Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Μετα τις καταιγιδες της κυριακης και μια διακοπη ρευματος το router της nova με χαιρετησε...Ηρθε λοιπον ο τεχνικος και το αντικατεστησε αλλα οι μετρησεις κατεβηκαν..Οχι κατι φοβερο 5mbps κατω.Οι μονες μετρησεις που ειναι αρκετα κατω ειναι αυτες που σε μελλοντικη αναβαθμιση θα ειναι αρκετα πιο κατω απο οτι ηταν πριν..βλεπετε κατι λαθος στις μετρησεις?

Καταγραφή.PNG

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα είναι μια χαρά βασικά όπως ήταν πριν την αναγκαστική αλλαγή του router...Να φταίει το router?Τεσπα δεν έχω καμία σημαντική πτώση απλά θα ήθελα να είναι όπως πριν..

Δημοσ.
13 hours ago, giannisag17 said:

Όλα είναι μια χαρά βασικά όπως ήταν πριν την αναγκαστική αλλαγή του router...Να φταίει το router?Τεσπα δεν έχω καμία σημαντική πτώση απλά θα ήθελα να είναι όπως πριν..

μπορει να ειναι και θεμα router(δεν ξερω τι ειχες και τι σου εφερε) αλλα μπορει να ειναι και θεμα χαλκου απεξω.τωρα να συνεπεσε με το modem που καηκε δεν ξερω.και θεωρητικα θα μπορουσε να ειναι και θεμα καλωδιωσης σου αλλα παλι να συνεπεσε ειναι λιγο παραξενο.

και ασχετα με το τι ειχες πριν καλο ειναι να δεις αν η καλωδιωση σου ειναι σωστη.αν εχεις bridge taps τοτε xανεις αρκετα mbits αλλο τοσο αν θες να πας σε 100αρι η 200αρι πακετο αργοτερα. για την ωρα και το 100αρι δεν θα το φτασεις εκτος αν στο εδιναν με 35b profile που ενδεχομενως να επαιζες παραπανω απο οτι με το 17α.

• Like 1
Δημοσ.

Το router είναι το ίδιο με πριν το zte ZXHN H 168N.το θέμα είναι ότι δεν το δηλώνουν ως βλάβη αν δεν πέσει η γραμμή κάτω απο 35 mbps..οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές...Αυτό που παρατηρησα από χθες είναι ότι σε 4 restart που έκανα συγχρονίζει σιγά σιγά όλο και πιο κάτω από χθες έχασα 1 mbps ακομα

Δημοσ.
21 hours ago, giannisag17 said:

Το router είναι το ίδιο με πριν το zte ZXHN H 168N.το θέμα είναι ότι δεν το δηλώνουν ως βλάβη αν δεν πέσει η γραμμή κάτω απο 35 mbps..οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές...Αυτό που παρατηρησα από χθες είναι ότι σε 4 restart που έκανα συγχρονίζει σιγά σιγά όλο και πιο κάτω από χθες έχασα 1 mbps ακομα

ναι μετα απο καποιο x σημειο θεωρειται βλαβη οπως ισχυει και στα 100mbit.Το Router επισης δεν φταιει ΜΑΛΛΟΝ.αρα κατι αλλαξε πιθανοτατα στον χαλκο μεχρι το Kv για να συγχρονιζεις λιγοτερο.αν βρεις κανα δανεικο ρουτερ μπορεις τυπικα να κανεις δοκιμη να δεις ποσο παιζει και εκεινο ωστε και να δεις μηπως μια στο 1.000.000 εχει θεμα το δικο σου αλλα και να δεις ποσο συγχρονιζει καποιο αλλο Cpe στην γραμμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Vectoring και να το ξαναενεργοποιήσεις. Μου είχε φάει κι εμένα παρόμοιο κόλλημα με αυτό το modem. Κι εσένα δεν σου το δείχνει ενεργοποιημένο στο screenshot. Κάπου στο Home > Wan Setting θα το βρεις, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Vectoring και να το ξαναενεργοποιήσεις. Μου είχε φάει κι εμένα παρόμοιο κόλλημα με αυτό το modem. Κι εσένα δεν σου το δείχνει ενεργοποιημένο στο screenshot. Κάπου στο Home > Wan Setting θα το βρεις, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή.

Ενεργοποιημενο δειχνει.

Καταγραφή.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απενεργοποίησέ το, άσ' το να συγχρονίσει (μπορεί να είναι πολύ χαμηλά, αλλά δεν πειράζει), μετά ενεργοποίησέ το και άσ' το να συγχρονίσει ξανά. Μόνο έτσι το κατάφερα να παίξει τελικά το Vectoring σε εμένα. Φαντάσου το Attainable από 65 μου πήγε 120-130.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Απενεργοποίησέ το, άσ' το να συγχρονίσει (μπορεί να είναι πολύ χαμηλά, αλλά δεν πειράζει), μετά ενεργοποίησέ το και άσ' το να συγχρονίσει ξανά. Μόνο έτσι το κατάφερα να παίξει τελικά το Vectoring σε εμένα. Φαντάσου το Attainable από 65 μου πήγε 120-130.

Προσκυνω..!

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

Ωραίος! Άρα κάτι θέμα έχει ή το συγκεκριμένο modem ή οι κάρτες VDSL στην καμπίνα. Το κακό είναι ότι όσοι τους έχει "κολλήσει" έτσι και δεν το φτιάχνουν, μάλλον δημιουργούν πρόβλημα με θόρυβο στις άλλες γραμμές της καμπίνας. Κανονικά πρέπει σε όσους δεν δουλεύει σωστά το Vectoring να πέφτουν σε χαμηλή ταχύτητα/ισχύ.

Δημοσ.
On 28/04/2019 at 23:31, giannisag17 said:

Προσκυνω..!

Καταγραφή.PNG

αν παρατηρησεις και συγκρινεις την παλια εικονα με την καινουρια θα δεις οτι στην παλια γραφει vdsl2 ενω στην νεα vdsl2 vectoring. ασχετα που το ειχες ενεργοποιημενο και στην πρωτη περιπτωση.απο την αλλη zte ειναι δεν αμφιβαλλω για τιποτα.

On 28/04/2019 at 23:47, infin1tyGR said:

Ωραίος! Άρα κάτι θέμα έχει ή το συγκεκριμένο modem ή οι κάρτες VDSL στην καμπίνα. Το κακό είναι ότι όσοι τους έχει "κολλήσει" έτσι και δεν το φτιάχνουν, μάλλον δημιουργούν πρόβλημα με θόρυβο στις άλλες γραμμές της καμπίνας. Κανονικά πρέπει σε όσους δεν δουλεύει σωστά το Vectoring να πέφτουν σε χαμηλή ταχύτητα/ισχύ.

κανονικα αν δεν υποστηριζει vectoring αναλογως αν ειναι καμπινα Huawei ή alcatel ειτε σε εριχνε σε adsl ειτε συγχρονιζες πολυ χαμηλοτερα.βεβαια κατι μου ειπαν δεν ξερω αν ισχυει οτι πλεον δεν σε ριχνει σε adsl.

On 28/04/2019 at 23:48, airthanos69 said:

Ρε παιδια εγω που εχω το technicolor πως βλεπω αν εχουν γυρισει σε vectoring?

δες στο dsl connection αν αναφερει τιποτα για vectoring.εχω το V3 που εχει αλλο Interface και δεν θυμαμαι πως το αναφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...