asemnos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οποιος εχει κανει δουλεια στην οποια συναναστρέφεται με κοσμο εχει να πει τοσες πολλες ιστοριες τρελας.. Αν και δεν εχει να κανει αμεσα με πελατη, μου ηρθε πρωτο το εξης: Δουλευα σε καφε-μπαρ το οποιο το ανοιγα εγω το πρωι και δουλευα στην μπαρα για καιρο 12ωρο (πληρωμενο) μεχρι να ερθει ο μπάρμαν στις 20:00 να με αλλαξει. Αυτό για τον πρωτο καιρο, μιας και το μαγαζι ηταν καινουριο, μολις 2 μηνων και σε επαρχια. Μια μερα ειχα μια δουλεια και επρεπε να φυγω μια ωρα πριν, οποτε θα καθοταν το αφεντικο στην μπαρα αυτή τη 1 ωρα. Ανθρωπος απλος, λαϊκος, ηλεκτρολόγος στο επαγγελμα, επινε μονο φραπα και ελληνικο, καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα και ουδεμια σχεση ειχε με το αντικειμενο. Ηταν όμως ωρα κενη για το μαγαζι και με διαβεβαιωσε ότι θα τα βγαλει περα. Φτανει η ωρα να φυγω, μπαινει από μεσα ο μαστορας, μεχρι να βγαλω εγω την ποδια κλπ, σκαει ενας στην μπαρα. Κοιταω το αφεντικο, με κοιταει με στυλ "το 'χω ρε". - Καλησπερα - Καλησπερα - Παρακαλω, τι θα θελατε; - Eνα φρεντο καπουτσινο μετριο - Να σου φτιαξω μια κοα κολα που είναι κι ευκολη; - ……….. Kαι οντως του εβαλε κοα κολα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από asemnos 4 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 59 minutes ago, asemnos said: [...] - Να σου φτιαξω μια κοα κολα που είναι κι ευκολη; - ……….. Kαι οντως του εβαλε κοα κολα. Μπορεί ο πελάτης ενδόμυχα να ήθελε κοα κόλα, απλώς να μην του έβγαινε να το εκφράσει. Ο αφεντικός φάνηκε ότι ξέρει. Γιατί έχω την αμυδρή υποψία ότι όσοι δουλεύουν στην εστίαση (καφετέριες, εστιατόρια, σουβλάκι κλπ) έχουν τις πιο πολλές ιστορίες; 3 1
Andre7w Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλοκαίρι 2017 πρακτική σε κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ήμασταν 3 τα άτομα της πρακτικής, αλλά επειδή ήμουν ο μόνος που ήξερε από υπολογιστές (οι άλλες 2 κοπέλες δεν ήξεραν ούτε Word να ανοίγουν) με έβαλαν στην υποδοχή μαζί με έναν μόνιμο υπάλληλο . Ήμασταν υπεύθυνοι για ανανέωση/αλλαγή βιβλιαρίων, έκδοση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών κτλ κτλ. Μια μέρα, έρχεται ένας ηλικιωμένος κύριος γύρω στα 75 , έτσι καλοντυμένος και ευσεβής δλδ φαινόταν σαν ένας νορμάλ άνθρωπος και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: Εγώ: Καλήμερα σας! Πως μπορώ να σας βοηθήσω ? (νόμιζα θα θέλει μια απλή ενημέρωση βιβλιαρίου, αλλά που τέτοια τύχη😔) Κύριος: ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ! ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ 200€ ! (δεν ούρλιαζε αλλά μιλούσε με υψηλό τόνο) Εγώ: Κύριε μου, πρέπει να έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Τι εννοείτε σας κλέψαμε? Κύριος: Μου κλέψατε 200€! Τα θέλω ΠΙΣΩ!! (άρχιζε να ουρλιάζει σιγά σιγά) Εγώ : Κύριε, κάνετε λάθος. Πείτε μου τι ακριβώς έχει γίνει, για να το λύσουμε το θέμα. Κύριος: Στον λογαριασμό μου έχει υπόλοιπο 600€, ενώ έπρεπε να έχει 800€! ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ! ( σιγά σιγά άρχισαν όλοι μέσα στην τράπεζα να μας κοιτάνε) Εγώ: Μισό λεπτό να μπω στο σύστημα να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει. ... Ε κύριε μου, στο σύστημα λέει ότι πριν από 2 εβδομάδες περίπου στις τάδε του μηνός έγινε μια ανάληψη 200€. Και μάλιστα η ανάληψη έγινε σε 1 από τα ΑΤΜ που είναι εδώ έξω από την τράπεζα. Μήπως το ξεχάσατε ? Κύριος: ΟΧΙ!!! ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΛΕΤΕ ΨΈΜΜΑΤΑ . ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩ!! (πλέον μας κοιτάνε όλοι, οι ταμίες σταμάτησαν να δουλεύουν και κοιτούσαν εμάς, όπως και όλοι όσοι ήταν μέσα στην τράπεζα) (Επίσης, ο διευθυντής της τράπεζας είχε άδεια και κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Ήταν τέλος Ιουλίου και είχαν πλακώσει όλοι οι γέροι για να δουν αν μπήκε η σύνταξη τους. Επίσης εκείνη την μέρα τελείωνε η προθεσμία για το POS και γινόταν χαμός και γενικά επικρατούσε το χάος μέσα στην τράπεζα. ) Εγώ: Κύριε δεν χρειάζεται να φωνάζετε. Θα την βρούμε την άκρη. Μήπως κάποιος άλλος πήρε την κάρτα σας και έβγαλε τα λεφτά? Ίσως κάποιος συγγενής σας? Κύριος: ΟΧΙ!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!! (και πετάει κάτι χαρτιά που είχε πάνω στο γραφείο, μαζί με κάτι στυλό) Ε μετά από αυτό ένας προϊστάμενος, πήγε σε μια από τις κοπέλες και της λέει , να πάει σε μια καφετέρια δίπλα από την τράπεζα γιατί εκεί πάντα αράζουν κάτι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ. Πάει η κοπέλα, και σε ούτε 3 λεπτά γυρνάει και μαζί της, ήρθαν και 2 αστυνομικοί. Αστυνομικός: Κύριε μου, ποιο είναι το πρόβλημα? Κύριος: Κύριε Αστυνόμε, οι άνθρωποι εδώ είναι τρελοί μου κλέψανε 200€ και τώρα κάνουν τις πάπιες. (με πολύ ήρεμη φωνή. Εγώ ήμουν σε φάση: ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ🤬🤬) Αστυνομικός: Κύριε κάνετε λάθος. Οι υπάλληλοι μου εξήγησαν τι έχει γίνει. Μήπως κάποιος σας πήρε την κάρτα χωρίς να το ξέρετε ? Κύριος: ΟΧΙΙΙ!! ΜΕ ΚΛΕΨΑΝΕ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ!!! (άρχισε να ουρλιάζει ακόμα περισσότερο!) Επειδή περνούσε η ώρα ήρθαν και οι άλλοι 2 αστυνομικοί να δούνε τι γίνεται, σου λέει τι κάνουν οι άλλοι τόση ώρα. Και είχαν μαζευτεί ο υποδιευθυντής, οι προϊστάμενοι, αστυνομικοί, και κάποιοι πελάτες που άρχισαν να αγανακτούν. Να φωνάζουν όλοι ο ένας στον άλλον και όλα αυτά στο γραφείου μου (lucky me 😑) Ε με τα πολλά ο ένας από τους αστυνομικούς λέει στον υποδιευθυντή να πάρει τον γέρο και να του δείξει το πλάνο από τις κάμερες του ΑΤΜ και να δουν τι έγινε τελικά. Βέβαια αυτό απαγορεύεται, πρέπει να γίνει μια διαδικασία πρώτα. Αλλά για να γλιτώσουμε, τον παίρνει και πάνε μαζί στο γραφείου του και το βλέπουν. Τελικά η κόρη του είχε πάρει την κάρτα και έβγαλε τα λεφτά!! (πόσο ήθελα να δω την φάτσα του όταν έβλεπε το βίντεο🤩) 4
