Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε Λογικα το μπλε μπλε ασπρο ειναι το ενα ζευγαρι απο τα 4 του Utp . αν δεν ειναι Utp τοτε παιζει να ειναι κανα χαλια καλωδιο διοτι στα σπιτια ή βλεπεις utp ή βλεπεις ραζιμ(μπλε,κοκκινο). αν ειναι 2011 παιζει να ειναι Utp.Θα πρεπει το καλωδιο να εχει αλλα 3 ζευγαρια(πρασινο,πρασινο ασπρο, καφε,καφε ασπρο,πορτοκαλι,πορτοκαλι ασπρο).εφοσον εχεις voip δεν θελει φιλτρα ,σπλιττερ και τετοια.οποτε εισαι σωστος στην καλωδιωση.σκοπος ειναι να δεις αν εισαι σωστος και μεχρι κατω. και λογικο ειναι να εχεις λιγοτερα errors. ναι πρεπει να παει βλαβη για να γινει αυτο αν το δεχτουν σαν βλαβη.αλλιως πρεπει να φωναξεις ηλεκτρολογο ή καποιον που ξερει για να κανει την δοκιμη κατω.δεν ειναι τιποτα δυσκολο απλα πρεπει να ξερει.ειδικα αμα ειναι κατανεμητης και οχι χωνευτη ειναι αρκετα ευκολο.σε μερικες πολυκατοικιες κιολας γραφουν πολλες φορες ποιο καλωδιο παει σε ποιον οροφο.βεβαια μπορει να θελει καρφωτικο Krone για να ξαναβαλεις τα καλωδια και προσοχη να μην βγει τιποτε αλλο αν καποιος ειδικα δεν ξερει Όπως ακριβως τα λες και σε ευχαριστω,ακριβως ετσι... UTP είναι βλεπω και τα άλλα σετακια χρωματων που λες,και εφοσον εχουμε πια μονο μια πριζα,αφου τις αλλες τις ξηλωσα,γλυτωσαμε και τυχον επιστροφες εντος σπιτιου... Θα τους πω εγω τι ακριβως παιζει, αν δεν δεχθουν να ερθει καποιος υπαρχουν και αλλοι τρόποι;-)))))) Το μοναστηρι να ειναι καλα, και απο καλογερους=παροχους αλλο τιποτα...Πάντως καναμε δουλιτσα ουτως ή αλλως με τις συμβουλές σου,να είσαι καλά... Υ.Γ. Δεν ακουμπάω τιποτε απο κατω,μην εχουμε τιποτα εχθροπραξιες με ενοίκους...Και με πριζες που επαιξα,εκτος οριων μου, είμαι...;-))))) Να και τα τελευταια stats, καμια σχεση με πριν: Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από ccchristopoulosccc
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 16 hours ago, ccchristopoulosccc said: Όπως ακριβως τα λες και σε ευχαριστω,ακριβως ετσι... UTP είναι βλεπω και τα άλλα σετακια χρωματων που λες,και εφοσον εχουμε πια μονο μια πριζα,αφου τις αλλες τις ξηλωσα,γλυτωσαμε και τυχον επιστροφες εντος σπιτιου... Θα τους πω εγω τι ακριβως παιζει, αν δεν δεχθουν να ερθει καποιος υπαρχουν και αλλοι τρόποι;-)))))) Το μοναστηρι να ειναι καλα, και απο καλογερους=παροχους αλλο τιποτα...Πάντως καναμε δουλιτσα ουτως ή αλλως με τις συμβουλές σου,να είσαι καλά... Υ.Γ. Δεν ακουμπάω τιποτε απο κατω,μην εχουμε τιποτα εχθροπραξιες με ενοίκους...Και με πριζες που επαιξα,εκτος οριων μου, είμαι...;-))))) Να και τα τελευταια stats, καμια σχεση με πριν: το δικο σου κομματι ξερουμε τουλαχιστον οτι ειναι μια χαρα.μενει να δουν την καθετη. μπορει πραγματι να ειναι μεγαλη η αποσταση 16,5 attenuation συν οχι τοσο καλη ποιοτητα χαλκου οποτε για αυτο και τετοια ταχυτητα.θα το μαθουμε οταν τσεκαρουν κατανεμητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα