιγα σιγα θα βαζω και αλλα.

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Αλλη μια ιστορια που θυμηθηκα!

Κοπελα: Δεν εχω ιντερνετ, δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα

Εγω: Εισαι συνδεδεμενη με καλωδιο η με WiFi;

Κοπελα: Δεν καταλαβαινω τι λες, δεν εχω ιντερνετ. Το θεατρακι δειχνει μια πινακιδα.

Εγω: Ε;;;

Κοπελα: Στο θεατρακι κατω δειχνει μια πινακιδα.

Μετα απο λιγα λεπτα που γυρναγανε κατι γραναζια στο κεφαλι, εγινε η ανακαλυψη με το θεατρακι και την πινακιδα

image.png.f8af0b2b23a100f44a2c51c3c81812f2.png

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συζήτηση με ατομο στο ΙΤ department πελάτη μέσω teams:

[12:17 PM] IT person
αυτη ηταν εδω ειχε account
[12:17 PM] IT person
ως συνεργατης και μάλλον την απορροφήσαμε
[12:18 PM] Agent_Orange
oi borg eiste?
[12:18 PM] IT person
delonghi

Δημοσ.

Μια ιστορία όχι τόσο τρελή και σύντομη.

Παραγγείλαμε φαγητό. Έρχεται ο ντελιβεράς πάνω μου λέει τόσο κάνει. Οκ ορίστε. Μα σας είπα τόσο (είχα δώσει 50 λεπτά παραπάνω για να τους στηρίξω). Το ξέρω είμαστε εντάξει. 'Έφυγε απορημένος και τρομαγμένος ίσως δεν είδα καλά επειδή του έδωσα παραπάνω λεφτά. Σημειώνω είμαι ανήλικος και μάλλον δεν περίμενε κανέναν ανήλικο να του δώσει παραπάνω λεφτά.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να 'στε καλά ρε παιδιά για το θέμα, με διαφορά το καλύτερο στο Μπλα Μπλα.

Ας προσθέσω και εγώ κάτι...δεν αφορά τρελούς πελάτες ακριβώς αλλά..εχμ..μπορεί να ταιριάζει.

Μέσα δεκαετίας 90. Εξάρχεια μεσημέρι. Σκασιαρχείο από φροντιστήριο και καθ 'οδόν για παρακμιακό καφενείο. Με σταματάει ένας μαύρος με CD (ήμουνα λίγο σκατόφατσα πιτσιρικάς) και με σπαστά αγγλικά, χειρονομίες κλπ μου δίνει να καταλάβω πως πουλάει φούντα. "Ωραία γίναμε" σκέφτομαι εγώ, πέντε χιλιάρικα του κάνω, οκ έρχομαι μου κάνει. Στρίβει τρέχοντας στην γωνία του δρόμου, και σε μισό λεπτό είναι πίσω. Έχω βάλει ένα πεντοχίλιαρο στο χέρι και ανταλλάσσουμε εγκάρδια χειραψία.

Του δίνω το πεντοχίλιαρο, μου δίνει ένα πεντοχίλιαρο. Κοιταζόμαστε βαθιά στα μάτια και χωρίς να πούμε τπτ άλλο χωρίζουν οι δρόμοι μας. 3uTkhPq.gif

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...