nightwalker1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, sil_unique είπε Θέλω το βίντεο από την συνέχεια στο σπίτι! Προβλέπω 5M views στο YT μετά το πόστ του Andre7w ... αν ανέβει θα σε ειδοποιήσουμε κι εσένα 😜
agrio.imeros Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Τέλη ΄90 ντελιβεράς σε εστιατόριο της Καλαμαριάς από τα πιο γνωστά της Θεσσαλονίκης. Φημισμένο για την ποικιλία και τις γεύσεις πάνω στο κοτόπουλο. Πολλοί αθλητές, ηθοποιοί, μοντέλα κτλ λόγω διατροφής και όχι μόνο, σε καθημερινή βάση έδιναν παραγγελίες για να τους πάμε φαγητό στο σπίτι. Από τους πιο δύστροπους "διάσημους" πελάτες που παράγγελνε στη χάση και στη φέξη αλλά σε ώρες δύσκολες ήταν ένας τηλεοπτικός "αστέρας" μελλοντολόγος- αστρολόγος που έμοιαζε με γριά ινδιάνα. Ονόματα δε λέμε όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Μια Κυριακή και ενώ έχω 4-5 παραγγελίες κοντινές που θα με έπνιγαν στο πούρμπου, ξάφνου χτυπάει τηλέφωνο το μέντιουμ να παραγγείλει. Αρχίζει να πέφτει φαγωμάρα με τους συναδέλφους στη φάση "πάλι έγω θα πάω σ΄αυτόν το μαλάκα και είναι ολόκληρο ταξίδι", "μας έχει τρελάνει στο μάρμαρο(όχι πουρμπουάρ) και είναι εκτός ακτίνας καταστήματος" κτλ. Οι ιδιοκτήτες που το καταλάβαιναν αυτό το πρόβλημα ότι σε ώρα αιχμής δεν ήταν σωστό να στερηθείς έναν πακετά για τόση ώρα, στέλνοντας τον με μια σαλατούλα τόσο μακριά, δεν είχαν το σθένος να αρνηθούν την παραγγελία. Τελικά καθώς είχα σιχαθεί αυτήν την κατάσταση με τη μίρλα των συναδέλφων πήρα το πακέτο να το παραδώσω παρά τις αντιρρήσεις των αφεντικών. Όταν έφτασα στο θυροτηλέφωνο του στην ερώτηση του "ποιος είναι;" πήρε την απάντηση που τον έκανε να αφρίσει και να πάρει τηλέφωνο στο κάτάστημα για να πει πόσο αγενέστατος και αναιδέστατος ήμουν και ότι αν δε με έδιωχναν δε θα ξαναπαράγγελνε. Οι ιδιοκτήτες και οι συνάδελφοι μου όμως ήξεραν ποιος είμαι και με περίμεναν πως και πως. Στην επιστροφή μου στο κατάστημα, με ρώτησαν τι του είπα στο θυροτηλέφωνο και λύσσιαξε. -Τι του είπα ρε σεις του παπάρα; Το μόνο που του είπα είναι... «δε μάντεψες;» Καλή φάση οι ιστοριούλες. Με αρκετές γονάτισα... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από agrio.imeros 9 2
Highlander Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, agrio.imeros είπε Τέλη ΄90 ντελιβεράς σε εστιατόριο της Καλαμαριάς από τα πιο γνωστά της Θεσσαλονίκης. Φημισμένο για την ποικιλία και τις γεύσεις πάνω στο κοτόπουλο. Πολλοί αθλητές, ηθοποιοί, μοντέλα κτλ λόγω διατροφής και όχι μόνο, σε καθημερινή βάση έδιναν παραγγελίες για να τους πάμε φαγητό στο σπίτι. Από τους πιο δύστροπους "διάσημους" πελάτες που παράγγελνε στη χάση και στη φέξη αλλά σε ώρες δύσκολες ήταν ένας τηλεοπτικός "αστέρας" μελλοντολόγος- αστρολόγος που έμοιαζε με γριά ινδιάνα. Ονόματα δε λέμε όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Μια Κυριακή και ενώ έχω 4-5 παραγγελίες κοντινές που θα με έπνιγαν στο πούρμπου, ξάφνου χτυπάει τηλέφωνο το μέντιουμ να παραγγείλει. Αρχίζει να πέφτει φαγωμάρα με τους συναδέλφους στη φάση "πάλι έγω θα πάω σ΄αυτόν το μαλάκα και είναι ολόκληρο ταξίδι", "μας έχει τρελάνει στο μάρμαρο(όχι πουρμπουάρ) και είναι εκτός ακτίνας καταστήματος" κτλ. Οι ιδιοκτήτες που το καταλάβαιναν αυτό το πρόβλημα ότι σε ώρα αιχμής δεν ήταν σωστό να στερηθείς έναν πακετά για τόση ώρα, στέλνοντας τον με μια σαλατούλα τόσο μακριά, δεν είχαν το σθένος να αρνηθούν την παραγγελία. Τελικά καθώς είχα σιχαθεί αυτήν την κατάσταση με τη μίρλα των συναδέλφων πήρα το πακέτο να το παραδώσω παρά τις αντιρρήσεις των αφεντικών. Όταν έφτασα στο θυροτηλέφωνο του στην ερώτηση του "ποιος είναι;" πήρε την απάντηση που τον έκανε να αφρίσει και να πάρει τηλέφωνο στο κάτάστημα για να πει πόσο αγενέστατος και αναιδέστατος ήμουν και ότι αν δε με έδιωχναν δε θα ξαναπαράγγελνε. Οι ιδιοκτήτες και οι συνάδελφοι μου όμως ήξεραν ποιος είμαι και με περίμεναν πως και πως. Στην επιστροφή μου στο κατάστημα, με ρώτησαν τι του είπα στο θυροτηλέφωνο και λύσσιαξε. -Τι του είπα ρε σεις του παπάρα; Το μόνο που του είπα είναι... «δε μάντεψες;» Καλή φάση οι ιστοριούλες. Με αρκετές γονάτισα... Θεούλης ! ------------ Σε μια ανήσυχη περίοδο της ζωής μου 20 χρόνια πριν περίπου, στην παρέα είχαμε και μία γνωστή μελλοντολόγο της Αχαϊας. Ένα πρωί με καλεί μια φίλη και μου λέει 'ρε συ κλέψανε την τάδε φίλη μας, θα έρθεις να με πάρεις να πάμε να δούμε τι γίνεται ;' Φτάνουμε σπίτι, βρίσκω ένα γνωστό ασφαλίτη και του λέω: 'Ρε Μήτσο, γιατί ήρθατε, δεν ξέρει ποιος έκανε τη διάρρηξη ;' Ο Μήτσος έκανε 10 λεπτά να εμφανιστεί μπροστά της! 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 30/4/2019 στις 8:31 ΜΜ, CCPLUS είπε Μου έτυχε σε χασάπικο η μπροστά μου να είναι μια κυρία 25-30 και ζητάει 1 κιλό κιμά Βάζει ο χασάπης το κρέας στη μηχανή και βγάζει το κιμά γεμάτη έκπληξη του λέει -τι είναι αυτό ? Εγώ κιμά ζήτησα -τι εννοείτε? -δεν είναι κιμάς πήρες κάτι και το διαλυσες και Μ το δίνεις για κιμά Ο χασάπης τα χάσε όπως ολοι Μη μας λες κύριους τους 25-30!!! Τζιζους κραιστ ντουντ! Δούλευα που λέτε σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών σε επαρχιακή πόλη, τα πράγματα ήταν λίγο πολύ τα ίδια σε όλες τις περιόδους εκτός από 2. Την περίοδο που ερχόταν νέοι φοιτητές και την περίοδο που... ΤΑΝ ΤΑΝ ΤΑΝ... ερχόταν οι Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας! Τουπε και περισσότερη βλαχια κατά κανόνα από τους περισσότερους ντόπιους της πόλης εκείνης, μεταξύ αυτών 3 περιπτώσεις ξεχώρισα: 1. Ο ένας είχε την εντύπωση ότι θα έπρεπε εγώ να τον θυμάμαι από το προηγούμενο καλοκαίρι και να έχω κρατήσει αντίγραφο της ταυτότητας του για να του δώσω νέα κάρτα. Φώναζε ότι είναι ανοργάνωτη η Ελλάδα επειδή δεν κράτησα ένα προσωπικό του έγγραφο 365 μέρες και μάλιστα προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή! 2. Οι πιο μεγάλοι ερχόταν να κάνουν μια απλή προσωρινή σύνδεση σταθερού τηλεφώνου σε χωριά (όσο και να τους έλεγα ότι τσάμπα θα πληρώσετε παραπάνω, πάρτε ένα κινητό με 20 ευρώ και 10 ευρώ κάρτα να γλιτώσετε τα μισά λεφτά, τίποτα) ωστόσο είχαν την απαίτηση να πάει ο τεχνικός χωρίς να επικοινωνήσει μαζί τους και αν δεν τους βρει να τους ψάξει μέσω των γειτόνων (γιατί δεν θέλανε κινητό όπως είπα) ή να περάσει αργότερα λες και δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει!!! 3. Τα καημένα τα παιδιά τους που δεν είχαν ουδεμία σχέση με τους προηγούμενους (ευγενεστατα, πολιτισμένα και καλοσυνάτα) ήθελαν ίντερνετ. Το πρόβλημα ήταν ότι πριν βγουν τα γνωστά πακετακια του καλοκαιριού το ίντερνετ μέσω δεδομένων ήταν πανάκριβο. Και ερχόταν κρυφά και μου ζητούσαν να τους τα βάλω εγώ γιατί ήμουν ο μόνος που δεν ήξεραν (οι υπόλοιποι συνάδελφοι ήταν ντόπιοι) και δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν που έδιναν 10 ευρώ την μέρα για ίντερνετ. Οταν πας το παιδί σου καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό στο κατσικοχωρι σου που ο πληθυσμός είναι 30 κάτοικοι με ΜΟ ηλικίας 93 ΠΡΕΠΕΙ να του εξασφαλίσεις ίντερνετ. Αλλιώς θα σε κάνω καταγγελία στην πρόνοια! 2
mirrage Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 1:34 ΜΜ, Nauths είπε Πριν από 4-5 χρόνια πάω να αγοράσω ένα laptop το είχα βρει σε καλή τιμή στον Κ γύρω στα 400€ και ήθελα να μου πουλήσουν και την έξτρα εγγύηση. Μου λέει η πωλήτρια καλύπτει τα πάντα κτλ, δεν πείθομαι. Τη ρωτάω τα πάντα; ΤΑ ΠΑΝΤΑ αποκρίνεται. Δηλαδή αν μου καεί η motherboard την αλλάζετε; Ναι κανονικά λέει. Ντάξει λέω, ας την πάρω και δίνω άλλα 100€. Φεύγω ευχαριστημένος από την αγορά και ωνασουγαμησω 4 μήνες μετά πέφτει το φραπεδάκι επάνω στο πληκτρολόγιο ε και βραχυκυκλώνουν τα πάντα. Ευτυχώς λέω (που να ξέρω το ζώον), έχω την εγγύηση. Πάω καμαρωτός στον Κ Ε: Φιλαράκι του λέω, έπεσε φραπεδάκι στο λάπτοπ, αλλά έχω την εγγύηση (καμάρι εγώ) Π: Δεν καλύπτει τα νερά μου λέει ρε φίλε. Ε: Πως δεν καλύπτει, αφού αυτό μου είπε η πωλήτρια κτλ κτλ Π: Είναι πάγια τακτική λέει για να σε πείσουν να πάρεις την εγγύηση. Ε: Πωωωω... Π: Πρέπει να το στείλουμε στα κεντρικά λέει. Ε: Οκ του λέω, οπότε στείλε το και δώσε μου το laptop αντικατάστασης (είχε και αυτό η super εγγύηση). Π: Δεν γίνεται μου λέει, αφού έχουν πέσει νερά. Ε: Ναι, αλλά αυτό το ξέρουμε εγώ κι εσύ του λέω (πάλι καλά το τυπάκι, όντως το απέκρυψε και μου το έδωσε το laptop) Με πάιρνουν τηλ από τα κεντρικά μου λένε ότι έχει καεί σκληρός, card reader, cd drive, motherboard κλπ κλπ, κόστος επισκευής όσο η αγορά του καινούριου. Τρελάθηκα εγώ και μου λέει το κορυφαίο, δωρεάν η αλλαγή του πληκτρολογίου. Αυτό κάλυπτε η εγγύηση, βραχυκύκλωμα πληκτρολογίου σαν έξτρα και αντικατάσταση σπασμένης οθόνης. Τους έκανα και καταγγελία μετά, δεν έβγαλα άκρη. Με τα πολλά τους πρότεινα να κρατήσουν το laptop το χαλασμένο και εγώ κράτησα της αντικατάστασης. Τώρα από αυτό στέλνω. Ένα lenovo που έπαιζα και lineage και lol και πολύ τίμιο γενικότερα. Φίλε μου δεν σου ειπε οτι καλύπτει βλάβες που προξένησες εσύ. Οι εξυπνάδες αυτές είναι που δημιουργούν παρεξηγήσεις εκατέρωθεν. Γενικά...όταν θες να είσαι σίγουρος κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις και διαβάζεις και τι υπογράφεις. 3
Nauths Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, mirrage είπε Φίλε μου δεν σου ειπε οτι καλύπτει βλάβες που προξένησες εσύ. Οι εξυπνάδες αυτές είναι που δημιουργούν παρεξηγήσεις εκατέρωθεν. Γενικά...όταν θες να είσαι σίγουρος κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις και διαβάζεις και τι υπογράφεις. Για αυτό αγοράζεις έξτρα εγγύηση. Μην λέμε πολλά, ήταν μέγιστη απατεωνια, να παρέχεις εγγύηση έξτρα μόνο για αν σπάει η οθόνη και αν βραχυκύκλωσει το πληκτρολόγιο. Που αν βραχυκύκλωσει το πληκτρολόγιο καίγεται το σύμπαν από κάτω.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 7/5/2019 στις 3:24 ΠΜ, agrio.imeros είπε Τέλη ΄90 ντελιβεράς σε εστιατόριο της Καλαμαριάς από τα πιο γνωστά της Θεσσαλονίκης. Φημισμένο για την ποικιλία και τις γεύσεις πάνω στο κοτόπουλο. Πολλοί αθλητές, ηθοποιοί, μοντέλα κτλ λόγω διατροφής και όχι μόνο, σε καθημερινή βάση έδιναν παραγγελίες για να τους πάμε φαγητό στο σπίτι. Από τους πιο δύστροπους "διάσημους" πελάτες που παράγγελνε στη χάση και στη φέξη αλλά σε ώρες δύσκολες ήταν ένας τηλεοπτικός "αστέρας" μελλοντολόγος- αστρολόγος που έμοιαζε με γριά ινδιάνα. Ονόματα δε λέμε όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Μια Κυριακή και ενώ έχω 4-5 παραγγελίες κοντινές που θα με έπνιγαν στο πούρμπου, ξάφνου χτυπάει τηλέφωνο το μέντιουμ να παραγγείλει. Αρχίζει να πέφτει φαγωμάρα με τους συναδέλφους στη φάση "πάλι έγω θα πάω σ΄αυτόν το μαλάκα και είναι ολόκληρο ταξίδι", "μας έχει τρελάνει στο μάρμαρο(όχι πουρμπουάρ) και είναι εκτός ακτίνας καταστήματος" κτλ. Οι ιδιοκτήτες που το καταλάβαιναν αυτό το πρόβλημα ότι σε ώρα αιχμής δεν ήταν σωστό να στερηθείς έναν πακετά για τόση ώρα, στέλνοντας τον με μια σαλατούλα τόσο μακριά, δεν είχαν το σθένος να αρνηθούν την παραγγελία. Τελικά καθώς είχα σιχαθεί αυτήν την κατάσταση με τη μίρλα των συναδέλφων πήρα το πακέτο να το παραδώσω παρά τις αντιρρήσεις των αφεντικών. Όταν έφτασα στο θυροτηλέφωνο του στην ερώτηση του "ποιος είναι;" πήρε την απάντηση που τον έκανε να αφρίσει και να πάρει τηλέφωνο στο κάτάστημα για να πει πόσο αγενέστατος και αναιδέστατος ήμουν και ότι αν δε με έδιωχναν δε θα ξαναπαράγγελνε. Οι ιδιοκτήτες και οι συνάδελφοι μου όμως ήξεραν ποιος είμαι και με περίμεναν πως και πως. Στην επιστροφή μου στο κατάστημα, με ρώτησαν τι του είπα στο θυροτηλέφωνο και λύσσιαξε. -Τι του είπα ρε σεις του παπάρα; Το μόνο που του είπα είναι... «δε μάντεψες;» Καλή φάση οι ιστοριούλες. Με αρκετές γονάτισα... Δουλευες Σολωμονιδη και μιλαμε για τον Χορταρεα που εμενε φαληρο στην Ολγας ε
JoannisV Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Nauths είπε Για αυτό αγοράζεις έξτρα εγγύηση. Μην λέμε πολλά, ήταν μέγιστη απατεωνια, να παρέχεις εγγύηση έξτρα μόνο για αν σπάει η οθόνη και αν βραχυκύκλωσει το πληκτρολόγιο. Που αν βραχυκύκλωσει το πληκτρολόγιο καίγεται το σύμπαν από κάτω. Φίλε, αυτό που λες εσύ λέγεται ασφάλεια και όχι εγγύηση. Στην δεύτερη περίπτωση, η εταιρεία/παραγωγός σου εγγυάται πως το αντικείμενο που αγοράζεις θα λειτουργεί σωστά για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αν χαλάσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα σου το επιδιορθώσει/αντικαταστήσει δωρεάν, ωστόσο η εγγύηση αποβλέπει και στο ότι ο αγοραστής κάνει ορθή χρήση του προϊόντος. Εσύ αυτό για το οποίο μιλάς, και ονομάζεις εγγύηση λανθασμένα, λέγεται ασφάλεια δεν αφορά το προϊόν και την ποιότητα του αλλά καλύπτει γενικά διάφορα γεγονότα που μπορούν να το επηρεάσουν (κάποιο ατύχημα, κλοπή κλπ.). Και πάλι, υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και γενικά πληρώνεις πιο πολλά αν θες να καλύπτονται περισσότερες περιπτώσεις (πχ. σε ασφάλεια για κινητό έβλεπα πως στο βασικό ποσό πχ.80€ για 1-2 χρόνια δεν καλύπτεται η ζημιά από νερό ή ιδρώτα, ενώ καλύπτεται πχ. η αλλαγή οθόνης αν αυτή σπάσει). Καταλαβαίνεις πως με την λογική σου "με 100€ καλύπτονται τα πάντα", απλά μια μέρα πριν λήξει η "εγγύηση" πετάς το λάπτοπ στον τοίχο και είσαι έτοιμος για νέα δωρεάν αναβάθμιση. Φυσικά κατανοώ πως και η κοπέλα που σου είπε πως καλύπτονται τα πάντα έπρεπε να ξεκαθαρίσει καλύτερα πως αυτό μόνο αν έχει γίνει ορθή χρήση του προϊόντος μιας και μιλάμε για εγγύηση. Επίσης δεν ξέρω αν και τα καταστήματα κάνουν το λάθος να πουλάνε ασφάλειες με το όνομα εγγύησης ή το ανάποδο γι' αυτό και υπάρχει γενικά αυτό το μπέρδεμα (γιατί πολλοί φίλοι μου είχαν ψιλομπερδεμένο το συγκεκριμένο θέμα επίσης). Φιλικά Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από JoannisV 8
ZauZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Κρατήστε παρακαλώ το θέμα καθαρό. Μην το κάνουμε και αυτό full VS απόψεων. Ας παραμείνει στις ιστορίες που έχουν και γέλιο στην τελική. 22 1
Fausto Coppi Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 7/5/2019 στις 3:24 ΠΜ, agrio.imeros είπε Τέλη ΄90 ντελιβεράς σε εστιατόριο της Καλαμαριάς από τα πιο γνωστά της Θεσσαλονίκης. Φημισμένο για την ποικιλία και τις γεύσεις πάνω στο κοτόπουλο. Πολλοί αθλητές, ηθοποιοί, μοντέλα κτλ λόγω διατροφής και όχι μόνο, σε καθημερινή βάση έδιναν παραγγελίες για να τους πάμε φαγητό στο σπίτι. Από τους πιο δύστροπους "διάσημους" πελάτες που παράγγελνε στη χάση και στη φέξη αλλά σε ώρες δύσκολες ήταν ένας τηλεοπτικός "αστέρας" μελλοντολόγος- αστρολόγος που έμοιαζε με γριά ινδιάνα. Ονόματα δε λέμε όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Μια Κυριακή και ενώ έχω 4-5 παραγγελίες κοντινές που θα με έπνιγαν στο πούρμπου, ξάφνου χτυπάει τηλέφωνο το μέντιουμ να παραγγείλει. Αρχίζει να πέφτει φαγωμάρα με τους συναδέλφους στη φάση "πάλι έγω θα πάω σ΄αυτόν το μαλάκα και είναι ολόκληρο ταξίδι", "μας έχει τρελάνει στο μάρμαρο(όχι πουρμπουάρ) και είναι εκτός ακτίνας καταστήματος" κτλ. Οι ιδιοκτήτες που το καταλάβαιναν αυτό το πρόβλημα ότι σε ώρα αιχμής δεν ήταν σωστό να στερηθείς έναν πακετά για τόση ώρα, στέλνοντας τον με μια σαλατούλα τόσο μακριά, δεν είχαν το σθένος να αρνηθούν την παραγγελία. Τελικά καθώς είχα σιχαθεί αυτήν την κατάσταση με τη μίρλα των συναδέλφων πήρα το πακέτο να το παραδώσω παρά τις αντιρρήσεις των αφεντικών. Όταν έφτασα στο θυροτηλέφωνο του στην ερώτηση του "ποιος είναι;" πήρε την απάντηση που τον έκανε να αφρίσει και να πάρει τηλέφωνο στο κάτάστημα για να πει πόσο αγενέστατος και αναιδέστατος ήμουν και ότι αν δε με έδιωχναν δε θα ξαναπαράγγελνε. Οι ιδιοκτήτες και οι συνάδελφοι μου όμως ήξεραν ποιος είμαι και με περίμεναν πως και πως. Στην επιστροφή μου στο κατάστημα, με ρώτησαν τι του είπα στο θυροτηλέφωνο και λύσσιαξε. -Τι του είπα ρε σεις του παπάρα; Το μόνο που του είπα είναι... «δε μάντεψες;» Καλή φάση οι ιστοριούλες. Με αρκετές γονάτισα... ΕΠΟΣ 1
Paris777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλη μια ιστορία, όταν είχαμε ανοίξει πριν 3 χρόνια, στις αρχές, ήρθε μια κυρία που ήθελε να τις παμε χώματα στο σπίτι. Σαν χαμάληδες και εμείς κουβαλαγαμε τότε για ένα ευρώ σου διαόλου την μάνα χώματα για να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη. Έρχεται μια κυρία 60 χρόνων και ο διάλογος πάει έτσι. Πόσο έχεις το χώμα; 1,30 τα 16 λίτρα Στην λαϊκή το έχει 1 Ναι αλλά τα 10 λίτρα Ναι αλλά το έχει 1 και εσύ είσαι πιο ακριβός Αναλογικά αν το κάνετε σας βγαίνει πιο φτηνά Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά, είσαι ακριβός και εγώ θέλω πολλά Πόσα θέλετε ; 3 τσουβαλια Ωραία ανοίξετε το Πορτ μπαγκαζ Δεν έχω αμάξι Θα μου τα φέρεις σπίτι αλλά να ξέρεις είσαι ακριβός ... Αυτό έγινε άλλες τρεις φορές που τα πήγαμε σπίτι από 3 χώματα. Την τέταρτη φορά μου λέει από κοντά ( αφού τα παράγγειλε από τηλέφωνο) Ρε παιδί μου είσαι ακριβός, εγώ είμαι πελάτισσα και τα βρίσκω φτηνότερα στην λαϊκή , μα καλά 3,90 για χώμα; Που πας και το παίρνεις από το βουνό... Κυρία μου δεν το παίρνουμε από το βουνό, αυτό είναι κομπόστ δεν είναι μπαζοχωμα και σας το φέρνουμε κιόλας και δεν πληρώνετε τίποτα μεταφορικά. Ναι αλλά μιας και είμαστε πελάτες θα πρέπει να κάνετε καλύτερη τιμή, εμένα ο γιος μου είναι γεωπόνος και ξέρει ότι το χώμα σας δεν είναι καλής ποιότητας και ότι το έχετε ακριβά. ... Πήγαμε άλλες τρεις φορές από 3,90 και κάθε φορά μου έλεγε πόσο φτηνά είναι στην λαϊκή οσπου την τελευταία φορά μου λέει... Αγόρι μου ο γιος μου τελείωσε τεχνολόγος γεωπόνος και ξέρει από αυτά , εμείς που είμαστε πελάτες και ενώ τα βρίσκουμε στην λαϊκή φτηνότερα παίρνουμε από εσάς, μήπως θα μπορούσατε να τον πάρετε στην δουλειά; Όχι κυρία μου ,στην λαϊκή ρωτήσατε για δουλειά; Ναι αλλά εκεί τον θέλουν μόνο για να κουβαλάει ενώ είναι γεωπόνος και του είπαν 300 ευρώ τον μήνα. Δυστυχώς για να μπορώ και εγώ να τα δίνω πιο φτηνά δεν μπορώ να πάρω τον γιο σας στην δουλειά. .... Και κάπως έτσι έληξε η συνεργασία μας... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Paris777 4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις